Keresés

Részletes keresés

vicc Creative Commons License 2003.01.07 0 0 390
a beszavazandó játéskosok klipjeit megnézhették a bentiek - a kérdés meg szerintem hipotetikus volt "ki fog kismocsok mellett aludni? (ha beköltözik)" (a 3 lány meg gondolom összemosolygott a szitun)
Előzmény: Herold (385)
SQE Creative Commons License 2003.01.07 0 0 389
Üdv mindenkinek!

Végre látom (illetve csak látnám, ld. lejjebb...), hogy ez az elszólás a Villában, amikor a három "beszavazott" játékos közül vki megkérdezte, hogy ki fog (akar? nem emléxem tisztán) kismocsokkal aludni, nemcsak nekem szúrta a szememet, hanem tiamatnak is és remélem kettönkön kívül még másnak is…
Van még egy pár ilyen elszólás, amit összegyüjtöttem és gyüjtöm ezután is folyamatosan. Nyissunk-e nekik új topicot, ahol nem az lesz a fö téma, hogyan lehet[ne] a telefonos szavazásokat bundázni, hanem TÉNYLEG az adásban elkövetett hibák és csalásra utaló jelek gyülnek?
Szerintem a zombi (hú, de gesztis volt...) nézök átverése csak a játékosok bevonásával történhet. Ök pedig, mint ahogy a világon senki sem (igen, Stohl sem, nála is ki szokott lógni a lóláb), képtelenek hónapokon keresztül hibátlanul végigjátszani a Kitalált Világ megkreált személyiségeit.
...Nócika lehet, hogy nincs bent a buliban, de szegény annyira egyszerü, hogy ha IC lenne, elég lenne neki egyetlen láb is, úgyhogy usse’ jön rá...
Na, legyen új topic, vagy ne? Mert ez itt már széjjel van offolva...

fd Creative Commons License 2003.01.07 0 0 388
Ezek a véleményeid csak azért alakultak ki, mert nem beszélgets elég sokat,elég sokfelé.
Az ismeretségi körömben és a neten jártamban is nagyon fele-fele volt a vélemény a Györgyi-Hajni párbaj elött, igy már a kihivás elött megjósoltam az 50-50% körüli végeredményt, be is jött. És kismocsok is szimpatikus játékos volt a klippről, és mivel nem 12 unatkozó Szabolcsot akarnak nézniaz emberek, sokan szavaztak is rá, hogy végre életet vigyen az unatkozó plázacicák és gyurmafiúk közé.
Előzmény: ŰZÖTT VAD (387)
ŰZÖTT VAD Creative Commons License 2003.01.07 0 0 387
Kismocsok bekerülése is manipulált eredmény. Tuti, hogy ebben a prűd, álszent országban a többség nem szavaz egy nyíltan biszexuális emberre.
ŰZÖTT VAD Creative Commons License 2003.01.07 0 0 386
Szerintem is az utóbbi idők leggusztustalanabb televíziós lépése volt a Györgyi-Hajni párbaj. Bárkivel, bárhol beszélgettem akkoriban mindenkinek Hajni volt a szimpatikusabb. Kizárt eset, hogy a hisztis, nagypofájú Györgyi nyert.
Herold Creative Commons License 2003.01.07 0 0 385
Egyáltalán honnan tudhatták, hogy létezik egy kismocsok nevű jelölt, mikor ők a beköltözésig (és utána is) el voltak vágva a külvilágtól? Bég a beszavazóshow alatt sem mutatnak részeredményeket a villalakóknak.
Előzmény: tiamat (379)
exlexman Creative Commons License 2003.01.07 0 0 384
Ebben az országban, ez sem lenne megdöbbentő! Sajnos!:(
Előzmény: fd (382)
fd Creative Commons License 2003.01.07 0 0 383
kb biztosra lehetett tudni, hogy ő fog bekerülni.
Előzmény: tiamat (379)
fd Creative Commons License 2003.01.07 0 0 382
Vagy meg volt beszélve, hogy az elsö autó a csajágamucsaröcsögei lottozóban gipsz jakab nyeri. Ha nem nyit ki a többi, akkor evidens, nem? :)
Előzmény: exlexman (381)
exlexman Creative Commons License 2003.01.07 0 0 381
Amennyiben ez szándékosan történt, - a te személyedet kirekesztve egyedül - akkor igen, perelheted!:)) Amennyiben technikai, energia ellátási okok miatt, akkor nem, mert nem tőle függő dolog miatt nem szolgáltatott! A játék helysinének egyébként több alternativ lehetősége van, tehát gyakorlatilag a szándékossághoz, több üzlet, vagy a "Te FD ide nem gyühetsz be, felkiáltással bezárt üzlet, és jó néhány tanul lenne szükséges" :DDDDDDD

Szóval, mászkálj tovább és keress egy másik lottózót!:))

Előzmény: fd (378)
Zsoldos Creative Commons License 2003.01.06 0 0 380
Ez mindegyikben így volt? A VV0-ról sajnos lemaradtam.
Előzmény: tiamat (379)
tiamat Creative Commons License 2003.01.06 0 0 379
Megosztanám egy érdekes élményemet veletek, aztán várom a reakciókat. Előrebocsájtom, nem vagyok sem fanatikus rajongó, sem elvakult gyűlölő, csak egy néző, akit megdöbbentett, amit látott.

A beköltözéskor a három "versenyző" belépett a hálószobába. Ekkor egyikőjük elszólta magát: "Ki akar kismocsok mellett aludni?". Mit ad isten, ekkor nevezett személyre "szavaztak" a legtöbben. És mégis, ő lett a befutó.

Ilyenkor mi van? Az RTL Klub ennyire sem veszi a fáradtságot, hogy kioktassa a "játékosokat"?

fd Creative Commons License 2003.01.06 0 0 378
exlex,adok ujabb 'kutyacsontot' :)
Mától autókat lehet nyerni, óránként egyet, ha részt veszek az SZRT játékában, és ma épp 8 és 18 óra között kenózok. Speciel 13 percet álltam a lottozó előtt, de nem nyitott ki (körtér). Akkor én most ki lettem zárva a játékból, és perelhetem az SZRT-t egy kocsira?
fd Creative Commons License 2003.01.05 0 0 377
'aztán persze addig pofozták..'
Előzmény: tec1 (376)
tec1 Creative Commons License 2003.01.05 0 0 376
"Azt akarta az apekk, hogy a melós telefonokról indított magán hivásokra fizessenek adót a népek. Ebben a formájában bukott a dolog, mert semmi köze az apeh-nek ahhoz, hogy akit én felhivok a hivatali telefonomról, az a barátom, vagy egy ügyfél. "

Ezért akarják azt bevezetni, hogy a céges mobiltelefonok számlaértékét csak 70%-ban lehet költségként elszámolni....

tec1

Előzmény: fd (373)
exlexman Creative Commons License 2003.01.05 0 0 375
Érdekes felvetés, a kezdet kezdetén jómagam is felvetettem ezt. Úgy gondolom, idéznem kell egy korábbi RTL-s műsor a Sztár a Háznál -műsorban, az egyik delikvens művészke palánta aki ment a kedves honpolgárhoz, neheztelte, hogy miért a csórókhoz vitték! Hát ez az amire azt mondom, nem elég polgárias az átlag honpolgár médiáéknak!
Mert ugyebár, mit lehetne felvenni egy alsóbürgüzdi pattanásos fiúnál/lánynál: A tehenészetet? A disznó akólt? Vagy talán a csirke, meg liba farmot? Ugyan már! Abból kell kiindulni, hogy azok akik a műsort szervezik, milyen emberi arculattal rendelkeznek. Ezek az emberek kvázi olyan multinyálas-sztenderd-emberek, ahogy mondanád pláza-cica-bika.:) Szerinted, egy pattanásos, valóban szegény srác-lány, aki valóban nem a szoláriumban lakik azt valahol is embernek tekintik? Budapesten átlagban, több vidéki barátom készült ki agyilag, mert tájszólással beszélt, meg nem volt valami jól öltözött. Egyből lehülyézték, "dolgozz birka" stilusban, gátlástalanul mocskosan viselkedtek velük. Aztán amikor oda libbent egy-két mára már nem vidéki kinézetű földije, a seggét majd kinyalták, úgy hajlongtak! Ez a világ ilyen: Az adót beszedik a vidékitől is, de előnyökhöz, csak akkor jut, ha felveszi a nyálasábrázatot, a társadalomba illeszkedés álarcát! Igazad van!:(
Előzmény: Vajk (371)
exlexman Creative Commons License 2003.01.05 0 0 374
Ebben lehet igazságod, de a részletes teflon számla abban az esetben ha fizettetnek, megillet téged, alanyi jogon! Ezzel bizonyitják a szolgáltatás megtörténtét, és a dijfizetési kötelezettséget! Ezt, viszont számon lehet kérni rajtad akkor, ha azért kapsz jutalékot, hogy hivást szervezel, menedzselsz! Ebben az esetben, tehát a média aki a hivásokat szervezte és pénzt keresett vele, elszámolási kötelezett a bevétel okával:) hmmm. és itt rajta lesz, hogy ennyi, meg ennyi összes mobilos hivás! Aztán azt, ha hivatalos eljárásra kerül sor, az ügyészség kikéri a szolgáltatótól és kiderül, kik a károsultak. Azt, hogy hogyan oldják meg, kiket vertek át értesitsék, több logikus megoldás is lehetséges. A nyilvánosság viszont, minden tekintetben árt a magyar gazdaság hitelességének, hiszen két vezető média csesszentette át a pógárokat:(
Előzmény: fd (373)
fd Creative Commons License 2003.01.05 0 0 373
Mire gondolsz? a hivatalos telefonok elszámolására? Azt akarta az apekk, hogy a melós telefonokról indított magán hivásokra fizessenek adót a népek. Ebben a formájában bukott a dolog, mert semmi köze az apeh-nek ahhoz, hogy akit én felhivok a hivatali telefonomról, az a barátom, vagy egy ügyfél. Aztán persze addig pofozták, és paráztatták a cégeket, míg szép lassan, de elég sokan komolyan is vették őket.
/hivatali telefonról indított magán hívást ha a cég fizet ki, az természetbeni juttatás, és e szerint kell adóznia utána a hívónak ÉS a cégnek is ! /
Előzmény: exlexman (372)
exlexman Creative Commons License 2003.01.05 0 0 372
Necsimá:)) Akinek meg részletes számlája van, azt meg nem védi ez a törvény?:) --nem a telefon számokat gyüjti be az APEQ hanem kontrolálja adott esetben az elszámolást...
...de emlitettél valami más példát, az érdekelne, lehet hogy értékes adat lenne:)
Előzmény: fd (370)
Vajk Creative Commons License 2003.01.05 0 0 371
Mérvanaz, hogy a bemutatott fiúk mindegyike konditerembe jár és van rajtuk tetkó?
Meg hogy mindenki őszinte?
Miért nincs a jelöltek között kövér, szemüveges, pattanásos?
Miért plazafiúk/plazacicák vannak csak?

Mi az esély arra, hogy a közönség egyformán szavaz be fiúkat és lányokat?

Mert hát ugye nincs semmilyen manipulálás:)))
(Matild néni meg hiszékeny.)

fd Creative Commons License 2003.01.05 0 0 370
Ajánlom figyelmedbe a személyiségi jogok védelmét :)
Majd ha eljárás indul ellenem, akkor! De amig nincs, addig a telefontársaság jól elhajtja az apekket...
Előzmény: exlexman (369)
exlexman Creative Commons License 2003.01.05 0 0 369
Necsinádmáááááá:) Hol ez a törvény?:))

Ez a lámer meg valami amwajjjjos volt mi, aki itt kereskedni akar?:))--ez itt alattam:)

Előzmény: fd (367)
NLQ Creative Commons License 2003.01.05 0 0 368
http://www.petitiononline.com/vv2/petition.html

Ingyenes Valóvilág kamerákat!

Követeljük, hogy az RTL klub üzemeltessen az interneten ingyenesen minimum 1 szerkesztett videocsatornát hanggal és egy másik videocsatornát szintén hanggal.
Ameddig ezt nem teszi meg, NEM SZAVAZUNK AZ ÉLŐ MŰSOROKBAN!

ha egyetertesz vele ird ala te is a peticiot

fd Creative Commons License 2003.01.05 0 0 367
Apró pici közbeköhögés: az Apeh nem kérhet és nem kaphat részletes kimutatást a telefonjaimról a matávtól !
Legalábbis a jelenleg érvényben lévő törvények szerint...
Ebbe buktak bele pár éve a hivatali hívások elszámolása kapcsán...
Előzmény: exlexman (365)
Degeczi Creative Commons License 2003.01.05 0 0 366
folosleges a penzmosasi korites, a lenyeg csak az, h mi alapjan kell(ene) reszletes szamlat adni, ha ugyanabban a tevekenysegben egyebkent maskor nem kell... gondolom konnyen megtalalod az ide vonatkozo rendeletet - mar ha van ilyen, persze
egyebkent maradok annal, h eleg a "db szam, osszeg" szamla
Előzmény: exlexman (365)
exlexman Creative Commons License 2003.01.05 0 0 365
Amikor te telefon számlát kapsz, te szolgáltatást veszel igénybe, és a szolgáltató felelőssége, hogy részedre korrekt számlát állit ki. Aztán te reklamálsz, mert nem hivtad Barguziában, a Kirgiziai nagynénikédet és ettől kezdve, neki kell bizonyitania, hogy az ő telefon listáján, rajta van e a hivás, amit neked kiszámlázott. Te ekkor szolgáltatást veszel! Az APEQQ még ekkor is megkérheti a MATAV-ot, hogy adjon részletes számlát, mert nem hiszi, hogy te havi 300ezerért telefonálsz (sicc, ez csak vicc, de példa:)Az APEQ összeveti a fellelhető nyilvántarátásokból, hogy hmm.

Amikor emelet dijas szolgáltatást igényelsz, akkor az X-CÉG a SZOLGÁLTATÓ, Te pedig a kereskedelem szervező, marketing CÉG vagy! JUTALÉKOT kapsz, ami egy 81-es behivás esetén, általában az a gyakorlat, hogy jó 80% küröl jár a szervező cégnek! Na már most, az összeg nem egy szokványos nagyságrendű számlával kerül a SZERVEZŐ CÉG számlájára, olyan TIZENMILLIÓ+ÁFA lesz! Ez már érdekes lehet az éber, de gyanakvó hivatal számára, miért pont annyi-amennyi! Amikor 500ezer visszaigénylendő ÁFA-val behivnak ellenőrzésre, ekkora összegnél, már rajtra készen várhatod!:) Azt nem szabad elfelejteni ugyan is, az országunk jelenleg az oszlopos MÁSODIK helyet foglalja el az Europai pénzmosás támogató listán! Az ország meg ha tetszik, ha nem, köteles utánna nézni a MÉDIÁ-nak is! Lásd. No-ban Becker, Olaszban Pavarotti, vagy Franciaországban Soros György fizetett néhány millió euró birságot, mert sumákolt a "számokkal".

Magyarországon ez még nincsen igy, mert kicsi az ország és benfentes a gazdasága, gyorsan vissza folyik a hólé a nyakadba ha kavarászol! Aztán nem akar senki gyalogkakukk lenni, mert igazat mondott, és beverték a fejét! Azok az országok ahol ezt el lehet intézni, ott egy ilyen sumákság, nem piaci érték, az össz gazdaság néhány ezreléke! Egy ilyen média mizéria viszont össznemzeti kommunikációt és az ország hitelességét megdöntő lehet, ha kiderül, a két vezető TV -s társaság ami óta 81-es szám létezik, azóta jogtalanul szedte mobilról a bevételt, mi több, ezt jogtalanul tovább is adta az összes mobil szolgáltató, mi több erre az ország hivatalnokai maguktól, valahogy nem akartak rájönni! Érdekes? Pedig sajnos IGAZ!

Előzmény: Degeczi (364)
Degeczi Creative Commons License 2003.01.04 0 0 364
megint nem ertem, hol a kulonbseg: a vezetekes telefonszolgaltato a normal forgalomrol sem ad reszletes szamlat az ugyfeleinek, pedig toluk nagysagrendekkel nagyobb bevetele szarmazik folyamatosan, mint egy ilyen szavazasnal
Előzmény: exlexman (359)
exlexman Creative Commons License 2003.01.04 0 0 363
hmmm. Mobil telefonról, nem elérhető a 81-es szám! Tehát, a HIBA, ezzel IS elismerésre került!

Alakulnak a dolgok, bár az alapvető tájékoztatást, illene kitenni bárki számára hozzáférhetően!

A hulyeségeidre meg fuldokló röhögve, nem lehet még nagyobb sületlenséget válaszolni :DDDDD

Előzmény: fd (362)
fd Creative Commons License 2003.01.04 0 0 362
Én arra lennék kiváncsi, fogyasztható a jegy, vagy nem? Mérgező, vagy nem? És van rá garancia? Jótállás? Mi van ha elromlik?
Egyébként is, szerintem az alapvető emberi jogokba ütközik, ha az önmagában érvényes bérletet elveszik, ha a benne szereplő bérletszelvény érvénytelen (TAPASZTALAT! EZ TÉNYLEG IGY VAN!)

:DDDDDDDDD

Előzmény: exlexman (361)
exlexman Creative Commons License 2003.01.04 0 0 361
Elnézést kolléga úr, de a kedves BKV leirja a termék használatával, biztositással kapcsolatos dolgait, a busz belső üvegén, itt, ott, a metró falán, és hozzáférhető bármikor, a forgalmistánál is!

A TV-ben menedzselt "termák" tájékoztatójának, hozzáférhetőnek kellene lennie akár a teletext, akár az internet oldalukon, de kérésre bárkinek el kellene hogy juttassák, ez lenne az EU irányvonal!

Az EU-ban érvényes dolgokkal kapcsolatosan holnap adok egy linket, csak a barataim most rendezgetik össze. Sok jó, fogyasztóvédelmi szokás az eu tagállamokból.

Előzmény: fd (360)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!