Keresés

Részletes keresés

szesztre Creative Commons License 2008.03.05 0 0 233
Melyekről sajna én lemaradtam. :)
Előzmény: H. Rita (230)
ica66 Creative Commons License 2008.03.05 0 0 231
Rita  5-hozzászólást töröltek.
Előzmény: H. Rita (230)
H. Rita Creative Commons License 2008.03.05 0 0 230
Miért lett kitörölve a hozzászólásom?
ica66 Creative Commons License 2008.03.04 0 0 229
HA többet akartok tudni.
huncsaba5 Creative Commons License 2008.03.02 0 0 223
Engem egy lóra emlékeztet az arca, persze mikor látok egy jó lovat mindig arra gondolok mije jó lenne menni vele egy kört :)

kép1kép2
*Momo* Creative Commons License 2008.02.28 0 0 221

" igenis kritizálhatnak valakit a viselkedése , buta nyilatkozatai ,ostoba megnyilvánulásai miatt,mind mind olyanok miatt,amiről tulképp ő maga tehet."

 

Egyetértek!

Előzmény: monkat (217)
*Momo* Creative Commons License 2008.02.28 0 0 220

Szerintem szánalmas az, ha ennyire személyeskedik valaki. "Gülü szemek,pókharapó fogak,nincs dereka és ólába van!" Aha,  Biztos rajta kívül mindenki más tökéletes. Gondolom, Te is. ;) Korábban már említettem, hogy én sem tartom egy észlénynek a nőt. DE! Kikérem magamnak, hogy azért veszem a kazettáját mert sokat szerepel a tv.-ben és nem gondolkodom!!!!! Látatlanban ne ítélkezz légyszives. 31 évesen én már ennél érettebbnek érzem magam...

Rendszeresen tornázom a kazettáira és az eredmény magáért beszél. Belennék csapva??? Hát nem kívánok senkinek nagyobb csalódást...:)))

Előzmény: Irdatlan (218)
monkat Creative Commons License 2008.02.27 0 0 217

Na,akkor nekem meg az a szánalmas,aki képtelen felfogni,hogy igenis kritizálhatnak valakit a viselkedése , buta nyilatkozatai ,ostoba megnyilvánulásai miatt,mind mind olyanok miatt,amiről tulképp ő maga tehet.

Ha nem lenne nagyképű,nem nézné le a másikat,ha nem hinné,hogy ő sz*ja a spanyolviaszt,nekem semmi bajom nem lenne vele.

 

És igenis tornázom a kazijára,nem hinném,hogy ettől szánalmas lennék,szimplán el tudok vonatkoztatni a másik énjétől.Jó az amit csinál,(nem tudom,hogy Norbi nélkül tudott volna-e érvényesülni,nem is érdekel), de könyörgöm ezt már annyiszor leírtuk.

Fogd már fel végre,hogy ez egy ilyen fórum,hogy itt elmondjuk a véleményünket,azt hogy mi miért nem tetszik,mindenféle irigykedés nélkül.

 

Te a való világban is azt gondolod,hogy akinek más a véleménye,akkor az tuti irigykedik rád?Olyan kis naívnak tűnsz,az hogy ennyire a lelkedre veszed,az meg már mulatságos.Nekem úgy tűnik,inkább Te irigykedsz rá.

 

 

 

Mást is kényeztet ám a férje,sőt....,és másnak is vannak gyönyörű gyerekei,sőt....,ezt is elhiheted.:))))))

 

 

Nem tudom, ez érthető volt?:o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: ica66 (215)
ica66 Creative Commons License 2008.02.27 0 0 215
Nekem az szánalmas, aki kígyót, békát kiált rá és közben a gyakorlataira, tornázik. Ez olyan mintha szembe köpné valaki saját magát. Szerintem meg igen is jó csaj: sikeres, gazdag, csinos, imádja a férje, jól ment férjhez, saját cége van, jó az alakja, bármit megvehet, mindig lesz munkája, nincs elhízva, még a segge is nagyon jó .
Szegény családból ilyen jól ki fejlődni,gratulálok neki. Szeretnék sokan az alakját, bakszámláját, sikerét, gyönyörű gyerekeit
Szeretnék sokan, ha a férjeik így szeretnék őket mind, a NORBI teszi a RÉKÁVAL: pártolja, védi,mindent megad neki, sosem hagya ki egy műsorból sem, nő lehet mellette. Van is mit irigyelni .Akár beismerjük,akár nem.
Azt meg ,hogy nem kemény,akkor nem tornázott a kazijára.
*Momo* Creative Commons License 2008.02.27 0 0 214

Olyan szánalmas már ez a személyeskedés. :S

Szerintem nem sok ember "eszi a zagyvaságait". De ne legyen már az hülye, aki a kazettájára tornázik. :S :D

Előzmény: Irdatlan (211)
rozsaeszti81 Creative Commons License 2008.02.27 0 0 213

szeszttre!

nem is neked szólt a hozzászólásom!!

bocs!!

Előzmény: szesztre (209)
monkat Creative Commons License 2008.02.27 0 0 212

Hát nem tudom h ki isteníti.Szerintem sem szép nő,sem nem bájos,de van amikor önmagához képest egész jól néz ki.

 

Azért a fitnesszben ne írd le teljesen.:)Az update-el együtt igenis megalapozott, hatásos,persze kell hozzá kitartás,és csinálni kell.

 

Én már tényleg nagyon sok mindent kipróbáltam,stepp,ill. fitness aerobikoztam, csináltam a callenetics-et,tornáztam Béres A-ra,van otthon pilates dvd-m is,mégis most  RR: Add önmagad gyakorlatait csinálom, mert jónak tartom.

Lehet,h nem volt előtte élsportoló,(de elég régóta tart órákat,ahhoz,hogy komolyan vedd)lehet h az én mezei fitness oktatóm is csinál ilyen hatásos gyakorlatokat,rossz ,vagyis inkább kellemetlen,hogy nincs a végén lenyújtás,de szerintem a ma piacon lévő fitness kazetták között megállja a helyét.

 

Pld.Kállai Ildikó nekem gyenge,bár csak a kismama tornáját ismerem.Béres A. nagyon jó,főleg a jordániában készült,viszont neki meg túl bonyolultra koreografált a bemelegítése,mondjuk ez a legutolsó szempont,(de nem elhanyagolható),de neki jobban elhiszem,hogy az,amit csinál hatásos,ergo benne jobban megbízom,mert jól el magyarázza,hogy mit miért úgy kell csinálni.

Kétségkívül nagyobb a szakértelme,mint Rubint Rékának.

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Irdatlan (211)
Irdatlan Creative Commons License 2008.02.26 0 0 211

A Rubint Réka egy nagyon gyenge nő!!!

Gülü szemek,pókharapó fogak,nincs dereka és ólába van!

Nem értem,hogy miért istenítik!?

És ugye semmi köze a fitnesshez...!Egy becsapás,hogy Ő fitnessről beszél!!!

Kordé Emese,Kállai Ildikó,Béres Alexandra-ők fitnessesek! de a Réka nem...!

A sok buta ember meg eszi a zagyvaságait!!!???

Szégyen!!!

 

H. Rita Creative Commons License 2008.02.26 0 0 210

A legtöbben utálják Rubint Rékát. Én nem utálom. Vannak unszimpatikus megnyilvánulásai,de a szakmájában azért elismert. Persze hogy nem ő találta fel azokat a gyakorlatokat amiket a dvd-ken csinál, ugyan ezeket adja elő a többi fitnesz edző is.Nem hinném ,hogy sok újat ki lehet találni.

Kicsit már tényleg túl izmos,de inkább ilyen legyek,mint hájas.

szesztre Creative Commons License 2008.02.23 0 0 209
Én nem fikázok senkit, legjobb tudomásom szerint, véleményt pedig lehet ide írni, olyat is, ami esetleg Neked nem tetszik....
Előzmény: rozsaeszti81 (208)
rozsaeszti81 Creative Commons License 2008.02.23 0 0 208
Azért írogattok ide hogy fikázzátok egymást? Ennél nagyobb örömötök ne legyen!!
monkat Creative Commons License 2008.02.22 0 0 207

"Nem vagytok ti fajgyűlölők ?"

 

Na most ez hogy jön ide?Te tudsz valamit?:D:D:D

 

Ha meg csak kötözködni jöttél,meg megmondani,akkor a véleményem alant, Szesztre hozzászólásában van.

 

 

 


Előzmény: Nr.121212 (205)
szesztre Creative Commons License 2008.02.21 0 0 206

Nem érzem magam fajgyűlölőnek és a barátnőim sem azok. Faji hovatartozásáról egyetlen szó sem esett részemről, holott, akár azt is lehetne feszegetni. Ismerem a családját.

 

Szerintem a lágy nőtől ő igen messze van, akárcsak az okosságtól. NIncs ezzel semmi baj, de ha valaki nem egy észlény, akkor figyeljen oda, hogy mit beszél. Aztán ha a beszéd sem túl szép, akkor tanulnak az emberek beszédtechnikát.

 

Ja, izmosnak izmos, ezt szerintem egyikünk sem firtatta, s plaszik cici és has is sokat dob az összhatáson.

 

Mellesleg ismerek olyan ismert edzőt, tévében szereplő személyt, aki erős és még értelmes is. És ő nem Alien.

Előzmény: Nr.121212 (205)
Nr.121212 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 205
Nem vagytok ti fajgyűlölők ?
Ő így érzi jól magát és el van.
Aki azt akarja enni amit ő, egye.
Szépen izmos. ritka adottság. Ha vki erős is meg (túl) okos is az már inkább egy Alien-re hasonlít, mint egy lágy nőre.
Előzmény: szesztre (203)
fahreinheit Creative Commons License 2008.02.20 0 0 204
Tényleg ez a Rubint Réka egy szégyen!
szesztre Creative Commons License 2008.02.19 0 0 203

Hali!

 

A barátnőimmel ott feküdtünk ki legelőször, amikor talált az egyikünk egy riportot vele. Előadta szerencsétlen történetét, hogy egy koszos kis faluból származik (hm, Jászberény VÁROS, igaz, kb. 30 ezer lakosa van, de akkor is VÁROS és nem koszos kis falu). És a sajnálatos élete, hogy végigdolgozta a nyarakat, meg ilyesmi, hát itt már majdnem sírtunk. És azért, mert annyira durva volt, hogy így adta elő magát.

 

Egyébként már a középiskolában is próbálta magára felhívni a figyelmet. A sporttal, természetesen, az eszével nem lehetett.... :)))

 

És a sztártól baromi messze van, mondjuk inkább, hogy ismert. De sztár az nem. Attól ő nagyon-nagyon messze van. Fényévnyire.

 

A Sztárok a jégen mellett katasztrófa a főzős műsora, az, ahogy egyszer bemutatta a házukat, ahogy nyivákol a dvd-ken, melyeknek gyakorlatai jók, de egyszer sem biztos, hogy az ő találmánya.

 

Hányinger volt A nagy fogyás alatt, ahogy civakodtak Béres Alexandrával (fogalmam sincs, hogy melyiknek van igaza, mert annyira nem merültem bele a dologkba), a műsorról azonban a kettőjük közötti ellentét elvonta a figyelmet. Tiszta vicc volt.

 

És még sorolhatnám... Ahogy Te is.

 

SÜT A BUTASÁGA. Már már megéget néha. Ezért nincs is türelmem nézi a ő műsorait, s csak el-el kapok néhány riportot.  

Előzmény: monkat (202)
monkat Creative Commons License 2008.02.18 0 0 202

 

Szia,

 

Nálam ott írta le magát,amikor kiment a Szigetre műa.magassarkú papucsban forró nadrágban,(a nyakig sárban),és kényeskedve "fikázta" a jónépet,rámutatva egyikre-másikra,h hogy néz ki,meg milyen koszos lehet a körme,meg fújj,ha egy ilyen "ujjazná meg a lányom".Éppeszű embernek/anyának hogy juthat egyáltalán  ilyen az eszébe,vagy ha eszébe jut,mert egy aberrált,akkor miért kiabálja ki az egész világnak??!!Komolyan,annyira nevetséges volt, totál beégette magát.

 

(Az más lapra tartozik,hgy nála sokkal okosabb,intelligensebb,tanultabb emberek is kimennek a Szigetre szimplán csak kikapcsolódni,gőzt kiengedni,ergo ott sem mindenki tengődik a periférián mocskos körömmel,tetves hajjal (ő mondta)  és nem mindenki kábítószeres)

 

Úgyanígy a Sztárok a jégenbe.(Kezdjük ott h szvsz nem sztár.)Amit ott műveltek apácskával, hát az is tiszta ciki és hiszti  volt.Tényleg annyira sajnáltam szegény Dobó Katát,de szerencsére akárhány sms-t küldött is Norbi,drága Rubint Rékánk így is kiesett,mert ott a tehetség számított.

A mostani fogyi versenyen is hozzák magukat,egyszerűen nem tudnak veszítni,és belátni,hogy most nem ők legjobbak.

 

Nem a módszerükkel,pénzükkel van gond,én sem irígylem őket semmiért, végül is Norbi elég keményen megdolgozott ezért az egészért,(RR.meg belecsöppent,és így azért nem olyan nehéz,az adottsága meg megvolt)és valóban rengeteg irígyük van,de azért viselkedni tudni kellene.

Nekem kimondottan RR-val mint emberrel,a viselkedésével,stb... van bajom,messze nem a pénzével,meg a módszerével.Az,hogy milyen a füle/foga/orra stb..nem tehet,de arról,hogy beképzelt,buta,sötét,és még ráadásul le is néz másokat,arról igen.

 

 

Gondolom Nálad  is hasonlók lehetnek,főleg,h akkor a kezdetektől ismered.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: szesztre (201)
szesztre Creative Commons License 2008.02.16 0 0 201

Tökéletesen egyetértek Veled!

 

Számomra ott volt az igazi nagy "csapás", amikor megláttam a story tv-n egy műsort: Minden ami nő, Rubint. Kíváncsiságból belenéztem, hogy miről is lehet benne szó, aztán azóta nem nézem. És igazából nem sok műsort nézek vele kapcsolatban, mert számomra zavaró személy. Elég nekem annyi belőle, hogy egy középiskolába jártunk, s sokáig egy városba laktunk.

 

Nem tehetek róla, engem irritál. Butának tartom, s idétlenkedésnek, amit csinál. És nem vagyok rá féltékeny. Egyáltalán. Nincs mit irigyelnem tőle.

 

Ja, és próbáltam finoman fogalmazni, nagyon-nagyon finoman. :) :) :)

Előzmény: monkat (200)
monkat Creative Commons License 2008.02.16 0 0 200

Mi lenne a sértegetés? Rubint Rékáról nyitottak egy topicot,és itt az utóbbi időben sokan elmondjuk,eléggé kultúráltan,hogy mi nem tetszik benne.Ez miért sértegetés?Szerintem egy celeb életéhez ,annak aki a reflektorfényben szereti magát süttetni, ez is hozzátartozik Ja,és mondjuk páran azt is leírtuk,h mi tetszik benne.

 

Mondjuk nem ez a legfőbb gondom, de nekem kimondottan jólesik negatív dolgokat írni,mert annyira a bögyömben van, és ez itt éppen a megfelelő hely.De ha ez bántja az önérzetedet,akkor ne reagálj rá,nem kötelező ezt olvasni, vagy írjál pozitív hozzászólásokat.

 

Tőlem pld.nem hiszem hogy olvastál volna pozitív nyilatkozásra való fröcsögést.

 

És már ne haragudj, de az h egyes anyáknak habzik, meg fröcsög a szájuk, na ez sértegetés, és ezt én kikérem magamnak.

 

Előzmény: ica66 (198)
Nospa2 Creative Commons License 2008.02.16 0 0 199
Sziasztok!


Elég régóta olvasom a topicot de most írok először, mert számomra meg kicsit átláthatatlan, hogy milyen indokkal törölnek ki hozzászólásokat!
Volt az a tök jófej nő, akit rendre kitöröltek, mindegy volt már, hogy mit ír, elég volt, hogy ő volt. Pedig még ilyen telitalálatot Rubint Rékáról sehol nem olvastam, mint az ő hozzászólásában.

Most röviden ennyi volt, mindenféle trágárság nélkül:

Hogy jön ahhoz Rubint Réka, hogy összehasonlítson, és egy lapon emlegessen egy olyan anyát, aki veri a gyerekét, és egy olyat, aki cukros, lisztes ételeket ad neki??!!
Papol a jó anyaságról miközben késő esti műsorba hurcolja a kislányát, hogy magára vonja a figyelmet, ahelyett, hogy otthon mesét olvasna neki, és lefektetné aludni, biztosítva neki a nyugodt pihenést.
Mindehhez még hozzáfűzném, hogy vajon a szigeten produkált minősíthetetlen megnyilvánulásával hogy fog elszámolni a gyerekének?
Szerény véleményem szerint (ugye erre valók a fórumok) nagyon csúnya ez a Rubint Réka, és hihetetlenül buta is!
ica66 Creative Commons License 2008.02.16 0 0 198
Kezd ez a topik sértegetésekbe át menni,ami már gusztustalan!!!.

Egyes embereknek nem csak a rosszat, hanem a jó hozzá szólásokat is elkéne viselni. Egyeseknek lehetne önkritikája és nem MINDIG  MINDIG  hozzá szólni, és nagyon durván a másik hozzászólására  reagálni.

Igazat adok a SZIPORKA régebbi hozászólásának.

Ez már túl durva.

Egyes nők (anyák) elveszették a nőiességüket számomra,látom a habzó és fröcsögö szájt.

CSAK HAJRÁ, BIZTOS MEGÉRI.

Csak ezt akartam.

 

galvanica

 

 

szesztre Creative Commons License 2008.02.16 0 0 197
Meg kell tanuli helyes szófordulatokat használnuk, aminek ugyanaz a lényege, csak szebbnek tűnik leírva. :)
Előzmény: *Momo* (196)
*Momo* Creative Commons License 2008.02.14 0 0 196

Opsz. Hát nem ezt jelentené...:( Bár a trágár szavak miatt kimoderálhatják a hsz-t. Viszont én sem tartom fairnek ha ennyire kiélezettek a törlések. Akkor mitől is hiteles a fórum????

Ezek után lehet én sem jövök szivesen ide. :(

 

Előzmény: eperke5 (192)
monkat Creative Commons License 2008.02.14 0 0 195

Na nehogymár megfutamodjunk:)

 

Szapuljuk csak tovább,ha jólesik,végül is erről szól a fórumozás,vagy mi:D

 

Szóval,akkor biztos Te is láttad a sztárok a jégent.Na előttem ott aztán teljesen leszerepelt,amilyen merev,falábú volt...,meg az az idétlen bárgyú vigyor az arcán.

 

Én azok táborába tartozom,akiknek tetszik a tornája,mert már sokfélét kipróbáltam, nekem nem unalmas, és igenis érzem a hatását.De mint nőt, egyáltalán nem bírom, a "gömbköldök Réka " gúnyneve is nagyon beletalált.

 

Az öltözködése az nekem nagyon nem jön be,ez a mindent kitevő stílus amúgy sem.Főleg mert a melle mű,meg még kitudja mit plasztikáztatott.Az arca csúnya, de az igaz,hogy abból ki van hozva a maximum.

 

Most nagyon gonosz leszek, de a mellhártya gyulladása körüli felhajtás,hogy hajszálon múlt az élete,stb,..szerintem az is csak felhajtás volt,hogy mindenki rájuk figyeljen.És akkor előadja Norbi,hogy mennyire hiányzik az otthoni főzés illata,hát ez a Réka kapásból nem úgy néz ki,mint aki otthon rendszeresen főzőcskézik.Az egyik DVD végén, van kaja tanácsadás, abban Réka kivajaz egy jénait,hát röhej,ebből vontam le a következtetést.

 

Nem bírom na, most majd engem is kimoderálnak.

 

 

 

 

Előzmény: eperke5 (194)
monkat Creative Commons License 2008.02.14 0 0 193

Te vagy az?,nem adod fel:-))))

 

Én egyetértek azzal amit írsz,pontosan azért mert szerintem is üresfejű,buta,nagyképű stb...már leírtam.

 

De szvsz azért töröltek ki,mert egy kicsit hogyismondjam "pórias"  a stílusod.(Gyökér,pofánváglak stb....)

Bár engem nem zavart,mivel olvastam már itt ettől különbet is, mégsem törölték ki ugyebár, de hát nem én vagyok a moderátor.:)

Mondjuk a nagyfogyásos hsz-oddal nem tudom mi volt a baj,de abban is igazad volt.

Lehet h RR a moderátor,aztán ha mindent kitörölne,túl feltűnő lenne.:-)

 

***

 

Korábban írta valaki, hogy úgy néz ki mint egy tranzvesztita,hát ez nagyon találó:D

 

  

 

 

Előzmény: eperke5 (192)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!