Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2009.02.13 0 0 466

Szellemek s szellemtelenek, s kedves gyerekek, szellemeskedjünk egyet, együtt?

   Ha most nem válaszolok, először mind a kettő mellette s mások oldalt mellette, ha lehetne ellenvetés, akkor ellene, de a szellemek ellen, még a szellemek se lehetnek?

   Tehát itt arról van szó, hogy látott a két izráeli katona egy fekete ruhás asszonyt, aki megmentette a bőrüket, mert élet? - már tágasabb fogalom?

  Ahhhh... most bijja mégis vissza kell kapcsolnom Big4 iratára, mert mégis jobb ha azon nyomon, nyomban, elnyomjuk a szellemeket, vagy nyomjuk, de nem nyomoritjuk őket se?

  Nem fogok mégegyszer bemásolni semmit, hanem onnan s ha valaki elolvasta, akkor tudni fogja, hogy mellik szellemi megnyilatkozásra harapok?

 ham ham ham...

Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.02.12 0 0 465
Ha csak egy !!! százaléknyi igazság van a dologban, akkor ez a megjegyzésed :

"...Ki-ki értelmi képességei szerint formálhat véleményt...! "

kicsit tulzás.

A többi megjegyzéssel egyetértek, de még lehetne sok alternativát felsorolni, amelyekben lehetőséget kapna az a változat is, hogy amit leirtak, az igaz is lehet.
Előzmény: Törölt nick (464)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.12 0 0 464
Akkor nézzük a véleményem szerinti, ésszerű, reális, józan (leszámítva az utolsó kettőt) feltevéseket e "jelenség" magyarázatára, valószínűségi sorrendben:

1. Az eset nem történt meg. Propaganda kitaláció, mely a zömmel babonás, vakhívő zsidók és arabok előtt legitimizálni akarja a háborút, mondván: "lám egy szent, egy szellem is a háború mellé állt és segített, hiszen az igazságért folyt"

2. Valódi ember állt ott és segített - kissé hatásvadász módon - aki tudott ezt-azt (pl egy titkos ügynök) - a katonák pedig kissé kiszínezték a sztorit és gyártottak egy szép legendát

3. Ugyanaz mint az előbbi, csak nem ügynök volt, hanem egy magánszemély, aki kifigyelte az akna telepítését és saját belátásból segített

4. A sokk okozta egyéni- vagy kollektív hallucináció. Előbbi esetben a többiek nem látták csak a hallucinálónak hittek. (háborús és sok egyéb extrém, "halál szelével legyintő" helyzetben megnő a hajlam a babonára, naiv hiedelmekre...)
Az egész jelenést egy- vagy több ember agya kreálta. (tudunk ilyenről létező jelenség - misztika nélkül...)

5. Az agy- ill a tudatalatti még feltáratlan rejtélyeinek egyike. Azt már sejtjük, hogy az emberi agyaknak van egy "internetje", melyet Jungék kollektív tudattalannak neveztek meg, Tibetben Akashanak hívják. Eme elmélet szerint, e sziderikus szférából a tudatalatti képes valós információkat lehívni, akár látomások, sugallatok formájában (a világon semmi misztika nincs ebben, sem szellemek sem isten sem egyéb maszlag)

6. Szellem jelent meg Izrael anyjának kiadva magát... :)

7. Izrael anyja Rahel volt az személyesen.... 8-D

8. Kb végtelen egyéb lehetőség és magyarázat, ami csak tetszik (köztük számos, mely persze valószínűbb sokkal, mint a legutóbbi kettő...)


Ki-ki értelmi képességei szerint formálhat véleményt...!
Előzmény: Rejtélyvadász (462)
Menroting Creative Commons License 2009.02.12 0 0 463
Nem tudod véletlen merre ?
Ugyanis oltárian írtózom a szellemektől s főleg itt a nagyoktól, mint mostanában általában mindenki, ebben a kibaltázott sárgödörben...
Úgyhogy adhatnál szívességből egy támpontot hogy merre ne menjek .:-)
Előzmény: kerdezfelelek (459)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.02.12 0 0 462
Sok és válaszaiban messzire vezető kérdést tettél fel ebben az egy hozzászólásodban. Nem is akarok mindenre reagálni. Talán majd később és apránként.

De: az este azon gondolkodtam, ha ez igy igaz - márpedig hajlamos vagyok egy kicsit elhinni, na nem azért, mert szeretem a mesét, hanem azért, mert feltételezem, hogy nem mindenki hazudik, plána nem ugy, hogy én láttatlanba azt feltételezem róla és azért, a másik pedig, nekem is volt olyan élményem, ami tul.képpen a mese kategóriájába tartozik, több is - szóval ha igy igaz, akkor lehet, hogy nem csak a Biblia - kutatók hiszik, hogy az valóságot tartalmaz, hanem tényleg azt tartalmaz.
És ha egy "Szentirásnak" igaz egy mozzanata, igaznak kell lenni a többinek is.
Mert a kétely bennem is sokszor megvan. És ilyenkor egy kicsit "igazabbnak" vélem.

Az pedig, hogy ebben az esetben Rahel az izraeli katonáknak segitett, nem jelentheti azt, hogy azért, mert az élet mellett állt? Jó lenne tudni, hogy esetleg az
araboknak volt e hasonló, vagy egyáltalán, a hitükkel kapcsolatos élményük.
Persze lehet, hogy akkor ismételten csak egy csomó megválaszolatlan kérdéshez jutnánk el..........
Előzmény: repcsepista (461)
repcsepista Creative Commons License 2009.02.12 0 0 461

Jigen, minden először szellemi eredetü, s roppant érdekes történet!

 Ugyanezt az sötét -fejkendős, sötét ottani tetőtől -talpig bepongyolált ruhás nőt láttam, még az Uruki háboru, nagyhábru, az utolsó (első) armegedon kezdetén. Ami érdekes lehet, hogy a zsidó faj meg wallás ugyanazok mint az arabok, s ugyanaz a mama? Ami igaz igaz, hogy ők valóban Ábrahám gyerekei, akik nagyon is közel maradtak a láthatalan (szellemi) vezetőikhez, hisz az egész történetük, Isten vezetése, meg gondoskodása, mikor ténleg szó van a bibliába is, hogy az Istenük, teremtőjük hazavezeti a zsidókat, akik a történetben fél testvérei egymásnak, de ami érdekes, hogy miért nevezte Ráhel-nak magát izráel anyja?

 Többet nem tudsz  a történetről?

 Mintha nem eberek háboruznának, mert nevetséges, hogy 130 országgal támadnak rá az urukiakra, amikor usa egymaga, 10 000 -zer tudja felrobbantani a földet, aztán az utánna következő 38 csak nem tizezerzer hanem mondjuk a legutólsó 10 -zer? Ugye érdekes, mert miért nem irtják ki rögtön, az egész lakosságot, mint egy pár ezer évvel ezelőtt? Tehát, szellemi szelektállás, átállitás, ami csak ugy lehet, hogy mától kezdve, keresztény lettem?  -áldozó, de most óh be finom, a birkahus?

 Ezt az utóbbit azért, mert sem a zsidókat nem tudták eddig kiirtani, de megpróbálták de van rajtuk kivül még nép, akik elüttük vannak? Mert ha igen, akkor el kell tüntetni minden nyomukat, amikor most nem Mezpotomár, nem uruki többet, hanem .... az isten tudja, de bitta áron allul, vagy felül, ami csak a kassza tud?  

 Jah, Jézus azért nem kóser, mert én Ábrahám előtt vagyok, micsoda ostobaság volt, hogy beirták a bibliába, nem? Az is érdekes, akkor hogy halt meg, mert szinlelte, amit megint, a zsidók vagy az arabok tudnak jobban, ami megint oka, hogy habiruzás stb... mert az utóbbi Gáza pászta, csak név miatt?

 Ha izráel anyja Ráhel, feltétlen az araboké is, de mi van a mostohákkal?  

Előzmény: Rejtélyvadász (460)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.02.11 0 0 460
Nagyon sok esetet lehet olvasni. Ez talán a legujabb.
Egy kis részlet a cikkből:

"...A két izraeli katona csak lassan, lépésről lépésre tudott előrehaladni Gáza város kanyargós utcáin. Ha nem vigyáznak, a következő lépésük az utolsó is lehet – mindketten jól tudták, milyen borzalmas sérüléseket okoztak már a Hamasz-terroristák rejtett robbanó csapdái. Feladatuk – sok társukkal együtt – a rejtőzködő terroristák és az általuk használt Kasszam- és Grad-rakéták felderítése és semlegesítése volt. A járőrözés hamarosan különös, már-már misztikus fordulatot vett. A gázai hadművelet során, január közepén történt esetről a Jerusalem Post számolt be.


A katonák egy kereszteződéshez értek. Éppen indulni készültek bal felé, amikor váratlanul egy talpig feketébe öltözött hölgy állt eléjük. „Inkább erre menjetek!” – mondta, a kezével jobbra mutatva. A katonák egymásra néztek. Valami azt súgta nekik, hogy hallgassanak a különös idegenre, így elindultak a jelzett irányba. Néhány másodperc múlva hatalmas robbanás hallatszott mögöttük: hátrafordulva látták, hogy a kereszteződéstől balra mindent törmelék borít. Ha abba az irányba indulnak, már mindketten halottak lennének.

A hölgy ott álldogállt még a közelben, így odafutottak hozzá. „Kicsoda vagy?” – kérdezték. „Ráhel vagyok, Izrael anyja” – válaszolta a nő, majd hirtelen eltűnt a szemük elől. (Lásd keretes írásunkat.) Ez a történet csak egy a sok közül, amely izraeli katonáknak és civileknek háborús helyzetekben megtapasztalt rendkívüli élményeiről szól...."

http://www.hetek.hu/hit_es_ertekek/200902/csodak_nyomaban
kerdezfelelek Creative Commons License 2008.11.12 0 0 459
Nem tudom jól emlékszem-e?
Azt hiszem erre a hétre péntekre hirdették a szellemidézést.
Vagy a jövő héten lesz?
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.12 0 0 458
Müszellemről az egri csillagokban olvastam. Valami harcos féle.

Holnap megint megyek Brüsszelbe. Ott se láttam szellemet....
Előzmény: repcsepista (457)
repcsepista Creative Commons License 2008.11.11 0 0 457

Isten hozott vissza, ha nincs szellem, de van, csak müszellem, meg mü vészet? ...

 ...akkor se lehet mást, mint szellemeskedni? -hun -God, hun doG (dög)?-döglődés?

 Kérlek szépen, mitől van a nyomor? Pont le meg beestek... a verembe, meg leszoktak a szemezésről, (oltás) ha csak sötétség, meg szemtelenség honol?

 Azonban... aki másnak vermet ás, vagy ássit, az maga esik bele?

Előzmény: Törölt nick (456)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 456
Brüsszelben voltam, látom azóta sem esett be egy nyomorult szellem sem.
Előzmény: repcsepista (455)
repcsepista Creative Commons License 2008.11.03 0 0 455

Law of Omerta s kedves Merták s Marták, aki kapja marja, aki nem tarha?

  Talán itt egy közmondás: ki mit keres, azt talál? Akik az időt megforditották, meg kell adni, rendkivül cselesek is, meg ismét egy köccmonda: előbb utólérik a favágót, mint a fát? Ugyanis, vagy a favágó menn a fához, vagy a fa a favágóhoz stb...

  Rendkivül teccett nekem, mondhatom nekünk... mert kényszeritettem a kis feleségemet mikor összekerültünk, hogy megtudjuk, érdemes -e a régi -falusi Gergely bácsi Borca néni életet élni, akik mint kisgyerekek, szerették egymást.  Ténleg, minden kisgyerek, akik szülei szerették egymást szerették őket mint kisgyerekeket (sose feljtem el, mert ha arra jártunk, mindig tudtak kedveskesni, s maga a környezetük is, meg ahogy ahogy ... valami varázslatos töltés volt a levegőbe, ami minden olyan mint máshol, csak örömmel töltött meg, meg maga azok a pillanatok feledhetetlenek voltak....egyszóval, várazslatos volt minden, szines, szivárványszines, meg nem ebből a világból való... ami rögtön ha vissza, főleg akkor az 50 -s évek, dögletes, amit mindenki érzett, még az állatok - növények s fü fa virág stb...az anyagok?) vagy hajtunk, s mi leszünk ha nem a Kin of Kinga, akkor kikinga?

  Onnan induljunk ki, hogy kiket kövessünk, ami vagy a szüleinket, akiket nem lehet követni, mert az uj wallások meg izmusok izmosabbak mindennél meg mindenkinél, s ráadásul, nem tudtunk szeretni, ha nem örök a frigyünk? Márpedig itt minden compitálló meg elvállasztó?- s ami bennünk van...? Nade itt kell hogy legyen legalább helle mind a kettőbe, hogy tota közvetlen kapcsolat van köztünk, ami olyan minta az összenövés, most mindent érzek, azt is hogy hogy érzi magát a másik, amire rögtönönkéntelenül reagállunk?

  NYISD KI SZEMEDET? -s szemeinkmegnyiltak, s szkasztottunk az életfáról? Figyelem, most először, OTTHON lettünk!

 Először, akik a háttérben vannak, s megforditották a gondolat menetünket, azok nem fognak engedni bennünket hogy megnyilhasson a szemeink, vagy beszélhessünk arról, amiről nem lehet? Holott, itt minden illanás meg villanás?

  Maga, csak megnyitni a szemét valakinek, most a következő a hellzet, valóban ujjá születik az illető, ami megint, most hogyan? -de előbb miért, mert látni akarok, meg látni akarom? MAGAMAT?- sakk matt?

 Figyelem, a dobozt ismerjük, de mi van benne, nem kell hozzá gyerek kivánzsiság?

 Jah, meg kisgyerekek?

  Hogy a szellemfronton mi az igazság? - talán világosság?

 

Előzmény: Törölt nick (454)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.03 0 0 454
"Mond ki egyszerre, én t estem, pestem, zeggemre estem?"

Kimondtam, itt az irodában. A kollégák nem igazán értették, hogy mit beszélek :o))

Azért még ettől sem tudom, hogy szellemfronton mi az igazság.
Előzmény: repcsepista (453)
repcsepista Creative Commons License 2008.11.02 0 0 453

Kedves Tündilla s tündérek meg denevérek ....

 A válasz mindenbe, meg midenkibe -mibe benn vagyon, csak az lehet a vagyon? Az hogy én, az én vagyok, aki a tulajdonosa testeteknek - lelketeknek, mindenekeknek, de nem az én -énemnek, aki egyenlő veled, veletek?- véreim gizsistenek?

 Nos, akik letetettek, azok csak prosztók lehettek, meg lehettek, mig anyáink s apáink, rabszolgák nem lehettek? - ami feltevés, de nem, mert nem elhetünk azok folytonos leszarmazotjai, hanem jobbágy - bárgyuk, vagy prolik, vagy ime a töke a töketleneknek zsákmányuk?

 Fidelem, nem a testem, se a testikollóm, se az agyam stb... vadok, hanem én? Azt az ént, kell feliszinre hozni, vagy behozni, divatba, aki csak egyen de egy én, te nem veheted el, az én -én -ékemet, az ekémet, kezemet, lábomat stb...eccetemet?

 Fideljétek, mert ezt akik elvették, azok tudják hogy vicca lecc neki adva, ami az övék vék vék vék ... vékástul?  

 czagg lassan szépen, lassu hud ... a hud is viz?

Előzmény: Törölt nick (452)
repcsepista Creative Commons License 2008.11.02 0 0 451

Law of omerta?

 De?- ezzel is a békét véded? -ugyanis, az hogy én, az ki? Én az nem tud hazudni, de a testem, az igen? Mond ki egyszerre, én t estem, pestem, zeggemre estem? Mogerezzük tovább?

Előzmény: Törölt nick (449)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.01 0 0 449
"Figyeljél, amivel beffellezted, azt nem te mondod, mert ezt te nem tudnád kimondani!!!"

De.
Előzmény: repcsepista (448)
repcsepista Creative Commons License 2008.11.01 0 0 448

Kedves L.Omerta meg kedves szellemes gyerkőczök!

 Hogy miért irtam szellemest, mert sose halunk meg!!! Akik nem szellemesek, azok bijja élő  vagy inkább elő - halotak, aza nem hallanak, sem nem látnak?

 Roppant érdekes volt olvasnom a bibliát, gyerekkoromba, aztán mindent szétolvastam a könytárakba, mert kerestem hogy most mi van? Vagyok vagy nem vagyok, mert ez a testem, ez meg a testikullóm, ami ami ami ... na vagy könyvek, vagy most játszik a gyerek, lestem, skandaltam a nőnemet?

 Hogy szellemekkel van dolgunk, azt mindenki tudja, mert most is érzések megelőzik a józan gondolkodást, mint ha nincs valakiben szellem, akkor mi van benne?- kérdem tőlletek, ténleg vannak gépies cyborga lények?

 A nyomort a cyborka lények zuditották meg zuditják ránk, mert azokba ténleg nincs meg az a szellem,  de kell hogy legyen bennük valami, amit az utóbbi időkben Clon Crown Clotyo Faerryba figyeltem meg, meg azokat a dobozokba, akiket átvett?

 Figyeljünk, vegyük a mai trudományt meg treshnikát, mikor közel vagyunk, vagy már ottvagyunk, hogy letudják copirozni az illető tudatát, ami rögtön befejezett, mint akik tagadják a szellemet, akik valóban szellemek, akik mint szellem - lények vannak köztünk?  Főleg ha nem lehet tudni hogy vannak, vagy azokat akik látnak, most megvakitattnak, mint a Vak a Botján, ami nem egy megvakitot moger meger volt, hanem aki a tóba nézet, rögtön megvakitották? Sőt, most is kivetettek?

 Debiza, miért hagyjtok abba a kutatást, főleg ezen a téren, mikor csak igy meg itt lehetne elérni azt, hogy nem tudnak többet a falhoz állitani?

 Figyeljél, amivel beffellezted, azt nem te mondod, mert ezt te nem tudnád kimondani!!!

Előzmény: Törölt nick (446)
Hy Creative Commons License 2008.11.01 0 0 447

Természetesen, mindennek van kezdete és vége!

Csak az Emberé olyan pici, hogy sokmindenre nem futja belőle, így nem látjuk meg a Világ végét, és a világűrét sem.

:o)

Előzmény: Törölt nick (446)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.31 0 0 446
Asszem értem, hogy mire akarsz kilyukadni, hogy olyan az ember, hogy a saját inerciarendszeréből nem tud kiszakadni. Oké.

Ez már csak ugyanolyan kérdés, minthogy van-e vége a világűrnek, vagy nincs?

A kérdésre ezek szerint sose tudom meg a választ....
Előzmény: repcsepista (445)
repcsepista Creative Commons License 2008.10.31 0 0 445

Kedves Law of Omerta mert mert a szellemekről...s irni, hoty mápediglen noncse?

 Jah,meg kedves moger -megerül motyorgó kis fényszellem... szellemes mag szellemtelen tesóim, miért nem lehetne csevegni lazán, fa szán, hogy szellemek vagyunk vagy mik?

  Csak beszélgessünk, s minden alkalommal mondogatom, ne vegyél slukkot, ha nem elég tág a tüdőd, hanem hanem ... na lehellj, piháljunk néha lélegző gyakorlatokat, amikor miért ne vehetne levegőt ingyen, mindenki? de mindent telitüdőre?

  Nézzétek csak, vegyük a feudalizmót, ahol csak 1 isten van, a gazdád, aki élet halál urad vót, s nem is tudtad, de ma se akarjátok tudni, hogy ugy van? Milyen szellemvolt benne, ami fele - gépezet, fele esetleg növény, bürök vagy bió lény?

  Aztán gyütt a koma -nizmus, amikor a komák felváltották a gazdát, de nem vettük észre, hogy szellemileg ugyanaz -ok? P.l. czagg ennit, amit mos leirtam, csak ennyit, már régen tulontul sokk volt, s az illeneket rögtön eltávolitották, vagy az agyát meglékelték, de valóban, a mi magyarok Istene = Jézusa van velem, amikor Ő szellem, mert isten? -fogjatok má meg? -itt a  kacsóm nem disznyóláb?

  Kérdem, akik tagadjátok azt hogy szellemek vagyunk, amig istenek, de feltesszük a kérdést, mig a gépek? Ha csak az anyag van, annak kell legyen egy for ma alkotója, meg most aki a gombot nyomogattya, nos csak egy gomb, ha az illető nem ugy kattog, ahogy zugnak a gépek az öntődékben, s kérdem miért kell versenyezni? -ha nincs semmi?

 Hogy válaszolni tudjak a kérdésedre, előre ki van kötve, hogy csak ugy beszélhetel, Etel tudjad mit kotyogsz, uggiscsak szukajércém lehecc cc...

  Figyeljük, főleg neked mondom Law of Omerta, hogy maga azt hogy értem, hogy mit rezzegsz meg villogsz, az előre tudjuk nem? Minthahahaha... bizserékelne?

  Naczagg, az hogy van szellem vagy nincs, akinek van, annak van, akinek nincs, azt is elveszti, amilye, na milye van neki? -züzzessége vagyon te büccke kozák?

 1001 bocs, mert mindenkivel ugy beszélek mint a saját édes öcsémmel, s főleg a tárgyról, akkor is ha egy gicsit pétisózni ke? Értem, nem a személynek menne a kasza, hanem maga a tárgy, bijja nem könyü, ha nincs se sulya, se szaga, se kiterjedése semmi  se szecska... sehol egy bucka... bánatos bácika?

Előzmény: Törölt nick (444)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.31 0 0 444
Namármost, abból, amit írtál a következőt hámozom ki:

Szerinted azért nem tudok a szellemekről, mert nincs hozzá receptorom. Ugye? Azaz a szemem nem érzékel adott hullhámhossz intervallumon kívüli fényt, a fülem nem hall adott frekvencián kívüli hangot, stb. Ezt akarod mondani, ugye?

Csak akkor arra válaszolj, hogy a gépek, amelyek sokkal szélesebb spektrumban képesek működni, azok miért nem tudnak valamilyen látható/hallható képet/hangot fölvenni és közvetíteni? Némi moduláció után ennek menni kéne, nem?

Sajnos továbbra sem hiszek a szellemekben, mondhatni anti-szellemista vagyok, de szívesen meggyőződnék arról, hogy nem vagyunk egyedül!!
Előzmény: repcsepista (438)
repcsepista Creative Commons License 2008.10.31 0 0 443

Mbogi s szellemtelen gyerekek, szellemeskedni se lehet?

    Nagyon kösz, hogy megosztottad velünk élményedet, mert valami oknál fogva, el vagyunk riasztva magunktól is? Igenis szellemek vagyunk, csak az egyik tota setétben, meg egyedül, mig a másik hangokat hall, a harmadik meg lát szellemeket?

    Ez a duma, egy pár évvel ezelőtt, még nehezebb lett volna, mert valakiknek ugylátszik érdekük, hogy az illető (áldozat) szent áldozat (tota tudatlan s züzbirka) legyen, vagy zöldfülü?

    Nagyon gazdag s wallásos negyedben dolgoztam, ahol nappal, de árnyékolt szobákba, össze vissza szaladgálni kezdtem, mert annak ellenére hogy a kulcsot ideaták mert senki se lesz otthon, mégis tele volt a ház járkállókelőkkel!

   Szinte tisztán, tudatosan, megcsipkedtem magamat, hogy ténleg észnél vagy, mert lehetett látni a szellemlényeket, akik rendkivül közel lehetnek a GAZDAG - PÉNZES VEZETŐ RÉTEGEKHEZ!?

   Ugyanezen társaság házaiban, egy szombat du.-tán, szintén egyedül, s emergency (sörgős) elintézni való volt, most nemcsak láttam őket, hanem ha nyitva hagytam az ajtókat becsapták állandóan akkor is, ha kitámasztottam.

  Szrintem, akik itt gazdagok meg nagyok, azoknak ördöge van, de ahogy tapasztaltam, ezek a szellemek, nemigen törődnek senkivel, hanem hogy ezekkel legyenek bőségben? Akik ezt tudják, most megmondják, vagy miért mi látunk?

  Ha választ keresünk, akkor bizon a gazdagok okosak is, meg a hitük, itt megállni mert a hitük, gazdaggá tette őket? -meg ők adnak enni, ha jó viselkedtek?

  Igen, ezeknek, vagyis a pénzeseknek, őrangyalaik, s akikkel szerintem nem is tudják, (vagy tudják) összedodolgoznak?

  Mellesleg, a gazdagok erőltették a szegényekre, azt az istent meg törvényeket, ami nem érinti őket? Szegényeké nincsteleneké, szemteleneké? - az isten kénye?

  Pl. Szegén papa gazdag papa cimü könyven, a gazdag azért gazdag, mert nem az ő pénzével játszik? Ki pénze? S hogy tudná megteni, ha nem lenne gacca, vagy ördöge? Te megtudnád tenni? Persze, ha most, eladtak magadat, mert unalmadba, mit lehet tenni, vagy givándzsi vadok?

 Részben Hy -nak is irtam, szóval bocs, s háj háj háj... sárga kukorica szár, milyen háj?

 

Előzmény: Mbogi (441)
Hy Creative Commons License 2008.10.31 0 0 442

Pedig jó lenne eggyel most eldiskurálni.

Q-ra unom magam.

:o(

Mbogi Creative Commons License 2008.10.30 0 0 441
Persze a szellemekben lehet hinni és nem hinni, hisz akinek volt valaha ilyen tapasztalata és nem hisz akinek még sose volt, de még lehet.Én pár évvel ezelőtt mikor a konyhában voltam és csak ott égett lámpa én láttam egy alakot elsuhanni, képzelhetitek milyen ijesztő volt.Elmeséltem pár embernek de azoknak kb csak 1%-a hitt nekem:(pedig nem vok bolond. És kb mésfél éve a barátnőmnek a papája meghalt sajnos aki még a szüleivel él és azt mondta hogy hallja ahogy a papája a konyhában járkál tevénykedik, bevallom akkor egy kicsit bolondnak tartottam.Aztán rá 1 évre sajnos meghalt a mamám vagyis most fél éve:=( És én us hallottam ahogy a lépcsőn járkál valaki fel-le kinéztem de semmi és senki nem volt ott.És őszintén még most is saját magamban kételkedek nem túlságosan hiszek az ilyenbe a tapasztalatok ellenére se. A legfőbb kérdés amit ilyenkor felteszek magamnak: Hogy lehet hogy halljuk a lépteket hogy valamit megmózdítanak, mikor nekik nincsen már testük erejük,izmuk de akkor mégis hogy??valószínűleg erre csak akkor tudom meg a választ ha megtudom hogyha nem csak meghalok és utána semmi se lesz lehet hogy azt fogom érezni mint megszületésem elött 10évvel azaz semmit vagy pedig rájövök hogy tényleg itt lehet rakadni a földön és járkálni azzal a külömbséggel hogy már nem tehetsz a földön semmit és nem is lát senki. mindenesetre ezek érdekes és megvitatni való témák szerintem.
repcsepista Creative Commons License 2008.10.21 0 0 438

Law of omerta?

 Először is üdv, meg mindenkinek üdv üdv...ami mit jelent? Maga az hogy üdvözöllek, azt jelenti hogy örök életü vagyok, s itt vagyok látogatóba, vagy minek?

 Law -törvény? Amit előtérbehelleznék, hogy mig a szellemi -világai állandóak ehez képest, addig itt mindent azért változtatnak, hogy ne legyen időnk, semmit, még magunkat se meglátni, semegismerni?

 Kérdem, ki az aki nem futott ki az időből, abban a pillanatban mikor nekifutott? Próbálnuk csak megérteni, hogy nem akkor kezdődött az életünk, amikor kezdődött (megszülettünk) hanem mikor innen távoztunk!? Ugyanis ha nem történt semmi, akkor van idő?

 Hogy nem láttál semmit, arra akarok irni, meg az előbbi feltevésemre, hogy a gének beszélnének, mielőtt... na  itt most probléma van, mert minden meg lett irva, az is amit most irok!?

 Ime, amit kapok, azzal hogy valaki megjelenti magát, mert ahogy irtam, van megérzés, s ráadásul, pont arról lenne szó, hogy a LÁTHATLAN VILÁG ÁLL!?

 Az egyik nagy utazó báchi, na Sir John Bowell (bocs ha nem pontosan irtam le a nevét, mert nem fogok utánna nézni, pedig kéznél vannak azok az irások, amik szintén meg lettek irva...) aki a magyar nyelvet boncolgatja, az eljut oda, hogy ami kezdetben van, mert ha volt, lőttek?

 Vegyük azt a szavunkat falu. Fa az fa meg fás, mi lu az ember? Tehát fák meg emberek, sőt látám az embereket mint fákat? Inkább látom a fákat, ami valami oknál fogva, ténleg ha nincs látószerve valakinek, (fizikailag nincs szeme, helle se, meg gollója, mégis a gének látnak?)

 Aztán, a következő, amit mostmár csak a NAGYOK értenek, hogy a legnagyobbak kik vagy mik, ha nem istenek? Tegyük fel, megjelenik egy ember, akinek a szavára minden mozog, meg azt teszi, amit mond, mint kezdetben vala az ige, aztán a hang?

 Igen igen HUN -GOD, vagy hangod, tehát minden lény, aminek hangja van isten, de most ha valaki nem isten, annak is lehet hangja? Figyeljük a letusszást, mert az isten, csak akiknek szive tiszta, láthatja meg, meg akik áldoznak?

 Tröhát megszületik a TÖRVÉNY,  s azóta is vannak a törvény - gyerekei, s vissza a faluba, mikor most a legnagyobb embert  LU - GAL nak hivják, aztán sorendbe, mindenkit le, akit ez a LuGal sorrendbe rakott, hogy te vagy első züllöt, te a második s igy tovább.... s kérdem, mi változott?

 figyelem, nem tudok javitani s ezer boci boci boci ...tarka...

Előzmény: Törölt nick (436)
Menroting Creative Commons License 2008.10.21 0 0 437
"Na, az irtózatos bárgyu de örök takonykórosok beállitottseggság, hogy nincs szellem!!! "

Hát igen amíg nincs vevőjük rá addig nem hiszik el .Szerintem a tv és rádiófrekvenciás hullámokat is úgy gondolják hogy csak akkor vannak jelen ha van tévéjük vagy rádiójuk vagy telefonjuk.Ha nincs nekik azt hiszik ez nem érínti nem járja át őket !
Ezen egyszerűen nem lehet változtatni, sajnos hiába tanítják mégsem tudják felfogni hogy az érzékszerveinknek sőt műszereinknek is észlelési határai vannak s nagyon sokszor be is csaphatják őket ,ennek ellenére ők csak azt hiszik el amit látnak vagy amit mérőműszereik mérnek ,mutatnak.A műszer nekik tabú, pedig csak annak a méréséhez lehet műszert készíteni amit már ismernek, az mást számunkra még ismeretlent nem fog mérni mutatni, legfeljebb időnként befolyásolhatja azt, amit persze a műszer hibájának is gondolhatnak....

Nekem az az érzésem hogy azokat a parának nevezett jelenségeket amiket nekünk általánosságban minden erejükkel baromságnak akarnak beállítani hivatalosan,nemcsak hogy nagyon jól ismerik, hanem használják is, természetesen semmilyen felelőségrevonás nélkül....

S aki ezt spontán megtanulta,vagy csak ugy van,s ezt netán megtudják , azt vagy beszervezik vagy ha ez valamilyen oknál fogva nem oké akkor meg szimplán bolondot csinálnak belőle, vagy pedig valamilyen olyan szektába szervezik, ahol kontrollálni tudják ...
Előzmény: repcsepista (432)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 436
Sokat túrtam a netet, de semmilyen bizonyítékot se láttam. A fehér zajjal is próbálkoztam, de számomra hihetetlen volt, belemagyarázásként értékeltem.
Előzmény: aedoov (426)
repcsepista Creative Commons License 2008.10.20 0 0 435

Hali1 meg szellemek is vannak? (1 -one = van)

 ...esetleg aki tud valamit irjon?

 Vissza, minden ember kibocsát magából valami energiát, amit rögtön lehet venni, azaz, tudomásul venni.

 Nos, vegyük azt, hogy valaki közvetlen kapcsolatban vagy a FÉNY - FORRÁSSAL mert a fény ott lehet, ha megéget? Nos, valóban fényekből vagyunk, de ahoz meg kell világosodni, vagy mogorobbul világosságba át át át... járkálni, ami előbb megvakit, mint a rivalda fény, aztán ha megszoktad, most te vakitod meg a vakokat?

 Amit tudok neked mondani, hogy valóban fény - lények vagyunk, nos vannak a sötét lények, amit moger -meger eggzerüseggel ugy tudnék plödállózni, hogy te magadnak dolgozok, tehát nincs közted senki, aki a napfényt közvetitse, mig a másik közt ott vannak, akik közvetitik nekik a fény, vagyis az energiát.

 Igen, minden párhuzamba van, ami van a szellemvilágaival, vagy forditott arányba, mert van aki a fény felé igyekszik, mig a másik menekül, mert van valami takargatni, menteni valója? Hazudik?

 Amik vagyunk, azt mi magunktól csináljuk magukat, mint most ha az igazság szabaddá tett, akkor látszik, mert bibipp bibipp... a többeiket is akarod hogy szabadok legyenek, mert ugye lehet... addig... igaziból szabadnak lenni, mint minden lélek akikkel örökké élek, vagy ha nem, akkor halok, de ha én, mindenki?

Előzmény: hali1 (433)
repcsepista Creative Commons License 2008.10.19 0 0 432

Helló helló helló meg a cselló, Hali1 meg akinek füle van?

   Ha megengeditek hogy az legyek aki vagyok, akkor az az egekbe vág engemet, ha megfogom a kacsóitokat, s velem az egekbe lesztek?

   Rögtön, most hol vagyunk ha nem az égbe? A külsőnk ég, meg a kopár szik sarja, tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta, amit rögtön ha látunk, ott vagyunk, de benne? Óh be csodálatos a magyar táj meg mező meg folyók s tengerek...

   Talán hogy minden energia kérdés,  mert ahoz hogy hinni tudjon valaki, ki kell hogy tudja nyitni a szemét, (enerva) amire van egy példa a bibliába, hogy az illetőnek összeragadt a szeme pillája, annyira taknyos vót, azaz takonykórba nőtt fel, s a szeme meg megszokta, hogy jobb ha csukva, mint a miénk?

  Kérdezlek mindőtüket, el kell -e fogadjuk egymást, akár mi a hátterre, vagy a hite meg beállitottsága ha egy az anyánk meg apánk? Nos ha ezt meg akarjátok látni, azt csak azzal a szemeddel, amit szintén csak ugy lehet müködtetni, hogy látni akarom? Részemről ugy kezdődött minden, hogy mikor 2 éves voltam a gyülinkbe... óh drága jó istene, mennyire hiányzottok nekem, hogy üldözni tudnállak benneteket... de mennyünk vissza a kérdés elejihez, mert olyan mint a barázdázás, 6 ökörrel vagy hoffer traktorral, ami micsoda magasba van, technológiailag... s most hova kellene tegyek pontot? Na a görbe bot allá tettem, látjátok, jól látjátok... 

  Na, az irtózatos bárgyu de örök takonykórosok beállitottseggság, hogy nincs szellem!!! -punktum, amkor na fogjatok má meg? Jihaaa.. -aztat meg hogy lehetsegges? Csak látni tudtok, láttok, ha látni tud tok, kinyitott átok? a szemeteket? Szem nem mesz? Szemetek, ha nincs kinyitva? Átok nem láthattok?

 Na, még mindig, félni kell, ha valaki azt meri mondani, mápedig én fénylény vagyok, mert kapcsolatban vagyok a magyarok -Istenével, ami szemünk fénye mi Jézusunk!!!

  P.l. elődeim nickneveimet, de most nyissátok ki a szemeteket, mert egyszerüen meggilgoltak vóna a komcsi korba, ha nem hagyom ott a ataista (anya = isten)komcsi genytót, s most is fél nickel, mert ha azt mondom, má pedig vagyok azok számára, akik fény, vagy fényesedő nem sedó szellemek? Sedő = árnyékok, amikor ha valagi ginyitotta a csipást, minden olyan egyszerü, mint van szeme, vagy vakablak, s ugathat? Mindenki átmen a takonykórokozókon? Óh jah?

 Röviden azzal, hogy higyjen valaki, annak lenni, léteznie kell, (öntudat) vagy mondjuk árnyéka a közvetitőiknek, amikor kiemelem a VETITÉST, mert esetleg szerepet játszhatnak,  mert minden olyan lenne, mint a MOZIBA?

  Akkor kezdjünk el, szellemeskedve kedveskedve be szél getni? Szellőkből viharok? Vagy, vihar a bilibe?

  

Előzmény: hali1 (429)
hali1 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 429
Szia Pista
Tízszer is elolvstam az írásod de egyszer sem tudtam értelmezni,nyilván bennem van a hiba.Ha egy kicsit tudnál érthetöbben írni,tekinttetel a korlátozott értelmező képeségemre .
Köszi.
Máshogy nemtudok válaszolni a kérdésedre , no persze ha érdekel.
Előzmény: repcsepista (428)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!