Keresés

Részletes keresés

wArgapEga Creative Commons License 2020.11.24 0 0 3696

Sziasztok!

@Wetlook-imádó #3691
Alaposan keresztbe... Rengeteget tartózkodom idehaza, de sosem egyedül. :( Még nyáron és kora ősszel, amikor lett volna lehetőségem ruhában fürdeni, mert mindenki előtt rejtve maradtak volna a ruhaszárítás mozzanatai, akkor sem tudtam, mert valaki mindig itthon volt. Terveztem, hogy elmegyek a környéken valahova természetes víz mellé, de itt is visszatért a probléma, hogy "Oké, élvezed ahogy eláztatod magadon a ruháid, de hol fogod őket észrevétlenül megszárítani?" Kaptam is egy ötletet erre, hogy minek viszem haza az elázott ruhákat akkor, ha ilyen gondot jelent? Nem is tűnt olyan rossz ötletnek elsőre, de aztán nem jutottam vele többre. 

@oli727 #3692:

Tudom, nem nekem szólt a kérdés, viszont utólagos engedelmeddel szeretnék rá válaszolni. :) Már nagyon szívesen néznék másokat, ahogy eláznak, de már én is nagyon szívesen áztatnám el magam, utcai szerelésben. :) Legyen az fiatal lány, vagy akár idősebb hölgy is, de a fürdőruhán túl legyen ám rajta több ruha is! :) Jó tudom, ott az internet...

@szeredőci maxval bircaman #3694:

Nem feltétlenül az iparág hibája, hiszen erre van kereslet. Látszik, hogy nagyon pörögnek azok a weboldalak, amik a fiatal lányok ruhában fürdésének a fényképezéséből "élnek", bár én azt tapasztalom, hogy az utóbbi időben nagyon rámentek a mennyiségre, a minőség rovására. De egyben tudom az is, hogy ezek az üzleti alapon működő szolgáltatók nem szeretetszolgálatok, ráadásul a modellek sem érintettek a WAM fétisben, legfeljebb annyira, hogy ez egy pénzkereseti lehetőség számukra és közben még lehet, jól is szórakoznak. 

Személy szerint én is jobban kedvelem a fiatalabb korosztályt, mert még én is közéjük tartozom, viszont most nézhettek hülyének, de nagyon szívesen megnézném akár a valóságban, akár virtuálisan is érettebb-idősebb hölgyek ruhában fürdését, sőt, ha lenne rá lehetőségem, nagyon szívesen csatlakoznék is hozzájuk! :)

Elmesélek most minden csoporttagnak ezzel kapcsolatosan valamit, amit még sosem mertem leírni, de szerintem itt a remek alkalom hozzá.

Van több olyan általam is kedvelt hölgy munkatársam, aki túl van már az 50. életévén, de nagyon szívesen fürödnék velük ruhában! De a félre értések elkerülése végett írom, nem a testi adottságaik miatt, hanem a személyiségük miatt. Érdekük nem fűződött hozzá, de mégis kedvesek velem azóta is, sokat dolgoztam velük együtt, egy gépsoron és innen ered a jó kapcsolat velük. Csak pár mondat erejéig egyiküket emelném most ki közülük, akit nevezzünk most csak Mariannának, jelenleg 52 éves és nagyjából ennyi kilogramm súlyú is lehet. Sokkal többnek néz ki, mint amennyi valójában, nem volt valami jó élete, a házassága is tönkrement az agresszív férje miatt, fiai is ritkán látogatják őt. Alacsony, sovány, kicsit görbehátú asszony, nem tökéletes a fogsora sem, jól öltözöttnek se mondanám, de a hajára nagyon ügyel, az szép és hosszú is neki, barnára rendszeresen festi is az őszülése miatt. A munkahelyen a legtöbben teljesen idiótának tartják őt, elég zárkózott és visszafogott viselkedésű és eléggé csendes is mindemellett, alig van akivel beszélgetni szokott. Úgy alakult, hogy gyakran az én gépsoromra osztották be, és munkavégzés közben beszélgetni kezdtünk, de eleinte csak akkor szólt, ha segítségre volt szüksége. Aztán amolyan semmitmondó dolgokról is kezdett beszélgetni, végül megnyílt előttem és elmesélte az élete történetét. Idén márciusban több hétre beteg lettem és Facebook-on keresztül érdeklődött az állapotom felől, sűrű elnézést kérések közepette. Azóta online is szinte minden nap beszélgetünk. Én úgy érzem, hogy nagyon jól megértjük egymást annak ellenére, hogy az anyám is lehetne, rengeteg témában közös véleményen vagyunk és nagyon sok olyan dolgot is megbeszéltünk már, amit az ember csak a szűk baráti körének mondja el, ha egyáltalán elmondja. Ez ugye többeknek fel is tűnt és elindult a pletyka, hogy mi biztosan összejárunk, de szó sincs erről. Az tény, hogy munkahelyen kívül is többször összefutottam már vele, és próbálok segíteni neki amiben csak tudok, mert alapvetően sajnálom őt. :( Bütyköltem meg neki hősugárzót, kávéfőzőt és voltam már fent a lakásán is, de csak csillárt és konnektort cserélni, de semmi olyan nem történt, mint amire gondolnának a legtöbben.

Na ő az akivel kapcsolatosan már oly sokszor megfordult a fejemben a ruhában fürdés témaköre, pont a kedvessége és az aranyos személyisége miatt! :) Szívesen látnám, ahogy az egyszerű ruháit magára öltve beülne a teletöltött kádba a szemem láttára, vagy ugyanígy felöltözve zuhanyozna egy jót és esetleg engem is beinvitálna... 

Sokszor elgondolkodtam már azon, vagyok-e már olyan jóban vele, hogy beavassam a titkomba, hogy bolondulok a ruhában fürdésért és őrá is gondoltam már ezen ügyben (jó sokszor), de félek, hogy nagyon rosszat tennék ezzel magamnak és neki is, mert mióta beszélgetünk, azóta a barátjának tart, de soha nem mondott, de még észre sem vettem a szavai mögött az utalást arra, hogy bármit olyat is szeretne tőlem, amit egy nő kérhet egy férfitől. Tudom, hogy senkije sincsen, azt is tudom, hogy már régen nem volt semmiféle kapcsolata. Nem tudom, megértené-e, hogy mi is ez wetlook fétis pontosan nálam, és miért pont őrá gondoltam? Ritkán látom őt mosolyogni, vajon ez a nem hétköznapi módja a tisztálkodásnak okozna valami örömet a számára? Nem szexuális örömre gondolok, hanem csak arra, hogy vajon tetszene-e neki az ilyesmi, mosolyt tudna-e csalni az arcára ez a nem mindennapi helyzet? :/ 

Természetesen a véleményetekre kíváncsi vagyok, írjátok meg bátran!

wArgapEga Creative Commons License 2020.11.22 0 0 3695

Szia oli727!

 

Tényleg nagyon jól áll az elázott ing rajta! :D Ilyen képek láttán szoktam elgondolkodni, hogy vajon visel-e melltartót az ing alatt, vagy sem? Mert mindkét eset megmozgatja a fantáziám! Te hogy vélekedsz, hogy az érdekesebb, izgalmasabb?

Előzmény: oli727 (3689)
szeredőci maxval bircaman Creative Commons License 2020.11.03 0 0 3694

Ez az iparág hibája, azt hiszik, mindenki csak 20-éves lányokat akar. Pedig hát nem.

Előzmény: Wetlook-imádó (3693)


Wetlook-imádó Creative Commons License 2020.11.02 0 0 3693

Amit felsoroltál, mindet imádom, bár a fiatal lányok fiatal részét inkább kicserélném korban hozzám illőre.

 

Remélem érted, hogy mit akarok ezzel közölni, jobban nem megy.

 

Egyébként már nagyon sokszor kifejtettem itt a fórumon, hogy a wetlook milyen fajtáit imádom.

Előzmény: oli727 (3692)
oli727 Creative Commons License 2020.10.29 0 0 3692

Igen sajnos eléggé. Nembaj, bízok a jövőben. Pontosan miben látnád a dolog beteljesülését? Te szeretnél vizes lenni vagy másokat néznél meg? Én a fiatal lányokat szeretem nézni természetes ruházatban. 

Wetlook-imádó Creative Commons License 2020.10.25 0 0 3691

Ez a járvány jól keresztbetett az érdeklődésünknek :( .

Wetlook-imádó Creative Commons License 2020.09.05 0 0 3690

Igen, szerintem is kitünően áll neki a vizes ing.

Előzmény: oli727 (3689)
oli727 Creative Commons License 2020.09.05 0 3 3689

Előzmény: oli727 (3688)
oli727 Creative Commons License 2020.09.05 0 0 3688

Csak szerintem áll irtózatosan jól ennek a lánynak a vizes ing? 

A képet látva kicsit utánna jártam a hölgynek és arra jutottam, hogy egy csomó ilyen képe van. Lehet hogy a vallásából ered a sok ruhában pancsi? (Tenger, medence, stb) 

 

Wetlook Zoozi Creative Commons License 2020.07.24 0 0 3687

Előzmény: Wetlook Zoozi (3686)
Wetlook Zoozi Creative Commons License 2020.07.24 0 0 3686

Előzmény: Wetlook Zoozi (3685)
Wetlook Zoozi Creative Commons License 2020.07.24 0 0 3685

Előzmény: oli727 (3683)
Wetlook Zoozi Creative Commons License 2020.07.24 0 0 3684

Szia nagyon jó érzés lehetett ahogy az alsónadrág betapad rátapad vizesen meg a farmer poló.

Előzmény: oli727 (3682)
oli727 Creative Commons License 2020.07.22 0 0 3683

Telefonomban találtam, megosztom veletek. Egyik ismerősömnek készült amikor szórakoztam kicsit. 

oli727 Creative Commons License 2020.07.19 0 0 3682

A ruházat egyszerű volt. Testhez álló vászon nadrág és egy rövidujjas póló. Természetesen zokni és alsónadrág. Teljesen nem merültem el benne, féltem az emberektől de derékig bele merészkedtem azért. Eredetileg a part menti homok miatt mentem, mert rég óta ki akartam próbálni, hogy milyen zokniban végig sétálni benne. Aztán jött az ötlet csak, hogy bentebb merészkedjek. Lehet a napokban ellátogatok mégegyszer a helyre. Ui.: tegnap szabadtéri discoban voltam amit "sajnos" elmosott az eső :) 

Előzmény: wArgapEga (3681)
wArgapEga Creative Commons License 2020.07.16 0 0 3681

Szia oli727!

 

Tetszik az élmény, amiben részed volt! Annyit lehet-e tudni, hogy az iszappal végül is összekented-e magad, vagy elsősorban a ruháid eláztatása volt a cél? :) Utána még slussz poénként bele is lehetne hemperegni a part menti homokba, ami aztán a ruhára nagyon szépen rátapadna! Így újra van ok, amiért visszamehetsz a vízbe, lemosni a homokot! :D

Apropó, milyen ruhában voltál ezen a tóparti élményen? :)

Előzmény: oli727 (3680)
oli727 Creative Commons License 2020.07.13 0 0 3680

Sziasztok! Gazdagodtam közben egy tóparti élménnyel. Bár a fürdés hivatalosan tilos de azért egyik este naplemente után arra mentem. Szerencsére senkivel nem találkoztam. Előtte nemsokkal jártam arra egy lánnyal de sajnos ő nem volt eléggé bevállalós. (Talán máskor ráveszem). Így egyedül kellett kipróbálnom. Nem túl mély a víz de annál iszaposabb egy részen és mellette pedig hatalmas homokos terület, mintha tenger part lenne. Ez az első iszapos élményem, eddig csak tiszta víz volt. 

szeredőci maxval bircaman Creative Commons License 2020.07.12 -2 0 3679

Közben rákerestem, íme egy videó a szökőkútról: https://www.youtube.com/watch?v=nD3B0p67GBI azt írja, 2010-es videó.

szeredőci maxval bircaman Creative Commons License 2020.07.12 -2 0 3678

16 évvel ezelőtti, 2004-es élményem jutott eszembe.

 

Enni és moziban voltunk a budapesti Westend City Centerben. S mivel a feleségem dohányos, ki kellett menni moziból, mert bent sehol se szabad.

 

A Váci út felőli részen van egy amolyan vízsugaras rész, megy fel-le a víz, s vannak körülötte padok. Nem tudom megvan-e még a hely, 2 éve jártam arrafelé, nem emlékszem ott volt-e akkor.

 

Szóval nyugodtan ülünk, mire megjelenik egy kisgyerekes házaspár: kinézetre 30-32 éves nő és férfi, 6-7 éves körüli kislánnyal.

 

Szóval a férj leül a padra, sréhen a vízes rész mellett, előveszi a fényképezőgépét, folyamatosan fényképez, a nő meg elkezd menni fel-alá a vízsugarak körül, majd közéjük megy, egyre nyilvánvalóbb mit csinál, a végén, kb. 3-4 perc múlva a nő csuromvizes hajtól talpig, átlagos hosszú nyári ruhában volt, szóval annyira vizes lett, hogy átlátszik a bugyi és melltartó a ruhán keresztül.

 

A legtöbb ember oda se figyelt az egészre, hiszen eleve amolyan "játéknak" volt az egész álcázva, de én mint "szakmabeli" persze rögtön észrevettem, szóltam is a feleségnek, hogy "wetlookos ember fényképez", az emberke valahogy észre is vette, hogy tudom mit csinált, zavartan rámnézett, majd láthatóan a tervezettnél hamarabb elmentek. Látszott, hogy eleve készültek, mert előkerült a táskából vastag törülköző is.

 

Az egyetlen ami nem tetszett, hogy a kislány is bement zuhanyozni, pár neki az anyja nem engedte meg, hogy a haja is vizes legyen, ez tény.

 

Megnéztem a Google Street Mapen, most nem látok ott vizet: https://www.google.com/maps/@47.5139724,19.0582164,3a,75y,104.6h,104.56t/data=!3m6!1e1!3m4!1sKjmJ40FqHMhE9RXDEmjdbA!2e0!7i16384!8i8192

Előzmény: h.wetlook (3675)
h.wetlook Creative Commons License 2020.07.11 0 0 3677

Hát szoknya és blúzban nyilvános helyeken elég ciki a fürdés :)

Leggings, esetleg farmer, póló és sportcipő simán elmegy.

 

Előzmény: Wetlook-imádó (3676)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2020.07.11 0 0 3676

Mint már sokszor megírtam, a ruhástul fürdő hölgyeken a kedvenc összeállításom a szoknya és blúz. Anyagból a legfontosabb, hogy vizesen se látszódjék át.

Előzmény: h.wetlook (3675)
h.wetlook Creative Commons License 2020.07.11 0 0 3675

Feleségemmel szoktunk ruhástól fürdeni.

Több alkalommal már a Balatonban vizibiciklizés közben.

Nem viszünk fürdőruhát, hanem rendes ruhában bérelünk ki vizibiciklit. Aztán betekerünk, és ott megmártózunk, csúszdázunk, ugrálunk a vízbe teljes ruházatban.

Ez viszonylag természetes, olyan, mintha valaki nem visz magával fürdőruhát, és ott a Balaton közepén támad kedve fürdőzni.

 

A másik jó ötlet a vizi vidámpark, pl:

https://www.youtube.com/watch?v=ENf83Fn57a4

De van több városban is (Sarud, Csopak stb.)

Itt is teljesen megengedett a ruhás fürdés, annyi a kitétel, hogy csak olyan ruhában lehet csobbanni, ami nem károsítja a műanyag elemeket (tehát pl. egy szegecses farmer nem jó).

Itt alkalmas egy hosszú szárú leggings és hosszú ujjú szűk póló a fürdőzéshez, mely a naptól is véd. De vékonyabb farmer is jó. Érdemes zoknit is felvenni, mert ezek a műanyag elemek a naptól totál felforrósodnak, és mezítláb égeti a talpat.

 

Kisebb szállodákban (ahol kis medence is van), megengedik, hogy ruhástól menjél fürdeni.

Azt érdemes mondani, hogy elfelejtettetek fürdőruhát hozni, és szeretnétek kipróbálni a wellness részleget.

Az esetek többségében bejön ez a kifogás, lényeg, hogy a ruházat ne szennyezze be a medence vizét.
Na és persze nem nagyestélyiben érdemes megmártózni.

De van olyan szálloda is, ahol lehetőséget biztosítanak, wellness részleg zárása után, természetesen felár ellenében a wellness részleg kibérlésére. Ez kb. 5-20.000/óra költség.

Ilyenkor nem zavarja az embert senki más fürdőző.

 

Egyébként sima strandon is már többen fürdenek hosszú ujjú pólóban, mert hamar leégnek.

Általában sz úszómesterek nem szólnak ilyen miatt.

Még a hosszú szárú leggings is elmegy. Max ha rád szólnak, akkor azt mondod, hogy napallergiád van, ezért nem fürdőruhában vagy.

Lányok körében kezd divatba jönni a hosszú ujjú fürdőruha is:

https://nlc.hu/trend/20190301/hosszu-ujju-egyreszes-furdoruha-hordhato-trend/

Hátha széles körben elterjed ez is.

 

Remélem tudtam valakinek jó ötletet adni a fürdéshez.

Persze ezeket egyedül nem érdemes nyilvános helyen kipróbálni, mert hülyének nézik az embert.

De egy kellemes hölgy társaságában teljesen más.

 

Sajnos Magyarországon elég tabu téma a ruhában fürdés.

Ha valaki így fürdik, azt gondolják, hogy részeg vagy bolond.

 

Pedig ennél vannak extrémebb dolgok is a világban.

Valakinek ez a hobbija, valakinek meg más.

Előzmény: wArgapEga (3674)
wArgapEga Creative Commons License 2020.07.10 0 0 3674

Szia h.wetlook!

 

Nekem inkább a fotósorozatok tetszenek, én fotópárti vagyok. :) Már kérdeztél erről úgy 4 évvel ezelőtt is, és azóta annyi változott, hogy néhány jó minőségű wetlook videót lementettem magamnak, viszont ritkán nézem meg őket. A fényképekben pedig szerintem van valami, ami a művészi állandóságot jelenti nekem, a ruhában fürdés szépségét, ami egyben kellemes és örökkévaló, sosem mulandó, mintha a képen megörökített pillanatnak sosem lenne vége. A videóknak meg végük lesz sajnos. :)

Előző, igaz nem nekem szóló hozzászólásodban olvastam, hogy vannak lányokkal vizes élményeid. Csatlakozom oli727 tagtárshoz, hogy írd meg az élményeidet, hogy egy kicsit mi is át tudjuk érezni, te és a lány társad miképp is élte meg a ruhában fürdést! :)

Előzmény: h.wetlook (3671)
wArgapEga Creative Commons License 2020.07.10 0 0 3673

Szia oli727!


Jó találat! :D Ha mégis megoszt valami olyat, ami a csoport számára érdekes lehet, továbbítsd ide! :D Lehet, most még nem szeretne, de később kitudja!

Válaszolva a másik kérdésedre, van itt még 20 év körüli, csak páros élmények nélkül.

Előzmény: oli727 (3667)
oli727 Creative Commons License 2020.07.09 0 0 3672

Szia. Igen nagyon érdekelnek. Írd ide az élményeket, had élvezkedjen más is 

 

h.wetlook Creative Commons License 2020.07.05 0 0 3671

Szia!

 

Neked is tetszenek a vizes ruhás videok?

Ha van kedved, beszélgethetünk privatban is:

petermuller_wet@gmx.de

 

Üdv:

 

Peter

Előzmény: wArgapEga (3664)
h.wetlook Creative Commons License 2020.07.05 0 0 3670

Szia oli!

 

Nekem is vannak lányokkal vizes élményeim.

Ha van kedved, irj e-mail, ott tudunk beszélgetni.

Tetszenek a wetlook-os videok, ahol csajok ruhástól fürdenek?

Nekem nagyon bejönnek az ilyen videok!

 

E-mail-em:

petermuller_wet@gmx.de

 

Üdv:

 

Peter

Wetlook Zoozi Creative Commons License 2020.07.03 0 0 3669

Szia nagyon sexy veled szivesen szük nöi farmerban..

 

Előzmény: LycraZotya (3658)
szeredőci maxval bircaman Creative Commons License 2020.06.24 -1 0 3668

Hátha érdekel valakit a jelenség kulturális háttere is: http://bircahang.org/szobrok/

oli727 Creative Commons License 2020.06.10 0 0 3667

Tiktokon találtam egy videót. Nem semmi a lány. Konkrétan farmerben, pólóban és zokniban ül a fürdőkádban.. Meg is találtam Instagrammon ahol ráírtam. Sajnos nem szeretne több képet,sem videót csinálni. Nem akartam erőszakoskodni sem nehogy letiltson. Kitudja máskor nem-e kap kedvet hozzá.. :D A hajlandóság megvan benne tuti mert vannak furcsa képei. A nevet azért satíroztam ki, hogy nehogy zaklassuk. Remélem érthető. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!