Keresés

Részletes keresés

johevi Creative Commons License 2011.03.25 0 0 8

Azt esetleg tudja valaki, hol lesz az 1 db ATM-ük?

Vadista Szandál Creative Commons License 2011.03.24 0 0 7

Végy 1 db OTP részvényt, s mindjárt tiéd is lesz az ország részben.

 

Végülis a gránitbank ha befut akár 2 ember kezésben is lehet az ország, nem?

 

Azt sem értem, ha 1 ember kezében van az ország, aki ugyan nem atomfizikus, de van annyi esze, hogy értelmes emberekkel veszi körül magát szakmányban,  akkor miért tartunk itt?

 

Meg azt sem értem ha meg a külföldi bank kezében van az ország az is büdös.

 

A magyart honpolgár meg csak hitelt bír felvenni ahelyett, hogy dolgozna egy tál rizsért mint kínai sorstása.

 

 

 

Előzmény: Veszpremi (4)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.23 0 0 6

Van itt olyan esetleg aki már ügyfele a banknak, tehát konkrét tapasztalatokkal rendelkezik? Nagyon jók a kondícióik, de kiváncsi lennék milyen az ügyfélszolgálat, a hozzáállás és a megbízhatóság.

pgyafi Creative Commons License 2011.03.08 0 0 5

www.granitbank.hu

 

Fatal error: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Failed to initialize storage module: files (path: ) in /var/www/vhosts/granitbank.hu/wwwsite/etc/default.cnf.php on line 5

:(

Veszpremi Creative Commons License 2011.03.08 0 0 4

Nekem egy gondom van evvel is, mint az otp-vel is, hogy miért kell egy-egy ember birtokában legyen a fél (egész) ország? Ezek sosem laknak jól? Vagy ők afféle félistenek? Tényleg nem jó ez így. Ráadásul ha megnézzük a szolgáltatásokat, akkor az otp bizony igencsak a lenyúlós bankok között van, magas díjak és nem feltétlenül jó szolgáltatások. Majd meglátjuk ugyanezt az új banknál. A multik sem kellenének ide, mint tudjuk csak szipolyozzák az országot és tolják kifelé a hasznot, de ez a másik oldal is bűzlik.

Előzmény: Törölt nick (-)
Psycho Dad Creative Commons License 2011.03.07 0 0 1

2010. Januártól májusig a Bank a Wallis Zrt. tulajdonában, 

 

Na, ha más nem, de ez visszatart....

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.07 0 0 0

Ha a kondíciók legalább olyan kedvezőek mint a netbankban, akkor jó lesz.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.07 0 0 topiknyitó

Demján Sándor cégbirodalmának bankja. Magyar tulajdonú bank.

Mit tudtok róla?

 

 

A Gránit Bank a hazai pénzpiac új szereplőjeként a tiszta, világos kommunikáción, korrekt és egyértelmű tájékoztatáson alapuló, egyenrangú ügyfél-bank kapcsolat kialakítására törekszik.

A magyar gazdaság versenyképességének növelése iránt elkötelezett, hazai tulajdonosi háttérrel piacra lépő GRÁNIT Bank célja, hogy a kis-és középvállalatok stratégiai partnere legyen, olyan innovatív és integrált pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson, amelyek túlmutatnak a hagyományos banki szolgáltatásokon.

A Gránit Bank partner az állami és EU-támogatások elő- és társfinanszírozásában és érdekelt az így megvalósuló projektek hosszú távú működésében. Ebben stratégiailag is támaszkodik azokra a nagyvállalati kapcsolatokra, amelyek a Bank aktív közreműködésével segíthetik a kis-és középvállalati szektor dinamizálását.

A Bank forintban és devizában a szolgáltatások széles körét nyújtja, gyors helyi döntéshozatali rendszerével biztosítja az ügyféligények pontos és határidőre történő teljesítését.

A Gránit Bank stratégiájának kulcseleme a vállalati és lakossági ügyfelek számára az érthető, ugyanakkor magas színvonalú és értékálló pénzügyi szolgáltatások nyújtása testreszabott megoldásokkal, költséghatékony működési modellben, amelyeket együttműködő partnereinken keresztül széles körben elérhetővé teszünk. A Gránit Bank egyúttal a modern kor minden technológiai lehetőségét meg kívánja ragadni a gyors és kényelmes ügyfélkiszolgálás érdekében, ezért kiemelt szerepet szán az elektronikus csatornákon keresztül történő kiszolgálásnak.

 _________________________________________________________________________________________

 

 

 TÖRTÉNET

 
1985. A magyar pénzügyi rendszer korszerűsítésének részeként 1985-ben a kétszintű bankrendszer megteremtése érdekében az MNB és a Pénzügyminisztérium számos gazdálkodó szervezettel együtt döntött az ÁVB Rt., mint szakosított pénzintézet létrehozásáról.
A társaságot 44 részvényes alapította 2,2 milliárd forint alaptőkével. 1992-ben a társaságban többségi részvénytulajdont szerzett a Westdeutsche Landesbank (Europa) AG (Düsseldorf).
 
1993-ban a bank nemcsak a nevét változtatta meg Westdeutsche Landesbank (Hungaria) Rt.-re (később WestLB Hungaria Zrt.), hanem üzletpolitikáját is a tulajdonos nemzetközi stratégiájához igazította. A WestLB Europa AG magyarországi tagjaként erősítette a WestLB-csoport nemzetközi tevékenységét, ügyfelei között növelte a nemzetközi kapcsolatokkal, export-import forgalommal rendelkező nagyvállalatok számát, amelyek részére teljes körű kereskedelmi banki szolgáltatásokat kívánt nyújtani.
 
1999. A bank júniusban kapta meg az univerzális banki jogosítványt, és tevékenységét kiterjesztette a befektetési banki, tanácsadási, részvény-kereskedelmi és –jegyzési, garanciavállalási területekre is.
 
2010. Januártól májusig a Bank a Wallis Zrt. tulajdonában, Milton Bank Zrt.-ként működött.
 
2010. Május 7-én a PSZÁF engedélyezte a Demján Sándor tulajdonában lévő Magyar Tőketársaság Zrt. és a Wallis Zrt. közötti tranzakciót, amelyet követően a Bank GRÁNIT Bank Zrt. néven üzletileg megújulva folytatja tevékenységét. 2010. augusztusában a Hegedüs Éva többségi tulajdonában lévő E.P.M. Tanácsadó Kft. 6%-os tulajdonrészt szerzett a bankban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!