Keresés

Részletes keresés

David Creative Commons License 1998.05.28 0 0 56
Jackie: hogy elôfordul-e ? Ök tudnak csak igazán !
Jackie Creative Commons License 1998.05.28 0 0 55
Egyértelmű : a birtoklási vágy

Hamár erről van szó, szerintetek ez csak a férfiakra jellemző, vagy nőknél is előfordul?

Jackie

belakov Creative Commons License 1998.05.28 0 0 54
Adeptus

Szerintem a monogámia az, hogy Te nem mással, nem az hogy a párod senkivel csak veled. Az féltékenység/birtoklási vágy/önbizalom hiány.

Hadd kérdezzek tőled (nem muszáj válaszolni). Gondolom nagyon szereted a párodat és mindig a lehető legjobbat szeretnéd neki.

Tegyük fel (a példába más tevékenységet is be lehetne helyettesíteni), hogy Ő nagyon szeret táncolni, de Te nem igazán. Gondolom azért hébe-hóba elmennél vele menni táncolni, mert szereted őt. Sőt gondolom azt is megengednéd neki, hogy mással táncoljon. (Ha nem így van írd meg!)

Nos tegyük fel (hangsúlyozom, csak hipotetikusan!), hogy párodnak nagyon nagy kedve lenne hármasban szeretkezni veled. Miért éreznéd összetörve magad,ha mással látod? Hiszen pont azt teszed (engeded neki tenni) amit ő nagyon szeretne. El tudod mondani nekem mi az ami miatt ezt nem tennéd meg?

(ha valaki más tudja az is válaszolhat)



Adeptus Creative Commons License 1998.05.28 0 0 53
CooCooFooZoo !
A kép csodálatos, a lányok gyönyörűek .

Csak olvasgatom itt a hozzászólásokat és
őszintén irigylem a szabadlelkű társaságot jó lehet "féltékenység" nélkül ...de ez sajnos nem elhatározás kérdése .(adottság)
"Baráti szex" -ként el tudnám fogadni , de ha a Páromat kéne megosztanom valakivel (akár férfi, akár nő az illető ) , az rendesen összetörne . Hiába én már csak ilyen romantikus alkat vagyok. (vagy ez lenne a monogámia?)

belakov Creative Commons License 1998.05.28 0 0 52
Fóka,

Izlések és p**(**)*k! :)))))

belakov Creative Commons License 1998.05.28 0 0 50
Fóka,


Igen, igen, igen.

Egyébként:

1. A borostát bármikor le lehet borotválni.
2. Az 5-6 napos borosta már kifejezetten nagyon izgató (puha és csiklandoz)
3. A közte levő néhány napot meg ki lehet bírni.

David Creative Commons License 1998.05.28 0 0 48
Na ja, de ennek mi köze a szexhez(?), ôk nem befektetésben utaznak ?
CooCooFooZoo Creative Commons License 1998.05.28 0 0 47
Sajna ők nem voltak az asztaltársaink, bár azt érzem (mélyen belül, ugye :-)) hogy a helybéli hölgyek sokkal-sokkal szebbek...
Luci Feri Creative Commons License 1998.05.28 0 0 46
ezek a mucik mely asztaltársaink voltak ?

rulez !

CooCooFooZoo Creative Commons License 1998.05.28 0 0 45
Na kérem, többen unszoltak itten a háttérből, ezúton meghívom a T. topicktársakat az Alternatív Malac Muci Projekt :)honlapra, mert oda témába vágó képet ajánlott egy kolléga.

Indi Creative Commons License 1998.05.28 0 0 44
Te Dudusch !

Én elég ritkán szólok hozzá a topic-okhoz, de azért rendszeresen olvasgatom őket. Azért amit a lányokról írtál, az nagyon megragadott, mert teszem fel mi van, ha egy férfi is tud olyan gyengéd lenni, mint egy nő, persze egy nővel. Mindez néha nem is árt. Szóval úgy gondolom, hogy nekem is tetszenek a leszboszik, de talán én is tudnék hasonló örömöt nyújtani egy nőnek, mint a példádban leírt másik nő. Persze egy-két passzív fizikai mozzanatot kivéve. Szóval érdekel ez a dolog, beszélj még róla.

Luci Feri Creative Commons License 1998.05.28 0 0 43
Most mivan fiúk-egylányok-mágnesek ?

Mindenkit elriasztottam a storymmal ?
:(

nem akartam !

Luci Feri Creative Commons License 1998.05.28 0 0 42
Ahogy itt annyian írtok a nyitottságról rendre elmosolyodom, mert nekem is van egy story-m erről, amely éppen a nyitottsága miatt talán nem off topic:

A férfi asztaltársak talán jobban értik milyen is az amikor valakinek van egy jó napja. Amikor nem igazán érted miért, de valahogy minden olyan pozitív és múxik. Én is így voltam azon az ominózus napon.
Meleg tavaszi nap volt, sütött a nap, sunshine & happyness, megyek haza, szép lyányok vannak az uccán kedvesen és szélesen rámmosolyodnak.... Ejj ! - mondom - de jó is ez a tavasz. A város tele van szembe jövő "hegyes pólókkal" (lásd MELLtartó topic) be szép is fiatalnak lenni !

Hazáig még többször konstatáltam, milyen kedves fiú is lehetek, impozáns fellépés miegymás, annyi szimpatikus leánnyal sikerült szemeznem, hogy egész megjött az önbizalmam. Kell az ilyen, kár hogy ritkán van !

A fatális tévedésem okára már csak otthon jöttem rá, amikor döbbentem kellett konstatálnom, hogy bizony a sliccem... hát az nem volt felhúzva ! Ezért mosolyogtak hát rám a lányok !
1szer volt Budán kutyavásár !

Nekem ez jut eszembe a nyitottságról .......

Béka Creative Commons License 1998.05.28 0 0 38
Teljesülnek az álmaim? Nem látom!
CooCooFooZoo Creative Commons License 1998.05.28 0 0 35
Drága Béka,

ha olyan csodabékává változnék egy csóktól, amilyen Te vagy, nem is bánnám: azonnal lehetnék biszex leány. Életem álma. Fokozva a dolgot: valószínűleg a legjobb dolog a világon narcisztiko-leszboszi szerelembe esni saját gyönyörű ikernővérünkkel.

Hát ettől kissé messze vagyok. :)

Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1998.05.28 0 0 34
Egy lány már érintette a témát egy másik topic-ban : Mi az oka, hogy a nők jobban el tudják fogadni a homoszexuális férfiakat - akár barátnak is (eltekintve a biszexuálisá való átnevelhetőségüktől :-) ) ?
Béka Creative Commons License 1998.05.28 0 0 32
Jajj, bocsánat!
Elfelejtettem lereagálni Coo Foo Zoo kedvességét. Tehát köszönöm kedves felajánlásodat, de nem aktuális. Meg vagyok elégedve a jelenlegi külsőmmel, ami távolról sem zöld és nyálkás. Viszont lehet, a csókkal ellenkező hatást érnél el, és királyfiból békává változnál?
Béka Creative Commons License 1998.05.28 0 0 31
Sokan drukkolnak nekem, úgy látom. :)
Köszönöm mindenkinek!
AnNa Creative Commons License 1998.05.28 0 0 30
Élénk figyelemmel kísérem a társalgást!
Már csak egy valamit áruljatok el nekem lányok (fiúk?): honnan ismerem fel azt a lányt, akit nem csak a fiúk érdekelnek? Elég kellemetlen lenne megkörnyékezni valakit, aki nem vevő a dologra...
MaCS Creative Commons License 1998.05.28 0 0 29
Sziasztok!
Lány-lány ügyben én egy külföldi konferencián estem nagyon pofára. Utolsó este, az egész nagy dajdajnak indult. Nem igazán tetszett. Igazi barátságokhoz rövid volt az egy hét, én meg inkább egy utolsó városi sétára vágytam. Mit ad isten, épp egyszerre indulok el kifele a kapun azzal a spanyol lánnyal, akit már egy hete figyelgettem a szemem sarkából. Kiderült, hogy ő is a szabad levegőt választotta. Este 9-től hajnali 2-ig romantikus séta a városban, hatalmas beszélgetés, kitárjuk a lelkünket egymás felé. És közben kicsit kezd vibrálni a levegő kettőnk között. Átkarolom, hozzám bújik! Ezalatt már legerotikusabb élményeinket meséljük egymásnak. Visszaérünk a diákszállóra, kiderül, hogy ő egyedül van a szobájában! Zsibbad az egész testem, gyönyörű érzés! Leülünk a szobájában, kigombolja az ingét, mondván, hogy meleg van, gyönyörű a dekoltázsa! Kérek-e narancslevet? Kérek. Ez már az előjáték előjátéka, a levegő izzik a szobában, én lebegek a szék fölött, ő sejtelmesen mosolyog. Nagyon szexi, nagyon erotikus, érzem, hogy lassan, érzékien kezdünk szeretkezni, a levegő egyre fülledtebb lesz...
Megszólal a telefon. Ez hajnali fél 3-kor önmagában is furcsa. A lány érezhetően egy kicsit zavarban van, spanyolul beszél a telefonba. Leteszi. Kétségbeesetten bocsánatkérően rám néz, és ennyit mond: "Ne haragudj. A barátnőm volt az. Őrülten féltékeny lenne, ha megtudná, hogy veled vagyok. Meg lehet, hogy nekem is még inkább egy lány szerelme kell ma este. (Perhaps I need the love of another girl even more. Sosem fogom elfelejteni ezt a mondatot.) De ha akarod, szívesen kielégítelek." Én ott helyben összeomlottam. Annyira, hogy nemet mondtam, és utána csinálhattam egyedül.
A lány különben végülis elég rendes volt, mert kinézte a nevemet a konferencia taglistájából, és egy hosszú levélben bocsánatot kért, és biztosított róla, hogy neki is fájt.

Az eredeti kérdésre annyit válaszolnék, hogy a szex nekem elsősorban örömforrás. Mégpedig legalább annyira intellektuális, mint testi. (No, látom, szemöldökök a magasba szökkennek.)
Némelyek komoly +botránkozására több helyen kifejtettem már a Nettóban is, hogy rendkívül nagyra értékelem a baráti szexet. Ennek meg nálam az a lényege, hogy megismerek valakit, megkedvelem, és testileg is kialakul a vonzalom. Ilyenkor a szex számomra a társas kapcsolat folytatása egy másik dimenzióban, ahol a testi és leki örömök egészen csodálatosan szuperponálják egymást. Fantasztikus beszélgetéseket lehet folytatni például egymással szemben ülve közösülve. Csodálatosan intim pozíció, és micsoda történeteket lehet közben mesélni! Nem is feltétlenül erotikusakat.
Én amúgy nagyon szeretek beszélgetni szeretkezés közben, valamint nagyon szeretem a párnacsatákat és egyéb bohóságokat, valamint a poénkodva felfogott kísérletezést.

És mindez nagyon hasonlít "egy lány" sütizős nassolásaira! :-)

Üdv: MaCS

Styx Creative Commons License 1998.05.28 0 0 28
Béka,
aki csak azért gyűjti a trófeákat, hogy büszkélkedjen vele, az fiúban is gusztustalan. Aki pedig megszól azért, mert képes vagy élvezni az életedet, az vagy irigy, vagy fantáziahiányban szenved. Ne is törődj velük. Carpe diem!
belakov Creative Commons License 1998.05.27 0 0 27
Luci Feri!

Talán csinos kis lópatáid rettentik el őket. Mert a lovakhoz aztán tényleg egy egész más irányultság kell. :))))))

Luci Feri Creative Commons License 1998.05.27 0 0 26
Francba !

Ahogy olvasom, itt már mindenkit letámadtak többen is. csoda, hogy meg tudtátok számolni hánylány rontott nektek 1szerre !

Én rossz fejszámoló vagyok.

Idelenn sosem rontanak nekem az üstök között, pedig elhihetitek, rengeteg Nő van itt...
:)

Doktor Gonzo Creative Commons License 1998.05.27 0 0 25
1 lány!
Úgy vettem ki a szavaidból, h. permenens szexuális kapcsolatban vagy a barátnőddel, akkor ez nem csak kíváncsiság, valamint ez inkább lelkileg fontos neked, vagy az élmény.
u.i.: a cashing amy szerintem egy kicsit negédes volt!
Dr.
CooCooFooZoo Creative Commons License 1998.05.27 0 0 24
Tényleg ne add fel, drága Béka: egy csókommal hercegnővé változtatlak! :)))))
Vagy már elkéstem?!
Eldée Creative Commons License 1998.05.27 0 0 23
Francnak mórikálom itt magam dőlt betűkkel... Az utolsó mondat helyesen: "...lány und lány dolog..."
Eldée Creative Commons License 1998.05.27 0 0 21
Ó, hát az isteni, amit Jazzy írt a féltékenységről! Színugyanez megvolt, csak nem én voltam a felhajtó: szeretőmet egyszer ideiglesen aber velem paralellice szerette egy másik leány is. Igenis nagyon rossz érzés. Mint amikor a lányok összesúgtak és vihogtak az iskolafolyosón... Emlékeztek? Ma is kissé elszorul a szívem, ha eszembe jut. Ez a lány und dolog mind barátságilag, mind szexileg olyan titokcsomag, amit pasi sosem bonthat fel.
Béka Creative Commons License 1998.05.27 0 0 20
Fóka,
köszönöm a vigasztalást! Én is mindig erre gondolok. Nagyon élvezem a helyzetem. Eddig minden összejött, amit szerettem volna. Nagyképű vagyok? Nem hiszem. Tisztában vagyok a "képességeimmel". Csak - mint már valahol meg lett tárgyalva - ha egy fiú büszkélkedhet sok trófeával, az más megítélés elé esik, mintha én tenném ugyanezt. Majd kinövöm, hogy ez problémát okozzon?
A nevemet apukám adta.
kirmo Creative Commons License 1998.05.27 0 0 16
Lányok!

Érdekelne, hogy ti hogyan élitek át az 'orgazmumust'(by Egészséges erotika),milyen érzés, sokáig tart,robbanásszerű,mit éreztek belül.....?

kirmo Creative Commons License 1998.05.27 0 0 15
Belakov
Persze, ez nem furcsa, az lenne furcsa, ha mindig szálnál ágyról-ágyra, és csak addig maradnál, amíg máshol nem lenne jobb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!