Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.07 0 0 9544

„ÉN VAGYOK. Elégedett vagyok, mert megértettél.
  Gyermekem, értsd meg, mennyire boldoggá tesz, amikor mindannyian egy hangon imádkoztok hozzám, felajánlva nekem időtöket.
Értsd meg, mennyire boldog vagyok, amikor te meg én mindent megosztunk egymással. Csupán szeretetet kérek. Drága lelkek, őrizzetek mindig lelketekben, ily módon megdicsőülök. Ne feledjétek, hogy a kis dolgok örömet szereznek nekem és naggyá válnak szememben. Érezzétek tehát, hogy szeretlek benneteket! Én és ti, ti és én, egyesülve a szeretetben. Én, Jézus, megáldalak benneteket azért az óráért, amelyet imádásban velem töltöttetek.
Fogadjátok békémet! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.06 0 0 9543

„Úgy láttam látomásomban, hogy egy ablakot nézek kívülről. Nappal volt. Lábam alatt hirtelen erősen rázkódni kezdett a föld, a talaj le s fel járt, a földrengés 8-as erősségű volt, és nem akart megszűnni. Az ablakból felnéztem az égre, mert veszített világosságából. Amíg néztem az eget, pillanatok alatt besötétedett, majd ránk borult az éj. Akkor láttam, hogy leesnek a csillagok, illetve, mintha a keleti láthatárról a nyugatira siettek volna. Úgy tűnt, hogy lefutnak az égről. Majd megszűnt a rengés, és ijesztő sötétség vett körül. Észrevettem, hogy a szobámban gyenge fény dereng. Kitekintettem az ablakon, de az egész városban csak három-négy házban láttam fényt.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.05 0 0 9542

„Az Én békémet adom neked.

Emlékezz Szavaimra: Aki nekem szolgál, azt megtiszteli az Atya.

 

Tudtam, hogy mindig meg fogsz hallani engem, amikor hívlak, és hogy kegyelmem által dicsőíteni fogsz, miképpen Atyámat is dicsőíteni fogod. Ma ismét üldözőbe veszik az Utat, még akkor is, amikor hátrahagyom illatomat ott, ahol vannak. Farkasokként szaggatják Testemet. A nevemben tett csodák már nem számítanak nekik. Semmibe veszik őket. De mondom neked ….. : ne bátortalanodj el, mert a neked adományozott ajándéknak mindig is meg volt és meg is lesz a célja és eredménye. Maradj hűséges, és emlékeztesd a világot arra, hogy mindenkinek joga és lehetősége van, hogy ha akarja, közel legyen a Szívemhez, élvezze barátságomat, bizalmas kapcsolatban éljen velem.

 

Te, akinek kedveztem, megismerted a bensőségesség értékét. Szívem belsejébe vontalak, megízlelted édességemet és valamennyi lélek iránt érzett mámorosító és kimondhatatlan szeretetemet. Egy tőlem kapott látomásban láttad, miként választott ki téged sokak közül Szentlelkem, hogy visszhangom és Egyházam építője legyél.

 

Mindez idő alatt a közeledben voltam. Másképpen hogyan is tudtad volna hordozni Keresztemet? Bensőséges bizalommal ruháztalak fel, amely nélkül összetört volna az Egységkeresztem súlya és elbátortalanított volna a folytatástól! Érted, galambom? Folyamatosan kiáradt rád az isteni kegyelem, hogy megerősítsen a folytatáshoz a sok szembenállás ellenére.

 

Örvendezett a Szívem, amikor azt mondtad: „Isten mindent uralma alatt tart, ne essetek hát kétségbe!” Én valóban uralmam alatt tartok minden helyzetet. Egyes lelkek azonban ezt nem így gondolják, amikor ellenük fordulnak a körülmények, mert oktalanul a saját erejükben és a saját győzelmükben bíznak. Előbb-utóbb azonban hervadni kezd a gyümölcsük és egyre jobban elhalványul bennük az összes természetfölötti fény. Az irántam érzett szeretetük is alábbhagy mértékben és értékben. A bűnös hajlamok kezdenek növekedni, a tőlem kapott energiák viszont kezdenek veszedelmesen csökkeni bennük. Már nem olyan elmélyültek, mint azelőtt voltak. Kezdi legyőzni őket a test, és a világ befolyása alatt álló lelkük egyre jobban visszahúzza őket régi szenvedélyeikhez.  

 

Ha azonban bennem marad egy lélek, és nem hanyagolja el a lelki és szentségi életet és mindazt, amit a Lélek tanított neki, és aki megengedi Lelkemnek, hogy birtokba vegye üldözés idején és nehéz helyzetekben, az a lélek rám hagyatkozik és bizalommal mondja:       „ Az Úr velünk, ki lehet ellenünk?” Sohase mondjátok, hogy „elhagyott minket az Úr…” vagy „elfelejtett engem az Úr.”

Leányom, add nekem az idődet és én örülni fogok, ne tagadd meg tőlem a társaságodat! Béke legyen veled. Mi ketten? Szeretlek! ic”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.04 0 0 9541

„Én vagyok. Béke legyen veled! Sokféleképpen megmutattam neked mindenhatóságomat. Nem fosztottalak meg világosságomtól és irgalmamtól ezekben az években. Mindössze szeretetet akarok tőled, nővérem. Szeretetet szeretetért, szívet szívért. Ez az én jelmondatom számodra.

 - Továbbra is haladj előre az egység útján, és frissítsen fel téged újból az én csókom! Engedd meg, hogy emlékeztesselek: légy olyan mezőmön, mint a liliom! Légy szabad minden gondtól és aggodalomtól!

 - Haladj előre az egység útján, amelyen együtt jársz velem, és váljék ez az út egyre szélesebbé az én dicsőségemre!

 - Atyai csókom vigasztalja meg szívedet és töltse el lelkedet házamért való buzgósággal!
 - Az én Szívemben pihenjen meg édesdeden minden tagod, hogy erőt, kitartást kapj, és élvezd az elégedettség belső örömét!

 - Fáradozásod legyen gyümölcsöző és Nevemben végzett munkálkodásod legyen felkenve az élet Forrásának olajával!

 - Légy a szomorú szívek vigasztalója, légy gyengéd és jóságos a megtört emberekhez!

 - Maradjak számodra drágább bárkinél és bárminél, ami ezen a Földön létezik, és én lemondásod érdeme által eltekintek az emberek gonoszságától, hogy bűnbánatot tartsanak.

 - Elnyomóid vétkei hulljanak vissza a fejükre, mert beképzeltségben és gőgben uralkodnak, igazságos ítélőképesség hiányában irgalom nélkül vádolnak téged és megrágalmazzák adományaimat, amelyeket én adtam neked.

 - Engedd, hogy növekedjek benned, hogy amikor barátaid rád néznek, engem lássanak helyetted, és ezért szeressenek téged.

 - Továbbra is egyre többet fogok adni magamból neked, amíg megengeded, hogy isteni akaratom benned maradjon, megbízol akaratomban és lemondasz a sajátodról az enyém javára.

 - Légy áldott, amiért elszakadtál mindentől, ami ehhez a világhoz kötött, és előnyben részesítetted az isteni édesség Forrását!

  - Lelked váljon egyre buzgóbbá házam dicsősége érdekében! A szeretet kötelékeivel vond lelki egységre házamat, isteni képmásom akkor valóban bele lesz vésve, és én újból felragyogtatom felette világosságomat.

  - Légy az egység tökéletes képmása! Vezess jóságosan rá mindenkit arra, hogy éljen igaz életet bennem! A szeretetnek ezzel a királyi tettével megkapom az egység királyi koronáját.

 - A mi áldásunk szálljon az emberek erőszakos cselekedetei és gyűlölete helyére! Ezeknek a pusztítóknak felelniük kell nekem az ítélet napján!

 - Értem éljen szíved minden rostja, és lelkesítsen, hogy értem dolgozz. Miként a rabszolga, aki nem követel bért, te sem fogsz sohasem bért kérni, hanem odaadod szívedet-lelkedet a mennyek országáért.

Hallgass meg, téged egyedül e nemes mű számára teremtettelek és ezért helyeztelek a Földre. Csont az én csontomból, test az én testemből, maradj egységben és légy egy lélek velem! Gondolkozz el azon, hogy mily ruházatot kaptál tőlem annak érdekében, hogy szabad ki- és bejárást biztosítsak neked udvaraimban. Ez valóban olyan félelmetes, szent titok, ami felülmúlja teremtésem nagy részének tudását és értelmét. Én, a mennyei Mester, azonban rád vetettem tekintetemet és kezemet ráhelyeztem a tiédre, hogy veled együtt hímezzek arany rózsákat, és életre keltsem őket, hogy illatozzanak, és ne csak az Egyházra árasszák ki illatukat, hanem az egész világmindenségre. Koldus maradtál volna e tőlem kapott isteni kegyelem nélkül. Most azonban az isteni kegyelem által teljesen a Szívembe zártalak. Így tettünk téged nemessé, azután hogy hozzánk csatlakoztál. Magasztos világosságunkkal eltelve és ragyogásban felemeltük jogarunkat. Megjelöltünk a Nevünkkel, hogy szolgáld házunkat és szólítsd meg szeretet-himnuszunkkal az egész világot.

 - Nyelved legyen kész, miként a szorgalmas írnok tolla, és soha, még lángok között se fáradj bele a tanúságtételbe!

Én, Jézus megáldalak téged. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.02 0 0 9540

„Régen láttam már ilyen odaadást - bizony mondom nektek, Atyám és Én bennetek lakozunk.

 

Tartsatok meg Minket a szívetekben. Jelenlétünk Élet:


….. , Atyám és Én emlékeztetünk téged arra a nagy szeretetre, amit irántad érzünk. Mi, együtt? IC.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.30 0 0 9539

„Por és hamu! Húsból való szívet adtam neked most, és élő lelket leheltem beléd. Bár mély feledékenységbe merült lelked, irgalmam segítségedre sietett, meggyógyított és megmentett.
Így szóltam: "Én leszek Jegyese, Nevelője és Védelmezője, ő pedig az én menyasszonyom, tanítványom és gyermekem lesz, és csodálatos úton fogom őt vezetni. Zafírokon fog lépkedni lába. Csillaga leszek, amint sötét völgyekben jár, pálcája és botja, amikor üldözik és vadásznak rá. Bár sivatagokon és völgyeken halad keresztül, sohasem fog szomjazni és éhezni. én leszek Kelyhe és Testem lesz eledele. én leszek az, akit dicsérni fog és akiről gyülekezeteikben énekelni fog.

És most, kiváltságos szeretetem gyermeke, bátorság! Futásodnak nincs vége, de kezedet fogva segítek neked. Légy békében, és engedd meg, hogy mindennap oktassalak! Én tanítottam tanítványaimat és én alakítottam őket. Ahogyan őket tápláltam Szavammal, úgy fog táplálni téged az, aki feltámasztott. Szentlelkemmel együtt foglak tanítani, hogy elkerülj minden rosszat. Akarsz-e még tanulni tőlem?

Jól van. Akkor tanulni fogsz.  Az Atya és én továbbra is ki fogjuk árasztani rád a tanítást, mint próféciát... Szívesen tanítok, különösen olyan lelkeket, mint te, akinek egyedül tőlem kell függenie, jóakaratú és tanulni vágyó, mint a gyermekek, akik tetszeni akarnak tanítójuknak! Gyönyörűségemet lelem az ilyen lelkekben.  Végül még valamit szeretnék hozzátenni üzeneteimhez: Elhatároztam, hogy sietni fogok visszatérésemmel. Nem fogok túl soká várni azzal, hogy visszatérjek hozzátok. Bár sokan vannak, akik nem akarják elhinni ezt, majd ha megtörténik elhiszik, de szívük nem lesz fölkészülve, hogy fogadjon engem. Visszatérésem a küszöbön áll. Ezért vártam annyira rád, hogy siess és fejezd be a művet, amelyet Atyám és én adtunk neked Szentlelkem által. Kincsem, késlekedés nélkül engedd, hogy folytassam diktálásomat! Nagyon szeretlek, segíteni fogok, hogy rendbe hozd szívedet, és örömet szerezz nekem. 

Érted? Látod, miképpen vettem le válladról az adminisztrációs munka terhét? Azt akarom, hogy csak az én rendelkezésemre állj. Hívni foglak, és te elérhető leszel. üzeneteim további részét közvetlenül az Antikrisztus megjelenése előtti napon fogod megkapni...

Valamivel több mint három napon és három éjjelen át nem fogjátok tudni úgy folytatni, ahogy akarjátok. De ezt a csendet saját kezemmel fogom megtörni, amikor felnyitom a hatodik pecsétet.

Örüljetek, mert hamarosan veletek leszek! Meg fogják hallani hangomat, ellenségeim remegni fognak, és mellüket fogják verni.  Ma éppen úgy szenvedek veled együtt, ahogyan a Getszemáni kertben szenvedtem. Jöjj ….. , megáldalak, mert tisztelsz és dicsérsz engem és mert nekem adod idődet, hogy kezed által írjak.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.29 0 0 9538

„Én vagyok. Senkit se bánts meg! Vess meg mindent, ami nem tőlem való. Tiszta és szent vagyok. Különben hogyan munkálkodhatna benned Lelkem, úgy ahogy kívánom? ….. , semmit sem tudsz nélkülem megtenni. Én magam fogom Nevemet újból megdicsőíteni. A bűnösök visszatérnek hozzám. Szentnek tartják majd Nevemet, és mindent beteljesítek, amit mondtam.

Gyermekem, én fedem fel misztériumaimat, és sokaknak feltárom, hogy mi fog bekövetkezni. Te is egyik kiválasztott lelkem vagy, akinek megmutattam Szent Arcomat és szándékaimat. Csupán üzenetemet kell továbbadnod, senkit sem kell meggyőznöd! Virágom, tégy meg mindent, amit tudsz, a többit én teszem meg.

Ismerem korlátaidat, de ne aggódj, melletted vagyok, hogy bátorítsalak. Sokszorozd meg imádat! Légy gyönyörűségemre, és maradj mellettem! Ne feledd, hogy halott voltál és felemeltelek. Hideg voltál hozzám, és felébresztettem benned lángomat, hogy felemésszelek szeretetemben. Közömbös voltál irántam, de buzgóvá tettelek, és szomjúságot keltettem benned magam iránt. Évekig éltem pusztaságodban, és én, a te Istened nem találtam pihenőhelyre és vigasztalásra annál a teremtménynél, akit annyi szeretettel teremtettem. Nagy szomorúságomra látnom kellett, hogy messze mentél tőlem. Csak azt mondhattam: "Ujjongjon ez a pusztaság és ez a kiszáradt föld!" Azt akartam, hogy velem munkálkodj, de nem akartam megsérteni szabadságodat. Azért, hogy megszabadíthassalak, hagynom kellett, hogy elvigyenek a pusztaságba, és ott magadra  maradj.

Csak akkor értetted meg, milyen ruhátlan vagy, és milyen foltos a lelked. És így jöttél lábamhoz  repülve nagy félelemmel. Felismerted, mennyire nem voltál elég magadnak.

Akkor megértettem veled, hogyan szenvedtem pusztaságodban, és szeretetre szomjazva a pergamennél is jobban kiszáradt ajkam miattad. Majd megmutattam neked, hogy milyen pusztasággá vált bensőd, alkalmassá arra, hogy viperák fészkeljenek benne, és félelem nélkül lerakják tojásaikat.  Akkor megengedtem, hogy lehulljon fátylad, és megláthasd szépségemet. Megérintettelek ujjammal és átváltoztattalak. Azt kerestem, hogy milyen módon lehetnél az enyém mindörökre, és hogyan avathatnálak be misztériumaimba. Forrást fakasztottam pusztaságodban, és kiszáradt földedet folyókkal öntöztem. Igen! Én vagyok az, aki kiszáradt földetekre hamarosan tavakat, és a felrepedezett talajba forrásokat hozok.

Nem engedem, hogy meghalj! Figyelj, mert megrendítelek benneteket, és hallatni fogom hangomat szent lakóhelyemről! Sok nemzettel akarom tudatni szentségemet és irgalmamat, hogy elismerjenek. Szent vagyok, és meg akarom értetni veletek, hogy nektek is szentül  kell élnetek!

 

"Későn szerettelek meg
ó ősi és mégis mindig új szépség!
Későn szerettelek meg!
Bennem voltál,
de én kívül maradtam,
és ott kerestelek.
Rútságomban belemerültem
a kellemesbe,
amit Te teremtettél.
Velem voltál,
de én nem voltam Veled.
A teremtett dolgok
tartottak távol Tőled,
amelyek egyáltalán nem lennének,
ha nem Benned lennének.
Hívtál, kiáltottál,
és áttörted süketségemet.
Felvillantál, rám ragyogtál,
és elűzted vakságomat.
Rám lehelted illatodat,
magamba szívtam, és most utánad epedek.
Megéreztelek!
Most még többre éhezem és szomjazom.
Megérintettél,
és a Te békédért égek."


Hiszen megmondtam, és megmutattam neked gyermekem, hogy egyesek milyen merevek! Békét és egységet kiáltanak, de egyetlen szót sem hisznek abból, amit mondanak. Szívük olyan kemény, mint a szikla, és olyan rendíthetetlen, mint a malomkő. Lángommal fogom őket meghajlítani, csak várj és meglátod...”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.28 0 0 9537

„"Ez azért van, mert nem volt senki a közeledben, hogy tanítson téged"

 

"Virágom, nem tudom elviselni, hogy így látlak!"

 

"Megtérésre és a Bennem való örök életre vezetlek, ha te is úgy akarod… "

 

És te az Én kinyilvánított akaratom alá rendelted saját akaratodat, és ez megmentett téged… Ha valaki a világban lehorgonyoz, és nem Énbennem, soha nem fog megtalálni Engem… Aki lemond a saját akaratáról, és a világi vágyairól, és Hozzám jön, Engem birtokol, azzal örökké tartó békeszövetséget kötünk. ….. , megjelentem neked, és gyógyítottalak téged.

Biztosítottalak téged, hogy zafírokkal kikövezett úton fogsz haladni Királyságomba. Mindenkit Magamhoz hívok, mielőtt büntetéssel sújtom ezt a világot. Közeledik a nap, hogy már nem tudom tovább tűrni ezt a hitehagyást. Amikor majd a föld megremeg, jusson eszetekben, hogy ez csak a kezdete annak, ami történni fog ezzel a gonosz nemzedékkel. Leszálltam ebbe a hatalmas temetőbe, körbejártam a sírokat, hogy feltámasszalak benneteket. Azt kiáltottam a síroknak, hogy nyíljanak meg, és azok megnyíltak, hogy az Én fiaim és leányaim felkeljenek, szeretetem ajándékaként megújítottam őket. Égtem a vágytól, hogy feltámasszam őket, de a vágyam beletaszított engem a sírokba, és mielőtt megtudtátok volna, kihoztam a halottakat onnan, és átöleltem őket: „ez az Én ajándékom számotokra, amely maradandó. Azok, akik hűségesek maradnak, jutalmul élvezni fogják Áldásomat. Most menj, és már hajnalban hirdesd a Szeretetemet …"

 

Leányom, soha nem kényszerítettem rá senkire törvényemet vagy a jelenlétemet. Azért jöttem, hogy emlékeztesselek, tegyél rendet ebben a rendetlenségben. És mégis, minden látható csodám és jelem ellenére, ismétlődő hívásaim ellenére, a Szentlélektől az egész emberiségnek adott nyilvánvaló kegyelmek és ajándékok ellenére, a nektek szánt Ódáim ellenére, nemzedék, az én kegyelemteljes közeledésem ellenére, a válasz, amit kaptam, csak a közömbösség, az üldözés és a hitetlenség, egyesektől gúnyolódás és határozott elutasítása a megtérésre szólító Hívásaimra. Köpnek az én áldásaimra! Vaskos átkokkal, a feltámasztásokat, melyeket a szemetek láttára vittem végbe, megvetéssel, vagy legalábbis mellőzéssel fogadták: olvassák az Írást, de vakok a látásra.

 

Leányom, előre figyelmeztettem őket a csapásokra, melyek a földet érik a bűneik miatt, a csapások és a pusztítások, melyek valóra váltak, de még mindig hitetlenkedve kétségbe vonják, hogy ezeket saját maguk vonták a fejükre, nem a természet kegyetlenségei… Mikor előre megmondtam, hogy a föld meg fog rázkódni, és kimozdul tengelyéből, és a szigetek elmozdulnak a helyükről, senki nem hitt Nekem. Senki nem figyelt Rám. Nem fogadnak el tanácsot Tőlem. Elutasítják minden Figyelmeztetésemet. Mikor ma azt mondom, hogy ennek a nemzedéknek a bűnössége és hitehagyása miatt veszélyben van a világegyetem, még mindig nem hisznek. Mikor majd látják a földet, melyet teremtettem, széthasadni és darabokra törni, a félelem mardossa majd azokat a konok lelkeket. Az Árvíz semmi sem volt ahhoz képest a pusztításhoz képest, amit a Tűz fog véghezvinni a földön. A Tűz ki fog törni a föld gyomrából és a folyékony tűzzel telt gleccserszakadékokból folyamok fognak kialakulni, a tűzfolyók elindulnak, és szétterülnek minden egyes városban, majd végül lángba borítják az egész földet. Minden átok, melyeket a követeim fejére szórtatok, vissza fog hullni a saját fejetekre. ….. , áldásomat adom rád, az áldást, melyet ő visszautasított, hogy megadjon neked. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.27 0 0 9536

 „Szőlővessző, béke legyen veled! Nem foglak megfosztani hangomtól, sohasem tagadom meg a gyermekektől azt, amit kérnek tőlem. Ha vakmerőek, megfegyelmezem és észhez térítem őket. Igen, lehet, hogy nyomorúságosak, de hűséges Királyuk továbbra is rájuk fog ragyogni, békét ad nekik, hogy eljussanak a tökéletességre.
  Szívemnek lelke! Te erre a küldetésre születtél, nyisd ki most szívedet, és hallgasd meg mondanivalómat: Arra hívtalak meg, hogy dolgozz nekem, miközben én örömmel töltöm el szívedet. Futásodnak még nincs vége... amíg te futsz, én is futok. Melletted vagyok. Kedvemért kitartanál még egy keveset?

Ékesítsd fel szentélyemet! Pusztítás és rombolás hatolt be szentélyembe.
  Keltsd újból életre szentélyemet! Vigasztald meg a gyászolókat, ők az én népem. Mondd meg nekik, hogy kellő időben gyorsan fogok cselekedni, mert kiárasztom Lelkemet még a legkisebbre is, és közületek a legkisebb válik hatalmassá.
  Bátorítanod és erősítened kell fivéreidet és nővéreidet. Mondd meg nekik, hogy a gyengéd Irgalom látogat meg most benneteket, hogy erőt adjon az eljövendő megpróbáltatásokra. Ínségetekben gyengéden meg foglak segíteni benneteket.
  Sokszorozzátok meg imátokat, mert e napokban növekszik a lázadás. A lázadás a Sátántól való. Ő volt az első lázadó. Áldott az, aki hiszi, hogy beteljesedik az ígéret, amit én adtam!
  Igen ünnepélyesen mondom nektek: elérkezett a lázadás órája! Itt van annak órája, aki azt állítja, hogy sokkal nagyobb, mint amit az emberek "istennek" neveznek. És ő közöttetek van. Az a vágya, hogy szentélyemben emelje trónra magát, hogy saját tanításával tetszelegjen... megszentségtelenítve az Oltáriszentség alapítását, az én alapításomat. Ő és a hozzá hasonlók el akarják törölni Örök Áldozatomat, meg akarják törni szövetségemet és törvényemet.
  És ha ez megtörtént, a lázadó azzal fog sokaknak hízelegni, hogy nagy megtiszteltetésben részesíti őket. Ezért fogják sokan elismerni őt és tanítását.
  De az enyémek, az én jákobjaim, akik ismernek engem, ők szilárdan fognak mellettem állni és szembeszállnak vele.
  A lázadó már most is sokakat rávesz arra, hogy dühödt támadást indítsanak szentjeim ellen, mert szívét arra használja, hogy elpusztítson mindenkit, aki szent. Most rejtve van, de adott időben felkel, hogy elkövesse gonosztettét... A Sátán már sok éve lekötötte őt..
  És ti, nehogy elveszítsétek reményeteket! Ezért mondtam: "Áldott, aki hiszi, hogy beteljesedik ígéretem... Édesanyám és én tanítványokat nevelünk, akik személyes, meghitt barátainkká válnak. Egyenesen fognak állni mint gyertyák a gyertyatartón és a megpróbáltatás idején világítani fognak. Egyházam erős oszlopai lesznek, mert Szentlelkem megsegíti őket és Ő lesz belső erejük.
  Ó nemzedék, sokan elhagyták hitüket az évek folyamán, de a mostaninál nagyobb hitehagyással még sohasem került szembe Egyházam...
  Mondd meg az embereknek, hogy ne féljenek, hanem helyezzék belém reményüket, mert az Atya és én tudjuk, mire van szükségük.
  Mondd meg azoknak, akik még nem állították szolgálatomba szívüket, hogy állítsák most országom szolgálatába!
 Ne mondjátok: "Mesterünk az Ő eljövendő idejéről beszél..."
  Ajtótokban állok... de ti vajon felkészültetek-e fogadásomra? ….. , temérdek sok az elvégzendő munka, de ne feledd, ezt a művet velem fogod befejezni és az én erőmet kapod hozzá... menj hát és szólítsd meg népemet, légy az én visszhangom!... Én, Jézus Krisztus, megáldalak. Mi ketten?

Le fogom taszítani. Ez a győzelem tűzzel következik be, és mennyire szeretném, ha már fellobbanna! De Egyházamnak még meg kell keresztelkednie, és nagy az én aggodalmam, míg be nem teljesedik! Ezt a keresztséget a mennyből kapjátok, a felhőkből fog aláhullani. Nem olvastátok, tanítványaim?

 

"Nyíljék meg a föld
és teremjen üdvösséget,
és sarjadjon vele szabadulás is!
Én, az Úr hozom ezt létre, mind."


Én nem zűrzavart teremtettem, de a zűrzavar most erős gyökeret eresztett a hitehagyott világban... Jöjj, veled vagyok.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.26 0 0 9535

„Én vagyok. Ó, ….. ! Gyermekem, szólj a remény hangján. Lehet, hogy meghasad a szívetek, ahogyan az Enyém is. Jöjj, nemzedék, öntsd ki szívedet előttem, mint a vizet, és nem fogsz elveszni! Én vagyok a te reménységed és a jegyesed, melyik jegyes ne gondoskodna jegyeséről? Én vagyok a te szilárd és biztos alapod, amelyen állsz.

 

Nemzedéked, minden határt túllépve, magára haragította Atyámat. Ne kérdezzétek: “Miért sújtottál le ránk anélkül, hogy gyógyulásban reménykedhetnénk?” Emlékeztesselek arra, nemzedék, hogy hányszor vétkeztél? Emlékeztesselek arra, hányszor űztél ki a szívedből? Te magad hoztad fejedre ezt a bajt, amelyre figyelmeztettelek, előre megmondtam neked, hogy ez a “tűz” belülről fog égetni téged. Halld meg: Rajtam kívül nincs más Megmentőd! Én vagyok a te Istened, és újra mondom, sohasem bíztattalak arra, hogy gonoszat cselekedj, ezt te jól tudod. Hiszen Én vagyok az Úr és a Megmentő, akit arról ismernek meg, hogy megbocsátok és elfelejtem a bűnöket, ha töredelmes szívvel Hozzám jönnek, megbánják bűneiket és bocsánatot kérnek.

 

….. , irgalmasságomról vagyok ismert, letörlöm a szomorkodók könnyeit, gondját viselem nyájamnak, és megvigasztallak benneteket. Ismert vagyok arról, hogy uralkodókat taszítok le a trónjukról, országokat és királyságokat döntök meg, így hát ne lennék képes megszűntetni egy elszabadult és végzetes betegséget, amely oly sokakat elpusztított közületek? De hallanom kell bűnbánó kiáltásotokat! Atyám és Én mindenki imáját és áldozatos szeretetét elfogadjuk. Azon a napon, amikor e nemzedék a Nevemet hívja, meg fogom menteni őket a szenvedésüktől. Egyetlen mindenható Szavammal le fogom csendesíteni ezt a “vihart”, mert Engem úgy ismernek, mint aki gyorsan a gyermekei segítségére siet. Ez a nemzedék azonban nehezen hajlik meg, és nehezen tanul. Még most sem hallgatnak Rám, amikor pengeélen táncolnak, és halomban fekszenek körülöttük a holttestek.

 

Oly sok jelet küldtem neked, nemzedék, de te szemet hunytál felettük. Nem akartad észrevenni ezeket. Folyton küldtem neked követeimet, oly gyakran küldtem prófétákat, hogy bűnbánatra hívjanak téged, és elhagyd bűneidet, jó útra térj. De te becsuktad füledet, hogy ne is halljad! Bűneid most visszaszállnak a saját fejedre.

 

Jöjj! Szegezd a gondolataidat szentségre, láncoljátok a szíveteket Szentséges Szívemhez, hogy feltámaszthassalak benneteket, mert Én vagyok a ti egyetlen Reményetek. Akkor senki sem mondja majd neked, hogy “ne menj ki az útra és ne járj a mezőn”, mert a láthatatlan ellenség mindenütt ott van, bárhová mégy. Én Vagyok, aki veled van, zabolátlan nemzedék, mert Én mindnyájatoknak az Atyja vagyok. Ti mindnyájan nagyon drágák és értékesek vagytok Nekem.

 

Azért teremtettelek, nemzedék, hogy mint a Mennyei Kertjeimben ültetett zöldellő levelű szőlőtövek, melyeket az Élet Folyói öntöznek, kisarjadj. Egykor Királyi Udvaraim büszkesége voltál. Nem arra szántalak, hogy kiszáradj, de te könnyelműen úgy döntöttél, hogy elfordulsz Világosságomtól, az életed Forrásától. Ezután a hajtásod elszáradt, a leveleid összezsugorodtak, leestek és szétszóródtak. A remény, amelyet Tőlem kaptál, szertefoszlott, kegyelmeim a múltba vesztek. Eltapostak téged. A szőlő, amelyet egykor gondoztam és felneveltem, a halál árnyékába került. Ki volt az, akit könnyelműen visszautasítottál? Nem vagy te a bűn ivadéka? Emeld fel szemedet és nézz körül! Pusztulás és romhalmaz vesz körül, temetőkben laksz, mint a halottak. Ezt vontad magadra, nemzedék, amiért oly sok éve megtagadsz Engem.

 

Emeld fel szemedet, és szemléld Szent Arcomat, és ettől a látványtól egyre jobban fogsz sugározni, lüktetni fog a szíved és telve lesz, miközben Mennyei Trónomról elárasztalak Szentlelkemmel. Feltámasztalak és újjáteremtelek téged Mennyei Kertjeimben. Kanyargós ösvényeid a múltba vesznek. Kezed tiszta lesz, mint a hó, feddhetetlenséged, mint a széles óceán. Sokan jönnek majd közületek az Én Világosságomba. Ne mondd hát, nemzedék: “Isten határt szab könyörületének” vagy “túl sok a bűnöm és túl nagyok ahhoz, hogy bocsánatot nyerjenek”. Hallgass Rám: bánd meg bűneidet, hívd Nevemet, ne vétkezz többé. Bűnbánatod legyen őszinte, olyan, amely megnyugtató illatot áraszt, amely elér Atyámhoz a Mennybe. Atyám és Én megbocsátunk, és meggyógyítunk téged. Koronázz meg Engem a szeretet koszorúival. Csupán szeretetre van szükségem.

 

Imádkozz, ….. , hogy kísértésbe ne ess! Hadd örvendezzen benned a te Királyod… minden módon dicsőíts meg Engem, a te Istenedet. Minden eszközzel dicsérd ragyogó Szent Nevem. Én mindig melletted Vagyok, gyermek! Jöjj! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.25 0 0 9534

„Ah! ….. , te jó úton jársz, az Én szenvedésem útján. A pásztoraim közül sokan a saját testük foglyai. Azok, akik hit és őszinteség nélkül prédikálnak, fájdalmat okoznak Nekem. Ők csak a küldöttemre koncentrálnak, hogy megnehezítsék életedet. Még akkor is, amikor a munkám jó gyümölcsöt termett számukra, még akkor is leragadnak egy bizonyos gondolatnál az elméjükben: annál, hogy eltávolítsanak téged. De bármit tesznek veled, viseld el Értem alázattal és türelemmel, szelídséggel és szeretettel, járj azon az úton, melyet számodra kijelöltem. Ajándékom mértékének megfelelő kegyelmet kaptál.

 

Szüntelenül imádkozzál, Gyermekem, és legyél szeretetem tanúja! Imádkozz, hogy a szereteted növekedjen, és bőséges gyümölccsel teljenek meg kezeid. És amikor hirdeted Szavam, félelem nélkül beszélj! Érted? Hűséges a Szavam. Mondtam neked, hogy a jelenlétem mindenütt jelenvaló lesz, és a te jelenlétedben Engem is sokan meglátnak. Gyermekem! Én, Jézus, továbbra is meg fogok jelenni arcodon!

 

Mindenkit, aki veled dolgozik, megáldok. Megáldom őket szeretetükért és ebben a munkában való hűségükért. Ennek a generációnak a gonoszsága és perverziója fokozza dühömet, és az Igazságot tűz által mutatom meg. Az égő városok, utcák elnéptelenednek, és ez a pusztaság lesz lelkük szimbóluma.

 

Ezt a generációt csak tűz által fogom megtisztítani: megtagadtak Engem, megtagadták létezésemet, megtagadták Törvényemet. Menj tehát Gyermekem, és tégy tanúságot ennek a lázadó nemzedéknek!

 

Megáldalak téged szeretetem nagyságában… IC Én Jézus vagyok, igen…” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.24 0 0 9533

„Én vagyok. Szolgálj most engem, kedvesem! Veled leszek, győzelmes leszek. Ne félj, kis küldött, hirdesd Szavamat gyülekezetemben! Én mondom lelkeimnek: "Jöjjetek, és egyétek e mennyei táplálékot!" Engedjétek, hogy kivirágozzék belső sivatagotok! Visszaviszem a száműzötteket otthonukba: az én Szentséges Szívembe!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.23 0 0 9532

„E szavakkal fordulj hozzám ….. :

 

Gyengéd Atya, ne sújtsd haragoddal ezt a nemzedéket,

mert akkor mindnyájan elpusztulnak;

Ne sújtsd nyájadat keserűséggel és gyötrelemmel,

mert akkor a vizek kiapadnak és a természet kiszárad;

akkor haragod fölemészt mindent, hogy nyoma sem marad;

Akkor leheleted tüze lángba borítja a Földet és pusztasággá változtatja;

A látóhatáron egy csillag tűnik majd fel;

Az éjszakát pusztulás rázza meg és úgy hull a hamu,

mint télen a hó, beborítva népedet, mint megannyi szellemet;

Könyörülj rajtunk Istenünk, ne ítélj meg minket szigorúan!

Emlékezz meg azokról a szívekről, akik örömüket lelik Benned,

és akikben Te is örömödet leled!

Emlékezz meg azokról, akik hűségesek Hozzád és ne engedd,

hogy erővel sújtson le ránk Kezed,

hanem Irgalmasságodban emelj föl bennünket

és írd bele minden szívbe Törvényeidet. Ámen.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.22 0 0 9531

„….. , hogyan tudsz kételkedni Szeretetemben? Engedd, hogy ujjammal megérintselek, a Bölcsesség fog tanítani téged. Ne feledd, hogy ki vezet téged! Gondolkozz! Engedd meg, hogy igénybe vegyem szereteted lényegét, hogy felmelegítsek más szíveket, amelyek hidegek és nem szeretnek engem! Hiszen megtanítottalak ezekre a mennyei művekre!

Egész idő alatt melletted vagyok, nem kell félned, leányom
. Jöjj, mi ketten?

Akkor miért nem hallom, amint mondod? Jöjj, emlékeztetni foglak jelenlétemre!” 

T_Ilona Creative Commons License 2023.08.21 0 0 9530

"Szeretem a Teremtésemet, és Irgalmam minden emberi értelmet meghalad. Mindezt a munkát el tudom végezni saját Magam is, de szeretek együttműködni és együtt dolgozni a Teremtményeimmel. Ugyanakkor azok, akiket kiválasztottam, hogy megörvendeztessenek Engem, jó illatot árasztanak az Udvaraimban és a földön is, Jelenlétem jelei. Megszentelem őket, mert Velem tartanak. Igen, bennük nyugszom meg. Az ajkam megtelik érzelemmel, mikor rájuk tekintek, ahogyan véres Lábnyomomban haladnak."

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.20 0 0 9529

„….. , törékeny kis teremtményem, tudod-e, hogy hány tövist húztál ki Szívemből?

Elég sokat ahhoz, hogy pihenést nyújts nekem, gyermekem. A te megteremtésed célja is az volt, hogy pihenést nyújts nekem. Én teremtettelek, és bár por és hamu vagy, nyugalmas pihenést találok benned. Fogadj el engem! Fogadd el, hogy keresztem van rajtad. Légy hálás érte! Gyermek, nézz ajkamra, és gondosan figyelj! Higgy, higgy és bízzál bennem!

Ismerem kimondhatatlan gyengeségedet, és tudom, hogy nélkülem nem tudod felemelni kisujjadat sem. Ezért választottalak téged. A gyengeséget választottam, hogy megmutassam a világnak erőmet. Van okom rá, hogy ilyen állapotodban választottalak téged.
Bennem bízzál, és belőlem merítsd erődet! Emlékeztetni foglak, mennyire gyűlöl a Sátán téged. Ma érezted is karmait magadon. Igen! Hogyha hagytam volna, darabokra tépett volna téged. De te isteni védelmem alatt állsz. A Sátán minden percét arra fordítja, hogy célba vegyen téged és többi választott lelkemet.
Mondom neked: semmiséged és szegénységed által, törékeny teremtésem, tönkreteszed a Sátán munkáját. Öltésről öltésre felfejted hímzését. Féregnek nevezett, amikor megtudta, hogy választottam vagy. Igen, légy olyan mint a féreg, és őröld fel, tedd tönkre terveit. Érted? Én még férgeket is fel tudok használni műveimhez... Igen, mint a féreg, őröld fel, tedd tönkre terveit. Megengedtem, hogy érezd gyűlöletét. Azért gyűlöl téged, mert az Atya szeret téged irántam való szeretetedért. Ez elképzelhetetlenül dühíti.
Boldog az az ember, aki nem veszíti el belém vetett hitét. Légy gyönyörűségemre lélek, és tölts el örömmel azáltal, hogy semmi maradsz!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.19 0 0 9528

„Lányom, légy a tetszésemre, összpontosíts rám, amivel a megértésedet, a lelkedet, és a szívedet megvilágosíthatom; lányom, örvendezni fogsz nekem, ha rám koncentrálsz, ha megérzed szeretetem gazdagságát, ha ezt teszed; ….. ismerd fel, hogy én a te oldaladon állok, abban eltökélve, hogy megvédelek, bátorítalak, megvigasztallak, eltöltelek téged reménnyel”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.19 0 0 9527

És mit lehet velünk tenni, amikor egész életünkben ugyanazt ismételjük 

polária Creative Commons License 2023.08.18 0 0 9526

ugyanazokat ismételgeti végeláthatatlanul.....

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.18 0 0 9525

„……  tudd, hogy én, Jahve szeretlek téged. Soha ne kételkedj jelenlétemben! ÉN VAGYOK van veled, és gyönyörűségét találja benned. Haladj! Kapni fogsz tőlem. Ebben a pusztaságban senki által ne engedd meggyőzni magad arról, hogy nem vagyok naponta veled! Imádj, és dicsőítsd Nevemet!

Boldog, aki magasztalja kimondhatatlan szépségemet, és rám szomjazik, mert tökéletes kertemmé lesz. És én benne fogok lakozni.

Leányom, állj ellen a gonosz támadásainak, ne végy tudomást róluk! Nevem mindenütt rád van nyomtatva, és önmagában már ez is felbőszíti őt. Igen, ő embereket használ fel, és örül, ha papok azok, akik rágalmat szórnak rád. A gonosz azonban halált hoz a bűnösre.

Bár a gonosz tajtékzik, mint a veszett eb, te, ….. , tedd az ellenkezőjét! Gyakorold a jót, keresd a békét, kövesd a szeretetet, ültess igazságosságot és erényt a bűn helyébe! Légy az én illatos tömjénem! Ne feledkezz meg arról, hogy kitől származol! Tanításomat hirdetve meg fogod tapasztalni, hogy arra választottalak, légy az én mennyországom, mely fényes csillagokkal van telehintve. Ki vagy jelölve arra, hogy hozz hozzám más mennyországokat is, amelyekben megalapíthatom országomat.

Ó ….. , a válság ideje most bontakozik ki a Föld felett! A Föld azt fogja learatni, amit elvetett. Az ördög kiönti rád okádékát, nemzedék. Rád önti minden megvetését, amit veled szemben mindig érzett. Kezedet sorra bemocskolta a gonoszság, a csalás, az igazságtalanság és a hitvány bűnök minden fajtája. De a kevélység, az önzés, a konokság, az istentelenség és minden rossznak tetőfoka, a végtelen sok rossz tetőfoka eloszlik, mint a füst és többé nem fog látszani, én fogom eloszlatni.
Csak várj és látni fogod!

Jahve a Nevem!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.17 0 0 9524

„ÉN VAGYOK. Ne félj! Én vagyok lelked őre. A Szeretet van veled. Ne feledd, hogy nem te akartad, hogy most itt légy. Én küldtelek ehhez a nemzethez, hogy dicsőíts engem. Én indítottam választott lelkeimet arra, hogy munkálkodjanak és nyissák meg az utat Svédország, Dánia és Hollandia felé. Lelkem, az Életadó keresztül fog haladni városaitokon, és újból életre fog kelteni mindenkit Megáldalak benneteket. IC

Hűséges szolgálóm, én, Jahve, megáldalak. A menny a te otthonod. Ne késlekedj, légy nagylelkű a bűnösökhöz, az megdicsőít engem. Szavam törje meg sziklaszívüket, és én húsból való szívet adok nekik... Menj, tégy tanúságot, gyermekem, és minden sikerülni fog.  Ne figyelj rá! Az én dicsőségemre támasztottalak fel! Mindörökké szeretlek. ….. , ne veszítsd el bátorságodat! Szavam átjárja a szíveket, és életre kelti őket. Én, Jahve, továbbra is kiárasztom rád tanításomat. Jöjj!”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.16 0 0 9523

 „Én, az Úr, megáldalak téged.  Szentséges Szívem gyötrődik fájdalmában, tövisekkel van tele. Megkönnyebbülést és vigaszt keresek mindazoknál, akik szeretnek engem. Áldj és keress engem! Kis lelkeimhez fordulok, hozzájuk megyek, mert az ő kicsinységükben találok pihenést és vigaszt.

Imádkozz azokért a lelkekért, akiket meg kell menteni! Imádkozz hozzám, mert az én Nevem: "Az aki megszabadít". Az órák elszállnak, a leszámolás napjai megkezdődtek, a megtorlás napjai itt vannak. Ennek a nemzedéknek olyan nagy a gonoszsága, és súlyos a hitehagyása, hogy Szívünket át- meg átjárják a szúrások, amelyeket igazságtalansága és nyilvános sértései okoznak. Kérlek benneteket, forduljatok vissza hozzám, forduljatok felém, és meg fogok bocsátani nektek! Tartsatok ki a szeretetben és eltöltelek áldásokkal. Legyetek igazságosak és jók egymáshoz! Szeressétek egymást! Váljatok világosságom gyermekeivé! Értsétek meg, hogy miért sújt ennyi katasztrófa benneteket! A gonoszság hozta rátok, ami lelketekben felhalmozódott. Térjetek vissza hozzám, és engedjétek, hogy Vérem megtisztítson benneteket. 

 


 Szent Édesanyátok vagyok.
Gyermekeim, forduljatok vissza Istenhez! Kérlek benneteket, jöjjetek vissza, és Isten meg fog bocsátani nektek. Teremtés, az Ő irgalmassága harmatként száll le rátok, és ti kinyíltok és magatokba szívjátok világosságát: Hívlak benneteket, bátorítalak benneteket, de hányan tudnak hívásunkról? Hányan hisznek ezekben a hívásokban? Fáj a Szívem, amiért csak maroknyian hisznek ezekben a hívásokban. Ennek a nemzedéknek gránittá vált a szíve. Elvakította a racionalizmus, elfelejtették Isten útjait, elfelejtették Isten csodáit, elfelejtették, hogy Ő mindenható, és irgalommal teljes. Ilyen mélyre, mint most, még sohasem süllyedt Isten teremtése, még Szodoma és Gomorra napjaiban sem. Közömbösségetek az egekig hatolt, hitetlenségetek megítél benneteket. Bukásotok egyik oka az lesz, hogy könyörtelenül üldöztétek jelenéseimet és azokat, akiket Isten üzenetekkel áldott meg. Én, a ti Szent Édesanyátok, Megváltótok Édesanyja felszólítalak és kérlek benneteket, hogy tartsatok bűnbánatot és változzatok meg! Jöjjetek vissza hozzánk, éljetek szentül! Éljetek Isten akarata szerint! Készüljetek fel arra, hogy találkoztok Vele, készüljetek erre tisztasággal, ajánljátok fel jócselekedeteiteket! 


Beborítottalak illatommal. Azt akartam, hogy érezd jelenlétemet! Ezzel a kegyelemmel, amelyet én adtam neked, emlékeztetni akartalak hogy milyen kedves vagy te nekünk, gyermekem. Szent Édesanyád vagyok, és boldog vagyok, hogy újra közelünkben vagy, kedvesem. Megáldalak téged és egész családodat!

 


Virágom!
Szólítsd Szent Édesanyádat mostantól kezdve Anyukának, légy vele is olyan bensőséges kapcsolatban, mint velem!  Mi ketten. Ne feledd tanításomat!
Én, az Úr,  megáldalak benneteket.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.15 0 0 9522

„Leányom, akarsz-e követni? Ne távolodj el, élj szent életet!  

 

Hallgass rám: Nevezz meg egyetlen olyan szentéletű embert, aki nem az Egyházat választotta! Nevezz meg egyetlen szentet, aki megosztott volt!

 

Nem, mert nincs is ilyen.

 

Igen, azt akarom. Ne félj. Most mire figyelsz leányom?

 

Maradj ugyanilyen és megtapasztalod, hogy szüntelenül hívni foglak magamhoz.

 

Kérdezz.

 

Igen!

 

Igen, különbséget jelent. Fordulj felém, és maradj velem!

 

Igen, kedvesem.

 

Igen.

 

Nem fogsz nekem csalódást okozni.

 

Én, az Isten, azt fogom érezni, hogy megdicsőítettél.

 

Igen, ne félj! Miért félsz attól, hogy szent legyél? Ne felejtsd el, még csak most kezdelek tanítani.

 

Azt jelenti, hogy még tanulni fogsz tőlem. Tanítani foglak, és megmutatom neked műveimet. Nemrég hívtalak meg. Később fogod felfedezni, miképpen munkálkodom. Később, egy adott pillanatban hívni foglak, hogy békére lelj. Teljes tudatában vagy-e annak, hogy mit is jelent a béke?

 

Én vagyok a Béke. Itt vagyok a közeledben. Jobb kezem tartja azt a kezedet, amelyik ír, és bal kezem a bal válladon nyugszik. Jelen vagyok, és te érzel engem. Tanítómestered vagyok, leányom, járj velem! Dolgozz velem, mert követemmé jelöltelek. Ne hagyd, hogy az emberek elkedvetlenítsenek! Sokan nem értik ezt, mert a sötétség bezárta szívüket, s kioltott minden megértést. Békében élj! Én, az Isten, szenvedélyesen szeretlek téged! Bátorság, leányom!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.14 0 0 9521

„….. , az Én békémet és áldásomat adom neked. Ne hagyd el az ösvényt, melyet kitapostam nektek.

 

Nem, csak azt akarom mondani neked, hogy pillants bele a szívembe, és teljél el az Én szívem gazdagságával. Ne fárasszátok ki magatokat! Az Én jóságom gazdagsága és irgalom van a szívemben, mint lila királyi és szuverén ruhák, úgy mint az Én kincseim. Tehát ne kételkedj, az ösvényen, melyet kitapostam nektek, árnyéka sincs a bűnnek. Érted? Nézd, milyen dicsők a műveim! Add az erődet azoknak, akiknek szükségük van rá, bátorítsd és vigasztald meg Enyéimet. Légy állhatatos ebben a küldetésben, amit adtam neked, hogy megdicsőítsd szent nevemet, és folyton emlékeztesd Enyéimet arra, hogy amint az esthajnalcsillag feltűnik a felhők között, akkor megengedem, hogy mindenki megvizsgálja magát, mielőtt elérkezik az ítélet!

 

És az Én látogatásom napján néhányakat felmentek, mások szenvedni fognak attól, hogy elhanyagoltak Engem. Megint mások érezni fogják a nyílhegy szúrását. Ismét mások, akik próbára tesznek Engem, akik szándékosan lázadnak ellenem, és parancsaimat semmibe veszik, haláluk után szenvedni fognak.

 

Ah, ….. ! Ne aggódj azok miatt, akik erőszakosan próbálják kisebbíteni, vagy elpusztítani a szavamat és az Üzeneteket… Mondd ezt!

 

Teljesen igaz. Légy békében, áldd meg az Enyéimet, ne is figyelj az ellenségem hangjára … a Csalóra.  IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.12 0 0 9520

„Ó ….. , nem írtam-e tele számodra lapok százait tanítással és tudással, hogy képes légy kifejteni az igazságot, és igaz szavakkal válaszolj azoknak, akik kérdéssel fordulnak hozzád? Én igazságos vagyok mindabban, amibe kezem belefog. Az én dicsőségemért fordulj most teljesen felém figyelmeddel, és ne engedd, hogy saját lelked diktáljon neked! Ne engedd, hogy bármi kettőnk közé lépjen! Isteni bőkezűségemmel nem ékesítettem-e fel lelkedet, amelyben lakozom? Nem láttad-e kegyelmeim gyümölcseit? Kedvesem, használd fel sok lélek megmentésére azt a kincset, amit rád bíztam!

Isteni tekintélyemmel meghívtalak, és hibáid ellenére megbíztalak azzal, hogy állítsd helyre házamat és az irántam való tiszteletet. …
És mondd, ki békített ki téged az Atyával, megmutatva neked és rajtad keresztül az Atya fenségességét és igazi képét? És ki tanított téged arra, hogy mi vagyunk teremtésünk Vőlegénye? Jóindulatom igen sok jelét adtam neked. Légy biztos afelől, kedvesem, hogy én valóban meghívtalak királyi lakomámra. Amikor a Vőlegény félrevonul menyasszonyával, hogy meghitten beszélgessen vele, és a Szívére vonja őt az esküvői ünnepség után, vajon tiltakozna-e ez ellen a menyasszony?... Te tiltakoznál-e?

Tégy meg tehát mindent, amikor az emberek közé küldelek, most viszont töltsd az időt velem, szent szemlélődésben megpihenve bennem, és átengedve magad az én óhajom szerint! Ne gondold, hogy így kevesebb gyümölcsöt hozol! Jöjj, térj be Megváltód isteni örömébe!


Ne feledkezz meg arról, kedvesem, hogy az igaz és tiszta teológia nem más, minthogy engem, a te Istenedet és az emberiség Szerelmesét szemléled. Légy áldott!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.12 0 0 9519

Nemde úgy van - "Aki velem jár, annak könnyű lesz az útja"

Bár folyamatosan a hátadon a veríték 

Előzmény: nilnocere (9518)
nilnocere Creative Commons License 2023.08.11 0 0 9518

Kedves Szeretetláng, csodálatos hogy itt vagy még és az is csoda hogy ma én is itt lehetek az Úr kegyelméből. 

 

Hálás vagyok, hogy meggyógyulhattam egy halálos kórból,

hálás vagyok szentségi házasságomért,

hálás vagyok a mai ünnepnapon nyolc évvel ezelőtti keresztelésemért,

hálás vagyok a Ferences Világi Rendért, egy útért mely előttem áll

és hálás vagyok Érted Szeretetláng hogy itt vagy, ugyanúgy itt vagy mint évekkel ezelőtt. 

 

A béke és szeretet fényében köszöntelek! ✝️

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.11 0 0 9517

„Én városom! Azért szólítottalak, hogy hirdesd eljövetelemet. Azért szólítottalak, hogy fedd fel végtelen irgalmamat gyermekeim előtt, akik még fásultságban és saját közömbösségük világában élnek.

Nem hallgatták meg kitartóan bűnbánatra hívó felszólításaimat. A világ most egyre mélyebbre merül a bűn mocsarába és a halál árnyékába. Halott az én ivadékom öntözés hiányában. A pásztorok közül sokan cserbenhagytak, és a lelkek millióit vitték magukkal a mélységbe és a pusztulásba.

Ki mondhatja, hogy "nem kaptunk figyelmeztetést, nem láttunk semmilyen égi jelet"? És továbbra is saját maguknak élnek…

E nemzedék halott lett Szavammal szemben, és inkább él a Sátánnak, aki megad neki mindent, ami ellentétes szeretetem törvényével. Szabadnak és függetlennek tartja magát, pedig valójában az ördög rabja.

Most minden ember kész a háborúra. A sötétség azon van, hogy legyőzze a világot. Az emberek szíve, ami bűnös és mindenféle gonosz szellem lakóhelye, csak a sötétség fejedelme iránt érdeklődik. Mindannyiatoknak adtam időt és alkalmat arra, hogy megszabaduljatok gonoszságotoktól és elgondolkozzatok jóságomon az irgalmasságnak ebben az idejében.

Királyi rendelkezésem szerint hitetek felélesztésére szüntelenül csodálatos csodákat mutattam az égen, de közületek igen sokan fordultak ellenem és küldötteim ellen, akik Szavam hordozói, különösen az Egyesült Államokban, azt követően, hogy buzdítást kaptak, lépjenek az erények útjára, ami hozzám és az örök életre vezet. És megvetéssel visszautasítottak engem. Kicsik és nagyok egyaránt eltökélték, hogy megsemmisítik ezt a művet.

Ajtótok előtt áll királyi uralmam, de vajon készen vagytok-e fogadásomra? Nagylelkűen és királyi bőkezűséggel készítettem számotokra lelki táplálékokból lakomát, hogy életre keltsem lelketeket.

Amikor ott voltam és vártam rátok, hogy saját kezemmel tápláljalak és megmentselek a haláltól benneteket, ti nem akartatok találkozni velem. Ezért, tekintettel az igazi bűnbánattal szemben tanúsított ellenállásotokra és figyelmeztetésemmel kapcsolatban mutatott ellenséges magatartásotokra, mindaz, ami a sírás korábbi színhelyén történt, semmi sem lesz azokhoz a szomorú reggelekhez képest, amelyek még előttetek vannak.

A szomorú reggelek, amelyeket saját kezetekkel vontok magatokra. Nemzetetek kormányzása ellentétben áll szeretetem valamennyi törvényével, amelyek nagyon különböznek a ti visszás törvényrendszeretektől. Törvényeitek lehetővé teszik a legszörnyűbb bűntetteket: nemcsak a Földet, hanem az egész világmindenség létét is veszélyeztetik.

Jogaromat oly sokszor kinyújtottam a nem létező lények felé is. Fájdalommal látom a magasságokból, miként fordulnak terveitek saját magatok ellen. A világ most megízleli saját életmódja gyümölcseit, kihívja maga ellen a természetet, amely rengésekkel és természeti katasztrófákkal válaszol. Saját ármánykodásotokkal fojtjátok meg a természetet. Évekkel ezelőtt figyelmeztettelek benneteket, de kevesen vettétek komolyan.

Ez a tisztulás, mely ostorként ér téged, nemzedék, sokakat hozzám fog hozni, és akik elutasították figyelmeztetéseimet, vissza fognak térni hozzám nagy bajukban.
Amikor majd mindezek bekövetkeznek és életre kel minden lény, aki nem volt élő, lángra lobbantom a Földet és megszabadítom az ostortól.

Amikor Isten szól, hangja megrendíti a Földet. Uralmam hamarosan bekövetkezik, mert közel van isteni látogatásom. Akiket felszólítottam, hogy nyíltan tegyenek tanúságot e Föld minden lakosa előtt, többé nem lesznek elnyomva, mert olyan lesz a nép, mint a szomjas talaj, vágyakozni fog Szavaim harmatára. És a nép is tanúságot tesz a fenséges Háromságos Isten mellett, akivel azelőtt nem találkozott, és akit lelke szemével sem látott.

Esedezzetek a mennyhez, hogy a tisztulásnak ez a szakasza ne legyen számotokra olyan kemény, mint Szodomáé és Gomorráé volt!
Egyházam meg fog újulni!

Bízzál bennem, ….. , mert elnyomóid közül sokat leköteleztem. Emeld keresztemet a fejed fölé és dicsőíts engem hatalmam
 tanúsításával! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.10 0 0 9516

Azt kérdezzem, hogy hol vagy, vagy azt, hogy hol vagyok?

Azt mondod, itt vagyok, akkor én hol vagyok?

Ott vagyok, ahol a gondolataim 

Ha a föld lekötözte a gondolataimat, hol is lehetnék, mert itt nem vagyok 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.09 0 0 9515

"Kérj az én nevemben, és megkapod, de hinned kell abban, amit kérsz. Ily módon dolgozz! Imádkozz és kérj! Az én nevemben imádkozz, az én nevemben dolgozz, az én nevemben kérj, keltsd életre nevemet! Légy az én tükörképem, igazodj hozzám, emeld fel hozzám fejedet! Higgy abban, amit kérsz. "

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!