Keresés

Részletes keresés

bjulee Creative Commons License 2010.07.17 0 0 26
..ez bolond,az előző hozzászólásomat még délelőtt írtam és eltüntette,most írtam mégegyet erre kidobta az előzőt is..
Előzmény: bjulee (25)
bjulee Creative Commons License 2010.07.17 0 0 25
:-))) Csak azért ez a nagy önbizalom,mert eddigi életem során csak és kizárólag kínoztam magam mindenféle borzadály kúrákkal.Belegondolni is rémes mit műveltem a szervezetemmel,jól meg is bosszulta magát mert szépen feljojóztam magam.Most pedig nem kúraként fogom fel a dolgot hanem egyszerűen így étkezem,bár mostanában kilengőben vagyok:-((Mintha gyengülne az akaraterőm,vagy mi...Nem lesz ennek jó vége:-(((
Előzmény: genyanya (23)
bjulee Creative Commons License 2010.07.17 0 0 24
:-))) Csak azért mert annyi hülyeség óta találtam egy módszert amivel nem kínozom magam.Tudom,hogy nem a legegészségesebb amit csinálok,de annál jobb mint mondjuk a narancskúra.Ami 15 nap alatt -20 kilót ígér ha betartjuk.Nekem egyszer sikerült végig csinálnom -13 kilót fogytam tőle,de 20 jött vissza:-( ha belegondolok mit műveltem a szervezetemmel rosszul vagyok,De az ember lánya sok minden hüleséget kipróbál élete során,nekem meg volt erre már elég időm ,időszerű volt,hogy benőjjön a fejemlágya vénség létemre:-)))
Köszi ,Neked is hasonlókat kívánok:-)
Előzmény: genyanya (23)
genyanya Creative Commons License 2010.07.17 0 0 23

:)

tetszik, hogy ilyen határozott és elégedett vagy ezügyben. További sok, gond nélkül leadott kilót kívánok!

Előzmény: bjulee (22)
bjulee Creative Commons License 2010.07.15 0 0 22
Óóó gondoskodom én a változatos étrendemről.Garantálom ennyire nem figyeltem arra mit viszek be a szervezetembe amíg csak hizlaltam magam.Mindennap friss zöldség,gyümölcs,és egy rostos aktívia lefekvés előtt.Azelőtt erre sosem figyeltem.Tehát magamhoz képest ez hatalmas lépés,és egészségesebb még így a fehérjeporral is mint volt.Tehát az a veszély,hogy fellép valamilyen hiánybetegség nálam ,egyáltalán nem fenyeget.A mozgással is jól állok,tehát az özön dolog között amit kipróbáltam és tönkre tettem vele a szervezetemet ez eddig a legjobb és a legtartósabban betartható,akár egy életen át is.
Nekem nem kényszer a shékem,sőt annyira rászoktam,ha nem iszom hiányzik.Nem kötelezően iszom hanem mert jólesik és szeretem,ezért nem sokallok be vele egyáltalán.Lehet ha ez más lenne,csoki,dinnye,tészta,sajt akármi én is unnám,de így egyszerűen szomjas vagyok iszok egyet ,hogy ez elveszi az étvágyamat és laktat az csak plusz.Túl öreg vagyok már ahoz,hogy szórakozzak a szervezetemmel,viszont muszály váltanom mert a jó múltkor közelített a vérnyomásom a 200-hoz.és nagyon rosszul lettem tehát kellőképpen betojtam ahoz,hogy komolyan vegyek dolgokat.:-(
Annyi mindent kipróbáltam,mentem más után,mert ennek az vált be annak meg az,aztán rájöttem,egyetlen módszer van ami beválhat ha figyelem magam és kitapasztalom nálam mi válik be hosszútávon,ami nem kínoz,mégis hatásos.
Előzmény: genyanya (21)
genyanya Creative Commons License 2010.07.15 0 0 21

nekem ez nagyon meglepő - imádom a csokit, de ha minen este azt kéne ennem, egy idő után biztos, hogy már a gondolattól is émelyegnék. Ha te sokáig bírod ezt, akkor jobb a helyzet.

A másik, ami az eszembe jutott, hogy a napi egy normális étkezéssel nem tudsz minden, a szervezeted számára fontos tápanyagot bevinni, így hosszú távon ez okozhat még problémákat. Persze látom, te is írtad, hogy nem ez a legegészségesebb... Végülis felnőtt ember vagy, eldöntheted magad, hogy mi a fontos számodra.

 

hogy ne érezd úgy, hogy csak kötekedni jöttem:

május eleje óta fogyok, kábé 9 kilónál tartok most. a szokásos edzésadagomat megemeltem, és odafigyelek a kajálásomra. minimális kenyérfélét eszem, ahogy a köretek (különösen a tészták) mennyiségét is közelítem a nullához, viszont minden nap eszem húst, sok zöldséget és gyümölcsöt, illetve alkalmanként gabonapelyhet, műzlit, magvakat. Ha olyanom van, akkor némi nass is belefér, persze nem este, és nem sok, de legalább nagyon kevés. :D Következetesen elutasítok minden segédeszközt, és minden kúraszerűséget, mert azokkal nem lehet életmódot váltani. éhezni én sem szoktam, az nem nekem való.

Előzmény: bjulee (19)
bjulee Creative Commons License 2010.07.14 0 0 20
Szia Juló! Örülök,hogy benéztél ide is.Nemtudom miért nem szeretem az nlc-t,jó pár éve beregisztráltam egy másik fórummal,aztán csapatostul elköltöztünk ide az indexre,azóta is itt vagyunk.
Vaniliás port iszok,mert csak azt bírom, a többitől ráz a hideg:-))
Csak arra ügyelek olyan porokat vegyek amik nem tartalmaznak aszpartamot.De emellett ügyelek arra,hogy sok gyümölcsöt és friss zöldséget egyek mindennap és persze sok fehérjét:-))
Előzmény: Juliane (17)
bjulee Creative Commons License 2010.07.14 0 0 19
Nemtudom:-))) Szerintem egy életen át inni fogom mert imádom:-)))Önmagában nem fogyaszt,csak abban segít,hogy a szervezetem ne az izomzatomat kezdje el bontani,Ha emellett ennék akkor szerintem híznék.Szójafehérjét iszok és csak vaniliásat mert mást nem szeretek.Viszont ezt SZERETEM.Ezért nem okoz gondot,hogy vacsi helyett egy shéket lenyomjak belőle.Nem tervezem abbahagyni egy jó ideig az biztos.Szerintem egy idő után beáll tőle a súlyom és nem fogok fogyni,de ha megmarad az esti adag legalább hízni sem fogok.Reményeim szerint:-).Csodaszernek nem tartom igazán,azokat tartom annak amik napi 1 kg fogyás ígérnek,vagy pár hét alatt több tíz kilót anélkül,hogy bármit változtatnék az életmódomon.Rengeteg salátát eszek,ha strandra megyünk a többiek nyomják a lángost én egy görög salátával ragyogóan elvagyok.Ha étterembe megyünk meglehet találni mindenhol a nekem való natursültet friss salátákkal.Soha nem éhezek mert azt piszkosul nem bírom.Ezért nem is fogyok rohamosan,de azért haladok.
Szóval én a shékjeim nélkül nem készülök életmódot váltani,számomra ez a része.Bár nem mondanám a legegészségesebbnek,de én ezt az utat választottam és évek óta ez tartható számomra és a lényeg: BEVÁLT.
Előzmény: genyanya (18)
genyanya Creative Commons License 2010.07.14 0 0 18

így már mindjárt érdekesebb! :)

Gratula az eddigi eredményedhez, ez szép teljesítmény! viszont lenne egy kérdésem, és kérlek, ne kekeckedésnek vedd: az életmódváltás jó dolog, de hogy tervezed majd az újabb váltást, a fehérjeporok elhagyását? nem félsz tőle, hogy visszaszaladnak a kilók? Nekem ez is csak egy csodamódszernek tűnik.

Előzmény: bjulee (16)
Juliane Creative Commons License 2010.07.14 0 0 17

Szia! Gondoltam, benézek már ide is, ha már olyan szépen invitáltál te is és Kevin is. :)

 

Megértem, ha nem szereted a másik helyet, úgy látszik, több mindenkinek is gondja volt/van vele, minden újat szokni kell.

 

Március óta 13 kiló szép eredmény! Nem semmi, hogy így bírod szénhidrát nélkül! A fehérjepornak van valamilyen íze?

 

Pussz! Juló

Előzmény: bjulee (16)
bjulee Creative Commons License 2010.07.14 0 0 16
Jó!! Én itten vagyok és maradok mert megszoktam az indexet..Március óta fogyizom 13 kiló mínusszal eddig,de még legalább ennyit szeretnék.A módszerem Reggel este fehérjepor,ebéd amit megkívánok,de lehetőleg szénhidrát nélkül.Tehát se köret se kenyér,se süti:-(
Szívesen beszélgetek,tapasztalatot cserélek hasonló gondokkal küzdőkkel.
Nem hiszek a csodaszerekben mert amit eddig kipróbáltam nem értek semmit.Nem hiszek a hirtelen gyors módszerekben,mert a hatása ideiglenes,aztán a duplája jön vissza.:-(Ami bevállik az az életmódváltás szépen fokozatosan.ha kenyér,tészta,akkor csakis teljes kiörlésűből.
Előzmény: genyanya (15)
genyanya Creative Commons License 2010.07.14 0 0 15
szerintem, ha írnátok valamit a fogyitokról is (ki, mióta, honna, hova, miért és hogyan...), kaphatnátok társaságot itt is - egyelőre egy klülsősnek nincs mihez hozzászólni ebben a topicban.
Előzmény: bjulee (14)
bjulee Creative Commons License 2010.07.14 0 0 14
Ügyes vagy Kevinem:-)Látod mégsem olyan bonyolult.Úgy látszik a lányoknak mégiscsak jobb a másik fórum.Én utálom,de azért elboldogoluk vele,itt jobban érzem magam.Azért néha oda is benézek bár irritál.:-(
Előzmény: kevinsorbo (13)
kevinsorbo Creative Commons License 2010.07.14 0 0 13
Husikám mükszik! A beszúrást észre sem vettem! Jó lenne, ha a lányok is jönnének nem? Átküldted nekik e-mailben ezt az oldalt? Peppynek is egyszerűbb lenne, mert csak rákattintana az e-mailban! Ha nem tudod a címűket, akikét tudom megírom Neked e-mailben! Csak írj! Pusza! Küldök még egy szexi Kevint!!!!
Előzmény: bjulee (11)
kevinsorbo Creative Commons License 2010.07.14 0 0 12
Szia Husikám!
Klasszak a képek, megpróbálom még egyszer, köszi a választ. Most felteszek, talán bejön.
Előzmény: bjulee (11)
bjulee Creative Commons License 2010.07.13 0 0 11
Tökre elszórakoztatom itt magam:D
Előzmény: bjulee (10)
bjulee Creative Commons License 2010.07.13 0 0 10
Vagy ez is jóóó:-)
Előzmény: bjulee (9)
bjulee Creative Commons License 2010.07.13 0 0 9
Mint az előbb is :-))
Előzmény: bjulee (8)
bjulee Creative Commons License 2010.07.13 0 0 8
Tehát: tallóz,feltölt,beszúr és mehet.Próbáld ki.Egyébként én régen vagyok itt az indexen,de sokszor elfelejtem a beszúrást.Aztán csak lesek mint a moziban,hogy nincs kép:-))
Előzmény: bjulee (7)
bjulee Creative Commons License 2010.07.13 0 0 7
Kevinem! Az enyém nem ingyenes,mert üzletire váltottam,de sokáig ingyenes volt.Lehet nektek is,csak regelni kell.Most váltottam át és levetettem az összes reklámot róla,meg így áttudom irányítani az embereket a webáruházamba,amíg ingyenes volt ezt nem lehetett
Kevinem! Csak egyet jegyezz meg ezen a fórumon,ha képet töltessz fel akkor ne felejtsd el a beszúrást,bal oldalon van,hogy törölni akarod vagy beszúrni a szöveg mellé.Ennyi.
Előzmény: kevinsorbo (6)
kevinsorbo Creative Commons License 2010.07.13 0 0 6
Tettem fel egy Momoka képet próbaképpen, az most hol van?
Előzmény: kevinsorbo (5)
kevinsorbo Creative Commons License 2010.07.13 0 0 5
Szia Husikám!
Látod, én megyek ahova küldtök, ill. hívtok :) Jönnek vajon a többiek is? Tudod mi jutott eszembe? Olyan szupi a weboldalad, nekünk nem lehetne olyan? Azért fizetni kell? Valami könnyü, amit mindenki szeret.
Előzmény: bjulee (1)
bjulee Creative Commons License 2010.07.13 0 0 4
Vagy az a cél,hogy reális corpusa legyen..ki tudja :-))
Jönnénk a wellnescafé-ról,mert egyszerűen minden előjel nélkül megszüntették a fórumunkat,most átmentünk a nlc-re,de olyan vacak az a fórum,hogy lehet onnan is költözünk ha a többiek is így akarják,majd kiderül,mert lehet ez sem jön be mindenkinek.Sokan vagyunk és nehéz az ízléseket összehozni.Van akinek jó,van aki meg utálja,többek között én is.Majd meglátjuk ki jön át sikerül-e megtelepedni.Hiába ,nehéz a hontalanok sorsa...:-))
Előzmény: genyanya (3)
genyanya Creative Commons License 2010.07.13 0 0 3

ez csak egy nullázás, nem biztos, hogy érdekli. :)

 

melyik fórumról jöttök?

Előzmény: bjulee (2)
bjulee Creative Commons License 2010.07.13 0 0 2
Hmm..ha neked reális corpusod van akkor miért érdekel a fogyi?
Előzmény: RealCorpus (0)
bjulee Creative Commons License 2010.07.13 0 0 1
Ha tetszik akkor tegyétek be a kedvencek közé,vagy a könyvjelző menübe,hogy könnyebben megtudjátok találni.
Előzmény: bjulee (-)
RealCorpus Creative Commons License 2010.07.13 0 0 0
f0gyi
Előzmény: bjulee (-)
bjulee Creative Commons License 2010.07.13 0 0 topiknyitó
Na én itten vagyok,nézzétek meg lányok hátha ez jobban bejön és könnyebben kezelhető fórum mindenki számára.sajnos itt sincsen napló,viszont meglehet adni a személyes beállításoknál blogcímeket,képmegosztókat,honlapcímeket a jobb megismerés lehetősége végett.
Próbáljátok ki,veszíteni nem veszítünk,csak jobb lehet.Pussz! Husi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!