Keresés

Részletes keresés

Pantyhoseboy88 Creative Commons License 2008.09.28 0 0 2

Furcsa, hogy senki nem ír ebbe a topicba.Az átlagembert nyílván nem érdekli a téma, de biztos hogy sok magamfajta olvasgat a fórumokban.Olyanok, akik ha meglátnak az utcán egy nőt egy szexi tűsarkú cipővel a lábán, elgondolkodnak azon, milyen érzés lenne fölvenni azt a cipőt,milyen lehet járni benne.

Amikor először próbáltam föl anyukám harisnyanadrágját(kb 8 éves lehettem),még csak halvány elképzeléseim voltak az erotikus dolgokról, de tudtam, hogy élvezni fogom, ha rajtam lesz.Attól fogva újra és újra fölhúztam, ha egyedül voltam otthon.  Néhány év múlva már magamnak vettem a harisnyanadrágokat,és gyakran fölvettem egyet a farmer alá, akár otthonra, akár iskolába.

Az első teljes átalakulás akkor következett be, amikor fölpróbáltam anyukám magassarkú cipőjét egy általam vásárolt fekete harisnyanadrághoz.Megnéztem magam a tükörben, majd kinyitottam a szekrény ajtaját és válogatni kezdtem anyu ruhái között.Vadul kalapált a szívem az izgalomtól, amikor belebújtam a hátul cipzáras szoknyába és a lágyan símogató fehér blúzba.Kicsit nagyok voltak rám, de az az érzés fantasztikus volt.   

Hetero beállítottságú vagyok, az utcán rendre magnézem a lányokat, főleg ha szexis, nőies ruhában vannak.Nem érzem magam nőnek, de szeretek néha (ha csak részben is) átváltozni.

 

latex-71 Creative Commons License 2008.07.25 0 0 1
dehát tehetjük máshol, van egy csomó ilyen topic... crossdresser, transzvesztita vagyok, pl. de ezek csak a "pörgősebbek", nyilván van ezen egy rakás elsűlyedve.
PEDIG a téma jó, én gyakran öltözök át különböző mértékig.
IanStuart Creative Commons License 2008.07.19 0 0 0
remélem 0 ilyet ismerek
Előzmény: freestyle91 (-)


freestyle91 Creative Commons License 2008.07.19 0 0 topiknyitó
sziasztok! azért nyitottam ezt a topikot hogy "kiélhessük" magunkat ha máshol nem tehetjük.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!