Keresés

Részletes keresés

Vagdalthús Creative Commons License 2004.07.01 0 0 18

A reakció sportszerűtlen, ez nem vitás. De kérdés: a szokásos zrika mennyire volt szokásos? Zrika volt vagy bunkózás? Nem mindegy. Nem vagyok rutintalan szurkoló, 25 éve fordulok elő sporteseményen, tudom, hogy mi hangzik el a lelátókon. Persze ez csupán feltételezés.

A kihívás adott: végezzen előrébb a jobb. Ennyi. Nem kell túldramatizálni.

Előzmény: AiRCarlos (15)
AiRCarlos Creative Commons License 2004.07.01 0 0 17
Ilyen a szerelem...:)))
Előzmény: izirájdör (16)
izirájdör Creative Commons License 2004.06.30 0 0 16

Mérnök Úr!

én személy szerint végtelenül rajongok Gusziért,csak ő mindig félre érti a közeledésem ! ! !

Előzmény: AiRCarlos (15)
AiRCarlos Creative Commons License 2004.06.30 0 0 15

Sziasztok!

 

"Szerintem a Hódmezővásárhelyt előzhetjük..."

Erősítés nélkül nehéz lesz....

És, hogy mivel váltotta ki Mátyás Aguszta az ellenszenvünket? Abban az évben amikor feljutottunk első osztályba, akkor az egyik kapu mellett szurkoltunk kb. 6-an és az egyik 7-nél amit MA dobott, ment a szokásos zrika, hogy kihagyod meg stb., bedobta majd a középső ujjával felénk mutatott... tényleg milyen sportszerű.... onnantól kezdve kölcsönösen megtaláltuk egymást MA-val. Ennyi röviden a történet.

DT352 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 14
És azt se felejtsük el, hogy Laurencz László lesz a Debrecen edzője !! Szerintem nagy csata várható a 3. és 4. helyért a rájátszásban, valamint a középső csoportban a kupaindulást jelentő 5. helyért is.
Egy kérdés: Mivel vívta ki Mátyás Auguszta a Hódmezővásárhelyi szúrkolók haragját ? Szerintem Guszta az egyik legsportszerűbb játékosunk, akinek a hozzáállása is példaértékű !
DT352 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 13
Szerintem a Hódmezővásárhelyt előzhetjük, de a Cornexi szerintem idén nem fog akkorákat botlani mint tavaly (ráadásul Kulcsár pont a váci mérkőzés előtt hagyta ott a csapatot).

Vagdalthús Creative Commons License 2004.06.29 0 0 12
A Vásárhelynél mindenképpe előrébb kell végezzünk, mert a szurkolói finoman fogalmazva sem kedvelnek bennünket. Ez már presztízsharc :-)))
Előzmény: DT352 (11)
DT352 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 11
Szerintem a következő bajnokságban nehezebb lesz elérni a 4. helyet, mivel a Hódmezővásárhely és a Cornexi erősödött. Igaz, nálunk szerintem a nagy erősítést az jelenti, hogy minden meghatározó játékos Vácon maradt.
A kupában akár előrelépés is lehet, mivel már mindenkinek van nemzetközi tapasztalata, és a Hypo-t talán sikerül elkerülni.
Vagdalthús Creative Commons License 2004.06.02 0 0 10
Ma láttam Mátyás Augusztát. Ez is hír :-)
Nehezen ismertem meg, mert a haja szokatlan volt, hátrafogott.
Vagdalthús Creative Commons License 2004.05.27 0 0 9
Hallottatok valami erősítésről eddig? Mert eddig csak távozókról tudok...
Vagdalthús Creative Commons License 2004.05.24 0 0 8
Az NB I jelenlegi erőviszonyai persze egészségtelenek. A realitás az lett volna, ha nem az első 4, hanem csak az első 3 marad az elit rájátszásban.
Az, hogy a Vác után nincs szakadék, túloztam, s odaérhetett volna más is, igaz, de ennyire hadd legyek már elfogult, ez a szurkolás elengedhetetlen feltétele :-))

Mátyás Auguszta távozását nem fogjuk pótolni, ez is igaz. Erősítés nélkül nem tudjuk majd tartani ezt a szintet. Tudtommal a szándék mind a klub, mkind a város részéről megvan erre.

Előzmény: mi61 (7)
mi61 Creative Commons License 2004.05.24 0 0 7
"Most van Dunaferr, FTC, Győr, nagy szakadék, aztán Vác, újabb szakadék..." - azért ez egy kicsit erős, hogy a Vác után szakadék. A Vác, Vasas, Cornmexi, Debrecen közül bármelyik odaérhetett volna a 4. helyre. Az idén ez nektek sikerült. A 4 között már nem váltottátok meg a világot. A KEK-ben vitézkedtetek, amihez gratulálok, bár a nem túl acélos Hypo, csúnyán elintézett benneteket. Nem ismerem az erősítési terveiteket, de ahogy hallom Hornyák elmegy és ha a Guszta netán abbahagyja, végetek van, mint a botnak!
Persze az igazi az lenne, ha lenne legalább 7-8 közel azonos képességű csapatunk.
Előzmény: Vagdalthús (6)
Vagdalthús Creative Commons License 2004.05.24 0 0 6
1. Én szidtam neked Nikolicsot? Nem? Akkor ne általánosíts!

2. Ez a "találkozunk Vásárhelyen"-féle "invitálás" feltételezem, nem arra szól, hogy igyunk meg együtt egy, vagy két, vagy sok sört. Abban pedig még benne is vagyok. Minden mást maghagyok a zöld-lila boksznak. Nem csak kinőttem ebből 31 évesen, hanem szánalmasnak tartom, 16, 20, stb. évesen is annak tartottam.

3. Az Esztergom sosem volt 4., 2x kupabronzos és KEK-negyeddöntős, d persze emlékszem, hol jártak tavaly, s hol most. Mióta nem államilag dotált az élsport, hanem piacfüggő áru, azóta ez sajnos benne van. Megeshet a Váccal is, így van, nem is kell messzire mennem: váci labdarúgás.
Feltételezem -hozzászólásod alapján- tapsolnál a boldogságtól, ha a Vác anyagi okok miatt visszacsúszna. Én ellenben nem örülnék, ha a HMVhely vegetálna emiatt. Ez a különbség köztünk.

4. Persze, hogy nem hiányozna a Vác az első négyből. Mint ahogy a Fradi sem, a Győr sem, más sem. Ugyanis a kilencvenes évek elején kb. olyan csapat volt a Herz, mint most pl. ti. Vagy mondjuk néhány éve a Vác. Most fent van. Vagy említhetném a Dunaferrt, a Cornexit: az utóbbi évtized vagy 5 év alatt lett nevük. Korábban mi volt? Volt Vasas, Vasas, Vasas, aztán Szpari, Loki, ennyi. Most van Dunaferr, FTC, Győr, nagy szakadék, aztán Vác, újabb szakadék, s a többiek. Ez egy forgókerék. De ha ezzel újat mondtam...

Előzmény: izirájdör (5)
izirájdör Creative Commons License 2004.05.24 0 0 5
lehet hogy szimpatikus a csapat mégis mindig azért sírtok hogy Nikolics így durva úgy alattomos,ez lehet de nekem az edzőm mindig azt mondta ha nem bírod ki mehetsz röplabdázni ott nincs ütközés, faut stb ! ! !

találkozunk Vásárhelyen ! ! ! vagy nem ?

ja emlékszel az Esztergom példájára,csk ne hogy oda jussatok?nagyon hiányozna a világverő csapatotok az első 4ből ! ! !

Előzmény: Vagdalthús (4)
Vagdalthús Creative Commons License 2004.05.22 0 0 4
Mikor, te idióta, majd ha meccs van! Látom, te kemény vagy mint a bakelit, kisfiam, csak ki ne száradj!
Hogy is néz ki a tabella, ki végzett az első négyben, ki szerzett zsinórban kétszer kupabronzot, ki verte végig Európát addig, amíg Prokop be nem kavart, s hol van a tabellán a Vásárhely?

Nos, nekem semmi bajom különben a HMVhellyel, szimpatikus csapat, de hozzászólásodat olvasva ne feledd: amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj, Isten!

Előzmény: Törölt nick (3)
Wác Creative Commons License 2004.05.21 0 0 2
Kalapot emelek a teljesítményük előtt! Gödöllőn sajnos kevés az NB1-es csapat, ilyen pl: női röplabda-extraliga+atlétika+vívás+talán a sakk
Vagdalthús Creative Commons License 2004.05.20 0 0 1
Jaj, de jó, megtört az átok! Már van hozzászólás a topicban :-))
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (0)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.05.18 0 0 0
Jé, egy nullás!
Előzmény: Vagdalthús (-)
Vagdalthús Creative Commons License 2004.05.04 0 0 topiknyitó
Hajrá váci lányok!
Pazar év az idei. Tavasszal Magyar Kupa-bronzérem, idén a négyben végzünk a bajnokságban, s ha szigorúan csak a KEK mezőnyét nézzük, a legjobb négybe jutottunk ott is, méghozzá 100%-ios teljesítménnyel a Patrasz, a Baysen és a Cercle Nimes ellen, aztán csapták hozzá a négy csapathoz a BL négy kiesőjét, ahol az ismert körülmények között szó szerint kiverte a Vácot a Hypo, a magyar klubok esküdt ellensége, Grunnar Prokop csapata.
Ősszel is indulunk európai kupában - HAJRÁ VÁC!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!