Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.04.26 0 0 16
Vagy még?
Előzmény: G. Peti (14)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.26 0 0 15
Ez az állat igen ostoba. Cseszett megenni, pedig kis darabokra vágtam fel a szalámit:). Ottó azt mondta, hogy ez a macska csak aszpikos whiskast eszik. Erre megkérdeztem, hogy az aszpikban tálalt tehéntrágyát megeszi-e szerinte:)))?
Bocs, fáradt vagyok, egész hétvégén dolgoztam.
Ma már hétfő:).
Előzmény: G. Peti (12)
G. Peti Creative Commons License 2004.04.26 0 0 14
Ma elnéztem a Nagyi Palacsintázójába. Kakaósat ettem, de itt tényleg minden van:) Kicsit sokat kell sorban állni, de tényleg nagyon finom!
Előzmény: GarneTT (4)
FOCUS Creative Commons License 2004.04.25 0 0 13
Van pár kifőzde (pl Főzelékfaló), ahol olcsón elég szép mennyiségű, ám változó minőségű (többnyire megfelelő) kaját adnak elég nagy választékban.
Jól lehet lakni zöldborsófőzelékkel+fasírt 350ért, de egy jobb egytálétel is csak 500ft.

G. Peti Creative Commons License 2004.04.25 0 0 12
Na megette? Szóval Rudolfnak hívják, most már ezt is megtudtam így az évvége fele:)
Az Íz-lelde a Lágymányosi utcában van. Ahogy mész lefele a Ménesin, a Bartóknál még tovv kell menni egyenesen lefele. Az utca jobbkézfelőli részén található, a Bartók-kereszteződéstől úgy egy 200 méterre.
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.24 0 0 11
Az utalvány csak 6 rugó, és többségét a saturában eszem le. Az a gyros tényleg gáz, de én úgy eszem, hogy csak hússal és csak csípős szósszal, azt meg nehéz elrontani. Az az íz-lelde hol van? A fullburgert próbáld ki! Nagyon zsír. A Satura kicsit egyhangú, a rántott palacsinta nagyon jó, talán szerdán is azt ettem a szokásos sültburgonya-burgonyapüré-párolt rizs köretegyüttessel. Pénteken mindig valami húsmenteset eszem.De pl. az ELTE ÁJK ehhez képest gáz. A BKÁE Közgáz karán viszont egy hodály az étterem, talán nem is nagyon jó. Most egy pillanatra leugrom az előtérbe, van itt nálam néhány téliszalámi, nem tudom, Rudolf, a macska elfogadja-e? (Lehet, hogy még ma nem evett). Hallgató koromban nagyon kicsesztem szegénnyel. A dohányzásra alkalmas fémbódé előtt álltunk (én nem dohányzom csak a barátaim), és Rudolf ott figyelt. Én óvatosan mögé osontam, majd hatalmas és hangos VAUVAUVAUVAUVAU KIÁLTÁST hallattam, erre szerencsétlen állat lemerevedett a félelemtől, a társaság persze jót kacagott a gonosz tréfán. 2 hét múlva ugyanott találkoztam a macskával, lehajoltam, hogy megsimogassam, erre megkarmolt. Erre mondta a mindkét alkalommal jelenlevő Nagy Peti barátom, hogy a macska simán megjegyzett engem. Ez így van. Egy ideig ezután tiszteletből Docens Úrnak szólítottam Rudolfot, de most lefokoztam, mert a múltkor megkarmolt. Szerinted megeszi a téliszalámit?
Előzmény: G. Peti (9)
G. Peti Creative Commons License 2004.04.24 0 0 10
Nekem szerintem egy is elég lesz belőle:) Egyszer kipróbálom, talán éppen holnap!
Előzmény: Törölt nick (7)
G. Peti Creative Commons License 2004.04.24 0 0 9
Hát igen, utalvánnyal könnyű:)
Én hihetetlen lusta vagyok, régebben csináltam néha kaját, de általában nem pazarlom rá az időt, inkább veszel valahol vmit. Gyorséttermeket utálom, nem lehet jól lakni, főleg hosszútávon nem igazán erre valók. Eleinte elég sokat jártam Don Pepebe, a 2 pizzaszelet 500 Ft-ért viszonylag elfogadható ár. Meki és társai csak akkor ha nincs más. Bár a Burger Kinges akciót, 250 Ft-ért sültkrumpli+hamburger, kihasználtam már párszor.
Ahogy a Himfyn megyünk le és rögtön balra fordulunk, egyszer vettem ott gyrost vmelyik ÁF-buli után, szerintem valami kegyetlen szar. Amúgy az éttermi részben jó kis kaják vannak, csak annyira nem olcsó. De hétvégén többször meglátogattam már.
A Hamzsabégi kifőzdét mindenképp megnézem majd! Állítólag a Villányin van még egy olcsó hely, de még nem kerestem meg. A Bertalannál lévő kínaiban többször voltam már, elég elfogadható áron adják, csak jó csípős:)
Ahogy lentebb írtam, főleg az Íz-leldét látogatom meg, 450 Ft egy hatalmas adag rántottszelet, mindig azt eszek ott! A többi készétel kicsit drágább, de ez nagyon finom és nagyon nagy adag! Rendes a kiszolgálás is!
A Satura éttermet azért nem szeretem, mert sohasem tudom mit takar az étel neve:) Itt a menzán általában főzeléket eszek és ha épp van a menün, akkor rántott palacsintát! Az nagyon jó! Egyenlőre ezek jutottak eszembe. Azt tudom, hogy étterembe nem ajánlatos elmenni, mert még a legolcsóbbnak kikiáltottaknál is 1000 Ft-hoz közelít a kaja.
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.24 0 0 8
zőldség=zöldség, csak elütöttem!
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.24 0 0 7
Ja, a fullburger nagyon állat:
van benne:
--Sült csirkemellfilé
--Sült máj 2 db
--Sült szalonna 2db
--+rengetegféle zőldség közül választhatsz
--2 szelet sajt is ott figyel
--kérhetsz kecsapot, mustárt, csípős szószt, joghurtos szószt, vagy mindezt együtt
--a zsemle az átlagos (Mc) hamburgerzsemle négyszerese
--580 ft egy;
/Én azért eszem kettőt mert eléggé nagydarab vagyok:))), de erre csak ápr.30-án kerül sor, mivel le vagyok égve).
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.24 0 0 6
Szia, Peti!

Rég dumáltunk:). Az a Fullburger amit mondtam, itt van lenn, ahogy mész le a Himfy-lépcsőn, majd elfodulsz balra (az már a Móricz), először a gyrosos van, majd a cukrászda, majd a Fullburger (mellette a Lordok Háza nevű Mc, amit utálok, de hétvégén csak itt tudom használni a melegétel-utalványt, mert ez az egyetlen hely van a környéken, ahol elfogadják). A Bartókon, a Hamzsabégi út közelében van egy kifőzde, az olcsó, csak sosem voltam benn, és szerintem hétvégén nincs nyitva. Ha a Bertalan felé mész le, és balra fordulsz: BÁV, órás, bűvészbolt, bélyegszaküzlet, édességbolt: akkor itt egy közértre akadsz, ahol tűrhető bolognai és milánói spagetti van (750, kicsit húzós), meg pizzák (azt nem ettem). Akkor az antikvárium előtt van egy kínai (a kínai ételt rühellem), az talán olcsó.
Én is mindig gondba vagyok (főleg a hónap utolsó két hetében, ha már fogyatkozik a bankszámlám), bár nekem szerencsém van, mert én pesti vagyok, és akár haza is mehetek (kábé 1 órás út), de anyám is fel szokott jönni, és általában hoz valami finomságot. Ma egy kisebb főtt sonkával távoztam otthonról, a büfében reggel vettem 2 csomag 10 dekás szeletelt téliszalámit (150 ft/csomag); a számlámhoz írták, mert hiteles ember vagyok. Mik a meglátásaid?

Előzmény: G. Peti (5)
G. Peti Creative Commons License 2004.04.24 0 0 5
Tényleg, most, hogy mondod, már láttam! Fel is keresem, de én csak a csokisat szeretem!:)
Előzmény: GarneTT (4)
GarneTT Creative Commons License 2004.04.24 0 0 4
van olyan, h Nagyi Palacsintázója, éjjelnappal nyitva, az egyik a Batthyány téren, a másik pedig a Moszkva térnél az egyik utcában a Shell-kút mellett. lehet kapni yo kis palacsintamenüket, meg amit akarsz:) pl ajánlom a Banános Palitálat:)
Előzmény: G. Peti (3)
G. Peti Creative Commons License 2004.04.24 0 0 3
Pont a nem ilyen jellegű helyekre gondoltam, de azért köszi a tippet!
Azt nem tudja valaki, hogy palacsintát hol lehet japni? Azt most nagyon megkívántam:)
Előzmény: ifjú partizán (2)
ifjú partizán Creative Commons License 2004.04.23 0 0 2
A körúton van szerintem legalább 10. Én konkrétan az újpestibe szoktam járni, elég korrekt árak dolgoznak. Tulképp ez egy török gyrosda, ahol sok-sok török kaját lehet enni-venni :)
Egy Gyros-tál olyan 750 Ft-ba kerül, ezért kapsz egy elég hosszúkás tányéron sok gyros-húst, választható köretet (török rízs, joghurtos tészta, gombás tészta), egy csomó salátát, és pita tésztát. Egy ilyen tál+ valamilyen udíto+egy baklava kb. egy ezresbol kijön.
Előzmény: G. Peti (1)
G. Peti Creative Commons License 2004.04.23 0 0 1
Mesélnél róla? Merrefele van? Árak milyenek?
Én leginkább az Íz-lelőbe szoktam járni, a Lágymányosi utcába.
Előzmény: ifjú partizán (0)
ifjú partizán Creative Commons License 2004.04.23 0 0 0
3 Török. Szvsz nagyon kúl.
Előzmény: G. Peti (-)
G. Peti Creative Commons License 2004.04.23 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Remélem sokan vagyunk itt a fórumban, akiknek nincs ki főzzön itt a fővárosban és szeret takarékoskodni de jó ételeket enni!
Nem gyorséttermekre gondolok, hanem ahol normális főtt kajákat, házias jellegű ételeket adnak, főiskolások, egyetemisták pénztárcájához szabva!
Ti milyen helyeket ismertek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!