Keresés

Részletes keresés

moncsa0000 Creative Commons License 2007.11.02 0 0 251
SZIASZTOK  AZÉRT  SZERETNÉK  HOZZÁSZÓLNI  A  TÉMÁHOZ  MERT  AKKOR  EZEK  SZERINT  NEM  CSAK  ÉN  VAGYOK  OLYAN  AKIT  ÁT VERTEK  AZ  OTTHON  VÉGEZHETŐ  MUNKÁVAL  KAPCSOLATBA.ÉN  IS  SZERETNÉK  OLYAN  OTTHON  VÉGEZHETŐ  MUNKÁT  CSINÁLNI  AHOL  NEM  MINDJÁRT  A  PÉNZT  KÉRIK  ÉS  A  VÉGÉN  ÁTVERÉS  AZ  EGÉSZ.
nenybaba Creative Commons License 2007.11.01 0 0 250
Otthon végezhető munkát keresek! Ami nem átverés! Aki tud ilyet az legyenszives szóljon!
nenybaba Creative Commons License 2007.11.01 0 0 249
Nem tudom,hogy ki hogy van vele,de én félek belevágni egy ilyen otthon végezhetős munkának.Mert már egyszer megjártam.Jelentkeztem gyöngyfűzésre,be kellett fizetnem 700Ft-ot egy rózsaszín csekken oké ezzel nem volt gond.De ezután küldtek egy mintacsomagot,melyet meg kellett csinálnom és visszaküldeni,ezzel tesztelték,hogy alkalmas vagyok a munkára.Igenám,de a csomagért 10ezer forintott kellett kifizetnem,azt mondták ha visszaküldöm megcsinálva a munkát visszaadják a pénzt.Megcsináltam,visszaküldtem,így küldtek egy szerződést,hogy megkaptam a munkát,és egy 100ezer forintos csekket,hogy fizessem be,mert csak akkor kapom meg a munkát és a 10ezer forintott.Így buktam 10ezer forintott,mert persze,hogy nem fizettem be a 100ezret.Szóval ez egy nagy átverés volt!
Ha tudtok olyan otthon végezhetős munkát ami nem átverés,akkor légyszi szóljatok.
eracica Creative Commons License 2007.10.18 0 0 246
Üdvözlök mindenkit!

Hihetetlen, hogy ma Mo.-on az ember nem képes valós távmunkát, bedolgozást találni, csak pár agyafúrt emberke hírdet mindenhol jól kitalált módszereket, melyeken némileg változtatnak és mindenhol elterjesztik. Nekem csak 600 Ft-om bánta, de már nem merek semmire jelentkezni. Nem igaz, hogy nincs valós, normális mellékjöv.-hez való jutási mód (táskahajtogatás, gyögyfűzés, adatrögzítés stb.), hol lehet rájuk találni? Elszomorító, hogy pénzkeresés gyanánt sokan képesek rengeteg embert lekiismeretfurdalás nélkül becsapni...
freyya Creative Commons License 2007.08.21 0 0 243
Legjobb, ha eleve megtanul az ember olyan dolgokat, amivel otthon is lehet dolgozni (pl. hangszer vagy nyelvoktatás, fordítás, építészet stb.) A mai világban rizikós kizárólag olyan szakmákhoz érteni, amelyek űzéséhez munkáltatót kell találni.
gma Creative Commons License 2007.08.08 0 0 242
Ez az "otthon végezhető munka"? Mennyi az átlagkereset?
Előzmény: Törölt nick (241)
gma Creative Commons License 2007.07.31 0 0 240
Ehehehheheheh :))))
Előzmény: neezoh (239)
neezoh Creative Commons License 2007.07.31 0 0 239
:)) Nagyon hulye vagy te septona... Ki a fenet erdekel hogy szamlakepes-e meg van-e adoszama es mennyire buntetik ha nem kell fizetni? Legalabb gondolkoznal mielott spammelsz ...
Előzmény: septona (238)
septona Creative Commons License 2007.07.31 0 0 238

Nézzétek meg !

 

Akár már az első alkalommal 100-200.000 Ft büntetést kaphatnak azok a munkát ajánlók, akik nem adnak számlát! Ezért csak olyan személyeknél érdemes érdeklődni, akik számlaképesek, adószámuk és besorolási kódjuk rendben! Mi minden követelménynek megfelelünk, ezért nyugodtan látogasson be hozzánk: www.otthoni.hu , ahol KORREKT OTTHONI, és KÜLFÖLDI MUNKAAJÁNLATOKKAL fogadjuk!

 

 

Hogy is van ez ?

 

NEHAGYD, HOGY TÉGED IS ÁTVERJENEK A RÓZSASZIN CSEKKES MUNKAAJÁNLÓK!! Mielőtt feladnád a csekket nézd meg ezt az oldalt: www.hirado.hu/cikk.php?id=204061 Én már sajnos megjártam velük. Munkát nem adtak, csak ugyanazt kellett volna csinálnom ÁTVERNI A HISZÉKENY EMBEREKET Már a tv-ügyvédje is foglalkozott vele. május 8-án "AKI EZEKNEK BEDŐL, AZ TALÁN A GÓLYÁBAN IS HISZ."!! ...cimmel.ÁN A GÓLYÁBAN IS HISZ."!! ...cimmel.

 

 
NA DE EZT SE FELEDD EL !!! SOHA NE FIZESS !!!

 

Mivel az utóbbi időben nagyon sok visszaélésről kaptunk hírt, szeretnénk nyomatékosan felhívni minden munkát kereső figyelmét, hogy távmunka ajánlatokért előre soha ne fizessen regisztrációs vagy belépési díjat! Az ilyen jellegű ajánlatok nagy valószínűséggel valamilyen szélhámosságot takarnak. A munkaerőpiacon az állás- és munkakeresés a munkavállalók számára mindig ingyenes.  www.tavmunkainfo.hu

 

gma Creative Commons License 2007.07.30 0 0 236
Ezt úgy hívják, hogy piramisjáték...
Előzmény: septona (233)
Fenti néni Creative Commons License 2007.07.29 0 0 235
Szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akiket megsértettem azzal, hogy ajánlottam nekik egy könyvet. Nem voltam tisztában a szabályokkal.
Már egyszer bepötyögtem ezt a szöveget, de a moderáció kíméletlen, azt is kimoderálta.
Én vagyok a példa statuálása:))
Tanulság: ne ajánljatok könyvet. Az olvasás ártalmas, amitől meg kell védeni a népet:)
Csókol mindenkit
Lenti néni
septona Creative Commons License 2007.07.29 0 0 233
Csak annyit szeretnék hozzá szólni ,és mindenkit figyelmeztetni ,feleslegesen ne dobjon ki senki pénzt ,az otthoni munka hirdetésekre,mert sajna én a mai napon tettem meg ezt.Az euro Market számláját nőveltem 5000ft-al.Boritékolás fix 70000ft-kereset .és ugyan azt az anyagot kapom és ugyan azt a papirt kell elküldenem mint amit én is kaptam egy sms- és 700 ft áráért.ja és persze minden napi, heti ,városi országos lapokban hirdetni kell,azt a szövegek amire én is beugrottam.de igaz mindenki a saját kárán/ nekem ez 5000ft /tanul.Ugyhogy most itt vagyok kb 100 db papirral a kezemben ami  ötezer ft-ot ér,és nem fogok vele mit kezdeni ,mert Én nem fogom behülyiteni  a többi embert  a hirdetéseimmel,de én csak egy vagyok a sok közül akinek van lelkiismerete,hogy ne verjen át több embert.
septona Creative Commons License 2007.07.24 0 0 231
 

Ezt olvasd el, ha a távmunka iránt érdeklődsz!

Ismét megnéztem a keresett kifejezéseket, amin keresztül eljutnak a blogomra. Múlt hónapban és ebben a hónapban is a legkeresettebb kifejezést az "Engi Ferencné". Kedves leendő dolgozni akarók, akik ezen a néven keresztül szeretnének munkához jutni, nagyon rá fognak ***. Ugyanis én kipróbáltam ezt a munkát mint lentebb olvashatod is és szerintem igencsak nagy átverésről van szó. Na de nézzük röviden hogy is történt.
Én megtaláltam a távmunkát kínáló honlapot.
E-mailen keresztül felvettem a kapcsolatot E. Ferencével.
Elküldtem neki a szükséges dokumentumokat (mellesleg név cím stb-t tartalmaz) és az 1300Ft-ot.
Mit kaptam?
 - Egy 800kB-os képet amin leírja, hogy mostmár minden csak rajtam múlik, az Ő dolga ezzel véget is ért.
 - Egy újabb lapot amin egy céd ajánlata szerepel, ami 2500Ft+pk ellenében ismét csak küld egy csomagot.
 - ÉS még 1 dokumentumot amin keresztül 4500Ft ellenében igényelhetek még több munkát.

Ezeket alátámasztanám dokumentumokkal is, de nem vagyok biztos benne, hogy az így legális lenne.
Előzmény: revizor1 (228)
revizor1 Creative Commons License 2007.07.19 0 0 228
Szevasztok!
Most akadtam erre a fórumra és én is otthoni melót keresnék.
Nézegettem a netet, hát mit mondjak....van egy pár sumák dolog, de egy különösen megfogott.
Itt a link:http://gportal.hu/portal/uniosallasok/
Nem tom, lehet hogy csak túl kíváncsi vagyok, de érdekelt volna az illető ajánlata és megpróbáltam felhívni.
Mire tippeltek? Eltaláltátok: Egy hete nem veszi fel.
Várjá, most jön a poén, mindjárt másolom:


Elsősorban szeretném felhívni minden munkavállaló figyelmét , hogy az utóbbi időben elszaporodtak a szélhámos munkát ajánlók száma , akik " álnéven , számlabefizetésre kérnek különböző pénzeket , elérhetőségük nem a megadott címen van illetve telefonos elérhetőségük csak SMS formában működik .

CSAK ÓVNI TUDNÉK MINDEN MUNKÁRA JELENTKEZŐT AKI EZEK KÖZÜL BÁRMELYIKÉVEL TALÁLKOZIK NE JELENTKEZZEN ! EZ SAJÁT ÉRDEKE !!!

Vajda Attiláné vagyok

Nem én írtam, ez áll a honlapon!!!!!!
És még nincs vége, folytatom:
Figyuzz, mondom megnézem má az igazolását, kettő is van, nézzük az elsőt:
Egy valamilyen costa blanca igazolás, de még személyi igazolvány sincs rajta.
A második még érdekesebb, ezt bemásolom:

SZERZŐDÉSEM
A modul tartalmát a szerkesztő pillanatnyilag nem teszi elérhetővé.

Van itt még más is, ezt is bemásolom:

Elsősorban szeretném felhívni minden munkavállaló figyelmét , hogy az utóbbi időben elszaporodtak a szélhámos munkát ajánlók száma , akik " álnéven , számlabefizetésre kérnek különböző pénzeket , elérhetőségük nem a megadott címen van illetve telefonos elérhetőségük csak SMS formában működik .

Ez a némber kb. egy hónapja, azt hirdette( gondolom összeveszett a konkurenciával ) hogy senki ne fizessen rózsaszín utalványon mert átverés.

Szerintem nézegessétek át a " honlapját " ha röhögni akartok egyet.
Na mi a vélemény, valakinek volt dolga vele?
sanyoo Creative Commons License 2007.07.09 0 0 227
Én is otthonról végezhető munkát keresek!Elérhetőségem: vsandorm@freemail.hu Informatikus, és műszaki végettséggel, ismeretekkel rendelkezem. Minden lehetőségre kíváncsi vagyok, de értékesítés, tagok toborzása és társai kíméljenek!!!.... Pénzt senkinek sem fizetek! Aki valóban munkaerőt keres, az nem fizettet , hanem munkát ad hogy dolgozhassak! Nekem ez erről a véleményem.

Egyébként az én meglátásom az, hogy az igazi távmunka ritka mint a fehér holló, de igenis létezik, és jól is működhet, de elsősorban komoly szaktudásal rendelkező, hozzáértő embereket keresnek, akik valóban hozzájárulhatnak egy egy munka elvégzéséhez. Ahogy látom többi ajánlat ügyeskedés...

WebMester Creative Commons License 2007.07.06 0 0 226
Nagyon jó otthon végezhető munka!

Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
Kattints ide!
xy007 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 225
Valaki hallaott már a NOVA SYSTEM-ről? Már részt vettünk egy másik cég távmunkájában, de pórul jártunk. Ha valaki tud valamit a cégről és a munkáról kérem válaszoljon rá! Köszönöm!!!! :)
thibike001 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 224
Sziasztok!

Weboldalam linkelgetésére keresek valakit!

pterkss@yahoo.ie címre várom a jelentkezőket.
Nem kell fizetni semmit,meg ilyenek.....

Üdv
buszjegy Creative Commons License 2007.07.03 0 0 222
>> munka ajánlati díj:700ft
De meg hogy mennyire csalas... ujabb hulye seggfej probalkozas lehuzos munkakozvetitesre...
Előzmény: pestpeti (221)
A_M Creative Commons License 2007.06.19 0 0 215
update: megtaláltam az emberemet, köszönöm mindenkinek a jelentkezést.
A_M Creative Commons License 2007.06.17 0 0 214
rövid, de sürgős, alkalmi php-s programozási munkát kínálok. egy létező, működő rendszerbe kéne új metódusokat illeszteni létezők alapján, valamint a meglevőket pofozgatni. nem igényel óriási szakértelmet, de türelmet és kitartást igen. otthonról is végezhető. a fő elvárás a _megbízhatóság_ és a gyorsaság. számlaképesség előny, de nem feltétel.

akit érdekel a dolog, kérem jelentkezzen mihamarabb az art.moony@gmail.com (sic) címen egy rövid bemutatkozással. a részleteket e-mailben, skype-on vagy telefonon tudjuk megbeszélni, az esti órákban.

(a crosspostért elnézést.)
omar1 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 213
EGYÁLTALÁN EGYIKÖTÖK SEM TALÁLT MÉG OTTHON VÉGEZHETŐ MUNKÁT, AMI NEM IS ÁTVERÉS?!!??
rakocska86 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 212

Ma hozta a postás Euro Market Kft. csomagját (édesanyám "rendelése" révén) - gyanús volt a boríték mérete, így nem vettem át.

Köszönöm a hasznos információkat, megmenekült 5000 Ft-om. 

Mikó Creative Commons License 2007.05.22 0 0 211

"Hogyan lehet kiszűrni, hogy melyik csak kamu."

 

Mindegyik kamu, ahol előre pénzt kérnek.

 

Ennyire egyszerű kiszűrni.

Előzmény: beras (206)
liv81 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 210
Sziasztok!

Otthon végezhető munkát keresnék, amivel napi 1-2-3 órás munkával havi 10-20-30 ezer forintos jövedelemkiegészítésre tehetnék szert.
Rózsaszíncsekkes meg havi félmilliós ajánlatok nem érdekelnek, konkrét, nem megerőltető munkát szeretnék.
Létezik ilyen?
amobal Creative Commons License 2007.05.15 0 0 209

Sziasztok!

 

Minket is átverrtek ezzel a bedolgozásos dologgal (karakas tímea), de nem hagyjuk annyiban. Sőt még ő fenyeget!

 

Akit átvertek és van kedve elmondani ezt a TV2nek (már csak azért is hogy más ne dőljön be ezeknek a szemeteknek) az hívjon fel, mert ma forgatnánk!

 

06 20 396 4114

beras Creative Commons License 2007.05.03 0 0 206

Sziasztok

 

 

Az otthon végezhető munkák terén kérnék tőletek segítséget.

Hogyan lehet kiszűrni, hogy melyik csak kamu.

Rózsaszin csekkel kapcsolatban kinek van jó tapasztalata? ( van olyan aki ilyen helyről kapott tényleges munkát, amiért ki is fizették? )

 

 

Ha valaki tud "kézzel fogható" munkát, legyen kedves irni nekem.

 

 

Segítségeteket előre is köszönöm.

 

szeva2 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 205
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni. Kaptam egy ismerősömtől egy mailt amiben ez a cím volt: www.aglocoteam.ws/?BBDG4779
Szerintetek jó ez valamire, vagy megint csak egy átverés?
boldogmami Creative Commons License 2007.04.14 0 0 201

Fischer Kálmán Mihály Okl. agrármérnök, szakfordító

Iparjogvédelmi szakértő

1146 Budapest, Dózsa György út 19.

Tel/Fax: 352-68-37

Mobil: 06-20/363 48 24

e-mail: fischerkalman@t-online.hu

Születési hely: Budapest

Születési dátum: 1965.03.19

 

Képzettségi adatok:

1992-1995     Pannon Agrártudományi Egyetem Mezőgazdaság-tudományi Kar Kiegészítő Szak, agrármérnöki oklevél száma: 94/1995

1984-1987      Kaposvári Mezőgazdasági Főiskola, nappali tagozat, állattenyésztő üzemmérnöki    oklevél száma: 68/1987

 

Nyelvismeret

2001                 Olasz középfokú nyelvvizsga, bizonyítvány száma: 115163

1997                 Francia középfokú nyelvvizsga, bizonyítvány száma: 040667

1991                 Angol középfokú nyelvvizsga, bizonyítvány száma: 026686/1991

1990                 Német felsőfokú nyelvvizsga, bizonyítvány száma: 060292/1990

 

Egyéb

2001                Szakfordítói vizsga, bizonyítvány száma: 861/2001

1992                Felsőfokú iparjogvédelmi képesítés, bizonyítvány száma: 7/1992

 

Szakmai tapasztalatok

2006 február  Német és angol nyelvoktatás kezdő-középhaladó szinten, német és angol nyelvi korrepetálás

1990-től napjainkig: Iparjogvédelmi, műszaki, gazdasági szövegek, közbeszerzési dokumentációk fordítása  német, angol, francia és olasz nyelven, kísérőtolmácsi tevékenység, valamint üzleti levelezés bonyolítása a fentiekben említett négy nyelven

1990-1991      Mezőgazdasági témájú tanulmányok összeállítása a Magyar Szabadalmi Hivatal (korábbi nevén Országos Találmányi Hivatal) Mezőgazdasági Osztálya részére

1988-1989      Adminisztratív munkakör, számítógép-kezelés a Tétényi úti kórház (Szt. Imre Kórház) V. belgyógyászati osztályán. E munkakört kényszerből vállaltam el és amellett e munkakör betöltése mellett nyugodtan tudtam készülni a német nyelvvizsgára

1987                 Gyakornok a Herceghalmi Kísérleti Gazdaság Kérődzőtakarmányozási Osztályán

 

Szakmai testületi tagság

1996                 Magyar Szabadalmi Ügyvivői Kamara

1995                 Magyar Iparjogvédelmi Egyesület

 

Személyes jellemzők

                           Alapos, pontos, gyors munkavégzés, rugalmasság

                   

Referencia kérhető

                        ITL-AUDIT Kft. (Mobil.:06/30 986 6751) GARBO Kkt (Tel.: 400-0977 Mobil: 06/20 935 2184

 

Tarifáim:

                         Német és angol fordítást esetén 1,- Ft/karakter

                         Francia és olasz fordítás esetén 1,50 Ft/karakter

 

Fizetési igény:

                         100-150.000 FT bruttó

 

 

Fischer Kálmán Mihály

 

Előzmény: bonandi (198)
Dorcsi-baba Creative Commons License 2007.04.13 0 0 200

No! Én nem rég regisztráltam, és szeretném meg kérdezni, hogy VAN-E ilyen munka?

De attólk tartok, hogy nincs  :*-(

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!