Keresés

Részletes keresés

Blöky Creative Commons License 2002.06.26 0 0 365
Piroska a Balaton mely részén található?
newsdesk Creative Commons License 2002.06.26 0 0 364
Én is a Szikire járok, hétköznap gyakran megyek egyedül ha épp úgy alakul, hogy meló után nem bírom tovább csobbanás nélkül. Még soha nem tapasztaltam, hogy bárki rosszallta volna, hogy egyedül vagyok. 7végén meg barátővel, társasággal megyek, de ha egyedül mennék is, pillanatokon belül lenne társaság, nagyn barátságos, családias a hangulat. Mondjuk ez a 7vége nem volt éppen családiasnak nevezhető, kb. 1000000-an voltak...
Előzmény: Ja-Je (362)
Vízálló Creative Commons License 2002.06.26 0 0 363
"Te vagy az a típus, aki nem megy nyaralni rossz infrastruktúrájú helyekre, mert "nincs melegvíz". Ébresztô!"

Erre csak annyit, hogy Campingeken nőttem fel, még soha nem nyaraltam szállodában, hónapokig aludtam hálózsákban a hegyekben. Szal erről ennyit. Mármint arról, hogy Te oly nagyon tudnád, hogy én milyen is vagyok! A verést, vagy kúrást pedig majd bízd rám, én tudom, hogy mikor jön el az ideje bármelyiknek! Ha valamelyik hiányzik, felkereslek!

A többire: No comment.

Rájöttem már a dolog lényegére, tehát nem feszegetem tovább. (egyoldalú)

Előzmény: bogyó (360)


Ja-Je Creative Commons License 2002.06.26 0 0 362
Igazandibol nem tapasztaltam hogy kineztek volna.
Inkabb itt, a neten jon fel ez a tema mindig.
A net meg valahol egy kicsit az IRL elet lecsapodasa...
Előzmény: CBA (361)
CBA Creative Commons License 2002.06.26 0 0 361
Nem hiszem hogy kinéznének.
Én szinte csak egyedül járok az Omszkira, és nem is titkolom. A kollégáim szerint is az az igazi.
Én elolvasgatok, elrádiózgatok sőt néha el is alszom.
Sokan járnak egyedül, de akinek igénye van talál magának társaságot.
A Piroskáról nem túl pozitív tapasztalataimat megírtam a másik topicba. Most hogy már 900 a beugró azt hiszem le kell mondanom róla.
Előzmény: Ja-Je (359)
bogyó Creative Commons License 2002.06.26 0 0 360
Van egy vicc: az ürge felkerül halála utána mennyországba, ahol mindennap szép zene szól, festegetnek, olvasgatnak, egyszóval tökunalmas az egész. Bírja egy darabig, aztán leugrik a pokolba, látogatni, hogy hallám, milyen is ott. Meglepetésére szól a rákendról, jó filemeket lehet nézni, dögös kaják, isteni borok, és ami a legmeglepôbb - egy csomó facér és kacér bombázó, szemmel láthatóan mindenre kaphatóan. Érdeklôdni kezd az egyik lakónál, hogy ô a mennyországból jött látogatni, és megkaphatna-e esetleg ô is egyet, vagy többet, és ha igen, mi a módja. A lakó azt mondja, hogy semmi akadálya, szólítsa le nyugodtan a kiszemelt stukákat, nagyon készségesek. Úgy is tesz, elvonul két szôke, nagymellű, szexre éhes hölggyel, ámde rövid idôn belül felháborodva jön vissza: "Na de uram, ezek a nôk nem is nôk!" - erre a lakó: "Hja, nekem mondja? Most már tudja, miért is pokol a pokol..."

Szóval ez van nudizmussal és a hátsó szándékkal közeledôkkel: a nudista-strandon ugyanolyan eloszlással találhatóak meg a csúnyák és a szépek, mint az utcán. Etért nincs állandó erekciója a fasziknak (többek között). Az emberi szépség túlhajszolása és túlértékelése tipikusan a magazinon felnôtt generációk sajátja. Képzeld, én láttam olyan 40-es svéd házaspárt nudizni, ahol a hölgybôl kilógott a tampon húzókája: nem jelent semmit.

Amúgy a reakciódból úgy gondolom, hogy egy nagyobb verés vagy kúrás rádférne, akkor nem hisztiznél ilyen dolgokon. A csúnya és szép is ugyanúgy az élet része. Te vagy az a típus, aki nem megy nyaralni rossz infrastruktúrájú helyekre, mert "nincs melegvíz". Ébresztô!

Azzal viszon egyetértek, hogy haza kell húzni Bécsbôl: én is itt senyvedek... Annyi barmot, mint az osztrákok ritkán láttam egy városban. És állítólag a bécsiek még relatív normálisak...

Előzmény: Vízálló (349)
Ja-Je Creative Commons License 2002.06.26 -1 0 359
Sziasztok!
Hasonló cipőben járok én is mint Te, csak enyém barátnő még a textiles strandra se akar kijönni.
Az ismerőseim között sincs olyan, aki kijönne a Szikire. Pedig hát igazán nincs messze…
Egyedül meg nem igazán megyek ki. Több okból is: egy unalmas, kettő meg kinéz/het/ik az embert.
Honnan tudják a Többiek én miért vagyok egyedül…..

Ja-Je

Előzmény: csaba6467 (357)
Conergo Creative Commons License 2002.06.26 0 0 358
A Piroska egy nagyon kulturált balatoni strand és camping. Van bolt, étterem, WC-zuhanyzó, egy nagyobb és egy kisebb stég. A víz kb 100-150 m után kezd el komolyabban mélyülni, és a környezet is nagyon szép, egy magas löszfal tövében van az egész.

A belépő felnőtteknek 900 Ft, és ugyan 3 éves kortól kellene a gyerekek után fizetni, de legutóbb a 6 évest is ingyen beengedték. Ami gond, hogy a csendespihenő miatt a strand csak 10-kor nyit, pedig ha a forgalmat meg a hőséget el akarod kerülni, érdemesebb korán elindulni. Némi siránkozás és gyerekekre hivatkozás után azért korábban is be szoktak engedni.

A vendégkör kb. felerészt a campingben lakó középkorú és idősebb A-D-NL társaságból, illetve strandoló fiatalabb és általában családos magyarokból áll.

A nudizmus nálunk alapvetően ruhátlanságot jelent és nem életfilozófiát, a vadromantika vagy a tábori körülmények nem igazán hiányoznak. Az alapján, amit írtál, Gárdony valószínűleg kimarad.

Előzmény: hant (354)
csaba6467 Creative Commons License 2002.06.25 0 0 357
Én is az a tipus vagyok, aki azért megy ki a vízpartra, hogy napozzon, jókat ússzon.
Szoktam figyelni férfi társaimat, hogy némelyik milyen bunkó tud lenni! Ahogy írtad jönnek mennek sétálgatnak jobbra balra, ha valahol meglátnak egy "jó NŐT" letelepednek melléjük, és kocsányon lóg a szemük. Szó se róla én is megnézem a környezetmet ahogy te is mondtad csak úgy mint a textiles strandon,de ez azt hiszem egy természetes folyamat. De nem úgy, hogy befekszem a lába közé.
Ahova járok ez nem hivatalos nudista strand, csak úgymond tolerált és ott általában van egy törzs közönség, lassan megismeri az ember a többieket és ott nem gond, hogy egyedül vagyok. Ha valakikkel találkozom három-négyszer utána már köszönő viszonyban vagyunk, összeismerkedünk, beszélgetünk minden félékről és közben élvezzük a vizet és a napfényt. Szerintem ez az igazi naturalista szemlélet.
A nejem igazán a nudista strandra nem akar kijönni velem, pedig már évek óta győzködöm, de nem akarom rá kényszeríteni, ezért többnyire egyedül járok.
Előzmény: ldy (356)
ldy Creative Commons License 2002.06.25 0 0 356
"Miért nézik ki a legtöbb hivatalos nudista strandról a magányos férfiakat?"

Nem minden magányosról van szó! Talán egyes naturisták között azért van ez a félelem, hogy esetleg feltűnően bámulnak bennünket, nőket. Mivel a naturizmus általában családi életforma, a nőnemű párral érkező férfi általában nem bámulja mások nőjét. Csak annyira, mint egy textiles strandon. Nyilván észreveszi... :-)

De addig örüljünk neki, amíg mások is megfordulnak utánunk:-). Egy nőnek, az mindig jólesik. :-) Ha nem zavaró!!!! Akkor nyugodtan oda lehet menni az idegenhez, aki feltűnően bámul. De én ilyennel ritkán találkozom. Nem azért mert bányarém vagyok :-)) , hanem a természetesen viselkedésen van a hangsúly. De volt már eset amikor egyedülálló férfi a közelemben állandóan egy bizonyos pózban (lábaim mögött hasalt, amit szóvá tettem vagy én fordultam meg más irányban). De ez sokkal jellemzőbb textiles strandon, én is nagyon utálom.

Ismerek a olyan férfit, aki minden hétvégén tök egyedül napozik. Nem csinál semmit, csak barnul (feketedik) és fekszik egész nap egyik oldaláról a másikra. Aztán vannak a járkálók, a nézelődők... Azok már lehetnek furcsák. Ők lehetnek a zavaróak, ha nem tudnak természetesen viselkedni. De én mindenkiben a jószándékot feltételezem először, s nem mondom neked, hogy nem szeretik a zárt naturista kempingekben a magányos férfiakat. Miért akkor a magányos nőket sem szabad szeretni? :-)

Nejed nyugodtan elmehet Délegyre. Ha teljesen felöltözve mászkál, miért is ne mehetne? Ha egyszer nem bírja napot, azért még lehet melletted! Ha egyszer nap allergiája van, úgysem lesz a napon, fürdőruhában sem. Mert a nap, nem csak az alá süti az allergiáját:-) Akár az allergiájáról szóló papírjával is igazolhatja magát, ha vki szóváteszi, nem???

Előzmény: csaba6467 (355)
csaba6467 Creative Commons License 2002.06.25 0 0 355
Sziasztok!
Érdeklődve olvastam az eddigi hozzászólásokat.
Nekem az lenne a kérdésem, nem tudom tudtok-e rá válaszolni, hogy ha én úgymond nem tolerált bányatónál ahol általában textilesek vannak meztelenül úszkálok, napozok elkövetek-e valamilyen törvény sértést? Ezt persze olyan partszakaszon teszem ahol alig vannak.
Más. Miért nézik ki a legtöbb hivatalos nudista strandról a magányos férfiakat? Pl. én már szinte máskép el sem tudom képzelni a napozást, fürdést mint fürdőruha nélkül. A feleségem meg nem hajlandó ilyen strandokra eljönni velem, meg nem bírja a napot ugyanis nap alergiája van. Szívesen elmennék dél1-re is, de olvasva a hozzászólásokat inkább lemondok róla.
hant Creative Commons License 2002.06.25 0 0 354
Kedves Conergo!

Honnan jártok a Piroskába? Írhatnál róla, hogy ott milyenek a viszonyok! Belépődíj, fogadtatás, környezet, stb.
A nudistrand Budapest felől jőve a parti úton, Gárdony elején, a csónakkikötőnél található.
A gyerekeid és a Ti úszástudásától függ, hogy érdemes-e odamennetek! Ez a rész valaha csónakkikötő volt és emiatt "rendes" lejáró nincs a vízbe és a víz mélysége is két méternél több. A csónakikötőtől egy eléggé rossz minőségű földút vezet oda. Csak magas építésű autóval, gyalog, vagy valamilyen kétkerekű járművel lehet megközelíteni. A hely nem bekerített, csak a betonszegélyen van feltüntetve, hogy FKK. Csapvíz és illemhely nincs. Előfordulnak "arrasétálók" is.

Hant

Előzmény: Conergo (353)
Conergo Creative Commons License 2002.06.25 0 0 353
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. A családdal rendszeresen járunk a Piroskára, de az M7-es mostanában katasztrófa. Szombaton lent voltunk, vasárnap is mentünk volna, de a baleset miatt visszafordultunk és a Velencei-tóra mentünk. Gárdonyban egy textiles strandon kötöttünk ki (Sport Beach?). Olvastam ugyan valahol, hogy van egy nudista rész is, de nem akartuk az egész napot kereséssel tölteni. Meg tudná valaki mondani, pontosan hol van? Legközelebb jó lenne elkerülni a bezártságot!

eric68 Creative Commons License 2002.06.24 0 0 352
Sziasztok!
Több nudista heylet ismerek Bécsben.
Az egyik a Duna egy holtágán van, rendes nagy strand, 2 méteres bokorral pedig elkülönítve és táblával ellátva, hogy nudista rész. Többször jártam Vizálló társunk által említett Donau Insel nevű helyen is. Tényleg nagyon hosszú a strand, de ha figyelnmes lettél volna, az első átkötő hídnál kint van egy tábla, hogy innentől bizony nudista rész következik. A tábla előtti rész pedig textiles bár ott is előfordulnak már gatya nélkül. Úgymond az átmenet fokozatos a textiles és a nudista rész között. Nincs bekerítve egyáltalán, a biciklisek és a gőrkorcsolyások ott gurulnak el a nudisták közt, bár mehetnének a felső úton is és nem kell nézegetni lefele a domboldalba, ha nem akarnak. Mindenesetre én úgy vettem észre hogy nagyon toleránsan megférnek egymás mellet a két tábor hívei és toronymagasan veri az ő kultúrájuk a miénket ezen a téren. sajnálom hogy neked rossz a tapasztalatod, de rengeteg textiles strand van Bécsben ahol nem látni egyetlen egy meztelen embert sem. Rossz helyen voltál pont.
Mégegy észrevételem van hasonló témában: nálunk nagyítóval kell keresni olyan szaunát ahol nem kell gatyában izzadni, Ausztriában pdig eddig nem találtam olyan szaunát ahol gatyában izzadtak volna az emberek. Ha valaki nagyon szégyenlős az a derekán hagyja a törölközőjét.
Előzmény: Vízálló (342)
szürkesün Creative Commons License 2002.06.24 0 0 351
... mellúszásban mint a szőkés vicc ...?

Voltak körülöttem szép lányok )) de hát mindegyik mellett ott volt az aktuális hím(

Előzmény: Törölt nick (350)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.24 0 0 350
Mennyivel szebb lett volna, ha két lány úszik :)))
Előzmény: szürkesün (348)
Vízálló Creative Commons License 2002.06.24 0 0 349
Tisztázzuk: 1.Nem vagyok naturista! 2.Nem óhajtottam naturisták közé menni! 3.Ez a strand nem naturista strand!

Nem kukkoltuk végig a strandot 2 órán keresztül. Ez a sziget kb 14 km hosszú, és oda-vissza végigjártuk mindkét oldalt kerékpárral, hogy találjunk egy olyan helyet, ahol az emberek fürdőruhát viselnek.
Egyébként, ha én nem akarok ilyet látni akkor nem megyek naturista strandra. Figyi! Én éreztem magam rosszul azért mert ők meztelenül futkároznak, heverésznek, stb. Nem akartam odapofátlankodni a fürdőruhámmal közéjük! Akkor hol strandoljak? Otthon? A 36 fokos szobában? Miért vagyok én kirekesztve a strandról?

Amúgy megértem a felháborodásodat. Tegnap végigkeresgéltem a Naturista Szövetség honlapját valamiféle alapszabályért, hogy tudjak mire hivatkozni. Nem találtam semmi olyasmit, hogy "a kijelölt helyeken folytassuk naturista tevékenységünket". Olyat se, hogy "tiszteljük azon embertársainkat akik nem tolerálják a meztelenséget, és ne zavarjuk őket a meztelenségünkkel".

Én tiszteletben tudom tartani a naturistákat azzal, hogy nem megyek felöltözve a naturista strandra!

Tehát kérek némi megértést, ha éppen felháborít, hogy nem találok helyet, ahol az én kedvem szerint töltöm az időmet!

Köszönöm!

Ui: Tényleg jó lenne már hazamenni innen! :)))

Előzmény: hant (344)
szürkesün Creative Commons License 2002.06.24 0 0 348
Friss emlék dél1ről: szombat de. átúszott a szigetre 2 pasi, az idősebb ádámkosztümben, a fiatalabb gatyában. De szvsz nem kukkolók,csak egyszerüen leúsztak X métert.

Ja, és tényleg kevesebben vannak mint a vegyesen,(Lupa vagy Omszkihoz képpest) persze Délegyházán leginkább törzstagok vannak ...

Előzmény: hant (347)
hant Creative Commons License 2002.06.24 0 0 347
Kedves Zebrina!

Persze, hogy nem kell más véleményével foglalkozni, de hát azért van, aki mégse érzi jól magát, ha cikizik...
A cikizés bunkóság! De ezt nemcsak a strandon teszik meg az ilyen értelmi felfogású egyének! :-( A nudistrandon pedig ilyen nem fordul elő, mert az esetleges cikizőn is lehet találni olyan testrészt, ami az átlagtól eltér! De ze ott senkit sem érdekel! Emiatt jönnek oda szívesen a mozgássérültek, a túlsúlyosak, a laposak és az egyéb testméretekkel rendelkezők.

Biztos azt hitték, hogy kukkolni akarunk és nyilván volt már egy csomó negatív élményük...
Sajnos, tényleg jártak már arrafelé ilyen módon kukkolók. Közel a textiles strand, a szabadstrand és a horgászó tó. Ezek felől előfordultak "érdeklődők".

A kerítés sem nagyon akadály, mert az arrajáró kavicsszállító teherautók is feltűnően lassan hajtanak el a telep mellett, mert a vezetőfülkéjük magasabban van.

Előzmény: zebrina (346)
zebrina Creative Commons License 2002.06.24 0 0 346
Szia hant!

Persze, hogy nem kell más véleményével foglalkozni, de hát azért van, aki mégse érzi jól magát, ha cikizik...
Jut eszembe egy történet. Egyszer egy hétvégén lementünk a kollégákkal a cég délegyházi üdülőtelepére. Öten elmentünk csónakázni: 1 ffi (a főnököm) és 4 nő. Egyikünk se ismerte a terepet, naná, hogy azonnal elkavartunk a naturista telep felé a víz felől. Hát, mit mondjak, igen mérgesek voltak ránk, pedig nálunk ártatlanabb csónakázók biztos nem tévedtek még arrafelé. Biztos azt hitték, hogy kukkolni akarunk és nyilván volt már egy csomó negatív élményük...

Előzmény: hant (345)
hant Creative Commons License 2002.06.24 0 0 345
Kedves Zebrina!

én még soha nem nudiztam, csak monokiniztem, azt is külföldön, bár ami késik...
Pedig pont most van itt az ideje, hogy kipróbáldd ebben a nagy melegben, mert ilyenkor a "textiles" strandok zsúfoltak, viszont a nudikon nyugodtan le tudsz úgy telepedni, hogy nem lóg a lábad át a másik pokrócára! :-)
nekik se lehetett kellemes, hogy minden második ember rosszallással nézegette őket...
Miért is kellene foglalkozni mások véleményével?! Ha jól érzi magát, akkor miért kellene mások véleményével foglalkozni?! Ha megfelelően méretes az önbizalom, akkor úgy is ideális alakúnak találja magát az ember! :-)

Előzmény: zebrina (343)
hant Creative Commons License 2002.06.24 0 0 344
Szia!

Kissé érthetetlen a történeted!
Te most naturista vagy, vagy nem?
Ha az vagy, akkor tudhatnád, hogy milyen is egy igazi nudista strand és oda milyen emberek járnak! Ha tényleg ismernéd, akkor nem lenne miért undorodnod!
Ha meg nem vagy naturista, akkor meg miért mentél arra helyre? "Jobbnál jobb nőket" akartál látni meztelenül?
Vagy az út mellett üldögélve játszanak a farkukkal.
?????? Ilyen a nudistrandon nem fordul elő, főleg nem tömegesen! Vagy kimondottan ezt akartad látni, vagy nagyon érdekes emberek élhetnek Bécsben! Egy nudistrandon ilyen magamutogató jelenet zajlana, akkor ott a többség felkérné, hogy mielőbb távozzon!
Esetleg nem éppen a napolajat kenték magukra? Miután azon a testtájékon a legvékonyabb a bőr, így azt (is) kell védeni. A napolaj pedig nem megy magától oda.

... az öregebbek, löttyedtebbek, hájasabbak semmiben. ... Ennyi undorító embert még nem láttam egy rakáson! .... Két órán keresztül kerestünk egy olyan helyet, ahol nem lógatja a pofánkba a ráncos farkát egy vén fószer sem, vagy éppen nem ugrom fejest egy vén nyanya valagába.
Talán meg kívánod határozni azt, hogy kik éljék át a ruha nélküli napozás és fürdőzés élményét? Ha tökéletes testekre vágysz, akkor menj el egy peep-show-ba vagy valami hasonló intézménybe! A nudista strand nem azért van, hogy a másikat bámuljuk és a testét kritizáljuk! Nem hiszem, hogy a te tested mindenki számára tökéletes! Pont az a "jó" a nudistrandban, hogy ott nyugodtan vállalhatja az ember a testét, mert senki sem tesz megjegyzést a másikra! De ez egyébként sem illik máshol ilyet tenni! Bunkóság!
Viszont rendesen végigkukkolhattátok az egész strandot, ha két órán keresztül járkáltatok! Aki "csak" a ruha nélküli napozásra és fürdőzésre vágyik, az keres magának egy szabad területet és ott elhelyezkedik. Nem hiszem, hogy olyan tömegesen értek egymásba a sok "ráncos farkak" és a "nyanya-valagak", hogy csak kétórás gyaloglás után jutottatok el egy "szabad" partrészre!
Én úgy gondoltam eddig, hogy egy elég nyílt gondolkodású fickó vagyok, de ma rádöbbentem, hogy sehol se vagyok ezekhez képest!
"Ezekhez"?!?!?! Miért, ők egy különleges fajhoz tartoznak? Egy "egyszerű" levetkőzéshez miért kell nyílt gondolkodás? A "nyílt gondolkodás" fogalomkörébe mi fér bele? Csak a huszonéves fiatal lánykák nádszál teste?

Szóval undorító volt az egész. Most már értem, hogy otthon miért van szigorúan elzárt helyen a hivatalos nudista strand!
"Szigorúan elzárt"??????
Ma is éppen egy "olyan" helyen voltam és a kaput nem őrizte fegyveres őrség, nem volt ötméteres kerítéssel és szögesdróttal körülvéve! Melyik itthoni nudistrandon tapasztaltál ilyet? Az általam ismert itthoni nudihelyek egyike sem ilyen!
Sőt! Sok helyen csak hallgatólagosan van kijelölve ruhátlan fúrdőhely, ahol csak egy felirat jelzi a hely mivoltát. Azért szeretném megtudni, hogy melyik az a "hivatalos" strand, amelyik szigorúan elzárt?!

Bécsben nincs olyan, hogy nudista strand, hanem mindenki ott és úgy tölti az idejét, ahogy akarja. ..... A "jobbnál jobb" nők és férfiak normális fürdőruciban, az öregebbek, löttyedtebbek, hájasabbak semmiben
Ha mindenki úgy tölti a szabadidejét, ahogy akarja, akkor miért ne tölthetnék úgy az idősebbek, hogy nincs rajtuk ruha?!

Mielőtt azt mondanád, hogy a "mundér" becsületéből adódóan védem a korosztályomat, elárulom, hogy én még a harmincasok közé tartozom és nincs se löttyedt, hájas hasam, se ráncos farkam, nem vagyok vén fószer és nem játszom nyílt területen a farkammal!
Ja, még annyi! Ma a strandon a legfiatalabb kb. 1 éves volt és a legidősebb kb. 70. Egyik korosztály sem tett megjegyzést a másikra, hanem békésen napoztak és fürödtek egymás mellett. Még az általad elfogadható fiatal hölgyek is, akik OTT nem viseltek semmilyen ruhadarabot!

Itt az ideje, hogy hazagyere, ha már ennyire ki vagy éhezve a szépségre! :-)

Előzmény: Vízálló (342)
zebrina Creative Commons License 2002.06.23 0 0 343
Kedves Vízálló!
Előrebocsátom, én még soha nem nudiztam, csak monokiniztem, azt is külföldön, bár ami késik... De úgy gondolom, hogy mindenkinek egyformán joga van napozni, fürödni egy szál bőrben függetlenül a korától, méreteitől, stb. Ezek szerint te nem vagy se öregebb, se löttyedtebb, se hájasabb. De mi lenne, ha az lennél és mégis szeretnél meztelenül napfürdőzni?
Ezek az emberek nyilván felkeresték volna a nudista strandot, ha lenne olyan Bécs környékén, nekik se lehetett kellemes, hogy minden második ember rosszallással nézegette őket...
Előzmény: Vízálló (342)
Vízálló Creative Commons License 2002.06.23 0 0 342
Sziasztok!

Ma sikeresen felkerestünk egy napozóhelyet Bécsben. A Dounau-Inzelt. Azt mondták az ismerősök, hogy isteni hely, szuper a víz és csodálatos a környék. Csak azt felejtették el mondani, hogy Bécsben nincs olyan, hogy nudista strand, hanem mindenki ott és úgy tölti az idejét, ahogy akarja. Vegyesen. Felöltözöttek, fürdőruhások, monokinisek, nudisták össze-vissza. A vízpart mellett kerékpárút vezet körbe a szigeten, az út mellett heverésznek a napozók. Vagy az úton sétálgatnak. Vagy az út mellett üldögélve játszanak a farkukkal. A "jobbnál jobb" nők és férfiak normális fürdőruciban, az öregebbek, löttyedtebbek, hájasabbak semmiben. Én úgy gondoltam eddig, hogy egy elég nyílt gondolkodású fickó vagyok, de ma rádöbbentem, hogy sehol se vagyok ezekhez képest! Majdnem végigokádtam a kerékpárutat! Ennyi undorító embert még nem láttam egy rakáson! Mindenki el van halva a nudista strandoktól, hogy milyen dögös csajok, meg faszik vannak. Hát én semmi ilyesmit nem tapasztaltam! Két órán keresztül kerestünk egy olyan helyet, ahol nem lógatja a pofánkba a ráncos farkát egy vén fószer sem, vagy éppen nem ugrom fejest egy vén nyanya valagába.

Szóval undorító volt az egész. Most már értem, hogy otthon miért van szigorúan elzárt helyen a hivatalos nudista strand!

newsdesk Creative Commons License 2002.06.23 0 0 341
Ha naturistára akarsz menni, miért nem Horváto.ba mész, miért erőltetitek az olaszt? Horváto. is lassan olyan drága mint Olasz :(
Előzmény: Hablaty70 (340)
Hablaty70 Creative Commons License 2002.06.04 0 0 340
Akkor marad az "éjszakai üzemmód"...:)
Előzmény: Boldog ember (339)
Boldog ember Creative Commons License 2002.06.04 0 0 339
Bibionéban, ne kisérletezzetek, az olasz törvények tiltják és Bibione környékén 2-éve a csendörök elég rendesen megbüntettek bennünket, pedig a csajok mindössze toplessben napoztak!
Előzmény: Hablaty70 (332)
stonedrop Creative Commons License 2002.06.04 0 0 338
Kocsival: a Szentendrei úton kifelé a baloldalon, közvetlenül a Cora után.
HÉV-el: Budakalászon kell leszállni és menni a tömeg után :)
Előzmény: GYOZOKE (335)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.03 0 0 337
Budakalászon. Ott már bárki megmutatja az utat.
Előzmény: GYOZOKE (335)
CBA Creative Commons License 2002.06.03 0 0 336
Szerintem csinálhatnál néhány fotót ide afféle kedvcsinálónak: Le kell mozaikozni a szembe lévő arcokat hogy ne lehessen felismerni senkit! Bentről a vízből is lehetne egy totált-pl. vizibicikliről. Hétvégén kéne amikor sokan vannak.
Előzmény: murray (319)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!