Keresés

Részletes keresés

Littmann77 Creative Commons License 2022.07.28 -1 0 13

Szia v_dori. Keress mailben. 

 

bjoco1977@gmail.com

Előzmény: v_dori (12)
v_dori Creative Commons License 2022.07.25 0 1 12

Sziasztok, a barátommal "doktorosdit" szeretnénk játszani, én lennék a dokinő / asszisztens, ő pedig a páciens, csak sajnos nincs semmi elképzelésünk a "forgatókönyvet illetően", hogy mit és milyen sorrendben csináljak vele (tűket, dilátort, egyéb veszélyes eszközöket semmiféleképpen nem szeretnénk használni). Ha valakinek van jó ötlete, kérem, írjad le, kösz!

szurit Creative Commons License 2022.07.02 -1 0 11

Szia,

Izgalmas lehetett mindkét eset. 

Előzmény: Törölt nick (5)


obedientpatient Creative Commons License 2022.06.09 -1 2 10
obedientpatient Creative Commons License 2022.06.07 0 2 9
Északi Szomszéd Creative Commons License 2022.06.06 0 0 8

https://indafoto.hu/eszaki_szomszed

 

Sajnos a képfeltöltés a fórumba nehéz. De az indián van néhány képem, ha valakit érdekel. 

oktortenet Creative Commons License 2022.06.05 -1 0 7

Hello

 

kinek mi a tapasztalata? lehetetlennek tűnik bármit összehozni. Pedig izgalmas téma.

CsikiDokiMasszőr Creative Commons License 2022.05.27 0 1 6

Örülök, hogy ennyien támogatják az új topik létrejöttét. Azonban fontosnak tartom kihangsúlyozni:
Minden platform kialakulása, jövője a tagok aktivitásától és a minőségi tartalmaktól függ.
Mit értek ezalatt?

Többek között azt, hogy együtt (azaz ne csak 1-2 ember, hanem minél többen) töltsük fel olyan tartalommal, amit mindannyian szívesen olvasnánk, és ne csak a lefektetett alapelvek helyességére bólogassunk némán, mint a többi topikban. Ezek lehetnek olyan fotók, amelyeket szinte akárki a fantáziáiba illeszthet, vagy lehet ennél merészebb is, amit talán már nem mindenki vállalna be magán, de egyes tagok lehet mégis.

 

Legyenek a tagok nyitottak, kommunikatívak!

Mennyit ér egy olyan élmény, amiről nem lehet beszélni, amit nem lehet elmondani vagy elmesélni? Vagy ami taszítja az embereket? 

Nálam a dirty téma pl. ilyen. Van, akiket ez vonz, pl. pelenkaviselés, bepisilés, bekakilás, én speciell undorodom tőle, és nagyon nem szeretnék elmenni ebbe az irányba, arra ott vannak az arra alkalmasabb topikok. A másik topikban (ezentúl: alaptopik) amiből ez a topik kivált látom a tűpárnának használt nemi szerveket. Engem pl. ez se vonz. De ha kell, beszélek róla, nem zárkózom el, csak akkor megtartom tőle a három lépés távolságot. Mert beszélni mindenről tudni, merni kell egy ésszel meghúzott határon belül.

Vagy van úgy, hogy a a férfi femininen viselkedik. Ettől még nem hajtom el a topikból, és ugyanígy emberként bánok vele, csak nem biztos, hogy az érdeklődéseink közösek lesznek. Lehet, pont ebben a topikban fog találni olyan valakit, akinek viszont ez bejön, ahogy a "pelusos kisfiúsat" játszó felnőtt is így talál magának játszótársat a vizsgálatához.

Szóval vannak témák, amelyekről nem vagy nem szívesen lehet beszéltetni, vagy engem nem érdemes. De próbálok toleráns lenni egy bizonyos határig mindenkivel, addig, amíg a személyesség és-vagy az általános jóízlés határát a tag át nem lépi.


Legyenek a posztok értelmesek, helyesek, de hitelesek!
Vannak itt (is) olyan topikok, melyben egyes megosztott sztorik, fantáziák izzadtságszagúak, túlszínezettek, olyannyira, hogy az már minden tekintetben (figyelem, érdeklődés, merevedés)lankasztó. Szerintem egy viccen is akkor lehet mulatni, ha az nem erőltetett, sokkal inkább reflexből jön. Hogy a mesélő is azonosuljon élményeivel, de általa tudjanak mások is vele azonosulni! Igaz, ehhez kell némi intelligencia, olvasottság is, de ha az emberek nem szeretnek olvasni, az meg is látszik a posztokon, és azok a posztok élvezhetetlenek. (És itt az értelmesség, értelmezhetetlenség, helyesírás — ékezetek és írásjelek /mondatközi és mondatvégi/ hiánya csak egy része a problémának, ez már most, az eddigi 7 kommentből már 3-nál is fennáll, ami eddig ebben a topikban született.)

 

Legyenek helyükön az elvárásaink ne csak másokkal, hanem magunkkal szemben is!

Egy topik akkor életképes, ha a tagjai nemcsak mástól, hanem maguktól is elvárják azt, amit elvárnak, és ez már a posztjaikon, kommentjeiken is világosan látszik. (Az öndicséret mindig büdös, plusz az "értelmesség", a "normális" kifejezések is azért közhelyesedtek annyira le, mert az is magára érti hiúságból, egoból, aki nem az.)

Márpedig orvosi játékokat, szeánszokat, vizsgálatokat, sőt még egyszerű sima személyes dumálást sem lehetséges ezek hiányában szervezni, nekem se sikerült volna, ha ilyen vagyok pedig nem ma kezdtem!

 

És végül ne csak bólogassunk, ha egyetértünk! Tegyünk is azokért a célokért amikkel egyetértünk!

Csak így leszünk egy befogadó, toleráns, tartalmas közösség. :)

Törölt nick Creative Commons License 2022.05.25 -1 3 5

Üdv 

Örülök a topicnak, izgat a doktoros téma 

Nekem kétszer volt részem ilyen élményben, de ezek szimplán egészségügyi vizsgálatok, kezelések voltak

KB 20 éves koromban sportolás közben heren rúgtak és nem múlt el. El kellett mennem urologushoz. Biszex vagyok és egyrészt tartottam a vizsgálattól, másrészt izgalommal vártam. Férfi volt a doki és megvizsgálta a golyoimat elől alul oldalt, kérdezte hogy hol fáj . Nagyon tartottam magam hogy ne álljon fel, de hát nem sikerült. A doki jól fogadta nem akart sietni emiatt hanem azt mondta  hogy meglepődött volna ha nem ez történik. A doki szerintem nem volt meleg vagy ilyesmi, hanem csak rutinos, jól kezelte a helyzetet. Utána már full merev volt a farkam. Aztán diagnózis (a mellékherén volt valami) és pár hét múlva kontroll. A kontrollon nagy csalódásomra nem ugyanaz a doki volt és nem is történt semmi.

A másik csontkovács - masszőr volt, fehér egészségügyi ruhában, . A combok belső részét masszírozta és akkor is felizgultam, de ő úgy tett mintha észre sem venné. Törölköző volt rajtam és nem lehetett nem észrevenni. Maga a helyzet is nagyon izgató volt, hogy vajon mit gondolhat? Ő is rutinból csinálta. 

obedientpatient Creative Commons License 2022.05.25 0 2 4

Szerintem hiánypótló topic, igaz szűk réteget céloz, de tapasztalatom szerint más, "rokon" fórumokon vagy portálokon, partnerkeresőkön elég hamar falakba ütköznek azok a férfiak, akik nem, vagy nem kifejezetten meleg szexre vágynak, hanem elsősorban a medical fetishük miatt tévedtek oda, ahova, szexuális beállítottságuktól függetlenül. 

 

Szívesen beszélgetnék a témában, páciensként van tapasztalatom, és ha esetleg valamelyik topictárs Debrecenben, vagy a környékén "rendel", akkor - természetesen kölcsönös szimpátia esetén - egy alapos általános orvosi vizsgálat is rám férne már.

marcipan63 Creative Commons License 2022.05.24 -3 0 3

Nagyon ideje volt. Páciens szerepeben szivesen lennék  résztvevő. Alapvetően a nemi szervek vizsgálata izgat, hugycső tágitás katéter, elektromos tortura. Prosztata masszázs , elastrator gyürű  hereprés. Tű a herékbe. Kényszerfejés Stb. MINDEZ KISZOLGÁLTATOTT HELYZETBEN, HOGY NE TUDJAK ELLEN ÁLLNI A VIZSGÁLATOKNAK.

Dariush Creative Commons License 2022.05.23 0 0 2

Érdekes forum, sok sikert

Északi Szomszéd Creative Commons License 2022.05.23 0 2 1

Szia! Jó ötlet volt szerintem is nyitni egy topikot az orvosi játékokról fiúknak.

 

Nálam ez a szenvedély már régen kezdődött. A párommal szoktam játszani. Eddig nem pótoltam semmit, de régóta követem a fórumokat a témában.

 

Minden a jó moderáláson múlik. Remélem ügyes leszel. 

szurit Creative Commons License 2022.05.22 -2 0 0

Sziasztok,

Örülök hogy végre lett egy külön "topic". amúgy páciens szerepben izgatna a téma Budapesten 

CsikiDokiMasszőr Creative Commons License 2022.05.21 0 2 topiknyitó

Üdvözlök Mindenkit!
Biztosan ismeritek már a "Medical Fetish - doktorosdi-élvezet" c. topikot!
Az ott fórumozók nagyon sok érdekes témát, élményt, fantáziát vonultattak már fel a legváltozatosabb formákban, de a topik az utóbbi időben igencsak elharapózott a puncik felé, és nem egyszer volt ebből már összeférhetetlenség, konfliktus. Megérett az igény egy kifejezetten férfiaknak szóló orvosi játékról szóló topik létrehozására.

 

Ide várunk mindenki olyan férfitársunkat, akik értelmes kereteken belül mesélnének főleg saját orvosi élményeikről, kezeléseikről vagy megbízható társsal megélt orvosos szerepjátékaikról, mely lehet nonszex, de lehet erotikus vagy ízlésesen perverz is, akár képekkel illusztrálva! Vagy ha társat keresel kizárólag orvosi élményre vagy orvososdi szerepjátékra, de megütöd az elvárt értelmi színvonalat, akkor itt a helyed! (Nem mellékesen, én is szoktam ilyeneket csinálni néha-néha, a jelentkezőktől függően itt és/vagy a ROMEO-n meghirdetve, igaz, komoly szűrőkkel, de szerencsére vannak még olyan férfiak köztünk, akinek az intelligencia az interneten is alap, velük rendszeresen élünk meg ilyeneket, melyekről itt is tervezek mesélni majd. :) )

 

Kizárólag tisztelettel, kellő ízléssel, de közízlést és egymást meg nem sértve posztoljunk!
A minősíthetetlen posztokat, társkereső hirdetéseket, "leszopnálak"-os smalltalkokat (párszavas-beböfögéseket) kimoderáltatom.

Mindenkinek jó szórakozást kívánok a topikhoz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!