Keresés

Részletes keresés

aramjs1 Creative Commons License 2011.03.21 0 0 2123

Ha leöntenéd a szart az agyadról, talán észrevennéd, hogy te ugattál bele valamibe, amit nem értettél meg. De látom, még mindig nem érted, úgy hogy fussad csak a köreidet a magad kis szánalmas stílusában. Gumis "úr". :D:D:D:D

(Tudod mi a különbség az úr és a gumis úr között? :D:D:D:D)

Előzmény: aabroncs (2121)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.21 0 0 2122

Át is nevezhetnén a topikot a 11. térfigyelő kameráról vitázunk mi ketten topikra...

aabroncs Creative Commons License 2011.03.21 0 0 2121

Látod Te tudatlan?? Fel sem fogod miről beszélek, csak ugatsz, frecsogsz..Nézd meg most mit csinálsz..Ezért szóltam, hogy menj innen a beteges vesszőparipáddal, mert olyanba szóltál bele és olyat, aminek semmi köze a témához..

 

Az eredménye?? Most is a rohadt térfigyelőkről beszélünk, pedig az illegálisan kirakott hulladék gumik volt a téma. Fontos, komoly téma!  Annyira buta vagy, hogy úgy látszik nem tudod felfogni, pont ezt nem akartam, hogy ti itt is (pont mint másik tíz topikban) a rohadt térfigyelőkről tárgyaljatok,politizáljatok!!!

A politika egyetlen hulladék gumit sem szed össze! Attól ott a sok szemét...

 

Fel bírod fogni, hogy én nem a Fundokliáról beszélek??(egyébként ebben a kérdésben sincs igazad, de csak mellékesen. A téfigyelő jó és hasznos. Kimaradtál a bizniszből, mi?)

 

Fel bírod fogi, hogy a gumit nem a gumisok dobják ki, főleg nem a környékbeliek?? Ennek igen egyszerű oka van. Elszállítják tőlünk és ezt igazolnunk kell, bejelnetési kötelezettségünk van! Ha nem tudom igazolni, hol a hulladék gumi, végem..

 

A gumikat az illegális "autóbontók" vagy más néven autótolvajok, aztán főleg azok, akik jogosulatlanul vállalják gépkocsik forgalomból kivonását, bontásra, majd megy a MÉH-be és még sorolhatnám..A telephelyemen a hulladék gumit el kellett zárni, mert éjjel mindig szaporodott. Érdekes, mert gums a telepen nincs, rajtam kívül..Bezeg autójavító! Az van vagy tíz!!! Ők meg oda hordták a szemét gumit, összeborogatva a mienket és fizethettem én annak is az elszállítási díját! Most is én fizetem, mert hiába zártam el, oda teszik..Mit tehetek? emmit, elszálíttatom! A Saját pénzemen..Ez azt jelenti, ha reggel ott van tíz gumi, én rögtön 1500 Ft mínusszal kezdem a napot....A rohadt gumis, mi?? Kényelmes a gumisra fogni, de mi célkersztben vagyunk...

 

Szóval ésszel dumálj, mert én nem ma kezdtem ezt és fogalmad sincs miről beszélsz. Nekem pl. három cég is szállítja a hulladék gumikat. Gondolod, hogy guminként 100-200 Ft-ért fogom kockáztatni a börtönt, a megvetést, a cég elvesztését, a bírságot?????

 

A térfigyelő kameráidra meg magasról szarok, érted?? Nem érdekel a mániád és nem foglalkozom a városi politikával. Azt látom, hogy beszélgetek egy emberrel, aki többet tett a természetért egyetlen alkalommal, mint Te összesen fogsz életedben és erre te idejössz és elkezded a baromságodat.

 

A témába vág? Kérdezte valaki?? Tudsz esetleg másról is dumálni?? A szemétszedést és a Duna parti találkozót pedig nyugodtan vállahatjuk..Kemény legény vagy látom, ha még az eszed eljutott volna odáig, hogy észrevedd a nick-em egy weboldal címe, amit itt a legtöbben tudnak és név szerint szereplek minden index fórumon, mert én nem bújok egy nics mögé,. akkor nem írkálnál eget verő baromságokat. Gumival, autójavítással foglalkozom...

 

Szóval, ha gondolod, folytathatjuk ebben a stílusban. Neked úgy látszik ennyire futja..

Előzmény: aramjs1 (2119)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.21 0 0 2119

Én arra "fakadok ki", aki kiprovokálja. Akár azzal, hogy engem minősít, amikor egy tarthatatlan helyzetről írok, akár azzal, hogy értelmetlenül szórja a közpénzt. Ha a város nem épített ki kamerát a Fundokliához, az is ez a kategória. Megjegyzem, a pályázati pénzt sem fáról szüretelték, azt is nekünk kellett összeadni valahol.

Előzmény: Törölt nick (2118)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.21 0 0 2117

Te nem bunkó vagy, hanem sötét, mint a gumijaid!

Tudod, már az nevetséges, hogy "Úrnak" mondod magadat.  Aki "urakat" eddig ismertem, ők nem magukat címezték így, hanem mások nevezték őket annak. Ennyit rólad.

A lényeg azonban még mindig az, hogy nekem ugrasz, miközben (legalábbis a környezetszennyezők ügyében) egy oldalon állunk. Ha vennéd a fáradságot, és minden nehézséged ellenére megküzdenél a korábbi hozzászólások értő olvasásával, akkor megértenéd, amit mondok.

 

1. A város (és most Érdről beszélünk, e tekintetben kurvára  nem érdekel, máshol ki mit csinál) az adónkból egy csomó pénzt odatolt a térfigyeló rendszer kiépítésére. Nem értek hozzá annyira, hogy meg tudjam ítélni,hogy szakszerűen akaították-e ki a rendszert, de tudomásom szerint a Fundolkia védelméről is szó volt.

2. Van itt egy topiktárs, aki mindig vallásos révületbe merül, ahányszor úgy érzi, hogy dicsőítheti a város utrait.

3. A Fundokliát rendszeresen elárasztják szeméttel mindenféle mocsok alakok, a város meg tojik rá.

4. Hozsannázó topiktársunk narancsszín szemüvegében úgy gondolta, hogy a Fundokliát elárasztó szemét- (benne gumi-) halom a kamerák kiépítése előtt került oda. Én meg tudom, hogy azóta is gyűlik ott a szemét.

5. Tehát a város ismét úgy adott ki pénzt, hogy az a remélt (általuk hirdetett) célt nem érte el. Vagyis kidobták a pénzünket, hozzá nem értő embereknek, felelőtlen módon.

6. Komoly felelősségtudattal rendelkező emberek önerőből próbálják helyrehozni, amit a város pénzszóró urai elrontottak.

7. Én meg azt mondom, hogy a térfigyelő kamerákért kidobott pénzt inkább azoknak adják, akik el is végzik amit válalltak: akik kitakarítják a városvezetés csendes asszisztálásával elszemetesedett környezetet.

 

Ezek után te nekem esel, hogy én vagyok itt a gyökér? Lófaszt vagy te gumis! Ennyi ésszel legfeljebb városházi bérféreg lehetsz, az ezernevű kisinasa. A személyes találkozásra meg ne vágyj annyira, mert lehet, hogy csúnyán meglepődnél. Lehet, hogy kicsit többet tettem már ezért a városért (is), mint te.

 

Előzmény: aabroncs (2114)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.20 0 0 2116

Nem olyan régen a Hárosi-öbölhöz valaki kiment és leszórt egy 40 db huladék gumi, simán az egyik utca végére..Én ott horgászom, oda járok. Szóltak, hogy mi történt..Nem volt mit tenni, felhívtam az én hulladék szállítómat és megkértem őket menjenek ki és szedjék össze, mindta az én hulladékom lenne...

 

Aztán mikor szóltak a srácok, hogy mennek, valaki rám szólt, csak nehogy úgy járjatok, hogy most azt hiszi valaki, nem fel pakoltok, hanem le..

 

Esetleg ezt hiszik, azért pakoltok fel, mert Ti akoltatok le..

 

Azta..Ez eszünkbe sem jutottt..Oda kellett küldeni z egyesület alelnökét, hogy lássák ő is ott van, őt azért ott ismerik a legtöbben, nehogy gát legyen..

 

Szerencsésen megúsztuk...Jó, hogy mi, akik felszedjük, még akkor is tartunk a "lebukástól"..Nem értem, hogy lehetséges, hogy a hatos főút mellett le merik pakolni a szemetet, a gumit, mindkét oldalon...:-((

Előzmény: nagydajab (2106)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.20 0 0 2115

A többiektől elnézést kérek, az előző hozzászólásom csak a bunkónak szólt. Ti el sem kell olvassátok. Sajnos ez egy olyan emberfajta, aki a saját nyevén ért csak. Sorry..

aabroncs Creative Commons License 2011.03.20 0 0 2114

Figyelj ide, Te bunkó! Beleugattál valamibe, amihez semmi köze annak, amit pofázól, erre mondtam, szállj le rólunk, nem is tudod miről beszélünk!!!

 

Az, hogy a hozzászólásod jól mutatja, Te vagy itt az utolsó, aki pofázhatsz, mert mint látható, született paraszt vagy, nem érdekel, de az, hogy láthatóan csak minden alkalmat megragadva kötekszel, leszarva azt,hogy én valakivel beszélgetek, valamiről, ami fontosabb a Te beteges baromságaidnál, felháboraító!

 

 

Neked Gumis Úr vagyok és ha valami nem tetszik, elkjöhetsz és elmondhatos szemtől-szembe. Ne álnév mögül legyen ekkora az arcod.

 

Szóval, röviden, szaron a beteges véleményedre, amivel éppen ezredszer találkozom, minden fórumon, de ne akkor ugasd el, mikor én valami sokkal fonsoabbról beszélek és éppen, ráadásul egy olyan helyről, ahol a vesszőparipáid, a téfigyelő szarjaid nincsenek..

 

Vagy el sem olvasod mit írunk, csak ugrassz a nickre és fröcsögsz?

 

Ja és igen. A Te stílusodban váaszoltam, Te gyökér...Ezt csak a hozzád hasonlóknak tartogatom. Végezetül pedig hallgatjuk, Te mit tettél már le az asztalra?? Jössz velem szemetet szedni a (Nem Érdi és nincs téfigyelőp) Dunapartra??

 

Ott mindjárt el is mondhatod szemtől szembe mi a bajod és honnan a bátorságod, hogy így pofázz velem...

Előzmény: aramjs1 (2109)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.20 0 0 2113

A kamera egy eszköz a lehetséges sok közül. Talán a legkevesebb élőerő kell(ene) a használatához.

De nincs mögé még ennyi ember/pénz se. Azt, hogy a folyamatosan csökkenő zsozsóból mire kell a leginkább, már kicsit politikai kérdés. Ha benzinre nincs pénz, nincs plusz ügyeletesre a Yard saját épületébe, aki felvegye a telefont.....

Megelőző járőrözés? Ugyan kérem, hol élünk?

Újabb 12 milliárd  magánhadseregre, az igen. Az most az ország legégetőbb feladata.

Előzmény: sélliagrav (2111)
Érdrisk Creative Commons License 2011.03.20 0 0 2112

A patkányokat kiirtjuk, az olyan trendi. Ezek a veszélyes fenevadak meg szabadon garázdálkodnak. Egy jól irányzott lövéssel megelőzhető lenne a nagyobb baj.

Előzmény: sélliagrav (2111)
sélliagrav Creative Commons License 2011.03.20 0 0 2111

Tudod, a csomó pénzt már elköltötték a kamerákra. Most fényes nappal, a kamerák tövében a kóbor kutyák támadhatnak rád. Nem ám egyszer. Szinte mindennap, ugyanazok a kutyák, ugyanazon kamera előtt. A pénzt tehát elköltötték, így legalább lesz felvétel a fókuszba-naplóba, mikor a hazakerékpározó gyermekeimet halálra marcangolja egyszer egy dög.

Előzmény: BringasLevy (2110)
BringasLevy Creative Commons License 2011.03.20 0 0 2110

A vitátokba nem mennék bele, de a térfigyelő rendszerekről van véleményem.

 

A magam részéről csak támogatni tudok ilyen rendszert, ha az jól működik. Ahhoz, hogy jól működjön, kell megfelelő technika, ami persze nem olcsó. Kell megfelelő személyzet, ami megint nem olcsó és kell szándék, hogy célra vezető legyen. Ez meg nem pénz kérdés.

 

Tehát egy jó térfigyelő rendszer nem olcsó dolog. De ha ingyen dolgozó, valóban csodálatra és tiszteletre méltó emberek helyett a közösségnek kellene pénzért eltakarítani más mocskát, akkor az sokkal, sokkal drágább lenne. És akkor még csak a szamétről beszéltünk...

A térfigyelő rendszerek, egyéb dolgok felderítésében is tudnának segíteni.

Mindent egybe vetve, drágább rendet tartani térfigyelő rendszer nélkül, mint térfigyelő rendszer segítségével.

A gond az, hogy a szándék hiányában csak a költésgei látsznak egy ilyen rendszernek és az előnyei nem.

 

Az egy másik dolog, hogy milyen az üzemeltető személyzet.

 

Lehet, hogy egy trehány banda, nem tudom.

Még Érden lakva, sokszor kényszerültem arra, hogy baleset tanujaként, vagy károsultjaként a rendőrségre kellett telefonálnom.

Jellemzőnek volt mondható, hogy hosszú, hosszú percekig nem csak kicsnget. Egy alkalommal, már csak kiváncsiságból is addig csengettem, míg fel nem veszik. 27percig vártam, majd feladtam.

 

Ha végül mégis felvették, vagy nem jött ki a rendőr, vagy csak másnap. Olyan ügyre nem emlékszem, ahol az eljárásnak kézzel fogható vége lett.

A legdurvább az volt, mikor valaki kiütötte az autóval a ház előtt lévő fát, ami bedöntötte a kerítést. Az autórol leszakadt a rendszám, mire haza értünk, már csak a romokat és azt találtuk az árokban. Azonnal rendőrt hívtunk, aki még aznap este (3-4órával késöbb) ki is jött. Mutattuk neki a leszakadt rendszámot, és a helyszinelés alatt megszolalt a romok között egy mobil telefon is. Vélhetően az autóból eshetet ki.

Ezek után pár hónappal kaptunk egy levelet, hogy az eljárást lezárták, az elkövető imeretlen.

 

Na egy ilyen rendőrségi hozzá állással nehezen tud rendet tartani a legjobb személyzet is a legjobb térfigyelő rendszerrel.

 

Az biztos, hogy nem jó úgy ahogy van. De az nem biztos, hogy atérfigyelő a rendszer a hibás benne.  

Előzmény: aramjs1 (2109)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.20 0 0 2109

Figyelj gumiskám! Én eddig téged nem basztattalak, mert úgy gondoltam, normálisan gondolkodsz. De jobban tetted volna, ha maradsz a gumiszerelénél, mert most rájöttem, hogy értőn olvasni azt nem tudsz! Én azokat támadom, akik többek között azzal indokolták a kurvadrága térfigyelő kamerákat, hogy azokkal majd meg lehet előzni azt, hogy teleszemeteljék a város határát. Akik milliókat szórnak minden szarra a csókosoknak, és ezek a milliók semmit nem használnak! A vincelléri néven író, városvezetés látszateredményeinek hozsannázó topiktársunk úgy vélte, hogy azok a gumik még a kamerák előtt kerültek oda. Én meg (vajon honnan) pontosan tudom, hogy nem. Ha tudnál olvasni b*meg, akkor megéretted volna, hogy én a kamerák üzemeltetőitől elvenném a pénzt, mert szart se ér a "munkájuk", és odadnám azoknak, akik eddig ingyen, a saját költségükön takarították azt a szemetet, aminek a lerakását a városvezetés csókosai nem akadályozták meg, pedig nagyon sok pénzt kapnak erre hivatkozva is. Jó lenne tisztázni, melyik oldalon is állsz, mert arra gondolni sem merek, hogy csak eltévesztetted a nicket, és nemcsak a gumis szakmában, hanem a térfigyelő kamerák üzemeltetésében is érdekelt vagy, ezért érezted sértőnek a hozzászólásomat. Úgy stimmelne a "szállj le rólunk" rész...

Előzmény: aabroncs (2108)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.19 0 0 2108

Már ne is haragudj, de nem szállnál le a vesszőparipádról? Nem érdekelnek a butaságaid, ugyanis ott, ahol a legtöbb szemét van, nincs térfigyelő! Látom, szeretnél kötekedni, de tettél már valamit le az asztalra? Szedtél már össze több tonna hulladék gumit, más helyett??

 

Javaslom, szállj le rólunk...

Előzmény: aramjs1 (2107)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.18 0 0 2107

Akkor mire is jók azok a térfigyelő kamerák? Ki és mennyit kap az üzemeltetéséért? Talán azt a pénzt inkább azoknak kéne adni, akik kitakarítják a szemetet, és nem azoknak, akik röhögve nézik a monitoron, hogy hogy szemetelik tele!

Előzmény: quad-imádó (2103)
nagydajab Creative Commons License 2011.03.18 0 0 2106

Nekem a napokban volt szükségem egy db rossz gumira (csónakkikötéshez) gondoltam is rá hogy kéne egyet felszedni valamelyik út mellől, de vagyok annyira becsületes hogy attol féltem, ha valaki meglátja hogy az ut mellet egy gumival a kezemben mászkálok azt hiszi hogy ki pakolom és nem be a kocsiba igy inkább egy haveromnál kerestem eggyet amit ő már évek óta  csak rakosgat. Én nem értem meg hogy mer valaki megállni és kipakolni a kocsibol, én bepakolni sem merek :-)

Előzmény: aabroncs (2105)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.18 0 0 2105

Csináltam megint pár fotót, ne tudd meg mi van a hatoson a Harbor parknál, megint..

 

Egészen hihetetlenek az emberek...

Előzmény: quad-imádó (2104)
quad-imádó Creative Commons License 2011.03.10 0 0 2104

Tudom, köszönöm, holnap hívlak.

Előzmény: aabroncs (2102)
quad-imádó Creative Commons License 2011.03.10 0 0 2103

Üdvözöllek!

Pont két éve, szinte azonos napon volt a második Gumivadász, azóta újra gyűlik, szerintem, van kint megint vagy 15 tonna...

Előzmény: vincelléri (2098)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.10 0 0 2102

Nem tudok mit mondani..Nem a ti dolgotok lenne eltakarítani.... Ha tudok segíteni, hívj, a számom már tudod!

Előzmény: quad-imádó (2095)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.10 0 0 2101

Lehetne azt, hogy ne kezd el itt is ezt?? Sokkal komolyabb dologról beszélünk, engedd meg, hogy ebből most az egód kimaradjon! Olvastam máshol az ámokfutásodat, lécci ne itt...Ez most komoly dolog, valódi, mindennapi probléma.

 

Kérlek...

 

 

Előzmény: Törölt nick (2100)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.10 0 0 2099

Akkor most nem oda szervezik az újabb akciót?

Előzmény: vincelléri (2098)
vincelléri Creative Commons License 2011.03.10 0 0 2098

Nem hiszem, hogy a bekamerázás után került oda az a sok gumi. Évek-évtizedek alatt gyűlt össze.

aramjs1 Creative Commons License 2011.03.10 0 0 2097

Én úgy tudtam, hogy aki veszélyes hulladékká váló dolgokat forgalmaz (akkumulátor, hűtőgép), az köteles visszavenni a régit. És gondoskodni róla, jogszerűen. Teherautó gumit nem is a "lakosság" használ és dob ki. Szóval hogy is van ez? Miért az önkénteseknek kell eltüntetni a sok gumit? És mi is van a sok pénzért kiépített térfigyelő kamerákkal? Netán kamu az egész, és az is csak pénz kitalicskázásról szólt?

Előzmény: vincelléri (2096)
vincelléri Creative Commons License 2011.03.10 0 0 2096

Te jó Isten!

Honnan kerület oda az a sok gumi? Mi van a közelben? Autóbontó?

quad-imádó Creative Commons License 2011.03.09 0 0 2095

A két akció képei sűrítve

A Fundoklia-völgy gumimentesítése néhol így zajlott

Az első szállítmány pakolása kezdődött itt. Még hét !!! teljes kamionnal vittek el...

Előzmény: aabroncs (2091)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.09 0 0 2094

Oszt annyit kapsz érte, mint egy rendes emberért.

Előzmény: aabroncs (2093)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.09 0 0 2093

Igen..őket kihagytam...Sajnos semmitől sem kell félni, mindent lehet..Nézzétek meg a Harbor-parkkal szemben mit művelnek az illegális hulladék lerakók..Egyszerűen nem tudom elhinni, ami ott megy..Oda is szórják a gumitúl a sittig mindent...Már többször elhatároztam, mikor teherautót látok ott minden ok nélkül álldogálni, meg fogok állni és megkérdezem mit csinálsz itt ember??

 

Mikor megyek ki horgászni és a Hárosi Yachtkikötő felé menet meglátom, ahogy valaki megállt és leszórtaa sittet:-((( Tényleg egyszer a lábát fogom eltörni egy ilyen rohadéknak..Már rendesen félek, nehogy megfogjak eget, mert abból baj lesz...

Előzmény: nati69 (2092)
nati69 Creative Commons License 2011.03.09 0 0 2092

"3. Ahogy írtam, a legmelegebb a sumákban működő, kis műhelyek, autószervizek, ahol csak szezonban szerelnek..Ha valahol látsz kidobva 20-50 gumit, azt általában ők csinálják..Itt is tisztelet a kivételnek, bát itt nem nagyon van kivétel..."

 

Meg azok a "házi autóbontósok"(tudod az éjszaka dolgozók::)), akik az ülésektől, a műanyag kárpitig, az autó gumikig mindent kidobálnak. Nézd meg pl. Ófaluban a Kerülő utat a M. család környékén. Hát elég durva...

 

Előzmény: aabroncs (2091)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.09 0 0 2091

Szia!

 

Nincs gond, csak nagyon felháborít engem is, ha ilyet látok, de...

 

1. A gumis az egész vállalkozását kockáztatná, ha ilyet tenne. 100 db gumit mondjuk 15.000 Ft -ért visznek el, ami a normásli ügyfelek kifizetnek. Nem éri meg.

 

2. A kis darabszámban kidobált gumikat, sajnos a tulajok dobálják ki! Van egy emberfajta, akinek, ha mondom, hogy a hulladék gumi megsemmisítésre kérek guminként 100 Ft-ot (150-et nem merek, mert nem fizetik ki, inkább én kifizetem a különbséget), akkor elviszi a gumit, de azt is úgy, hogy kér tőlem négy darab gumis zsákot, hogy betegye a kocsiba. A zsák is pénzembe kerül és arra is én fizetem a termékdíjat. Aztán a zsákot is kidobja..Annyi esze sincs, hogy elhasználja otthon hulladék gyűjtő zsáknak.

 

Én nem jöhetek ebből jól ki...

 

3. Ahogy írtam, a legmelegebb a sumákban működő, kis műhelyek, autószervizek, ahol csak szezonban szerelnek..Ha valahol látsz kidobva 20-50 gumit, azt általában ők csinálják..Itt is tisztelet a kivételnek, bát itt nem nagyon van kivétel...

 

4. A fuvarosok..Ők is simán kidobják inkább a gumit az erdőbe, minthogy ki kelljen fizetnia megsemmisítést, ami a teher/munkagép guminál már nem 150 Ft...Tisztelet a kivételnek...

 

 

Szóval semmi sem egyszerű...

Előzmény: quad-imádó (2090)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!