Keresés

Részletes keresés

aranyviktor Creative Commons License 2005.04.25 0 0 21

 

 

A Herbalife a többi MLM-es termékhez hasonlóan kizárólag élelmiszerkiegészítőként van regisztrálva, így a gyógyszertörvény értelmében sem élettani, sem gyógyító hatást nem lehet reklámozni, "tájékoztatni" a termékkel kapcsolatban. A törvény kikerülésére terjesztik MLM-ben, mert vállalkozók lakáson kifejtett tájékoztatását nem lehet ellenőrizni, magára a termékre pedig nem nyomtatnak semmit, mert akkor lebukhatnának a törvénysértéssel.

 

Hiszékeny emberek pénztárcájának megcsapolására kiválóan alkalmas a többi csodatermékkel együtt.

Mindegyiknél ugyanaz a duma, különleges helyen termesztik, 100%-os minőség, már az ókori kínaiak, indiánok, tahitiek, esszénusok is ezt használták és meggyógyultak, stb. És ha beszáll az ember a forgalmazásba, akkor dől a mesés pénzösszeg, és magának olcsóbban veheti ... Sejtszintű regeneráció, egy csomó féltudományos kifejezés, mondván vakok közt félszemű a király...

Metal Dog Creative Commons License 2005.04.05 0 0 20

Szia!

Régen én is forgalmazó voltam, csak nem tetszett egy-két dolog, és leléptem. De én szeretem az MLM-et és most szünet után máshol vagyok. Rengeteget fogytam vele anno, és csak több évvel az elhagyása után jött vissza, pedig ez nálam nem kis szó.

 

Erről a meggyilkolták Mark Hughest sztoriról lemaradtam. Mi volt ez?

Előzmény: szomorce (18)
szomorce Creative Commons License 2005.03.28 0 0 19

De egyébként ez a szöveg a porokról a Norbitól van! A könyvéből... :)

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9025795&la=43046260

Előzmény: szomorce (18)
szomorce Creative Commons License 2005.03.28 0 0 18

Nekem először nem árus kínálta, hanem az egyik ismerősöm, aki fogyott vele.

Biztos azért gyilkolták meg Mark Hughest is, mert az MLM-et utálták, és kellett volna nekik a szer. A pénzt nem elherdálni kéne a nagy bulikra Barcelonában, meg ilyen helyeken.

De azért nem jók a porok úgy általában (bár ez nem csodaszer, mer ha csipegetsz mellette, akkor nem fogysz...), mert azt a látszatot ébresztik, hogy csak pénz kell ahhoz, hogy lefogyj. Tehát leszarod, és megveszed, és lefogysz, és ez így megy... Holott ha egyszer az ember igazán lefogy, segítség nélkül, napi kevesebb mint 1500 kalória evéssel és rendszeres mozgással, úszással, biciklizéssel, az jobban megbecsüli az eredményt. Szerintem. Na, akkor álljunk neki...

Előzmény: Törölt nick (10)
szomorce Creative Commons License 2005.03.19 0 0 17
Tudja valaki, hogy hány volumenpont kell ahhoz, hogy olcsóbban (féláron) kapjuk? Beszállnátok az összeszedésébe?...
szomorce Creative Commons License 2005.03.19 0 0 16
A Herbalife szót nem szabad elvileg használni, azt hiszem... Vagy csak reklámra nem szabad?... Ja, és nem szabad rosszat mondani róla... Szerintem a H nem szar, csak az MLM. Ti elolvastátok a szerződést? Angolul van. Állítólag egy év alatt lejár - szerintem nekem már lejárt. Nem lehetne annyiért eladni, amennyiért veszi az ember? És a számlára meg azt írnánk, hogy drágábban lett eladva... Vagy hogyan kell ez után adózni az állam felé?
Előzmény: spyracer (12)
szomorce Creative Commons License 2005.03.19 0 0 15
Én nem tudom, hogy mit higyjek... :) Még pici vagyok!!! (Khh, ez már nem jön be?)
Előzmény: TTAMAS (11)
szlr Creative Commons License 2005.02.23 0 0 14
Előzmény: szlr (13)
szlr Creative Commons License 2005.02.23 0 0 13

Miért van az, hogy az eBay-en lehet kapni a shapeworks formula 1-et és ha jól számoltam postaköltséggel együtt sincs 6.000 Ft (igaz csak az usá-ba postázák ki :( ) nálunk pedig a tanácsadók pár forirint híján 15.000 Ft-ért árulják?

 

Használom, jó is, fogyok is, de rohadt drága, így meg főleg.

spyracer Creative Commons License 2005.02.09 0 0 12

Üdv mindenkinek!

 

Foglalkozik még valaki itt a termékkel komolyabban? Vagy csak van egy aktív fórum herbalife néven és egyébként meg annyi..?!A választ előre is köszi.

TTAMAS Creative Commons License 2005.02.03 0 0 11

Ezért nem támogatja az állam a vízzel menő gépjárművek elterjedését sem. Pedig már föltalálták (azt hiszem, épp egy magyar találta föl).

 

Persze, mindjárt az örökmozgó és a bölcsek köve után. Ugye te sem hiszed el, hogy van ilyen?

Előzmény: szomorce (0)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.31 0 0 10
Szia, Szömörce! Meg voltam róla győződve, hogy Te terjesztő vagy, és azért reklámozod a cuccot... ha nem, akkor megint csak bocsi. A Herbalife KERMI és OÉTI által engedélyezett. Tudom. Azt is, hogy finom, azt is, hogy baromira eltelít, azt is, hogy frankón lehet vele fogyózni -- én is evészavaros vagyok (lekopogom: voltam). Mikor 46 kilósan elkezdtem enni, tovább is sorvadtam 44 kilóra -- 166 centi vagyok --, de én akárhogy olvasok vissza, nem írtam olyat, hogy méreg lenne a cucc, csodatápról beszéltem, vili, hogy nincsenek benne tartósítószerek meg ilyesmik. A multi level marketinget Te említetted, én biza nem tudom, mi az, illetve halvány fogalmam van róla és több nem is érdekel belőle.

A hóbelebancot úgy kell írni, hogy hóbelevanc? És mit jelent? És te honnan tudod, hogy így kell írni? Sehonnan, magyar szakon végeztem... :) Mindenféle cucc, cókmók, felhajtás, sallang, ilyesmi.

Az különben a véleményem, hogy a Herbalife előadások Magyarországon igen ügyetlenül vannak megtartva... Unalmasak, és ellenszenvesek, és ez pusztán a szervezők tehetségtelenségét tükrözi, nem a por hatékonyságát... Pontosan. Egy szarrágó, béna bandáról beszélünk, akikről annak idején azt hittem, valóban a "jó ügyért" dolgoznak, közben pedig nem, csak a saját pénztárcájukért, na itt léptem én le -- hozzá kell tennem, ezelőtt nagyjából öt évvel.

Pillanatnyilag nincs melóm, hanem van egy kicsi pecóm egy másik városban, annak az albérleti díjából élek -- meg embereken élősködöm, akik megkajáltatnak meg hasonlók. Egyébként pedig, ha már megkérdezted, én meg válaszolok, nincs mit titkolnom, szerkesztőként, korrektorként dolgozom különböző kiadóknál, amikor épp akad munka, és köbö egy éve keresek intenzíven munkát, rólam tulajdonképpen ennyit. Te hogy kerültél képbe a Herbalife-fal?

Előzmény: szomorce (9)
szomorce Creative Commons License 2004.07.30 0 0 9

Nem bántottál meg, és nem unom a szövegedet, a többi stimmel... :) Én tanuló vagyok, és evőkóros, és ha Herbalife-ot eszem, akkor nem vagyok evőkóros, sőt kifejezetten jól érzem magam, mert alig van valami a belemben. Úgy gondolom, hogy sok embernek van hiányállapot a szervezetében, pl. nekem is az lehet valamilyen anyagból, és a Herbalife ezt pótolja, ilyenkor ezért tudom megállni, hogy nem eszem. Vagy valamilyen más okból, aminek nem tudom a nyitját...

Utálom a multi level marketinget, úgy ahogy van, én sokkal kisebb haszonnal árulnám, ha árus volnék, nem 25, meg 50%-on. Utálom a Barcelónai, meg Hawaii-i kiruccanásokat is (bocs, de nem vagyok jó helyesíró), jobban bírnám a jótékonykodást, meg a segítséget evvel az összeállított, kiméricskélt "űrhajóstápanyaggal" minden beteg ember számára...

A Herbalife-nak igazából semmi köze a multi level marketinghez (ha jól írom a nevét), szóval a pornak nincs köze, meg a kapszuláknak. A multi level marketing egy 50 éve létező vállalkozási forma, a Herbalife-ot csak 20 éve alapították. Utálom az árát, meg a multi levelt...

Az meg, hogy méreg...: és amit a boltban megveszel, az nem méreg? Miben nincs tartósító, színező, melyik állat eszik olyan biotakarmányt, amit nem kezeltek műtrágyával, növényvédővel... ... A Herbalife KERMI és OÉTI által engedélyezett, akik meg tudták venni, azok meggyógyultak tőle... Nekem különben anyukám munkatársa ajánlotta, egy fogyasztó, nem pedig egy kereskedő ügynök - ha kereskedő ajánlotta volna, lehet, hogy nem is figyelek oda.

Az különben a véleményem, hogy a Herbalife előadások Magyarországon igen ügyetlenül vannak megtartva... Unalmasak, és ellenszenvesek, és ez pusztán a szervezők tehetségtelenségét tükrözi, nem a por hatékonyságát...

Te mit próbálkoztál az alatt a fél év alatt a Herbalife-fal? És kipróbáltad különben, használtad?

A hóbelebancot úgy kell írni, hogy hóbelevanc? És mit jelent? És te honnan tudod, hogy így kell írni?

Úgy érted, hogy havi 30 000 Ft a kereseted? A minimálbér több ennél, feketén dolgozol?

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.30 0 0 8

Körülbelül fél évig voltam a Herbalife-biznisz vonzáskörzetében, és ne haragudj, ha megbántottalak volna, igazad van, tényleg semmi közöm hozzá, hogy reklámozod-e a csodatápot vagy sem, és ahhoz sem, hogy hol. Csak én ilyen belepofázós vagyok. Illetve nem mindenbe, csak abba, ami nekem fals. Tudod, annak idején a meetingeken folyton arról volt szó, hogy ki mennyit kaszált rajta -- ováció --, ki milyen parabolaantennát nyert (komolyan, még körbe is hordozták, mint a véres kardot), mert ennyit meg ennyit adott el -- még nagyobb ováció --, ki lett épp supervisor, és ez nekem kicsit -- nagyon -- visszatetsző volt. Gondolom, azért ilyen drága az egész, mert a vevők finanszírozzák az eladók barcelonai nyaralásait, meg az ottani nagy hóbelevanc ünnepségeket, plusz a halom új kocsit és gazdagságot -- hát pontosan erről van szó... Én havi 30 rugóból élek, nem tudom, hogy, de hogy nincsenek súlyfelesleg-problémáim, az biztos. Nem, én sem olvastam el a szabályzatot, mert annyira nem megy az angol, szótárazni meg lusta voltam, jogos. Én nem élek "szereken", ahogy Te nevezed, inkább normális kajákon: húsevő vagyok, plusz szeretem a főtt krumplit meg párolt zöldségeket -- bár utóbbiakon (mármint a zöldségeken, de a húson se) nem nagyon van mit szeretnem, mert nem tudom őket megvenni, de tegyük fel, ha valaki meghív kajálni --, a sajtot, juhtúrót -- lásd az előbbi kondíciókat --, sőt képzeld, nem viccelek, ma éjjel azt álmodtam, hogy TEJET ISZOM, tisztára meghatódtam, olyan szar volt, hogy felébredtem... és a port is tejbe kell aprítani, na mindegy, nem ragozom, mert még önsajnáltatónak tűnnék. (... már el a francba, gondolom... :) Nem tudok így hirtelen semmit mondani Neked, mert mint mondtam, én ételen élek, nem tápszeren.

Üdvözlettel,

Angbet

Előzmény: szomorce (6)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.30 0 0 7
Jaaa... fogyózni tényleg lehet vele, egészségesen és hiánytünetek nélkül, ezt aláírom. (Meg a terjesztők szerint hízókúrázni is annak, aki sovány, tiszta haszon... :)
Előzmény: szomorce (5)
szomorce Creative Commons License 2004.07.29 0 0 6

Mennyi ideig voltál benne a bizniszben? Milyen fokozatot értél el? G.E.T. team? Milyen módon foglalkoztál vele?

Miért ne reklámozzam? Tilos? Én nem olvastam el a szabályzatot, még a szerződést sem, amit aláírtam, mivel angolul van... Te elolvastad?

Gondolom, azért ilyen drága az egész, mert a vevők finanszírozzák az eladók barcelonai nyaralásait, meg az ottani nagy hóbelebanc ünnepségeket, plusz a halom új kocsit és gazdagságot, amit az eladók jobban tennék, ha valami jótékonyságra fordítanának...

Miért multi levelben terjed a Herbalife, nem tudod? Mivel jó a szer, nagyobb piacra tenne szert normális üzleteléssel, nem?

Milyen egyéb szerek vannak? Te miket ismersz? Van a Vision, a Sunrider, a Vitakristály, meg még mik vannak?

Előzmény: Törölt nick (2)
szomorce Creative Commons License 2004.07.29 0 0 5

Most, hogy van adagolókanál, világossá lett számomra, hogy fogyókúra esetén két heti szer ára 30 000 forint. Na én sohasem ettem a komplett egész cuccot, és mindig tovább elég volt ez a töredék anyag is, mint egy hónap, és így fogytam vele 10 kilót anno, és tartom (egyfolytában hajszálak híjján)... Szóval, aki fogyózni akar, annak ajánlom, aki meg akar gyógyulni, annak is, de az üzlet kivitelezhetetlen, mert két heti Herbalife-ért senki nem ad 30 000-et. Kivéve, aki igen...

Üdv.: szömi

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.29 0 0 4
inkább menj a Mekibe hambit gyúrni... :))
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.27 0 0 2
Örülök, hogy boldogocska vaaagy... Azért ne nagyon reklámozd az Indexen a Herbalife-ot, mert akkor én meg elmondom -- egy ideig benne voltam a bizniszben, ergo van némi rálátásom a dolog hogy s mikéntjére --, hogy az egész cucc egy kizsákmányoló piramisjáték, a Herbalife-por finom, az egyéb kiegészítők valóban jók, de ugyanilyen hatásos, sőt ugyanilyen összetételű táplálékkiegészítőket a H. árának a töredékéért kapni bármelyik gyógyszertárban -- gyógyszernek nem minősülő készítményként.
Előzmény: szomorce (0)
szomorce Creative Commons License 2004.07.26 0 0 1
Megfordul az ember fejében, hogy ki tudja megkeresni a Herbalife árát. Hát azok, akik a színpadon állnak, és egyre magasabb marketing fokozatot érnek el. De miért pont ők? Miért kellene nekik meggazdagodniuk a Herbalife-on? Miért nem nekem?... Vagy Neked, vagy a szomszédnéninek...
A pénz fanatikussá tesz. Aki már sokat keresett a Herbalife-fal, az nem fogja abbahagyni. És elveszi tőlem a piacot... A szemtelenje... Meg Tőled... És megkeresi az ismerőseimet, és ő adja el nekik...
Nem kell saját fanatizmus a Herbalife árulásához. Épp elég hozzá másoké: azoké, akik képtelenek ezt az üzletet abbahagyni, mert annyira bejött nekik. Én abszolút nem vagyok elhivatott. Csak elterelem a pénzt az én zsebembe azétól, aki elhivatott... Egy szalmaszállal sem fogok többet tenni, mint ő... Elmondom az embereknek, hogy ezt és ezt lehet manapság kapni - úgy, ahogy elmondja az is, aki annyira elhivatott, és kész.
Neked is ezt ajánlom!
Csak meg kell előzni azokat, akik tele vannak sikerélményekkel...
A Herbalife megállíthatatlan. Miért pont én vitatkozzak ezzel?
Előzmény: szomorce (0)
szomorce Creative Commons License 2004.07.23 0 0 0

Rájöttem, hogy miért mlm formában árulják a Herbalife-ot. Nem egészen azért, mert fel kell róla világosítani az embereket, arra bőven elég lenne egy tájékoztató füzet. Felmerül a kérdés, hogy ha jó a Herbalife, akkor, miért nem támogatja az állam, és miért nem lehet venni a gyógyszertárban. Azt mondtják, a gyógyszeripar káros, az egészségipar hasznos, de hogy miért nem támogatja az állam a Herbalife-ot, azt nem mondják meg...
Hát én rájöttem: az egész Herbalife cég arra épül, hogy az emberek étkezési szokásait megváltoztassa. Erre kell a személyes hatóerő, a tanácsadók, ezt egy tájékoztató füzet nem tudja megcsinálni. A Herbalife cég azért nem kötött szerződést az államokkal, (és azért nem úgy kapni a szert, mint a gyógyszereket: támogatással, vagy nem úgy kapni, mint a benzint: sok adót kell utána fizetni), mert az állam érdeke sohasem lesz az, hogy az emberek szokásait megváltoztassa. Az államnak pénze van az eladott sertéshúsból, a tejből, ami nem szójatej: az emberek régi szokásain az állam nagyon sokat keres, nem fog olyan ambíciókat támogatni, amik meg akarják változtatni ezeket a szokásokat. Ezért nem támogatja az állam a vízzel menő gépjárművek elterjedését sem. Pedig már föltalálták (azt hiszem, épp egy magyar találta föl).
Ez a két dolog az oka az mlm üzletformának. :) Hm? Okos vagyok? Tudom... :)*

Én már egészen rászoktam a porra, az emésztőszerveim is, megelégednek ennyivel, és imádom, hogy nem kell több kaja!

Boldogocska vagyook... :)

Előzmény: szomorce (-)
szomorce Creative Commons License 2004.06.30 0 0 topiknyitó
Egy tipp: mindig olyantól vegyetek, aki még nincs nagyon benne! Ugyanis neki még fontosabb a pontszerzés, mint a pénzszerzés!
Aki már 50% kedvezménnyel kapja, annál tuti nem lehet alkudni az árból, mert neki nem a pontszerzés a legfontosabb! Ahhoz hogy mégtöbb kedvezményhez jusson, már nincs ember, aki el tud érni, kb. 10 év mindennapos güri kell hozzá!, tehát marad a pénzszerzés... Vagyis nála már alkudni semmiképpen nem lehet!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!