Keresés

Részletes keresés

buszjegy Creative Commons License 2008.06.18 0 0 529
Egy cegecske kinlodik hogy tisztara mossa magat.

Hazudozik... fenyegetozik... probalkozik azzal hogy meghatarozza hogy ki hogyan mikor nyilvanithat velmenyt... idonkent seggberugjak es kisoprik a hozzaszolasait ha mar nem bir magaval... szamlazassal fenyegetozes... smafu szocseples... meddo erolkodes menteni amirol meg azt hiszi hogy nemi hazudozassal mentheto. De hat valaki irogat meg tavmunka-klubtol :))
Előzmény: Törölt nick (526)
Sredni Vashtar Creative Commons License 2008.06.18 0 0 528
Itt minden hozzászólónak van neve, senki sem névtelen.
Előzmény: Törölt nick (527)
buszjegy Creative Commons License 2008.06.18 0 0 525
Ejnye ez a tavmunka klub mar megint hazudozik...
a nagy helyzet az hogy egy forumhozzaszolas valosagtartalmat nem az hatarozza meg hogy egy zuros hatteru jelentektelen cegecske elvarasainak megfelel. Nekem ugy tunik, nem ez az egyetlen eset, amikor a tavmunka klub hazudozassal probalt meg kimosakodni a zuros kis ugyeibol...
erneszandi Creative Commons License 2008.06.17 0 0 521
Ez az említett "cégecske", akit nyugodtan lehet nevezni komolytalannak, már megváltoztatta a székhelyét is. Közölte az átvert bedolgozókkal, hogy csak faxon lehet velük kommunikálni (még mindig), sőt költözés alatt állnak és egy ideig a munkakiosztás is szünetel. Ismét kérdezem (mert már az előzőekben is megtettem ezt), mennyire komoly Bt. ez?
Ez az úri ember csak fenyegetni tud mindenkit (de csak privátban, mert itt valami miatt nem meri leírni a fenyegető szövegét), mintha ő lenne a megtestesűlt becsületesség és mindenki csak "léhűtő, munkakerülő).
Hát valóban össze kellene fogni a károsultaknak, mert ez a későbbiekben csak rosszabb lesz, mivel egyre több kismamát nem vesznek vissza a munkahelyére és hinni fognak ennek a cégvezetőnek, mert a hírdetése az korrektnek bizonyult (sajnos most nem néztem, hogy fönt van-e még a hírdetők között).
Már régen megkellett volna tőle vonatni a működési engedélyt, ettől kisebb dolgokért is bevontak már engedélyeket, sőt komoly büntetéseket is szabtak már ki emberekre, csak bekellene egy személynek vállalni a menedzselést.
Megjegyzem a hitelrontás távol áll tőlem, csak a véleményemet bátorkodtam leírni, mivel nekem is van ismerősöm, aki sajnos ÁLDOZAT, pedig egy nagyon értékes ember és, mint munkaerő is kifogástalan, csak egyetlen bűne van, hogy a második kisgyermekével van GYES-en és szeretne egy kis kiegészítéshez jutni, de becsületes munkával és tisztességes cégnél.
Előzmény: susugár (520)
susugár Creative Commons License 2008.06.17 0 0 520

Egyszer nem lehetne az, hogy végre összefogna az a "néhány" átvert ember, és megpróbálná valóban jogi útra terelni a dolgot? Tudom, hogy ez nem egyszerű, de ha másért nem, legalább elrettentésként használna valamit. Tényleg tenni kellene már valamit ezek ellen a "cégek" ellen. Mit gondoltok?

 

No akkor én elsőnek jelentkezem. Utóbbi hsz-ekben emlegetett cégecske olyan kritikán aluli kapcsolattartást valósított meg szerződéskötésünk/munkakezdésem elejétől, hogy 3 hét után feladtam. (méghogy délben álljak készen a munkára való lecsapáshoz méghozzá minden nap???)

Akkor kellett volna elgondolkodni azon, hogy ezek az átvertek egyszer csak a sarkukra állnak!

Előzmény: Törölt nick (398)
Buday008 Creative Commons License 2008.06.15 0 0 519
magyarországon nagyon gyerek cipőben jár ez atéma....hoyg távmunka: jol hangzó lózunk, de a magyar cégek,válallkozásoknak multiknak tapsztalatom szerint nemigazán van erre szüksége pénze stb....... a "klaszzikus" otthon véhezhető munkahirdetésekről csak annyit hoyg egy nagy halom nulla..... probáltam vagy csak kamuk, vagy necces és pénzt is alig lehet keresni.. erőltetett menet... ennél még a fekete munka segédmunkásként is értelmesebb sajnos... sztem ha valakinek van jo tapasztalata irja hogy ne csak én rémisztgessek...
Zottjoghurt Creative Commons License 2008.06.12 0 0 518
Előzmény: erneszandi (514)
buszjegy Creative Commons License 2008.06.12 0 0 516
Hallottal mar arrol hogy a tavmunkahoz erdemes az internetet hasznalni tudni? Tudod mi a google? Mert akkor ezt is lattad volna:
http://index.hu/politika/belfold/eurowe1118/

Az apehnek nem feladata kisebb-nagyobb atbaszasra szakosodott cegek kikeresgetese - ado es penzugyi ellenorzo hivatal...

Tessek vegre felnoni, utanezni a dolgoknak, gondolkodni es nem allambacsitol varni hogy megved mindentol. Ha mindenki hasznalna a jozan eszet akkor nem fognak ilyen piti trukkos cegek senki atbaszni es idekuldeni a seggfej kepviselojuket hogy okoskodjon.
Előzmény: erneszandi (514)
erneszandi Creative Commons License 2008.06.12 0 0 515
Caran!
Köszönöm a válaszodat. Megpróbálok mégegyszer "nekifutni" a tesztnek, hátha akkor okosabb leszek ha a teszt után megnged a rendszer belépni és megtudom, hogy egyáltalán milyen munkát is ajánlanak. Mivel sajnos én még csak a tesztig jutottam el, és azt sem tudom, hogy milyen munkát lehet ott végezni. Én tudok angolul, de ezek az egy órás teszt ajánlatok nekem nagyon hoszúnak tünnek, sajnos egyfolytában nincs annyi időm, hogy (nem volt, de csinálok) egy szuszra kitöltsem, pedig nagyon érdekel, hogy mit is ajánlanának. Szimpatikus amiket írtál róluk. Mégegyszer köszönöm és jelentkezni fogok.
Előzmény: Törölt nick (513)
erneszandi Creative Commons License 2008.06.12 0 0 514
Én szeretnék információt kapni az Euro Web Center Bt-ről.
Ez a társaság a Superinfóban (egy országot elárasztó) hírdetést adott le.
Mit tudotok róluk? Ezek is egy nagy semmit ajánlanak, jó pénzért.
Szabad ezt tenni? Erre nem figyel oda egyetlen APEH-os sem? Ez pedig szintén egy jó fogás lenne. Már megint a hiszékeny emberek megtévesztését célozták be ezek a "nesze semmi fogd meg jól" emberek.
Nem akarok hitel rontó lenni, de ha tudtok róluk, akkor kérlek benneteket, hogy mondjatok véleményt.

erneszandi Creative Commons License 2008.06.10 0 0 512
Kedves Caran !
Én mindkét oldalt megnéztem, de szerintem aki nem tud felsőfokon angolul, az ebben a munkában meg sem mozdulni. Pedig Te azt írtad, hogy kevés angol nyelvtudás is elég.
Én nem értem azt a sok-sok tesztet? Miért is kell az a munkához?
Szerintem vagy tud valaki dolgozni (angolul) vagy nem. De ez csak az én szerény vélemény. Cáfoljál meg kérlek. Vagy ha van olyan közöttetek aki ezen angol oldalakon dolgozik már, az írja ide nekem, hogy hogyan is csinálja? Én értem az angolt, sőt....., de ez még rajtam is kifogott :(
Köszönöm a segitségetek előre is.
Előzmény: Törölt nick (313)
Holdkooros Creative Commons License 2008.06.09 0 0 511
"munkát adó" ez magyarra lefordítva annyit jelent: KIZSÁKMÁNYOLÓ
Előzmény: Törölt nick (456)
Kolix Creative Commons License 2008.06.05 0 0 510
Hali. Aki internet hozzáféréssel rendelkezik és érdekelné otthon végezhető egy kis plusz pénzt kereső munka, jelezzen email cimemre. (reklám oldalak látogatása.)
Sredni Vashtar Creative Commons License 2008.06.03 0 0 469
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9126303

Bal oldalt, Állásfoglalások. Magyarul Tace-pao...
Előzmény: Törölt nick (465)
oroszlánka Creative Commons License 2008.06.02 0 0 451
Kedveseim!

Ez a véleményem:
Aki befizette azt a nyavalyás szerver használati díjat, az kérje vissza!

http://www.tavmunkaklub.hu/Pénz visszafizetési garancia:
"A szerver használati díj visszaigényelhető. A pénzvisszafizetési garanciával minden munkatársunk élhet, függetlenül a klubtagsági szerződésben foglaltaktól!"

Aki még nem fizette be, az ne is tegye!

Jelenleg távmunkában dolgozóm, és soha semmilyen módón, és semmilyen címen nem kért a munkáltatóm tőlem pénzt.
Képzeljétek, így is tudunk együtt dolgozni.
Sőt még telefon, e-mail cím is van.
oroszlánka Creative Commons License 2008.06.02 0 0 447
„Ha valakit elhallgattatsz, az nem jelenti, hogy meggyőzted.”

Morley, John
Előzmény: Törölt nick (445)
missparker Creative Commons License 2008.06.02 0 0 444
Valószínűleg azért fax, mert abból létezik a legkevesebb az átlagos távmunkás háztartásokban. Postán feladni egy faxot meglehetősen drága, ráadásul a távmunkás inkább otthon lenne, és nem rohangálna postára, így minden körülmény megteremtődött ahhoz, hogy ne reklamálhasson az ember. Sőt, ha nincs fax otthon, akkor ugye válaszolni sem lehet faxon...
Előzmény: erneszandi (443)
erneszandi Creative Commons License 2008.06.02 0 0 443
A mai internet világban faxon kommunikálni egy kicsit "necces", sőt elgondolkodtató. Miért kell a fax- az úrnak? Fő a bizalom? Legyen nyoma a leírt szövegnek? Csak erre tudok gondolni, de ha nem így van akkor bocsánat .... ügyvezető Úr!

Előre bocsájtom, nem kérek privit , (mint ahogyan azt már Ön régebben megtette) sőt ne próbálkozzon a telefoni hívással sem, mivel én nem vagyok az ön cégének a "tagja", aminek örülök (de továbbra is sajnálom a megszívatott embereket) !
Előzmény: Törölt nick (442)
NetDragon Creative Commons License 2008.05.22 0 0 438
Nekem sem sok maradt, de én nem ríttam, /gondolom Te sem/. Könnyesre röhögtem magam ennyi sületlenségtől. Egyébként jó sok humor is volt itt. De tényleg!
Előzmény: snowflake8 (437)
snowflake8 Creative Commons License 2008.05.22 0 0 437
Alig maradt a reggel idekészített zsebkendőimből.
Wágner úr Creative Commons License 2008.05.22 0 0 434

Megismétlem, ha muszáj - én egyiket sem veszem komolyan, amig nem tudom, hogy ki az, mi az.  Egy nick - szerintem - mindig hazudik (magamból indulok ki..., hukk, bocsánat).

 

Komolyan venni csak partnerszinten lehet, vagyis egyenrangúaknak kell lenniük, másképp szó sincs partnerségről, csak strapa és smafu...., szócséplés, időpazarlás... ja, és közben fölmelex a Sör!!!!!

Előzmény: Törölt nick (433)
Wágner úr Creative Commons License 2008.05.22 0 0 432

Oszt' kiafranc tudja egy nickről, hogy mit mié' pofáz? Hátha konkurencia, vagy mitt'om én mivel van megvesztegetve...

 

A cégnek van neve, a panaszosnak is - intézzék el egymás közt'. Egy virtuális bugyborék nem partner az ilyenbe', abba még Söröt is kár beleönteni...

Előzmény: sezi (428)
ancsa119 Creative Commons License 2008.05.22 0 0 431
Akkor ne állítsd, hogy csaló. Mert ha azt állítod, az nyilvános rágalmazás. Rágalmazni tudsz, de azt megmutatni, hogy ki vagy azt nem??? Pl. e-mail cím az alap lenne.
Előzmény: sezi (428)
Papa Krest Creative Commons License 2008.05.22 0 0 429
Előzmény: Wágner úr (423)
sezi Creative Commons License 2008.05.22 0 0 428
Idejöm egy cég állít magáról valamit, beugranak neki. Akkor én nem írhatom le, ha tfh az egyik birka voltam, hogy az a cég egy csaló? Illetve csak úgy, hogy kiadom minden adatomat egy nyilvános fórumon?

Igazság vs sör 0:1.
Előzmény: Wágner úr (423)
snowflake8 Creative Commons License 2008.05.22 0 0 427

:)))))))))))))

Előzmény: Wágner úr (423)
ancsa119 Creative Commons License 2008.05.22 0 0 424
Talán azért lehet, mert nem találnak normális embert, aki elvégzi a munkákat. Pl. "nyuszikám" esete, akinek felajánlottak egy gépelési munkát, és cseszett rá. Na szerintem ezért hosszabbították meg a jelentkezés határidejét. Nagyon sok léhűtő írogat ide, aki egyáltalán nem dolgozik!!!
Előzmény: Törölt nick (420)
Wágner úr Creative Commons License 2008.05.22 0 0 423

Na, kérem szépen, kaptam egy hosszú levelet...., rengeteg bötüvel és számmal, alig győztem az alacsonymatematikámmal és duplatriplaságommal kibogarászni..., márpedig ez nekem egy megerőltető izé, és lélekfizikai terheltséget csinál... Ráadásul kénytelen voltam letenni a Sörömet (!!!), ez pedig minden álmoskönyv szerint senkinek sem jelent semmi Lyót...

 

Szóval, ha konkrét céget akar valaki cikizni, akkor azt saját nevén, emil és elérhetőség megadásával tegye - a csalánt mindenki a sajátjával!

 

Igazságot itt úgysem lehet kideríteni, a Felügyelő úr is azt mondja, hogy a többit az őrszobán és a főtt tárgyaláson..., ami egy ronda hely, mert Söröt nem adnak és ráadásul még föl is ébresztik a zembert...

 

Az én alapállásom, izé, alapfekvésem...., hogy minden nick defaultból hazud..., ezé' aztán a modik sem keresnek-kutatnak és főleg nem szolgáltatnak Igazságot, hanem lazán törölnek és tiltanak - szemét lusta disznó mind..., ja, és én vagyok a legszemetebb, legdisznóbb és leglustább..., továbbá a sötét sík átorba' van egy még sötétebb lelkű Lyóismerősöm, akinek a kliensei sosem panaszkodnak...

 

Épp ezé' a legjobb, ha mindenki Söröt isz - azt távmunkába hál'istennek nem lehet, tehát személyesen köll elmarni a kriglit!

 

Egészség!

ancsa119 Creative Commons License 2008.05.22 0 0 422
Szerinted ez mi?

On-line adatmásolás Szabad munkák száma: 562 db
Az elmúlt 24 órában elvégzett munkák száma: 2184 db

A web oldalon ott van a táblázat! Tehát van munka!

Már az is baj, ha egy cég segítőkész, elérhető, stb... Ugyan már!!!

Amit meg írsz az tudod, hogy rágalmazás, mert bizonyítható, hogy amikor írtad, a szerveren ki van írva, hogy van munka. Ezzel megtéveszted a fórumozókat, ráadásul nyilvánosan. Értesítem a főnökömet, nem fog neki örülni, hogy nyilvánosan rágalmazod a céget!!! Tudod, hogy a rágalmazás bűncselekmény????
Előzmény: Törölt nick (421)
ancsa119 Creative Commons License 2008.05.22 0 0 419
Ez van a honlapon:

Kérjük kedves dolgozóinkat, amennyiben munkadíj kifizetési igényük van, azt a 62/222-121-es fax számon cégünk részére jelezzék. A jelentkezés határideje hamarosan lezárul, cégünk fix létszámmal dolgozik tovább. Azon munkatársaink, akik bármi oknál fogva nem tudnak dolgozni a rendszerben, a problémát jelezzék a fax számon, és segítséget nyújtunk.


Azon munkatársaink, akik nem kívánnak a rendszerben tovább dolgozni, a szerver használati díjat faxon történő visszaigénylést követően visszafizetjük részükre.

Szerintem egyértelmű, becsületes cégről van szó.
Előzmény: snowflake8 (416)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!