Keresés

Részletes keresés

Hajnalka989 Creative Commons License 2014.12.07 0 0 106

Esküvői ruhát keresel?????

Megbízható ruha szalont keresel?

Több posztban olvastam, hogy nem tudod merre indulj esküvői ruháért! 

Ezért egy rövid történettel szeretném elmesélni az én ruhaválasztásom az Eleonor szalonban. www.eleonorszalon.hu

 

Egyszer volt hol nem volt,volt egyszer egy fiatal asszony aki 2012.májusába megesküdött szerelmével szűk családi körben.2012.novemberében életébe lépet egy apró cseprő hercegecske! Kis herceg betöltötte a fiatal asszony minden idejét , de az asszony arról álmodozott mint minden kislány de jó lenne ha neki is megadatná az élet hogy egy nap ő is viselhetne egy gyönyörű ruhát és ő lenne a középpontba! Párja minden kívánságát lesi így ezt a hatalmas örömöt vágyat is szerette volna megadni neki Kitűzték a dátumot 2014.09.13. Járta a várost a fiatal asszony édes anyjàval és rà talált a kincses barlangra ....nem tudott szóhoz jutni ahogy belépet a szobába és elé tárult a kínálat ...az az érzés leírhatatlan és elmondhatatlan....tudta és érezte hogy itt minden megvan amit ő keres.. Próbàlta a szebbnél szebb ruhákat , nagyon nehéz volt dönteni de sikerült...A LEGSZEBB ÉS LEGJOBB DÖNTÉS VOLT AMIT HOZHATTAM<3 
Nagyon szépen köszönöm a Eleonor szalonban Marikának, hogy a legszebbé tették nekem ezt a napot! Mindig a szívembe zàrlak! Köszönöm szépen hogy az Eleonor ruháit viselhettem<3 <3

 

Nyugodt szívvel ajánlom a szalont, kedvesek és megadnak mindent ami egy menyasszonynak a nagy napon kell!!!

Látogass el a szalonba!!! Ne hagy ki!!! Keresd a Facebook-on. Eleonor szalon. 

 

 

 

 

TamiFotó Creative Commons License 2014.11.18 0 0 105

Szia!

Az esküvődre még nem találtál fotóst?

 

    

 

Nézd meg a képeket a honlapon is! :)

 

 

 

 

TamiPhotography

bekofoto Creative Commons License 2014.11.11 0 0 104

Kedves Jegyespár!

 

Amennyiben igényes, érzelmekkel teli fényképekben szeretnétek elmesélni esküvőtök történetét, látogassatok el hozzám: http://bekofoto.hu vagy https://www.facebook.com/bekojozseffoto

Ha megtetszettek a képeim, a jozsef@bekofoto.hu e-mail címen vagy telefonon kérhettek további információkat kedvezményes ajánlataimról.

 

Üdvözlettel: Bekő József

 

Lakodalom-rendezvény Creative Commons License 2014.06.26 0 0 103

Kedves Házasulandók!

 

Ha nem tudjátok, hogyan fogjatok hozzá az esküvő szervezéséhez, vagy szeretnétek tudni a szolgáltatók (zenekarok, vőfélyek, fotósok-videósok, rendezvényhelyszínek, stb) milyen árakon dolgoznak, akkor küldjétek be az esküvő néhány adatát a www.lakodalom-rendezveny.hu oldalon keresztül az "Ajánlatkérés" űrlap segítségével, majd nézegessétek a potenciális szolgáltatóktól kapott árajánlatokat.

 

Ingyenes és kötelezettségmentes, sőt szeptemberben pénznyereményt sorsolunk a portál szolgáltatását igénybe vevők között!

 

 

feltáró Creative Commons License 2014.06.25 0 0 102

Kedves Fiatalok!

 

Tudjuk, hogy nem szeretnétek elveszni sem időben, sem az anyagiakban, sem pedig a szervezésben. Féltek a buktatóktól, egyre több problémával kerültök szembe, nem tudjátok, mi a jó irány. 

Ha nem tudjátok, hol kezdjétek a szervezést, tanácsra, egy kis segítségre, és sok-sok ötletre lenne szükséged, gyere el a Jegyespár Akadémia tanfolyamunkra, és minden kérdésedre választ kaphatsz.

 

Mi nem az esküvőtök szervezését vállaljuk, hanem SEGÍTÜNK NEKTEK A SZERVEZÉSBEN! 

Tanfolyamunkon lépésről-lépésre megtanulhatod, hogyan szervezd meg a legtökéletesebb álom esküvőt hivatalos esküvőszervező nélkül!

 

Mi javasoljuk, és támogatunk abban, hogy magad szervezd az esküvődet. Hiszen ki tudná jobban, mit is szeretnétek, mint TI magatok.  A segítség, a rutin és a tapasztalat azonban természetesen hiányzik a szervezésetekhez. Mi ebben tudunk segíteni, hogy egyedül is úgy szervezhessétek ezt a jeles eseményt, mintha egy professzionális esküvőszervező stáb állna a hátatok mögött.

 

Magatok választhatjátok ki, hogy milyen segítségre van szükségetek. 

 

- A teljes esküvő szervezéshez szeretnétek információkat, tanácsokat? Akkor javasoljuk, hogy vegyetek részt az esküvői előkészületekről, szervezésről szóló rendezvényünkön, a HOGYAN SZERVEZZÜK AZ ESKÜVŐT?programon.

 

- Kreatív és költséghatékony megoldásokat kerestek a dekoráláshoz, meghívókhoz, ültető kártyákhoz? - Akkor az ESKÜVŐI DEKORÁCIÓS NAPUNKRA gyertek el!

 

- Különleges ötletekre, megoldásokra vágytok, szeretnétek olyan dolgot az esküvőtökön, ami nem hétköznapi? Akkor a KÜLÖNLEGES ESKÜVŐ a nektek szóló program.



Professzionális csapatunk vár Titeket!

Olvass tovább: http://jegyesparakademia.webnode.hu/

 

Kiro19 Creative Commons License 2014.05.28 0 0 101

Kedves Esküvőre Készülők,

 

Nem rég még én is esküvőre készültem, de sajnos már ennek vége.
Viszont szeretnék segíteni azoknak akik gyorsan szeretnék megszervezni életük legszebb napját!
Felszabadult egy időpont 2014. augusztus 16-ára a Ramada resort Aquaworld legfelső dunára néző külön termében egy 100 fős esküvőre.


Remélem sikerül valakinek örömet okozni!

 

Kérlek segíts, hogy minél több emberhez eljusson a hír!

 

Köszönettel:

Király Zsolt
0620385388

Kicsilany! Creative Commons License 2014.05.16 0 0 100

Sziasztok!

 

Ha szertartásvezetőre van szükségetek, mert külső helyszínen, vagy különleges napon, napszakban akarjátok kimondani az Igent, és az anyakönyvvezető drága, macerás, sablonos vagy nem vállalja, ajánlom figyelmetekbe Molnár Mea szertartásvezetőt és ezt az oldalt:

Így lesz felejthetetlen az Igenetek.

Nézzétek meg, júniusra még akció is van!

 

http://szertartas.webnode.hu/

Eliza Dora Creative Commons License 2014.05.13 0 0 99

Sziasztok!

 

Nekünk nemrég volt az esküvőnk, szuper meghívók közül választhattuk ki a nekünk tetszőt itt: www.faragoprint.hu

 

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

anenzephalia Creative Commons License 2014.04.30 0 0 98

Minden házasulandó szíves figyelmébe ajánlom a velünk történteket:


"dekoros, vagy virágkötő"?
Mindjárt kiderül, hogy nem is olyan mindegy!


Sikerült belefutnunk egy lenyúlós szervező és virágkötő lányba, akik egymásközt leosztották a lapokat, és megrövidítettek minket. A történet a következő: külföldön élő pár vagyunk, csak a házasságkötésre jöttünk haza. Nekem határozott elképzeléseim voltak a dekor tekintetében, melyeket elő is adtam, és be is szereztem a szükséges alapanyagok kb 80%át. Gyakorlatilag majdnem mindent. Számos ponton volt nagyon aggályos a "szolgáltatás", ilyen finomságok történtek, hogy élő virágok helyett mű habvirágok kerültek kihelyezésre, sok dekor elemet melyhez ragaszkodtam nem használtak fel, semmi hozzáadott szakembertől elvárható plusz gondolat nem ábrázolódott (ami miatt az ember egy "szakembert" fogad és abban megbízik) gyakorlatilag kihelyezésre kerültek amiket én biztosítottam.

 

120 ezer forintot kértek el érte úgy, hogy néhány üvegcsempén és székszoknyán kívül és pár habvirágot leszámítva mindent én biztosítottam (szalvéták, pávatollak, szalagok, szatén anyagok, ajándékdobozok, névkártyák stb) A dekor elkészítése brutálisat csúszott borzalmasan kínos volt kint tartani a vendégeket, nem mehettek be az étterembe magyarázkodnunk kellett.. A virágkötői munka is nem gyengén volt kifogásolható. Utólag több tapasztalt szervezővel is folytattam már diskurzust az ár kérdésében, és a jelölt mennyiségeket és a szükséges idő-erő befektetést mérlegelve mind nagyon sokallta az elkért 120ezer ft-ot.A történetben a "szervező" lány és a virágkötő ÉS elvileg egy dekoros szakember szerepelt, az érdekes a sztoriban, hogy a dekorost mi sosem láttuk, a két lány volt jelen mindig és elnézést kértek, amiért a dekoros betegsége miatt nem lehet jelen a találkozón. Mentegetőztek a legutolsó pillanatig azzal, hogy a dekoros beteg, ezért nem látjuk soha.

 

A végén kiderült, hogy a dekoros titulusát hipphopp áthelyezték a virágkötőre mikor követeltem annak elérhetőségét. Most már nem egy beteg valaki volt a dekoros hanem a virágkötőnek nevezett személy akivel már találkoztunk korábban is. Tehát tulajdonképpen a virágkötő funkcionált dekorosként, nem volt semmiféle 3. beteg személy sem.

Kifizettették velünk egy harmadik, nem létező ember munkadíját is. Kihasználták a nehéz helyzetünket, hogy rövid idő alatt sokmindent kellett intéznünk, az esküvő napján pedig a zavarodottságot, mely a késésből és a vendégek előtti magyarázkodásból fakadt és kérték a szolgáltatás ellenértékét. Nyüzsögtek a vendégek, hatalmas volt a felfordulás, és én nagy presszió alatt érezve magam igen szégyen gyalázat, anélkül, hogy beverekedtem volna magam az étterembe, hogy rápillantsak arra mit is csináltak a kislánykák, inkább odaadtam a pénzt.A legszomorúbb, hogy tisztában vagyok azzal, hogy a szolgáltatás minőségét azonnal ellenőrizni kell ez a jogosult egyik kötelezettsége... 
De nem tudom magamat nagyon megfeddni sem, mert abban a zűrzavarban egyszerűen képtelen voltam hideg fejjel és a lehetséges következményekkel számolva belátni a dolgokat és annak megfelelően cselekedni.Körül-belül számításaim szerint alsó hangon 50-nnel rövidítettek meg minket, természetesen mossák kezeiket. A megállapodás szóbeli volt.De a szerződés létrejött.

 

A két lány magukat kezdetben három személynek feltüntetve károsított meg bennünket minden gond nélkül, az esküvő menete terén ismert tapasztalatlanságunkat, fáradtságunkat, és idegességünket kihasználva. Részletes számlát kértem anyagköltségekkel, munkadíjakkal, ennél már talán izgultak, de biztos vagyok benne, hogy megoldják, hogy a végén összejöjjön valahogyan az a 120-as összköltség, mert egyfajta "szervezetben" működnek együtt, elég hatékonyan. Ők arra alapoznak, hogy emiatt bármiféle igényérvényesítést én már nem fogok eszközölni, hisz messze vagyok, és egyébként sem "éri meg" elindítani bármilyen polgári jogi eljárást, annak költségei úgy is messze magasabbak, mint az az összeg amivel megkárosítottak minket.Az ember viszont mégsem tudja magát túltenni ezen, látva, hogy a másik fél nyugodtan és csendben várja,hogy elvonuljanak a viharfelhők, és "lenyugodjon" a szolgáltatást igénybe vevő. Hisz ők a pénzüket már megkapták. Az sem érdekelte őket, hogy éppen egy várandóst károsítanak meg.


Mindenki vigyázzon pesti fiatal 30 körüli, magát szervezőnek és magát dekorosnak nevező (bár inkább ügyetlennek nevezhető virágkötő) párossal. Ne tévesszen meg ilyen ügyletben senkit sem a nyájasság és az előzékenység. MINDIG kössetek szerződést amiben a lehető legtöbb mindent határozzatok meg pontosan , NE HAGYJÁTOK hogy a sietség, vagy az idegesség eltereljen titeket a józan gondolkodástól, azonnal és mindent ellenőrizzetek, SEMMIT ne fizessetek ki előre, és legfőképpen a külföldön élő párok vigyázzanak, mert annak a fiatal "szolgáltatónak", aki jó pár nagyon nehéz pillanatot okozott nekünk a "profiljában" kifejezetten szerepel a külföldi pároknak részére való rendezvényszervezés.Ne higgyetek annak, hogy a szervező "megversenyeztet" több dekorral foglalkozót, a mi esetünkben sem volt erről szó természetesen. Itt előre le volt osztva a munkamegosztás:) MINDENKIVEL aki csinálni fog valamit a rendezvényen személyesen találkozzatok, nincs betegség, nincs egyéb meg nem jelenési mentség. Egyikünknek sem volt már kezdettől szimpatikus a virágkötő vagy dekoros vagy az isten tudja minek kellene aposztrofálni. HIGGYETEK a megérzéseteknek, ha nem tetszik valami egy személyben, azonnal álljatok tovább! Nekünk is erre kellett volna hallgatni..


Régi motoros szervezőkkel beszélve (mind nagyon kedvesek és segítőkészek voltak és megosztották velem a tapasztalataikat) azonnal rámutattak azokra a pontokra, amiket egy kipihent, sehová nem siető ember már észrevett volna a történetben, mi mindennap több száz kilométert autóztunk a hazajöveteli 1400 után még, nem volt erőnk mindent kézben tartani és mindenre figyelni. Ezt ők látták. Sajnos.A tapasztalt szervezők kóklernek nevezték a lányt akinek a csapdájába besétáltunk, de ez a helyzeten már sokat nem segít.


Eddig már többen jelezték komoly szervezők közül aggodalmukat a tekintetben, hogy valóban, egy ilyen előre eltervezett szisztematikus kopasztás hírét sajnos az is megsínyli, aki nem érdemelné meg az előítéleteket. Ha visszamehetnék, akkor profi szervezővel állnék csak szóba. Volt egy furcsa érzésem, hogy talán nem lesznek megfelelőek azok, akik tevékenykednek a kérdésben, velem egyidősek 30 körül lehetnek, (persze ez nem determinál semmit félreértés ne essék), az egyik annyira nem is rég végezte az okj-s képzést, én azonban bíztam abban, hogy csak van bennük annyi emberség, hogy egy külföldről járkáló párt, egy várandós személyt nem húznak le. Tévedtem. Ő és a dekoros vagy én már nem is tudom minek nevezzem igazából egyszerűen összedolgoztak. Utólag látni nagyon fájdalmas mit és hogyan használtak ki, tekintve hogy én nem vagyok egy naiv típus, csak hát ideges voltam nagy volt a késés, kínos volt a vendégeknek miért kell az étterem előtt álldogálniuk.. nagyon ideges voltam. És ez a legszomorúbb, hogy az idegességből és tapasztalatlanságból kovácsol magának valaki hasznot. Az eredmény az, hogy még a fotósunk sem tudott a dekorról képet készíteni mert nem volt miről, annyira későn csapták azt is össze, amit. Óva fogok intek mindenkit a "frissen földből kinőtt" szervezők és "dekorosok" alkalmazásától. Tegyétek ti is ezt. Óvakodjatok a gyanúsan alacsony konzultációs díjakkal rendelkezőktől (5-9ezer ft), és azt is a figyelmetekbe ajánlom, hogy attól, hogy valaki magát oklevéllel szervezőnek vallja.. attól még nem lesz az.


ADJATOK KI TÖBBET egy valós szervezői munkát végző személynek, higgyétek el meg fogja érni. Két kézzel szórnám a pénzt rá ha visszamehetnék a múltba, de nem tudok. 

Eszter_Angela Creative Commons License 2014.04.28 0 0 97

Kedves Lányok és Fiúk, Hölgyek és Urak!

 

A nevünk Eszter és Zoli, és idén (2014) szeptember 27-én házasodunk Vácon. A polgári szertartáson a „gyertyagyújtás” ceremóniát szeretnénk az alábbi ötlettel helyettesíteni: egy perselybe közösen dobnánk egy papírra felírt jelképes összeget, melyet a Ti segítségetekkel gyűjtenénk össze, és a váci Jávorszky Ödön Kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermek osztályának szánunk. Ha szívesen részt vennél ebben a jótékonysággal összekötött kis játékban, melyből a kórház játékokat vagy egyéb, gyermekek számára szükséges dolgokat tud venni, a következő a tennivalód: utalj egy akármilyen kis összeget a kórház alapítványának a számlaszámára „esküvő” szóval a közleményben. Ha ezt megtetted (nagyon köszönjük!!:) ), az eskuvo.vac@gmail.com email címre írt levélben jelezd felénk felajánlásod.

A kórház alapítványának adatai:

Alapítvány: Jávorszky Ödön Kórház Alapitvány

Adószáma: 19174772-1-13

Számlaszám: 10103898-07271845-00000006

 

Internetes elérhetőségük:

http://www.javorszky.hu/alapitv/alapitv.html

 

 

Köszönjük szépen, ma is tettél valami jót!:)

 

Üdvözlettel,

 

Eszter&Zoli

 

stilusgabi Creative Commons License 2011.09.12 0 0 77

Lehet hogy bugyután hangzik, de szerintem nagyon sok ötletet lehet szerezni ezekből az esküvői tv műsorokból! Vannak kifejezetten ilyen tv csatornák, mint a TLC ahol rengeteg iyen típusú műsor van. ajánlom minden kedves esküvőt tervezgetőnek :D (azt hiszem a Diginél van ez a csatorna)

Törölt nick Creative Commons License 2009.02.10 0 0 64
Egyébként grat. is, és szép cuccok! :)
Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.10 0 0 63
Van aki használt kesztyűt venne fel? :)
Előzmény: Szil_1 (54)
Szil_1 Creative Commons License 2009.02.10 0 0 62

Szia!

 

Mi tavaly pont ebben a cipőben jártunk, én nem voltam megkeresztelve, a párom római katolikus, elsőáldozó és bérmálkozó is volt. Első körben azt mondták, egyáltalán nem gond, legalább az egyik félnek ha van keresztlevele, akkor csak alá kell írni egy nyilatkozatot, hogy vállaljátok, hogy a gyerekeiteket a katolikus egyház tanításai szerint nevelitek. Mivel én szerettem volna megkeresztelkedni, megkerestem több papot is, gondoltam fél év van még az esküvőig, annyi talán elég. Nos, nem volt az. Volt, aki egy évet mondott (ez volt a többség), volt, aki 6!!! évet (ez a ritka kivétel), amíg hittanra kell járni. Végül mikor már teljesen feladtam, a hozzánk legközelebb eső plébániát hívtam fel, hogy a jegyesoktatásra bejelentkezzünk (az esküvőt máshol tartottuk, nem a lakhelyünkön). És végül láss csodát, nagyon kedves volt a pap, a jegyesoktatás után megkeresztelt, és meg is bérmált. Így végül mindketten keresztlevéllel mentünk a templomi szertartásra. :o)

 

Szóval tényleg papfüggő a dolog. Azért érdemes mihamarabb utánajárni. Abban is lehet valami, hogy ha már felnőttként megkeresztel egy pap, akkor a bérmálás szentségét is kiszolgáltatja, hiszen az a keresztény nagykorúságot jelképezi (egyebek között).

 

Üdv!

Előzmény: Péter123 (51)
Angelique05 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 61

Ez szintén plébánia függő ,s persze attól is függ milyen hamar készül fel a párod a keresztségre.Általában a keresztség szentségét  felnőtt korban automatikusan követi az elsőáldozás/Oltáriszentség.

 

Ha tudok még segíteni,csak szólj.

rokamesz Creative Commons License 2009.02.03 0 0 59
Olyan fotóst kerestek, aki...

...a ma kapható legjobb felszereléssel rendelkezik, és tudja is használni azt...

...pontosan érkezik, rövid határidővel dolgozik és pontosan számol el a képek leadása után...

...tudja, hogy mit vártok a pénzetekért, nem csak szenvedéllyel fényképez mint művész, de komolyan is veszi a munkáját: életetek egyik legfontosabb napjának a megörökítését...

...személyesen találkozik veletek az esküvő előtt, nem egy ügynökség megbízott fotósa: elbeszélgettek színekről, zenékről, ízekről, megismerhetitek, készít pár képet a meghívóhoz, a nagy napon ismerősként láthatjátok viszont...

...a kéréseitek, problémáitok megoldásában számíthattok rá, mert egy önfeledten boldog párnál elképzeni sem tud jobb motivációt...

...nem a saját stílusát erölteti rátok, hanem figyel, érez és a hozzátok leginkább paszoló képeket készíti el...

...beszél angolul és németül, így a külföldi rokonok mosolyával sem lehet problémátok...

...ő a fotósotok, akit bármikor felhívhattok, ha egy órával korábban kezdődne a vacsora, ha későn derülne ki, hogy nem fért be az esküvői menet autóiba a vőlegény, unokatestvérének új barátja...

www.hiddenbox.hu/mmm-photography
petya001 Creative Commons License 2009.02.02 0 0 58

www.fotosziget.hu - Esküvői fotók művészi minőségben, kedvező csomagárakkal, több éves referenciával.

Te leszel a világ legszebb menyasszonya! A fotókon is!

Egy kattintást talán megérhet.

TCM-TV Creative Commons License 2009.01.22 0 0 55

Szia Pettron!

 

Tudnál esetleg referencia képeket küldeni a gagabika@freemail.hu e-mail címre?

 

Előre is nagyon köszönöm!

 

Üdv,

 

Gabi

Előzmény: pettron (37)
Szil_1 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 54

Sziasztok!

 

Nálunk tavaly volt a nagy esemény, előtte én is a fórumon lógtam, olvasgattam a tapasztalatokat. :o) Szerencsére minden jól sikerült, az időjárás is az oldalunkon állt.

Most eladnék néhány dolgot, mivel nem vagyok az a minden apróságot emlékként elrakó típus. :o)

Eladnám:

a menyasszonyi kesztyűmet, ekrü színű, könyék alá érő, csipke betétes. Ára: 1.200 Ft.

Ekrü kesztyű

 

menyasszonyi diadémokat:

 

Diadém 1 2 cm magas, 15 cm az átmérője, kövekkel kirakott, új, nem használt. Ára: 2.200 Ft

 

Diadém 2 4 cm magas, 15 cm az átmérője, kövekkel kirakott. Ára: 1.700 Ft

 

Diadém 3 6 cm magas, 15 cm az átmérője, kövekkel kirakott, új, nem használt. Ára: 2.300 Ft.

 

Budapesten, esetleg Füzesabony, Eger környékén megoldható a megtekintés, átadás.

 

Sok szerencsét mindenkinek a nagy naphoz! :o)

 

Batman72 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 53

Szia!

 

Küldenél képet a ruhákról?

Köszönöm.

Előzmény: falevelek (47)
Péter123 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 51

Ha most szeretne megkeresztelkedni akkor az mennyi ideig tartana? Hónapokig kellene neki hitoktatásra járni? Mert ugyebár utána már lenne keresztlevele... az elsőáldozás szentsége akkor ezek szerint már nem kell ugye?

Angelique05 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 50

Szia.Van lehetőség a házasságkötésre ,akkor is,ha a párod nincs megkeresztelve.Ilyen esetben püspöki engedélyt kell kérni,amelyet a helyileg illetékes vagy ahol az esküvőt szeretnétek tartani,plébánián kell kérvényezni.

 

Ha tudok segíteni,csak szólj.

 

Péter123 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 49

Sziasztok!

 

Problémám a következő. Katolikus templomi esküvőt is szeretnénk, de a párom nincs megkeresztelkedve, így nem tud keresztlevelet felmutatni... hogy lehetne ezt úgymond gyorsított eljárásban megoldani???

Knéni Creative Commons License 2009.01.10 0 0 48
Sziasztok

Szeretnék eladni 2 db menyasszonyi babát. A 35 cm-es egyedi készítésű menyasszony baba szép dísze lehet az esküvőn az ifjú pár asztalának, később pedig kitűnő gyermekjáték. Nászajándéknak is kiváló. A http://www.waldorfbaba.hu oldalon a menyasszony babák link alatt minkét eladó babáról több kép is van. Az info@waldorfbaba.hu cím érdeklődhettek.

Knéni
falevelek Creative Commons License 2008.12.22 0 0 47
Gyönyörűszép esküvői ruhák kb. 40 ezer Ft-ért eladóak!
E-mail címedre küldünk képeket. Megbeszélt időpontban lehet próbálni. sztuso@gmail.com
Stakka Boo Creative Commons License 2008.09.15 0 0 46

Esküvői videófelvétel készitése :a vidók magukért beszélnek!

 

http://www.profieskuvoivideo.hu/

Mareszke Creative Commons License 2007.10.22 0 0 41
Sziasztok!

 

Eladó egyszer használt 38-as méretű fehér mennyasszonyi ruha. Hátul fűzős, nagyobb mértig alakítható. A ruhával együtt adom az abroncsot, fátylat, fejdíszt és cipőt. Az ára 50.000,-Ft mindennel együtt.

 

Képeket az alábbi linken lehet megnézni:

 

http://kepfeltoltes.hu/view/071022/ruha2.jpg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/071022/ruha3.jpg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/071022/cip__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Ha érdekel a ruha, írj a gegomt@yahoo.com címre.

atothmisi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 40
Kedves OX-ford,

Bár nem engem kérdeztél, de a bábelhalam miatt ráhallottam a kérdésre.
Ha van kedved, itt találsz egy gyors esküvő-kalkulátort:Instant Esküvő Szervező

Üdv,

TM
A Bölcs Elme tanítványa
Előzmény: OX-ford (34)
Kazi2 Creative Commons License 2005.10.25 0 0 38

Sziasztok!

 

A segítségeteket kérném zenekar-fronton: minden infóra kíváncsi vagyok, hány fős legyen, tapasztalatok, vélemények, árak, nevek, címek...

 

Köszönöm!!!

pettron Creative Commons License 2005.07.30 0 0 37

Sziasztok,

Fotós vagyok, most tértem vissza egy külföldi tanulmányútról, így még üres a naptáram:-) akinek nincs még fotósa hívjon: Kiss Peter 0630 5421 475
Árak 10-50e között, és a negatívokat megkapjátok CD-n

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!