Keresés

Részletes keresés

szerencsés-vivyen Creative Commons License 2017.08.08 -1 0 468
Előzmény: Souly (467)
gumikesztyű Creative Commons License 2017.08.07 0 0 466

Ultrakompakt, nagyon diszkrét női erényövet keresek.

Valaki?

subfeleség Creative Commons License 2017.08.06 0 0 465

Sziasztok.41 éves nőies feleség vagyok.Tudna valaki segíteni nekem,hogy kipróbáljak egy ilyet? nagynekatalin77@citromail.hu



Roli0622 Creative Commons License 2017.07.13 0 0 464
Előzmény: Roli0622 (458)
Worship24 Creative Commons License 2017.04.26 0 0 463

Jó cikk lett, tetszik! Azt hiszem, ezt elolvastatom az asszonnyal. :)

Ha van még hasonló, szívesen olvasnám.

Előzmény: Elzart (461)
SzEdit88 Creative Commons License 2017.02.27 -1 1 462

Köszönöm ezt a részletes leírást. Személy szerint nekem sokat segítettél, bár gyakorlati hasznát majd csak akkor fogom venni, ha páromon már rajta lesz az erényöv, de ez már nem várat olyan sokat magára :).

Előzmény: Elzart (461)
Elzart Creative Commons License 2017.01.17 0 1 461

Azt akarja, hogy zárd be őt!

 

Légy kulcsőrző

 

Feleségeknek és barátnőknek, akik párját elbűvölte a Férfi Szűziesség témája:

 

Ezt a cikket olyan nőknek írták, akik most szerezetek tudomást, hogy férjük vagy barátjuk érdeklődik a férfi szüzesség iránt. Valószínűleg már rengeteg kérdés futott át a fejedben, és bár mindegyikre nem tudunk választ adni, de megpróbálunk néhány tippet adni. A legfontosabb dolog, hogy emlékezzél (feltéve, hogy szeretnél bekapcsolódni a fantáziájába), hogy a férfi szűziesség lehet ami jobban összehoz kettőtöket. Nem kell magad beleásnod ebbe a témába annyira mint mások, akkor is alkalmazhatod és használhatod, úgy ahogy a legjobban megfelel a ti szerelmeteknek és élet stílusotoknak.

 

Szóval észrevetted a szűzies vágyait, és azt akarja, hogy csatlakozzon hozzá úgy mint, kulcsainak őrzője.

Most mi a teendőd?

Egy dolgot mindig tartsa szem előtt, hogy ez valószínűleg nagy bátorság kellett neki ahhoz, hogy beengedjen téged az ő titkos szűzies fantáziált világába. Nem könnyű beszélnie egy olyan dologról, ami meglepetést, esetleg elutasítás okozhat,és ő valószínűleg már régóta gondolkozott arról, hogy hogyan, mikor és hol mondja el neked. Nem valószínű, hogy abban a pillanat jutott eszébe, majd homlokára csapott, és döntött.

 

Mi van az elnevezések mögött? Úrnő, Istennő, Kulcstartó vagy Kulcsőrző?

A következő dolog amin elgondolkozol, hogy milyen titulussal fog ruházni téged - és ezt megkövetelnéd e tőle! Továbbá hajlandó leszel e felfedezni vele a férfi szüzességből adódó rengeteg speciális szókészletet és mozaikszót, valamint csoportba szedni a férjed vagy barátod megnevezéseit, amint az agyában használhatsz, vagy amit a képzeletében végiggondolt. Ha nem tetszik valamelyik elnevezés, akkor nem muszáj mindenáron elfogadnod. Ha nem tetszik a gondolat, hogy Úrnőnek, Istennőnek vagy Lady-nek nevezzen, ez teljesen rendben van; vagy ha nem tetszik a "Kulcstartó"megnevezés, az is rendben van - mert ha egyszerűen csak csatlakozni akarsz a fantáziájához, akkor csak vedd fel a szerepet, tartsd az erényöve kulcsát magadnál, és ha úgy döntesz engedd szabadon. A nevek nem számítanak, ami fontos az a játék mindkettőtöknek az ő szűziességével, feltéve, ha alakítani tudod a saját személyiségedet és életmódodat mindehhez. Én személy szerint szeretem a "kulcstartó" szerepet, egy diszkrét szexi nyakláncon hordom a kulcsát, amivel szépen finoman ugrathatom, például ha megpillanthatja egy étteremben, vagy mikor elmegyünk vásárolni!

 

Hol találhatsz még több információt?

Ha Google-n keresgélsz, találhatsz sok informatív oldalt, blog-ot, fórumot, valamint a kiskereskedelmi weboldalak rengeteg információt írnak le a férfi erényövekről valamint egész sor különböző más eszközről. Azonban érdemes tudnod: tartsd mindig szem előtt amikor ezeket a cikkeket olvasod, hogy ezek egy részét férfiak állítják össze a saját felfogásukban. Vannak olyanok is amikben fokozottan törekedett a fantáziavilágot valóságként bemutatni. Ezekkel semmi baj sincs, hisz ezeket aki férfi megérti és megtapasztalja, de neked meg kell próbálni megtalálni, mi a valóság és mi az ami nem. Érdemes felkeresned olyan oldalak és a blogok, melyek középpontjában a kulcstartók állnak. Ugyanez vonatkozik a könyvekre is ebben a témában. Ezekben például egy ideális bevezetésről szólhatnak, de itt is figyelembe kell venned, hogy egyeseket férfiak számára és/vagy férfi írók írták, kibővítve a fantáziálásukkal, és nem a "hagyományos" feleségek és barátnők részére íródtak, még akkor is ha úgy tűnik, hogy a női kulcstartók részére készültek.

 

Miért érdeklődik a férjed vagy barátod a Férfi Szűziesség iránt?

Felfoghatod egy szexuális öröm megtagadásaként, melynek kiváltságosa te vagy és neked tetszően irányíthatod és izgathatod szerelmedet. Mindannyiunknak vannak titkos fétis álmai, fantáziái és reményei, a férfi tisztaság csak egyike ezeknek. Mivel ez egy szexuálisan felébredő vágy, és az erényöv vagy egyéb eszköz használatával jár, úgy lehet rá tekinteni, mint egy fétisre vagy egy kis perverzióra, de ez nem egy rossz dolog, valójában! Mindannyiunknak szüksége van néha egy kis fűszerre és izgalomra az életünkben.

 

Mi vonzza őt?

  1. Ez egy titkos fétis, amit a férfiak nagyon provokatívnak, izgatónak és nagyon szexinek tartanak annyira, hogy akár csak egy képen is látnak egy erényövről, az már okozhat nála erekciót.
  2. Ezzel a kapoccsal lemond az egyéni szexuális fantáziálgatásairól, és alámerül a te erotikus világodba.
  3. Ez nem csak a fizikai érzeteket érinti, hanem az elme, a test, az érzelmi és a belső világát is egyaránt. Meg fogja érteni a szűziesség lényegét, mint mindent átfogó vágyat, fétist vagy szexuális vágyat, ennek szellemi, fizikai, érzelmi, szexuális és lelki tapasztalatait.
  4. A férfi szexuális fantáziájában  a  vonzó erő, hogy a szeretőfelesége vagy barátnője a kezében tartja péniszének kulcsait. Farka a tiéd lesz, és szabadság tőled függ mikor nyitod ki. Nálad a szabadulásának kulcsa. Ekkor válsz az ő "Kulcstartójává".
  5. A szerelmed úgy véli, hogy túl sokat maszturbál, és szeretné a segítségedet kérni abban, hogy ellenőrzésed alatt tartsd úgy, hogy neki viselnie kelljen egy erényövet, mely megakadályozza hogy önmagához érhessen.
  6. Vágyik, hogy "Szeresd, Zárd és Birtokold", és azt hiszi, hogy ha rajta van az erényöv bemutathatja elkötelezettségét és hűségét irántad.
  7. Arra vágyik, hogy elmeneküljön a mindennapi valóságból, és így teszi lehetővé az engedelmesség vágyainak szabadon szárnyalását. Ez a "szükség" sok férfit érint, akik sokáig csak önállóan gyakorolták ezt a szexuális engedelmességet, s mostanra nagyobb biztonságra vágytak és védelmezőjüket saját otthonukban találják, szerető feleségükben vagy a barátnőjükben.
  8. Az orgazmus tagadás erősen izgató számukra.
  9. Úgy véli, hogy te különlegesebb vagy őnála, és ezt egy erényöv vagy eszköz viselésével elismeri.
  10. Egy nagyon szexi szempont az, hogy a férjed keresni szeretné minek örülnél és folyamatosan örömet akar szerezni neked, így a kulcstartó gondolatait a sajátjai elé fogja állítani. A szüzességi eszköz viselése ebben segíti, s így még szexuális igényeit is elérheti.
  11. A férfit érdekli a tantrikus szexualitás gyakorlása, akkor egy szüzességi eszköz viselése segíthet megtartani a szexuális energiáit a magasabb érzelmi és szellemi énéért.

Noha a fenti lista a leggyakrabban előforduló témák, mégis a férjed vagy barátod lehet, hogy egy egészen más miatt vonzódik a szűziesség iránt. A fétis vagy szexuális vágy egy nagyon személyes dolog, és érdemes lehet felfedezni azt szerelmeddel, mi is ez a tisztaság vágy,amivel személyesen neked tárta ki önmagát.

Ha elég bátor volt, hogy elmesélje a vágyait és szexuális fantáziáit neked, akkor valószínűleg készen is áll megtenni, mert azt hiszi, hogy valami nagyon különleges dologban tud részesülni általad, és úgy érzi, ha te vagy a kulcstartója, akkor ugyanannyira fogod te is élvezni mindezt mint ő.

Vágyik rá, hogy " Szeresd, Zárd és Birtokold " őt.

 

Mi a különleges ebben?

A szűziesség egy szerető pár között egyedi, vonzó és izgató. Ez egy különleges intimitást ad mindkettőjüknek, amit titokban lehet tartani a világ elől. Vessünk egy pillantást a többi témára amit még a tisztasági játékok rejtenek - bár némelyikhez már kifejezetten egyoldalú, speciális kulcstartói hozzáállás lehet szükséges.

 

A szűziessége hogyan fokozhatja a te szexuális örömödet?

Amikor a férfi be van zárva tisztasági eszközébe, megtanulja a szolgaságon és a lovagias viselkedésen keresztül, milyen az amikor szexuális kielégülést nem korlátozza semmi és senki, és jobban értékeli az orgazmusainak pillanatát.

Megtanulja, és akarja a te örömödet a sajátja elé helyezni.

A mi kultúránkban, milyen gyakran tekintjük a szex befejezettnek miután ő elélvezett? Te is szexuálisan elélveztél abban a pillanatban amikor ő? Volt olyan érzésed, mintha néztek egy jó filmet együtt, és ő  hirtelen kikapcsolta a televíziót a film felénél?

A szűziesség megtanítja, hogy gondoljon rád és a te orgazmusodra is. Míg kezedben a kulcsa finoman meg tudod vonni, hogy elélvezzen, és mind e mellett még azt is elvárhatod tőle, hogy kényeztessen mint kulcstartóját a nyelvével, az ajkaival, vagy esetleg a kedvenc dildóddal, s mindezt készséges odaadással és szeretettel meg is teszi neked. Érzékien játékos lesz, magabiztos szerelmes, aki csak az ő Úrnőjének igényeit elégíti ki.

 

Nem jelent ez kevesebb szexet?

Éppen ellenkezőleg!

A férfi szűziességnél megosztozol az ő fantáziával, és ő eleget tesz a szexuális igényeidnek. Az ő szüzességi fétise teljesen a te örömszerzésedről fog szólni. (Bár őszintén szólva jobb volna, ha nem kéne erényövet viselnie ahhoz, hogy néha elmosogasson!)

Ha rajta van az erényöv az nem azt jelenti, hogy alkalmatlan a férfi szexuálisan. Attól még ő lehet férfias, szexuálisan ügyes, miközben élvezi, hogy rajta van egy szüzességi eszköz, és mégis férfias. És ha mégis nyugalmat szeretnél elsőként fog az ágyba bújni.

Mivel te vagy a kulcstartója a bezárt emberednek, aki teljesen kielégíti szexuális életedet, izgat, örömöt és jókedvet hoz, csak mindezt egy kicsit más módon. Ez a módszer ahhoz vezet, hol a figyelme középpontjából a pénisze kikerül; ez annyit jelent, hogy a szexuális élvezeteknek sokkal kevesebb köze lesz a hagyományos "pénisz a vaginában" közösüléshez, és több köze lesz az élvezetek kiterjesztéséhez, előjátékokhoz, érzékiség feltárásához, és az izgalmakhoz. Mindezt még kombinálhatod akár tantrikus szexualitással is.

Tartsd az erényöve kulcsát magadnál addig míg el nem jutsz az orgazmusod csúcsáig, sőt annyiszor ahányszor akarod, ő akkor is lelkesen el fogja látni a feladatát az orgazmusaidért, pedig eközben ő tőle megvonod saját örömét.

Ha mégis szeretnél ismét átélni egy teljes közösülést, engedd szabadon, majd utána zárd be újra. Lehet, hogy szeretnél kísérletezni az önkontrolljával, elélvezés-ellenőrzéssel, ebben az esetben kérdezd meg tőle, hogy szeretne e örömet szerezni magának, de utasítsd, hogy nem élvezhet el. Ezután újra bezárhatod őt.

 

Kell a férfit engedni, hogy elélvezhessen?

Igen! De az, hogy ez milyen gyakran történik, csak rajtad múlik. Ő valószínűleg azt javasolná, hogy ahányszor csak igényli, de ez már tényleg csak a te döntésed. A különleges vonzereje a szüzességi játéknak, ha az elsöprő orgazmus ígérete várat magára. Ez a felépített szexuális várakozás, amin dolgoztatok a szűziesség elérésére, ehhez viszont néha lehetővé kell tenned, hogy elélvezhessen - de csak néha!

Ha egyszer a péniszét bezártad egy erényövbe, ettől kezdve egy magas erotikus szintre lépett, amely lehet vidám, érzékien izgató és mégis nagyon bosszantó, de ha az elsöprő orgazmus amit megoszthat veled elmarad, a tisztasági játék nem fog működni. Nagyon kevesen bírják, amiről sok férfi álmodik: a bezárás és a pénisz teljesen figyelmen kívül hagyása.

 

Miért akarja, hogy magamnál tartsa a kulcsát?

Mi izgatja őt abban, hogy a pénisze a tiéd? Te irányíthatod a szabadságát? Nálad a kulcsa? Te vagy az ő "kulcstartója"?

A szűzies játék az elme izgatottságára támaszkodik még azelőtt, hogy a teste ébredne. Mindezzel azt tanulhattuk meg, hogy a kulcstartó szerepe sarkalatos fontosságú a szűzies szerelemes életstílusban. Felkelted a gondolatait azzal, hogy kezedben tartod kulcsait ami megakadályozza, hogy megérinthesse saját péniszét, és így az önkielégítés szinte lehetetlen legyen számára - a te engedélyed nélkül.

Amikor először adja át a kulcsot, a vágyainak egy része teljesül, sőt ha úgy döntesz, akkor viselheted a kulcsát akár a nyakadban is. Mind e mellett azt javasoljuk, hogy vezess be egy "Szükséghelyzetre" szóló kulcsot . Mindig győződjön meg arról, hogy van egy tartalékban - csakis elővigyázatosságból!

Ahogy te és szerelmed kísérletezgettek a férfi szűziességgel lehetséges, hogy közvetlenebbé, és szorosabbá válik kapcsolatotok, gazdagíthatjátok és alakíthatjátok a már közösen megosztott fantáziátokat. Ekkor jössz rá, hogy a bizalom, a kommunikáció, együtt segíti és felvirágoztatja szerelmeteket.

"Kulcstartóként" felfedezheted, hogy ha a férfit biztonságosan bezárva tartod a tisztasági eszközébe és várja az őt megillető "elélvezős napot", akkor csak egy kicsit kell jobban iparkodnia irányodba mint régen és szolgasága javíthat mind az otthoni, mind a hálószobai életetek területén. A beígért szabadság lesz az egyik legvonzóbb inspiráló és izgatószer számára!

 

Tisztaság és engedelmesség - ez nem a gyengeség jele?

Ha az embered engedelmes a hálószobában, attól még ő lehet férfias, szexi, képes lehet inspirálni, felkelteni benned a szerelmet, és törődni veled. Mivel engedelmessége lesz a különleges oldala karakterének, alkalmassá válik a játékra veled, mivel benned bízik, és nem valaki másban.

Sok férfinak nagyon kemény kihívásokat kell teljesíteniük egy-egy ritka szabadságért fejében. Ez elég kockázatos vállalkozás engedelmességük és tisztaságuk területére nézve.

Az erényöv viselése, és a magánéletbeli engedelmessége, nem ütközhet a hétköznapi munkavégző képességébe. Ez maradjon a saját kis titkotok a világ előtt.

Az engedelmesség nem gyengeség. Az engedelmesség magába rejti a férjed bizalmát és hitét benned. Az engedelmesség magába foglalja az önbizalmat, amivel kifejezheti önmagát. Arról van szó, hogy a te idényeidet a sajátjai elé helyezi. Engedelmessége tisztelet irántad, amit gondolati, teste és lelke által biztosít.

 

Szüzességi eszköz járhat fájdalommal?

Időnként úgy fogja érezni, mintha a ketrecet "rászabták volna" a péniszére, de egy erekciónál érezheti úgy mintha egy személyes "börtön ölelné" át.

Kezdetekben a reggeli erekciót rosszabbnak találja, mint egy "erotikus szenvedés", a helyett az, hogy ez elviselhetetlenül fájdalmas is lehet. Ezek az érzések fogják gondolatait visszahozni hozzád az ő kulcsőrzőjéhez, szerető feleségéhez.

Ezen kívül a hordása nem fáj, de ne várd, hogy azonnal jól fogja érezni magát benne, ehhez idő kell, és eltarthat egy darabig, hogy hozzászokjon mind fizikailag, mind mentálisan. Ha kellemetlen érzést tapasztal, akkor az valószínűleg a kezdeti herezacskó húzása lesz, amit a pénisz tartó és a készülék rögzítő gyűrűje fog okozni. Talán azt észleli, hogy egy kicsit szoros, így a tökéletes beállítás a jó illeszkedés érdekében, akár 2 hetet is igénybe vehet.

A péniszét nem fogja tudni dörzsölni és simogatni, ellenben a nadrágjával vagy az alsónadrágjával, nem úgy mint általában korábban, és így válik tagadhatóvá minden érintés. Amikor bemegy a fürdőszobában, hogy egy másmilyen élményben is részesíthesse önmagát. Ott is viselnie kell a szüzességi készüléket, s így ott sem nem képes megérinteni magát, s valószínűleg emiatt, kénytelen lesz ülve pisilni.

Megtapasztalja időnként milyen is a szexuális csalódottság. Mivel párod a férfi szűziesség útjára lépett és nálad vannak a kulcsai, szinte biztosan számíthatsz valamilyen mértékű frusztrációra. Ezt az érzést még akkor sem élhette át, ha néha a szokásosnál hosszabb ideig nem lehetett orgazmusa. Lehet, hogy érzékenyebb lesz és kérni fogja a szabadulását. Hogy ezt megteszed e, az már rajtad múlik. Viszont ha nem mindig adod meg neki ezt, akkor egyébként egy nagyon népszerű eszközt alkalmazol a Dominancia világából, hisz "nehogy már a nyúl vigye a vadász puskát". Valójában ő akar irányít téged, és megkapni, amit akar.

 

Meddig kell őt bezárva tartanom?

Mielőtt hosszabb időre lezárod a férfi szüzességi eszközébe, jó pár órás hozzászoktatás szükséges a viseléséhez, ez lesz a betörési időszak, amikor még ő diktálhat. Nem szabad elvárnia magától, hogy egyszerűen a eszköz már az első alkalommal tökéletes és kényelmes lesz számára. Ez eltarthat egy ideig míg beállítja, valamint ráállítja önmagát mind fizikailag, mind mentálisan. Kezdetben viselje csak néhány órát minden este, amikor a munkából hazaér; így ez egy jó módja annak, hogy megszokja az erényöv viselését. Mint kulcstartója ösztönözheti őt úgy, hogy enyhítse a valóságos szükségleteit és nehézségeit, a fantáziájának izgatásával.

A legtöbb férfi aki már hozzászokott az eszközök viseléséhez, hajlandó bezárva maradni heti blokkokban, azaz 7, 14, 21 napig vagy akár két hónapig is. Azonban, ha csak most kezditek el, a legjobb, ha kitűztök egy célt, ami elsőre csak néhány alkalom legyen. Beszéljetek róla a realitás talaján maradva így elsőre ne legyen túl ambiciózus az elképzelésetek. Be kell tartanod a megállapodást miszerint eleinte rövid ideig tartod zárva, amíg a szerelmed teljesen hozzá nem szokni az eszközhöz.

Gyakran ez csak annyit jelent, hogy bezárod miközben elmész vásárolni, majd tovább mehetsz és egy egész hétvége lesz a cél, akár péntek estétől, vasárnap estig (vagy hétfő reggelig, amennyiben még nem végezte el feladatait megfelelően). A következő hetekben lehet egyre hosszabbra venni ezt az időszakot, akár minden egyes alkalommal egy nappal növelve, amíg hozzá nem szokik és kényelmessé nem válik egy hosszabb periódusra is.

Ez után állapodjatok meg az időtartamról, hogy mennyi ideig tartsd őt zárva, ez akár pár nap vagy egy hét is lehet. Te mint a kulcstartója gondold végig, hogy valóban képes leszel e végigcsinálni. Utána bármennyire is nyöszörög és panaszkodik ragaszkodnod kell a döntésetekhez és nem engeded ki a kezedből szabadságának kulcsát, amíg a szabadulás órája el nem érkezik, ha mégis folyton panaszkodna, meg fenyegetheted azzal, hogy meghosszabbítod a bezárását akár egy napig is! Később majd az egészet, mindenestül hálásan köszönni fogja neked!

 

Szünetet tartani:

Annak érdekében, hogy az szűziesség élvezetét életben tudd tartani, be kell iktass néha egy kis szünetet, különösen, ha a férjed egy hosszú idejű tiltáson ment keresztül. Bármi amit teszünk, bármit is csinálunk, hosszútávon érdektelen és unalmas lesz, ha mindennapi elfogadott életmóddá válik. Ugyanez igaz a szűziességre is. Gyakran a párok abbahagyják, majd egy hónap múlva, ismét visszatérnek, mint egy új friss és izgalmas dologhoz a tudatos szűzies játékhoz. Hajlamosak vagyunk "szokásokat teremteni", és ez végül kiábrándulást vagy unalmat szül, minderre állandóan oda kell figyelnünk az életünkben. Gyakran ezt a szünetet a kulcstartónak kell diktálnia.

Jó szórakozást kívánok mindkettőtöknek!

PunciImado Creative Commons License 2016.11.02 0 0 460

Újfajta erényöv kifejlesztéséhez keresek hölgyeket. Ötletelésben, gyakorlati megvalósításban és tesztelésben is számítok rátok!

Roli0622 Creative Commons License 2016.10.06 0 0 459
Előzmény: Roli0622 (458)
Roli0622 Creative Commons License 2016.10.05 0 1 458

5 Days in full chastity - Day 4

Roli0622 Creative Commons License 2016.08.21 0 2 457

Roli0622 Creative Commons License 2016.08.20 0 2 456

Roli0622 Creative Commons License 2016.08.19 0 2 455

Roli0622 Creative Commons License 2016.08.18 0 2 454

Roli0622 Creative Commons License 2016.08.16 0 3 453

Roli0622 Creative Commons License 2016.08.14 0 1 452

Roli0622 Creative Commons License 2016.08.11 0 2 451

Roli0622 Creative Commons License 2016.08.10 0 2 450

Roli0622 Creative Commons License 2016.08.09 0 3 449

speculum man Creative Commons License 2016.08.09 0 0 448

Akkor az egy erősebb darab! Ami pedig hozzám került, sajnos gyengébb......:((((((((((

Előzmény: djt-123 (446)
Roli0622 Creative Commons License 2016.08.08 0 2 447

djt-123 Creative Commons License 2016.08.08 0 0 446

az enyém is kinai de azt szét nem vágod olloval....kb 1,5 mm es lemez.

Előzmény: speculum man (445)
speculum man Creative Commons License 2016.08.08 0 0 445

Igazat is tudok adni neked, meg nem is!! :)))

Mégpedig azért, mert övnek nem csak az orgazmushoz jutást kell megakadályoznia, hanem a behatolást is!Az utóbbi célnak viszont megfelel! :))

Mostanság ugye azért ezeket az "izéket" fetish célbol hordjuk/hordatjuk !Ez alapján pedig, ez is remek darab:)))))

 

 

Más....olvasgatom itt az előző hozzászólásokat... szóba jöttek a kínai darabok... konkrétan tudom/szekrényben van egy példány/ kb mintha keményebb kartonpapírból készült volna! Annyira vékony lemez, hogy egy körömollóval simán átvágható. Nézzétek meg az INSEX filmekben láthatóakat... nem Tescos példányok!!!Ha már adtok valamire nem kevés pénzt, akkor ........ Jó, jó tudom!   ilyenre lakatost találni....... Nyugi! lehet!!! :))))

 

Másik nézőpont pedig a hordás.. Nagyon pontosan kell beállítani, mert máskülönben komolyan, nagyon gyorsan szétdörzsöli a lányt!

Előzmény: Mélységiszörny (442)
Roli0622 Creative Commons License 2016.08.07 0 2 444

Roli0622 Creative Commons License 2016.08.06 0 3 443

örök klasszikus

Mélységiszörny Creative Commons License 2016.08.06 0 0 442

Nem az.

Mégpedig azért nem, mert az erényövnek az a szerepe, hogy ne legyen orgazmusa "szegény"viselőjének - a golyó/plug esetében meg a csiklóhoz még vígan hozzáfér:)

Előzmény: speculum man (436)
Vakarcs81 Creative Commons License 2016.08.05 0 0 441

Hello djt-123,

 

Értem és megértem. :)

 

De egyenlőre akkor várok vele még.

 

Tegnap körül néztem a nemzetközi oldalakon és átszámolva nagyjából ennyiért találtam én is ugyanezt az ajánlatot. Bár igaz az is, hogy ahoz dombornyomott kártya kell, angol nyelvtudás, meg vagy 1 hónap tűkön ülés hogy idetalál-e a kici kínai a cuccal vagy a pénzemet kapom vissza miután reklamáltam, szóval ELISMEREM hogy a TE ajánlatod sokkal egyszerűbb, gyorsabb és nem utolsó sorban biztonságosabb olyan téren hogy tuti hogy megkapod a terméket, de így viszont nem egy olyan ajánlat amire azonnal le kell csapnom, mert még egy ilyen nem lesz sehol. :)

Meg megtaláltam a plugokat is hozzá $15-$20-ért.

 

Apropó, posta. A nagyobb városokba működik a foxpost automata, az csak 299 Ft a Vaterán keresztül. Nem kötözködöm, csak ajánlom figyelmedbe mert eddig ők a legolcsobbak. :)

 

De még egyszer köszönöm a türelmes válaszaidat és további szép napot kívánok. :)

Előzmény: djt-123 (440)
djt-123 Creative Commons License 2016.08.05 0 0 440

Igen csak az övet adom,mert ha megnézed együtt kb 50 ért adnám....Persze kicsit alkudozhatunk, ha elviszed ennyiért állom a postát.Az még kb 1500...

Előzmény: Vakarcs81 (439)
Vakarcs81 Creative Commons License 2016.08.04 0 0 439

Azért kérdem hogy a 15.000 Ft csak az erényövet tartalmazza VAGY kiegészítők is járnak hozzá? Mert engem is nagy valószínűséggel érdekelne csak le akarom konkretizálni hogy mit takar a 15.000 ft és most nézegetem hogy hol mi mennyi a készletből.

Köszi a választ előre is! :)

 

 

Előzmény: djt-123 (438)
djt-123 Creative Commons License 2016.08.03 0 0 438

szia 

csavarokkal állitható minden mérete,a derekánál kb 60-110 cm az öv rész 3 daragb szalagból van összecsavarozva önzáró anyákkal,a lába között is 2 lemezből van összecsavarozva csomo luk van rajta oda csavarozod ahova akarod majd késöbb lemérem meg teszek fel képet meg megpróbálom megmérni.Igen komplett a készlet combgyűrű meg cicitartó is van hozzá de azokat asszem megtartom.....

Előzmény: Vakarcs81 (437)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!