Keresés

Részletes keresés

generating Creative Commons License 2005.10.25 0 0 251
az idexben valoban van ilyen hir, de a levezetésed sorra nem igaz. Problémák vannak, és voltak, de a slampos hoirekre még slamposabb kommentárok (mint ez születnek)
Ezen valojában nevetni kellen, de mi egyben csodálkozunk az ilyen tájékozatlanságon.

Mint irtam korábban, ez inkább vad rosszindulat, és semmi értelme nincs. Sok a probléma itt is, sok minden nem OK itt is, de nem az hogy Bush kiabál.
Sokan nincsenek megelégedve vele sem, de a republikánus párt és azon koörmányok eddig jobban szerepeltek, nagyobb eredményeik vannak.

Nem könnyü a világot rendben tartani, ha már ilyen országokban is mint Mo. ekkora félreértések és ellenségeskedések vannak.
Legyen igazad, az USA is nehézségekkel küzködik, küzködött, politikája rossz és.........
mégis van kibe kapszkodni. Románia nem ellenségeskedik, ök is látják amit ti, de.........megint jol rágják a palacsintát, a megfelelö idöben amerikabarátsságrol tettek tanubizonyságot. A magyarok pedig pont forditva, pont akkor kekeckedtek, amikor nagyon nem kellet volna. De Orbán aludjon jol, te is, igazatok van, csak igy tobább......
Előzmény: Kobzar (241)
Ragika Creative Commons License 2005.10.25 0 0 250
http://www.newsdirectory.com/

Egyébként ne zavartasd magad a kiskoma itt az egyik legprimitívebb primitív.
Csak át kell lépni rajta.
Előzmény: usaFan (248)
usaFan Creative Commons License 2005.10.25 0 0 248

 

Csá(tok)!

 

Tudna nekem vki olyan weboldal(oka)t ajánlani, ahol a nagy amerikai, (főleg) NY -i napi, heti, havi lapok cikkeit lehet olvasgatni (természetesen eredeti nyelven)?

 

pl.: Daily News, Times, stb...

 

THX 4 All Help!!!

Ragika Creative Commons License 2005.10.25 0 0 246
"a New York Daily News az elnökhöz közel álló forrásokra hivatkozva"

Hehe...
Ragika Creative Commons License 2005.10.25 0 0 243
Na ez a "haver" nem stimmel.
Előzmény: Kobzar (241)
Airbus a380 Creative Commons License 2005.10.25 0 0 242
Ciki .D
Előzmény: Kobzar (241)
Kobzar Creative Commons License 2005.10.25 0 0 241
Haver !
Légy szolidáris, és vegyél vissza magadból, látod, a főnök is szarban van, nyakig !!!

Munkatársaival üvöltözik Bush
http://index.hu/politika/kulfold/bush2713/

Zsémbes öregúr lett Bushból, írja a New York Daily News az elnökhöz közel álló forrásokra hivatkozva. A bulvárlap értesülései szerint az általában jókedélyű elnök az elmúlt hónapok kudarcai miatt többször is leüvöltötte munkatársait. "És ez nem olyan, amikor egy McDonald's-menedzser üvöltözik az alkalmazottaival. Ő az Egyesült Államok elnöke és ilyenkor nem kellemes látvány" - nyilatkozta a lapnak Bush egyik barátja.
Elszámolta magát

Bushnak minden oka megvan a mogorvaságra. Napokon belül a kétezredik amerikai katona is életét vesztheti Irakban, ráadásul a Katrina hurrikán pusztítása óta az elnök népszerűsége mélyrepülésben van.

Bush mindent megpróbált a helyzet enyhítésére, de lépései balul sűltek William Rehnquist főbíró halála után - tanácsadói javaslatával szemben - Harriet Mierst, személyi jogi tanácsadóját jelőlte az amerikai Legfelsőbb Bíróságba. Bár eredetileg úgy tűnt, hogy Mierst vita nélkül fogadják majd el a szenátusban, végül a republikánusok és a demokraták egymást felülmúlva kritizálták az elnök választását, így Miers mostanáig még csak a meghallgatásig sem jutott el.

Ráadásul a héten Bush legfőbb bizalmasát, az elnök agyának becézett Karl Rove-t is elveszítheti. A 2000-es és 2004-es választási siker kovácsát Valerie Plame CIA-ügynök lebuktatásával vádolják, és ha az államtitoksértést nem is sikerülne rábizonyítani, több adat is arra utal, hogy Rove - Lewis "Scooter" Libbyvel, Cheney főtanácsadójával együtt - akadályozta az igazságszolgáltatás munkáját, amiért akár börtönre is ítélhetik.
Hárítja a felelősséget

"Az elnök elégedetlen és mindenkire áthárítja a felelősséget, akire csak tudja" - nyilatkozta a Daily Newsnak egy jólértesült fehér házi forrás. Az elnök régebben legfeljebb legközelebbi munkatársait bírálta szűk körben, de az elmúlt hetekben az sem ritka, hogy a Fehér Ház irodahelyiségeiben gyakornokokkal üvöltözik, írja a lap.

Bush egyik barátja szerint azonban nincs szó felelősséghárításról. "Pontosan tudja, hogy több dolog miatt is csak magát okolhatja" - nyilatkozta a lapnak. Ismerői szerint az elnök mogorvasága ellenére jó katonaként tovább harcolja csatáit. Több barátja szerint is meggyőződése, hogy a történelem mindenképpen pozitívan ítéli majd meg mostani lépéseit, még ha azok esetleg veszteségeket is okoznak a Republikánus Pártnak a 2006-os és 2008-as választásokon.

Erre utal Bush múlt heti, amúgy borus nyilatkozata is. "Dolgom van. Az amerikaiak azt várják tőlem, hogy végezzem a munkám, amit meg is teszek" - nyilatkozta az elnök sajtótájékoztatóján.
Előzmény: Ragika (236)
Ragika Creative Commons License 2005.10.24 0 0 231
Sirom is vissza Reagant.
Papa Busch gyengécske volt.
W. jól indult, de mintha megtorpant volna. Sajnos nagyon figyel a baloldali liberális közvéleményre. Pedig most már beleszarhatna. Tüntessenek. És?
Gyözött a Vikings.
Előzmény: Törölt nick (230)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.23 0 0 230
nem tudjuk igaz e? Miért nyilatkozott volna igy, ki elött? talán egy este be volt rugva és beszélt erröl arrol.
Hány ezer van aki még mond ilyesmit. A tény, hogy a kongresszus lefogadta a dolgokat és a katonák ugy is beiratkoznak, hogy Irakba vagy valahová kell menni meghalni.
Miért? ilyen buták az emberek, a sok felvilágositás edllenére. Vagy ennyire jol beszél a Bush? Pont ö, neki aztán nincs lehengerelö dumája, mint pld. Reagen-nek volt.
A terrorizmusnak az a szerencséje, hogy reagen után kezdtek cincogni. Mi lenne ha ö lenne az elnök? elsösorban jobb és legyözve a gonosz.........
Előzmény: Ragika (224)
Kobzar Creative Commons License 2005.10.21 0 0 223
"Wikersontöl vissza kell venni a fizut. Csak most szól?
Aszta..."

Bushtól is vissza lehetne venni valamicskét.
Érdekel engem ?

"Szoptok? Mi? Nolból?"

Szopsz.
Bushtól.
Örömmel.
Önként.
De hamar vége.
Az örömnek.
:)
Előzmény: Ragika (222)
Ragika Creative Commons License 2005.10.21 0 0 222
Wikersontöl vissza kell venni a fizut. Csak most szól?
Aszta...

Szoptok? Mi? Nolból?
Előzmény: Kobzar (221)
Kobzar Creative Commons License 2005.10.21 0 0 221
Amerika lefelé tart a lejtőn uraik felelőtlen cowboy-politizálása miatt.
Reméljük sikerül megfordítaniuk a folyamatot.
In democrats we trust.

A "Cheney-Rumsfeld klikk" kezében az amerikai külpolitika
- állítja Powell volt kabinetfőnöke
http://www.nol.hu/cikk/381507/

A lap internetes kiadásának pénteki beszámolója szerint Lawrence Wilkerson a New America Foundation politikai kutatóintézetben tartott minapi előadásában a legfőbb gondnak azt nevezte, hogy túl sok hatalom összpontosult túl kevés ember kezében, akik sötétben tartották a kormányzati bürokrácia többi részét. Szavai szerint a külpolitika fő kérdéseit a "Cheney-Rumsfeld klikk" sajátította ki, döntéseiket titokban hozták, és ennek az árát fizeti ma is az Egyesült Államok.

Wilkerson 2002-től 2005 januárjáig, Powell távozásáig töltötte be a külügyminiszter kabinetvezetői posztját. Szavai szerint az Egyesült Államok valósággal kereste a katasztrófát Irakban, Észak-Koreában és Iránban.
Condoleezza Rice mostani külügyminiszter nemzetbiztonsági főtanácsadóként Wilkerson szerint csak tetézte a gondot, mivel mindig az elnök mellé állt, hogy bensőséges viszonyukat még szorosabbra fonja, ahelyett, hogy gondoskodott volna róla, hogy az elnök a kormány minden tagjától a leghitelesebb értesüléseket kapja.

George Bush amerikai elnökről úgy vélte, hogy járatlan a nemzetközi kapcsolatokban, de nem is nagyon érdeklik őt. A külföldi vezetőkkel úgy bánik, mint egy cowboy, és az ország ma sebezhetőbb, mint korábban volt. Ha valami igazán súlyos, komoly dolog történne, nukleáris fegyver robbanna egy nagy amerikai városban, vagy országos járvány ütné fel a fejét, olyannyira kiütközne a kormány tehetetlensége, hogy az országot a függetlenségi nyilatkozat korába vetné vissza - fogalmazott Wilkerson nyugalmazott ezredes, aki korábban a tengerészgyalogos főiskola igazgatója volt. Powell alatt 16 éven át szolgált, először a Pentagonban, majd a külügyminisztériumban.

Megítélése szerint a hadsereg annyira túlterhelt az iraki háború következtében, hogy kezdi elveszteni tisztjeit és jobb katonáit. Wilkerson bírálta a foglyokkal Irakban és másutt elkövetett, a Bagdad melletti Abu Ghraib börtönről elhíresült visszaéléseket, amelyek azért történhettek meg, mivel az elnök és más vezetők által teremtett légkörben a katonák úgy gondolták, hogy megengedhető az, amit tesznek. A nyugalmazott ezredes hangsúlyozta, hogy Powell nem örül annak, amit ő kibeszél, mivel - és ez az, amit csodál benne - a leglojálisabb katona, akit csak ismert."
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.21 0 0 212
Láthatoan foglalkoznak, az ujságok is irnak rola, de a sok agyalágyultnak nem ér fel az agyáig, hogy itt az ö börükröl van szó, ezek komoly ROSSZ hirek az egész lakosság részére. Hogy a kormány magas adot visz el az üzemyanyagbol arra szinte büszkék, hiszen ezt csinálja a fejlettebb nyugat is, ne maradjunk el, hiszen ide járnka majd tankolni. De hogy ott 10 szer annyit kereshetnek, az már valami szemfényvesztés.

Itt is tönkremenés közben fele annyi a benzin és sokszor annyit kereshetek, olcso telefonommal hivogatom Mo. -i ismeröseimet, de mi vagyunk a szarban -- szerintük.
Közben magyarban minden annyiba (közszükségleti cikkek többe) kerül mint itt. Ez a müvészet, hogy lehet pattogni a deszkán hogy ne látszodj kecskeszarnak.......
Előzmény: Ragika (208)
Ragika Creative Commons License 2005.10.20 0 0 209
Szar a hideg sz(c)él nélkül.

Ragika Creative Commons License 2005.10.20 0 0 207
"Einstein and God"

By Thomas Torrance
Előzmény: Kobzar (203)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.20 0 0 206
nem tudsz angolul? te hogy kerülsz ide ünnepet rontani.
A te partnered a repülö, vele foglalkozz, az a nivod...........
Előzmény: Kobzar (203)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.20 0 0 205
te állat, takarodj már ki a forumbol
Előzmény: Airbus a380 (204)
Airbus a380 Creative Commons License 2005.10.20 0 0 204
Kötve hiszem hogy a bőing bármit is megvenne............



száljál már le a földre
Előzmény: Ragika (199)
Kobzar Creative Commons License 2005.10.20 0 0 203
... és hogy jön ehhez a vitához egy bíróság, he ?
Mucsa a négyzeten.
Előzmény: Ragika (202)
Ragika Creative Commons License 2005.10.20 0 0 202
Olvass...
http://www.ctinquiry.org/publications/reflections_volume_1/torrance.htm

"Minnél mélyebben mész bele a tudományba annál inkább jössz rá, hogy ebben a hatalmas rendszerben kell legyen irányító."
Előzmény: Kobzar (200)
Kobzar Creative Commons License 2005.10.20 0 0 201
Nem bánod, ha foglalkozom veled kicsit, igaz ?
:)
Előzmény: Ragika (199)
Kobzar Creative Commons License 2005.10.20 0 0 200
The Real Mucsa :

Földi bíróság tárgyalja Isten létét
http://index.hu/tech/tudomany/id1020/

"Vallásos dogma vagy az evolúció elméletét kiváltó komoly diszciplína az intelligens dizájn elmélete?
A kérdést egy amerikai bíróság tárgyalja; a koronatanú, Michael Behe biokémikus professzor szerint a darwini tanokban sok a lyuk, és a világegyetemet Isten teremtette."
Előzmény: Ragika (199)
Ragika Creative Commons License 2005.10.20 0 0 199
Nem akarok belemenni...
Kár az idöért.
Sötét vagy.
Period.

"Europe's Airbus is shopping for a site to build an airplane factory on American soil, a move that could boost the company's standing as a U.S. military contractor and ignite a subsidies bidding war among communities."

Aztán ha jól megy a Boeing majd megveszi.
Az egészet.
Nem lesz sok kérdezösködés.
Hehe...

Mucsát meg feldaraboljuk.
Mindenki kap belöle.
Emlékbe.
Előzmény: Kobzar (191)
Airbus a380 Creative Commons License 2005.10.20 0 0 198
Hát igen már nincs messze
Előzmény: Kobzar (197)
Kobzar Creative Commons License 2005.10.20 0 0 197
Nincs már messze ...
Előzmény: Airbus a380 (196)
Airbus a380 Creative Commons License 2005.10.20 0 0 196
Majd megnézem a Boeing vezetők fejét mikor A380-asok száldogálnak az usa egén ;)
Előzmény: Kobzar (193)
Airbus a380 Creative Commons License 2005.10.20 0 0 195
Ja az ottani fapadosoknál is igen sok 320-as Airbust látni :D
Előzmény: Kobzar (192)
Airbus a380 Creative Commons License 2005.10.20 0 0 194
már úgyís jön a kövi.................
Előzmény: Kobzar (191)
Kobzar Creative Commons License 2005.10.20 0 0 193
Ez a "csapat", akivel vitázol, egyetlen nyomorult emberke ... aki sunyi gruppiként önmagát erősíti önmagával ...
:)
Előzmény: Airbus a380 (188)
Kobzar Creative Commons License 2005.10.20 0 0 192
:))))))))

Az Egyesült Államok az Airbus legnagyobb megrendelője

"Negyven amerikai szövetségi államban jelenleg mintegy 120 ezer munkahely függ közvetve, vagy közvetlenül az Airbustól, amely csupán 2002-ben 5,5 milliárd dollár értékben teljesített megrendeléseket az Egyesült Államoknak.
...
Az észak-amerikai repülési piacnak már negyedét birtokló fapados légitársaságok - amelyek, hagyományos társaikkal ellentétben, ráadásul nyereségesek is - mindinkább az Airbust választják géprendeléseiknél."
Előzmény: Airbus a380 (182)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!