Keresés

Részletes keresés

wamshoes Creative Commons License 2004.11.30 0 0 548
"Sikerült cipőstül..."
Ezt örömmel hallom!
Előzmény: eszt-r (546)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2004.11.30 0 0 547

Szia Eszt-r!

 

Őszíntén szólva eddig csak egy lányt sikerült rávennem,hogy ruhástúl fürdöjön,de őt is csak úgy hogy megbeszéltük,hogy kap érte valami finomságot amit ő imád,de sajnos nem tudtam vele ezt megszeretettni:(.Én személy szerint még sajnos nem voltam olyan közel lányhoz,hogy akár egy csók is elcsattanhatott volna,sőt te vagy az első olyan lány azok közül akiket-remélem mondhatom-ismerek aki imád ruhástul fürdeni.Rajtam most egy farmergatya egy poló egy pulcsi van,de sajnos ma nincs lehetőségem ruhástul fürdeni:(.Tényleg Eszt-r te mivel foglalkozol,hogy blúzban és kosztümben kell dolgoznod?Őszintén olyan szívesen beszélgetnék veled e forumon kívűl máshol is,benne lennél?

 

Előzmény: eszt-r (546)
eszt-r Creative Commons License 2004.11.30 0 0 546
És még sosem fürdettél meg lányt? Mármint ruhástól. Vagy sosem fürödtél így lánnyal? Én általában simán ki tudom provokálni. Kád megtöltve jó meleg vízzel, habfürdővel, és ha kicsit is lefröcskölöm az aktuális pasimat jó eséllyel simán belerak a vízbe. Sikerült cipőstül, kabátostul is belandolnom ílyetén formán. Persze nem bántam. De a legtöbb lány ismerősöm, barátnőm szintén szereti, ha ruhástól benyomják őket a kádba, vagy behúzzák a zuhany alá. Legalábbis rossznéven még senki nem vette. Én ha megyek haza, asszem az első utam a kádhoz vezet majd, bár fehér ing van rajtam, meg egy mellény, azért így is jól szokott esni. :) Nem követtek? Aztán összevethetjük holnap, kinek milyen volt. Hm? Rajtatok mi van?


Wetlook-imádó Creative Commons License 2004.11.30 0 0 545

Kár,hogy akkor még nem tudtam rólad amikor ünneplőben és köpenyben tusoltatok;).Én személy szerint pont a nov.-1 előtt lévő szombaton vagy vasárnap fürödtem az öltönyben és ez az öltöny fekete és hozzá fehér inget és piros nyakkendőt vettem,szerintem a vizes öltönyben hasonlóan nézhettem ki,mint te a vizes kosztümödben;).Az úttörőséget én azért kérdeztem-bár közben rájöttem még a válaszod előtt,hogy lecsúsztál róla-mert én sokszor fürödtem úttörőruhában és iskolaköpenyben,de sajnos sokszor kaptak rajta a szüleim,de egy idő után már tudtam arra figyelni,hogy ne kaphassanak rajta,nekem nagyon jól esett.Én úgy fürödtem az öltönyben,hogy tele töltöttem a kádat,és mikor megtelt a kád simán öltönyöstül beleültem,és az öltönyöm túl is élte olyan jó anyagból van.

 

Előzmény: eszt-r (543)
LesWam Creative Commons License 2004.11.30 0 0 544
És túlélte az öltöny?

Csak egy olyan öltönyöm van, amit be tudok áldozni WAM célra, de attól félek, hogy csak egyszer, mert egy vizes fürdő után sem használható többé öltönynek az öltöny.
Mert ha így van, nem rontom el vízben, rondább halált szánok neki, pl. iszaposat.
Mert egy már elrontott (öltönyként nem hordható) öltönyben nem olyan érdekes a WAM.
Előzmény: Wetlook-imádó (542)
eszt-r Creative Commons License 2004.11.30 0 1 543
Kedves Wetlook imádó! Kisdobos voltam, de az uttörőségről lecsúsztam. Viszont egy barátnőmmel sokat szórakoztunk iskola után azzal, hogy lelocsoltuk egymást. Volt olyan, hogy iskolai ünnepség után fehér ingben és iskola köpenyben öntöttük le egymást vízzel, és amikor tudtuk, hogy későn jönnek haza a szülők le is zuhanyoztuk egymást rendesen.  Te mkor és hogy zuhanyoztál öltönyben? Pontosan hogy néztél ki? Miben voltál? Mesélj valamit!
Wetlook-imádó Creative Commons License 2004.11.30 0 0 542

Szia Eszt-r!

 

Igen én már fürödtem is meg tusoltam is öltönyben,és így meg is értem,hogy te kb mit érezhetsz amikor a kosztümödben fürdesz.Remélem jól gondolom,hogy voltál úttörő nos a kérdésem az lenne,hogy fürödtél-e akkor az úttörőegyenruhádban és iskolaköpenyben?Csak azért kérdeztem,mert én abban az időben fürödtem úgy.Tényleg esetleg nem tudnál pár képet betenni ide amikor vizes ruhában vagy vagy épp fürdesz ruhástul?:$

 

Előzmény: eszt-r (541)
eszt-r Creative Commons License 2004.11.30 0 0 541
Miért? Fiúk, volt már köztetek, aki fürdött, vagy zuhanyozott öltönyben?
eszt-r Creative Commons License 2004.11.30 0 0 540

Volt már, hogy maradt a blézer. Vagy ha kardigán, pulcsi van az ingem fölött, az se mindig kerül le, de azért a legtöbbször ezeket leveszem. A múltkor a villanyóra leolvasó csöngetett fürcsi közepén. Lekaptam magamról a kardigánt, fel egy fürdőköpenyt, szerencsére az ember észre se vette, hogy vizesen lóg az ingújjam a fürdőköpenyből.

wamshoes Creative Commons License 2004.11.29 0 0 539
"és nagyon jól esik, ha hazaérve ledobom a blézerem és beülök a kádba, vagy csak zuhanyozgatok egy jót. Jól esik, ahogy a blúzom csuromvizesen tapad a bőrömre."
Ez nagyon jól hangzik! Még jobb lenne ha nem dobnál le elötte semmit :-)))
Előzmény: eszt-r (535)
eszt-r Creative Commons License 2004.11.29 0 0 538

Sziasztok!

 

Az iszapos, egyéb maszatos dolgok nekem nem jönnek be. Egyszer egy barátomnak megengedtem, hogy egy nagy mekdonálcos eperturmixot beleöntsön a blúzomba, a maradékkal meg körbetrutyiztam a gallérja mentén, akkor tetszett is, de egyszeri poén is volt. Ugyanígy pezsgős locsolást is kaptam, ami akkor tetszett, de ez inkább az alkalomnak szólt, amúgy nem vágyom rá.

 

Bent a munkahelyemen többször volt már szó nevelési témákról, és sokan mondták, hogy egy kancsó víz, vagy zuhany alá beállítás igencsak le tudja hűteni a rosszcsont gyerkőcöt. Szerintem ebben semmi extra nincs. Semmelyikőtök nem kapott soha gyerekkorában kiadós hidegzuhanyt a nyakába?

 

Amúgy 25 éves vagyok. A személyes ismeretséggel az a gondom, hogy nem szeretném, ha valakivel ez a kedvtelés kötne össze, ugyanis, ha egyedül pancsolok, megnyugtat és jól esik, ha nagyobb társaságba, akkor buli, de ha partnerrel, akkor nagyon lázba hoz. Persze nem zárkózom el semmitől....

Wetlook-imádó Creative Commons License 2004.11.29 0 0 537

Szia eszt-r!

 

Nekem úgy tűnik,hogy ebben a vonzalomban nagyon is egyezünk,mert nekem meg pont az tetszik,ha egy lány blúzos ruhában szeret fürdeni,és ki tudja...;)elképzelhetőnek tartom,hogy a kedvedért megtenném,csak előtte én úgy érzem,hogy közelebbről is meg kéne egymást ismernünk.Esetleg e-mailban hajlandó lennél elárulni a korodat?

Én személy szerint azt hiszem,hogy engem rá tudnál venni ezekre a dolgokra,mert gyerekkormban én is imádtam fürdeni,de sajnos egy ideig nem tehettem meg,mert a családom nem igazán örült neki,és amíg az internethez közel nem kerültem azt hittem,hogy egyedül vagyok a vonzalmammal.

 

Előzmény: eszt-r (535)
LesWam Creative Commons License 2004.11.29 0 0 536
Szia!

Hol vannak divatban ezek a nevelési szokások?

Én oly szívesen megtenném érted... :-)

Jó, a víz nem eltévelyedés, de az iszap? egy nagy kancsó langyos csokoládé? tökfo"zelék? moslék?
szerinted?
Előzmény: eszt-r (535)
eszt-r Creative Commons License 2004.11.29 0 0 535

Sziasztok! Furcsállva olvastam az eltévelyedés nem eltévelyedés vitákat. Szerintem abban semmi abnormális nincs, ha az ember szeret elázni. A munkahelyemen egésznap nyakig blúzban, kosztümben rohangálok, és nagyon jól esik, ha hazaérve ledobom a blézerem és beülök a kádba, vagy csak zuhanyozgatok egy jót. Jól esik, ahogy a blúzom csuromvizesen tapad a bőrömre.

Kislány koromban /még 14-15 évesen is/ ha rossz voltam büntiből leöntöttek egy nagy kancsó langyos vízzel, ha meg nagy hisztit csaptam mindig a kádban kötöttem ki. Sok ismerősöm, barátom kapott ezekből a nevelési szokásokból kifolyólag jónéhányszor. Én ilyen kis vízimádó maradtam.

Pasikat például ragyogóan tudok így tesztelni. Addig nem vagyok hajlandó csóknál messzebbre elmenni senkivel, amíg annyit nem tesz meg értem, hogy beáll a kádba és hajlandó ruhástól lezuhanyozni.  A kedvencem, ha öltöny-nyakkendőben elázik, vagy mellényben, ingben.

Vélemény?

wammer623 Creative Commons License 2004.11.28 0 0 534
Nyarat is tudsz ajánlani a közelben? :-)

Hídról kell ugrani, vagy a partról?
Előzmény: Mudwammer (532)
alguien Creative Commons License 2004.11.28 0 0 533
hali:)
sajna még nem.. :((( mostanában wetlook megy ezerrel:))) meg sm.. :)))
üdv:
-alguien-
Előzmény: Mudwammer (532)
Mudwammer Creative Commons License 2004.11.27 0 0 532

Sziasztok, rég jártam erre, hála Istennek jól felélénkült a topic! :)

 

Alquien: Sikerült megvalósítanod a beltéri dagonyát? :D

Leswam: mél ment!

 

wetlook imádóknak: tudom ajánlani a nyáron a legnagyobb kánikulában a folyóba ugrást bermuda nadrág+ bő póló kombinációban. Valami fantasztikus+vicces! :)

 

Mindenkinek kellemes 7vgt!

Mwam

 

wammer623 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 530
Tetszik, amit írsz, ne hagyd abba!

Én éppen most fürödtem pólóban, nadrágban, cipőben stb. Hajat is mostam. Még mindig nem vettem le a vizes ruhát, úgy gépelek, szerencsére jó meleg van itt.
Előzmény: alguien (523)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2004.11.15 0 0 528

Szia MAXVAL!

 

Nem,sajnos nincs arra lehetőségem,hogy sajátmagam készítsek olyan képeket,ahol ruhástul fürdő hölgyek vannak.

Jól gondolom,hogy a netmania topicban veled beszélgettem én Vonzalom társ-kénte,te meg víz mester-ként?

 

Előzmény: Törölt nick (527)
LesWam Creative Commons License 2004.11.14 0 0 526
mármeg érdekel pasik saját képe? :-)
Előzmény: Törölt nick (525)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2004.11.14 0 0 524

Sziasztok wetlook kedvelők!

 

Arra gondoltam,hogy tennék néhány ruhaösszeállításról javaslatot a ruhában fürdéshez:

 

Fiúknak:

-öltöny+nyakkendő

-nadrág+ing

Lányoknak:

-kosztüm+egy csinos blúz/ingblúz

-nadrág+csinos blúz/ingblúz

-szoknya+-""-

Ha még eszembe jut valami,majd még írok

Addig is sziasztok wetlook+wam rajongók

addig is talán kedvcsinálónak:

 

 

 

 

 

 

alguien Creative Commons License 2004.11.11 0 0 523

kicsiny hazánkban csak mi vizespolózunk??? ;)) neee már.. és senkinek semmi véleménye, mondanivalója?? :(((

nem csoda, h N.o. annyira vonz engem...

-Gummigirl-

alguien Creative Commons License 2004.11.07 0 0 522

szija :)

igen, kádaztunk, zuhany alatt..:) fehér, pollóban..;) de nem abban, amit láttál;) ez egyszinű fehér volt..:)

Gummiboy a vizes pollóval folytogatott;) mikor levette rólam, az arcomra nyomta.. és hát abban nem egyszerű a levegővétel.. meg még előtte, mikor én leráncigáltam Róla, az övét is a feejmre tekerte, nem is láttam, minden csupa víz volt..:) meg vizespolló..;)

miféle kötözködésre gondolsz most??;) vizi bondage -t még nem próbáltunk..;)))

-Gummigirl-

Előzmény: LesWam (521)
LesWam Creative Commons License 2004.11.07 0 0 521
Szia! :-)
Miben volt a pancsika, kádban?
Gummiboy minimálisan belefojtogatott?
Kötözködés volt?

Les
Előzmény: alguien (520)
alguien Creative Commons License 2004.11.07 0 0 520

helloo.. :)

látom, h kihalt itt ez a topic.. :(( pedig gondolom wam-oltok azért rendesen.. ;)

nah, nekem pont tegnap volt szerencsém egy csodás pancsikában, előre beígért dolog volt;)) bár az eperöntetem lemaradt, viszont akkor ott nem is hiányzott!;))) nagyon jó volt, ismét vizespolóban, és a végén minimális légzéskontrollal.. :))) nah persze én légzésem lett kontrollálva..;) nagyon jó volt, teljesen begerjedtem, mint előtt wam-tól még soha.. :)))

 

remélem, sikerült picit felpörgetnem a topicot!:)))

-Gummigirl-

alguien Creative Commons License 2004.10.29 0 0 519

szija:)

óóóh, dehogynem!;))) velem az az egyetlen gond, h annyi mindent szeretnék kipróbálni, és nyilván a már kipróbált dolgokat is megint szerteném "csinálni"..:))))

és mint Te is tudod, nem a WAM az egyetlen "dilim"..;PPP

már gondolkodtunk a baátommal pár WAM-képen,  benne van, amint a hely alkalmas lesz megfelelő minőségű képekre..:) remélem, minél előbb!:))

-alguien-

Előzmény: Wetlook-imádó (518)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2004.10.28 0 0 518

Szia alguien!

 

Megoldható lenne esetleg,hogy amikor felöltözve pancsikolsz,akkor talán készitenéte pár olyan fotót,amit ide fel is tehetsz?:)(L)Ha igen előre is köszönöm-remélem a többiek nevében is mondhatom ezt-nagyon örülnék neki.Ha esetleg nem szeretnéd az arcodat vállalni meg lehet úgy oldani,hogy az arcod ne is legyen a képen.

Esetleg nincs kedved kipróbálni mondjuk egy ilyen öltözetben a fürdést?:

 

Előzmény: alguien (517)
alguien Creative Commons License 2004.10.27 0 0 517

szija Balázs:)

jól hangzik, biztos tuti ötlet, de nekem sajna nincs bomber dzsekim..:( most majd a farmeres pancsikálást szeretném kipróbálni..:PPP ötletet kaptam a képekből;)))

-alguien-

Előzmény: Balázs28 (516)
Balázs28 Creative Commons License 2004.10.25 0 0 516

Sziasztok!

Van egy elég tuti tippem, próbáljátok ki nekem bejött.

Bomber Dzsekibe fürödjetek, vagy zuhanyozzatok le. A legjobb erre a célra az Alpha MA1. kipróbáltam már pár színben nekem legjobban a fekete színű Bomberdzseki jött be. Otthoni környezetben teli kád vízben a legjobb, a zuhany is érdekes, mert a bombernek impregnált felülete van és nem ereszti át a vizet olyan könnyen.

 

Szerintem eszméletlenül jó!!!! :) Ajánlom minden Wet-look imádónak.

Kellemes vizes napot nektek!!! :)

 

 

Snakeins Creative Commons License 2004.10.23 0 0 514

:-)

hiba? csak OFF

Előzmény: LesWam (513)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!