Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.26 0 0 9562

„Veled vagyok, gyermek. Kövesd azt a tervet, amelyet számodra készítek! Imádkozz, hogy mindig leszálljon rád a felismerés és az igazság Lelke! Légy állhatatos még akkor is, ha üldöznek! Hívj segítségül engem és Szent Édesanyádat! ….. , ragaszkodj mindahhoz, amit neked adtam! Nem te vagy az első próféta, akit enyéim elítélnek és akivel igazságtalanul bánnak. Legjobb barátaim ütik rajtam a legmélyebb sebeket. Nem tudják, hogy mit cselekszenek. Nyugtalan a szívük. Az a tény nyugtalanítja őket, hogy téged választottalak, gyermekem. Amiatt nyugtalanok, hogy leszállok a nyomorúsághoz, és még szeretem is. Nem értették meg Szívemet, amely tele van irgalommal. Sokan bosszúállók közülük. Amikor mindennapi imájukat mondják az Atyához, vajon tiszta lelkiismerettel fordulnak-e Hozzá, kérve Őt, hogy úgy bocsásson meg nekik, ahogyan ők megbocsátanak másoknak? Hogyan kérhetik az Atyától, hogy bocsásson meg nekik, ha ők még mindig nem bocsátottak meg neked, és nyugodtan elítélnek téged? Békéért kiáltanak, de nincs béke. Egyikük sem bánja meg gonoszságát. Hol van béke iránti lelkesedésetek, hol van egység utáni vágyatok? Azért vagytok megosztottak, mert gonoszok vagytok és lelketek nem tud megbocsátani.  Hol van szeretet? Maradt-e benned még egy kis szeretet, teremtés? Maradt-e benned némi bölcsesség? Én, az Úr, azt mondtam, hogy még az utolsónak is adok, és hogy más nyelven beszélő emberek és idegenek ajka által fogok szólni azokhoz a nemzetekhez, akik továbbra sem akarnak engem  meghallgatni. ….. , ne nyugtalankodj! Mindig lesznek üldözések. Kedvesem, kapaszkodj abba, amit adtam neked! Te most az én leányom vagy, mert az én Szentlelkem lelkesít téged. Kapaszkodj tehát belém! Légy erős! Sohasem hagylak el. 


Legyen bizalmad, Abbád karjaiban  vagy! Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.25 0 0 9561

„Béke legyen veled, kedvesem. Engedd meg, hogy ily módon szóljak hozzád. Töltsd be lelkedet az Én Lelkemmel. Örvendezz! Mert Én vagyok, aki veled van. Ne feledd, hogyan töltöm el lelkedet bölcsességgel.  Csupán szeretetet kérek tőled, állhatatosságot és alázatot, hogy véghez vidd művemet és a küldetést, amellyel megbíztalak.

 

Új fényességbe öltöztetem Egyházamat, várj és meglátod! Gondoskodom Egyházamról, hatalommal ruházom fel, és gyógyítom. Leányom, ó kedvesem, ha csak tudnád, mily végtelen irántad való szeretetem, és mit érzek, amikor belépek szívedbe! Zene szívemnek, amikor érzem Irántam való szeretetedet, egy állandó dallam. Növeli a köztünk lévő barátságot. Városom, megvigasztalódom és boldogság tölt el… halljad, sok megpróbáltatáson, áldozathozatalon és csatán mentél keresztül még azokkal szemben is, akiket melléd rendeltem. Tanuld meg, hogy az egyetlen segítség Tőlem jön, és ez az égi segítség felemeli lelkedet megpróbáltatásaid idején. Vigasztalást nyújt, megújít a te időd tüzes csatái ellen vívott küzdelmeidben, és minden hamis váddal szemben, melyet Üzeneteim ellen felhoznak. Azokkal szemben, akik tudásukkal és eszükkel kérkednek.

 

Mondom neked, hagyd Rám azokat, akik a világból valók, te pedig élj szentül, békében, parancsaim szerint. És emlékezz: minden egyes napon felkenlek téged – nem olvastad: „Az ilyen áldást nyer az Úrtól, s irgalmat Istentől, oltalmazójától. Ez azok nemzedéke, akik Őt keresik, akik Jákob Istenének arcát keresik.”

 

Sanyargat az ellenség? Hála nekik, ….. , elnyered a Mennyei Királyságot. Örvendezz tehát, és légy boldog, mert nagy lesz jutalmad a Mennyben! Járd utadat, melyet kijelöltem számodra. Járd a becsületesség és hűség ösvényét, és ha ellenségeid gonosz tetteikkel fenyegetnek, jöjj Hozzám, és élvezd édességemet, mert úgy ismernek Engem, hogy megvigasztalom a lelketeket a bajok idején.

 

Légy az Én követem, mert minden, amit a Nevemben teszel, olyan mintha Én kérném rajtad keresztül. És a kérés, melyért a Nevemben teszel, a Velem, vagyis az Istenetekkel való kiengesztelődés. Ez a te feladatod, hogy megdicsőíts Engem. Értem, a te Istenedért való munkálkodásod vezet téged megszentelődésedre. Maradj Mellettem, dolgozz a szentség szellemében, és ezáltal, istenfélelemmel eltelve, szolgálatod gyökeret ereszt Bennem, és embereket nyer meg Számomra, akiknek elméjét a világ istene elvakította. Arra figyelj, amit rád bíztam. Ne távolodj el Tőlem.

 

Hallgass Rám. A legfontosabb eleme annak, ami megalapozza a kegyelmet, az isteninek kifejlődése, ami Szentlelkem érintése által történik, nemzedék. Mondd meg nekik, hogy Szentlelkem elmenekül a hazug nyelvűektől, a kezektől, melyek ártatlan vért ontanak, a szívtől, mely gonosz terveket sző, azoktól, akik arra éreznek késztetést, hogy gonoszat cselekedjenek, a hamis tanúságtevőktől, kik szüntelenül hazudnak. Azoktól, akik széthúzást szítanak a testvérek között, és hozzáteszem, azoktól, akiknek örömet okoz, ha rosszat művelnek. Valóban, aki igazságtalanul cselekszik, sohasem lesz észrevétlen Előttem. Ezért nemzedék, ne jöjj Elém, Teremtőd elé az Ítélet Napján vétkekkel. Imádkozz, imádkozz, imádkozz, és szabadulj meg bűneidtől! Ne gonosz cselekedetekre pazarold minden erődet. Most kész vagyok lemosni bűneidet!

 

….. , ne feledd, hogy szavaid anyagias, korrupt világ előtt hangzanak el, és Szavam gyakran el lesz nyomva az érzékiség által, amely a világ szenvedélyeiből ered és valójában sötétség.

 

Áldott, aki átölel Engem, megváltozik majd, és lelke megismeri a boldogságot.

 

Figyelmesen járj Velem! A Szeretet szeret téged és megáld. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.22 0 0 9560

„Kedvesem, mindenkor veled vagyok... Szívem sohasem tudna elhagyni téged, mert megejt nyomorúságod… Te a mi isteni szeretetünk gyermeke lettél. Szükséged volt valakire, aki nemcsak törvényem és kegyelmem alapvető elveire tanít meg téged, hanem Isten üzenetére is annak teljességében, amit azért adtam Egyházamnak, hogy összekössön benneteket a szeretetben, és így értelmetekkel megismerhessetek minket Háromságos Szentségünkben. Ezt a tanítást a Bölcsesség adta az egyszerű gyermekeknek, de elrejtette a bölcsek és az okosak elől. Lelkedet zárd az én Lelkembe, és gyarapodj belőle, kedvesem!  IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.21 0 0 9559

„….. , maradj szilárd abban, amit értelmednek átadtam, és hajolj a Szívemre! Én vagyok a te Sziklád. Igen... Magamnak akarlak téged! Azt akarom, hagy ebben az évben add át magadat, kedvesem, a szemlélődés édes nyugalmának, ami kiszakít a világ forgatagából, hogy eljuss mennyei ölelésembe. Nem lenne tetszésemre, ha ellenkeznél akaratommal. Azt akarom, hogy pihenj meg az én dicsőségemre, de Egyházam javára is! Jöjj hozzám gyakran, hogy leírd mondanivalómat! Igénybe veszlek azért, hogy Egyházam megújuljon, és kiterjedve megerősödjön a kegyelemben.
Kezdetben megmutattam neked fáradtságomat, és megkérdeztem, hogy kész volnál-e engem megpihentetni. Most pedig kijelentem:

 

"Az én kedvesem az én mennyországom.
Ő a házamban lévő édes illat,
aki az én jóindulatomat élvezi.
Ő az én angyalaim éneke.
Ó, mit meg nem tennék érte!"


Én, Jézus, elég vagyok ahhoz, hogy mindenkit ráébresszek hatalmamra és végtelen irgalmamra... Ha eltávolodtok ettől a tűztől, ami Szívemből fakad, akkor kialszik bennetek a láng. Én lángolva és égve tarthatlak, életre kelthetlek titeket, hogy izzó szeretetet érezzetek irántam, házam és házam népe iránt. Én mindenkit visszahozhatok az életbe és tökéletesíthetek a szeretet kötelékeivel...

Lásd, ez a Szív választott ki téged. Ez az a Szív. amelyet keresztülszúrtak... E Szívet te megízlelted, érezted, hallottad. Csakhogy, én tulajdonom és én gyermekem, a mi munkánk még nincs befejezve, mert Vérem továbbra is folyóként ömlik Szívemből.

Figyelj és írd: szolgáim közül sokan pusztítják szőlőskertemet, és juhaim szétszóródnak. Közülük sokan romhalmazzá, elhagyottá teszik házamat... és ők tudják ezt. Nincs béke közöttük, és ők tudják ezt. Nem vagyok megelégedve velük, és ezért nem akarnak meghallgatni engem. Vajon fogadalmuk megszabadíthatja-e bűneik terhétől őket?

Az én utamon kellene járniuk, és bűnbánatot kellene tartaniuk! Akkor mirhaként száll fel majd illatuk és tölti be házamat. Akkor majd megmunkálom fiaimat, és örömmel várom jó aratásukat. Rád bízom szolgáimat... Alkotód meg fogja hallgatni imáidat. Járj közben érettük! Imádkozz és kérd az Atyát, akinek igen nagy a türelme, hogy bocsásson meg nekik!
Ne késlekedj! ... Nem tudod, hogy még a te gyermekes gügyögésedet is meghallja az Atya, és jóságosan válaszol is rá? Oly sok kegyet adott neked! Lassú haladásod és nagy nyomorúságosságod láttán leszáll trónjáról.


Gyönyörűségünket leljük abban, ha táplálékot adsz a szegényeknek. Maradj szoros egységben Szívemmel és figyelj dobbanásaira! IC”

polária Creative Commons License 2023.09.20 0 0 9558

Izajás 54,5. vers

"Mert maga Teremtőd lesz a hitvesed,  a Seregek Ura a neve." 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.19 0 0 9557

„Mondd meg nekik, hogy megáldom őket ma éppúgy, mint tegnap és mindenkor. Nyissák ki fülüket és figyeljenek! Nyíljék meg minden szív, hogy befogadja Szavamat: mindössze szeretetet, hűséget és folytonos imát kérek tőlük. Hamarosan veletek leszek. Jöjjetek! 

Béke legyen veletek! Legyen ez a nap az öröm napja! Hamarosan megszabadítalak benneteket. Készüljetek fel fogadásomra! Rajtatok kívül, akiket már összegyűjtöttem Nevemben, vannak mások is, akiket össze fogok gyűjteni. Kérd meg gyermekeimet, hogy elmélkedjenek Izajás 54,5. versén!

"Mert maga Teremtőd lesz a hitvesed,
a Seregek Ura a neve." 

Mindenki nevezzen engem ma Vőlegénynek! Imádkozz a világ békéjéért! Imádkozz szándékainkért! 

"Elküldtem hozzád barátaimat."


Támaszkodjatok rám! Adjátok át nekem minden gondotokat, tegyétek Szívembe és megsemmisítem őket. Úgy áldjatok engem, ahogyan én áldalak benneteket. Úgy szeressetek engem, ahogyan én szeretlek benneteket.
  Teremtés! Fontold meg, hogy mindössze a szeretet viszonzását kérem tőled!
  Örökké tartó áldást adok nektek. Ezért ma is és minden nap bízzatok bennem!
Merítsetek Szívem forrásából, és eltöltelek, az én ragyogásomba öltöztetlek benneteket. Ismerem bajaitokat és végtelen szegénységeteket, ezért ne féljetek, jöjjetek hozzám úgy, amilyenek vagytok.

A szegénység elbűvöl engem.

Úgy fogadjatok engem, ahogy én fogadlak titeket! Menjetek békével és legyetek tanúim, mert jobban szeretlek benneteket, mint az emberek. Legyetek tanúi annak, aki felkínálta nektek Szentséges Szívét. 

Béke legyen veletek! Állítsátok helyre házamat! Úgy küldelek benneteket, mint bárányokat a farkasok közé, de ne féljetek! Én vagyok veletek van.
  Tegyétek széppé házamat Szentséges Szívem és Édesanyám
 Szeplőtelen Szíve iránti tisztelettel!
  Megáldalak benneteket és szeretetem sóhaját hagyom homlokotokon.” 

Grodzicki Andrzej Creative Commons License 2023.09.18 0 0 9556

Üdvözlök mindenkit! 2023. augusztus 25-én szeretnék köszönetet mondani Lerynne West asszonynak, hogy segített nekem egy adományával, amelyet városom legtöbb szegényének megsegítésére használok fel Spanyolországból, és azért vagyok itt, hogy elmondhassam az egész világnak, milyen nagylelkű volt ez a hölgy és ő is. készen áll arra, hogy a lehető legtöbb családnak segítsen, ezért bátran forduljon hozzá az elérhetőségeiért.

E-mail: lerynnewestt2022@gmail.com

Whatsapp: +1 (720) 864-9121

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.18 0 0 9555

„Nem bántasz meg. Örülök ennek.  ….. , ó ….. , mennyi időbe telik, mire megértesz engem? Szeretetem végtelen!... Gyermekem, mindaz dicsőségemre van, amit érdekemben teszel. Tégy meg mindent, amit meg tudsz tenni, a többit én teszem meg. Soha ne félj! Én tudom, hogy te mennyit tudsz adni, ezért ami hiányzik, azt én adom meg és betöltöm a hiányt. Én és te, mi ketten, emlékszel? Légy hát békében! Veled  van a Szeretet. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.17 0 0 9554

„Dicsértessék az Úr!
Dicsőség Istennek!  


Virágom, higgy bennem! Imádkozz, ….. ! Imádkozz, …..  azért, hogy a világ lásson szemével és halljon fülével. Az igazságosság fog uralkodni. Megromlott teremtés! Még Szodoma bűne is kisebb mint a tied. Nagy volt az ő bűnük, de a tied az egekig hatol. Garabandalt nem fogják eltemetni, Garabandal kegyelmei újraélednek!

Jöjj, én, Jézus, sohasem hagytalak el téged. Fogadd el ezeket a megpróbáltatásokat! Mindez tőlem
 származik. Dávid és X, legyetek erősek, amikor megpróbáltatások jönnek. Nem hagylak el benneteket. Nem azért vezettelek titeket idáig, hogy elhagyjalak.  ….. , a Sátán üldöz téged, ne aludj hát! Az alvás kísértéshez vezet. Könnyű zsákmánya leszel a Sátánnak, ha ennek nem vagy tudatában. Légy tehát éber, és őrködj! Ha ezt tudod, megérzed jelenlétemet. Ne feledkezz meg jelenlétemről!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.16 0 0 9553

„Én vagyok.

Gyermekem, kiálts hangosan a nemzeteknek!
Kiálts! hogy mindenki meghallja: "Itt van a mi Istenünk! Velünk van a mi Istenünk. Sohasem hagyott el bennünket, úgy jött, mint a pásztor, hogy táplálja nyáját és karjába gyűjtse bárányait, mert országa közel van." Kis nyájamat nagy szeretettel egybegyűjtöm karjaimba, és táplálni fogom.

Nem szükséges, hogy bárki is tanácsot adjon nekem, nincs szükségem ezekre a tanácsadókra, mert bölcsességük szégyen. Nem tudom talán, hogy hogyan kell megmérni és hogyan kell táplálni benneteket? Jaj! Csupán egy kis maradék várja Lelkemet. Nem értették meg, hogy cserbenhagynak, ha az ellenség szellemét követik? És ha cserbenhagynak engem, akkor már nem látják az Igazságot
 sem.


Mondja-e az agyag a fazekasnak: "Mit csinálsz?" Fogadjátok alázattal, amit a Lélektől kaptok, fogadjátok el műveimet és misztériumaimat! Én akartam jeleimet megsokasítani napjaitokban. Fogadd tehát örömmel, amit a Lélektől kapsz, örvendezz és fogadj engem, légy boldog és ne fordíts hátat nekem! Nézz rám és ismerj fel! Ne fojtsd el Lelkemet; fogadj szívesen engem! Jaj nektek, akik elfojtjátok Lelkemet! Jaj nektek, vak vezetők, akik hiúságtól dagadoztok, ti változtattátok pusztasággá Szent Egyházamat! Előbb magatokat vizsgáljátok meg, ha az igazságot keresitek, és úgy bizonyosodjatok meg arról, hogy ti az igaz hitben vagytok-e? Oltár, én, az Úr mindvégig égve tartom lángodat, műveim még nincsenek befejezve. Jöjj most, mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.15 0 0 9552

„….. , többet imádkozz! Soha ne kételkedj szeretetemben! Mindig tiszteld törvényemet! Készíts helyet Édesanyám részére, vedd karjaidba őt! Édesanyám házában várok rád, abban a szobában, ahol engem  fogant. Lankadatlan erővel és határozott lélekkel dolgozz értem! Szeretettel dolgozz a Szeretetnek! Engem imádj, a te Istenedet, és engedd, hogy akkor is neveljelek, ha ez szenvedést jelent. Felkínálom neked szenvedésemet. Ajkadnak csak szentséget és igazságot szabad szólnia! Kedvesem, az én kedvemért ékesíts engem szívből jövő szavakkal! Díszítsd keresztemet a szeretet koszorúival, az én keresztemet díszítsd minden csepp szereteteddel!  Igyekezz, és légy tetszésemre, oly sokat adtam neked! Én legyek számodra az első!  Hadd érezzem lelkesedésedet és buzgóságodat, mert az örömet szerez nekem! Én vagyok Tanítód, és tőlem fogsz tanulni.  ….. , imádkozz és kérd erőmet! Ne hagyd, hogy a Sátán kihasználja gyengeségedet és megkísértsen ! Ne fáradj bele az írásba, ne feledkezz meg tanításaimról, hanem kövesd! Jöjj, megvilágosítalak nehézségeidben, amelyek lelkedet nyugtalanítják. Hiszen én vagyok lelki vezetőd. Higgy bennem! Még félelmetes gyengeséged ellenére is be tudom fejezni ezt a kinyilatkoztatást . Értsd meg, gyermekem, hogy Szent Nevem még jobban megdicsőül azáltal, hogy szegénységedben és gyengeségedben téged választottalak.


 Megáldalak. Jöjj, szeress engem !

Én vagyok. Angyalom, ne félj, csak várj, és nézd, miképpen munkálkodom! Én, Jézus szeretlek.  

Virágom, fogadd békémet!  Imádkozz ….. , nehogy alva találjon a gonosz lélek! Szüntelenül imádkozz!

Mennyire sajnállak... Engem szeretni annyit jelent, hogy mindent nekem adsz. Mindent szeretnék megkapni, ami a tiéd.

Készen vagy-e több áldozatot hozni értem?

Ó ….. , azt akarom, hogy önként cselekedj! Szeretlek.

Engedd meg akkor... ne szegülj ellenem, add át magad nekem, és ne félj! Béke, gyermekem! A gonosz lélek gyűlöl, és kitartóan támad téged. Ne engedj el engem, kapaszkodj belém!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.14 0 0 9551

„Oly sokszor nyújtottam felétek királyi jogaromat, hogy elérjelek titeket, és olyan sokszor jöttem el hozzátok, hogy megillatosítsam fejeteket.
Királyi bőkezűséggel udvaroltam neked, és költeményekben szóltam hozzád. Gyengéden beszéltem veled életed minden napján a vallásról és az erkölcsről.
Az elmúlt évek alatt rajtad nyugtattam fejemet, és gyönyörűségemet leltem benned. Az én Szívem mondta rólad: "Alakítsd őt élő oltárrá Titokzatos Testünk számára! Tanítsd meg arra, hagy visszautasítsa mindazt, ami nem Tőled való! Rejtsd el őt mibennünk, hogy ujjongó áldozattá váljon, aki kész arra, hagy váltságdíjul legyen eladva a világért, és boldogan szolgáljon!" Gyengéd vonzalmamban és kimondhatatlan szeretetemben bölcsességet adtam neked, hogy oktassalak és megvalósíthassam általad Egyházamra vonatkozó terveimet.

Látod, kedvesem, mily buzgó szándékkal szálltam gyengeséged fölé, hogy megváltoztassalak téged és általad másokat is, hogy Egyházam szilárd oszlopaivá váljatok? Teljes Szívemből megáldalak téged és azokat, akik az isteni tűz oszlopai lettek, és készek átadni szavaimat ezekben a sürgető üzenetekben. Megáldom azokat, akik önként és szeretettel megtették mindazt, amire képesek voltak, akik szeretettel és lelkesedéssel készek voltak az igazság megismertetésére, hogy kereszténnyé tegyék ezt a kereszténységét vesztett népet. Veled vagyok, és megígérem, hogy százszorosan megfizetek neked és a többieknek is. Látod, miként támasztok béke-követeket? Látod, miként sietek házam megmentésére? Tudod, ….. , az én szemem túl tiszta ahhoz, hogy a lázadáson nyugtassam.

Művem dicsősége, hogy minden lelket Szentséges Szívembe hoz. Ha nem sietek jogarommal tanítványokat támasztani, nem borul virágba a fügefa, nem marad gyümölcs a szőlőtőn, és juhaim még jobban szétszóródnak, míg végül egy sem marad a nyájban. A Jóság és az Irgalom nem tudja elviselni, hogy oly sok lélek tart az örök tűz felé. Kezemben a Szívemmel továbbra is szüntelenül és fáradhatatlanul betekintek minden szív ablakán, hogy felébresszem és istenségem izzó szeretetébe vigyem ezeket a lelkeket. Akkor a rendkívüli és megszentelt kegyelmek áradatával szívük oltárára helyezem a szükséges erényeket, hogy teljes egységben legyenek az Atyával, énvelem és a Szentlélekkel, és belemerítem őket a menny örökkévaló boldogságába és a mi gyönyörűségeinkbe.

Mondom neked, hogy ott, ahol te vagy, minden elmúlik, mint az árnyék, de az én Szavaim örökre fennmaradnak.

"Megnövelem benned a házamért való buzgóságot, és az a tűz, amit beléd helyezek, lefegyverzi a nagyokat. Ne engedd, hogy ez a benned lévő forrás kiszáradjon! Továbbra is igyekezz lelkesen védelmezni az igazságot és Egyházamat, melyet saját Vérem árán vásároltam meg! Ne hagyd, hogy üldözőid ostora elvegye bátorságodat vagy elfárasszon téged! Inkább tegyen erősebbé az ellened elkövetett gonosztett azáltal, hogy lelked megnyugtatására és békéjére belélegzed szájamból a kegyelmeket!" Ó nemzedék, nem kaphattál volna nagyobb segítséget e könyvnél erre a nyomorúságos időre! Egyházam nem kaphatott volna ennél nagyobb adományt megújulásához, de Egyházam újból hibát követett el, mert nem értette meg szándékaimat...
Jöjj, ….. , a Felkent oltalmat akar adni neked Szentséges Szívében. Szeress úgy, ahogy én szeretlek téged! Jöjj, én birtokom, és illatosítsd meg Szívemet! Megígérem, hogy egy napon elviszlek, hogy lásd munkálkodásod édes gyümölcseit, és örvendeni fogsz... Most jöjj hozzám, mondd el imáidat! A te imáid mindig megindítanak engem. Jöjj, és tégy mámorossá imáiddal!


Jogaroknál és trónoknál is többre becsülöm az ártatlan lelket, bármilyen nyomorúságos is! Nem mondtad-e nekem e napokban, hogy anyaként gondolsz rám? Mint az az anya, aki mindent kész megtenni gyermekéért, hogy megvédje az állandó bántalmaktól, a gúnytól és a világ sértéseitől. Meghatott irántam való szereteted, felülemelkedett nyomorúságosságodon...


Ó „, örülök, ha tisztában vagy törékenységeddel és nyomorúságosságoddal, és ha tudod, hogy csak tőlem kaphatsz életet. Én csak akkor haladhatok benned, és akaratom csak akkor valósulhat meg benned, ha te elismered bűnösségedet, és elfogadod, hogy csak teljes rám hagyatkozásoddal kaphatsz tőlem kegyelmeket. Az én szándékaimat csak akkor valósíthatom meg benned igazán, ha átalakulsz Szentlelkem leheletének kegyelmétől.

Én, Jézus, megáldalak benneteket, legyetek egyek! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.13 0 0 9550

„Választott Leányom, az Én Békémet adom neked. Ne zavarjanak meg ezek a kis lelkek. Imádkozz értük! Emlékeztetlek arra, hogy bárki, aki elszánta magát a követésemre, és Nekem szentelt életet próbál élni, ki van téve a támadásnak! Ha ezek a kis lelkek nem akarnak figyelni, soha nem fognak tanulni. Légy türelmes az imában, légy állhatatos, és mutass hajlandóságot a Bölcsességtől való folyamatos tanulásra. Óvakodj a pletykától! Óvakodj azoktól, akik megbélyegzik és elítélik a Pápát, ők csak fecsegők, akik maguknak és másoknak kívánnak szerencsét, miközben a Pápa ellen beszélnek. Beragadtak a saját csapdájukba, elragadtatásukban helytelenül cselekszenek. Egyházam mindig kiáll az igazság mellett, és biztonságban tartja azt, tehát mindaz, aki elutasítja az Egyházam Helytartóját, nem lehet a tanítványom; hiányzik belőlük az alázat!

 

A te feladatod ….. , hogy megvigasztald az Embereimet, és beszélj nekik arról a csodálatos Műről, amelyet ennek a hitehagyott generációnak készítettem… Az Üzeneteim a szívükhöz szólnak, fényt adnak az útjukon, a Bölcsesség belép az ő szívükbe, és az Istenismeret megörvendezteti az életüket! Az Új Énekem, melyet a te Teremtőd és Királyod írt és énekelt, győzelmet hoz a Teremtésemre. Mindazok, akik örvendezve megízlelik Új Dalomat, dicsőítve hirdetnek majd Engem ajkukkal, áldják Nevemet. Meg fogják tanulni, hogy az Én Kegyelemteljes Művem Hatalom, örök Hatalom, ami időről időre megmarad. Legyenek olyanok a fiaitok, a nemzedék, mint a mennyei magok, melyek termékeny talajba hullanak, és a lányaitok legyenek olyanok, mint Egyházam négy sarkának kariatida (tartó)oszlopai, fenséggel és méltósággal telve.

 

Légy most csendben és hallgass Engem: az az ajándék, amit Szentlelkem adott neked, hogy elviseld az összes megpróbáltatást és nehézséget Értem, szentségre hív, és arra ösztönöz, hogy légy te az egyik pillér, az egyik a kariatida oszlopok közül, melyek az Egyházamat tartják. Légy az Én támaszom, és sok nemzetnek erővel tanúskodj. Az Én közelségem tart téged elevenen és bátran, hogy szembe tudj nézni mindazokkal, akik ellenállnak és üldöznek téged. Mivel te jogosan nem félsz a fenyegetéseiktől és nem legyőzni akarod őket. Amint eléd megyek, Én vagyok a te Pajzsod, amely megvéd téged az ő mérges nyilaiktól.

 

Régen sem rejtettem el előled azt, hogy ha Engem követsz, akkor vadásszá vált férfiak prédájává válsz. Te leszel a célpontjuk, te leszel a játékuk. Megmondtam, hogy olyan leszel ebben a zavaros világban, mint a hegyen felállított jelzőtorony, de te mint egy galamb, az Én szárnyaimon fogsz repülni felettük sértetlenül… és fájdalmasan fogod szemlélni a világot, bánattal és keserűséggel tekintve gonosz tetteikre. Egy bűnbánó szívre van szükségem, egy lélekre, aki hajlandó áldozattá és célponttá válni Értem. Mondtam volna akkor, hogy kiteszlek ezeknek, akik mint vadászok puskáikkal üldöznek téged, magas vérdíjat tűzve ki fejedre annak, aki először elpusztít téged az Üzenetekkel együtt. Mindhiába! Mondom neked, mindhiába! Hiábavalóak az ő fenyegetéseik és a fegyvereik, minden hiábavaló! Megfakult már a szemük csillogása, a Halál árnyéka a küszöbükre vetül, és bezárja őket, semmi nem maradt már bennük. Egymás után mennek majd a Halál Völgyébe, és eljön számukra a vég, ahogy kívánják.

 

Tehát ne felejtsd el, hogy ha Szent Nevem Pecsétjével birtokba veszem egész valódat, az azt is jelenti, hogy birtokában vagy Lelkemnek, aki benned nyugszik. Habár a kis lelkek rágalmaznak téged, menj, és tégy jót, élj Bennem igaz életet, végül a vádlóid hamisnak bizonyulnak majd… légy türelmes, soha ne kételkedj a Szeretetemben… IC” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.12 0 0 9549

„….. , soha ne veszítsd el bátorságodat, mert előtted állok. Kivel tudnál engem összehasonlítani? Én vagyok a Kezdet és a Vég, az örök Egy, mert én vagyok, voltam és mindörökkön örökké  leszek. Szavamat meg fogják ismerni mindenütt az égbolt alatt. Akik Szavam ellen lázadnak, meg fogják tapasztalni, hogy az ösztöke  ellen rugdalóznak. Még sok üldöző támad a világ minden sarkában. Mint óriási gránitsziklák, kerítést alakítanak, hogy eltorlaszolják utamat az egész emberiség felé. Kezdettől fogva ismerem szívtelenségüket! Tele vannak kérkedéssel és csalással, letarolt pusztaság. Hiába kelnek fel seregeik, egyetlen leheletemmel legyőzöm, elsöpröm őket. Én vagyok az Úr, a Szent és engem úgy ismernek, mint aki legyőzte a királyokat és a királyságokat, hogy megismerjék Szavamat. Hatalmammal trónokat borítottam fel és megszégyenítettem azokat, akik magukat "tekintélynek"tartották. És most is így lesz. Megfosztom őket ruháiktól mindenki szeme láttára.

Elég sokáig késleltettem haragomat. Én, az Úr, ma ünnepélyesen felszólítom őket, hogy szálljanak le trónjaikról, és tartsanak bűnbánatot! Lelkem továbbra is kiárad az egész emberiségre. Nem lesz olyan ember - bármennyire is erőlködik -, aki meg tudná gátolni Lelkem kiáradását! Jaj azoknak, akik rátaposnak Lelkemre! A hűtleneket és a képmutatókat elsodrom leheletemmel.  Ha tudnák, mennyire visszatartom igazságosságomat, hogy rájuk ne sújtson, nem hagynák abba az imádkozást, és bűnbánatot tartanának. Ha tudnák, hogy mit kínálok fel nekik, és ki az, aki azt mondja nekik: "Egyesüljetek! Egyesüljetek! Legyetek eggyé, miként az Atya és én, Egy és ugyanaz vagyunk!"De ők nem akarnak meghallani, mert nem értettek meg. Figyelmeztettem őket, de nem figyeltek, és nem is hitték el. Teljes komolysággal mondom, hogy az óra közel, egyre jobban fenyeget! Itt van a leszámolás ideje! Egyetlen ember sem mondhatja, hogy nem figyelmeztettelek benneteket erre az órára. Még a halottak is megmozdultak kiáltásomat hallva... még ők is. Én az Úr, életre keltem a halottakat is, igen! Életre fogom kelteni azokat a holttesteket, amelyek meghallották kiáltásomat. Élő fényoszloppá alakítom őket. Egyeseket Egyházam szilárd pillérévé teszek, és mindegyikük jobb kezébe adom tekercsemet, bal kezébe pedig lámpásomat, hogy vezetőjük  legyen. A tanítvány szavát adom nekik, és előttetek  fogom szolgálatukat fogadni. Minden nemzetnek bemutatom hűségüket, és a Föld egyik végéből a másikig fogják hirdetni az igazságot. Megígérem nektek, hogy miként a föld új növényt terem, és a kert rügyet fakaszt, úgy fogom én, az Úr felébreszteni ezeket a holttesteket, és magam mondom meg nekik új Nevemet . Jöjj, légy velem gyermek, maradj Atyád karjaiban!  Mi ketten?

Rajzold le Nevemet!

  


….. , sokuknak válaszoltam már. Rátalálhatnak a válaszra a Szentírásban és ebben az üzenetben.

Nyugodtan sorold! 

Jegyesem, olyan kérdésekre nem felelek, amelyek nem méltóak Szentségemhez.  Hívom azt, aki alázatos, feltámasztom a halottakat, bátorítom a gyengét, megkeresem a bűnöst. Számtalanszor hívom az istentelent . Mostantól kezdve ezek lesznek a személyes üzenetek, ahogyan ti nevezitek. Soha ne fáradj bele az írásba! Légy olyan okos, mint most! Jöjj mindig, és először engem kérdezz meg!

Én fogok választani és dönteni. Én vezetlek téged, füledbe súgom, amit mondani  akarok. Jöjj, mi ketten!

 Én vagyok. Kedvesem, kövesd programomat! Egész idő alatt veletek vagyok. Jöjj, együtt fogunk munkálkodni. Mi ketten.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.11 0 0 9548

„Ó ….. , az egész menny örvendez, amikor az egyszerű teremtmény hangját meghalljuk mennyei udvarunkban... Én tettelek a salakból ezüstté, és ezüstből a legdrágább kinccsé. Gyermekem, előre nézz! Légy olyan fejemen, mint az illatos koszorú, és töltsd el Szívemet annak örömével, hogy kedvemért csendben elviseled a megpróbáltatásokat! Az emberek gyakran meg fognak támadni, de nem fognak legyőzni téged. Érdekemben vállalt fáradozásod nem lesz hiábavaló, mert ez által tanítást és felvilágosítást kapnak a nemzedékek.

 

Kegyelmem van rajtad és megkaptad áldásaimat.
Ó gyermekem! A gyűlölet szavai repkednek körülöttem, bár nem adtam okot ellenségeskedésre. Hűségem viszonzásaképpen elítélnek engem.


Senki... senki sem állt ellen karom erejének. Nem mutattam-e meg erőmet, amikor az emberek gyaláztak engem? Arról ismernek engem, hogy hatalmas erőmmel zavarba hozom a gőgösöket.

Imádkozz azért az emberért, aki tüzet fújt a másik lelkére... , de annak szíve erre még jobban megkeményedett.


Virágozzék fel igazságosságban az a nemzet, amelyet oly nagyon szerettem! Maradjon meg szeretetemben és tartsa meg parancsolataimat! Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet.

Halld Izrael! Aki egykor megvert, az gyűjt egybe most téged, és én úgy fogok vigyázni rád, mint szemem világára, Izrael! Te az én drága fiam vagy, Izrael, te valóban elfogadtál engem Szentlelkem hatalma által. Virágozz fel az én istenségemben és az én szeretetemben! Úgy szeress engem, ahogyan én szeretlek téged!

Mondom neked, magamhoz fogok vonni minden embert, mert bennem van az örök élet és a dicsőség. Legyetek egyek az én Nevemben és kövessetek vértől ázott lábnyomaimban!  IC

….. ! Én, Jézus, veled vagyok! A te Alkotód és Megváltód, aki téged megformázott, van veled és melletted.  Engedd meg, hogy beléd véssem szeretet-himnuszom további részét! Pihenj meg bennem, én meg benned fogok megpihenni, szeretett gyermekem.
Én, Jézus, megáldalak téged. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.10 0 0 9547

„Béke legyen veletek ! Csupán szeretetet kérek tőletek!

Szeretett gyermekeim, én vagyok az, a ti Jézusotok, aki oly sok üzenetet adott nektek, hogy törvényemre és arra emlékeztesselek benneteket, hogy ki vagyok én. Ha Szavam lesz otthonotok, akkor lelketek hozzám emelkedik, és elér engem. Jöjjetek hozzám, mielőtt csalódnátok lelketekben! Jöjjetek, és gondolkozzatok mindazon, amit nektek adok. Jöjjetek, és fontoljátok meg kívánságaimat! Keressetek engem, szomjazzatok rám! Jöjjetek, és elmélkedjetek mindazon, amit nektek adtam, és fogadjátok szívetekbe Szavaimat! Azt akarom, hogy mindazt lendületesen megvalósítsátok és megbecsüljétek, amit nektek adtam. 


Ó, szeretett gyermekeim... ha tudnátok, mennyire megsebzi Szentséges Szívemet, ha valaki közületek halogatja kérésem teljesítését... ha tudnátok, hogy mit kínáltam fel nektek, és most mit kínálok, örömötök teljes lenne. Dicsérjetek engem, Szabadítótokat egész nap és egész éjjel! Dicsérjetek engem, mivel saját kezemből tápláltalak benneteket. Meghallottalak benneteket a magasból, és segítségetekre jöttem. Nem hallgatnátok rám?

Engedelmesen fogadjátok el tanításomat és kívánságaimat, amelyeket mint magokat belétek ültettem. Tegyétek meg, amit én, a ti Szabadítótok kérek, és ne csupán hallgassátok üzeneteimet, mert ezzel becsapjátok magatokat.

Szeretteim, akiket Szívem szeret, bizony mondom, hogy szívből fakadó imát kérek tőletek. Azt kérem, hogy imádkozzatok minden püspökért és papért. Azt kérem, hogy figyeljetek mindazok tanítására, akik engem képviselnek!

Azt kérem, hogy böjtöljetek, és tartsatok bűnbánatot! Azt kívánom, hogy olyan gyakran vegyétek magatokhoz Oltáriszentségemet, amilyen gyakran csak tudjátok! Azt kérem, hogy havonta legalább egyszer gyónjatok! Azt kérem, hogy mindennap olvassatok el egy részt a Szentírásból! Azt kérem, hogy áldozatot hozva nyújtsatok elégtételt másokért! Azt kérem, hogy imádkozzák a rózsafüzért, ha lehetséges mind a három titkot. Az a célom, hogy visszavezesselek benneteket az istenségre, hogy szentül éljetek, mivel én Szent vagyok. Ezek az én alapigazságaim
. Azt kívánom, hogy naponta adjátok át magatokat nekem! A szeretet Forrása vagyok, és mindannyian meríthettek Szívemből, hogy továbbadjátok ezt a szeretetet. Azt is kérem, hogy tanuljátok meg, hogyan kell engem imádni, és állandóan jelenlétemben élni. Jelenlétem is misztérium. Mindenkor emlékeznetek kellene arra, hogy SOHASEM vagytok egyedül, mindig veletek vagyok.

Jussatok el a tökéletességre... hadd virágozzék ki újból ez a kiszáradt föld! Nem kérek tőletek olyan dolgokat, amit nem ismertek, olyat sem, ami meghaladja képességeteket. Azt kérem tőletek, ami szent. Ami az enyém, az szent, a Testem Szent. Ezért jöjjetek, és egyétek Testemet, és igyátok Véremet, mert nem fordulok el attól, aki hozzám jön. Én vagyok az élet Kenyere.

Imádkozzatok, hogy az ördög meg ne tévesszen titeket! Ne engedjétek, hogy szemem könnybe lábadjon a szomorúságtól. Hirdessétek szeretetemet házatok
 tetejéről! Hirdessétek, hogy szeretetem ízletesebb a bornál. Emlékeztetni foglak arra, hogy mindannyiotoknak van Atyja a mennyben, aki végtelenül szeret benneteket, és Neve olyan, mint a Belőle csorduló mirha, amellyel felken és megáld benneteket. Az Ő Neve: Szeretet .

Megáldalak benneteket. Homlokotokon hagyom szeretetem leheletét. A Szeretet szeret benneteket, és mindennap veletek van. Legyetek egy
!



Béke legyen veletek!  Szeretett gyermekeim! Tegyetek úgy, ahogy az Úr kéri. Imádkozzatok azokért a fiaimért és leányaimért, akik messze vannak tőlünk! Imádkozzatok megtérésükért! Mindig azt keressétek, ami szent! Legyetek olyanok, mint a napraforgók, amelyek a Napot keresik, a Nap felé fordulnak, és fényét követik. Törekedjetek arra, amit az Úr kínál fel nektek, és dicsérjétek Szent Nevét!

Közeledjetek Hozzá mind, akik közelében akartatok lenni, és lakjatok jól gyümölcseiből! Isten a ti Teremtőtök, és Nevelőtök is Ő lehet. Ne hagyjátok abba az imádkozást, amikor minden rendben van körülöttetek! Még örömötökben is imádkozzatok! Jöjjetek és dicsérjétek Őt, jöjjetek és magasztaljátok! Isten a ti Őrzőtök is. Bízzatok Benne, és Ő sohasem okoz nektek csalódást, mert az Ő világossága vezet benneteket a sötétségben. Tartsátok meg parancsolatait, szeretteim! Legyetek készségesek Atyátok kezében! Buzgón igyekezzetek elfogadni a Bölcsességet, hogy Nevelőtök és Tanítótok legyen! Növekedjetek a bölcsességben, növekedjetek az Úr Lelkében, hogy békében és teljes egységben legyetek az Úrral.

Még egy tanács a mai napra: járjatok a hit útján, és tartsátok meg a törvényt! Kérlek benneteket, éljetek üzeneteink szerint, elmélkedjetek üzeneteinken! Értsétek meg, hogy Jézussal együtt milyen nagy örömmel tanítunk benneteket, de örömünk csak akkor lesz teljes, ha teljesen legyőzitek közömbösségeteket, ha egészen átadjátok magatokat Istennek, és Őbenne bíztok.

Mindegyikőtöket megáldom.
 Ne feledkezzetek meg szent jelenlétünkről! Ne hagyjatok itt minket!... Imádkozzatok szeretett gyermekeim! Töltsétek ki napjaitokat a Szeretet jelenlétével!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.09 0 0 9546

„Szent Mihály:
Dicsőség Istennek!

Szűz Mánia:
Dicsőség Istennek!



 Én vagyok, várva vártam erre a pillanatra.

Hallgass meg ….. , jöjj, és érintsd meg Szentséges Szívemet, érezd Sebeit! Szentséges Szívemet fájdalom gyötri, és már nem lehet felismerni a sok seb miatt. A lelkek nem hallanak engem... százával esnek a Sátán hálójába..:

Nem hagylak el téged, kicsim.
 Figyelj és írd: A nagy megpróbáltatás után, amelyen Egyházam átesik, nagy jelet fogtok látni az égen, és mindazok, akik szeretnek engem, örülni fognak és dicsérni fognak engem, de akik bemocskolták Szent Nevemet, még mélyebb sötétségbe és teljes tudatlanságba merülnek. Jelem áldás lesz mindazok számára, akik megtartották parancsolataimat. Mivel megtartották Szavamat, tiszteltek és dicsőítettek, ők voltak, és ma is ők Egyházam arany oszlopai, ők a szilárd alap és az Egyház testének erős építménye. Belsejében ők a tisztító tömjén. Ezeket a lelkeket, én, az Úr fogom felmagasztalni és mindörökre  új Jeruzsálemembe helyezem őket. Föntről kapnak új lakóhelyet, mert föntről kapják meg új Nevemet, ők és én egy leszünk. Én népem, az én új Nevemmel már nem fognak téged istentelennek nevezni, mert visszaadom neked Nevemet. Amikor az én napom eljön, minden gonoszt elviszek és bezárok.  Én, a Szeretet Ura, a Szeretet magjait fogom szárba szökkenteni ezen a Földön. Megnyitom a földet, és még a sziklákból is új forrásokat fakasztok. Virágba borítom kertemet . A ti kedvetekért megengedem szent angyalaimnak, hogy leszálljanak hozzátok, és tápláljanak benneteket. Megengedem szentjeimnek, hogy ők legyenek a ti tanítóitok, az én szent Szavamra tanítsanak, és barátként vezessenek benneteket. Szeretet fog uralkodni minden szívben, és az erényt koronaként fogják viselni népeim az én új Földemen. Már régesrég megígértem nektek ezt az új Földet, és én megtartom ígéretemet. Mindez hamarosan be fog teljesedni. Előbb azonban még eljövök, hogy megtisztítsalak benneteket. Úgy tisztítalak meg, miként tűzben az aranyat. Ebben a tűzben minden tisztátalanság felemésztődik. Mindezt meg kell tennem, hogy lemossak minden tisztátalanságot, amely kéregként takarja be ezt a Földet. Bizony mondom nektek, hogy mindaz, ami már megtörtént és ami meg fog történni, szó szerint le van írva tekercsemben, abban a tekercsben, amelyet fel fognak nyitni, el fognak olvasni és le fognak nyelni. Én, az Úr saját Véremmel tisztítottam meg tekercsemet, tehát fogyasszátok el; olvassatok engem!

 Imádkozz, teremtés, hogy leszálljon rátok a Bölcsesség, hogy tápláljon benneteket, és tegyen képessé arra, hogy felfedjétek azokat az igazságokat és misztériumokat, amelyek még el vannak rejtve Bölcsességem könyvében! Imádkozz a felismerésért! Tarts gyakran bűnbánatot, és én mindig megbocsátok neked.  Leányom, fogadd békémet, szeretlek, mert megengeded nekem, hogy használjam kis kezedet. Mai üzenetemet így fejezem be: "Akinek füle van, hallja meg!" Jöjj, megáldalak. Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.08 0 0 9545

„….. , béke legyen veled! Figyelj Rám: a te oldaladon állok. Mielőtt Egyházam töviseket és tüskebokrokat hajt, és megfullad, be fogok avatkozni. Az elmúlt években figyelmeztettelek benneteket, gyermekem, hogy a testem tövissel van tele. Tövisekkel, amelyeket a Házamban ültettek el. Aztán kértelek benneteket, hogy húzzátok ki azokat! Ne félj, mert segíteni foglak fentről a Házamban. És azt mondom neked, hogy a Házamba nem engedek be álszenteket, egyikük sem fogja megtartani tisztségét.

 

A mennyország dolgozik, és az egység felé hajlik, a Megosztót pedig őrületbe kergeti. Az ellenséget, aki sokakat megtévesztett, mert ő szétszórt, amíg én összegyűjtöttem. Megtévesztve önhitt ’igazságukban’ ellenszegülnek parancsaimnak és megvetik figyelmeztetéseimet, amelyeket nekik adtam.

 

Hordozóm, ne legyél csalódott, mert a Szentlélek működik a Házamban, őrködik felette és benne. Mindazonáltal a Házam sok tagja tesz boldogtalanná, mert nem hajlandóak meghallani a Lélek sóhajtásait, azonban Én megtartottam Magamnak a maradékot, csak a kegyelem által kiválasztott maradékot, aki az Egyházamat eggyé teszi…

 

Ezekben az években nem beszéltem sem titokban, sem talányokban, leányom. Amint a malomkövek őrlik a búzát és finomítják azt, ugyanúgy finomítottam szavaimat, hogy minden lélek könnyen megértse azokat.

 

Figyelj Rám: szelíden szólítottalak meg téged, és kértelek, hogy menj el a nemzetekhez, és hirdesd nekik Szavamat, figyelmeztesd mindnyájukat - a legnagyobbtól a legkisebbig - hogy tartsanak bűnbánatot, imádkozzanak és böjtöljenek, mert ezek a korszakotok utolsó napjai, és hogy mindenki hagyja el a gonosz útjait. Szóltam az Egyházamhoz is, hogy ha nem egyeznek meg, nem állapodnak meg és nem egyesülnek, az ég és a föld megremeg, a tenger kiárad a medréből. Hűtlenségük és ellenszegülő szívük lakatlanná tette Házamat. Közel van a nap, amikor pánikba estek és szétszéledtek, sírni fogtok, amikor látjátok a kénköves tűzesőt, mely feléget benneteket... Nemzedék, megmutattam jóindulatomat, türelmemet, gyengédségemet és atyai szeretetemet, és azt, hogy Én vagyok a Megváltótok. Vártam és továbbra is várom, hogy a Házam meghallja figyelmeztető kiáltásomat. Azért kiáltok, hogy ti, akik Nevemet hordozzátok, békét teremtsetek egymás között, és egyesítsétek a húsvét dátumát. De mind a mai napig tudomást sem vesztek erről, és nincs ínyetekre a megbékélés. Nem csak egyszer, hanem többször is figyelmeztettelek benneteket. A Menny gyászol, mert ugyanúgy, mint ahogy a teremtésem kezdetén kimondott Szavam, hasonlóképpen hangzik majd a földet megtisztító, Tüzet hozó Szavam is. Leányom, mindenben, amit teszel, gondolj Rám, mi együtt?

 

Jó, teljes lelkeddel őrizz Engem a szívedben! Légy biztos az én szeretetemben, amelyet irántad és mindazok iránt érzek, akiket meghívtam, hogy közel legyenek hozzád. Megtartalak benneteket erőfeszítéseikben, melyeket Házam egységének érdekében tesztek! A Szeretet szeret téged… IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.07 0 0 9544

„ÉN VAGYOK. Elégedett vagyok, mert megértettél.
  Gyermekem, értsd meg, mennyire boldoggá tesz, amikor mindannyian egy hangon imádkoztok hozzám, felajánlva nekem időtöket.
Értsd meg, mennyire boldog vagyok, amikor te meg én mindent megosztunk egymással. Csupán szeretetet kérek. Drága lelkek, őrizzetek mindig lelketekben, ily módon megdicsőülök. Ne feledjétek, hogy a kis dolgok örömet szereznek nekem és naggyá válnak szememben. Érezzétek tehát, hogy szeretlek benneteket! Én és ti, ti és én, egyesülve a szeretetben. Én, Jézus, megáldalak benneteket azért az óráért, amelyet imádásban velem töltöttetek.
Fogadjátok békémet! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.06 0 0 9543

„Úgy láttam látomásomban, hogy egy ablakot nézek kívülről. Nappal volt. Lábam alatt hirtelen erősen rázkódni kezdett a föld, a talaj le s fel járt, a földrengés 8-as erősségű volt, és nem akart megszűnni. Az ablakból felnéztem az égre, mert veszített világosságából. Amíg néztem az eget, pillanatok alatt besötétedett, majd ránk borult az éj. Akkor láttam, hogy leesnek a csillagok, illetve, mintha a keleti láthatárról a nyugatira siettek volna. Úgy tűnt, hogy lefutnak az égről. Majd megszűnt a rengés, és ijesztő sötétség vett körül. Észrevettem, hogy a szobámban gyenge fény dereng. Kitekintettem az ablakon, de az egész városban csak három-négy házban láttam fényt.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.05 0 0 9542

„Az Én békémet adom neked.

Emlékezz Szavaimra: Aki nekem szolgál, azt megtiszteli az Atya.

 

Tudtam, hogy mindig meg fogsz hallani engem, amikor hívlak, és hogy kegyelmem által dicsőíteni fogsz, miképpen Atyámat is dicsőíteni fogod. Ma ismét üldözőbe veszik az Utat, még akkor is, amikor hátrahagyom illatomat ott, ahol vannak. Farkasokként szaggatják Testemet. A nevemben tett csodák már nem számítanak nekik. Semmibe veszik őket. De mondom neked ….. : ne bátortalanodj el, mert a neked adományozott ajándéknak mindig is meg volt és meg is lesz a célja és eredménye. Maradj hűséges, és emlékeztesd a világot arra, hogy mindenkinek joga és lehetősége van, hogy ha akarja, közel legyen a Szívemhez, élvezze barátságomat, bizalmas kapcsolatban éljen velem.

 

Te, akinek kedveztem, megismerted a bensőségesség értékét. Szívem belsejébe vontalak, megízlelted édességemet és valamennyi lélek iránt érzett mámorosító és kimondhatatlan szeretetemet. Egy tőlem kapott látomásban láttad, miként választott ki téged sokak közül Szentlelkem, hogy visszhangom és Egyházam építője legyél.

 

Mindez idő alatt a közeledben voltam. Másképpen hogyan is tudtad volna hordozni Keresztemet? Bensőséges bizalommal ruháztalak fel, amely nélkül összetört volna az Egységkeresztem súlya és elbátortalanított volna a folytatástól! Érted, galambom? Folyamatosan kiáradt rád az isteni kegyelem, hogy megerősítsen a folytatáshoz a sok szembenállás ellenére.

 

Örvendezett a Szívem, amikor azt mondtad: „Isten mindent uralma alatt tart, ne essetek hát kétségbe!” Én valóban uralmam alatt tartok minden helyzetet. Egyes lelkek azonban ezt nem így gondolják, amikor ellenük fordulnak a körülmények, mert oktalanul a saját erejükben és a saját győzelmükben bíznak. Előbb-utóbb azonban hervadni kezd a gyümölcsük és egyre jobban elhalványul bennük az összes természetfölötti fény. Az irántam érzett szeretetük is alábbhagy mértékben és értékben. A bűnös hajlamok kezdenek növekedni, a tőlem kapott energiák viszont kezdenek veszedelmesen csökkeni bennük. Már nem olyan elmélyültek, mint azelőtt voltak. Kezdi legyőzni őket a test, és a világ befolyása alatt álló lelkük egyre jobban visszahúzza őket régi szenvedélyeikhez.  

 

Ha azonban bennem marad egy lélek, és nem hanyagolja el a lelki és szentségi életet és mindazt, amit a Lélek tanított neki, és aki megengedi Lelkemnek, hogy birtokba vegye üldözés idején és nehéz helyzetekben, az a lélek rám hagyatkozik és bizalommal mondja:       „ Az Úr velünk, ki lehet ellenünk?” Sohase mondjátok, hogy „elhagyott minket az Úr…” vagy „elfelejtett engem az Úr.”

Leányom, add nekem az idődet és én örülni fogok, ne tagadd meg tőlem a társaságodat! Béke legyen veled. Mi ketten? Szeretlek! ic”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.04 0 0 9541

„Én vagyok. Béke legyen veled! Sokféleképpen megmutattam neked mindenhatóságomat. Nem fosztottalak meg világosságomtól és irgalmamtól ezekben az években. Mindössze szeretetet akarok tőled, nővérem. Szeretetet szeretetért, szívet szívért. Ez az én jelmondatom számodra.

 - Továbbra is haladj előre az egység útján, és frissítsen fel téged újból az én csókom! Engedd meg, hogy emlékeztesselek: légy olyan mezőmön, mint a liliom! Légy szabad minden gondtól és aggodalomtól!

 - Haladj előre az egység útján, amelyen együtt jársz velem, és váljék ez az út egyre szélesebbé az én dicsőségemre!

 - Atyai csókom vigasztalja meg szívedet és töltse el lelkedet házamért való buzgósággal!
 - Az én Szívemben pihenjen meg édesdeden minden tagod, hogy erőt, kitartást kapj, és élvezd az elégedettség belső örömét!

 - Fáradozásod legyen gyümölcsöző és Nevemben végzett munkálkodásod legyen felkenve az élet Forrásának olajával!

 - Légy a szomorú szívek vigasztalója, légy gyengéd és jóságos a megtört emberekhez!

 - Maradjak számodra drágább bárkinél és bárminél, ami ezen a Földön létezik, és én lemondásod érdeme által eltekintek az emberek gonoszságától, hogy bűnbánatot tartsanak.

 - Elnyomóid vétkei hulljanak vissza a fejükre, mert beképzeltségben és gőgben uralkodnak, igazságos ítélőképesség hiányában irgalom nélkül vádolnak téged és megrágalmazzák adományaimat, amelyeket én adtam neked.

 - Engedd, hogy növekedjek benned, hogy amikor barátaid rád néznek, engem lássanak helyetted, és ezért szeressenek téged.

 - Továbbra is egyre többet fogok adni magamból neked, amíg megengeded, hogy isteni akaratom benned maradjon, megbízol akaratomban és lemondasz a sajátodról az enyém javára.

 - Légy áldott, amiért elszakadtál mindentől, ami ehhez a világhoz kötött, és előnyben részesítetted az isteni édesség Forrását!

  - Lelked váljon egyre buzgóbbá házam dicsősége érdekében! A szeretet kötelékeivel vond lelki egységre házamat, isteni képmásom akkor valóban bele lesz vésve, és én újból felragyogtatom felette világosságomat.

  - Légy az egység tökéletes képmása! Vezess jóságosan rá mindenkit arra, hogy éljen igaz életet bennem! A szeretetnek ezzel a királyi tettével megkapom az egység királyi koronáját.

 - A mi áldásunk szálljon az emberek erőszakos cselekedetei és gyűlölete helyére! Ezeknek a pusztítóknak felelniük kell nekem az ítélet napján!

 - Értem éljen szíved minden rostja, és lelkesítsen, hogy értem dolgozz. Miként a rabszolga, aki nem követel bért, te sem fogsz sohasem bért kérni, hanem odaadod szívedet-lelkedet a mennyek országáért.

Hallgass meg, téged egyedül e nemes mű számára teremtettelek és ezért helyeztelek a Földre. Csont az én csontomból, test az én testemből, maradj egységben és légy egy lélek velem! Gondolkozz el azon, hogy mily ruházatot kaptál tőlem annak érdekében, hogy szabad ki- és bejárást biztosítsak neked udvaraimban. Ez valóban olyan félelmetes, szent titok, ami felülmúlja teremtésem nagy részének tudását és értelmét. Én, a mennyei Mester, azonban rád vetettem tekintetemet és kezemet ráhelyeztem a tiédre, hogy veled együtt hímezzek arany rózsákat, és életre keltsem őket, hogy illatozzanak, és ne csak az Egyházra árasszák ki illatukat, hanem az egész világmindenségre. Koldus maradtál volna e tőlem kapott isteni kegyelem nélkül. Most azonban az isteni kegyelem által teljesen a Szívembe zártalak. Így tettünk téged nemessé, azután hogy hozzánk csatlakoztál. Magasztos világosságunkkal eltelve és ragyogásban felemeltük jogarunkat. Megjelöltünk a Nevünkkel, hogy szolgáld házunkat és szólítsd meg szeretet-himnuszunkkal az egész világot.

 - Nyelved legyen kész, miként a szorgalmas írnok tolla, és soha, még lángok között se fáradj bele a tanúságtételbe!

Én, Jézus megáldalak téged. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.02 0 0 9540

„Régen láttam már ilyen odaadást - bizony mondom nektek, Atyám és Én bennetek lakozunk.

 

Tartsatok meg Minket a szívetekben. Jelenlétünk Élet:


….. , Atyám és Én emlékeztetünk téged arra a nagy szeretetre, amit irántad érzünk. Mi, együtt? IC.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.30 0 0 9539

„Por és hamu! Húsból való szívet adtam neked most, és élő lelket leheltem beléd. Bár mély feledékenységbe merült lelked, irgalmam segítségedre sietett, meggyógyított és megmentett.
Így szóltam: "Én leszek Jegyese, Nevelője és Védelmezője, ő pedig az én menyasszonyom, tanítványom és gyermekem lesz, és csodálatos úton fogom őt vezetni. Zafírokon fog lépkedni lába. Csillaga leszek, amint sötét völgyekben jár, pálcája és botja, amikor üldözik és vadásznak rá. Bár sivatagokon és völgyeken halad keresztül, sohasem fog szomjazni és éhezni. én leszek Kelyhe és Testem lesz eledele. én leszek az, akit dicsérni fog és akiről gyülekezeteikben énekelni fog.

És most, kiváltságos szeretetem gyermeke, bátorság! Futásodnak nincs vége, de kezedet fogva segítek neked. Légy békében, és engedd meg, hogy mindennap oktassalak! Én tanítottam tanítványaimat és én alakítottam őket. Ahogyan őket tápláltam Szavammal, úgy fog táplálni téged az, aki feltámasztott. Szentlelkemmel együtt foglak tanítani, hogy elkerülj minden rosszat. Akarsz-e még tanulni tőlem?

Jól van. Akkor tanulni fogsz.  Az Atya és én továbbra is ki fogjuk árasztani rád a tanítást, mint próféciát... Szívesen tanítok, különösen olyan lelkeket, mint te, akinek egyedül tőlem kell függenie, jóakaratú és tanulni vágyó, mint a gyermekek, akik tetszeni akarnak tanítójuknak! Gyönyörűségemet lelem az ilyen lelkekben.  Végül még valamit szeretnék hozzátenni üzeneteimhez: Elhatároztam, hogy sietni fogok visszatérésemmel. Nem fogok túl soká várni azzal, hogy visszatérjek hozzátok. Bár sokan vannak, akik nem akarják elhinni ezt, majd ha megtörténik elhiszik, de szívük nem lesz fölkészülve, hogy fogadjon engem. Visszatérésem a küszöbön áll. Ezért vártam annyira rád, hogy siess és fejezd be a művet, amelyet Atyám és én adtunk neked Szentlelkem által. Kincsem, késlekedés nélkül engedd, hogy folytassam diktálásomat! Nagyon szeretlek, segíteni fogok, hogy rendbe hozd szívedet, és örömet szerezz nekem. 

Érted? Látod, miképpen vettem le válladról az adminisztrációs munka terhét? Azt akarom, hogy csak az én rendelkezésemre állj. Hívni foglak, és te elérhető leszel. üzeneteim további részét közvetlenül az Antikrisztus megjelenése előtti napon fogod megkapni...

Valamivel több mint három napon és három éjjelen át nem fogjátok tudni úgy folytatni, ahogy akarjátok. De ezt a csendet saját kezemmel fogom megtörni, amikor felnyitom a hatodik pecsétet.

Örüljetek, mert hamarosan veletek leszek! Meg fogják hallani hangomat, ellenségeim remegni fognak, és mellüket fogják verni.  Ma éppen úgy szenvedek veled együtt, ahogyan a Getszemáni kertben szenvedtem. Jöjj ….. , megáldalak, mert tisztelsz és dicsérsz engem és mert nekem adod idődet, hogy kezed által írjak.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.29 0 0 9538

„Én vagyok. Senkit se bánts meg! Vess meg mindent, ami nem tőlem való. Tiszta és szent vagyok. Különben hogyan munkálkodhatna benned Lelkem, úgy ahogy kívánom? ….. , semmit sem tudsz nélkülem megtenni. Én magam fogom Nevemet újból megdicsőíteni. A bűnösök visszatérnek hozzám. Szentnek tartják majd Nevemet, és mindent beteljesítek, amit mondtam.

Gyermekem, én fedem fel misztériumaimat, és sokaknak feltárom, hogy mi fog bekövetkezni. Te is egyik kiválasztott lelkem vagy, akinek megmutattam Szent Arcomat és szándékaimat. Csupán üzenetemet kell továbbadnod, senkit sem kell meggyőznöd! Virágom, tégy meg mindent, amit tudsz, a többit én teszem meg.

Ismerem korlátaidat, de ne aggódj, melletted vagyok, hogy bátorítsalak. Sokszorozd meg imádat! Légy gyönyörűségemre, és maradj mellettem! Ne feledd, hogy halott voltál és felemeltelek. Hideg voltál hozzám, és felébresztettem benned lángomat, hogy felemésszelek szeretetemben. Közömbös voltál irántam, de buzgóvá tettelek, és szomjúságot keltettem benned magam iránt. Évekig éltem pusztaságodban, és én, a te Istened nem találtam pihenőhelyre és vigasztalásra annál a teremtménynél, akit annyi szeretettel teremtettem. Nagy szomorúságomra látnom kellett, hogy messze mentél tőlem. Csak azt mondhattam: "Ujjongjon ez a pusztaság és ez a kiszáradt föld!" Azt akartam, hogy velem munkálkodj, de nem akartam megsérteni szabadságodat. Azért, hogy megszabadíthassalak, hagynom kellett, hogy elvigyenek a pusztaságba, és ott magadra  maradj.

Csak akkor értetted meg, milyen ruhátlan vagy, és milyen foltos a lelked. És így jöttél lábamhoz  repülve nagy félelemmel. Felismerted, mennyire nem voltál elég magadnak.

Akkor megértettem veled, hogyan szenvedtem pusztaságodban, és szeretetre szomjazva a pergamennél is jobban kiszáradt ajkam miattad. Majd megmutattam neked, hogy milyen pusztasággá vált bensőd, alkalmassá arra, hogy viperák fészkeljenek benne, és félelem nélkül lerakják tojásaikat.  Akkor megengedtem, hogy lehulljon fátylad, és megláthasd szépségemet. Megérintettelek ujjammal és átváltoztattalak. Azt kerestem, hogy milyen módon lehetnél az enyém mindörökre, és hogyan avathatnálak be misztériumaimba. Forrást fakasztottam pusztaságodban, és kiszáradt földedet folyókkal öntöztem. Igen! Én vagyok az, aki kiszáradt földetekre hamarosan tavakat, és a felrepedezett talajba forrásokat hozok.

Nem engedem, hogy meghalj! Figyelj, mert megrendítelek benneteket, és hallatni fogom hangomat szent lakóhelyemről! Sok nemzettel akarom tudatni szentségemet és irgalmamat, hogy elismerjenek. Szent vagyok, és meg akarom értetni veletek, hogy nektek is szentül  kell élnetek!

 

"Későn szerettelek meg
ó ősi és mégis mindig új szépség!
Későn szerettelek meg!
Bennem voltál,
de én kívül maradtam,
és ott kerestelek.
Rútságomban belemerültem
a kellemesbe,
amit Te teremtettél.
Velem voltál,
de én nem voltam Veled.
A teremtett dolgok
tartottak távol Tőled,
amelyek egyáltalán nem lennének,
ha nem Benned lennének.
Hívtál, kiáltottál,
és áttörted süketségemet.
Felvillantál, rám ragyogtál,
és elűzted vakságomat.
Rám lehelted illatodat,
magamba szívtam, és most utánad epedek.
Megéreztelek!
Most még többre éhezem és szomjazom.
Megérintettél,
és a Te békédért égek."


Hiszen megmondtam, és megmutattam neked gyermekem, hogy egyesek milyen merevek! Békét és egységet kiáltanak, de egyetlen szót sem hisznek abból, amit mondanak. Szívük olyan kemény, mint a szikla, és olyan rendíthetetlen, mint a malomkő. Lángommal fogom őket meghajlítani, csak várj és meglátod...”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.28 0 0 9537

„"Ez azért van, mert nem volt senki a közeledben, hogy tanítson téged"

 

"Virágom, nem tudom elviselni, hogy így látlak!"

 

"Megtérésre és a Bennem való örök életre vezetlek, ha te is úgy akarod… "

 

És te az Én kinyilvánított akaratom alá rendelted saját akaratodat, és ez megmentett téged… Ha valaki a világban lehorgonyoz, és nem Énbennem, soha nem fog megtalálni Engem… Aki lemond a saját akaratáról, és a világi vágyairól, és Hozzám jön, Engem birtokol, azzal örökké tartó békeszövetséget kötünk. ….. , megjelentem neked, és gyógyítottalak téged.

Biztosítottalak téged, hogy zafírokkal kikövezett úton fogsz haladni Királyságomba. Mindenkit Magamhoz hívok, mielőtt büntetéssel sújtom ezt a világot. Közeledik a nap, hogy már nem tudom tovább tűrni ezt a hitehagyást. Amikor majd a föld megremeg, jusson eszetekben, hogy ez csak a kezdete annak, ami történni fog ezzel a gonosz nemzedékkel. Leszálltam ebbe a hatalmas temetőbe, körbejártam a sírokat, hogy feltámasszalak benneteket. Azt kiáltottam a síroknak, hogy nyíljanak meg, és azok megnyíltak, hogy az Én fiaim és leányaim felkeljenek, szeretetem ajándékaként megújítottam őket. Égtem a vágytól, hogy feltámasszam őket, de a vágyam beletaszított engem a sírokba, és mielőtt megtudtátok volna, kihoztam a halottakat onnan, és átöleltem őket: „ez az Én ajándékom számotokra, amely maradandó. Azok, akik hűségesek maradnak, jutalmul élvezni fogják Áldásomat. Most menj, és már hajnalban hirdesd a Szeretetemet …"

 

Leányom, soha nem kényszerítettem rá senkire törvényemet vagy a jelenlétemet. Azért jöttem, hogy emlékeztesselek, tegyél rendet ebben a rendetlenségben. És mégis, minden látható csodám és jelem ellenére, ismétlődő hívásaim ellenére, a Szentlélektől az egész emberiségnek adott nyilvánvaló kegyelmek és ajándékok ellenére, a nektek szánt Ódáim ellenére, nemzedék, az én kegyelemteljes közeledésem ellenére, a válasz, amit kaptam, csak a közömbösség, az üldözés és a hitetlenség, egyesektől gúnyolódás és határozott elutasítása a megtérésre szólító Hívásaimra. Köpnek az én áldásaimra! Vaskos átkokkal, a feltámasztásokat, melyeket a szemetek láttára vittem végbe, megvetéssel, vagy legalábbis mellőzéssel fogadták: olvassák az Írást, de vakok a látásra.

 

Leányom, előre figyelmeztettem őket a csapásokra, melyek a földet érik a bűneik miatt, a csapások és a pusztítások, melyek valóra váltak, de még mindig hitetlenkedve kétségbe vonják, hogy ezeket saját maguk vonták a fejükre, nem a természet kegyetlenségei… Mikor előre megmondtam, hogy a föld meg fog rázkódni, és kimozdul tengelyéből, és a szigetek elmozdulnak a helyükről, senki nem hitt Nekem. Senki nem figyelt Rám. Nem fogadnak el tanácsot Tőlem. Elutasítják minden Figyelmeztetésemet. Mikor ma azt mondom, hogy ennek a nemzedéknek a bűnössége és hitehagyása miatt veszélyben van a világegyetem, még mindig nem hisznek. Mikor majd látják a földet, melyet teremtettem, széthasadni és darabokra törni, a félelem mardossa majd azokat a konok lelkeket. Az Árvíz semmi sem volt ahhoz képest a pusztításhoz képest, amit a Tűz fog véghezvinni a földön. A Tűz ki fog törni a föld gyomrából és a folyékony tűzzel telt gleccserszakadékokból folyamok fognak kialakulni, a tűzfolyók elindulnak, és szétterülnek minden egyes városban, majd végül lángba borítják az egész földet. Minden átok, melyeket a követeim fejére szórtatok, vissza fog hullni a saját fejetekre. ….. , áldásomat adom rád, az áldást, melyet ő visszautasított, hogy megadjon neked. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.27 0 0 9536

 „Szőlővessző, béke legyen veled! Nem foglak megfosztani hangomtól, sohasem tagadom meg a gyermekektől azt, amit kérnek tőlem. Ha vakmerőek, megfegyelmezem és észhez térítem őket. Igen, lehet, hogy nyomorúságosak, de hűséges Királyuk továbbra is rájuk fog ragyogni, békét ad nekik, hogy eljussanak a tökéletességre.
  Szívemnek lelke! Te erre a küldetésre születtél, nyisd ki most szívedet, és hallgasd meg mondanivalómat: Arra hívtalak meg, hogy dolgozz nekem, miközben én örömmel töltöm el szívedet. Futásodnak még nincs vége... amíg te futsz, én is futok. Melletted vagyok. Kedvemért kitartanál még egy keveset?

Ékesítsd fel szentélyemet! Pusztítás és rombolás hatolt be szentélyembe.
  Keltsd újból életre szentélyemet! Vigasztald meg a gyászolókat, ők az én népem. Mondd meg nekik, hogy kellő időben gyorsan fogok cselekedni, mert kiárasztom Lelkemet még a legkisebbre is, és közületek a legkisebb válik hatalmassá.
  Bátorítanod és erősítened kell fivéreidet és nővéreidet. Mondd meg nekik, hogy a gyengéd Irgalom látogat meg most benneteket, hogy erőt adjon az eljövendő megpróbáltatásokra. Ínségetekben gyengéden meg foglak segíteni benneteket.
  Sokszorozzátok meg imátokat, mert e napokban növekszik a lázadás. A lázadás a Sátántól való. Ő volt az első lázadó. Áldott az, aki hiszi, hogy beteljesedik az ígéret, amit én adtam!
  Igen ünnepélyesen mondom nektek: elérkezett a lázadás órája! Itt van annak órája, aki azt állítja, hogy sokkal nagyobb, mint amit az emberek "istennek" neveznek. És ő közöttetek van. Az a vágya, hogy szentélyemben emelje trónra magát, hogy saját tanításával tetszelegjen... megszentségtelenítve az Oltáriszentség alapítását, az én alapításomat. Ő és a hozzá hasonlók el akarják törölni Örök Áldozatomat, meg akarják törni szövetségemet és törvényemet.
  És ha ez megtörtént, a lázadó azzal fog sokaknak hízelegni, hogy nagy megtiszteltetésben részesíti őket. Ezért fogják sokan elismerni őt és tanítását.
  De az enyémek, az én jákobjaim, akik ismernek engem, ők szilárdan fognak mellettem állni és szembeszállnak vele.
  A lázadó már most is sokakat rávesz arra, hogy dühödt támadást indítsanak szentjeim ellen, mert szívét arra használja, hogy elpusztítson mindenkit, aki szent. Most rejtve van, de adott időben felkel, hogy elkövesse gonosztettét... A Sátán már sok éve lekötötte őt..
  És ti, nehogy elveszítsétek reményeteket! Ezért mondtam: "Áldott, aki hiszi, hogy beteljesedik ígéretem... Édesanyám és én tanítványokat nevelünk, akik személyes, meghitt barátainkká válnak. Egyenesen fognak állni mint gyertyák a gyertyatartón és a megpróbáltatás idején világítani fognak. Egyházam erős oszlopai lesznek, mert Szentlelkem megsegíti őket és Ő lesz belső erejük.
  Ó nemzedék, sokan elhagyták hitüket az évek folyamán, de a mostaninál nagyobb hitehagyással még sohasem került szembe Egyházam...
  Mondd meg az embereknek, hogy ne féljenek, hanem helyezzék belém reményüket, mert az Atya és én tudjuk, mire van szükségük.
  Mondd meg azoknak, akik még nem állították szolgálatomba szívüket, hogy állítsák most országom szolgálatába!
 Ne mondjátok: "Mesterünk az Ő eljövendő idejéről beszél..."
  Ajtótokban állok... de ti vajon felkészültetek-e fogadásomra? ….. , temérdek sok az elvégzendő munka, de ne feledd, ezt a művet velem fogod befejezni és az én erőmet kapod hozzá... menj hát és szólítsd meg népemet, légy az én visszhangom!... Én, Jézus Krisztus, megáldalak. Mi ketten?

Le fogom taszítani. Ez a győzelem tűzzel következik be, és mennyire szeretném, ha már fellobbanna! De Egyházamnak még meg kell keresztelkednie, és nagy az én aggodalmam, míg be nem teljesedik! Ezt a keresztséget a mennyből kapjátok, a felhőkből fog aláhullani. Nem olvastátok, tanítványaim?

 

"Nyíljék meg a föld
és teremjen üdvösséget,
és sarjadjon vele szabadulás is!
Én, az Úr hozom ezt létre, mind."


Én nem zűrzavart teremtettem, de a zűrzavar most erős gyökeret eresztett a hitehagyott világban... Jöjj, veled vagyok.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.26 0 0 9535

„Én vagyok. Ó, ….. ! Gyermekem, szólj a remény hangján. Lehet, hogy meghasad a szívetek, ahogyan az Enyém is. Jöjj, nemzedék, öntsd ki szívedet előttem, mint a vizet, és nem fogsz elveszni! Én vagyok a te reménységed és a jegyesed, melyik jegyes ne gondoskodna jegyeséről? Én vagyok a te szilárd és biztos alapod, amelyen állsz.

 

Nemzedéked, minden határt túllépve, magára haragította Atyámat. Ne kérdezzétek: “Miért sújtottál le ránk anélkül, hogy gyógyulásban reménykedhetnénk?” Emlékeztesselek arra, nemzedék, hogy hányszor vétkeztél? Emlékeztesselek arra, hányszor űztél ki a szívedből? Te magad hoztad fejedre ezt a bajt, amelyre figyelmeztettelek, előre megmondtam neked, hogy ez a “tűz” belülről fog égetni téged. Halld meg: Rajtam kívül nincs más Megmentőd! Én vagyok a te Istened, és újra mondom, sohasem bíztattalak arra, hogy gonoszat cselekedj, ezt te jól tudod. Hiszen Én vagyok az Úr és a Megmentő, akit arról ismernek meg, hogy megbocsátok és elfelejtem a bűnöket, ha töredelmes szívvel Hozzám jönnek, megbánják bűneiket és bocsánatot kérnek.

 

….. , irgalmasságomról vagyok ismert, letörlöm a szomorkodók könnyeit, gondját viselem nyájamnak, és megvigasztallak benneteket. Ismert vagyok arról, hogy uralkodókat taszítok le a trónjukról, országokat és királyságokat döntök meg, így hát ne lennék képes megszűntetni egy elszabadult és végzetes betegséget, amely oly sokakat elpusztított közületek? De hallanom kell bűnbánó kiáltásotokat! Atyám és Én mindenki imáját és áldozatos szeretetét elfogadjuk. Azon a napon, amikor e nemzedék a Nevemet hívja, meg fogom menteni őket a szenvedésüktől. Egyetlen mindenható Szavammal le fogom csendesíteni ezt a “vihart”, mert Engem úgy ismernek, mint aki gyorsan a gyermekei segítségére siet. Ez a nemzedék azonban nehezen hajlik meg, és nehezen tanul. Még most sem hallgatnak Rám, amikor pengeélen táncolnak, és halomban fekszenek körülöttük a holttestek.

 

Oly sok jelet küldtem neked, nemzedék, de te szemet hunytál felettük. Nem akartad észrevenni ezeket. Folyton küldtem neked követeimet, oly gyakran küldtem prófétákat, hogy bűnbánatra hívjanak téged, és elhagyd bűneidet, jó útra térj. De te becsuktad füledet, hogy ne is halljad! Bűneid most visszaszállnak a saját fejedre.

 

Jöjj! Szegezd a gondolataidat szentségre, láncoljátok a szíveteket Szentséges Szívemhez, hogy feltámaszthassalak benneteket, mert Én vagyok a ti egyetlen Reményetek. Akkor senki sem mondja majd neked, hogy “ne menj ki az útra és ne járj a mezőn”, mert a láthatatlan ellenség mindenütt ott van, bárhová mégy. Én Vagyok, aki veled van, zabolátlan nemzedék, mert Én mindnyájatoknak az Atyja vagyok. Ti mindnyájan nagyon drágák és értékesek vagytok Nekem.

 

Azért teremtettelek, nemzedék, hogy mint a Mennyei Kertjeimben ültetett zöldellő levelű szőlőtövek, melyeket az Élet Folyói öntöznek, kisarjadj. Egykor Királyi Udvaraim büszkesége voltál. Nem arra szántalak, hogy kiszáradj, de te könnyelműen úgy döntöttél, hogy elfordulsz Világosságomtól, az életed Forrásától. Ezután a hajtásod elszáradt, a leveleid összezsugorodtak, leestek és szétszóródtak. A remény, amelyet Tőlem kaptál, szertefoszlott, kegyelmeim a múltba vesztek. Eltapostak téged. A szőlő, amelyet egykor gondoztam és felneveltem, a halál árnyékába került. Ki volt az, akit könnyelműen visszautasítottál? Nem vagy te a bűn ivadéka? Emeld fel szemedet és nézz körül! Pusztulás és romhalmaz vesz körül, temetőkben laksz, mint a halottak. Ezt vontad magadra, nemzedék, amiért oly sok éve megtagadsz Engem.

 

Emeld fel szemedet, és szemléld Szent Arcomat, és ettől a látványtól egyre jobban fogsz sugározni, lüktetni fog a szíved és telve lesz, miközben Mennyei Trónomról elárasztalak Szentlelkemmel. Feltámasztalak és újjáteremtelek téged Mennyei Kertjeimben. Kanyargós ösvényeid a múltba vesznek. Kezed tiszta lesz, mint a hó, feddhetetlenséged, mint a széles óceán. Sokan jönnek majd közületek az Én Világosságomba. Ne mondd hát, nemzedék: “Isten határt szab könyörületének” vagy “túl sok a bűnöm és túl nagyok ahhoz, hogy bocsánatot nyerjenek”. Hallgass Rám: bánd meg bűneidet, hívd Nevemet, ne vétkezz többé. Bűnbánatod legyen őszinte, olyan, amely megnyugtató illatot áraszt, amely elér Atyámhoz a Mennybe. Atyám és Én megbocsátunk, és meggyógyítunk téged. Koronázz meg Engem a szeretet koszorúival. Csupán szeretetre van szükségem.

 

Imádkozz, ….. , hogy kísértésbe ne ess! Hadd örvendezzen benned a te Királyod… minden módon dicsőíts meg Engem, a te Istenedet. Minden eszközzel dicsérd ragyogó Szent Nevem. Én mindig melletted Vagyok, gyermek! Jöjj! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.25 0 0 9534

„Ah! ….. , te jó úton jársz, az Én szenvedésem útján. A pásztoraim közül sokan a saját testük foglyai. Azok, akik hit és őszinteség nélkül prédikálnak, fájdalmat okoznak Nekem. Ők csak a küldöttemre koncentrálnak, hogy megnehezítsék életedet. Még akkor is, amikor a munkám jó gyümölcsöt termett számukra, még akkor is leragadnak egy bizonyos gondolatnál az elméjükben: annál, hogy eltávolítsanak téged. De bármit tesznek veled, viseld el Értem alázattal és türelemmel, szelídséggel és szeretettel, járj azon az úton, melyet számodra kijelöltem. Ajándékom mértékének megfelelő kegyelmet kaptál.

 

Szüntelenül imádkozzál, Gyermekem, és legyél szeretetem tanúja! Imádkozz, hogy a szereteted növekedjen, és bőséges gyümölccsel teljenek meg kezeid. És amikor hirdeted Szavam, félelem nélkül beszélj! Érted? Hűséges a Szavam. Mondtam neked, hogy a jelenlétem mindenütt jelenvaló lesz, és a te jelenlétedben Engem is sokan meglátnak. Gyermekem! Én, Jézus, továbbra is meg fogok jelenni arcodon!

 

Mindenkit, aki veled dolgozik, megáldok. Megáldom őket szeretetükért és ebben a munkában való hűségükért. Ennek a generációnak a gonoszsága és perverziója fokozza dühömet, és az Igazságot tűz által mutatom meg. Az égő városok, utcák elnéptelenednek, és ez a pusztaság lesz lelkük szimbóluma.

 

Ezt a generációt csak tűz által fogom megtisztítani: megtagadtak Engem, megtagadták létezésemet, megtagadták Törvényemet. Menj tehát Gyermekem, és tégy tanúságot ennek a lázadó nemzedéknek!

 

Megáldalak téged szeretetem nagyságában… IC Én Jézus vagyok, igen…” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.24 0 0 9533

„Én vagyok. Szolgálj most engem, kedvesem! Veled leszek, győzelmes leszek. Ne félj, kis küldött, hirdesd Szavamat gyülekezetemben! Én mondom lelkeimnek: "Jöjjetek, és egyétek e mennyei táplálékot!" Engedjétek, hogy kivirágozzék belső sivatagotok! Visszaviszem a száműzötteket otthonukba: az én Szentséges Szívembe!”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!