Keresés

Részletes keresés

Cukker111 Creative Commons License 2010.06.29 0 0 44
pálinkakoktélt én is ittam már és nagyon finomak! én körtéset ittam aranyüstből:

2cl aranyüst körte
2dl vilmoskörtelé
jégkockák és körte

nagggyon finom volt :)
predator24 Creative Commons License 2010.06.29 0 0 43
voltam multkor a corában is láttam az aranyüstről valami akció vagy nyereményjáték féleséget, hogy lehet nyerni egy partit ahol a szervező biztosítja a mixert és az alkoholos italokat, na ez pont neked való, ha megnyernéd :) itt a honlap aranyüst.hu, amugy nagyon finom vettem is egyet, én longdrinként ittam, szilvalével + szilva gyümölcspárlat + jég + szilva woow nagyon zsírkirály volt
hanna85 Creative Commons License 2010.06.29 0 0 42
én sem tudnék pálinka nélkül elképzelni egy házibulit, 1 hét mulva akarok csinálni egy nagy bulit, mostanában viszont rákaptam a pálinkakoktélokra , eleinte durvának hangzik , de nem rossz, sőt, szülinapomra szeretnék felfogadni egy mixert, aki keveri a koktélokat, szerintetek lehet felfogadni szponzort, vagy mixert ilyen célból?
Shiro Creative Commons License 2010.06.27 0 0 41
De akkor valószínűleg te pálinkát vinnél magaddal... azért jó, ha mindenki azt visz amit szeret, mert akkor ha pl. mindenkinek a rum a kedvence (hogy a példádnál maradjunk) akkor milyen jó, ha mindenki azt visz, hiszen egyetlen üveggel úgysem lenne elég...
s.
Előzmény: gerlelany (40)
gerlelany Creative Commons License 2010.06.25 0 0 40
Azért nem biztos hogy feltétlenül jó dolog ha a töményebb piák választását rábízzuk az emberekre... legalább annyit kéne lebeszélni hogy ki milyen fajta piát hozzon. Mert ha mindenki mondjuk csak rumot hoz az nem túl jó. Meg azért az sem ártana ha úgy valami minimum ár is meg lenne határozva. Valaki hozza a 400 ft-os kommersz piát mint beugró és akkor ott meg issza a jó minőségű drága cuccokat. Persze azért egy összeszokott társaságnál szerintem ebből nincs gond. Csak tényleg hogy változatos legyen az italválaszték az a fontos. Például ha ott eszetekbe jut hogy valamit koktélozni is lehetne akkor legyenek hozzá alapanyagok. Meg úgy azért vannak alap piák amik nem hiányozhatnak bulikról. Én például pálinka nélkül el sem tudnék képzelni bulit(nah jó lehet azért mert az a kedvencem:D).
Shiro Creative Commons License 2010.06.23 0 0 39
A pia/süti dolgot nyugodtan meg lehet oldani batyus módon. Mindenki azt hoz, amit szeret/ne inni. Te veszel néhány liter ásványvizet, meg sört vagy bort (amit te szeretsz, hogy ha megmarad, apránként elfogyjon.
Kertben mehet a zene is, egyszer egy évben kibírják a szomszédok. Ha a nyár is beindul, akkor lehet vinni egy kismedencét is, akár csak másfél méter átmérőjű 40 cm mély is jó buli lehet ezer fokban, ebbe víz sem kell olyan sok és pár ezer forint egy tesco/auchan/cora-ban.
s.
Előzmény: randell11 (38)
randell11 Creative Commons License 2010.06.23 0 0 38
A társaság bulizósabb, szóval egy belevaló házibulira gondoltunk. Ez a bográcsozós dolog sem lenne rossz csak ahhoz olyan helyszín is kell. Bár akkor legalább a kaja meg lenne oldva, de a piára akkor is sokat kellene költeni. Mondjuk a dolog ott tart, hogy rendes vendéglista sincs, tehát fogalmam sincs mennyi emberre kell számolnom.
Előzmény: Babco (35)
Babco Creative Commons License 2010.06.23 0 0 37
Ez a bográcsozás tök jó ötlet. Ha olyan a társaság akkor össze lehet egy túrával  is kötni, kirándulás, egy pihenőhelyen meg szalonnasütés/piknik.
Előzmény: Shiro (36)
Shiro Creative Commons License 2010.06.23 0 0 36
...és azt is tudni kellene, hogy merre laktok, hogy helyet tudjunk ajánlani...

bár ennek a korosztálynak szerintem nagyon tuti egy kisházzal ellátott hobbikert, ahol lehet bográcsozni, enni inni és szükség esetén akár ott is aludni (így az autósoknak sem kell alkoholmentesedniük)

s.
Előzmény: randell11 (34)
Babco Creative Commons License 2010.06.23 0 0 35
Attól függ hogy mit szeretnétek, milyen a társaság (csendesebb vagy bulizós) és hány főre. Zenés-táncos estet szeretnétek? Beszélgetős-társasozós? Vagy csak beülnétek valami olcsóbb helyre dumálni-sörözni?
Előzmény: randell11 (34)
randell11 Creative Commons License 2010.06.23 0 0 34
Látom nagyon sokan inkább gyerekek szülinapjáról kérdeznek. Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy 24-27 éves korosztálynak mit ajánlanátok? A helyszín a legnagyobb probléma, de kaja pia ötletek is jöhetnek. Egyébként egy 25 éves fiúnak lesz bulija ha esetleg valakinek így könnyebb segíteni.
Katus18 Creative Commons License 2010.04.27 0 0 33
Sziasztok!
Én a 15. szülinapomat fogom ünnepelni májusban és szeretnék csinálni egy bulit...
ahova az osztálytársaim közül párat elhívnák és ehhez kérek segítséget és ötleteket mert szeretném ha jó lenne a hangulat és hogy jól érezze magát mindenki! amúgy lány vagyok, de vendégek vegyesen lesznek ;)
előre is köszi az ötleteket!:)
sacikae Creative Commons License 2009.02.26 0 0 31
kedves Dark Eldar2 én egy 11 éves lány vagyok!
nekem is most lesz a születésnapom és szerintem ami nálunk a legjobb ,karaoke,dumálás, vagy formákat kikel vágni színes papírból aztán ha jó nagy a ház akkor ezeket elkel rejteni az egész lakásba aki többet összetud gyűjteni az nyert nálunk azt nyerte hogy 1 óra hosszáig ő parancsolgatott bizonyos határokon belül.
vagy kis papírhajókat kell hajtogatni hozzá és a kádba vagy egy lavórba belekel engedni a vizet aztán a hajót rárakni a vízre és az nyer akinek nem süllyed el a hajó valami kis cukrot vagy csokit.Csokievő verseny:egy kis tányérba belerakni csokit 2 embernek ha mondjuk 2 csapat van lehet 3,4,5,6,...........stb.És késsel villával kell megenni de kibontani is.Aztán szembekötős amit mindenki nagyon bír csak akkor a szülőknek felkel készülni sikítozásra és 1,2, virág vagy váza törésre:-). ennyit tudok remélem segítettem vele!
Előzmény: Dark Eldar2 (28)
lifeisacar Creative Commons License 2008.11.20 0 0 30
Hát nem tudom, hogy ez mennyire segít, de korábbi megasztársosok és playmate-ek is lesznek itt - igaz, ez gondolom nem kiskorúaknak való ^^

Reggelni kell és lehet egy jót partyzni a hírességekkel, ha szerencséd van.

http://hazibuli2008.hu/

De ott egy csomó mindent megtalálsz róla.
zene, kaja, stb.
Tomacsekbobo Creative Commons License 2008.11.13 0 0 29
Ez komoly: http://keen.atw.hu/
nézzétek meg!
Dark Eldar2 Creative Commons License 2008.11.08 0 0 28
Sziasztok!Tudnátok segiteni?Egy 12 éves grerekes parti lesz itt nálunk,és nem tudok semmi programot.Segitetek?
Lexmy Creative Commons License 2008.10.12 0 0 27
Helló!

Nagyon jó programokat írtatok le!
Nekem a táncolós a kedvencem!
Én is adok pár ötletet: ha már nagyobbbak a gyerekek döntsék el ők mit szeretnének csinálni. mert egy 12-13 éves fiút vagy lányt nem kötnek le a mini disco stb...
Ők a felelsz v. merszet szeretik. Persze nem durván. Üvegezés... stb. És persze a disco. jól besötéteni és máris mehet a disco. közben valami ajándékot csempészni hozzájuk vagy kis kártyákat amiket a lakásban meg kell fejteni! :]

Remélem a nagyobb gyermekes szülőknek tudtam valamit segíteni!

Amúgy tapasztalatból tudom mert 13 éves vagyok. :]

Helló
Tuzol-To Creative Commons License 2008.05.26 0 0 26

Szerintem menjetek az éjszakába Tűzoltó Autóval bulizni:

www.szomjoltosag.hu
Link Itt
H_G Creative Commons License 2008.01.16 0 0 25
Hogy engem miért nem hívtak soha ilyen bulikba?!

Kis vandálok ellen SZVSZ remek szolgáltatás a McDonalds-zsúr! A többi felnőtt felé persze ciki kicsit (a gyerekek egyáltalán nem tartják annak), de jobb égni egy napig, mint hetekig régiségboltokat (és még jó, ha nem kórházat) látogatni a károk helyrehozására.

Előzmény: Mikolt (24)
Mikolt Creative Commons License 2008.01.12 0 0 24
12 eveseket irtal? a legutobbi 11 eves szulinapi bulirol olyan hirek jottek nalunk, hogy a 7 lany egymast sminkelte es oltozkodtek, valamint majdnem megeroszakoltak a jelen levo 1 db fiut...
Előzmény: törpilla (21)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.01.10 0 0 23
3 éves szülinapon 20 gyerek????
Rémálomnak is rossz, 3 éves korban 3 gyerek (vendéggyerek) untig elég... én pontosan ezt csináltam anno, amikor az egyik lányom 3 a másik meg 4 éves volt, és közös szülinapot csináltunk.
Elmesélem jó?

A lányok olyan oviba jártak, ahol a hely kicsisége miatt nem tartottak soha farsangot ill. jelmezbált. Én meg gondoltam egy nagyot, és azt mondtam, hogy ünnepeljük együtt a két lányt, (egy hónap van köztük, februári ill. márciusi születésűek), de jelmezbált rendezzünk, és erre hívjuk meg a szomszéd gyerekeket is. Olyan 6 gyereket volt szándékomban meghívni, de amint elterjedt a híre (lakótelep, sok anyatárs, kisgyerek), sorra jöttek, hogy jaj ugye mi is mehetünk? Sőt neszét vették az unokatesók is, meg a férjem barátja ahol 3 kisgyerek volt... a végén 19 vendéggyerek jött össze, de akkor már féltem. Azzal bíztattam magam, hogy sebaj, inflenzaszezon van, a fele úgyis beteg lesz.

Ez így is történt, csak éppen betegen is elhozták őket. Másik baromság amit elkövettem az volt, hogy nem mondtam meg a buli végét, csak az elejét, jöttek négyre, de a legtöbb szülő bedobta az előszobába a kis tündéreket, indiánokat, seriffeket, varázslókat, aztán elmentek moziba azzal a felkiáltással, hogy jó helyen van a gyerek. Hálistennek, még az előszobában lefényképeztem mindegyiket - ez jó ötlet volt, mert 10 perc mulva, miután egy serriff meg egy varázsló összeverekedett, már minden jelmez cafatokban lógott róluk...

Ráaádsul a férjemet berendelték aznapra valami konferenciára, és ő sem volt otthon. Majdnem egyedül voltam 19 tombolni vágyó 3-4 évessel. Ha nem készítem elő előtte a lakást úgy ahogyan alább leírtam (apróbb játékok, törékeny holmik a loggiára, lemezjátszó egyebek a szekrényfal tetejére, a loggia ajtó elé húztam az egész ülőgarnitúrát, hogy neki ne szaladjanak az üvegajtónak és ki se tudjanak menni, beszereztem a műanyagpoharakat, tányérokat, szalvétákat stb), akkor azt hiszem még vér is folyt volna, így megúsztam azzal, hogy mint egy zombi járkáltam közöttük, és hol itt hol ott fegyelmeztem őket.... néha ujra álmodom az egészet, ilyenkor verejtékben fürödve ébredek azóta is.

Másnap itthon maardtam és egész nap csak feküdtem és a plafont néztem.. :-(((

Na mindegy, ha már 20 gyerek, akkor
-mondenképpen legyen melletted még pár szülő, aki segít, és mazsolázz az alább felsorolt vetélkedőkből amit itt a gyakorlott zsúros anyukák leírtak.
Előzmény: uzsióvónéni (22)
uzsióvónéni Creative Commons License 2008.01.10 0 0 22
Sziasztok!
Egy 3 éves gyermek szülinapi zsúrjára milyen játékot, vetélkedőt lehet kitalálni, ahol 20 gyerek lesz??? Segítsetek!
törpilla Creative Commons License 2005.11.24 0 0 21

Sziasztok!

Én már a 12. szülinapnál tartok, igaz, hogy rengeteg energia, de megéri!

 

1. Nálunk bevált és nagyon szeretik ( a 12 éves nagyobbak is!) azt a játékot, hogy egy plüssállatot dobálunk v.milyen zenére . A szülő a játékmester, háttal a csapatnak a legváratlanabb pillanatokban némít. Akinél a plüss van abban a pillanatban, ahogy leáll a zene, az kiesik.

Tökre élvezik, és majd megszakadnak, hogy minél előbb szabaduljanak a plüsstől (lehet több plüsállattal is, úgy izgalmasabb).

2. Ugyanennek egy változata, hogy tánc ezerrel, de amikor némítasz, mindenkinek abban a pózban kell megmerevedni, ahogy van ( aki megmozdul, kisesik)

3. A vesztesektől zálogot szoktunk szedni, és a zálog kiváltásához v.milyen (nem megalázó!) hülyeséget kell tenniük. (pl. 10 kör békaügetés, stb.)

 

A végén be szoktunk dobni 100 db lufit a szobába, kb. térdig ér, akkor engedélyezett 20-30 perc őrjöngés.Jól szokott sikerülni, de új ötleteket azért  én is szívesen fogadnék.

 

Isten éltessen minden szülinapos gyerkőcöt!!

Orsili Creative Commons License 2005.09.28 0 0 20
gratulálok, tényleg jópofa lehetett, ahogy leírtad. A tomboláról írhatnál még részleteket.
agimami Creative Commons License 2005.09.28 0 0 19

Sziasztok!

Az elmúlt években kb. 10 szülinapi bulit tartottunk itthon, a tegnapi sikerült a legjobban (5 éves kislányomnak). Eddig mindig csak "spontán játék" volt a gyerekeknek, de most túl sokan jöttek (össz. 15), ezért "programot is szerveztünk. Bejött.  Ezért megosztom a tapasztalataimat:

 

1. 5-6 gyerek fölött már érdemes programot csinálni nekik.

2. Igen, pontosan meg kell mondani a szülőknek, hogy meddig tart a buli: nekünk fél 5-től 7-ig tartott. Pontosan érkezzenek, és kérjük, hogy pontosan menjenek is el.

Nálunk ez nagyon jól bejött, és mindenkinek jól esett így.

 

3. Hogy ne legyen nagy "kupi", én idén a gyerekjátékos kosarakat mind elpakoltam (eldugtam a fürdőbe). A fiúknak elöl hagytam egy autóval teli kosarat, a lányoknak egy barbibabás kosarat, plusz rajzeszközök és könyvek. Ez TÖKÉLETESEN elég volt.

 

4. A lakást feldíszítettük lampionokkal, szerpentinnel, irtóra tetszett a gyerekeknek.

5. Kerültem a konfettit. A tapasztalattak alapján a pattogatott kukorica kerülését is javaslom...

6. Kijelöltünk 1 helyiséget (hall), hogy ott lehet csak enni-inni.

7. Időkímélés miatt nem volt szendvics, hanem vettem 2 kg vegyes pogácsát és normálisabb chipszeket, kekszeket (+2 torta).

8. Papírpohár és papírtányér volt. Tényleg nagyon praktikus.  

 

A PROGRAM nálunk ez volt:

 fél 5-5: kötetlen ismerkedés, aki akar "bemelegítő" rajzolás (mindenki rajzoljon egy szülinapi tortát az ünnepeltnek).

5- 3/4 6: Vetélkedő

3/4 6 - 6: Gyertyagyújtás, tortaevés

6- fél 7: diafilmvetítés

fél 7-7: gyerekdiszkó (innen vettem az ötletet, szuperül bejött!!! Köszönöm!!!)

 

A vetélkedőn ilyen feladatok voltak (főleg 5 évesek voltunk, pár 7-8 éves volt):

1. hátrakötött kézzel tányérból chipset enni (Pombär).

2. Hátrakötött kézzel szívószállal vizet inni. 

(Sajnos nem figyeltem eléggé, h. mindenki ugyanannyi pombärt és vizet kapjon, erre oda kell figyelni.) 

3. Két csapatot alakítva: Fakanálon teniszlabdát egyensúlyozva elvinni a szoba végéig és vissza

4. Fakanállal a teniszlabdát elgurítani, megkerülni a célt és vissza ("Minigolf")

(5. Párosan: Amerikából jöttem: foglalkozást eljátszani. A kicsiknek kicsit súgni kellett: orvos, pék, házépítő, bokszoló, kertész)

(6. Egy gyerek leguggol, valaki a hátára kopog, "Kipp-koppp kopogok", kitalálni, hogy ki az.)

(7. Tombola: más szülinapon láttam, és ott nagyon jól bevált.)

 

Az 5., 6., 7-re nálunk időhiány miatt már nem is volt szükség.

A diavetítést is írtóra élvezték, jó volt, hogy leültek egy kicsit a nagy vetélekdés után  (2 film elég lett volna, 3 már kicsit sok volt.)

 

A gyerekdiszkót úgy csináltuk, h. nem volt elég zseblámpa, ezért mindig meg-megállítottam a zenét (ABBÁ-ra ugráltak), és ilyenkor "csere" volt. Ez külön tetszett nekik. Ezt is irtóra élvezték!

 

Baleset nem volt, berendezési tárgyakban (most) kár nem esett, és utána 10 perc alatt kész voltunk a rendrakással is. Kicsit fárasztó volt, de sokkal kevésbé, mint amikor 12 gyerek "spontán" őrjöngött a lakásban. A gyerekeknek nagyon nagy élmény volt, 1-1 kivétellel végig lekötötte őket a program, és azóta is ezt emlegetik. 

 

Remélem, lesz, akinek hasznosak lesznek ezek a tippek. Jó bulizást kivánok! 

 

 

 

AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.03.09 0 0 18

Hány éves gyerekbuliról van szó, úgy értem, hány évesek lesznek a résztvevők?

 

Mert ha ovodás, akkor:

-minden törékeny és féltett tárgyat vagy elpakolni, vagy a szekrény tetejére. Ugyanez legyen a hifivel, magnóval, távkapcsolókat időben biztonságos helyre rakni! (Érdekes módon a távkapcsolók a buli után ELVESZNEK, és van úgy, hogy csak pár hét mulva találjátok meg valami lehetetlen helyen, és még jó ha megtaláljátok... )

 

- papírpoharakat, tányérokat, evőeszközöket beszerezni elegendő számban.

-konfettit kitiltani!!! Ha már mindenáron kell valamit hajugálni, akkor inkább a szerpentin.

-segítség! Egyedül nem fogod bírni, legyen melletted még egy-két szülő, ne hagyd, hogy a gyereket bedobják, a szüleik meg menjenek moziba, hogy végre valahol ellesz az a ygerek...

--előre meghatároozott programok

-a buli legyen előre lefixálva, szeretettel várunk vasárnap du. 4-tök 7-ig!

stb...

Előzmény: Orsili (17)
Orsili Creative Commons License 2005.03.09 0 0 17

Köszi, Derszu, erre a topikr gondoltál, ugye?

Akkor felhoztam...

Akinek vannak bevált ötletei, ne kímélje a buliszervezés elött álló, reszketö sorstársakat.

A vérzö láb, kórházi ellátás - sztori elég jól megalapozta a hangulatom.

picpiric Creative Commons License 2004.11.15 0 0 16
ja és törékeny tárgyakat felrakni a szekrény tetejére(legót szintúgy ha nem akarod még karácsonykor is a mütyürkéket szedegetni) és baj esetére minden szülő mobilszámát felírni.
Előzmény: picpiric (15)
picpiric Creative Commons License 2004.11.15 0 0 15
Nálunk most volt egy nagyon jó hangulatú buli 5-6 éves gyerekekkel. Az előző szó szerint vérfürdőbe fulladt. A 6 középsős ovis (ebből 5 fiú) annyira megvadult a mindenféle kardozós és bunyózós játékokban ami maguktól jutott eszükbe, hogy levertek egy fűszerolajos üveget a konyhában és a fiam belelépett a cserepekbe. Még szerencse, hogy az én gyerekem volt és nem valamelyik vendég. Autó ügyelet a vérző láb összevarratása.... Tehát az idén alaposan megszerveztem a bulit. Megfogadtam, hogy nem hagyom őket szabadon vadulni. Kb. 50m2-en volt 7 nagycsoportos, elfértünk, jól éreztük magunkat, mentőt sem kellett hívni senkihez.:-) Mindenféle mókás versenyszámot találtam ki nekik  csokievő verseny késsel villával, célbadobás zoknival, darts, csocsó, pókfoci, focimeccs pingponglabdával amit szívószállal fújnak, matricákat dugtunk el amit tűz-víz játékkal kerestek meg,(eredetileg tetkókat akartam eldugni de nem találtam olyan üzletet ahol ilyet lehet kapni. az még egy fél óra lett volna mire mindenkinek felragasztgatjuk) találóskérdések, zálogosdi, zacskódurrantó verseny és csupa olyan játék amit annak idején a farsangokon játszottunk. Enni feltünően nem ettek annyira el voltak foglalva, tehát nem kell nagy sütés főzést rendezni egy gyerekbuli előtt.
bokor Creative Commons License 2004.09.25 0 0 14
Iddiko, itt van ez, a másikat keresem...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!