Keresés

Részletes keresés

Thor der Gott Creative Commons License 2011.12.02 0 0 600

Csak azt szeretném mondani, hogy szombat 16 órakor a Corvin bev. központ étkezős részén szabad beszélgetős találkozót kezdeményeztünk borzimorzival. Aki akar jöhet.

 

Napirend: egyelőre csak ismerkedés és beszélgetés

borzimorzi Creative Commons License 2011.11.28 0 0 597

és, bocs.

b

Előzmény: borzimorzi (596)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.27 0 0 596

Sajnos,a helyzet az, hogy nem vagyunk egyenrangú szerződő felek. A magyar állam, amikor adókat és illetékeket szed be, majd pedig a beszedett összegekhez képest nevetségesen olcsó és ócska szolgáltatásokkal szúrja ki a szemünket, pontosan az a szerződő fél, akit az ellensgünknek sem kívánunk.Egyoldalú kényszerrel éri el, hgy szerződjünk vele, és semmit sem tesz azért, hogy versenyelőnyt szerezzen a nála vonzóbb adópolitikát folytató és jobb és közszolgáltatásokat nyújtó többi állammal szemben. 

 

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (595)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.27 0 0 594

Bár a próféta szólna Belőled!

 

Ahogy elnézem a devizahiteles topicokat, egyre inkább úgy érzem, a polgártársak józan eszébe és/vagy racionalitásába vetett hitem mind pusztán illúzió. Félek, nagy átlagban még annál is hülyébbek vagyunk, mint amennyire hülyének a legelvakultabb magyarfaló szerb/szlovák/román (nem kívánt törlendő) képzelhet bennünket.

 

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (593)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.27 0 0 592

Ubbiza, haladjunk!

 

Van itt egy cikkecske, amelyre fel szeretném hívni a figyelmeteket!

http://hirszerzo.hu/velemeny/2011/11/25/failure_to_communicate_WAX2WL

 

De az igazán jó benne nem is a cikk, hanem alatta a blog en nick kommentárja. Mielőtt bárki félreértene, én ott is csak borzimozi vagyok, a nicktenyésztés nem stílusom. Ettől még úgy érzem, mintha a számból vette volna ki a szót. És ez intő jel mindenkinek, aki ebben az országban reálpolitikát akarna. :-(

 

Legyen itt szövegszerűen is!

 

"Nem él itt senki vissza semmivel...! A magyar nép pontosan erre hatalmazta fel ezeket. A magyar nép felhatalmazása így néz ki lassan húsz éve:

- több jólétet mindenáron
- a magyar kisemberek érdekét képviseljék
- legyen összefogás és bódogság

A politikusaink a hatalom birtokában igyekeznek tökéletesen megfelelni ennek a konszenzusnak, akik valamilyen oknál fogva eltértek tőle, azokat a nép megbüntette. A nép akkor és azért fordult el eddig a politikusoktól, mert e három tényezőből valamelyiket nem teljesítették, méghozzá így:

Antall-kormány: kevesebb jólét, a kisemberek szoptak, összefogás meg nem volt
választói üzenet: balliberális kétharmad, Kádár alatt jobb volt!

Horn-kormány: kevesebb jólét, a kisemberek szoptak, a kormány hiába próbált összefogni mindenkivel
választói üzenet: megbuktatva, jólétet akarunk!

első Orbán-kormány: nem volt összefogás, széthúzás volt meg árokásás, de a gazdasággal nem volt gond.
választói üzenet: szarunk mi a jólétre, ezek a rohadékok arrogánsak, összefogást akarunk meg nyugalmat, a politika csak az indulatokat szítja!

balliberális nyolc év: a jólét el is úszott, cserébe végül szabályos utcai harcok is lettek
választói üzenet: Orbán Viktor gyere és csinálj mindent vissza ahogy 2002 előtt volt, szánjuk-bánjuk hogy elzavartunk nesze itt van kétharmad!

második Orbán-kormány: tanult a leckéből, precízen tartja magát a választói szentháromsághoz. Mivel a választók akaratát gazdaságpolitikára lefordítani legtisztább formában a Matolcsyzmus keretei közt lehet, ezért ez a biztos pont a kormányban. Szopjuk is rendesen.

Ugyanakkor ebből látható, hogy mindahányszor a politikusok megpróbáltak felelősen kormányozni, mint Horn a megszorításokkal, vagy Orbán a kiszámítható fejlődéssel a választók ezt árulásnak fogták fel, hiszen a ráció ellentétben áll a választói szentháromság kívánságaival, így a rációt a választók mindig brutálisan megbüntetik. Ezt először az MSZP ismerte fel, amely az újkori magyar politika legpopulistább tejjel-mézzel folyó kánaánt ígérő kampánya juttatott 2002-ben hatalomra és mivel nem akartak az előző kormányok sorsára jutni, ezért a szocik teljesítették is az ígéreteket, amibe az ország belerokkant és a brutális eladósodás és gazdasági hanyatlás olyan következményekkel járt, amibe a szocik belebuktak, mert választhattak az államcsőd és a megszorítások között és végül több év halogatás után a megszorításokat választották. Meg is kapták a büntetésüket és most itt van nekünk Orbán aki már precízen követi a nép utasításait és semmilyen formában nem hajlandó a valóságról tudomást venni.

A magyar választópolgár számára a valóság nem létezik, ezért ha egy magyar politikus megpróbál reálpolitikát folytatni, a reális lehetőségek keretei között, akkor azt a választók népnyúzásnak fogják fel és az a politikus repül a hatalomból. A magyar nép a józan és realista politikusokat gyűlöli tiszta szívből.

Azok az idióták akik az elmúlt húsz év után, még mindig a debil mítoszt nyomják arról, hogy itt nincs semmi baj az okos és realista néppel, csak a gonosz hazudozó politikusok tévesztik meg és verik át a jóravaló választópolgárokat ocsmányul tagadja a valóságot, miszerint a legsúlyosabb problémája Magyarországnak: A KIBASZOTT DEBIL LAKÓI ENNEK AZ ORSZÁGNAK AKIK VALAMI SÚLYOS FÉLREÉRTÉS KÖVETKEZTÉBEN VÁLASZTÓJOGOT KAPTAK FELVILÁGOSULT ABSZOLUTIZMUS HELYETT."

 

Hm...

 

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (590)
Csodamodi Creative Commons License 2011.11.23 0 0 588

Panasz érkezett rád a Kérésekbe, légy kedves - ha megfelel a valóságnak a felszólamlás - tedd rendbe a fizimiskádat. Nem nyitnék vitát.

Kösz és üdv!

Előzmény: Törölt nick (586)
Thor der Gott Creative Commons License 2011.11.23 0 0 587

Sőt, mondok neked mégjobbat. Bár egy államnak tűnik Svájc, valójában 26 kis állam közös államszövetsége és valutauniója.

Ott is vannak villongások (pl. Jura kantont is azért kellett szétszedni), de mégis működik !

 

Nem látom be, miért ne működhetne itt a Kárpát-medencében hasonló. Persze nem ártana a politikai hülyeségeket a ruhatárba leadni és csak arról beszélni, hogyan lehetne a közös gazdasági előnyök mentén kereskedni.

Sajnos ennek előfeltétele jelenleg nincs meg itt. Nem öröm, de ez van !

Előzmény: Törölt nick (583)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.23 0 0 584

Én úgy döntöttem, hogy ignorálom azokat, akik következetesen más témákra terelnek, ill. rombolják a topicot. Úgy szokott az lenne, hgy egyszer csak jön egy modera, és lánctörlés keretében kisepri az összes offot. Szvsz felesleges a DEL gomb alá dolgozni.

 

De persze bagoly mondja, mert mikor már túlcsordul a tömény hülyeség, én se tudom megállni. :-)

 

Üdv:

b

Előzmény: Thor der Gott (582)
Thor der Gott Creative Commons License 2011.11.23 0 0 582

Ennek nem feltétele a nagy állam. Több szuverén ország is szövetkezhet. (Benelux)

Vagy akár nagyobb államok (Szén- és acélközösség, Közös piac)

 

A kérdés a szabályozás és a szabályok betartása.

 

 

De ahol kurucos virtus a szabályokat kijátszani (magyarán nem fizetni) és állandó késztetés van a másikkal kibabrálni, ott tényleg nem működik !

Előzmény: Törölt nick (581)
Thor der Gott Creative Commons License 2011.11.23 0 0 580

"de hiszek a közös gazdasági válasz Kárpát medence egyesítő erejében"

 

Ez konkrétan mit is jelent ?

Előzmény: Törölt nick (571)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.22 0 0 578

Nekem se megy ma már a gépelés, úgyhogy részemről a pizsi. Holnap nehéz napom lesz.

Jó éjt mindenkinek!

Üdv:

b

Előzmény: borzimorzi (577)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.22 0 0 577

Nézd, azon feltételezésed, mely szerint egy újonnan alakuló szabadelvű pártnak az lehetne a célja, hogy  érvényes és hatályos szerződésekben, önként vállalt kötelezettségeiket nem teljesítő adósokat mentesítsen a szerződésszegésük következményei alól, valamint hallgatólagosan felhatalmazza  arra, hogy továbbra is olyan lakásban lakjanak, amelynek sem a vételárát nem fizették ki, sem bérleti díjat nem fizetnek érte, sőt, lehetőleg rezsifizetés nélkül lakjanak benne további hónapokig, nos az a feltételezés az alábbiakat bizonyítja:

 

1.) fogalmad sincsen a jogállam mibenlétéről,

2.) fogalmad sincsen a szerződés fogalmáról, vagy a szerződéses kötelezettségekről,

3.) a szabadelvű szó jelentését éppen úgy nem ismered, mint a liberális szó jelentését.

 

Ja, és jókat szoktam röhögni, mikor olyan emberek dicsekednek idegen nyelvek ismeretével, akiknek még magyarul se nagyon meg a fogalmazás vagy a helyesírás.  Nagyjából az anyanyelvük elsajítításakor tanúsított igényességük jellemző ugyanis rájuk  akkor is, amikor idegen nyelvet próbálnak beléjük verni az olyan szerencsétlen nyelvtanarak, amilyen magam is voltam valaha.

 

Szerintem a szénné égésnél nehezen tudod magadat jobban leégetni, úgyhogy ha rám hallgatsz, az teszel, amit akarsz. Engem kezd szórakoztatni. A félműveltség önmagában még nem lenne ehhez elég, de amekkora mellénnyel előadod, az ad neki egy kis pikantériát. 

 

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (576)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.22 0 0 575

Off

Légy te nagyon erős: azt nem tolerálni, hogy a jelek szerint egyes magyar szavak jelentésével sem vagy tisztában, csak vagdalkozol velük, az bizony se nem megbélyegzés, se nem kirekesztés. Ha csak úgy nem, hogy magad rekeszted ki magadat a magyar nyelvet értők és értelmesen használók táborából. Lelked rajta. Csak aztán ne csodálkozz, hogy ezzel minek bélyegzed saját magadat. Roboznak legalább annyi esze volt, hogy nem saját maga döntötte el, mit óhajt reklamírozni ... :-)))

 

On

Sem Z. Kárpát Dániel, sem Vágó Gábor nem képezi a topic tárgyát, pláne nem a Breivik nevezetű lövöldözős gyilkos. A kilakoltatásokra is van már saját  topic. Amit csinálsz, folytatólagos topicrombolás. Előbb-utóbb remélhetőleg a moderatúrának is feltűnik...

 

Pá:

b

 

 

Előzmény: Törölt nick (574)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.22 0 0 573

Off

Ha nem vagy tisztában az általad használt idegen szavak jelentésével, plusz axiómaként, sőt, még inkább természeti törvényként próbálod beállítani saját rögeszméidet, akkor minden épeszű ember kerülni fogja a veled való kommunikációt. Ez nem kirekesztés, csaxólok. Ez az agy önvédelme, legalábbis részemről.

 

Pá.

b

Előzmény: Törölt nick (565)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.22 0 0 572

Hűha, ez nagyon katonásan hangzott!  :-)

 

Részemről OK, dec. 3-ra még semmi programom.

 

Közgázhoz egy kalappal! Remélem, nem számvitel, abba már többek beleőszültek. :-)

 

Majd nézegetem az említett postaládikáimat, a részleteket inkább priviben. Lehet, hogy első alkalommal partnerek, házasfelek még nem annyira jó, ha jönnek, de ha nálad akad egy féltékenyebb típus, akkor semmi kifogásom a létszám növekedése ellen. Sőt! 

 

Igazság szerint egy kis, pár fős haveri kör is elég lenne első körben. Semmi komoly, csak időről időre összefutni valahol, és beszélgetni. Ma a politika elutasítottsága a társadalomban hatalmas. Egyáltalán nem tartom kizárhatónak, hogy akár évekbe is telhet kiépíteni egy pártot a semmiből. Egyáltalán nem lehetetlen, hogy reális indulási lehetőség csak 2018-ra lesz.  Tanulni kell a tapasztalatokból, a mások tapasztalataiból is, szvsz.

 

Mások is próbálkoztak már, és elbuktak. Körülnéztem anno a Seres Mária-féle Civil Mozgalom környékén. Kiderítettem, hogy ugyanaz a Richard Field pénzeli, aki később a gy.patai "üldöztetéses - menekítéses" botrányt is megrendezte. Még a Mester utcai irodájukat iső bérelte nekik.  Ráadásul az is kiderült, hogy címzetes "civilék" csak ki akarják használni az embereket, a tényleges cél az, hogy benyomják a Parlamentbe Mariskának a férjét, aki már több soron lebukott hamis kopogtatócédulákkal... Mondanom sem kell, hogy három alkalom után, mikorra mindent tisztáztam, úgy otthagytam őket, ahogy kell.

 

Anno az Élőlánc Magyarországért Párt hirtelen nőtt meg, de aztán szét is pukkant, mint a lufi. Az alapelvek sem voltak előre tisztázva és lefektetve, plusz nem volt megszervezve az egész, így hiába voltak benne rendes és felkészült emberkék is számosan.  Sok olyan ember is ment oda, akinek semmi köze nem volt sem az ökopolitikához, sem a szervezéshez, sem pedig a munkához, amelyet egy pártban el kell végezni ahhoz, hogy működjék. Legtöbben még azt sem értették, hogy az a gondolat, hogy Gaiának, a Föld egészének, valamennyiünk életterének védelmet és jogokat adni az őt pusztító emberiséggel  szemben: ez egy alapvetően liberális gondolat. Jogokhoz juttatni, vagyis emancipálni Gaiát, akit eleddig mindenki csak kihasznált, egyértelműen liberális gondolat. Pontosan úgy, mint anno a rabszolgaság eltörlése vagy a feudális előjogok megszüntetése. Tekintve, hogy az emberiség egyre kíméletlenebbül használja ki a Földet és rontja ezzel saját leszármazottainak életesélyeit is, talán nem túlzás azt állítani, hogy ez a XXI. század legnagyobb politikai kihívása. Ha minden jól megy, és esélyt adunk magunknak arra, hogy túléljük a századot brutális humanitárius katasztrófák nélkül, akkor ez nagyjából a XXI. századi liberalizmus alapgondolata lesz...

 

Mindenképpen le kell fektetni az alapokat, mégpedig addig, amíg még döntésképes, kis létszámú a csapat. Aki később jön, az hadd tudja, hová jön, és lehessen tisztázni, hogy kinek mi a dolga és a hatásköre, hogy néz ki a szervezet, és hogyan működik. Úgy nem lehet működtetni sem céget, sem pártot, ahogy Lányi András akarta működtetni az Élőláncot, hogy majd valamiféle "grassroots" alapon bárki, bármikor, bármit csinál, amihez csak kedve szottyan, tekintet nélkül arra, hogy mikor mi a  feladat... De persze úgy sem, ahogy Seres Mária akarta, hogy majd egy csomó ember csak dolgozzék neki, mint az állat, arcával, nevével és hiteles fellépésével álljon ki mellette, és szerezzen szavazatokat neki. S végül ezeknek a munkája összesen annyi eredményt hozzon, hogy egy diktátor hajlamú nőci benyomhasson a törvényhozásba pár olyan ürgét, akit egy külföldi pénzember óhajt, inkluzíve a saját férjét is. 

 

Azt már tudni vélem, hogyan nem szabad. De azt együtt kell kigondolnunk, hogyan igen.

 

Üdv:

b

Előzmény: Thor der Gott (566)
Thor der Gott Creative Commons License 2011.11.22 0 0 568

Az egy dolog, hogy nem tetszik a rendszer, de azt is meg kell mondani, hogy hogyan képzeljük el mi !

 

Az, hogy valamire azt mondom, marhaság, hülyeség, szar stb., az kevés. A tagadástól el kell jutni a konkrét elképzelésekig !

Na ezért alakulnánk meg !

 

De sok pofonba fogunk beleszaladni. Erre fel kell készülni !

Előzmény: Törölt nick (559)
Thor der Gott Creative Commons License 2011.11.22 0 0 567

Konkrétan nem !

 

Sokkal inkább a mindennapi hazugságokba és képmutatásba belefáradásról.

 

Breivik munkát ad most néhány pszihomókusnak, de az igazi bomba akkor robbanna, ha ennek a szociálpszihológiűja kerülne felszínre.

Kiderülne a mindennapok kétszinűsége és hazugsága.

Előzmény: Törölt nick (561)
Thor der Gott Creative Commons License 2011.11.22 0 0 566

Jawohl, Fräulein ! :-)

 

 

Nekem a most hétvége nem jó, mert komoly közgáztanulmányok bepótlása folyik, de december első hétvégéje az jó lehet.

 

December 3-a délután ?

 

Addig valami hevenyészet jegyzeteket is össze lehet dobni ! :-)

Előzmény: borzimorzi (554)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.22 0 0 564

Nem lehetne ezt a hülyeséget valahol máshol? Köszi.

b

Előzmény: Törölt nick (561)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.22 0 0 563

Hja, kérem, azt a színvonalat már az oviban is meghaladtam. Nekem ugyanis nem "nem tetszett" a pocsék finomfőzelék, hanem megmondtam egyenesen, hogy grízes tésztát kérek helyette, vagy legalábbis spenótot.  :-)

 

Ez a nemteccikező leányka nagyon ari persze, csak a magam részéről egy nagyobb szabású lagzi megszervezését se bíznám rá, nem, hogy az ország sorsát. Ha érted, mire gondolok.

 

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (559)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.22 0 0 558

Ebben igazad van.

 

Ennek ellenére is úgy gondolom, hogy ha a magyar választók akarata az, hogy mi csak a partvonalról kiabálhassunk, akkor az a kötelességünk, hogy a partvonalról kiabáljunk. De az alternatívát szerintem fel kell ajánlni. Már csak nemzeti büszkeségből is. A szentségit neki, hát mit gondol rólunk a nagyvilág, hogy vagy csak egy olyat tudunk kiállítani min.elnöknek, aki leK...vázza a hazánkat, vagy csak egy olyant, aki azzal jön haza külföldről, hogy ő ott  micsodás "sallerokat" meg "kokikat" osztogatott azoknak a szerencsétleneknek, akiket azzal vert meg a rossz sors, hogy egy ilyennel kellett szóba elegyedniük?

 

Nincsen királyi út. Nem is volt soha, pláne egy ruppótlan pártkezdemény számára. De el kell indulni, és inkább előbb, mint később. Ha nem kerülünk be, netán el se tudunk indulni legközelebb, akkor lesz választás 2018-ban is. Sok kudarc vár ránk, az nem kétséges, és "csak az jöjjön, aki bírja..."

 

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (557)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.22 0 0 556

Pontosan! A liberalizmus két legalapvetőbb tétele, hogy az államot és az egyházat szét kell választani, és ne legyenek előjogai senkinek. Ma "liberalizmus" címkével ennek a két alapelvnek a travesztiáját árulják a politikai piacon.

 

Magyarul a vallás magánügy, a politika közügy, és semmi jó nem származik abból, ha a kettőt elkezdik összekutyulni. Abból a misungból még mindig csak moslék lett, akárminek is próbálták eladni. Szerintem tiszteletben kell tartani az emberek önrendelkezési jogát minden tekintetben, vallási és politikai tekintetben is, továbbá senkit se kell arra kényszeríteni, hogy e téren árukapcsolásokkal egyezzen ki, ha nem akar!

 

Az privilégiumok tekintetében anno az volt a fő cél, hogy ne lehessenek sokadik generációs, elhülyült arisztokratáknak évszázadokkal ezelőtt elhalt őseik érdemeire hivatkozva előjogaik a náluk tehetségesebb, köznépi származású személyekkel szemben. Ezt sikeresen elérték mindenütt Európában. Nálunk a komcsik még túl is lőttek a célon. Egyes szerencsétlen arisztokrata családoknak olyan leszármazottai is nyögik, akik évtizedekkel a mindenféle feudális rangok megszüntetése után jöttek a világra.  Ugyanakkor a liberalizmus travesztiájaként most olyan embereknek kell preferenciákat nyújtani az egyenlő bánásmód helyett, akiknek nem, hogy a hazáért halt őseik nem voltak, mint nem egy és nem két arisztokratának, hanem effektíve az egész családjukban, kortársaik és felmenőik közt egyaránt lámpással kell keresni az olyan embert, aki a hazát építette volna rombolás helyett... Tehát részemről abcúg mindenféle diszkrimináció, a pozitívnak becézett is, és egyenlő bánásmódot  mindenkinek!

 

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (552)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.22 0 0 555

Te ingyen vagy ennyire ...? Vagy fizetnek érte, hogy egy tömeggyilkossal próbálj összemosni egy még meg se alakult pártot?

 

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (553)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.22 0 0 554

De jó, hogy megjöttél! Már hiányoltalak. Meg a trollokkal is alig bírtam...

 

Szerintem rendben van. Kicsit sok a szín, de ezen nem veszünk össze. Csaxólok, hogy soxínnyomott szórólapot csak nagyon drágán lehet csináltatni, és ez egy pénztelen csapatnak fontos lehet. Célszerű, hogy legyen egy vezérszín, meg egy logó is.

 

De a lényeg az, hogy legyen végre egy nemzeti liberális pártunk!  Gyakorlatilag ezek az őrjöngők csak viszik-viszik az országot a szakadék felé, miközben a jó emberek meg nem csinálnak semmit se. Ez bőven elég a gonoszság és a hülyeség győzelméhez. Ahogy láthatjuk is.

 

Kérlek, ha komolyan gondolod, és nemcsak az eszmét futtatod, akkor dobj egy e-mailt. A nickem után kukac jön, aztán vagy index pötty hu, vagy hotmail pötty com. Célszerű mindegyikre elküldeni, hátha valamelyik épp gyengélkedik. Ha már ketten vagyunk, az már nem semmi. No, nem is nagy valami, csak valami. Akkor már lehet tudni, kikhez csatlakozik, aki csatlakozik. Ha meg netán úgy alakul, hogy mégsem vagyunk egymásnak szimpik - ami meglepne, mivel a hsz-eid egy jó részét olvastam -, akkor sem vesztettünk semmit, csak meghívtuk magunkat egy fincsi kávéra valamelyik délután.

 

Üdv:

b

Előzmény: Thor der Gott (551)
Thor der Gott Creative Commons License 2011.11.21 0 0 551

Én itt feldobáltam néhány nevet korábban.

Én az FDP mellett volnék. Sárga alapon fekehe betük, középen piros-fehér-zöld vizszintes sávokkal.

 

Az meg rém érdekes felvetés, hogy konzervatív legyen és keresztény. Akkor most KDNP2-t akarunk, vagy nemzetiliberális pártot ? Nem ugyan az !

 

Uff, én beszéltem !

borzimorzi Creative Commons License 2011.11.18 0 0 550

Nekem úgy tűnik, hogy akadémikus a kérdés, mert már le lett járatva a DP nevezet.

Pláne, ha még neked sem tetszik... Sutba vele tehát.

 

Üdv:

b

 

Előzmény: Álomvédelmi twist (545)
mociga2 Creative Commons License 2011.11.17 0 0 548

Már írtam ide, hogy árnyékra vetődés lenne ez. De hát próba szerencse. Rajta!

A FIDESZ már rég lenyűlta ezt a választóréteget. Az biztos, hogy most a FIDESZ-KDNP-én belül zajlanak ezek a viták.

Vö. Hoffman kontra Pokorni. Itt sem nemzeti alapon, hanem konzervatívabb és liberálisabb vonalon. Az igazság? Mindig fél úton jár.

 

De akkor hová tűnt démon hill az SZDSZ? Hová tűntek a FIDESZ-es SZDSZ-esek? Fodor, Ungár és sorolhatnám.

 

Azért további jó agyalgást ezen a témán.

 

 

béka53 Creative Commons License 2011.11.17 0 0 546

Mindenképpen lenne értelme pártot alapítani, hogy milyet az kérdés.

Magyarország tragédiája | Új Szó Online

ezt érdemes elolvasni, jobb és baloldal definiciók, no meg, ami hiényzik a jobbközép, a liberális egyébként jobbközép

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2011.11.17 0 0 545

"a Demokrta Párt nevezet tök jó lett volna"

 

Hát, nekem nem lett volna jó. Persze én csak a topicnyitó vagyok, és már nem akarok nemzeti liberális pártot alapítani:-)

Előzmény: borzimorzi (521)
Derek Creative Commons License 2011.11.17 0 0 544

Csot:-)

Előzmény: borzimorzi (542)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!