Keresés

Részletes keresés

ZOLCSI Creative Commons License 2000.06.29 0 0 152
Batu

Cupik ügyben egyetértünk, de ki ez a Szabó Zoltán? A jugó gyerek (Milicskovocs) a Szutjeszka játékosa volt, mely csapat a jugoszláv bajnokságban, a Partizan, a Zvezda és az Obilics után a negyedik helyen végzett, és Milicskovics 17 meccsen (dúrván egy fél szezon) 8 gólt szerzett. A mai NS írta hogy Komjáti tesztel egy másik jugó srácot is. A szombati meccsen minden új játékos játszani fog.

Batu_d Creative Commons License 2000.06.28 0 0 151
Cupik tényleg nem nagy játékos, Szabó Zoltán talán nem olyan rossz, pl. a Vasas ellen jó volt. Egyébként ki az a jugoszláv? Még nem hallottam róla.

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: ZOLCSI (150)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.06.28 0 0 150
Na mi van kispajtások? Alszotok, nyaraltok, vagy mi van? Júli 1.-én edzőmeccs a Kinizsivel. Aztán játszunk még a H.dorog és a H.nánás csapatával is. Remélem azért a későbbiekben, ahogy haladunk előre a felkészűlésben, majd játszunk komolyabb csapatokkal is.
Ez a Cupik nem tűnt egy nagy spílernek a DFC-ben, de a jugó gyerek szerintem nem lesz rossz.
Mirrmurr Creative Commons License 2000.06.27 0 0 149
Zolcsi!

Én nem azt írtam, hogy 3 millió dolláros előszerződésről van szó, hanem, hogy az egyik játékos ára 3 millió dollár, és a Loki egy másik játékossal kötött megállapodást. Azt nem tudom, mennyiért. Egyébként a 3 millát valahol máshol is olvastam, talán a Hírlapban, ott meg is említik, hogy nem kívánják még most eladni a tehetséget, hanem várnak kb. két évet, és akkor 10-ért lehet továbbadni. Igazuk is van, ha annyira jó az a gyerek.

Hajrá, Loki!

Előzmény: ZOLCSI (148)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.06.27 0 0 148
ádi

E-mail ment.

Mirrmurr

Hát nem tudom. Épp a múltkor olvastam az újságban, hogy valamilyen nemzetközi jogvédő szervezet, pert nyert a FIFA ellen, a fiatalkorúak alkalmazása (szerződtetése) miatt. A 3 millió dolláros előszerződés elég hihetetlennek tűnik amúgy is. Azt viszont végképp nem értem, ha annyi az annyi, akkor mégis hogy tudtunk előszerződni az egyik sráccal? És végül lehet unalmas vagyok, de nem ez volt (nem ez lett volna) az első eset, hogy ifj. Makray nem mondott igazat.

Üdv, és Hajrá Loki.

Ui.: Jöhetnének már azok az edzőmeccsek.

ádi Creative Commons License 2000.06.26 0 0 147
Offtopic leszek, bocs.

Segítsetek, debreceniek!

A fiam vasárnap reggel 8-kor szóbelizik a DOTE-n. Budapestről nem tudunk (akarunk) három-félnégykor indulni, célszerű szombat este ott aludni.
Ti ismeritek a várost, lökjetek egy mélt, hol érdemes megszállni?
Köszönöm a segítséget.

Ádi
Hajrá Vasas!

Mirrmurr Creative Commons License 2000.06.26 0 0 146
Találkoztam tegnap Makrayval a Lovardában, és mondta, hogy teljesen irreális megszerezni a jobb képességű srácokat. Az egyik srác (a 10-es, ha jól tudom) ára 3 millió dolcsi (!!!) már most. De ha minden igaz, az egyikkel valamiféle előmegállapodást kötöttek. Hm, ki tudja.
A Lovardai meccsvetítésen az egyik kis brazil, Diego ... Marcelos volt a megívott. A kérdésre, hogy mi a különbság a magyarok és a brazilok közt (16 éves korosztály), azt felelte, hogy játéktudásban hasonlóak, de figyelem, összpontosítás terén el vagyunk maradva. Ezen meglepődtem, de ő tudja... Szerintem játéktudásban is nagyon nagy a hátrány.

Hajrá, Loki!

Előzmény: ZOLCSI (145)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.06.26 0 0 145
Van egy olyan érzésem hogy a csapat "erősítése" című műsor véget ért.

Mirrmurr

Legnagyobb döbbenetemre, ifj. Makray ellátogatott a brazil U16-os válogatott meccsére a DEAC pályára.

Mirrmurr Creative Commons License 2000.06.23 0 0 144
Zolcsi!

Bocs, időközben megtudtam én is a brazil meccs pontos helyzetét, csak lusta voltam megírni. Szerintem mindenképp érdemes megnézni őket, akár szakmai, akár szurkolói szemmel. Biztos meg lehetne szerezni némelyik srácot tűrhető áron, ahogy azt az MTK is teszi.

Hajrá, Loki!

Előzmény: ZOLCSI (143)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.06.23 0 0 143
Na akkor vissza a gyökerekhez. A rossobianco hosszú is volt, meg mindenki így ismer.


Én írtam korábban Síráról hogy legszívesebben a Lokiban játszana. Úgy látszik tévedtem. De abban viszont nem hogy igazolni csak a kieső vagy kieső környéki csapatokból fogunk.

Mirrmurr

Az az U21-es korosztály az 16 éven alúli korosztály. Ennek ellenére ott is lehetne mazsolázni.

Az 1984-es korosztály után az 1985-ös is bajnok lett. Ebben lehet bízni, csak így tovább.

Creative Commons License 2000.06.23 0 0 142
Valaki azt írta korábban, hogy Sira legszivesebben a Lokiban játszana. Na ez csúfosan megdőlt. Hívták is, jól is kereshetett volna (persze csak ha jól játszik), mégis maradt Sopronban, mert ott a semmire is nagy pénzt kap. Na az ilyen játékosokat kellene kiírtani a magyar fociból. Egyébként nem sírok érte, szerintem "Siralmas".
Tud valaki valamit erről a nagykanizsai Szabóról, meg a diósgyőri Cupikról? Honnan jött most ez az ötlet? Ezekkel akarunk nemzetközi kupás helyen végezni?
Laci-papi Creative Commons License 2000.06.22 0 0 141
Tócsa

Bár ez alaposan off: akkor gyere sűrgősen tippelni az EB-játék folytatására.!!!!!!

Üdv: Laci-papi

Tócsa Creative Commons License 2000.06.21 0 0 140
A csütörtöki NS-ben csak annyit írnak, hogy a tiszaújvárosi "részleg" visszakerül a keretbe.

Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.06.21 0 0 139
Bevallom férfiasan, én sem tartozom a Sirát visszakövetelők táborába. Azt hiszem neki az NBI már nagy falat, annak ellenére, hogy emberileg lehet rendes srác. Igazából Baumgartner nem is hiányzott a Lokiból, véleményem szerint a ballábas játékos hiány továbbra is fenn áll.
Off.
Akit érdekel és 30-as „debil” telefonja van, SMS-ben rendszeres híreket kap a WestelPresstől.
Teendő:
- a 8000904-s számra egy SMS-t kell küldeni „+foci” szöveggel.
Utána csak győzd törölni az üzeneteket, hogy legyen hely a következőnek. Legalábbis nálam ezt kell tenni. Azt hiszem 1 v. 2 hetente újra kell eleveníteni a dolgot, de erről szintén kapsz egy SMS-t.
On.
Pár napig sajnos nem tudok köztetek lenni, mert a gépem egy kis karbantartásra lesz kényszerítve :-( Addig meg, rendesen viselkedni:-))))))

Hajrá Loki!

BaZx Creative Commons License 2000.06.21 0 0 138
Sira valóban marad Sopronban, mert nagy alapfizetést kap + lakást. Az eredményességi juttatás itt sokkal jobb, de úgy látszik nem bízik magában a srác. Baumgartner sokat kér, így ő sem lesz a játékosunk. Nem tudom, hogy ki várható még, még az is lehet, hogy senki a visszajövő kölcsönjátékosokon kívül. Hegedűs a napokban jön, meglátjuk.
HAJRÁ LOKI!
Batu_d Creative Commons License 2000.06.21 0 0 137
Bocs, az előbb le maradt egy t : mert.

Előzmény: Batu_d (136)
Batu_d Creative Commons License 2000.06.21 0 0 136
A Napló nem sokat írt a Lokiról(nuku edzőmeccs). Baumgartner jobb oldali középpályás/csatár, ha leigazolják, Böőr megy középre irányítónak. Szerintem nem lenne rossz. Nem olyan drága, mer nincs élő szerződése, szerintem 5-6 millából ide lehet hozni, csak kérdés, ő mennyit kér. Sira egyébként marad Sopronban, tehát még valaki helye kérdéses.

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: Tócsa (133)
rosbi Creative Commons License 2000.06.21 0 0 135
Druszám, ment egy mél: vagy tizennyóccor ugyanaz, vagy 1szer se, mert döglődik a freemail. Vagy ez a gép, nem tudom. Bocs! Légyszi, írj már, hogy ott van-e! Köszi.
Hajrá vidék!
Előzmény: rossobianco (134)
rossobianco Creative Commons License 2000.06.21 0 0 134

TÓCSA Mirrmurr

Valóban ballábas támadó kellene, és azért érdeklődök Mirrmurrnál a Jugó-Brazil U21-es meccs után, mert ott aztán biztos lehetne ilyet (ilyeneket) és egyéb jó focistákat találni. Ha már lejönnek Szoboszlóra, akkor valószinűleg itt is szállnak meg valahol a környéken. A valutapénztáros - feltéve ha a lókupec és társai engedélyezik - igazán megkörnyékezhetne egy két játékost közülük, mert ezeknek a srácoknak most még elviselhető áruk van, viszont egy két év múlva, az áraik nekünk már elérhetetlenek lesznek.

Többiek

Bodnár 500 ezer dollárért kelt el. Csak az a kérdés ebből a pénzből mennyi a Lokié, és mennyi a lókupecé. Ja, amúgy ez forintban kifejezve 135 millió. Hoppá!!! Ezért már - feltéve ha a pénz a Lokié - lehetne venni egy-két jó játékost is.

Tócsa Creative Commons License 2000.06.20 0 0 133
Rosso!
Azt hiszem, Gustav sajnálta az Erdélyit, hogy nincs nálunk. De én nagyon reménykedem, hogy a „kis” Balogh be fog válni és újra lesz egy válogatott értékű kapusunk.
Ez a Baumgartner dolog teljesen meglepett. Ha jól emlékszem ő jobb lábas és középpályás. Kicsit sok lenne már az ilyen fajta játékosból. Ballábas csatár, ami kellene nekünk!
Aki nem tudott venni NS-t vagy az istennek se tud belépni a NS webre (pl. mint én:-(), annak leírom a tervezett edzőmeccseket:
- 07.01. : Loki – D. Kinizsi
- 07.04. : Loki – H. Dorog
- 07.06. : Loki – H. Nánás
Sajnos csak ennyit lehet tudni a NS-ból. A Naplopó nem jár vkinek, hogy ha többet írnak, megírná? Tényleg a bajnoki sorsolás mikor lesz?

Hajrá Loki!

Mirrmurr Creative Commons License 2000.06.20 0 0 132
A brazil-jugó meccset a titkárnőnk olvasta valamelyik újságból (Napló, Sport, stb...?). Általában is jól informált szokott lenni, mivel Csehi Z. úgymond a "veje". Én is meglepődtem a hír hallatán, de a magyar-lengyel meccs is bejött, és azt is nagyon korán tudtam meg.
Ettől függetlenül még bármi lehet.

Hajrá, Loki!

Előzmény: rossobianco (131)
rossobianco Creative Commons License 2000.06.20 0 0 131

ROSBI

E-mail ment a freemail-be.

TÓCSA

Én nem sajnálom a gyereket. Nagy arccal ment el, és ráadásul az Ő patkánysága is kellett ahhoz, hogy a LOKi egy fillért se kapjon érte. Bár az elmenetelében benne volt Makraiék hülyesége is.

Mirrmurr

ezt a Brazil-Jugó U21 meccset honnan veszed?

rossobianco Creative Commons License 2000.06.20 0 0 130
Szerintem Komjátinak igaza van. Mivel ebben az évben sok (Bocsánat magyar szinten sok) meccset kell játszani az erőállapotnak döntő szerepe lehet. Arról nem is beszélve, ha át akarunk állni a söprögetős védekezésről a 4 védő vonalban védekezésre, oda is kurva jó erőállapot kell. Ebben a védekező rendszerben ugyanis, ha valakit lefutnak, vagy "egy az egyben" megvernek, az sokba kerülhet.
Attól viszont továbbra is tartok, hogy a jelenlegi keret nem elég masszív ezekre a célokra.

Hajrá Loki

Gustav Creative Commons License 2000.06.20 0 0 129
Tócsa

Na most például megy az NS-oldal a Neten (néha tényleg előfordul, hogy nem jön be, általában akkor frissítik, ez eltarthat 15-20 percig vagy tovább is), és azt írják, a Loki tárgyal Baumgartnerrel. Egyébként írnak arról, mikor és kivel lesznek edzőmeccsek. A cím:
nsport.westel900.net/s42.html

Más. Kicsit sajnálom Erdélyit, nálunk már kezdőkapus lehetett volna, most az MTK-ban már csak a negyedik a rangsorban, és állítólag eladják.

Gustav
Hajrá Loki!

Lecsó. Creative Commons License 2000.06.19 0 0 128
Ki is akadtak a fiúk rendesen.
A német Flick-kel csak Vadicska tartotta a lépést. A többiek csak fényévekkel utánuk futottak be.
A tökutolsó Bajzát Peti lett akit úgy kellett feltámogatni az emeletre, mert menni sem bírt.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!

Előzmény: bzsoli (127)
bzsoli Creative Commons License 2000.06.19 0 0 127
Beszéltem ma a gyerekekkel... 9,5 km-es futással mutatkozott be nekik Komjáti, még ebédelni sem volt kedvük jönni. Holnap is 1 edzés, utána már kettő, és a jövő héten kezdődik az alapozás Tiszaujvárosban.
rosbi Creative Commons License 2000.06.19 0 0 126
Na, akkor itt is egy kérdés, Druszám: Tomes Janit viszonylag jól ismerem, a Loki belső ügyeit viszont kevésbé. Elmesélnéd, miért rúgták ki az öreget? Köszi!
Hajrá vidék!
Előzmény: rossobianco (122)
Tócsa Creative Commons License 2000.06.19 0 0 125
Lehet, hogy nincs igazam, de én úgy érzem, hogy még lesz játékos eladás a Lokinál. Böőr Zolira és Vadára gondolok. Azok után már a kérdőjeled nem lesz aktuális Batu, hisz lehet, hogy mind a hármat beteszik a keretbe.

Zolcsi!
A chivas még tartja magát! A "jelig"-hez meg rásegítünk vmi segédanyaggal! Soproni vagy light cola, mert ugye vércukor is van a világon! :-))))))

Hajrá Loki!

Batu_d Creative Commons License 2000.06.19 0 0 124
Kapusok(3): Fekete, Téglási, Balogh
Védők(6): Balassa, Bernáth, Sándor, Hanák, Kovács, Turján
Középpályások(7): Böőr, Flick, Siklósi, Szatmári, Ulveczki, Dobos, Vadicska
Csatárok(5): Kerekes, Hegedűs, Sira, Várszegi, Bajzát
ez csak 21 ember. Ki lesz a 22.? (Madar, Frida, Szabó?)

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: Lecsó. (123)
Lecsó. Creative Commons License 2000.06.19 0 0 123
Zolcsi!
Nem vagyok bennfentes!

Akik jönnek:
1-Balassa
2-Flick
3-Hanák
4-Hegedűs
5-Sira

Sira Pistin kívül mindenkire a kezdőben számítanak.
Kapust azért nem igazolun, mert az edző megoldottnak tekinti a kapuskérdést. Balogh is több lehetőséget fog kapni.

Üdv
Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!

Előzmény: rossobianco (122)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!