Keresés

Részletes keresés

oldalvonal Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1996
Ha lett volna mód játszani a franciákkal vagy a dánokkal akkor valószínűleg a franciákat megvertük volna, a dánokkal pedig egy háromesélyes meccs lett volna! Az oroszokról pedig kidreült, hogy a sorozaterhelést nem bírták a végén, tehát ők sem egy kiemelkedő szupercspat! Az első 6 helyezett közötti rangsorban végül mindig az adott világverseny csoportbeosztása és a szerencse dönt, hogy kivel mikor kerülünk össze! Plussz a bíráskodás szemlélete is kedvezhet az adott meccsen az egyik vagy másik csapatnak. Ezek a nüanszok döntenek az első 6 hely sorsáról!
Előzmény: Csbalázs (1992)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1995
"hogy tudnak győzni"

És miért? Mert elhitetik velük. Nem azt hallják, hogy ajj de jó az az 5-ik hely, meghogy erősebb az ellenfél! Hanem azt, hogy bárkit képesek legyőzni. Igaz, ha kikapnak vagy nem megy a játék akkor sem veszika a fejüket és akkor sem kezdi a kapitány őket, meg a szurkolókat szidni. Pedig van köztük néhány olyan játékos, akinek saját lapja van a neten! Ezt kellene nekünk is megtanulnunk! MOcsai szvsz ilyen is volt, csak aztán a hazai közeg visszahúzta, de felmenteni nem akarom, mert csak az merül vissza aki, vissza akar!

Előzmény: Dr.W.Gy. (1994)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1994
Az senkit nem érdkel, hogy felkészületi meccsen mit produkálunk, szerintem joggal. Az eredményességhez nem a sör-virsli meccseket számítjuk, hanem azokat, amelyek világversenyen jönnek elő. Innen látszik, hogy a norvégok és az oroszok - többek között - abban jobbak, hogy tudnak győzni. Senkit nem érdekel az itthoni 11 gól meg a franciákat legyőzés - az EB-n az egyik második a másik meg harmadik lett. Mi meg ötödikek. A jugók meg hatodikok, pedig a vébén jobbak voltak. Az oroszok rendere kikaptak mindenkitől, aki számított, csak minket vertek laposra. Mert minem tudtunk védekezni ellenük és kaptunk majd' 40 gólt.
Szóval a franciák azért jobbak, mert -10 helyett +4-re hozták az orosz meccset egy tét világversenyen, éremért. A norvégok meg azért, mert ők is jobban szerepeltek az oroszok ellen (és nem a vereségünk miatt, bár egy ki-ki meccsen más lett volna a helyzet). Az oroszok egy tizessel voltak jobbak. Teccettünk volna nem kikapni tőlük ennyivel.
Előzmény: Csbalázs (1992)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1993
Basszus ez felháborító!
Előzmény: Csbalázs (1992)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1992
Forrás: MTI
- Az athéni olimpia
szempontjából a reményt keltő ötödik helyen végzett a magyar női
kézilabda-válogatott a vasárnap zárult dániai Európa-bajnokságon.
A megfiatalított együttes hét mérkőzéséből ötöt megnyert, és
csak a világbajnok oroszoktól, valamint a vb- és Eb-második
norvégoktól kapott ki. Mocsai Lajos szövetségi kapitány csapata
akkor lehet ott a 2004-es athéni ötkarikás játékokon, ha az egy év
múlva sorra kerülő horvátországi vb-n a legjobb öt között zár, vagy
pedig a dániai kontinenstornán előtte végzők (Norvégia, Dánia,
Oroszország és Franciaország) teszik ezt, valamennyien.
- A célkitűzést teljesítettük. Ettől a gárdától nem lehetett
többet elvárni. Akik most a négy között végeztek, messze
kiemelkednek a mezőnyből, de sok munkával a lemaradásunk behozható -
mondta Mocsai.

Na ez már több a soknál: a franciákat Franciaországban vertük meg közvetlenül az EB előtt, ők miért jobbak? A norvégokat itthon 11-el vertük. De fogadjuk el: Skandináviában megvertek bennünket, igaz hogyan? A dánok nem meggyőzőek, az EB győzelem ellenére sem, az oroszok meg a VB-n télleg kiemelkedtek, de most? Egy dolog nyugtat: MOcsai nagyjából ezt mondta a "trónralépésekor, aztán jöttek az érmek: EB-bronz és arany, olimpiai ezüst!

Wégé Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1991
Persze! Én vagyok a hülye, pedig anno együtt kezdtünk el játszani. Van egy Tibi nevű ismerősöm is azért kevertem.
Előzmény: Csbalázs (1990)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1990
Wégé!
Igazán nem azért de a Kajla inkább Laci volt, mint Tibi... Asszem! :-)))
Előzmény: Wégé (1983)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1989
"Abban viszont nagyon igazat adok neki, hogy a játékosaink túl vannak sztárolva. Farkas Ágiék már megszokták, szerintem el is bírják, de a fiatalok esetében nagyon veszélyes. Olvassák az netet, biztos hogy egymást is vadítják, hogy éppen kiről áradoznak a szurkolók a neten. Időnként nekem elvtelen bálványimádatnak tűnik, amit némelyik játékos szurkolói összeírogatnak."

Ne haragudj, de nekem meg ez tűnik hülyeségnek. Ugyanis: a szurkoló nem sztárol, hanem rajong. A játékos azért van, hogy a szurkoló rajonghasson érte. Sarkítva. Mindegy, hogy az 19 vagy éppen 39 éves! Sztárolni a szaksajtó tud, de ők meg... Egyrészt sajna nálunk nem létezik ilyen, másrészt, amit a magát szakértőknek képzelők művelnek. Hát... Mit gondolsz milyen érzés azt olvasni, hallani, hogy nincs esélyeünk ez vagy az ellen? Indok: mert a mieink gyengébbek. Miközben a játékos agyában megfordul, hogy de hát 2 éve a junior vb-n szarrá vertük őket. Azóta lettek sokkal jobbak? Én inkább azt tartom veszélyesnek, hogy amíg máshol elhitetik a mieinknél igenis gyengébb képességű játékosokkal - lásd a sztárok nélküli dán vagy norvég gárdát - hogy bárkit képesek legyőzni. Nálunk meg azt mondják nekik, hogy úgysem győzhetsz, mert gyengébb vagy. Tudom, ez nagyon sarkított így, de sajnos ez a lényege.

Előzmény: Törölt nick (1982)
Replica Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1988
Én azt sajnálom, hogy végetért, most megint várhatok egy évet amíg újra láthatom őket játszani! :)
fregoli Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1987
Plusz nézd meg a magyar alapcsapat életkorát.Hol itt a radikalítás?
Előzmény: oldalvonal (1985)
fregoli Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1986
Akkor nézd át az olimpia után megfiatalított dán együttes névsorát,életkorát.
Előzmény: oldalvonal (1985)
oldalvonal Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1985
A fiatalítással kapcsolatban érdekes megjegyezni, hogy 2001-ben a junior VB-n játszott egymással a magyar ás a norvég csapat! Most 2002-ben a felnőtt EB-n az akkori magyar juniorok közül játszott Görbicz, Szrnka, Mehlmann és Vérten a norvégok közül meg csak Harsakker az egyedüli aki bekerült a 2001-es junior csapatból a felnőtt EB keretbe. A norvégok inkább más országokból hoztak át játékosokat pl Nyberg ás Rosenberg! Tehát a fiatalítás a magyar csapatnál elég radikális volt pl. a norvéghoz képest!
Előzmény: fregoli (1981)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1984
Sarq! Hidd el, hogy senki sem kíván vért. Természetes, hogy mindenki követhet el hibát; a gond ott van, hogy ismerje is el, ha egyértelmű hibát követett el, és nem mindig más körülményben / emberben keresse az okot. De erre hiába várunk két éve...
Mivel a célkitűzés teljesült az 5. hely megszerzésével (a visszatérő, semmitmondó szlogen "a világ élvonalában maradtunk"), a szövetség valószínűleg elfogadja a beszámolót, és folytatódik minden.
Üdv.
Előzmény: Törölt nick (1982)
Wégé Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1983
Abszúlute egyetértek turgenyev értékelésével. Az EB - magyar szempontból - legjobb teljesítményét

Lovász Zsuzsi nyújtotta. Gyorsan hozzáteszem, hogy SZVSZ, ami az összes többi értékelésre is igaz.
Majdnem ugyanott van Farkas Ági is, aki erőn felül teljesített akkor is, amikor jobb érzékű edző pihentette volna.
Kapusaink sajna nem nyújtottak emlékezetest, illetve amit nyújtottak azt inkább elfelejtenénk. Sirina elfért volna harmadikként.
Helga az első meccsen jó volt, aztán sajnos nagyon görcsös lett és nem ment neki.
Mehlmann még fiatal, szerintem többször kellett volna becserélni, illetve nem tartom pedagógiai szempontból helyesnek, hogy a hibái után rögtön lehozta Mocsai.
Beállósaink tényleg haloványobbak voltak a szokásosnál, bár Kulcsárnak volt egykét szép megmozdulása. Párducon - tudom, hogy ilyent nem illik egy hölgynek mondanom - sajnos látszik az idő, nem tudott mit kezdeni a védőkkel.
Görbicz nem nyújtotta azt a teljesítményt amit előzetesen vártam tőle. Talán kevesebbszer kellett volna azt elmondani, hogy Ő az EB egyik nagy felfedezetje lehet és többször kellett volna játszatni.
Siti szintén a várakozáson alul teljesített, bár sokszor próbálta megrázni magát ez ritkán sikerült.
Kirsner hozta az átlagot, szerintem ennél többet ő nem igen tud nyújtani, de ezt ne vegyétek negatív kritikának. A lerohanásokban nagyon jó, gyors és biztos kezű, de a balszélről történő betörések most nem mentek neki annyira. Ennek ellenére a 3. legtöbb gólt szerezte a csapatban. Szrnka kicsit csapkodó, nem olyan tudatos a játéka mint Helgának vagy Farinak. Engem kicsit Kajlára (Polgár Tibi) emlékeztet, aki hasonló adottságokkal rendelkezett, de ha nem jött ki a lépés, vagy valaki elé állt már nem ment neki.
Pigniczki az általam vártnál jobb volt, de azért messze elmaradt attól a játéktól amit még ETO-s korában megszoktam tőle. Félve jegyzem meg, hogy talán nem a megfelelő poszton játszatták.
Tóth Timi szerintem is kellemes szinfolt volt, ha komolyan veszi a jövőben is ott lehet a válogatott közelében. Nem ártana, ha nem csak a védekezésben lehetne bedobni.
Balogh Beának valószínűleg nem a legjobb emlékezetében maradnak meg ezek a meccsek, hisz gyakorlatilag Lovász kiütőtte őt a posztjáról. Teszem hozzá rögtön jogosan.
Végül szegény Vérten Orsi, akit fogalmam sincs miért nem játszatott többet Mocsai. Róla sajnos nem tudtunk meg újat, így csak hiányolhatom a játékát. Kicsit megalázó lehetett szinte végig a lelátóról nézni a csapatot.Ez megint nem Mocsai pedagógiai érzékét dícséri. Remélem nem maradt benne tüske.

fregoli Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1981
"Apropó fiatalítás! Ne feledjük, hogy ez a csapat jövőre, és két éve múlva is fiatal lesz. Utána kiválik Pádár Ildi, Farkas Ági, és kezdődhet megint a fiatalítási szlogen...
Ezzel a hozzáállással megrekedünk az 5-6. helyen, miközben sokkal több van a lányokban. Ez kijön a bajnokságban, a nemzetközi kupákban, és a junioroknál. A felnőtt válogatottnál nem... "

hát ez az!Egyébként meg hülye vagy Ziggy,mert nem kértél idôt!:-)))
Szvsz mindig lesz kifogás és olyat nem fogunk hallani:Uraim hibáztam egy-két dologban vállalom a következményeit.
Csak azt nem értem miért félnek fiatalítani.Ennél kevesebbért elzavarták volna az Öreget anno.Egy elrontott világverseny belefér,de úgy hogy nincs jövôkép ILYEN junior-ifiállománnyal az már egy kicsit túlzás.

Előzmény: Ziggy Stardust (1980)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1980
Sziasztok!
A EB-ről kapcsolatos véleményem egybecseng CsBalázs 1965-ben kelt írásával.
Egy szó, mint száz: ez a csapat ennél sokkal többet érdemelt volna. Mindegyik csapat küzdött olyan gondokkal, mint mi, mégsem az állandó siránkozás, hanem a minnél eredményesebb szerepléssel foglalkoztak. Mindenki előtt nyilvánvaló, hogy a lányok egyéni képességek terén egyenrangúak bárkivel. Ezzel kapcsolatosan totál baromságnak tekinthető a Sport1 műsorvezetőjének kijelentése, miszerint Mocsainak jóval szerényebb a "merítési lehetősége" (kisöreg! nézd meg légyszi a legutóbbi junior világversenyek eredményét).
Az oroszok elleni fiaskó után arra hivatkozni, hogy túl nagyok, erősek stb. egyszerűen nevetséges. Sokan mondjátok, hogy Mocsai ilyen meg olyan jó edző volt...igazatok van, de ez nem jelenti azt, hogy ne hibázhatna. A helyzet pedig hasonló az olimpai döntőhöz és a tavalyi VB-hez: mindenki felelős (körülmények, ellenfél testsúlya, a játékosok, sőt most már mi is, a szurkolók is, mert merjük szeretni ezeket a lányokat), a kapitány azonban saját felelősségét ismét nem feszegeti. Jöjjön valaki, és mondja el nekem a hozzá-nem-értő, a kézilabdához csak emocionálisan kötödő, szarházi szurkolónak, hogy miért nem kért a kapitány egyszer sem időt az oroszok ellen.
A norvég meccsel kapcsolatban elmondjuk, hogy Görbicz így, Mehlmann úgy. De kérdezem: miért Görbiczcel kell dobatni az első hetest (amikor ott lenne erre a szerepre Siti, Kulcsár), a sokadik kihagyott helyzet után miért nem lehet egy-egy percre lehívni a görcsösen bizonyítani akaró, így egyúttal sokszor hibázó fiatalokat néhány nyugtató mondatra!? Ez azt jelenti, hogy a norvég meccset eleve feladtuk. Tudom, hogy minimális lett volna az esély a +8-as győzelemre, de akkor is! Miért kellett edzőmeccsé degradálni ezt a derbit? Görbicz, Mehlmann, Szrnka nagy dobása lehetett volna ez a mérkőzés, de nem lett az, mert nem teljes értékű játékosként, hanem csak "tehetséges fiatalokként" kezelték őket, akiknél nem baj, ha hülyeséget csinálnak, úgyis lehet, majd a fiatalításra hivatkozni! Szerintem ez a mentalitás a különbség a magyar és a skandináv fiatalítás között.
Apropó fiatalítás! Ne feledjük, hogy ez a csapat jövőre, és két éve múlva is fiatal lesz. Utána kiválik Pádár Ildi, Farkas Ági, és kezdődhet megint a fiatalítási szlogen...
Ezzel a hozzáállással megrekedünk az 5-6. helyen, miközben sokkal több van a lányokban. Ez kijön a bajnokságban, a nemzetközi kupákban, és a junioroknál. A felnőtt válogatottnál nem...
Bocs a sok szövegért, üdv.

Előzmény: Csbalázs (1965)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1979

http://www.home.no/evas-handballside/hundvin.html

Előzmény: Törölt nick (1806)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1978
Imádom Mocsait az időkérsekben:
"te bemész záróba véded a kettest közötte mehetünk te kilépsz és oda be tudasz sorolni közben Kriszta kivág a bal kettőbe, védi a zónát, aztán levedékezés után szél indul, te fogod, ő adja, bemész zársz, lő gól és megvan gyerünk"

:-)

Nekem nagy élmány volt tegnap a díjkiosztó. Ha valakinek új infó, bukok a skandináv szőkeségekre, már a négy éremosztó hölgy is ott volt a szeren, de jó érzékű ioperatőrünk rendre Mia-t mutogatta a kedvemért. Azóta becsuktam a számat.

Előzmény: fregoli (1977)
fregoli Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1977
Abszolút egyetértek!Még megjegyezném,hogy ez az EB is esélyes(a romániai mellett) a minden idôk leggyengébb játékszínvonalú EB-je címre.Még a skandinávok is valami elképesztôen deffenzív játékot mutattak be.A döntô azonban azt mutatta,hogy lehet itt bármi egy dán( és csak a dán!) csapat sohsem kerül padlóra.Az már csak a meccs érdekessége,hogy ha a norvégok nem támadnak úgy egymás után négyszer!!!!!! hogy a blokkba lövik a labdát vagy eladják a fal elôtt,akkor akár izgalmas is lehetett volna.Nincsenek egyéniségek és a dán csapatban(kövezzenek meg érte!!!!)van egy -két mozgássérült mozgású játékos és fényévekkel vannak a nagy dán csapatuktól.A legtöbb tehetség az oroszoknál illetve nálunk van.Most már csak egy edzô kellene,aki csapatot épít és aki a meccseken nem szurkol,hanem taktikailag hozzátesz minden mérkôzéshez(mert ezt viszont nem lehet elvitatni a dánoktól,ezzel verik többnyire 8 éve a világot,egyszerűen taktikailag 5-ször jobbak bárkinél.
Előzmény: turgenyev (1975)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1976
FARKAS ÁGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
turgenyev Creative Commons License 2002.12.15 0 0 1975
Akkor én is leírom a véleményem az egész tornáról.
A kapusaink többnyire kiszolgáltatott helyzetben voltak, így nem igazán alkothatunk róluk reális képet. Néhány nagy bravúr és néhány betli jellemző.
Jobbszélső poszton nem volt gond, Lovász Zsuzsi tényleg nagyon jó volt, BB az elmúlt éveknél halványabb.
Jobbátlövők: Helgának volt egy jó meccse és van egy agyrázkódása, tőle gondolom mindenki többet várt, jobbulást. Mehlmann Ibi szerintem kb. azt hoza, amit Győrben szokott: hullámzó teljesítmény hegyekkel és völegyekkel.
Siti Eszti nincs jó formában, neki azért húznia kellett volna a válogatottat. Görbének én több lehetőséget adtam volna, egyelőre ő is hullámzó, de sokkal jobb lesz.
Talán beállóban voltunk a leggyengébbek. Kulcsit többet kellett volna játszatni, szerintem ő jobban meg tudja bontani a falat. Egyébként meg főként a beállók miatt a lövőinknek állandóan rá kellett mászniuk a falra. Illetve nem kellett, de nem tudtak mást csinálni.
Fari gólkirályi címe önmagáért beszél, gratulálok! Zia jól kiegészítette, bár a norvégok ellen sokat hibázott.
Balszélen Era többnyire kevés labdát kapott, főként felállt fal ellen, mégis a 3. legjobb góllövőnk tudott lenni.
Pigát én többet játszattam volna támadásban, szerintem belső védőnek ő túl kicsi testsúlyban és magasságban is. Tóth Timi nekem kellemes színfolt volt, szerintem helye van a válogatottban, főként hogy ha marad Mocsai, akkor ismerve őt, könnyen lemondhat Kindlről.

A támadásunk általában remek volt, mi lőttük a legtöbb gólt. A játék azonban ma már inkább a jó védekezés, a beállójáték és a lerohanások felé megy el és mindháromban visszaestünk Sydney óta, ezeken mind javítani kell.
A védekezés szinte minden meccsen (kivéve a norvégok ellen) rossz volt, sajnos mind gyorsaságban, mind lábmunkában megvertek minket az - ebből a szempontból mérvadó - oroszok.
A norvég meccs tapasztalataiból kiindulva le kellene számolni a "nyitott védekezés begyakorlásához rengeteg idő kell" dogmával. 4-2-t, illetve 3-3-at még sosem láttam a válogatott-tól, mégis remekül működött: 24, jobban mondva 23 kapott gól.
A jobb szereplés egyértelműen az oroszok elleni utolsó 10 percen ment el. Ezen kár keseregni, viszont sok mindent lehet belőle tanulni.
Ami az olimpiai kvalifikációt illeti, szerintem elég jók az esélyeink, hiszen úgy tűnik, beállt az élmezőny: Dánia, Franciaország, Jugoszlávia, Magyarország, Norvégia, Oroszország végzett az első 6 helyen tavaly a VB-n és most is. Mivel a dánokkal együtt az első 6 jut ki az olimpiára a horvátországi VB-ről, ezért csak egy kicsit kellene javulni, hogy tuti legyen az athéni repülőjegy, de ennél azért gondolom mindannyian többre vágyunk.

Összességében én a legnagyobb problémát a beállósjátékban látom, mert erre a posztra az olimpiát illetően csak egy emberünk van, viszont pechünkre nagyon fontossá vált a játékban ez a pozíció.

A többi csapatról: a dánok megrendezték maguknak az EB-t, nem volt vitás a győzelmük.
A norvégok alapvetően könnyen zavarba hozhatóak (ld. ellenünk az elején és a végén, illetve a döntőben), de egy nagyon biztos alapjátékot játszanak. Az oroszok feltehetőleg kipukkadtak a végére a nagy embereik miatt, talán gyengébb volt az orvosi hátterük, mint tavaly... Az ellenünk mutatott játékuk alapján nekik vannak a legjobb belső embereik.

Hajrá magyarok!

Csbalázs Creative Commons License 2002.12.15 0 0 1974
Lásd junior vb Tajvan-Törökország! Ott is voltak vagy 400-an
Előzmény: FaberK (1971)
bala_ggio Creative Commons License 2002.12.15 0 0 1973
Újabb Champs beszámoló itt. Ez az utolsó, és nem is lett annyira jó. :(
Gratulálok, lányok! Szép ez a helyezés is.
bala_ggio
FaberK Creative Commons License 2002.12.15 0 0 1972
Biztos vagyok benne, hogy mindenhol legalább félház lesz még a teljesen érdektelen meccseken is.
Előzmény: msrj (1970)
FaberK Creative Commons License 2002.12.15 0 0 1971
Még vmi.

Most olvastam végig a NS tudosításai melletti "A leendő rendező szemével" című cikksorozatot. Szó volt benne a működő eredményjelzőktől kezdve a küzdőterek, illemhelyiségek tisztaságán át a közlekedés megfelelő megszervezéséig, útbaigazító táblák kihelyezéséig. Mindezekről olyan stílusban, mintha hanyatt kellene esni, hogy a dánok mi mindenre nem gondoltak. Illetve mintha a tavalyi női junior vb-n nem ment volna minden mintaszerűen.

Vagy a cikknek azt a címet kellett volna adni, hogy "A volt rendező szemével", merthogy milyen büszkk vagyunk, hogy a sánok ennyi mindent megtanultak tőlünk, amikor a tavaly augusztusban megrendezett női junior vb-n jártak Győrött, Pápán vagy Győrújbaráton!

:(

msrj Creative Commons License 2002.12.15 0 0 1970
Lovász nálam is ok. Én azt remélem, hogy sok néző lesz 2004-ben. Meg azt, hogy kapok jegyet a magyarok meccseire! Mikortól lehet megrendelni a jegyeket?
FaberK Creative Commons License 2002.12.15 0 0 1969
Még egy gondolat.

Görbét sokan szidják itthon, merthogy színészkedik. Most is sokszor megpróbált átbújni az ellenfél karja alatt, aki aztán azt ösztönösen lefeszítve arcon, nyakon kapta Görbét. És minden esetben járt a kiállítás! Vagy csak még nem ismerik eléggé Görbe "fegyvertárát", hogy mindig rájátszik?!

FaberK Creative Commons License 2002.12.15 0 0 1968
Én azt már a csoportmeccsek alatt mondtam, hogy nem vagyunk összerakva. Jó egyéni képességekkel van megáldva mindenki, a keret egyik fele évek óta együtt játszik, a másik fele úgyszintén a
korosztályos csapatoknál, de nem vagyunk CSAPAT.

Nézve a döntőt is csak szomorkodni tudok, mert mindkét csapat verhető. Sajnos a fiatal oroszoknak nagyon kijött ellenünk a lépés, mégpedig azért, mert nekünk nem volt összeállt a védekezésünk.
Jók az oroszok, de csak, ha hagyják őket játszani. Mi hagytuk és ők játszottak. A dánok, a norvégok és a franciák nem, ellenük nem is értek el semmit.

Előzmény: Csbalázs (1965)
Leki Creative Commons License 2002.12.15 0 0 1967
Én csak azt remélem, hogy 2004-ben szintén az olimpiai bajnok rendező ország nyeri az EB-t is!:)))
Részemről ez az EB téma lezárva!
_paha_ Creative Commons License 2002.12.15 0 0 1966
mi is ot jeloltuk magunk kozott. (-:

Előzmény: Csbalázs (1965)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!