Keresés

Részletes keresés

korx Creative Commons License 1998.07.15 0 0 11
A qurvaság IMHO nem egy állandó állapot, csak átmeneti. Qrva valaki akkor, ha nem élvezi igazán azt amit csinál, csak úgy tesz, vagy akár nem is tesz úgy, csak csinálja. Igy aztán néha mindenki qurva.
nahat Creative Commons License 1998.07.15 0 0 8
Szerintem nem elhanyagolandó egy nő számára, hogy milyen csávóhoz megy hozzá (spanyolviasz...). Azt ugye senki sem ítéli el, ha egy izmos, okos úriembert választ a hölgy, pedig a pénz mennyisége a társadalomban egy biztonsági mérőszám is, a férfi valamennyire jellemzi, ugyanúgy, ahogy a bicó kerülete és az IQ is. Ne csodálkozzunk tehát, ha egy nőnek, aki gyereket akar, fontos a biztonság, és mivel ennek a mérőszáma a pénz (jelen pillanatban), pénzes pasihoz megy hozzá. Régebb a mérőszám a kutyabőr volt, még régebb a kardvívás képessége. Nem a nők kurvulnak, hanem a világ.

Tehát nem igazán elítélhető, ha egy nő erre utazik, saját biztonságát keresi.

Persze ha hozzám akarna jönni egy ilyen kis qurva a pénzemért, jól elküldeném a halálba :) De asszem ez a veszély nem fenyeget.

nahat

Ferfi Creative Commons License 1998.07.15 0 0 7
medwe3: A vicc tetszett :-).

Szerinted akkor azok a szerető anyukák és apukák, akik a párválasztás időszakában arra hívják fel egyetlen leánykájuk figyelmét, hogy a jövő szempontjából azért nem teljesen lényegtelen a választott anyagi helyzete sem, arra bíztatják egyetlen szeretett csemetéjüket, hogy qrvák legyenek?



IvanKutuzov Creative Commons License 1998.07.15 0 0 6
medwe3
:-)))
provo cat Creative Commons License 1998.07.15 0 0 5
Sőt, aki anyagi előnyök miatt megy férjhez, (és ezt a pasi nem tudja, hanem a nő azt hiteti el vele, hogy szereti) az ráadásul még tisztességtelen qrva is. A kocsisoron legalább tudod miért mennyit kell fizetni.
medwe3 Creative Commons License 1998.07.15 0 0 4
Ferfi!
Úgy gondoltam. Szerintem, akinél az anyagi helyzet a meghatározó a párválasztásnál, az egy qrva.
Qrva és qrva között is van sok különbség.

A kocsisoros qrva megkéri a konzumqrvát, hogy meséljen a munkájáról, mert hallotta, hogy jobban keres.

Konzum:
kérlek szépen, beülök egy drága szállodáa bárjába,
bejön egy kövér, kopasz, szivaros üzletember.
Rámosolygok.
Visszamosolyog.
Felvisz a szobájába.
Megkínál likőrrel, majd aszongya:
- vegye elő a péniszemet!

Kocsisoros:
- Pénisz??? Hát ammeg micsoda?

- Á, semmi, pont olyan mint a f@sz, csak kkcsi és puha...

38 Creative Commons License 1998.07.15 0 0 3
Mint jól tudjuk: Minden nő qrva. Van aki férjhez megy.
Vagy egy másik népi bölcselet: nincs rossz nő, csak kevés pia, nincs rossz krapek, csak kevés lé.
Ferfi Creative Commons License 1998.07.15 0 0 2
Kedves Medwe!

Köszönöm a helyesírási kiegészítést. Valóban úgy a helyes. :-) :-)

Azonban éppen az általad is közölt definíció nem tűnik egyértelműnek számomra. Mert ugy, ha qrva az, " aki anyagi előnyökért fogad mást az ölébe", akkor ebbe a kategóriába tartozik minden olyan nő, aki a párválasztásnál szempontnak tekinti a társjelölt anyagi helyzetét. Hiszen azért választja párjának (többek között), mert vélt vagy valós anyagi előnyökre számít. Tehát számomra a kérdés továbbra is kérdés....

josarien Creative Commons License 1998.07.15 0 0 1
Érdekes témát vetettél fel. Az értelmezésre pedig egy példát mondanék a jogi területről.
Mindenki előtt ismertek azok a jogi viták, ami a szlovákokkal zajlottak a vizlépcsővel kapcsolatban és Hágai döntésként jelentek meg.
No, ott is sok olyan meghatározás volt amelyiket a magyar, illetve szlovák fél másként értelmezett.
Na ilyen a qrva is.
Van akinek már az is kurva, aki egyedül megy el egy táncos szórakozóhelyre és van akinek még talán az 5-ös úti hölgyek sem azok.
IMHO mindekiben kialakult erkölcsi értékrend az ami alapján kinyilvánítja a véleményét ezekről a lányokról.Egy strici szemszögéből nézve ezek a lányok pénztkereső szexipari munkáslányok és nem kurvák.
No ennyit...
medwe3 Creative Commons License 1998.07.15 0 0 0
curvus, curva, curvum, latin szó, jeletése kanyar.
Tágabb jelentése: az általánostól elkanyarodott.
qrva (így "helyes" :-)) : IMHO egy női hölgy, aki anyagi előnyökért fogad mást az ölébe.

elqrvul: IMHO anyagi-erkölcsi előnyök érdekében látványosan feladja az elveit.

hímringyó: az előbbi, hímnemben

Persze ez csak 1 vélemény.

Ferfi Creative Commons License 1998.07.15 0 0 topiknyitó
Érdekelne a véleményetek az alábbi témáról: Mikor kurv@ egy nő? Ugyan is a kérdés szerintem megválaszolhatatlan. Persze van, amikor egyértelmű, mert pl.: az 5-ös út mentén álló hölgyek esetén ugye nem kétséges. De mi van azzal a nővel, aki a diszkóban táncolva halkan a füledbe súgja, hogy 2000-ért elmegy veled és mikor elbeszélgetsz vele, kiderül, hogy kedvtelésből csinálja, senki nem futtatja és csak azoknak a fiúknak tesz ilyen ajánlatot, akik tetszenek neki. Ha úgy gondolod, hogy az előbbi páldában említett hölgy a k... kategóriába tartozik, akkor mi van azzal a lánnyal, aki úgy keres vőlegényt/barátot, hogy az lehetőleg gazdag legyen, fizesse neki a lakást, meg lehetőleg vegyen neki autót. Vagy hova sorolnátok azt a lányt, aki járja a világot, a repülőjegyét a világ különböző pontjain élő barátai fizetik és náluk lakik 3-4 hetet alkalmanként, majd tovább áll a következő baráthoz.

Annak örülnék, ha ebben a topicban fiúk-lányok közösen megvitatnánk, hogy szerintünk mi az a viselkedés egy nőnél (persze nem baj, ha a férfiak is szóba kerülnek), ami a társadalom megítélése szerint már "k...-ás".

A jegjobban annak örülnék, ha a k..va szónak sikerülne egy használható definíciót találni (ugyanis szerintem sem a magyar értelmező kéziszótár definíciója, sem az amerikai Webster's dictionary definíciója nem fedi a köznyelvben használt k... fogalmat.)

Szerintetek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!