Keresés

Részletes keresés

AndAndrews Creative Commons License 2024.01.02 0 3 24277

Igen!

Pontosan ez az ami engem is felizgat!

Előzmény: Zadort (24275)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2024.01.02 -3 5 24276

Kb ezt akartam kinyögni én is! :)

Előzmény: Zadort (24275)
Zadort Creative Commons License 2024.01.02 -2 10 24275

Nekem csak a feleségem látványa a fontos. Látni, hallani ahogy mással eljut a csúcsra, leírhatatlan érzést kelt bennem. Például már csak azt egyszerűen imádom, hogy mikor végzett vele a bikája, utána pajkos kielégült vigyorgással néz rám. Ezt az érzést nem tudná átadni egy idegen nőnek elő pornó látványa :)

 

 

Előzmény: artist_not_engineer (24273)


ötvenes sportos Creative Commons License 2024.01.01 -1 3 24274

Szia,olvastam az írásodat, izgalmas. Engem is érdekel, sőt izgat a dolog. Sajnos nekem még nem sikerült rávennem a nejem a hármasra, annak ellenére, hogy volt két egymástól független kalandja. Nagyon izgalmas volt, mikor a pasival vagy vele beszélgettem arról, hogy mit és hogyan csináltak. Ennek ellenére a hármasba nem akartak belemenni. Az a forma is izgat, mikor én lennék párral és más feleségét kényeztetem a férjjel közösen, vagy a férj jelenlétében de csak egymagam. Ha szertenél erről mélyebben beszélgetni, vagy esetleg partnerként is szóbajöhetnék akkor a gyulus001@freemail- re írj. Üdv Gy.

Előzmény: Zadort (24258)
artist_not_engineer Creative Commons License 2024.01.01 0 3 24273

Izgat engem is a látvány, mert élő pornó. Ha a feleségem van ott, akkor nekem hatványozódik az izgalom. Az is jó, ha mesél róla, vagy közösen fantáziálunk.

Előzmény: olegnagy (24268)
Trabi fiú Creative Commons License 2024.01.01 0 4 24270

Teljesen egyetértek veled mert én is így vagyok vele.Persze izgató ha egy nőt többen is dugnak de amikor az a nő hozzám tartozik akárcsak barátnőként is az teljesen más történet.Azt nehéz leírni.Át kell élni!Szerencsére volt már sok ilyenben részem.

Csak ajánlani tudom annak aki még nem csinálta csak kacérkodik a gondolattal.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (24269)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2024.01.01 -1 4 24269

Nos, ez is ékes bizonyíték arra, hogy még a téma művelői között is mekkora különbség van abban, hogy mit és miért talál izgatónak ebben a helyzetben.
Például engem soha nem érdekelt idegen nők szexelése. Nem taszít a dolog és természetesen, szívesen megnézek egy szép nőt szex közben. De semmi különleges izgalom nem kap el tőle. Ha viszont a páromat látom, attól szétrobbanok. Még akkor is, ha nem látom, csak elmeséli, vagy erről beszélgetünk.

Előzmény: olegnagy (24268)
olegnagy Creative Commons License 2023.12.31 0 2 24268

A látvány azért izgat, mert élő pornó. Maga az a tudat, hogy a feleségem van ott, nem egy idegen nő, nem izgat extrán. Illetve az sem, amikor nem a jelenlétemben szeretkezik mással.

Előzmény: Zadort (24258)
Trabi fiú Creative Commons License 2023.12.31 0 1 24267

Igen megcsalt mind a 3 nejem sőt volt még egy élettársam is aki szintén megcsalt.az első bosszúból a második titkolta és később tudtam csak meg a 3.meg egy idő után bevallotta és jó fél évig a tudtommal csinálta míg bele nem szeretett.Emiatt váltunk el,de maga az esemény és az ezzel járó élvezet megváltoztatta a gondolataimat és azóta is imádom ha megteszik velem.

Előzmény: Zadort (24264)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2023.12.31 -1 2 24266

A fotózást huszonegykét évesen. Az első szex a páromnak másik sráccal 30 éves korában volt.

Előzmény: Zadort (24265)
Zadort Creative Commons License 2023.12.31 0 1 24265

Olyan 8-10 évvel ezelőtt kellett volna rátalálnom erre a fórumra.. :)

 

Ha nem indiszkrét kérdés, megkérdezhetem hogy hány évesen kezdtétek? Mi a 20as éveink elején, lehet a fiatalság miatt érdekelt még jobban mások véleménye... :D

Előzmény: Egy Harmincas Pár (24263)
Zadort Creative Commons License 2023.12.31 0 2 24264

A nejed valóban meg is csalt, vagy szimplán csak ilyen érzést keltett benned?

Szerencsére féltékenység vagy ilyesmi érzésem nekem sose volt. Mi a kapcsolatunk egész korai szakaszában már megbeszéltük hogy ez engem nagyon izgat. Máig emlékszem, hogy meglepődött - addig nem gondolt ilyesmire, de tetszett neki az ötlet. Viszont pár évig csak fantáziálgatás szintjén ragadtunk.

Aztán az első alkalom egy házibuli után részeges kaland volt (random, semmi tervezés) , másnap pedig csak jó érzések voltak, hogy tényleg megtettük és brutálisan élveztük. Úgyhogy onnan nem volt megállás (szerencsére :))

 

Mi is sok ilyen kamusba futottunk bele. A keresgélésünk 90%-a abból állt, hogy nem győztük törölni a farok fotókat, meg a képkéregetőket... 

Előzmény: Trabi fiú (24261)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2023.12.31 -1 5 24263

Minket nagy szerencsénkre első pillanattól nem igazán érdekelt a világ véleménye. 

Nagyon sokan (gyakorlatilag a túlnyomó többség) kémfilmekbe illő dolgokat követ el, hogy titkolja ezt a hajlamát. Én meg úg yvagyok ezzel, hogy ezek vagyunk MI. Ha valakinek nem tetszünk olyannak, amilyenek vagyunk, akkor valószinüleg nincs is igazán mit kínozzuk egymást. És nem is volt ebből semmi problémánk, pedig évtizedek óta élünk ilyen életet. Valamikor sok évvel ezelőtt ebben a topicban is értelmes beszélgetés ment, és ez is megerősített abban, hogy nem vagyunk egyedül. Sőt! Sokkal többeket izgat ez a téma, mint gondoltuk.

Előzmény: Zadort (24262)
Zadort Creative Commons License 2023.12.31 0 4 24262

Kicsit visszaolvasva pár hozzászólást, értem mire gondolsz... :/ :) 

 

Akkor teljesen úgy mint én.

Amikor elkezdtük ezt az "életstílust", akkor az elején még bennem volt a "milyen gáz" érzés. Például az egyik haver, aki be lett véve a szexuális életünkbe, örült neki, de egyáltalán nem értette, hogy én hogyan élvezhetem ezt ennyire. Sose mondta, de úgy éreztem, hogy kicsit luzernek tart.

Aztán az évek során eltűnt ez az érzés, már nem érdekel ki mit gondol erről :) sőt azóta néha, ha van egy kis megaláztatás, még nagyobb élvezetet nyújt...

 

Előzmény: Egy Harmincas Pár (24260)
Trabi fiú Creative Commons License 2023.12.31 0 2 24261

Szia!Én régóta űzöm ezt a sportot,hogy a nejem mással is kefél.Amíg nejem volt rossz volt átélni a megcsalást mert az inkább árulás volt.Nem igazán az volt benne a rossz,hogy más pasival is dugott hanem,hogy elárult.Emiatt aztán el is váltunk mert beleszeretett a bikába és én már alig kaptam valamit tőle.Viszont az érzés amit adott maga a kaland az megmaradt és utána már csakis olyan kapcsolatokat kerestem a nőkkel ahol szabadon,nyitott kapcsolatban élhettük át az élvezeteket.Ennek most már 23-24 éve de nem tudom megunni.Fiatalabb koromban könnyeb volt a kapcsolatteremtés de manapság már pont a kor miatt nehézkes.Sok pasit izgat ez a dolog és sok nő is benne van csupán annyi a gond,hogy házasságban ez nehezebben megy a megszokások,berögzödések miatt.Persze nem lehetetlen és én is azt vallom ha ilyen felmerül akkor meg kell beszélni és meg is kell csinálni mert sok házasságot ez mentett meg.Nyilván mindenki változik és amit mondjuk 20-30 évesen nem mert vagy nem akart megcsinálni valaki azt lehet 40-50 -évesen simán bevállal.Én is így voltam és most sok olyat is bevállalok amit néhány éve még nem.Most is csak barátnőm van akivel néha keresünk valakit harmadiknak de a jelentkezők sokszor azt hiszik mindenki Pesten lakik és 30 éves modellpár.Ha utazni kell 40-50 km-t az még belefér több általában nem.Aztán jönnek a kamudélutánok,hogy párban keresnek valakit de mire a talira kerülne sor már az "asszony"megbetegszik,meggondolja magát,temetésre megy,valami folyása lett stb.és csak a pasi tudna jönni.Sok ilyen van és ő is csak hétköznap napközben.Tipikus esetek ami csak alátámasztja a kamus mivoltjukat.De azért néha siker is van(volt) és jó kis délutánt,estét töltöttünk egy tök idegen pasival aki nagy élvezetet adott mindhármunknak.A gyakorlat azt mutatja,hogy az első levélváltások után jöhet egy telós megbeszélés aztán képcsere(nem csak a faszról)és ha még így is van kapcsolat abból már lehet valami.De ha kérünk egy képet a pasiról és csak a faszáról küld 2-3 képet abból nem sok jó szokott összejönni.Mert a nők a legkevésbé a faszára kíváncsiak egy pasinak első körben.De ha meg van a szimpátia akkor persze jöhetnek a szaftosabb képek is mindkét oldalról.Én is azok közé tartozom akik nem tudják megunni ha a nőjük mással is dug.

Előzmény: Zadort (24258)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2023.12.31 -1 5 24260

Ebből a néhány sorból nekem meggyőződésem, hogy a valóságot írtad le, és egy olyan ember vagy, aki nem csak álmodozik erről a témáról, hanem valóban próbálta, átélte már. 
Nos, a rossz hírem az, hogy -tisztelettel a kivételeknek- nem sok hasonlóval fogsz itt a fórumon értelmes beszélgetésbe elegyedni.

Sokkal nagyobb esélyed lesz vagy száz kamus, álmodozó storyját olvasni, ha van erre kedved.

Hogy mi izgat abban, ha látom a páromat más ölében élvezni? Ezt a kérdést már vagy ezerszer feltettem magamnak, mióta vagy huszonpár éve először átéltem ezt az élményt. Választ nem találtam rá a mai napig, de egy biztos: szinte fájna ennek az érzésnek a hiánya! Gyakorlatilag a mai napig a legizgalmasabb dolog, amit el tudok képzelni.

Előzmény: Zadort (24258)
Zadort Creative Commons License 2023.12.31 0 3 24259

Annyit még kihagytam, hogy elején ismerősökkel, haverokkal csináltuk az első pár évben, de erről leszoktunk, volt néhány kellemetlen pillanat a későbbiekben.

Bár néha 1-1 nosztalgia este megtörténik, alapvetően jobb ismerős körökön kívül partnert találni... :) 

Előzmény: Zadort (24258)
Zadort Creative Commons License 2023.12.31 0 8 24258

Sziasztok.

 

Új vagyok a fórumon. 

Feleségemmel közel 10 éve viszonylag rendszeresen "űzzűk ezt a sportot", és továbbra is borzasztóan izgat, nem tudnám elképzelni hosszútávon e nélkül a szexuális életünket már.

Van egy "bikánk" akivel rendszeres, olyan 7-8 éve mostmár. Mindig keresünk új partnert, de az nehézkesen megy. Próbálkoztunk interneten keresztül, de hiába a sok éves keresés, összesen csak 4 partner jött össze, abból volt 1 igazán jó, de vele további alkalom sajnos nem volt, 1 közepesen jó (vele volt pár próbálkozás) és 2 rosszabb élmény (egyiknek adtunk még egy esélyt, de úgy se lett jobb)...

Próbáltunk buliban, szórakozóhelyen ismerkedni, de csak egy kivételes alkalommal jött össze - majd kiderült hogy a srác nem sokára megházasodik, és két találkozó után lelkiismerete előjött, és nem volt folytatás.

 

Megorultem ennek a fórumnak, szívesen cserélnék tapasztalatokat, beszélgetnék erről.

 

Szoktatok elgondolkodni azon, hogy miért izgat fel ha látjátok mással lenni az asszonyt? 

Gátlástalan40es Creative Commons License 2023.12.25 -13 0 24257

Feleséget kefélnék holnap...40 es, férfias pasi vok.

szeximado40es@gmail.com 

artist_not_engineer Creative Commons License 2023.12.23 0 1 24256

Nem a játékkal van a probléma. Az jó. Viszont közös beleegyezéssel kellene történnie. És itt pont az hiányzik.

Előzmény: Fetsiszta (24255)
Fetsiszta Creative Commons License 2023.12.23 0 5 24255

Valahol el kell kezdeni 🤷🏻♂ 

Ne is “vedd fel” a negatív kritikákat! 

igazából nem is értem minek olvassa ezt a topikot olyan akit nem érdekel és valószínüleg nem is érti az “effajta” szexuális játékot.

Csak előre ✌🏻 ne add fel ✌🏻 mert ez a játék a valóságban is olyan izgalmas ahogy gondolod! 😉

 

Boldog 🎄 mindenkinek! 

Előzmény: Törölt nick (24253)
purgatorial Creative Commons License 2023.12.22 -4 1 24254

Minek kellene rólad kép?

 

Az asszonyod punciját árulod, nem? Legalábbis elvben.

 

Feltehetőleg Ő semmit nem tud a dologról.

 

Pff

Előzmény: Törölt nick (24253)
artist_not_engineer Creative Commons License 2023.12.21 0 1 24252

Ebben viszont nem látom a logikát. :-)

Előzmény: Biaqui (24250)
artist_not_engineer Creative Commons License 2023.12.21 0 0 24251

Nem azt mondom, hogy sosem volt még, de tényleg nem jellemző.

Előzmény: Biaqui (24249)
Biaqui Creative Commons License 2023.12.20 0 1 24250

Nő nem fogja engedni, hogy olyan képet tegyenek fel róla, amin mosógépen térdel.

Előzmény: artist_not_engineer (24243)
Biaqui Creative Commons License 2023.12.20 0 2 24249

Errefelé nem szokás saját arcos képet kirakni. Az, hogy telibaszott 15 topikot ugyanazzal a képpel, annak a jele, hogy egy recskázó pöcsről van szó.

Előzmény: artist_not_engineer (24242)
Gladiátor1974 Creative Commons License 2023.12.20 0 1 24248

Izgalmas lehetett..ezt már csak azzal tudta volna fokozni ha részletesen el is meséli vagy végig tudtad volna nézni

Előzmény: ptorpedo (24246)
Tomboy98 Creative Commons License 2023.12.19 0 1 24247

Először megszabadítanám a ruháitól, majd jó hegyesre szopogatnám a bimbóit és a végén a szemüvegen ketesztül élvezhetné a látványt hogy kap egy cumface-t :)

Előzmény: Asdas1 (24233)
ptorpedo Creative Commons License 2023.12.19 0 5 24246

Miután megcsalt és ellenőrízgettem igen párszo volt, hogy izgatatott. Egyszer lakodalomban lépett le egy pasival az egyik bungallóba. Utánuk osontam és fülemet a vékony falra tapasztva hallgatóztam. Odabentről minden jól hallatszott. Aztán hallottam, hogy a tusoló felől a nyitott bukóablakon jobban hallatszik minden. Még a kerítésre is felmásztam, hohy jobban halljam. Akkor fészegen felizgatott a dolog, ahogy a csávó kényeztette, nyalta majd dugta a nejem. A kéjes nyögéseire felállt a farkam és ki is vertem közben. De ettől még nem lett jobb a tudat, hogy mások is kúrják és titkolja. 

artist_not_engineer Creative Commons License 2023.12.16 -1 0 24243

Miből gondolod, hogy a háta mögött csinálja?

Előzmény: Biaqui (24241)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!