Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Flakvierling Creative Commons License 2009.05.19 0 0 1

Közérdekű információ:

 

Jó kis rovat lesz ez.

 

M.A., a kókler

Kzella Creative Commons License 2009.05.19 0 0 0

"O"ff!

Olvasni viszont szeretnék itt dolgokat.

Előzmény: venuto (-)
venuto Creative Commons License 2009.05.19 0 0 topiknyitó
Nagyon sok olyan vénautókedvelővel találkoztam , akit nemcsak a karburátoradatok érdekelnek , hanem vicceket mond , beszél a macskájáról , arról , hogy neki más márkájú kocsija is van , arról , hogy látott egy telephelyen tudomisénmit , stb .

Megitélésem szerint ugyanis az , hogy valaki arról ír , hogy mi lapul a garázsában , az --- szigorú értelemben véve --- nem tartozik a rovatához , de mégis hasznos lehet egyfelől olyannak , aki pont azokra a márkájú alkatrészekre "vajaz" , amikről az író szólt , de még valószínűbb , hogy mivel egy ilyen "félszakmai" rovatot szép fokozatosan a társrovatokból is fogják olvasni , hamarabb kerülnek a dolgok kapcsolatba egymással .
Ez nemcsak az információáramlás sebességét növeli , hanem egyfajta olyan jellege is lesz ( és ezt nagyon lehet érezni a különben eléggé humoros AUDIOLANDbeli " OFF topik , ide tessék OFFolni" nevű rovatban ) , hogy itt igenis , hogy lehet lesz egy kicsit az embernek kifújnia magát .
Persze fizikális haszna is lészen , hiszen ha valaki megírja , hogy megmutatni szeretné a Holden márkájú ausztrál kocsiját , akkor többen tudják meg , és hasonszőrű emberekből többel ismerkedhet meg . Vagy ha valaki jobb krómozót keres , mint akije volt , hamarabb jut "benfentes" infóhoz , mint máshol . Remélem , Gyerekek , klassz faliújságot fogtok megTEremteni .
Szeretéssel : far severö sapirico a Ritka Lengyel Autók Klubjából ( R.I.L.A.K.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!