Keresés

Részletes keresés

joco85 Creative Commons License 2024.04.26 0 0 996

Eszter engem már a sorozatos raportjai idején elvesztett, mert minden csapatverseny bukta után vagy rátolt mindent egy kiválasztott társára, vagy annyiban ismerte el a saját felelősségét, hogy "nem akadályoztam meg a társam hülyeségét", egyébként ő mindig mindent jól csinált..., az ilyen típusú emberektől menekülök :)

Előzmény: dojcstomi (988)
deluigi Creative Commons License 2024.04.26 0 2 995

jah, biztosan latta a linkedin-en, hogy mar felvettek :D

 

Előzmény: Sz.Gábor8080 (994)
Sz.Gábor8080 Creative Commons License 2024.04.26 0 1 994

Főleg Bettike, aki kb. 1.5 nap alatt megunta az egészet...

 

Élek a gyanúperrel, hogy megtudta, bármit is teszt, Eszter a befutó :)

Előzmény: Sportsfan (991)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.26 0 0 993

Szerintem mindegyiknek valami korábbi kellemes spanyol tengerparti utazása jutott eszébe, a ridegtartásra, meg erre az egészre, ami ott történt nem számítottak (persze azt nem tudom, hogy az előzmények után mit vártak, hogy majd egy olyan helyen pihengethetnek, mint Elnökúr?).

Előzmény: Sportsfan (991)
dojcstomi Creative Commons License 2024.04.26 0 0 992

Csak kérdezem, hogy akik a google segítségével ismerik a haszonkulcs fogalmát, hogy mentek volna át az első évad beugró üzleti feladatsorán?

 

Kár, hogy az első évadot csak a közepétől néztem, ott már nem volt ilyen feladatsor.

Előzmény: Sz.Gábor8080 (968)
Sportsfan Creative Commons License 2024.04.26 0 2 991

Eszembe jutott a hétfői epizód, amikor Balogh Levente bejelentette hogy akkor utaznak Spanyolországba... Mindenki milyen lelkes, meg boldog volt, hogy "váó" "huhú" "jupijjé" stb. stb.... Aztán kiutaztak és mi lett az egészből?? 3 nap alatt idegileg totál leamortizálódott mindenki :))

 

Plussz ugye még az ügyvéd úr lábai is begörbültek a sok le-föl korzózástól :)

dojcstomi Creative Commons License 2024.04.26 0 1 990

ha én sétálok egy tengerparti sétányon és ordibálva, gesztikulálva elémugorna egy kékzakós ürge hogy menjek vele ide, meg oda vásárolni, én megíjednék.

 

Jogos, de lehet, hogy pont azért kellett Spanyolország, hogy ez is elfogadhatóbb legyen. :D

 

Eszter is jópofa volt, üdvözli a vélhetően spanyolokat spanyolul, aztán fel van háborodva, hogy nem tudnak angolul. :DD

 

illetve az otthagyott kocsijukat nem tekintette senki "sorbanállónak"

 

Ha a sok szar mellé vesznek egy ember nagyságú akármilyen emberfigurát a kocsi mellé, lehet hogy emberként tekintettek volna rá. Már csak a haladást kellett volna megoldani valahogy. :DD

Előzmény: Mazsola0070 (966)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.26 0 0 989

"egyébként pedig volt forgatási engedélyük!"

 

Az nyilván volt, na de volt területhasználati engedélyük vagy mozgóárusítási (kereskedelmi tevékenység folytatási) engedélyük is?

 

Nem tudom a spanyoloknál mi kell egy ilyen kereskedelmi tevékenységhez, de nyilván a város legfelkapottabb részére, a tengerparti sétányra nem mehet oda boldog-boldogtalan engedély nélkül a kacatjaival, hogy na ő ezt akkor most itt fogja árusítani.

 

Nem figyeltem mindig oda, de én az Elnök(úr) emberein kívül nem láttam ott senki mást így  kitelepülve árusítani bármit is, vagy mozgóárus kocsikkal rohangálni, na meg a sétálókat inzultálni elég rámenősen vásárlásra rávenni próbálni (azt csodáltam, hogy azt a hangos megafont senki nem akarta kicsit beljebb nyomni Márió képébe, amikor ráüvöltött, vagy a kék zakóban támadó Pétert pofán vágni, amikor a járókelőket zaklatta - nem véletlen, hogy Bettike ebben nem akart részt venni.)

 

Na meg ha ez ekkora baromi nagy üzlet lenne, és ezt megtehetné bárki, akkor vajon a helyi kínai kereskedőknek (pl. annak az áruháznak a tulajának, ahol árubeszerzésen voltak), miért nem jutott ez az árusítási forma eszébe?

 

 

 

 

Előzmény: Ilhilla (985)
dojcstomi Creative Commons License 2024.04.26 0 1 988

23. rész:

 

Nem arról volt szó, hogy Bettiék kenyéren és vizen élnek? Ehhez képest ott figyel a szendvicskeksz. Nem ilyen fajta "szendóra" gondolt feltehetően. :D

 

Segítők kérik számon a protokollt? ... és miközben kommunikálnak annyit nem képesek megtenni, hogy akkor nem nappal szembe állnak és méltóztatnak levenni a napszemüveget? Hát a legnagyobb bunkóság valakivel úgy beszélni szemtől szemben, hogy bármelyik félen napszemüveg van.

Mondjuk a maszkhordatás után már semmin sem lepődök meg.

 

Bettikének kell a physical touch... "így all-in-all" (ha esetleg még nem lett volna elég az angol LOL)

 

LOL Most is annyit pofázik ez a nő, főleg magáról, hogy kezdem azt hinni, hogy ez a műsor leginkább Bettikéről és érzelmeiről szól. De azért simán tudott mindig valami sajnálkozást mímelni, amikor egy-egy versenyző kiesett. Egyelőre nekem úgy tűnik, hogy olyan igazi hátráltató embert nem kapott maga mellé soha.

 

Azt annyi eszük nem volt, hogy amíg nincs kész a szendvicsember táblája, addig nem aggatják rá?

 

Eszter megint szerecsenmosdatja magát. Mire jó ez?! Ő biztos nem hibás semmiben?

 

Na jó, a végén ez a Ráhel-féle hiszti meg durcáskodás már kicsit sok volt. :D

 

Krasznai beszól: már csak 5 percük van hátra. És ez hogy működik, ha éppen nagyban tárgyalnak a vevőkkel, el kell küldeniük őket a pébe? :DD

 

Bettike: téllllleg LOL

 

Na már Krasznai úr is berekedt? LOL

 

 

ALI B. Creative Commons License 2024.04.26 0 1 987

A bevétel egy dolog  ,  Gergőék utólag beismert könyvelési hiányára  Larissza  láthatóan rögtönzött azzal hogy kivártak beismerik e  , ha Márióék  reggel nem szóllnak elsikkad a süllyesztőben . Eszter ravaszul direkt hagyta a kézikocsis döntést Rákhellre ( nem belefáradt   az állandó vitába ) . Eleve 50 euro veszteséggel indulnak nagy a stressz  Rakhelen  folyton kiakad  ,  erről szólt az a rész . Ha mégis  elbuknak Rákhel megfontolatlan  döntése miatt  Eszter  az  ártatlan,  a vetélytárs leégette magát  alkalmatlan együttműködésre és  idegileg is vége  . Nyert ügy  , de még  így is mázlijuk lett .  Balog ostobaságokat beszélt strandtermék ajánlásával . Dec közepén voltak spanyolban hidegben , a kutya sem megy úszni a vizbe sem a  homokba üldögélni  pénzért vett matracon törölközőn   kisszéken stb, arra  ott  a szállodák vagy  bazárosok bérelt  napozóágyai . Betty kiszólt a műsorból   erőltetheti sétálóknak  a kacatokat ha senki sem hivta oda   , őszinte volt nem diplomatikus ez nem elegáns  emiatt  is kipaterolják .  

Sz.Gábor8080 Creative Commons License 2024.04.26 0 1 986

Krasznai és a "jó" tanácsai...tipikus elméleti "szakember": mégis hogy gondolta az egyben értékesítést? ki az az idióta, aki egy halom kacatért több száz eurót fizet kisker + X % felárért? 

 

Szerződésekben lehet hogy penge, de a kereskedelem más tészta...megnézném az ügyvédurat, mikor bajba kerül, és nem tudja hívni az Elnökurat, vajon hogy oldja meg a problémát? 

 

Mellesleg, ha nem hallgatnak erre az idiótára, és maradnak a parton, összejöhetett volna a 150 EUR profit.

Ilhilla Creative Commons License 2024.04.26 0 0 985

Én csak azt csodálom, hogy ezekre nem hívta rá senki a helyi rendőrséget vagy fogyasztóvédelmet?

 

Szerintem fizetett sgtatiszták "sétálgattak" a parton, egyébként pedig volt forgatási engedélyük!

Előzmény: Mazsola0070 (983)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.26 0 1 984

Hiányoltam a "Gergő sztorit" az évadból, ez most kimaradt. Bár a kaotikus holnap után még lehet. (Krasznai: ezt egy valaki tudta volna megcsinálni. Arra gondolsz Te is? Hívjam? Ezt neked kell eldönteni. Akkor hívom). 

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.25 0 1 983

Néhány benyomás a mai részből:

 

Eszter és Ráhelrécsöl majdnem elalélnak (hogy ne használjak ide nem illő szót), hogy a Zelnökúrral ebédelhetnek, aztán az ebéden egymással versengve masszívan nyalnak a Zelnökúrnak, ők tényleg alkalmasak elnökiasszisztensnek.

 

A Zelnökúrnak szép nagy rezidenciája van, itt vajon miért nem fértek el szerencsétlen jelöltek, és miért nem ehettek rendesen?

 

Márióék "C" kategóriás lakásában gyönyörű kilátás, tágas helyiségek, jó felszereltség. Ez vajon miért volt rosszabb lakás, mint Eszterék "B" kategóriás lakása? Ez a lakásválasztás is egy próba volt, egyébként nem volt különbség a lakások között?

 

Most tűnik fel, hogy a tengerparton folyamatosan öltönyben feszítő Krasznainak olyan Ó lába van, mint egy lovashuszárnak.

 

Bettiék egy kínai boltban, a kínai árusnak akarják egyben eladni a kínai áruházban kiskeráron vásárolt kacatokat. Vajh mennyiért? Ez most komoly? Ebből így tényleg komoly hasznot lehet csinálni.

 

Érdekes módon a kacathalmot egyetlen másik boltos/árus sem akarja megvenni egyik párostól sem, vajh miért?

 

Úgy látom, holnap folytatódik ez a bohóckodás a tengerparton, csak más összetételben és matttyóbabát (ahogy Bánhidi Laci bácsi mondta a Pogány madonnában) kell(ene) rásózniuk szerencsétlen sétálgatókra (akiknek Márió eddigi - láthatóan rendkívül eredményes - gyakorlata szerint egy megafonnal harsog közelről a fülébe).

 

Én csak azt csodálom, hogy ezekre nem hívta rá senki a helyi rendőrséget vagy fogyasztóvédelmet?

 

Ezt tényleg meg lehetne így csinálni, hogy kimegyek Benidormba, kiállok mindenféle kacattal a tengerparti sétányra és ott zaklatom a járókelőket, hogy vegyék meg tőlem?

 

 

 

 

  

 

zo73 Creative Commons License 2024.04.25 0 2 982

Egyszerűen nem ismerek olyan embert a környezetemben, akiről el tudnám képzelni hogy egy napot is el tudna tölteni Steiner R. kisasszony társaságában. Legyen szó munkaviszonyról, párkapcsolatról vagy akár hogy csak úgy egymás mellé sodorja őket a szél.

Ma egyébként az ügyvéd urat küldtem volna haza a hülye egybenértékesítési ötlet miatt, mert teljesen nyilvánvaló volt, hogy ezeket a totálisan kaotikus árukészleteket senki nem fogja egyben átvenni a beszerzési áruk 1/3-ánál többért. A fiúknak legalább volt annyi eszük, hogy az utolsó előtti pillanatban elálltak ettől és csináltak még némi forgalmat.

HajasVajas Creative Commons License 2024.04.25 0 1 981

Marió meg a Récsöl legalább szórakoztatóak. Igaz, hogy alkalmatlanok, de legalább viszik a műsort.

shadoe Creative Commons License 2024.04.25 0 1 980

Jó "erős" top 4-ünk lett. A két erős bástya kiesik, nincs már Balu, ahogy írta is valaki, nincs Zsuzsa (a Csapyval együtt dolgozni nem tudó), nincs Anna, ellenben a Zelnök úr a drámafesztiválos hisztérikában komoly esélyest lát, Gergő meg túl sokat nem adott hozzá az elmúlt két naphoz szerintem, Márió nélkül megnézhette volna a 143 euróját. 

Márió az egyetlen szerintem, aki egyébként kezd feljönni, a többiek már elfáradtak, alulmúlták magukat, és vagy veszekedtek a másikkal, vagy saját maguknál ütött be a depresszió.

Sportsfan Creative Commons License 2024.04.25 0 1 979

De Esztert ma nem értettem, hogy mi volt nála ez az "én teszem fel a kezem és hamut szórok a fejemre" attitűd Ráhel-el szemben... Kettejük közül pont nem ő neki kellene a gyerekkori traumáiról beszélnie. Ráhel egyből rá is harapott.

Sportsfan Creative Commons License 2024.04.25 0 4 978

Csak most kezdtem odafigyelni, hogy Krasznai mennyire "szimpatikus" Bármit mond Balogh Levente, bólogat, vigyorog, nagy bölcsen igen-el. A jelöltekkel meg borzasztó lekezelő.

holli gold Creative Commons License 2024.04.25 0 2 977

Pszichopata, rosszindulatu, allandoan beszologato, veszekedest generalo, hisztizö, felelösseget masra atharito Rachelt mar regen, erösen beszappanozott paros labbal ki kellett volna rugni ! ! ! Idaig SENKIVEL nem tudott problemamentesen összedolgozni ! Isten örizzen hogy egy ilyen emberrel hozzon össze a sors amikor munkat keresnek es ö döntene a munkavallalo tovabbi sorsarol ! Mikor provokativ szovatette Eszter jokedvet az autoban... na akkor nyitottam volna ki a kocsi ajtajat es .....  !#%/)?`"¤&(=*^> ! !

 

joco85 Creative Commons License 2024.04.25 0 2 976

Igen, ez lehet a megoldás, csak akkor tényleg semmi értelme sem a szálláson, sem a kaján spórolni.

Vsz az volt a terv, hogy 1. nap tesztelik a piacot, aztán 2. nap nagybevásárlás. Csak azt nem tudták, hogy a 2. nap már kiesik az utolsó, így mégis az lett volna a jó taktika, hogy mindent elkölteni 1. nap, 2.nap nem kell menni vásárolni sem, így plusz eladási idő lesz, az meg láthatóan nem számít, mennyi fölös áru marad a nyakukon.

De így teljesen életszerűtlen az egész, minden költséget, kiadást vezetni kellene, mert ilyen gumiszabályokkal azt hozzák ki győztesnek akit akarnak, nyilván ez is volt a cél...

Előzmény: zo73 (975)
zo73 Creative Commons License 2024.04.25 0 2 975

Szerintem a magasabb szállásköltség (amit ugye el is vettek tőlük) csak annyiban hátrány, hogy kevesebb a forgótőkéjük, de mivel senki nem fektette be az egész megmaradt pénzét áruba, ezért mégsem hátrány. Nem tudom a szabályismertetésnél mennyiről maradtunk le, de úgy néz ki, hogy már első nap el kellett volna költeni a kínaiban az egész lóvét, mert itt eddig csak a profit mínusz az eladott árú beszerzési ára (és nem az összes megvett biszbasz ára) közti különbség számít. Tehát a jóval nagyobb és diverzifikáltabb árukészlet jelentett volna nagyobb lehetőséget még ha a kínai boltból elhozott vackok jó része a nyakukon is marad.

Egyébként a 2 fiú helyében, az esélytelenek nyugalmával mentem volna A kategóriás szállásra, jó kajákkal + némi esti buli. Legalább lett volna pár napnyi ingyen üdülésük, mert a végső győzelemre úgyis totálisan esélytelenek.

Egyébként csodálkoztam hogy miért nem marad az egyik a parton árulni, a másik meg megy vásárolni, de Márió azt írta a FB-on hogy a szabályok szerint csak párban mehettek a beszerzésre. Hát....ritka hülye szabály ha már a profitra kell menni.

Előzmény: joco85 (972)
Y. eridani Creative Commons License 2024.04.25 0 3 974

Balogh már régen eldöntötte, hogy Esztert viszi végig. Fele annyit kell teljesítenie, mint a többieknek. A tegnapi matek sehogy sem jön össze. A versenyeredmények Balogh szubjektív döntései szerint alakultak. 

Apádfüle Creative Commons License 2024.04.25 0 0 973

Kos. Március végén született.

 

Előzmény: Ilhilla (970)
joco85 Creative Commons License 2024.04.25 0 1 972

Vicces lett a tegnapi eredményhirdetés...

Eleve nem értem, hogy Eszterék 2 nap után véget ért kihívásában hogy számolták el a 4 nap plusz szállásköltségét, mert nehezen hiszem el, hogy 200+50+10 euró pluszköltséggel is rávertek a többiekre 50 euró hasznot. Persze visszanézve az 1. napot kiderül, hogy sehogy. Vsz. a 4. nap után tervezték levonni a szállás-kaja költségeket, így teljesen kamu eredmény jött ki. A lányok 180 vs 2 másik csapat 150-150 eus haszna még a 2 napra leosztott költségekkel is azt jelentené, hogy a 2 lány messze utolsó a napi 50 eus plusz szállás és némileg több kaja miatt, tehát tegnap mehettek volna haza...

Egyébként szerintem már az 1. adás eredményhirdetésénél is erre utalt Larissza "azonos" közbevetése, mert a fiúk 72 vs lányok 133 (-50 szállás, -10 kaja) pont egálközeli eredmény, de az elnök urat ez sem zavarta meg...

Sumo fan Creative Commons License 2024.04.25 0 4 971

Bevezetnék egy olyan szabályt, hogy aki indokolatlanul kimond egy nem magyar szót, attól levonnak 100 eurot

 

Ez esetben nemhogy hasznot nem termelne egyik csapat sem, hanem kb. Provident-kölcsönt kéne felvenniük a veszteség finansz... ööö ellensúlyozására

Előzmény: Mazsola0070 (966)
Ilhilla Creative Commons License 2024.04.25 0 0 970

Mintha Levente is Skorpió lenne.

Előzmény: Apádfüle (969)
Apádfüle Creative Commons License 2024.04.25 0 3 969

Két napja nem volt időm belenézni még a fórumba se, most olvasom a spanyol kalandot. Nem bánom, hogy kimaradt az életemből...

 

Viszont tegnap este gondoltam rátok. Egy remek darabot láttam a Belvárosiban, Skorpió a címe. Úgy kezdődik, hogy egy nagy családi cég vezetője (elnök-vezérigazgató-cégalapító-feltaláló-zseni) mellé személyi asszisztenst keresnek a fiai. Akik szintén a cég alkalmazottai, és abban bíznak, ha a faternek lesz egy személyi asszisztense, majd azt fogja folyamatosan csesztetni és terrorizálni, nem őket. Először is leszögezik, hogy az asszisztens legfőbb dolga, hogy bemásszon a főnök úr seggébe, és folyamatosan nyalja... Hangosan felröhögtem, lelki szemeim előtt megjelent Levente és a még versenyben lévő jelöltek en bloc.

 

(A darab igen érdekes és fordulatos, nem lőttem le semmilyen poént.)

Sz.Gábor8080 Creative Commons License 2024.04.25 0 1 968

Csak kérdezem, hogy akik a google segítségével ismerik a haszonkulcs fogalmát, hogy mentek volna át az első évad beugró üzleti feladatsorán?

 

De persze tudjuk, Balogh a legjobbakat keresi...

 

Persze az is teljesen logikus, hogy akik a második napon totális rossz üzleti döntéseket hoztak, és vastagon mínuszba mentek, tovább kell juttatni :)

 

Ráhel egyedüli felmentése csak az lehet, hogy beépített ember, de ennyire eszelősen nem hozhatja a karaktert, szerintem szimplán ilyen, ill. nagy elismerés Eszternek, hogy elviselt egy ilyen pszichopatát.

 

 

 

Ilhilla Creative Commons License 2024.04.25 0 0 967

Ezek szerint nem esett ki senki? (A végét nem láttam az adásnak).

Mondjuk nem csodálkozom, mert ez volt  logikus: ha a két lány pihenőt kapott, a harmadik napon az egyedül maradt páros nem versenyezhetett saját magával, hiszen felesleges lett volna, mert kialakult a top 4 a kiejtett páros miatt. 

Előzmény: zo73 (965)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!