Keresés

Részletes keresés

Flex Creative Commons License 1999.09.07 0 0 topiknyitó
Természetes dolog, hogy szeretnénk sok pénzt keresni, lehetőleg legálisan. Sajnos nem mindenkinek jön össze, hogy első számú munkahelye csillagászati fizetést nyújt, így kénytelen napi munkájának elvégzése után mellékest vállalni. A legtöbb helyen azonban számlaképesnek kell lenni, és itt kezdődnek a bonyodalmak szegény munkavállaló körül, aki hozzászokott, hogy megkapja a havi nettót és az adót is a cég számolja ki helyette.

Nálam is úgy adódott, hogy szabadidőmben elvégezhető pluszmunkák estek a nyakamba. Eddig hálát is adhatnék az égnek, de mivel úgy tűnik, huzamosabb ideig így lesz, ezért nem oldhatom meg, hogy a haver majd ad számlát, hanem cégesednem kell, vagy egyéni vállalkozóvá kell lennem. Annyit azért tudok, hogy az így megkeresett pénz nem tisztán az enyém, hanem a cégé, az pedig már más kérdés, hogy lesz ebből nekem készpénzem, itt jönnétek ti.

Írjátok meg, akár nagy általánosságban, manapság milyen formában érdemes működni, mikre kell figyelni az alapításnál, hogyan lehet a lehetőségekhez képest legálisan minél több pénzt kivenni egy cégből, milyen esetben lehet elszámolni a legkülönbözőbb javakat, hogy a Nagy Testvér ne morogjon miatta, és persze minden trükk és tanács jól jön.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!