Keresés

Részletes keresés

wamshoes Creative Commons License 2002.12.30 0 0 271
Nem rossz :-)
De nekem ez tetszik legjobban arról az oldalról:
Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (270)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.28 0 0 270
Jó kép:

dare-devil Creative Commons License 2002.12.28 0 0 269
Hali!


Ez a kép nekem bejön



wamshoes Creative Commons License 2002.12.27 0 0 268
a hat linken találhatóak közül nekem ez és ez sorozat jön be legjobban.
Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (266)
LesWam Creative Commons License 2002.12.24 0 0 267


Messy Xmas


Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.24 0 0 266
Örülök, hogy kedves linkjeim tetszettek. Egyúttal szeretném igazolni, hogy nem én vagyok LesWam.

Ha már itt vagyunk hármasban, akkor kérdem: melyek a legjobb képek a hat linken találhatók közül?

Előzmény: trurl69 (264)
LesWam Creative Commons License 2002.12.23 0 0 265
Üdv, Trurl mérnök. Rég láttalak.

Tévedés, én nem vagyok Kriege Barnston-Grenville.

Előzmény: trurl69 (264)
trurl69 Creative Commons License 2002.12.23 0 0 264
Üdv, Leswam!

Úgy látom, jól elbeszélgetsz magaddal - kár, hogy nincs nagyobb publikum. Avagy többen is kukkolunk?

Az alábbi 6 link kimondottan jó, minden érdeklődőnek ajánlom - tiszták, kedvesek, semmi undorító, sőt, érdeklődés felkeltők!

Remélem, jövőre több életet és vizet lehelünk e fórumba, talán én is belecsobbanok valamivel!

Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.23 0 0 263
Az első szerintem is elég jó. A második nem tetszik, mert ott a mellek látványán van a hangsúly, tehát az nem igazi wam.

Hát igen, az internetes világ tömve van tisztességtelen alakokkal. Nem azokkal van baj, akik - mint te vagy én - lemásolunk képeket és aztán azokat ingyen továbbadjuk. Azonban vannak fura alakok, akik ingyenes képeket gyűjtenek össze, majd hirtelen azokat árulni kezdik "csak havi 9,99 dollárért". Ezért van az, hogy én sosem adok ki semmilyen pénzt semmilyen internetes tartalomért.

Meg eleve van egy gond: a komoly (= saját pénzt befektető, saját maguk képeit eladó) képkereskedők általában adnak egy rakás ingyenes képet is. A komolytalan pedig semmit sem ad.

Egyébként úgy tudom, hogy a listán általam 3-as számmal jelölt Angliában élő MAGYAR. Egyszer felfedte magát a Minx Fórumon.

Azért az furcsa, ha az ember képe hirtelen XY műveként jelenik meg...

Előzmény: LesWam (261)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.23 0 0 262
Én nem vagyok igazi wam-os, inkább w-s vagyok... Úgy érzem, hogy az erotikához csak tiszta szubsztancia illik...

Sakáltanya. Hülye álromantikus, dögunalmas amerikai film. A lényeg egy Sakáltanya nevű New York-i bár körül forog, ahol lány a tulaj és az összes pincér is. Egyébként a fordítás rossz, mert Coyote Ugly a bár neve, de most nem nyelvészkedem ebben a topikban. A lányok mindent megpróbálnak a nagyobb forgalom érdekében, táncolnak a pulton például. A lényeges részben az történik, hogy a volt pincérlányt, aki már nem dolgozik ott, mert már összegyűlt elég pénze, hogy beiratkozzon a jogász szakra, vendégként megjelenik a bárban. Erre a többiek üdvözlik, s felrángatják a pultra táncolni. Akkor a tulajnak remek ötlete támad, elővesz egy kétliteres söröskorsór, megtölti szódavízzel, majd a ruhájára önti. Ezután szépen meglocsolja a jogászhallgatót is, majd mindenki alaposan vizezi magát még 50 másodpercig. A lányok egy része a haját is bevizezi. Különösen kedvemre való, hogy a ruhák nem átlátszóak - az átlátszó ruha szerintem nem igazi wam, az szimpla szexkép. Ennyi. Ezzel el is mondtam a film összes érdekes részét. Ne kérdezd mi történik a filmben, azt nem tudom, ugyanis a vizes rész után 5 perccel kikapcsoltam eddig mindig, amikor adták.

Előzmény: LesWam (260)
LesWam Creative Commons License 2002.12.22 0 0 261
Egyetértek!

Ezen pl. megakadt a szemem.

Meg ezen is, mert ez meg olyan ismerős volt... én tettem be egy éve a "Lányok a vízben"-be (23). Szerintem az egyik yahoogroup-ból szedtem.

Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (259)
LesWam Creative Commons License 2002.12.22 0 0 260
Inkább aktképnek mondanám. Szerintem sincs sok WAM benne, hacsak nem a moszat a lábán. De szééép... ha nem is a csaj, de a körítés.
(Igaz, a "Lányok a vízben"-ben sem arattam sikert vele.)

Vizes WAM-hoz tényleg elengedhetetlen a ruha, anélkül nem WAM. De más közegekhez nem kell annyira, az is elég, hogy más közeg. Pl. egy jó csokoládépuddingot jobb szeretek a bőrömön érezni, mint ruhán keresztül.

A wamawards-ot láttam, valaki említette a wamfetish.com/chat-on. De annak se mentem végig az összes linkjén. Csak nem...?

A Sakáltanyát nem láttam (nincs is HBO-m). Mi történik?

Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (258)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.22 0 0 259
Szerintem az ilyesmi jó...

1
2
3
4
5
6

Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.22 0 0 258
Az első kép nem wam, hanem szimpla szexkép szerintem. A második kép már jó szerintem is.

Ismered a wamawards.ca címet - új dolog. Nekem az úgynevezett clothed wam tetszik, a nude wam az szerintem szimpla szex vagy pornó.

Általában mindenkinek van módszere arra, hogy felállítsa a farkát és arra is, hogy elhúzza az ejakulációt. Nekem a másodikkal nincs gondom, körülmetélt gyerek vagyok, s csak akkor van baj, ha nagyon sokáig voltam passzív. Azonban az első esetben elég vizes ruhás nőre gondolni, s már fel is áll.

Egyébként ma volt a HBO-n a Sakáltanya című egyébként dögunalmas film, melyben van egy jó 90 másodperces rész. Sajnos a neten nincs sehol a klip, nekem meg csak videón van meg. Van ugyan DVD-íróm, de gépem egyébként eléggé elavult, s nem tudok digitalizálni mozgóképet. Meg kéne venni a filmet DVD-n, de sajnálok kiadni 5000 Ft-ot 90 mp-ért.

Meg aztán feleségem sem igazán lene boldog, hogy idegen nőket digitalizálok... S különben nagyon hűséges típus vagyok, 19 év után még mindig szeretem a feleségemet, s számomra saját feleségemnél nem nagyon van erotikusabb...

Előzmény: LesWam (257)
LesWam Creative Commons License 2002.12.21 0 0 257
LesWam Creative Commons License 2002.12.21 0 0 256
Hogy legyünk kicsit on-topic-ak is
(végül is lehet más tollával is ékeskedni):


LesWam Creative Commons License 2002.12.21 0 0 255
Bocsánatkérés elfogadva.

A homofóbiádat pedig az általam annyira hirdetett tolerancia nevében kezelem (máshogy úgyse tudom).

Az igazság a kettő között van, internetes vízkedvelőnek tartom magam, de úgy látszik, nem elég igazi, ugyanis nem láttam olyan vizes oldalt, ami az lehetne. (Vagy csak álcázza magát, pl. nincs magyarul?) Az igazság az, hogy minden linknek nem megyek utána, különben sose dolgoznék pl. Magyar WAM-lapról különben eddig még csak itt a topikon szereztem tudomást (egy kivétellel).

A férfitúlsúlyban sajnos szerintem is igazad van. De lehet, hogy ebben benne van az is, hogy a lányok még nehezebben szólalnak meg, mint mi.

Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (254)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.21 0 0 254
Eltaláltad... :-)
Az volt az egyik nickem, csak elfelejtettem a jelszót időközben...

Nem akartalak megsérteni. Igazad van és megértem, hogy vannak lányok is, akik nedves fiúkat akarnak látni. Bár tapasztalatom az, hogy a hozzánk hasonlók 95 %-a férfi.

Megértem, hogy vannak exhibicionisták is, amit nem tartok bajnak. Én nem tartom magamat elég szépnek ahhoz, hogy mutogassam magam. Nem is vagyok olyan alkatú, mint te..., szóval savanyú a szőlő... :-))) Ha senki sem lenne egy cseppet sem exhibiocionista, akkor az interneten csupa fizetett kép lenne. Ha a saját feleségemben nem lenne ilyen hajlam, akkor az ő képeit sem látna senki, ami sajnálatos lenne, legalábbis szerintem. (Neki külön vizes oldala van, a címet nem mondom meg - ha igazi internetes vízkedvelő vagy akkor úgyis tudod, ha meg nem, akkor nincs miért tudnod.)

A mi dolgunk csak egy furcsa hajlam, a homokosság az egy más kategória.

Utolsó mondatod nagyon tetszett! Ismételten bocsánatot kérek tőled. Semmi kifogásom képeid ellen, miután tudom, hogy nem homokos képek.

Előzmény: LesWam (253)
LesWam Creative Commons License 2002.12.21 0 0 253
Egy gyanúm van (illetve kettő, de a másik nem egyezik annyira.)

Az a (201)-es beszólás nagyon elvette a kedvemet a topiktól, hozzájárult ahhoz, hogy most itt nincs élet. Pedig nincs igaza. Nem csak férfiaknak van a net, és ez a topik sem. A fiúképek így nem csak fiúknak szólnak (csak ennek lehetne bármi köze a homoszexualitáshoz), vannak lányok is.

Ha Neked valami nem jó, akkor Te ne nézzed. Ha valaha itt még exhibicionistáskodom saját képekkel (ezek után nincs sok kedvem, pedig kár, erre vettem a digifényképezőgépet), akkor majd igyekszem csak linket csinálni, ne kelljen meglátnotok... csak hát úgy nincs sok értelme.

Nem kéne ilyen intoleránsnak lenni. Ők homokosok, mi meg wammerek vagyunk... az is csak egy irányultság.

Lehet, hogy bi vagyok, legalábbis ami a nem szorosan vett szexet illeti, de én szívesen látok akárkit vizesen, iszapban, _hami_san, akár lány, akár fiú. Persze a lány az igazi.

Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (252)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.21 0 0 252
Csináltam én, mert "hülyes azért nem vagyok", de mindig elfelejtem a jelszavakat... :-)

Sőt megsúgom nagyon halkan: én szerepelek itt is a topikon más név alatt a régebbi hozzászólások közt.

A fiúképeket én is nagyon utálom, mert irtózom mindentől, ami a legkisebb kapcsolatban állhat a homoszexualizmussal. Márpedig sajnos tény, hogy az internetes fiús nedves honlapok nagyobb része valójában homokos honlap... Meg aztán: mi a jó abban, hogy az nézegetem, hogy egy fiú nedves??? Ha saját magát vizezi és az neki így jó, az más kérdés, de nekem miért jó őt néznem???

Előzmény: LesWam (251)
LesWam Creative Commons License 2002.12.20 0 0 251
Vanni van, de csak magamról, én meg fiú vagyok, és azt nem annyian szeretik (már kaptam beszólást).

3. Miért nem csináltál (/-sz) külön nicket, ha cikinek érzed az "exponálást"? Mit gondolsz, én elsődleges nick vagyok?

Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (250)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.19 0 0 250
Bocs, hogy csak most válaszolok, de csak most vettem észre, hogy kérdeztél tőlem valamit.

1. Nem a zsák foltja esetről van szó. Feleség csak a kedvemért hajlandó rá időnként, őt hidegen hagyja a dolog, bár néhány képről elismeri, hogy tényleg jó.

2. Csak víz, semmi más. A nőiesség és a tisztaság együtt jó, más anyag megcsúfolja a női testet.

3. Képeket levettem a tar-ról, mert időközben exponáltam magamat más témákban.

Újra kérdezem: miért nincs itt semmi élet. A "fotók a feleségemről" topik tele saját keménypornóval például. Senkinek nincs saját készítésű "nedves" képe? Vagy a nedves ruhás kép közzététele nagyobb mértékben tabu, mint a kemény pornó?

Előzmény: LesWam (246)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.19 0 0 249
Levettem. Időközben valaki megtalálta ezeket a képeket a Usenetben, fene érti...
Előzmény: LesWam (248)
LesWam Creative Commons License 2002.11.24 0 0 248
Rákattintva (ami szokás szerint kinagyítást jelent) egy még kisebb képet kaptam. De már nézem az egész albumot a tar-on. Szép.
Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (247)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.11.24 0 0 247
Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (245)
LesWam Creative Commons License 2002.11.24 0 0 246
Mert egyedül nincs kedvem fenntartani...

Most néztem az istenekger.wmv-t (most lett csak használható wmv-lejátszóm). Szép. (És a leslie.mpeg-et (243) is csak most tudtam megnézni).

Ti is azok közé a szerencsés párok közé tartoztok, ahol megtalálta a zsák a foltját?

Különben csak a víz érdekel, vagy más WAM-szubsztanciák is?

Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (245)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.11.24 0 0 245
Miért nincs ebben a fórumban semmi élet?

Kérdezem mindjárt feleségemet nem lehelhetünk-e kis életet ide...

Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.11.09 0 0 244
wammer623 Creative Commons License 2002.09.26 0 0 243
Előzmény: wamshoes (241)
Vlagyimir Iljics Pongo Creative Commons License 2002.09.25 0 0 242
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!