Keresés

Részletes keresés

Honeyboney Creative Commons License 2012.03.14 0 0 106

Sziasztok! Régóta olvasgatom a fórumot, csak most szedtem magam össze hogy írjak is. Láttam nagyon hasznos tanácsok születtek, ezért merek itt kérdezni.

Vettem Yellowos hajfestéket, szőkítőport, oxit, de nagy kiszerelésben. Eddig barna volt, de amit most vettem, ennél világosabb barna, és ezért  lekéne szivatni a hajam. Nem tudom mit milyen arányban kéne, miből mennyit. :S Tudna ebben segíteni valaki? 

Fama22 Creative Commons License 2012.03.09 0 1 105

Sziasztok!

Nagy örömmel olvasom, hogy ennyire sokan elégedettek a fodrászukkal, és hogy ilyen sok jó tippet lehet olvasni itt, a fórumon. Az én élményem igen friss, és sajnos nem túl pozitív. Az én fodrászom akihez évek óta jártam, elköltözött Bp.-ről és új fodrászt kerestem. Végül is elmentem a sokak által emlegetett K.csera szalonba. Első alkalommal mikor bejelentkeztem, egy Ildikó nevű csajszihoz kerültem, aki csak fest. Megbeszéltünk mindent, be is szárított, a hajam jó lett. Ő sajnos hajat nem vág, ami elég érdekes ha azt vesszük egyébként, hogy fodrász, de ez van. Második alkalommal is ő festett, de nem ő szárított, hanem egy F. Marcell nevű srác. Olvastam jókat róla, de az én hajamat alaposan elcsűrte, egyáltalán nem tetszett, ahogy beszárította....Gondoltam megpróbálom mégegyszer, elvégre is három a magyar igazság. Harmadszor is az Ildikó festett, de most egy Adrienn nevű nálam fiatalabb csaj mosott, vágott szárított. Nos a végeredménynyel most sem voltam igazán elégedett. A vágás még csak-csak, és ugyan egy fokkal jobban szárított be, mint a múltkor az F. Marcell, de így sem lett az igazi. Úgy néztem ki, mint egy felbőszült oroszlán. Ez legalább híven tükrözte mit éreztem belül :). A Marcell koma sem volt nekem túl szimpi, megmondom őszintén, de ez az Adrienn vitte a pálmát. Diplomás vagyok, és idősebb is nála, (de nem is ez a lényeg) mégis oly magabiztosan kezelt le, hogy csak ámultam és bámultam. Én még ilyen beképzelt, kis buta p.csát nem sűrűn láttam. Egyrészt. Másrészt ami nagyon nem tetszett, hogy minden alkalommal hallottam, ahogy kibeszélik a vendégeket, engem is. Igaz ugyan, hogy ezt nagyon halkan tették, de nekem sajnos az átlagosnál érzékenyebb a hallásom. Sajnos. Kivesézték a vendégeket megjelenés, viselkedés, stílus alapján, és igen rosszindulatú megjegyzéseket tettek rájuk. Utolsó alkalommal pont a Marcell és az Adrienn diszkurzusát hallottam valakiről, és azt is, ahogyan vihognak rajta. Ez szerintem nem színvonal. Ez nem az a minőségi kiszolgálás amit elvárok akkor, mikor elmegyek egy ilyen szalonba, és ott hagyok nem kevés pénzt. Szóval meglepő és mulatságos, hogy egy ilyen helyen így oldják a stresszt, így ütik agyon az időt. Hogy a vezető fodrásztól a kezdő fodrászig a vendégeken élcelődnek. Először mérgelődtem rajta, de most már csak nevetek... Tulajdonképp vicces, hogy ezek a fodrászok, íly módon nyilván azt képzelik magukról és azt is érzik így, hogy valakik. Kiváncsi leszek mi lesz majd néhány év múlva..;D. Mindenesetre elkgondolkoztató....

 

 

manocs0704 Creative Commons License 2012.02.28 0 0 104

Sziasztok!

 

Hajmodellt keresek. Egyenlőre női egyhossz hajvágásra, de 1-2 hónap után jöhet más is.

Profi oktatók felügyelete alatt ingyen elkészítem frizurádat.

Helyszín: Budapest, VI kerület, Hajós utca 22.

Időpont: csütörtökönként, kb. 9.30-tól

 

Ha érdekel, hívj vagy írj:

06 30 245 07 17

agi.fodor1@gmail.com

Szitszo Creative Commons License 2012.01.28 0 0 103

 Nekem nagyon jó  fodrászom van, régóta vagyok állandó vendég nála, és mindig megelégedéssel távozom. Most otthon dolgozik a gyereke mellett. Korrekt árakon,  rugalmas időbeosztással. Itt  minden infót megtalálsz róla. www.anifodrasz.freewb.hu

jpjka Creative Commons License 2012.01.25 0 0 102

Nem bizalmatlanság miatt, de mielőtt fodrászhoz megyek kiválasztom magamnak a frizurát egy virtuális fodrászatban (pl. www.happyhair.hu), kipróbálom saját fényképemen hogy legyen elképzelésem hogyan is fogok kinézni. A kinyomtatott képpel indulok fodrászhoz, megbeszéljük a fodrászommal és eldöntjük hogyan tovább.

make up artis 2012 Creative Commons License 2012.01.24 0 0 101

Szia én szívből tudom ajánlani neked szalonunk fodrászát 15 éve dolgozik a szakmájában.  .  Facebook :   estor szépségszalon www.estorszalon.hu . Kellemes napot kívánok neked !

Lili 1978 Creative Commons License 2012.01.04 0 0 100

Sziasztok!Én is ajánlani tudom a  saját fodrászomat .Nekem eddig ő a lejobb.Úgy megcsinálja a hajamat hogy nem  faragja el.Kedves és aranyos, az üzlete is.Az árai megfizethetőek.Csak ajánlani tudom.Nézzétek meg a weboldalát  az segít a döntésben. Sok sikert.  www.indahaj.hu

krisztynna Creative Commons License 2011.11.21 0 0 99

Nézzetek körül a honlapomon.Minden megtalálható rajta. Ez még nem jár semmilyen kötelezettséggel,viszont betekintst rejthettek a szakmai világomba.   http://fodrasz-neked.mlap.hu

Armand79 Creative Commons License 2011.11.21 0 0 98

Topless Fodrászat kérdésében itt nézzetek körül: http://www.toplessfodraszat.hu elég sok minden infó fennt van.

 

Üdv

Előzmény: unatkozo_saska (16)
kistormás Creative Commons License 2011.11.20 0 0 97

Sziasztok!

Szerintem nagyon jó fodrász Zuglóban Németh Móni. Már 8 éve készíti az egész család frizuráját. Jó fej,precíz,kreatív. Az árai teljesen elfogadhatóak. Elérhetőségek: www.nemethhajstudio.hu

vircsike Creative Commons License 2011.11.15 0 0 96

Sziasztok! Ezen a linken sok jó fodrászt találhattok országszerte! http://selective.hu/argan2.html Ráadásul most kipróbálhattok egy csodaszert is a hajatokra, a folyékony aranyat az argán olajat, kockázat nélkül! Az első 50 vendég a szalonokban átvehet egy 10 ml-s termékmintát! Érdemes kipróbálni!:)

Bencsik Szabi Creative Commons License 2011.11.10 0 0 95

Szia, férfi hajvágást 1900 Ft-ért vállalok. Budapesten a II. kerületben dolgozom. Több mint 10 éve dolgozom fodrászként, garanciát vállalok a munkámért. Üdvözlettel, Bencsik Szabolcs

Előzmény: Bujon Gottfried (81)
Bencsik Szabi Creative Commons License 2011.11.10 0 0 94

Sziasztok,

 

10 éve dolgozom fodrászként, korábban oktatással is foglalkoztam. Jelenleg Bp-en a II. kerületben dolgozom. Több mint 300 elégedett vendég jár hozzám. A titok egyszerű; minőségi anyagok, barátságos légkör és megfizethető árak. Pl. szárítás: 1900-2900, vágás-szárítás: 2900-3900, festés: 1700-2500 (+ az anyagért annyit fizet a vendég, amennyi grammot felhasználok, 25 ft/gr), férfi hajvágás: 1900.

 

Ha valakit érdekel a legújabb tartós hajegyenesítés, a Brazil Keratin, szívesen válaszolok a kérdésekre. Ennek a lényege, hogy 3 hónapig egyenes lesz a haj, nem kell állandóan vasalni. Nálam a kezelés 13-18 ezer forint között mozog. (általában 20-30 ezerért csinálják máshol).

 

Ha bármi kérdésetek van írjatok a szabolcs.bencsikszabolcs@gmail.com címre, vagy hívjatok a 20 369 4015-ös számon.  Bővebb infót találtok rólam a www.bencsik.hupont.hu oldalon.

 

Szép napot mindenkinek, Szabi

Szilvia1975 Creative Commons License 2011.11.05 0 0 93

Fodrászt keresel Dunakeszin? Jó szívvel ajánlom Kokavecz Enikőt, munkáit itt nézheted meg:

http://gigibeautyszalon.shp.hu/hpc/web.php?a=gigibeautyszalon&o=fodraszat:eniko_DDTx

 

Az én megunt festett vörös hajszínemet egy kíméltes színeltávolítással leszedte, és utána lehettem végre megint szőke! Nem roncsolódott a hajam, nem kellett blansolni.

 

Bátran hívjátok ha egy szupi frizurát akartok!:)

Szilvia1975 Creative Commons License 2011.11.05 0 0 92

Bocs, de nem értek veled egyett én sem!!! Én többször voltam az Enikőnél és jó fodrász, arról nem is beszélve, hogy folyamatosan továbbképzi magát!! 

Előzmény: Via29 (91)
malika86 Creative Commons License 2011.09.21 0 0 89

Üdvözlök minden kedves olvasót.

 

Talán a fórum összes résztvevőjének megoldást tudok kínálni...

 

Fodrászt keresel vagy fodrászkodnál?

 

5 éve vállalkozunk és nyáron elindítottuk a Fodrász Házhoz szolgáltatást

 

Miért tőlünk rendelj házhoz fodrászt?

  • Mert ha felhívsz egy szalont és megkéred őket, hogy jöjjenek házhoz, ki fognak nevetni.

  • Mert a fodrászaink egytől-egyik szakképzettek, és profik, de ugyanakkor remekül lehet velük pletyizni.

  • Mert a fodrászaink rendkívül felszereltek, és mindent házhoz visznek, amire csak szükség lesz.

  • Mert míg máshol a vágáson felül +3.000 Ft kiszállási díjat kell fizetni, addig nálunk csak a szalonáras vágásért kell fizetni.

  • Mert velünk időt spórolsz. Amíg bedobsz egy mosást, addigra teljesen kicseréljük a frizurádat. És a dugókat is megúszod.

  • Mert egyetlen szalon sem olyan kényelmes, és otthonos, mint a saját lakásod.

 

 

 

Fodrászaink többsége ismerős által dolgozik nálunk a megbízhatóság kedvéért, de az új munkaerőket is szivesen látjuk egy próbamunka alkalmával bizonyíthat.

 

 

Tehát kedves olvasó ha számodra fontos a megbízhatóság, a pontos érkezés és a percízitás vagy fodrász munkát keresel várom mielőbbi jelentkezésed.

 

Köszönettel: Pataki Nikoletta

 

www.fodraszfutar.hu

 

 06203213609

bejjhus Creative Commons License 2011.08.23 0 0 88

sziasztok,

 

ingyen hajvágást vállalok-ffi,női

Budapest-22.ker.Budafok

vagy 6.ker-Bajcsy Zsilinszky út

 

jelentkezni lehet a prielle19f@gmail.com címen

Jeszna2 Creative Commons License 2011.08.14 0 0 87

Nemrég jártunk férjemmel Pesten és felfedeztünk az Üllői úton egy szépségszalont, ahol természetgyógyász, csontkovács, masszőr, a földszinten pedig fodrászat van.

Gondoltam megnézem a fodrászatot, úgy is el akartam már menni fodrászhoz. Körülnéztem és beültem.

Egy szimpatikus fiatal lány fogadott, nagyon kedves volt. Rábíztam magam, csináljon olyan frizurát nekem, ami jól áll. Szépen dolgozott és kreatív volt, meg voltam elégedve vele.

 

Mindenkinek ajánlom ezt a szépségszalont, itt tényleg lehet gyógyulni és szépülni, ajánlom ezt a kedves fiatal fodrász lányt, akit J. Krisztinának hívnak és nagyon ügyes! telefon: 06 70/5280-727

 

Sűrűbben is mennék hozzá, de vidéken lakom.

Ha valakit érdekel a cím: Violet Szépségszalon Budapest, Üllői út 11-13.

 

 

Előzmény: Jeszna2 (86)
Jeszna2 Creative Commons License 2011.08.11 0 0 86

Nemrég jártunk férjemmel Pesten és felfedeztünk az Üllői úton egy szépségszalont, ahol természetgyógyász, csontkovács, masszőr, a földszinten pedig fodrászat van.

Gondoltam megnézem a fodrászatot, úgy is el akartam már menni fodrászhoz. Körülnéztem és beültem.

Egy szimpatikus fiatal lány fogadott, nagyon kedves volt. Rábíztam magam, csináljon olyan frizurát nekem, ami jól áll. Szépen dolgozott és kreatív volt, meg voltam elégedve vele.

 

Mindenkinek ajánlom ezt a szépségszalont, itt tényleg lehet gyógyulni és szépülni, ajánlom ezt a kedves fiatal fodrász lányt, akit Krisztinának hívnak és nagyon ügyes!

Sűrűbben is mennék hozzá, de vidéken lakom.

Ha valakit érdekel a cím: Violet Szépségszalon Budapest, Üllői út 11-13.

 

Agneze Creative Commons License 2011.06.24 0 0 85

Én is jó fodrászt keresek. kb 5 évente vágatom le a hajam, parázok az egésztől, legutóbb szentendrén a kormos és bauernél vágta le egy állítólag tök ügyes fodrász semmilyenre. Hajmosásig elég jól állt, de utána öszefogtam mint általában, elmaradt a megmosom és jól nézek ki. Fenékik ér a hajam és tengernyi, befonva mint a hajókötél. Leizzadt keményen mire megszárított, úgy látszott nem igazán tud mit kezdeni ennyi hajjal. Jó drága is volt  2005-ben 8 ezret egy vágásért?

Ahogy látom a legtöbb fodrász rövid hajban utazik, tudtok valakit aki jól ért a hosszú hajhoz is? Akik ajánlották a Kucserát, ott mi a helyzet, mit láttatok, mennyiért dolgoznak? max 7-8 ezret szánnék a dologra.

Dunakeszin a Kosaras Zsófi is közel lenne, nem messze dolgozom, csak elég fiatal, lehet hiányzik még a tapasztalat..

 

Köszi a segítséget.

interdit Creative Commons License 2011.06.12 0 0 83

Sziasztok!

Hajmodellt keresek női egyhossz hajvágás vizsgámra, június 15-re.

Profi oktatók felügyelete alatt ingyen elkészítem frizurádat.

Helyszín: Budapest, VI kerület, Hajós utca 22.

Időpont: június 15, 9:45-től 12:30-ig.

 

Ha érdekel egy ingyen frizura, hívj:

06-20-5354-739

fodrásztanuló2011 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 82

 

Ingyenes férfi hajvágás szombaton!

 

Részletekről érdeklődni a fodraszmodell2011@gmail.com-on.

Bujon Gottfried Creative Commons License 2011.06.09 0 0 81

Jó férfi fodrászt Budapesten tudna ajánlani valaki, olyan 2500 forint/vágásig?

dudus35 Creative Commons License 2011.06.08 0 0 80

Sziasztiok!

Keresek egy jó fodrászt! a 15.kerületben ,vágás szárítás,esetenként festés!

Az Éva fodrászba(Sárfű utca) ne menjetek,leragadtak a 80-as évek divatjánál!

NLaura Creative Commons License 2011.06.02 0 0 79

Sziasztok!

 

Középhosszú festett szőke hajam van. Világosbarna hajat szeretnék. Régen sokszor próbálkoztam itthoni festéssel, de sosem sikerült eltalálnom a megfelelő barnát. Általában sötétebb lett, borzalmasan állt. Viszont unom a 3-4 hetenkénti szőkítést, ezért szeretnék barnulni. Tudtok ajánlani jó fodrászt? Lehetőleg a 13.ker.-ben.

Előre is köszi!

edina1003 Creative Commons License 2011.05.25 0 0 78

Csatlakozom Kinga999 -hez: a Kucsera hajszalonban keressétek Fekete Marcellt! Fantasztikus frizurát vágott nekem tegnap. Hosszú idő óta először vagyok teljesen elégedett a hajammal. 

zsofi.vajda Creative Commons License 2011.05.18 0 0 77

INGYEN HAJVÁGÁS! Budapesten. Mesterfodrász felügyelete és irányítása alatt, mert 2 hét mulva vizsgázom, ugyhogy írjatok bátran. Középhosszú haj kell amiből vállig vagy kicsit váll fölé érőt szeretnék vágni, totál egyenes forma ( semmi fellnyírás...) a frufru lehet egyenes vagy ferde amelyik szimpatokusabb :)

Kleopatra stílusnak is hívják.

(A képeken lévőknél vághatok hosszabbat is, vállig érőt és mint mondtam az egyenes frufruhoz sem ragaszkodom.)

Aki szeretne jönni: írjon az  atomanti.zs@gmail.com - ra és megbeszéljük :)

 

Beatrix72 Creative Commons License 2011.05.16 0 0 76

Sziasztok!

 

 Hetek óta próbálom rászánni magam ,hogy elmenjek egy ilyen szalonba ,de ma  végre megtettem és nagyon nagyon örülök neki ,mert a hajam gyönyörű lett!!!

 

 

Hosszú hajam van ,még mindig- miután elmentem is csak szebb:))))))

 

A fodrászt   akinél voltam  Kelemen Ágnesnek hívják ,kedves ,türelemes és nem csak meghallgatott hanem pontosan azt csinálta  amit kértem.

 

 A recepciós hölgy is nagyon segítőkész volt és a hajmosó lány úgy fésülte ki a hajam ,hogy meg se éreztem nem húzta nem tépte.

 

Csak ajánlani tudom mindenkinek a Rákóczi úti szalont  , én elég bizalmatlan ember vagyok ,de ez egy kellemes csalódás volt. 

 

Beatrix

Előzmény: BPlány (73)
kisagi89 Creative Commons License 2011.05.11 0 0 75

Én megtaláltam a legjobb fodrászt, a Margit szigeten van. Minden tökéletes, mindíg azt kapom amit várok. http://kopf.hu 

Heide11 Creative Commons License 2011.04.05 0 0 74

Sziasztok!
Jelenleg vizsgára és gyakorlásra keresek modelleket a csatolt fotón látható
frizurákhoz. Nem biztos, hogy pont ilyen, de hasonlóra kell számítani, (az arc és
haj típusától függően fogunk változtatni rajta). Festés
nélkül ingyenes, festésnél csak a hajfestéket kell fizetni. Fiúkat is keresek a
másik fotón levő hajhoz (festés nélkül is!), ha van ismerősöd, kérlek ajánlj neki! www.ezjo.tvn.hu
email: ezjo@tvn.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!