Keresés

Részletes keresés

artist_not_engineer Creative Commons License 3 napja 0 1 24519

Én egy ilyen helyzetben nem szivatnám magam. Lezárnék minden külön kapcsolatot a nővel. Van sok másik, akikkel találkozhatok.

A saját életemben azt tapasztaltam, hogy nem vezet sehová az ilyen belehergelődés.

Előzmény: Rolexfan (24518)
Rolexfan Creative Commons License 3 napja -8 1 24518

Így indult, volt pár 5-6 együttlét de utána írt mailban a nő, hogy nem hagyja őt békén a haver, azzal idegesítí, hogy látja velem élvez jobban. 3-4 alaklommal eljött velem kettesben szállodába a csaj, akkor mert tényleg élvezni, de aztán, már egyedül elmenni se hagyta. Összejárunk, de látom a barátom  azt figyeli mit beszélünk. Nagyon gáz lehet neki is, de nekem se jó. A csajjal levelezek titokban, ha kérem kóüd punci fotót, amit rejtve csinál. Izgatjuk egymást, de ez nem az igazi. Mindhárman szenvedünk.

 

Szóval vannak veszélyei is a 3-asnak. Nem bántam meg, de...

Előzmény: Rolexfan (24517)
Rolexfan Creative Commons License 3 napja -8 0 24517

A szerelem csak úgy jön. És vele olyan dolgok, mint érzékenység, a másik féltése, féltékenység stb. 

 

Nekem nincs a hármasban sok tapasztalatom, igzán csak egy-kettő. Hatalmas fasszal és ügyes kézimunkával bíró barátom összehozott a nejével, aki nagyon nehezen állt rá erre. Nekem tetszett és most is tetszik a nő, máig erős érzelmi kapcsolat van köztünk. A nő teljesen függ anygilag a barátomtól és vigyázz arra, hogy ne válljanak el. Úgy indult, hogy mondt a haver: Ági (nem igazi név) állandóan szid téged, de fura,mert úgy érzem csak beszélni akar rólad. Ha 3-asban vagyunk valahol, próbáld megfogni a kezét, udvarolj neki. Megpróbáltam, ellökte a kezemet, nagyon ciki volt. Aztán voltuk vidéken borozni 4-en és éreztem, hogy a térdével nyomja a combomat lenyúltam az asztal alá és akkor odaadta a kezét vissza szorított. Én is nővel voltam, a haver is ott volt. baromi igalmas volt.

 

Másnap hívott a haver izgalomtól elfuló hangon: Képzel az Ági azt mondta, hogy benne van a 3-asban, ha nem leszek rá féltékeny. Folyt.

Előzmény: artist_not_engineer (24516)


artist_not_engineer Creative Commons License 4 napja -1 1 24516

Nekem más a tapasztalatom. Többekkel is.

Ezzel nem zárom ki azt, amit te mondasz. Inkább csak azért írom, mert sokfélék vagyunk. Ki ilyen, ki olyan.

Illetve sokaknál az van, hogy a szerelem nem csak úgy jön, hanem tenni kell érte tudatosan, ha van egy alap vonzalom. Ha nem lépünk tovább, akkor nem lesz szerelem a vonzalomból. Több férfival és nővel is beszéltem, akiknek hasonló a tapasztalata. Persze olyanokkal is beszélgttem, akik szerint a szerelem csak úgy jön. Szóval kinek hogy.

Előzmény: AndAndrews (24515)
AndAndrews Creative Commons License 4 napja 0 1 24515

"Könnyen belezúgnak valakibe"

Ezzel maximálisan egyet értek. Nalunk is ez volt. Az első alkalom mikor összejött, utana a feleségem keresta az alkalmat a talalkozasra. Kettesben is. Bevallása szerint szerelmes lett.

Több alkalommal is voltak itt ott kettesben, amiről utólag kaptam beszámolót 

Ezen felül amikor csak velem volt sokszor említette, hogy jó lenne ha Ő is itt volna mert közben cumizna neki.

Előzmény: Rolexfan (24514)
Rolexfan Creative Commons License 4 napja -9 2 24514

"Egy szűkebb punci vagy kitartóbb farok nem fog stabil kapcsolatot borítani."

 

Olvasgatom néha ezt a topikot is, de furcsa érzéssel. Mintha az együttlét puszta fizikai művelet lenne, ld. az idézet mondat.

 

De messze nem erről van szó. Odafigyelés. beszéd stílus, viselkedés, illatok sok minden hat az emberre, és nők különösen érzékenyek ilyen dolgokra. Könnyen belezúgnak valakibe.

Előzmény: olegnagy (24504)
Macska jaj Creative Commons License 5 napja 0 0 24512

Köszönöm! Még megbeszéljük ezeket,ki mire vágyik stb....nem akarok elsőre belevágni csak úgy.En 48.párom 49.éves.szóval nem mai csirke .😅

Előzmény: Egy Harmincas Pár (24511)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 5 napja 0 1 24511

Szerintem az a jó, ha a lehető legnyiltabban beszéltek róla egymással, és közösen tervezgettek. Már abból megjósolható lesz a dolog kimenetele, hogy a beszélgetés izgalomba hoz-e, beindítja-e a fantáziátokat. Meg sokminden kiderülhet előre a másik vágyairól és határairól is, hogy mi az, amit szeretne és mi az, ami semmiképpen sem ajánlatos.
Ha "odabízod" a szervezést, akkor könnyen kellemetlen meglepetésekbe torkollhat a dolog bármelyikőtök részéről, és ez elveheti a kedveteket.

Előzmény: Macska jaj (24510)
Macska jaj Creative Commons License 5 napja 0 1 24510

Aztse tudom hogyan lehet ilyet összehozni,vagy hagyam a páromra intéze maga,az  ő vágya ? s majd kiderul működik e a kémia? Bocsi hogy enyit kérdezek,még új ez nekem.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (24507)
artist_not_engineer Creative Commons License 5 napja 0 2 24509

Mi most vagyunk a hatodik évben (2018 végén kezdtük).

Az eddigi tapasztalatom alapján teljesen egyetértek veled.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (24507)
jwkllr Creative Commons License 5 napja 0 0 24508

Előzmény: Caligula70 (24481)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 5 napja 0 5 24507

Mi több mint húsz éve "gyakoroljuk" ezt. Ezalatt sokmindenen veszekedtünk már, de emiatt sosem. ha jól ismeritek egymást és maradéktalanul megbíztok egymásban, akkor nincs min gondolkodni. meg kell tenni. Vannak ilyen "rosszul bedrótozott" férfiak, mint én magam is, akiket rettenetesen fel tudja izgatni, ha látják a kedves párjukat más ölében ülni. Nem feltétlen kell ebbe semmi hátsó szándékot vagy tragédiát belelátni. Ez egy nagyon kellemes játék.

Előzmény: Macska jaj (24506)
Macska jaj Creative Commons License 5 napja 0 0 24506

Volt párszor kurvával dolga,de elmondta hogy nem kötödöt hozzá,velem akar lenni,s nézni ahogy egy férfi kényeztet,és szeretkezik velem.Barmitt megtenne értem,de ez a vágya és nemtudom megtegyem e ,valóban új lappal kezthetnénk,s bizalommal élnénk,nem hazugságokkal.

Előzmény: olegnagy (24504)
artist_not_engineer Creative Commons License 5 napja 0 0 24505

> A feleségemmel azt szoktuk mondani, hogy külső, harmadik ember nem teheti tönkre a kapcsolatunkat - de mi ketten tönkre tudjuk tenni.

Na, ez nagyon jó megfogalmazás.

 

> Főleg, ha elhangzik olyan mondat, hogy "bezzeg a ...-val jobb"...

 

Szerintünk is alapvető, hogy nem hasonlítgatunk.

Előzmény: olegnagy (24504)
olegnagy Creative Commons License 5 napja -1 3 24504

A feleségemmel azt szoktuk mondani, hogy külső, harmadik ember nem teheti tönkre a kapcsolatunkat - de mi ketten tönkre tudjuk tenni. Egy szűkebb punci vagy kitartóbb farok nem fog stabil kapcsolatot borítani. De ha már úgyis repkednek otthon a tányérok vagy nem volt idén még szex (meg két jó szó sem), akkor benne van a levegőben, hogy az új kapcsolat megfelelőbbnek tűnhet a réginél. Főleg, ha elhangzik olyan mondat, hogy "bezzeg a ...-val jobb"...

Előzmény: Thiefi (24501)
artist_not_engineer Creative Commons License 6 napja 0 2 24503

Az én tapasztalatom azt mutatja: Van csak szex is. Bár ez ritka. Legtöbbször van kötődés is. De a kötődést nem nevezném szerelemnek.

Azzal egyetértek, hogy csak stabil kapcsolattal érdemes belevágni.

 

Felvetetted, hogy ha jó lesz a szex a harmadikkal, az boríthat mindent. Persze, benne van. De miért lenne feltétlenül így? Egy párkapcsoaltban fontos a szex, és van még 5-10 hasonlóan fontos dolog a két ember között. Ezek összessége adja a kapcsolódást. Egy fergeteges szex nem fogja felülírni a másik 5-10 dolgot.

A feleségem azt mondta, hogy miért hagyna el engem bárki másért? Hiszen mellettem is találkozhat velük. Miért lenne az neki jó, hogy onnantól csak a másikkal találkozna, velem nem? Miért cserélné le a mostani jó és nyitott párkapcsolatát egy zártra?

Amúgy szerintem a fergeteges szex egy idegennel is egy mítosz. A jó szexhez ismernünk kell egymást. Mi hatodik éve élünk nyitott kapcsolatban. Ebben van a külön randizásról kezdve a szvingeren át a hármasozásig minden. Azt tapasztaljuk, hogy a másik partnerekben az a legizgalmasabb, hogy mások. Nem is lehet összehasonlítani őket. És nem is érdemes. Ezek egy része a személyiségükből, vagy akár a testalkatukból ered. Más dolokat viszont simán el lehet tanulni. És mivel nyitottan beszélünk ezekről az élményekről, sokat fejlődik a mi kapcsolatunk is. Soha életünkben nem volt olyan jó a szex, mint azóta. Óvatosan írom le, de egymással a legbelefeledkezősebb, hiszen mi ketten vagyunk egymáshoz a legközelebb, itt a legmélyebb a bizalom.

Előzmény: Thiefi (24501)
Macska jaj Creative Commons License 6 napja 0 0 24502

Én is ettől tartok ,folyton mondja ez a vágya, izgatja ha kameran mutatt és más ferfiak verik rám míg alszom,vagy fürdök, stb.Mar belementem hogy együtt csináljuk, de tartok hogy majd később gond lesz ebből,vagy ahogy ő mondja mindent megbeszéltünk s együtt csináljuk,még élvezni is fogom majd. Van akinek a párja is kért ilyen dolgokat? 

Előzmény: Thiefi (24501)
Thiefi Creative Commons License 6 napja 0 5 24501

Azt azért meg kell jegyezni, hogy a legtöbb ilyen fantázia csak a pornóból indul és simán hazavághat egy kapcsolatot. Az külön ront a helyzeten, hogy az ellaposodott szexuális életeteket akarjátok feldobni ezzel, tehát a stabilitás sincs meg, ami ennek az egésznek az alapja. Teljesen más dolog beszélni és fantáziálgatni róla, mint ténylegesen átélni a szexet egy másik férfival. Inkább tűnik ez kapuzárási pániknak és kísérletnek arra, hogy a régi érzéseket visszalopjátok valahogy, de azt nem így kell. Egy harmadik bevonása még jobban előtérbe helyezi mindazt, ami miatt a szexuális életetek már nem olyan, mint korábban. Sok nő kezd egy ilyen élmény után önvizsgálatba, hogy voltaképpen miért is maradnának olyan kapcsolatban, ahol már nincs meg a szenvedély? Miért elégednének meg a pocsék házasélettel, ha újra lehet kezdeni egy új, izgalmasabb partnerrel? Javulna a házasság egy ilyen élménytől, vagy a kezdeti lendület után ugyanabba a mocsárba süllyedne vissza? Ha már átélte az igazán jó szexet egy másik férfival, akkor miért akarna újra visszatérni a régi partnerhez? Mennyi az esélye annak, hogy egy csókokkal, érintéssel és földöntúli élvezetekkel teli éjszaka után nem lesz szerelmes a másik férfiba? Sok nőnek az intimitáshoz elengedhetetlen az érzelem is, aminek nem lehet parancsolni. Ha jönnek, sokszor minden borul és onnantól a nő nem a férjére fog koncentrálni, hanem azokra a szédítő érzésekre, amiket az új szeretővel megél.

Ezekre a dolgokra senki nem gondol a házasság megnyitása előtt, csak amikor már késő. Persze a pornóban és egyéb erotikus sztorikban nem foglalkoznak az ilyesmivel, ezért hiszi azt majdnem mindenki, hogy ez az egész csak a szexről fog szólni és csak javíthatja a kapcsolatot. Sok férfi is hasonlóan működik, amikor az én párom akarta megnyitni a kapcsolatot akkor közöltem vele, hogy én eddig minden nőbe beleestem akivel lefeküdtem, tehát nekem a szex és az érzelmek elválaszthatatlanok. Onnantól rajta múlt, hogy vállalja -e a kockázatot vagy sem. Vállalta és teljesült is a papírforma, el kellett fogadnia a tényt, hogy onnantól már egy másik nővel is meg kell osztoznia a szeretetemen. Ez csak stabil kapcsolatban működhet maximális bizalommal, ahol a másik nem borul ki amiatt, hogy a párja már más karjaiban is menedéket lel miközben tudja azt is, hogy mindig hazamegy hozzá.

Nem 100% hogy minden alkalommal ez történik, de nagy az esélye, főleg olyan kapcsolatokban, ahol sok a megoldatlan probléma.

Először tehát a gondok kommunikálását és megoldását javaslom, csak utána érdemes puhatolózni, hogy érdemes -e nyitni a kapcsolatot vagy sem. Ehhez hideg fej kell és nem a vágyak miatti felfokozott állapot, szóval akkor érdemes foglalkozni a dologgal, ha előtte már alaposan "elrendeztétek" egymást. Ha még akkor is szeretnétek, akkor lehet indítani a párbeszédet, kibeszélni a lehetséges negatívumokat, kialakítani egy szabályrendszert hogy mi a tabu és mi nem. Semmiképp nem szabad beleugrani minden-mindegy alapon, mert abból csak sérülés lesz.

És felejtsétek el a pornót és a hasonló szamárságokat, a többségét olyanok írják és csinálják, akik nőt max képen láttak, nemhogy felnőtt párkapcsolatot.

Előzmény: Macska jaj (24499)
Blaine9234 Creative Commons License 2024.05.26 0 2 24500

Másként nem derül ki. Hiába írjuk le az elméletet, a puding próbája az evés. Legfeljebb nem válik be, egynek pedig elég is volt. Ha megis, akkor meg lehet ismételni. 

Előzmény: Macska jaj (24499)
Macska jaj Creative Commons License 2024.05.26 0 3 24499

Köszönöm a válaszokat. Most lesz 30.éves házassági évfordulónk, sok hullámvölgyel persze.Nincs nagy tapasztalatom az ilyen dolgokban ,de jo lenne egy kis életett hozni a kapcsolatunba,neki ez a vágya s nemtudom hogy jobb lenne e ,ha megteném neki.

Előzmény: Caligula70 (24496)
Hála1025 Creative Commons License 2024.05.26 0 3 24498

Semmi trükk nincsen! Őszinteség és a közös vágyak! 

Előzmény: Macska jaj (24494)
Blaine9234 Creative Commons License 2024.05.26 0 2 24497

Nem vagyok házas, de van pár tanácsom:

Előbb ismerkedj meg a férfival. Beszélgess vele, lásd képekről, halld a hangját, a beszédstílusát. Az első talin zavarban lehetsz, előbb beszélgessetek hármasban. Egy ha szoktatok inni, egy kevéske alkohol mint pertu segít oldódni. 

Előbb inkább csak simogassátok egymást. A másik nem azért van ott hogy bántson, ugyanakkor ő se tudja mennyit engedsz neki. Viszont egy kis aktivitás, egy kis bátorítás felé segíthet. Jó pont ha esetleg a férjedet kéred meg hogy segítsen felizgulni. Simogatással, pettinggel érdemes kezdeni.

Egy jó tanács! Ne ess pánikba, ne izgulj. Bármikor jelezheted hogy állj, és a férjed is ott lesz. :) 

Előzmény: Macska jaj (24494)
Caligula70 Creative Commons License 2024.05.26 0 2 24496

Szia! Szerintem először is beszéljetek róla sokat, aztán hamár a tettek mezejére léptek, legyen egy határ, hogy mi az ami belefér a történetbe. Hogy ne legyen belőle féltékenység és veszekedés. Ez nagyon fontos... Ez is... 

Előzmény: Macska jaj (24494)
Caligula70 Creative Commons License 2024.05.26 0 4 24495

Igen, a fantázia az már csak ilyen, de miből gondolod, hogy amit írtam az kamu, a legjobb a természetben sexelni, mert annak van varázsa, és szerintem ezt rajtunk kívül még nagyon sokan gyakorolják is, ezt tapasztaljuk is alkalmanként! Persze a legegyszerűbb dolog a világon másokat kritizálni, meg ítélkezni. 

Előzmény: Rolexfan (24493)
Macska jaj Creative Commons License 2024.05.26 0 3 24494

Sziasztok! Férjem vágya hogy nézné ahogy kényeztetne és dugna egy férfi. Ez új nekem és nemtudom milyen hatással lenne a kapcsolatunkra. Esetleg írnátok tapasztalatokat? 

Rolexfan Creative Commons License 2024.05.25 -15 0 24493

Jó reggelt kívánok, fura álmaid vannak. Kár, hogy aki színezi az ilyen beszámolókat az kamuzik. Te ezt élvezed.

Előzmény: Caligula70 (24478)
Törölt nick Creative Commons License 2024.05.25 -1 1 24492

Nekem csak mesélte volt 3 pasi meg ő huszon éves korábba èlvezte azóta lenyugodot,règen falun ez volt a trend a bulikba de nem bánom hogy bejáraták rendesen mert most mindenbe benne van.🙂

Előzmény: Párom 2 (24491)
Párom 2 Creative Commons License 2024.05.25 0 2 24491

Nálunk ma lesz négyes. Már várom, hogy lássam a párom, hogy dugják😊

ujdonsagvarazsa Creative Commons License 2024.05.25 0 5 24490

Eljarunk egy swinger baráti társaságba. Nagyon szeretem nézni ahogy kefélgetik.

josrac1111 Creative Commons License 2024.05.24 -2 0 24489

32/41 budapesi igényes pár keres 30-40 közötti jó méretű pasit harmadiknak cuckoldraw aki nem baj ha nem független és kedveli a kerek idomokat. Diszkréció, intelligencia ápoltság fontos.

johnjonzz1111@freemail.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!