Keresés

Részletes keresés

Kr.Kr. Creative Commons License 2024.04.22 -5 0 550

Nekem úgy tűnt az összevágott anyagból, hogy amíg a pszichológusok nem kérdeztek rá, addig nem nagyon beszéltek arról a találkozásról Laciék. Utána is inkább Hilda nyomta. Ott bicsaklott meg a sztori, hogy azt nem emelték ki, hogy András meg megfogta Hilda fenekét, sőt Hilda még védte is a pasit. 

 

Petra lejáratása már a párosításnál kezdődött. Miért pont őt rakták össze Lacival? Miért nem az Enikő-Andris páros lett a fókuszban? Lehetett volna az is és akkor Petra az edző fiúval randizik, akivel jó eséllyel nem akart volna játékosan flörtölni. Akkor pedig nincs ez a közjáték. Sőt, ha a Petra-Andris páros a Gergő-Bogi párossal találkozik, akkor ki is lehetett volna hagyni abból a részből, kb annyira nem történt volna semmi. 

 

Ettől függetlenül nekem röviden a véleményem: ha Petra a szerkesztők kedvéért vállalta be ezt a kínos rámászást, akkor azért gáz a nő, ha meg saját akaratából, akkor meg azért. Ha a kísérletből már tényleg csak pár nap volt hátra, akkor azt megvárhatta volna. Utána felhívja Lacit (esetleg a záró bulin kameráktól mentesen) és megkérdezni, hogy pont, pont, vesszőcske vagy kérdőjel esetleg... de nem így. Nőként nézve ez  közönséges volt.

 

Andrisra kíváncsi lennék, hogy mennyivel nőtt meg a női rajongóinak száma a műsor hatására? Biztos vagyok benne, hogy sokan teljesen rácsavarodtak.

Előzmény: forgoszel (549)
forgoszel Creative Commons License 2024.04.22 -3 3 549

Nálam meg épp hogy kipottyant Laci a pikszisből, nem mintha bent is lett volna :). Az egy dolog, hogy Hildának elmesélte mi hogyan volt a randin, dehogy a többiek előtt is szinte élvezettel adta elő Petra alakítását, na az túlment minden határon. Főleg úgy hogy szerintem már ott is mindenki rájött hogy Petrával mentálisan valami baj van. A szakértők pedig lehúzhatják magukat a klotyón mert hagyták, hogy porrá alázzák Petrát.

Előzmény: Kr.Kr. (548)
Kr.Kr. Creative Commons License 2024.04.22 -5 1 548

Vajon amikor visszanézik ezeket a részeket a tévében, mit gondolhatnak a saját viselkedésükről? Persze biztos, hogy sok részt kivágtak abból, ami történt, ami meg egyébként árnyalhatná a róluk kialakított képet.

 

Petrát egy dolog miatt nem sajnálom: ahogy pl. azt a nyalókát nyalogatta, az nem játékos flört. (még, ha rendezői utasításra is tette) Ahogy megjelent az estélyi ruhájában, az már azt jelezte, hogy nem a pillanat heve váltotta ki a "játékos" flörtöt, hanem készült rá. Amikor erőltette, hogy pont vagy vessző, az már borzasztóan kínos volt. Erre azt mondtani, hogy csak játékos flört volt, az barokkos túlzás. 

Hilda tett is erre egy fél mondatos utalást, hogy amikor a játékos szót mondta Petra, akkor ő másra gondolt, mert az ő szótárában ez mást jelent.

 

Laci azzal nőtt nagyot a szememben, ahogy a nagyközönség előtt feltett rendkívül irritáló pszichológusi kérdést megválaszolta (a volt-e már szex közöttük). Még ha kísérlet is, legyen már meg az a joguk, hogy eldöntsék,  mit osztanak meg másokkal. Szemben a Csabival, aki hetente beszámol az erekciói számáról. Borzalom :(

gombóc63 Creative Commons License 2024.04.20 0 3 547

A lényegét a sztorinak többször is visszajátszották, Petra elmondta Hildának, hogy játékosan flörtölt Lacival. Megsajnáltam szegény (pszichésen) beteg Petrát, mert hiába mondta az igazat, senki nem hitt neki. Megbélyegezték, lemoshatatlanul. Nem kedvelem, de tegnap megsajnáltam. Nem mintha egyetértenék a viselkedésével, amit Lacival művelt.

Előzmény: Ások-apa (546)
Ások-apa Creative Commons License 2024.04.20 0 3 546

Én nem folyamatában néztem a műsort. Tegnap is csak félig. ( András miatt!) András egy külün esettanulmány. 

De olvastam a fórumot és azt éreztem, hogy nem veszítettem  semmit. A fórum viszont sokszor jobb volt, mint a műsor!) 

 

A fentiek ellenére, én úgy emlékeztem, hogy Petra elmondta Hildának, hogy "kacérkodott" Lacival?! Nem is értettem, hogy tegnap miért nem játszották vissza az egész jelenetet?!

A műsor folyamán, nekem a Laci és Hilda páros volt  szimpatikus, a maguk módján és főleg jobb híján! A végére lassan túl teátrális már minden, velük kapcsolatban. Egy biztos, hogy Hilda tegnap kiesett a kosaracskámból.

(Egyébként, Petra is számon kérhette volna, hogy első blikkre telefonszámot cserélt a "férjével." ) De Petra beteg! 

Betegségét nem tisztem megítélni. Az biztos, hogy mindketten lejáratták magukat a férjével, vagy azért, vagy ezért! 


Bogi és Geri kapcsolatáról csak annyit, hogy Bogi teljesen ki lett tárgyalva már az elején. Geri végtelen türelme vitte a kapcsolatot, és csak az maradt meg bennem, ahogy Geri elviccelte a  takarítást Hofi dalával.

(Söprik az utcát az utcaseprők, Mennek egy lépést, sepernek kettőt, Egy söprés, két lépés,......... ) És ha a dal folytatását nézem "Két lépés, egy söprés, Két söprés, egy lépés. Na söprés!",  ezek a gondolatok akár az egész kapcsolatukra igaz, akár csak emblematikusan is?! 


Enci egy elrettentő példája a női nemnek. Akár  ami a barátságot, vagy akár a párkapcsolatot illeti. Megnéztem az "elrettentő" szó szinonimáját! Közel 30 db szót találtam, és bizisten, az összes illik erre a nőre.  Ennek ellenére tegnap drukkoltam neki, hogy különösebb dadogás nélkül kimondja a kom...kom... kompatibilis szót.

Enci elfogad, belát dolgokat, tudomásul veszi hibáit, ezért egy másodpercig meghunyászkodik. Majd seperc alatt, támad!

(Lásd, hogy aki vele így, és nem úgy viselkedik, akkor "ráadom a kabátot és kidobom az ajtón és mehet?!"
Lehetne írni ódákat is erről a "feleségről,"  de több szóra nem érdemes! Sőt, még a  klaviatúrát sem koptatom miatta!

( Egyébként, ha szimpatikus lenne, nem is lenne csúnya.)

szuszetti Creative Commons License 2024.04.20 -2 0 545

illetve számomra továbbra is kérdés, hogy valóban a bemutatott Rákosi úti levesező-tésztázóban dolgozik-e, vagy az is csak egy díszlethelyszín volt

 

Tegnap belefutottam Hilda oldalába, még műsor előtt megosztotta a tésztázót, ami a műsorban volt (úgy láttam, az volt). Valami kapcsolódás lehet. És említenek a kommentek egy sashalmi piaci Piskótát, ahol dolgozott valamikor.

 

A mutatott lakások valódiságáról annyit, hogy mutatják Enikő mostani lakását kívülről, de az egy XVI kerületi lakótelepi utcasarok, majd belülről, de az már nem abban a háztömbben van.
Viszont mikor nagyobb lakást kerestek Petivel, ennek a lakótelepnek az egyik lakásában is voltak, azt a lakást elutasították, csak a külső képét használták vágóképnek a továbbiakban is.

Nyilván a többi is ennyire kapcsolódik a valósághoz.

 

 

Előzmény: Mazsola0070 (494)
XNC Creative Commons License 2024.04.20 -3 0 544

Ez a műsor pont olyan pocsék, mint az a trágya amit egész nap nyomatnak.

Kr.Kr. Creative Commons License 2024.04.19 -2 0 543

kb így zajlott.. :):) :)

Előzmény: Mazsola0070 (542)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.19 -3 4 542

"A lakásokban vannak rögzített kamerák vagy mindig ott van egy operatőr, biztosítva, hogy természetes legyen minden pillanat?"

 

Nekem ez a tegnapi részben akkor tűnt fel nagyon, amikor Encici megérkezett Celeberőcsávóhoz, és az egészet belülről vette a kamera (pedig pl. érkezhetett volna Encicivel is).

 

Éjszaka ezt álmodtam a forgatásról:

 

Rendező:

Na akkor kezdjük, a jelenet címe: "Enci váratlanul megérkezik békülni Petihez."

Petikém, egy kicsit lazábban üljél, felvétel, csapó....Enikőőőő, kopogjál......

 

Operatőr:

Bocsika, előbb kimehetnék hugyozni? Már a "Megérkezik János haverja és érdeklődik, hogy Nelli meg lett-e már pumpálva"  jelenet felvételénél is kellett, de ott le kellett nyugtatni Nellit, amikor kérdezte, hogy  meddig kell még elviselnie ez a sok baromságot.

 

Rendező:

Menjél....Enikő, vissza az ajtó elé, majd kiabálok, hogy mikor kell spontán belibegned.

 

Operatőr:

Uh, az jól esett, Petikém, neked nem kell, mielőtt Enikő váratlanul megérkezik?

 

Peti:

Nem, érkezzen már aztán hagy halgassam meg ugyanazt 2000-dszer....

 

Rendező:

Jól van, akkor felvétel, csapó....Enikőőőőőő, kopogjál!!!

 

Stábtag:

Bocsi, bocsi, akkor a Peti megy nyitni az ajtót? Mert akkor máshová kell állni a kamerával, mert pont a Peti útjában van.

 

Rendező (fogcsikorgatva): Nem.....maradjon a kamera ahol van...haladjunk már, ma még fel kell venni a "Petra haverja pofánvágást helyez kilátásba Andrisnak" jelenetet is......

 

Petikém, ha Enci kopog, mondd azt, hogy jöjjön be, és maradj a seggeden, amíg nem szólok!

 

Körbenéz: van még valakinek valami nyűgje?

 

Enikő: akkor majd beszélhetek arról, hogy amikor ráírtam Andrásra? Vagy erről már beszéltem?

 

Rendező: Kusssss! Enikő! Kimész az ajtó elé és akkor kopogsz, ha szólok!

No akkor, felvétel, csapó........Enikőőőőőőő, kopogjál!!!!

 

Előzmény: Kr.Kr. (541)
Kr.Kr. Creative Commons License 2024.04.19 -4 1 541

Geri nagyon helyes pofa (bár a tetkói neki sem jönnek be :)) - szerintem bírja a csajt, de egyáltalán nem nyomul, nem akarja fogdosni.

 

Csabinak meg beakadt a szótárba a "testi kontakt" és nem tud lejönni róla. Ezt használja mindenre. A kézfogásra és a dgásra is.

 

Hildáék tuti házon kívül intézik. Nem hiszem el, hogy ha egy 40-es pasit hetek óta szájon csókolgatnak, folyton simogatnak akkor az simán elfogadja, hogy ennyi és nincs több. 

 

A lakásokban vannak rögzített kamerák vagy mindig ott van egy operatőr, biztosítva, hogy természetes legyen minden pillanat?

Bogi-Geri lakáson még mindig elhasalok, hogy nincs egy cserép virág vagy valami, ami kicsit emberibbé tenné azt a helyet... visszhanzik az egész.

Előzmény: Mazsola0070 (539)
netuddd Creative Commons License 2024.04.19 -1 1 540

"miért nem mennek olyan csajokhoz, akik jó pénzért kényeztetik őket...."

 

De hát olyan csajokat kerestek.

A legdrágább e célú szolgáltató a feleség. Ezt nem én találtam ki, hanem egy ismert mondás. 

Előzmény: Mazsola0070 (539)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.19 -2 0 539

"Csak nekem tűnik nagyon prosztónak, hogy Csabi állandóan arra utalgat, hogy adott héten volt-e erekciója vagy nem...?"

 

De feltűnt, méltó párja Kaszinósnak, aki meg a folyamatos szexista poénjaival állandóan arra utalgat, hogy nagyon felpróbálná már Kaszinósnét, de nyalna is.....

 

Nem tudom, ha ennyire kanosak, a nők meg nem akarnak dugni, miért nem mennek olyan csajokhoz, akik jó pénzért kényeztetik őket....

 

Érdekes, szerintem Geriék sem dugnak, Geri mégsem célozgat örökké.

 

DJ Andriséknél fel sem merülhet a kérdés (illetve a DJ rosszul lenne, ha meg kellene farkalnia Röhögőst), Szulejmánék viszont nekem rejtély, mert folyamatosan megy a nyalás-falás, összebújás a kamera előtt, viszont nagy kérdés, hoyg ez mennyire színészkedés.

Előzmény: Kr.Kr. (535)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.19 -2 4 538

Már láthatóan rohadtul untat mindenkit (valamelyik még a pofákat is vágta), hogy Encici csak ugyanazt mantrázza mindenkinek újra és újra, szünet nélkül. 

Ha meg netán rákérdez valaki, hogy pontosan mi is történt, akkor meg felháborodik, hogy miért kell neki erről beszélnie....

 

A napokban idéztem Házasodna a gazda Alfonz nyilatkozatát róla (lsd. alább), úgy tűnik azóta semmit nem változott a nő, ha valami bekattan neki, csak mondja és mondja és mondja, és nem tudja elengedni és mondja......

 

"Az étteremben pedig Enci előjött ugyanazzal a szöveggel ötmilliomodszor, csak kicsit másképp. Az idegesített fel, hogy nem is hagyott szóhoz jutni."

 

Az is tetszett, hogy ő már 24 éves, neki ne ossza az észt senki (ezt nem így mondta, de ez volt a lényeg), hát igen, egy bölcs, sokat tapasztalt, sokat megélt 24 évesnek ne is osztogasson tanácsot senki, mert ő már mindekinél mindent jobban tud....

Előzmény: gombóc63 (536)
Kr.Kr. Creative Commons License 2024.04.19 -4 2 537

Fél a kötbértől :) :)

Előzmény: gombóc63 (536)
gombóc63 Creative Commons License 2024.04.19 -3 3 536

Most már Peti is kiveri nálam a biztosítékot az állandó szövegével...vagy jönnek az érzelmek vagy nem. Miért nem vállalja fel, hogy nem kell neki ez az ostoba fruska?

Kr.Kr. Creative Commons License 2024.04.19 -3 3 535

Igen, ezen én is röhögtem. :) Tipikus ostoba liba megszólalás volt :)))

 

Csak nekem tűnik nagyon prosztónak, hogy Csabi állandóan arra utalgat, hogy adott héten volt-e erekciója vagy nem...?

Előzmény: szuszetti (534)
szuszetti Creative Commons License 2024.04.19 -1 3 534

-...azért meg kellene hallgatni engem, a másik oldalt is!
-elmondod?

-nem

Hattori Hanzo69 Creative Commons License 2024.04.18 -2 0 533

Úgyis, ott is van "Laci" / Hilda nélkül:

Előzmény: Hattori Hanzo69 (513)
forgoszel Creative Commons License 2024.04.18 -1 1 532

Laci és Hilda kettőse nagyon mesterkélt, túl nyálas és hiteltelen.  Lehet ezt a szerepet kapták, hogy ők legyenek az egyetlen páros ahol minden happy!  Laci feje is megér egy misét, az az éjfeketére festett haj meg szakáll botrányos. Nem tudom ki mondta neki hogy ilyen legyen, de tök röhejes.

Előzmény: Mazsola0070 (522)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.18 0 1 531

Én azon gondolkodtam, hogy DJ Andris pofánvágását kilátásba helyező, mindenbe beleokoskodó furcsanézésű Petrahaver vajon arról miért nem beszélte le a csajt, hogy egy ilyen műsorba jelentkezzen, amikor azzal nagyon lehetett kalkulálni, hogy itt bárki megalázó, méltatlan helyzetbe kerülhet vagy lejárathatja magát ország-világ előtt?

 

(Persze ez igaz a többi szereplő rokonaira, barátaira is, egyedül Nevelőnő szülei voltak annyira tökösek, hogy nem vállalták a műsorban való bohóckodást.)

Előzmény: Böszőke13 (530)
Böszőke13 Creative Commons License 2024.04.18 -2 1 530

Petra elérte a kritikán aluli szintet nálam.Így nő ne viselkedjen!

 

Előzmény: Kr.Kr. (529)
Kr.Kr. Creative Commons License 2024.04.18 -2 1 529

Az, aki elvállal egy ilyen szerepet, az utána hogyan kezeli ezt a helyzetet? Petra tegnapi "jelenetei" inkább voltak lejáratóak a személyisége szempontjából, mint szimpatikusak. 

 

Nézőként azt gondolom, hogy az övé, Enikőé és Andrisé a legkevésbé szimpi karakter. A többiek olyan nagyot nem buknak. Még Kaszinósnak is több emberi jelenete volt, mint az említett 3 embernek. De ismerve a mai viszonyokat, Andrisra ezek után valószínűleg még jobban tapadnak a nők...

 

Azok a részek persze teljesen kimaradtak, amikor állítólag Petra és Andris 6-8 órát beszélgettek békében, egyetértésben.

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.17 0 1 528

Lehet, hogy igazad van és Kaszinós már csak trollkodik, nem tudhatjuk mi van a szerződésükben, lehet, hogy csak azok kapnak nagyobb gázsit, akik végig kitartanak, így tudhatja, hogy Kaszinósné kénytelen elviselni a szexista poénjait.

 

Az más kérdés, hogy ezzel sokak szemében lejáratja magát, de biztos az ő haveri köreiben (Mr. Pumpa, stb.) jót röhögnek ezeken.

Előzmény: Kr.Kr. (525)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.17 0 1 527

"azt hiszik jópofák"

 

Egy kollégámnak volt a mondása, hogy "Ez olyan jópofa, hogy jó pofán kéne vágni.".....:)

Előzmény: Amaribp (526)
Amaribp Creative Commons License 2024.04.17 0 1 526

Vannak ilyen férfiak, régebbről, azt hiszik jópofák, de ma már taszítóak..

Előzmény: Kr.Kr. (525)
Kr.Kr. Creative Commons License 2024.04.17 -4 2 525

"Kaszinósnak lényegében mindenről „AZ” jut az eszébe, folyamatosan nyomja a kétértelmű szexista poénjait." - néha azt érzem, hogy dafke csinálja, mert már rohadtul unja Nellit, meg a helyzetet, de a szerződés+pénz+"hírnév" miatt nem lehet kilépni ebből az őrületből. Akkor meg már kicsit had szórakozzon kedvére :)

Szempilla napokig egy fürdőruhában és forró naciban járt-kelt a világban? Az egy dolog, hogy a kinézete inkább hajazott egy 80-as évekbeli pornó színésznőére, de az mondjuk pont passzolt a 80-as évekbeli keresztes-fülbevalós stílushoz. 

Encici nagyon jól hozza ezt a kezdő nárcisztikus jellemet. Pár percig magára vállalja a sztorit, majd amikor már kezdenének megnyugodni a kedélyek, akkor egy gyors huszárvágással gyorsan tönkretesz mindent és sajnáltatja magát, a sebzett lelkét, az ő hiábavaló küzdelmeit. Szerinte semmi gond nincs azzal, hogy felkérné magát egy pasihoz, de nem sok kellett ahhoz az első részek egyikében, hogy kikaparja a szemét a párjának, aki beszélgetni akart a többi lánnyal. Remélem Encicit elrettentő példának akarták behozni a műsorba, hogy aki ilyennel találkozik, azonnnnnnnal meneküljön!!!

"Ezt követően Nevelőnő csúcsra járatja a kiképző őrmesteri stílust, én kb. egy napig nem tudnám elviselni" - nehéz elfogadni, hogy valóban vannak ilyen emberek... de biztosan találni ilyen karaktert is az életben.. (mondjuk ha abból indulunk ki, hogy mennyi jelentkező van az ilyen párkeresős műsorba, akkor biztosan)

 

 

Előzmény: Mazsola0070 (522)
szuszetti Creative Commons License 2024.04.17 0 1 524

 inkább a jólelkű másik felet kérik meg arra, hogy értse meg Enikőt 

 

Ez valóban nagyon furcsa, úgy kezelik őket, mintha évtizedes párkapcsolat megbillenését korrigálnák, türelmet kérve a B oldaltól.

Előzmény: Kr.Kr. (520)
szuszetti Creative Commons License 2024.04.17 0 0 523
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.17 -2 4 522

Emlékfoszlányok a tegnapi részből:

 

Kaszinósnak lényegében mindenről „AZ” jut az eszébe, folyamatosan nyomja a kétértelmű szexista poénjait. Pl. fagyizni mennek, ennek kapcsán a nyalásról megy a kétértelmű duma, elgondolom, hogy ezek vajon milyen dumát nyomhatnak csókos haverjával, Mr. Pumpával, ha elmennek sörözni, szerintem még a kocsma fala is belepirul….

 

Feleségem megjegyzi, hogy rohadtul fárasztó és közönséges a csávó, egyetértek.

 

A korábban az ilyenekre ugró és a durcát bevágó Kaszinósné továbbra is bazsalyog, riheg-röhög, az is igaz, hogy bármit csinál is Kaszinós, mindenre van egy lapos megjegyzése, a többiekkel közös találkozón is jól beégeti a többiek előtt Kaszinóst, amikor az évfordulójuk alkalmával meglepi egy Eszterházy-tortával.

 

Továbbra is rejtély, hogy egy kaszinótulaj-ügyvezető igazgató miért lakik Pest egyik legélhetetlenebb helyén (Hungária krt.-Thököly út sarok, azt hiszem többet nem kell mondani) egy leröttyent százéves körgangos házban – illetve hogy nekik miért nem bérelt a TV2 egy csicsa kéglit a forgatások idejére, mint többeknek is.

 

DJ András annak örül rohadtul, hogy nem kell együtt lennie Röhögőssel, ennek kapcsán a tanult szirpológusok egyike kifejti, hogy ez milyen hasznos a kapcsolatuk építése szempontjából (a fejtegetést nem teljesen értettem, a második mondat után elvesztettem a fonalat).

 

Feleségem megjegyzi, ha itt valamelyik pár egyik tagja konykakéssel kergetné meg a másikat, gyűlöllek, te mocsok felkiáltással, szirpológusok akkor is megmagyaráznák, hogy ők tökéletesen döntöttek, amikor összehozták ezt a párt, csak még egy kicsit építeni kell a kapcsolatukat…..(vagy ha a késes utoléri a másikat hívni a mentőket…)

 

Az előzetesben Röhögős a pofánvágást kilátásba helyező Röhögőshavernek és a brancsának panaszkodik, Röhögőshaver nem túl hízelgő kifejezést használ DJ Andrásra, kíváncsi vagyok a végére pofánvágás lesz-e?

 

Amerikás Csabi és Szempilla jetskiznek, a jetskis csávó szerint az igencsak alulöltözött (ez egész segge és csöcse tökéletesen látszik) Szempillának oda kell simulnia Csabihoz, mert ha nem, leesik, azt nem tudjuk meg, hogy a jetskisnek is a szirpológusok mondták-e, hogy ilyen tanácsokat adjon…😊

 

Celeberőcsávó és Encici biliárdozni mennek, ahol ugyanaz a duma megy továbbra is, mint a korábbi részben, rohadtul unalmasak már – Celeberőcsávó vagy fogadja vissza az érte epekedő Encicit, vagy rúgja ki végleg, de haladjunk már….

 

Jó ötlet lenne, ha Celeberőscsávó otthon unalmában Házasodna a gazda Alfonz nyilatkozatát olvasgatná Enciciről és elgondolkodva nézne a semmibe, de ezt a poént nem lövik el.

 

Szulajmán és a majdnem lánya korú Hilda között továbbra is baromi nagy az idill, megy a nyalás-falás (ha mást nem, jégkrémet), kicsit már ez is unalmas, és megjátszottnak tűnik, továbbra is kíváncsi vagyok, ők a mai napig együtt vannak-e, mert abból derül majd ki, hogy ebből mi volt a színészkedés.

 

Geri és a Nevelőnő jelenetéből megtudhatjuk, Nevelőnőnek fingja sincs, hogy ki az a Hofi Géza, mert hogy ő túl fiatal (kár, hogy ez a hivatkozás nem jutott eszembe, amikor a gimnáziumban Csokonairól kérdeztek, a tanárnak biztos tetszett volna, ha azt mondom, dunsztom sincs ki a csávó, mert én ehhez fiatal vagyok).     

 

Ezt követően Nevelőnő csúcsra járatja a kiképző őrmesteri stílust, én kb. egy napig nem tudnám elviselni, ha egy nő így beszélne velem és mindenért kioktatna, de Geri viseli – kérdés, meddig?

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.16 0 2 521

Ezt véletlenül találtam, Alfonz nyilatkozata a Házasodna a gazda után, hogy miért nem folytatta Encicivel (igen, azzal, amelyik most éppen Celeberőcsávó oldalán házasodik...).

 

"Az étteremben pedig Enci előjött ugyanazzal a szöveggel ötmilliomodszor, csak kicsit másképp. Az idegesített fel, hogy nem is hagyott szóhoz jutni."

 

Nem ismerős valahonnan? Celeberőcsávó, menekülj!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!