Keresés

Részletes keresés

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.03.19 0 2 342

Megvolt az első rész, itt az első kritika, hát nem tudom....

 

https://24.hu/kultura/2024/03/18/hazassag-elso-latasra-uj-tv2-reality-kritika/?fbclid=IwAR2ECRhVuIHBWX-HObCHn_tpxKkZXa1tf-ICJySI-HSVA7EXWtvRP35NaPo

 

A kritikában leírtakat nem akarom megismételni (pl. a násznép számomra nem annyira vicces pusmorgásai, pl. a vőlegény vagyoni helyzetére vonatkozóan), de azért néhány észrevétel.

 

Nekem a második pár (Gobbi (?) Hilda - tényleg így hangzott el a neve - és valamilyen Laci) volt az érdekesebb, és elgondolkodtatott, hogy vajon a hiperszuper párkapcsolati szakértő szipológusok milyen szempontokat vesznek figyelembe a delikvensek összepárosításánál.

 

A (tényleg) Szulejmán külsejű Laci 47 éves éves, már van gyereke, Kecskeméten él.

 

Hilda 33, azaz már eleve kell, hogy egy bizonyos fokú (jó, nem akkora, mint egyes híresembereink 30-40 évvel fiatalabb feleségében) apakomplexus legyen benne, ha összejön egy 14 évvel idősebb csávóval - utalás sem volt arra, hogy a főszakértők erre vonatkozóan rákérdeztek vona Hildánál.

 

(Azért remélem, hogy majd összehoznak egy 47 éves csajt is egy 33 éves pasival, ha szerintük az ekkora korkülönbség említésre sem méltó.)

 

Hilda valami olyasmit mond, hogy ő el sem tudja képzelni, hogy vidéken éljen, az anyakönyvvezető előtt szembesül azzal, hogy Laci vidéken él, na meg azzal is, hogy már van (vélhetően nem is kicsi) gyereke. (Amikor ezt hallja, a csaj arckifejezése mindennél többet mond.)

 

Ezek szerint a főszakértőknek ilyen "apróságok" nem számítanak, csak az elvont szipológiai szempontok? Hát, nem tudom.....

 

Minden esetre az előzetesben Hilda valami olyasmit mond, hogy ő José Armandót várta (azaz vélhetően a fiatal latin szerető típusra gerjed), erre megkapta Szulejmánt.....:)

 

Kíváncsian várom, hogy ezek után a mai részben (ha másért nem, a tartós szereplésért) igent mond-e, vagy már az elején beint Szulejmán bácsinak....

 

 

 

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2024.02.23 0 0 341
Előzmény: Ilhilla (340)
Ilhilla Creative Commons License 2023.01.31 -4 1 340

Feléleszti a műsort a TV2, de úgy tálalják, mintha mekkora "újdonság" lenne. Az RTL évekkel ezelőtt már próbálkozott ezzel a formátummal, de nem jött be a nézőknek. 

 

Igaz, a TV2 törzsközönsége más összetételű, lehet, hogy ott sikeres lesz!

Ilhilla Creative Commons License 2017.08.08 -2 0 338

https://www.youtube.com/watch?v=VuwVZ_3nIzs

 

Ivi egyébként "énekesnő".

Előzmény: Kr.Kr. (336)
pofonofon Creative Commons License 2017.08.08 -1 0 337

Az a gáz, hogy már nem is emlékszem ezekre a nevekre. Talán az arcokra még igen, de nem nézem a Fókuszt. Így jártam. :D
Btw: juteszembe, Balázs a tűzoltó? Hú, kezd derengeni valami. :o

Előzmény: Kr.Kr. (336)
Kr.Kr. Creative Commons License 2017.06.15 0 2 336

Tegnap volt egy riport a Hókusz-Fókuszban. A széles vigyorú villanyszerelő megtalálta az igazit Ivi Angel személyében. A nő nagyon boldog volt, hogy a fitness lady dobta a műcowboyt, mert így ő megkaphatta.

Két csók között azt mondták olyan, mintha már ezer éve ismernék egymást, igaz, csak két hete vannak együtt. Ettől függetlenül már szóba került az esküvő. Csodálatos. Jah, a pasi kicsit nehezményezte, hogy alig írtak neki csajok a műsor után, kicsivel több rajongót várt...

 

Balázs rengeteg megkeresést kap a fb-on keresztül, de még nem horgonyzott le. Elmondása szerint érdekes módon az első randi után inkább a csajok mondtak nemet és nem ő. Érdekes.

 

Doma is megtalálta a műkörmös lány utódját, de nem szeretné mutogatni. Megígérte azonban, hogy majd beszámol élete alakulásáról. Megértjük és izgatottan várjuk.

 

Az első kieső Zoli is boldog párkapcsolatban él, de - gondolom - Rita annyira felzaklatta, hogy nem kívánt a kamera elé állni soha többé.

 

A lányokról viszont egy szó sem esett. Úgy tűnik, ebből a műsorból csak a srácok profitáltak.

 

 

 

Ilhilla Creative Commons License 2017.05.23 -1 0 335

Balázs is komolytalanná vált a szememben! Nem hiszem, hogy felkapott focistaként három éve nem volt kapcsolata. Lehet, hogy a lányok nem járnak meccsre, de oda vannak a focistákért és a tűzoltókért, gondolom Balázsnál sincs másként!

Előzmény: elfoglaltanya (333)
Pandus Creative Commons License 2017.05.23 -1 0 334

nem is kell, az jogilag nem érvényes

Előzmény: Kr.Kr. (331)
elfoglaltanya Creative Commons License 2017.05.23 0 1 333
Kr.Kr. Creative Commons License 2017.05.15 0 0 332

Ezen én is gondolkodtam, hogy vajon a teljes mezőnyből kiválasztottak egy csoportot az RTL szempontjai szerint és a szakmai csoportnak abból kellett pároztatni vagy az összes jelentkezőből párosítottak és utána a kialakult párokból választották ki a képernyőre valókat.

 

99%, hogy az előbbi volt és ha így nézzük, akkor tényleg kisebb volt az esélye, hogy megfelelő párokat válasszanak ki. Az RTL-nél nyilván pont nem érdekelte őket, hogy mennyire találják meg a párjukat, inkább a reklámidő eladhatóságát keresték bennük.

 

Előzmény: Smiley56 (318)
Kr.Kr. Creative Commons License 2017.05.15 0 0 331

Az csak a beharangozó, reklám film volt.

Az egyházi házasságkötést nem lehet olyan egyszerűen "törölni", mint a polgárit.

Előzmény: Pandus (311)
pofonofon Creative Commons License 2017.05.15 -1 2 330

A köv. évadban a válogatás során majd biztosan lesznek más tesztek is, lám-lám, még a feromonteszt sem mindenható. :D
Ilyen első látásra műsorban nincs idő kialakulnia szimpátiának olyan párok közt, ahol 5-8 évnél nagyobb a korkülönbség. De lehet, hogy sokat is mondok ezzel az 5-8-cal. Ennyi idő alatt, mint a műsorban kaptak, nincs idő a generációs problémákon túllépni.
A hisztis műkörmös valószínű pont a picsálkodó viselkedése és önteltsége miatt jutott be a műsorba, show-elemként. A pszichoizék se adtak volna érte egy lyukas garast, hogy a neki rendelt pasi kibírja 30 napon túl, sőt. Kaján vigyor ült ki az arcomra, mikor Domokos nemet mondott neki :D

 

szerintem lesz folytatás. Ősszel veletek ugyanitt. :)

Kr.Kr. Creative Commons License 2017.05.15 0 1 329

Nekem az volt az érzésem, hogy Robi nem ismeri fel a saját korát és korlátait. 43 évesen legalább 50-nek néz ki, ugyanakkor ő magát nem látja többnek 30-nál. Szerintem ő nem is tudna egy 35-40 éves nőben gondolkodni.

Miközben a 2x csajok igényei teljesen mások, mint amit ő jelenleg adni tud.

Megjegyzem, az a beszélgetés fura volt, amit az egyik barátjával folytatott, miután leszedte a kamerát a szélvédőről és úgy gondolta, hogy kikapcsolta. Ha nem egy összevágott anyag volt, hanem tényleg csak ennyit beszélgettek, akkor gratulálok. Két percig tartott az egész és Kingáról valamint a kialakult helyzetről az összes mondandója annyi volt, hogy lehetősége lett volna lefektetni, de inkább nem tette, majd legközelebb. 17 évesen nem várnék többet, de 43 évesen talán... nna.

Előzmény: mammamia28 (295)
Kr.Kr. Creative Commons License 2017.05.15 -1 0 328

Nem maradsz magadra :)

Engem mondjuk kifejezetten irritált a hanglejtése, ahogy beszélt. A hangszínünkről nem tehetünk (kivéve, ha napi 3 doboz cigivel mélyítjük), de ahogy beszélt és ahogy a kezeit tartotta közben... (tényleg nem akarom a nemi identitását megkérdőjelezni) olyan volt, mintha Lakatos Márkot láttam volna.

Bár a neki szánt Adrit nem tartom sokra, de amikor azt mondta, hogy nem elég férfias neki Doma lehet, hogy pont erre gondolt.

Előzmény: rana esculanta. (293)
Bellina2017 Creative Commons License 2017.05.14 0 0 327

Nyilván nem lehet így kiválasztani. De állítólag még illat (feromon) tesztet is csináltattak a jelentkezőkkel és az alapján próbálták előre megjósolni, hogy kik között fog működni a kémia:)

Előzmény: Smiley56 (318)
Smiley56 Creative Commons License 2017.05.14 0 0 326

De latszott az arcan, hogy keves hianyzik hozza. Jol kezelte a szituaciot. 

Előzmény: forgoszel (325)
forgoszel Creative Commons License 2017.05.14 0 2 325

Azon a magasröptű holdbéli marhaságon amit előadott a kocsiban szabályosan vinnyogtam. Csoda hogy a csaj nem röhögte el magát.

Előzmény: Smiley56 (324)
Smiley56 Creative Commons License 2017.05.14 -1 0 324

Robihoz egy csinos harmincas, videki, erettsegizett no illik, nem egy huszas, bulizos, diplomas, varosi. Millio no boldogan hozzamenne Robihoz es biztos vagyok benne, hogy vannak is a kornyezeteben ilyenek, de neki a huszas picsak kellenek,a holdutazas, meg a tantraszex es hasonlo hulyesegek nem a normalis csaladi elet, mert o egy olyan, de olyan SZEXY PASI, hogy Ohhhhhhhh! Szerinte. A huszas picsak szerint pedig csak egy kapuzarasi panikkal kuzdo, elvalt pali, nulla zsetonnal. Nezd meg a facebookon hany molett, csunyacska harmincas, negyvenes es otvenes no irta sohajtozva, hogy szegeny Robika micsoda bunko ez a Kinga es hany bombazo huszas volt ellenkezo velemenyen. A country zenei stilussal pedig sajnos mar harminc evvel ezelott sem lehetett csajozni. 

Előzmény: JohnIII (322)
BerDénes Creative Commons License 2017.05.14 -1 0 323

Elég volt már az ilyen kamu műsorokból...

JohnIII Creative Commons License 2017.05.14 0 1 322

Jópofa műsor volt, szítja a hozzászólásokat is. :)

1.) A fonnyadkás, kicsit már löttyed csaj és a papucsférjnek való, aránylag szimpatikus, béna srác:

Vajon mit vár (várt) a nő, egy Adoniszt? Brad Pittet? (csúnyán öregszik az is) Ilyen idősen már kompromisszumképesnek kell lenni. Jól van, nem kexxünk, de azért ha Párizsban vagyok, akkor szét gyaloglom a lábam, megnézek mindent, és fényképezek ész nélkül. Nem pedig zabálom a chipset és iszom az üdítőt rá, és sírok, hogy hogy milyen sz*r az élet. Mégha nem tetszik a társaság, akkor is, mert kirándulunk. Rengeteg ismeretlen ember képes jól érezni magát ismeretlen társaságban egy-egy társasutazáson, azért találták ki. Sőt...

2.) Érdekes lesz, amikor a csaj megmondja a tűzoltónak, mivel is kereste a kenyerét Sziciliában. Vagy mégsem?

3.) 16 év korkülönbség, nem olyan nagy. 20 év múlva ő 47, férje 63. Már nem is látszik... A csaj eddig nem talált párra, most főkép a mama lebeszélte. Pedig a pasi: saját ház, jó állás, szikár test, és tapasztalt. Még gyereket is tud csinálni, mert már bizonyított... :) scaj: nem egy atomtudós, vagy művelt, csak álművelt, sznob. A ponyvaregény se a világ közepe, de ha neki annyira tetszik, miért nem nézette meg a pasival, és jókat röhögtek legalább volna rajta, főleg ha kommentálja közben. Olvasni nem sokat tudott, és az az affekta hülye kiszólásai: " a virág kivágják és elrohad..." Ja 6 pálesz után dugna, csak a srác Úriember volt. Kevés ilyen van.

4. Doma és Adri. Ezen elcsodálkoztam, már előbb is írtam, hogy a srácnak legalább valamilyen képzettsége van, de műkörmösnek mi is kell? Kis mamapénz, hogy nyisson egy bótot, osz kész. Ő nem díva, csak egy rakás szerencsétlenség, pedig Domával jól el lettek volna, Ő talán kissé lassú, de biztos hátországot adott volna neki, akinél ki lehet sírni magunkat. De vele, nem rajta át.

Na kb.

 

 

Pandus Creative Commons License 2017.05.14 -1 0 321

Se nem hülyék, se nem ennyire megvezethetők sem vagyunk - igen, erre céloztam. Hanem annak vagyunk nézve!

Előzmény: Fényhang (320)
Fényhang Creative Commons License 2017.05.14 0 1 320

Se nem hülyék, se nem ennyire megvezethetők sem vagyunk. Előző hozzászólásomban a +25%-ot jó eredménynek írtam, az is.

Mindössze arról van szó, hogy a pszihológusokat is meglepte a tesztek (beválogatás) után kapott eredmény. Néha nem is tudtak szóhoz jutni, ilyenkor jött elő a Soós úr és próbálta kimagyarázni a helyzetet, ami neki sem mindig jött be.

Azért Ő, mint szakember sejtett dolgokat, de a műsor az műsor, valamit adni kell a nézőnek, hogy izguljon, szörnyülködjön, utáljon, tetszésre leljen, örüljön, szomorkodjon.

Mindezt megkaptuk, nincs okunk szidni a műsort és a benne megjelenteket.

Remélem, folytatják.

 

Üdv!

Előzmény: Pandus (308)
Ilhilla Creative Commons License 2017.05.14 -1 1 319

Kicsit félreértettél, igaz, nem fejtettem ki, miért. Nos: nem értek ehhez a részéhet, de úgy tudom, az egyházi esküvő felbontása nem annyi, hogy "közös megegyezéssel" beadják a bíróságra a keresetet, hanem vatikáni engedély is kell.

...és mivel ez egy szórakoztató (de a házasság szentségét tiszteletben nem tartó kamu dolognak tartom), nem tartanám helyesnek belekeverni az egyházat (úgysem értenék meg).

Előzmény: GPS (314)
Smiley56 Creative Commons License 2017.05.14 0 1 318

Nem tudom hogy lehet egy ilyen musort megcsinalni, de szerintem a parok kivalasztasa a kovetkezokeppen zajlott: Jelentkeztek valahanyan. Nem tudom hanyan, de nem lehetett tobb, mint ezer ember. Ezek kozul elso korben kiszortak a teljesen kepernyokepteleneket es a beszedkepteleneket. Mind kuka, mert elvezhezetlenne tettek volna a musort. Masodik korben kivalasztottak azokat, akik kelloen exhibicionistak es erdekesek a tv szerepleshez, akik tudnak beszelni az erzelmeikrol, gondolataikrol es nem felnek a kameratol. En peldaul mar itt kiestem volna, mert szorongok a szereplestol. Az elso ket kor utan maradhatott kb. 50- 100 ember.5-10 szazalek. Ez mar kezelheto mennyisegu emberanyag 4 pszichologusnak. Es most kezdodik az igazi munka, tesztek, szituacios gyakorlatok! Ebbol a mennyisegu emberbol kell kivalasztani negy parost. Hat nem konnyu!  Komolyan vette azt valaki, hogy a pszichologusoknak van olyan parvalasztasi algoritmus a birtokukban, ami kepes ezer emberbol kivalasztani a parokat ugy, hogy abbol garantalt boldogsag lesz? 

 

Smiley56 Creative Commons License 2017.05.14 0 1 317

Van kulonbseg az egyhazi es a polgari eskuvo kozott. A polgari eskuvon a torveny elott kotik ossze az eletuket a hazasulandok, a templomban az Isten elott. Az egyhazi eskuvo egyutt jar egy kotelezettsegvallalassal, a felek vallaljak, hogy az adott vallas ertekrendjenek megfeleloen viselkednek ebben a hazassagban, sot a gyerekeiket is ebben a szellemben fogjak nevelni. 

Van akinek ez mindent jelent es van akinek semmit. Akinek semmit, az azert hazasodik templomban, mert ott szebb a diszlet. Nem az egyhaz ad hozza valamit az egeszhez, hanem a ket ember ad egymasnak, akik szeretettel, tisztessegesen bannak egymassal. Nyilvan lehet szeretni egymast vallas nelkul is, de ugy egy kicsit nehezebb.

Igazad van abban, hogy az egyhazi hazassag eppen ugy tonkre mehet. 

Előzmény: GPS (314)
mac.m Creative Commons License 2017.05.14 -1 0 316

4-ből 1 tippjük bejött

 

Ennél még egy véletlenszerű sorsolásos kiválasztás is jobb eredményt adott volna...

Előzmény: GPS (314)
OrSoLy Creative Commons License 2017.05.14 0 1 315

Na azért a pszichológia lényege nem a társkeresés az embereknek, kicsit elragadtatjátok magatokat. Ha így lenne, áttérhetnénk az ilyenfajta ismerkedésre és mindenki élne boldogan. Az emberek viselkedését tanulmányozzák, de az emberek néha keresztbe tesznek az elképzeléseiknek, lásd a műsort.

 

Engem a pszichomókus nem idegesített, szerintem érdekesek voltak néha a magyarázatok, mi vezethetett egy-egy veszekedéshez, stb.

Előzmény: GPS (314)
GPS Creative Commons License 2017.05.14 -2 1 314

 

Ezek egyébként "kamu" esküvők voltak és az "egyházat" ilyesmibe nem illik belekeverni! :-)

 

Ugyan miért ne "illene" - úgymond?

 

Az Egyházat is emberek csinálják - pénzért - miért lenne az kivétel, ha pl. a házasságok sikerességét elemezzük?

Az egyházban kötött házasságok - ha úgy adódik - pont olyan sikeresen mennek szarrá, mint a civil pályán kötöttek - akkor mi a különbség?

Milyen pluszt ad az egészhez az Egyház?

 

Egyébként gratula a pszichológusoknak - 4-ből 1 tippjük bejött. Nem rossz, nem rossz.

 

Én azt kívánom nekik, hogy a házukat is ilyen "sikeresen" tervezzék meg nekik az építészmérnökök - és ha szerencséjük és ők lesznek az az 1 - a 4-ből - még akár túl is élhetik.

 

Szélhámos banda - szégyen, hogy ezeket még engedik legálisan népbutítani.

.

Előzmény: Ilhilla (312)
mammamia28 Creative Commons License 2017.05.13 -1 0 313

Maradjunk annyiban, hogy ritka idegesítő volt a stílusa és amit összehordott, az is :)

Előzmény: Mazsola0070 (306)
Ilhilla Creative Commons License 2017.05.13 -2 0 312

Ezek egyébként "kamu" esküvők voltak és az "egyházat" ilyesmibe nem illik belekeverni! :-)

Előzmény: Pandus (311)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!