Keresés

Részletes keresés

Rolexfan Creative Commons License 2022.11.13 -10 1 122

"Mindezt kulturált formában, kerülve a személyeskedést."

Nemigen tudod betartani a topikleírás idézett mondatát. Vagy az olvasás vagy a megértés területén lehetnek hiányosságaid. De ez a te bajod, nem tartozik rám. Sokan szeretik a képeimet, az ő kedvükért teszem fel azokat. Akinek nem tetszenek ne nézzék. Ennyi.

Előzmény: Képvilágosító (121)
Képvilágosító Creative Commons License 2022.11.13 -1 6 121

Az a baj, hogy a jpg fájljaidat nem a  "Pinaturkálási esettanulmányok vakuval, leredőnyözött szobában" topikba rakod...

 

Előzmény: Rolexfan (120)
Rolexfan Creative Commons License 2022.11.12 -9 1 120

A jó ég áldjon meg mindenkit. Ez a Forum a szexről szól. HUSZ. Miért probléma egyeseknek, ha hozzám olyanok jártak - hozzáteszem évekig - akik igényelték a simogatást, és az orgazmust. Mollom és készséggel elhiszem, hogy a te modelljeid nem igényelték. És ez baromira nem zavar engem. A ti dolgotok, rátok tartozik. Hozzám egyébként se modellek jártak, hanem hús vér lányok, nők. Ők igényelték. Ez zavar valakit? Itt a HUSZ-on. Röhej!



mollom Creative Commons License 2022.11.12 0 5 119

Én korántsem dolgozhattam annyi hölggyel mint Te, de az én modelljeim közül senki sem igényelte azt, hogy fotózás közben fogdossam. És így is megesett, hogy a modell később is megkeresett, hogy készítsek róla képeket. Ezt - a saját bevallása szerint - éppen a korrekt hozzáállásom miatt tette.

Előzmény: Rolexfan (102)
Rolexfan Creative Commons License 2022.11.12 -9 0 118

Már megint ferdítesz. Szó sem volt kúrásról. Amúgy itt a HUSZ-on erotikus fotózás a téma. Megnéztem a te képeidet. Nem sok van fent. A többi itt kritizáló se tesz fel képeket. Pedig azt kéne. Saját képeket tegyetek fel a kritizálás helyett. Mutassátók meg hogy kell jó erotikus fotókat csinálni.

 

Az meg, hogy én hova teszek fel képet az én dolgom, bárhova feltehetek.

Előzmény: Android_4 (117)
Android_4 Creative Commons License 2022.11.12 0 6 117

Tényleg eltévedtél a fótós-modell viszony tekintetében. Alapesetben a modell nem kurni jár a fotóshoz. Ennek a topiknak pedig nem az a lényege, hogy tömegek gyözködnek, hogy nincs igazad. Olyan ez, mint az: egy hülye szembemegy az autópályán! Egy?! Az összes! Ha érted... Ettől függetlenül... nem a munkád minősítem, mert a művészet szabad és szubjektív. A szépérzék relatív. De ne tedd tönkre a topicot, kérlek, van saját címed. Köszi.

Nem vagyok nagy aktművész, de inkább tanulnék... 

Előzmény: Rolexfan (116)
Rolexfan Creative Commons License 2022.11.11 -9 1 116

"Visszaélsz a nők helyzetével, számodra pusztán alibi a fotózás, hogy nőkhöz juss."

Ha ez igaz lenne, akkor nem jönnének hozzám fotózni a hölgyek évekig. Hanem máshoz, esetleg az itt gágogókhoz járnának tisztességes, jól nevelt fotózásra. De nem oda járnak, hanem hozzám. És nyelves szájcsókot adnak belépéskor és van aki még le sem vette a kabátját és a nadrágomhoz nyúl nevetve...

Szóval félre a szexmentes "erotikus" fotósokkal és az ő sárga irigységükkel!

Előzmény: SenkiSemmi (114)
diyyí Creative Commons License 2022.11.11 0 4 115

Persze hogy megnéztem,semmi kivetnivalót nem láttam,sőt.

Előzmény: Rolexfan (113)
SenkiSemmi Creative Commons License 2022.11.11 -2 7 114

Tévedésben vagy. Az erotikus fotózás azt jelenti, hogy valakit vágy keltően, kívánatosan jelenít meg az ember. Az erotika egy gyűjtőfogalom. Lehet-e egy felöltözött nőt kívánatosan ábrázolni? Természetesen. Lehet egy meztelen test erotikától mentes? Igen. És itt jut fontos szerep a fotósnak, hogy olyan oldott, és kötetlen hangulatot tudjon teremteni, amiben a modell komfortosan érzi magát. Ember fotózásnál mindig kulcsfontosságú a fotós személye, tudása, látásmódja, hogyan tudja és hogyan akarja ábrázolni a modelljét. A fotósnak kell kihoznia a legtöbbet és a legjobbat a modellből, ő látja, mi áll jól neki. Szemléltetem egy példával:
-Kicsit told ki a popsit! Nagyon szép! Nézz egy kicsit balra, emeld meg az állad, lassan simítsd végig a tested! Nagyon szép! Szuper vagy! Hunyd be a szemed, kicsit nyisd ki a szád! Fordulj egy kicsit jobbra! Nézz rám a szemeiddel! Nagyon jó! Felsőtesttel fordulj felém egy kicsit! Még egy kicsit! Nagyon jó!

Három fajta ember van:
A profi/hivatásos fotós, aki több millió forintos felszereléssel dolgozik a saját stúdiójában, akinek fizetnek és akit az ügyfelek keresnek meg. Tőle elvárnak egy magas minőséget és azt, hogy élmény legyen a fotózás. Évek hosszú és kemény munkájával építette fel magát.

Vannak az amatőrök, viszont ez két csoportra oszlik. Van a lelkes, igényes amatőr, aki folyamatosan tanul, gyakorol, fejlődik, képes magas színvonalú képeket készíteni, hobbiból, szenvedélyből fotóz. Egy-egy fotózás kedvéért pár órára hajlandó kibérelni egy fotóstúdiót. Hajlandó TFCD, bár ma már inkább TFP alapon fotózni, ami azt jelenti, hogy anyagi ellenszolgáltatás nélkül fotóz embereket. Ez úgy néz ki, hogy fodrásszal, sminkessel, videóssal is kiegészülhet a csapat, mindenki beleteszi a munkáját, és amikor a képek publikálásra kerülnek, mindenki meg van jelölve. A modellnek lesznek jó képei magáról, a fotós tudja bővíteni a portfólióját, a sminkes és a fodrász tudja prezentálni a tudását.

És vannak az igénytelen amatőrök. Ezt nem kell részleteznem, hiszen ebbe a kategóriába tartozol. Az a kép, amit mindenáron védsz, a pornófilmekből jön. Csak szólok, hogy a pornó káros. Az egy nem létező mesevilág. A képeid még mindig az igénytelen házi pornóképek kategóriájába tartoznak.

Amikor az ember gépe előtt levetkőzik egy nő akár fehérneműre, akár meztelenre, onnantól kezdve ő kiszolgáltatott helyzetben van. Ezzel a helyzettel lehet élni és visszaélni. Te ezt teszed. Visszaélsz a nők helyzetével, számodra pusztán alibi a fotózás, hogy nőkhöz juss. Mint többször leírtad: Nem érdekel a fotózás, viszont akkor ne is várd el senkitől, hogy ajnározzák a hozzá nemértésed igénytelen végtermékeit.

 

Így ítéli meg a helyzetet egy modell:

https://www.youtube.com/watch?v=oeIdfS8uSu8

Előzmény: Rolexfan (109)
Rolexfan Creative Commons License 2022.11.11 -8 1 113

Nem ajánlom senkinek, hogy ValamiNév-re kattintva megnézze a munkásságát. Főleg reggeli előtt. Nem kéne beírogatnia az biztos.

Előzmény: ValamiNév (112)
ValamiNév Creative Commons License 2022.11.10 -3 4 112

Dóri semmi erotikusat nem talált sem a helyzetben, sem benned, sem az ótvar lakásodban.

Előzmény: Rolexfan (111)
Rolexfan Creative Commons License 2022.11.10 -8 1 111

Csak te beszélsz aktokról. Én erotikus fotózásról beszélek, mert ez a Hölgyek Urak Szex fórum. 

Előzmény: Android_4 (110)
Android_4 Creative Commons License 2022.11.10 -2 4 110

Ezek a kèpek nem aktok. Közönsègesen ábrázolt "kizsákmányolt" meztelen női torzók. Javaslom az akt fotóvalvfoglalkozó fotósok munkásságát megtekinteni: pl... Jung Zseni, Eifert János, Szabó Bèla Győri fotó klub, Módos Gábor. Csak akik elsőre eszembe Jutottak. Ez csak vélemény. Jó, hogy külön topic van a Rolex kèpeknek.

Előzmény: Rolexfan (109)
Rolexfan Creative Commons License 2022.11.10 -8 2 109

"A fotósnak kell instruálnia a modellt, mikor, hova nézzen, mit csináljon, milyen pózt vegyen fel. "

Totális félre értés, ami azt tükrözi, hogy semmi gyakorlatod sincs az amatőr erotikus fotózásban. Erotikát nem lehet instruálni, annak belülről kell jönni.

A modell molesztálás meg netto hülyeség, ugyanis az amatőr fotóshoz jelentkező amatőr modellek (mert erről beszélünk) elvárják a szexuális izgatást, nem egy hölgy rám szólt a vetkőzése során: Csak én vetkőzök, te miért nem veszed le a ruhádat? 

 

Ismétlem a HUSZ nem profi fotósokról szól itt az amatőr erotika a téma.

Előzmény: SenkiSemmi (108)
SenkiSemmi Creative Commons License 2022.11.09 -3 5 108

Ebben igazad van, hogy az ember fotózás különleges terület, pláne az akt/erotikus fotózás. Viszont abban már nincs igazad, hogy a modelltől nem várhatól el az erotikus viselkedés, csak akkor, ha izgatva van. és orgazmust él át. Ezt úgy hívják: pornó. Ami lelketlen és üres.

Ahhoz, hogy valakiről izgalmas, érdekes akt/erotikus fotó készülhessen, szükség van egy nagyon fontos dologra: a fotósra. A fotósnak kell instruálnia a modellt, mikor, hova nézzen, mit csináljon, milyen pózt vegyen fel. Neki kell megteremtenie azt a bizalmas légkört és hangulatot, amiben a modell komfortosan érzi magát. És nem kell a modelljét inzultálnia, molesztálnia közben. Aki ezzel ellentétes dolgot állít, az csak saját dilettáns mivoltát bizonyítja. Minden embert ábrázoló kép esetén a fotós személyisége az, ami kulcsfontosságú dolog. Ha valaki nem bízik a fotósban, akkor az az egész együttműködést meghiúsítja. A modell és a fotós közötti bizalom elengedhetetlen, pláne ilyen esetben.

Előzmény: Rolexfan (102)
Képvilágosító Creative Commons License 2022.11.06 -2 7 106

Kicsit képezd magad, hogy mit jelent az a fogalom, hogy   "csendélet" !...

 

 

Előzmény: Rolexfan (92)
Képvilágosító Creative Commons License 2022.11.06 -4 7 105

Igénytelen, hulladék jpg  fájlok....

 

Remélem, hogy a nőt kifizette.....  hogy legyen valami  pozitívum az eseményben

Előzmény: Dr.Mabuse (103)
Képvilágosító Creative Commons License 2022.11.06 -4 7 104

Pornóképnek is gyatrák....

 

Előzmény: Rolexfan (100)
Dr.Mabuse Creative Commons License 2022.11.06 -8 3 103

nekem tetszik

a pózokon lehetne még csiszolni!

Előzmény: Rolexfan (98)
Rolexfan Creative Commons License 2022.11.06 -11 2 102

Sajnos a teljesen kívülállóként megfogalmazott vélemény nem sokat ér egy ilyen különleges területen. itt a gyakorlat az ami számít. A gyakorlat pedig azt mutatja, hogy nem várható el egy modelltől sem, hogy erotikusan viselkedjen, ha nem számíthat arra, hogy a fotózás során orgazmusokat élhet át. Minél jobban felizgul a fotózás során, annál szívesebben fog legközelebb is a kamera elé állni.

SenkiSemmi Creative Commons License 2022.11.06 -3 7 101

De igen: Unalmas, semmitmondó, egysíkú, ötlettelen, nélkülözi a fantáziát. Nincs benne semmi kreativitás, találékonyság, ötletesség. Szerinted csak és kizárólag ezen múlik? Hogy egy fiatal lány fehérneműben áll a gép elé? El vagy tévedve, nem is kicsit. Teljesegészében unalmas az általad alkotott képsorozat. Ó, és hol az izgalmas helyzet? Nem találom. Áll ugyanabban a pózban a gép előtt, és letolja a bugyiját, megmutatja a punciját. Ebben mi az izgalmas? Semmi. Se fantázia, se pajkosság, se játékosság, se humor. Semmi eredetiség, semmi egyediség nincs a képsorozaton. Csak az ócskaság érhető tetten. Te egy hazug ember vagy, aki magát etalon "fotósnak" állítja be, aki mindenkinél jobban tudja a frankót... Szerinted ilyen egy izgalmas, szép képsorozat egy nőről? Szerintem nem. Ez a sorozat köszönőviszonyban sincs sem a szép, sem az izgalmas jelzőkkel...

Sokkal több van az emberábrázolásban, mint amit te meg tudsz jeleníteni. Mivel kompakt géppel dolgozol, mindig ugyanonnan villan a vaku, ami hazavágja a képeket. Az emberábrázolásban fontos szerep jut a megvilágításnak, a fény irányának, a fénnyel való játéknak, a hangulat megteremtésének és a modellel való kommunikációnak. Te csak parancsolsz, és nem kommunikálsz a modellel. Fogalmad sincs arról, milyen a valódi fotózás, mi mindenre kell odafigyelni. Nincs látásmódod, csak bambán bámulsz ki a fejedből, miközben csorog a nyálad a nők láttán. Képtelen vagy érzéki, izgalmas képeket készíteni.

Előzmény: Rolexfan (100)
Rolexfan Creative Commons License 2022.11.06 -8 1 100

A 98 képeken minden van, ami fontos egy erotikus fotón: szép lány, szép fehérneműben, izgalmas helyzetben.

 

Hát ezen nem találhat senki kivetni valót!

SenkiSemmi Creative Commons License 2022.11.06 -3 5 99

Megkérlek, hogy az igénytelen, semmitmondó képeiddel ne szemeteld tele ezt a topikot! A képeidben nincs semmi extra dolog, ami miatt pozitívan lehetne értékelni azokat. Ezt a topikot nem neked hoztam létre! Van saját topikod, ahova a hozzá nemértésed termékeit feltöltheted!

Mint már többször megfogalmaztam: A fotózáshoz nem értesz, a képeid egysíkúak, unalmasak, tartalom nélküliek. A házi pornóképek kategóriában elférnek, de az akt/erotikus fotóktól nagyon messze vannak. Jól látható, hogy nincs fantáziád, nincs kreativitásod, azt se tudod, hogyan lehet igazán izgalmas, érdekes képeket készíteni azt akt/erotikus fotó kategóriájában.

Előzmény: Rolexfan (98)
SenkiSemmi Creative Commons License 2022.11.01 -3 7 97

Az igénytelen képeket kéretik a megfelelő helyre feltölteni! Ez nem szemétlerakó hely! Kaptál egy saját topikot, ahova szemetelhetsz!

Előzmény: Rolexfan (96)
SenkiSemmi Creative Commons License 2022.10.30 -2 3 93

Ez egy üres és semmitmondó kép. A hölgy dekoratív, ez tény, viszont az emberábrázoláshoz hozzátartozik az anatómia ismerete is. Sok a felesleges dolog a képen, ami miatt zavaros az egész. Ez a kép nem csendélet, mivel ember szerepel rajta. A csendélet lényege pont az, hogy az embert körülvevő dolgok, például használati tárgyak, eszközök szerepeljenek a képen, utaljon az emberi jelenlétre, de az ember ne jelenjen meg rajta. Még zsánerképnek se mondanám, mivel nincs benne spontaneitás.

Előzmény: Rolexfan (92)
SenkiSemmi Creative Commons License 2022.10.29 -1 0 91
SenkiSemmi Creative Commons License 2022.06.17 -1 3 90

Győriek és Győr környékiek előnyben:

https://www.perfekt.hu/akt-fotozas-workshop

SenkiSemmi Creative Commons License 2022.06.15 -1 3 89

A téma iránt érdeklődőknek:

http://aktfotosok.hu

Cserfike Creative Commons License 2022.05.13 -3 9 88

Nahát, hogy a rolex (mint sok más alkalommal) megint defektet kapott. 

1 Belvárosi lány Creative Commons License 2022.05.10 -2 9 87

Bocs de ez a gyűjtő link kimaradt.

 

https://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9134200

Előzmény: Rolexfan (85)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!