Keresés

Részletes keresés

gyömbérszörp Creative Commons License 2011.05.13 0 0 1211

Alapvetően nem tartom magam könnyen átverhetőnek és azt hiszem ilyen helyzetben mindig kellőképpen körültekintő vagyok. De így hogy már 3hónapja hiába keresek munkát engem is kicsit könnyebb palira venni. Pláne, hogy úgy tervezem, szeptembertől visszaülök az iskolapadba és addigra igen jól jött volna egy ilyen rugalmas időbeosztású meló.

 

Én tegnap olvastam "Nagy Imréné" állásajánlatát, váltottunk is egymással pár e-mailt és bár néhány helyen sántított a dolog, úgy voltam vele, hogy kockáztatok, végül is miért akarna bárki is átverni 600ftért. (Persze tudom, ha csak tíz ember bedől az már 6000ft és így tovább.) De én sajnos nem hallgattam a megérzéseimre. Úgyhogy ma fogtam magam és elmentem a bankba, átutaltam a 600ftot és míg tegnap 10percenként jöttek-mentek az üzenetek, most másfél óra után még mindig semmi válasz.

Nyilván az én hibán, mert igazából számítottam rá, mégis csak most vettem a fáradságot, hogy kicsit utána nézzek a dolognak,(bár megtettem volna tegnap) és láss csodát, 2perc alatt rábukkantam erre a fórumra, így már nyilván nem is reménykedem.

 

Az a baj, ha két hónapja olvasom az ajánlatot, akkor nyilván elmegyek mellette, mert igazából teljesen egyértelmű, hogy csak átverésről van szó, viszont ha az ember már hónapok óta hiába keresgél, akkor a kétségbeesés miatt sajnos hajlamosabb elhinni az ilyesmit.

És tény, hogy 600ft, nem olyan nagy pénz, de az felháborító, hogy azoktól az emberektől veszik el, akiknek már így is alig van. És nem is az a 600ft dühít, csak már végre úgy tűnt, hogy vége a hónapok óta tartó hiábavaló keresgélésnek.

De hát ez van, legalább megint tanultam valamit, és ha eltelik további 3hónap, akkor már feltehetőleg nem fogok bedőlni az ilyen és ehhez hasonló ajánlatoknak.

 

És egyébként marha jó csinálják, mert bár baromira dühít ez a helyzet, valószínűleg én sem fogok tenni semmit azon kívül, hogy írok nekik egy morcos e-mailt, (vagy talán még azt se) mer tök feleslegesen idegesíteném magam tovább és munkám akkor sem lenne.

 

Ha mégis megérkezne a várva-várt munkacsomag a nagyon kedves "Nagy Imrénétől" akkor ígérem, helyesbítek, bár erre nem nagyon számítok.

Zottjoghurt Creative Commons License 2011.05.09 0 0 1206

Miről szól? Mert kb. annyit vettem ki belőle, hogy valami tanfolyamot árul, ahol elmondja a tutit.

Előzmény: Törölt nick (1201)
yons Creative Commons License 2011.05.07 0 0 1200

"A munka tájékoztatok, riportok és levelek másolásból áll"

 

Ez is rémesen életszerű, eletkronikus anyagokat lemásolni, nyilván hasznos erre emberi munkaerőt alkalmazni. :)

Persze a recept egyszerű, 600 forintnak nagyon kevesen mennek utána, bár ez a történet a bankszámla alapján utólérhető.

 

És persze ha 1000 hülye megeszi, az máris 600.000 forint.

Előzmény: Eysan (1199)
Eysan Creative Commons License 2011.05.06 0 0 1199

Geri2125!

Én kíváncsiságból kértem az ingyenes tájékoztatót,hogy megnézzem miről is lenne szó. Nekem is az a bizonyos Nagy Imréné írt. Utána olvastam előtte milyen vélemények vannak és úgyebár én is kételkedtem,de így legalább teljesen nyílvánvalóvá vált, hogy kamu és lehúzás lenne az egész. Én írtam Nagy Imrénének válaszlevelet, hogy mit képzel, hogy másokat ver át gépelési munkát hirdetve. Szépen finom leírtam neki a magamét, hogy a neten több helyen is az ő  nevét említik mint csalót. Persze válasz nem érkezett.

 

EZT ÍRTA NEKEM (a lényeget raktam be):

 

"Én egy olyan munkát ajánlok Önnek, ami napi néhány óra ráfordítást igényel, és csak egy számítógépre, valamint internet elérésre van szüksége. A munka tájékoztatok, riportok és levelek másolásból áll, és ezeket kell e-mail-en keresztül eljuttatni a magadott címekre. Ezt a munkát Amerikában nagyon sok fiatal és idős egyaránt végzi, onnan származik ez az információ közvetítői bedolgozásnak nevezett fizetés-kiegészítő munka, és most kezd terjedni Magyarországon. Ezzel a munkával folyamatos jövedelemre tehet szert, ami csakis a szorgalomtól függ. A kereseti lehetőség elérheti a heti 5-25 ezer forintot, a kreativitástól és az időráfordítástól függően. A munka kizárólag e-mailezés útján történik, ez fontos!

Ha a felkínált munka elnyeri tetszését, akkor a dokumentum végén található megrendelőlapot töltse ki, majd az egész dokumentumot küldje vissza az e-mail címemre. A munkakezdéshez szükséges anyagokat a lentebb leírt összegért e-mailen küldöm el.

Tehát összegezve, íme a munka, amit ajánlok:

  • tájékoztatók, riportok és levelek másolása
  • fizetés teljesítménytől függően napi 5000 Ft is lehet,
  • rendszerbe lépési díj: 600 Ft

Azért e-mailen küldöm, mert ez a legcélszerűbb. Egyrészt gyorsabban jut el Önhöz a munkacsomag, másrészt olcsóbb is, hiszen nem kell kifizetni a postai utánvét költségét.Ezért csak annyit kell tennie, hogy:

először ezt az egész levelet (kitöltve) visszaküldi az e-mail címemre, majd ezután elküldi a  rendszerbe lépési díjat banki átutalással

                      a  CIB Bank 10701142-65824195-51100005 számlaszámra

                      vagy postai úton az Ügyvezető Igazgató Úr címre küldeni szíveskedjen. Ipsics Márió 8400 Ajka, Csokonai u. 17.  "

 

 

 

Szóval ennyit az otthon végezhető munkákról, mint átverés ne döljetek be!

Vezo228 Creative Commons License 2011.05.06 0 0 1198

Gyakorlatilag egy ilyen sztori sem azért születik meg, hogy munkát adjon, hanem azért, hogy emberektől csaljon ki pénzt akármilyen módon és okkal, a semmiért.

Szóval, nem az számít, hogy mi mögé van bújtatva (másolás, ragasztás, gépelés, akármi), hanem az elv, mégpedig a legocsmányabb fajtából: azoktól vesz el, akiknek amúgy sincs, akik hiszékenyek, vagy egyszerűen kénytelenek ezt is megpróbálni, stb.

Az összes ilyen lehetőség nyilvánvaló bűncselekmény, csak vsz nincs kellő jogi szabályozás.

Azért senki se adja fel, csak egyszerűen ne utaljon eléőre, ne vegyen át utánvéttel semmit.

Próbálkozni lehet, meg hinni is a kisebbfajta csodában.

Előzmény: yons (1197)
yons Creative Commons License 2011.05.05 0 0 1197

Derinne: ezzel az a baj, hogy elfelejtettél gondolkodni. Ha a fát számítógéppel vezérelt, hipermodern berendezéssekel munkálják meg, ugyan miért érni meg egy jelentéktelen műveletet méregdrága emberi munkaerővel elvégeztetni lassan, postaköltséggel? Nyilvánvaló átbaszás. Ugyanez igaz a gépelés, másolás, ragasztás jellegű munkákra is. Másolás, könyörgöm....1.5 Ft egy lap lemásolásának ára egy bérelt fénymásolón, kinek érné meg emberekkel csináltatni? 

Előzmény: Derinne (1190)
GeRi2125 Creative Commons License 2011.05.04 0 0 1196

Elnézést az előbb elírtam Távmunka Klub.

GeRi2125 Creative Commons License 2011.05.04 0 0 1195

Sziasztok!

Rengetem fórumot elolvastam a mai nap folyamán, mert hogy én is otthon végezhető munkát kerestem, de úgy látszik, hogy valós otthon végzehtő munka nincsen.
A Wam Holding Kft.-t én is meg akartam próbálni, de ennyi negatív vélemény után meggondoltam magam.
S én is szeretném felhívni azoknak a figyelmét, aki esetleg a Tábmunka klub hirdetésére válaszolna nevezetesen N. Imréné írna neki választ. KAMU!
Piramis játék az egész és nem valós gépelési munka. Hiszen másokat kell becsapnod ahhoz, hogy neked pénzed legyen belőle. Először csak 600 Ft. az első ripot... Pffff az nem riport, hanem egy tájékoztató a vaslós munkáról, ami csalás, nincs szerzőséd és nincs semmi. Csak email váltás és utalás...
Adj fel ingyen hirdetést és majd jön a jelentkező és az első riportér fizessen 600 Ft-ot vagy annál is többet és te abból kapsz pénzt...
Sajnos a dolgozni akaróktól veszik el ezek az emberek azt a keveset is ami van:-(
Szégyen!

szabina62 Creative Commons License 2011.04.28 0 0 1194

szia betti vagyok 35 éves engem érdekelne ha tényleg van valami otthoni munka ami fizetö képes is  kaposváron lakom  már probáltam 2 3otthoni munkát de mind kamu volt sajnos ha tudsz valami      fizetöképes otthoni munkát akkor várom válaszod szia

Előzmény: Gombi23 (1166)
Zottjoghurt Creative Commons License 2011.04.23 0 0 1193
kistas21 Creative Commons License 2011.04.21 0 0 1191

Szia Bámész!

 

Én is tagja vagyok a Gépelő.hu-nak. Már több, mint 1 éve. Igazad van, tényleg "szokott" náluk munka lenni. Azt hiszem 10, vagy 15 ezer a minimum kifizetésük, amit én ezalatt a több, mint 1 év alatt sem értem még el.

A gond tehát velük, hogy nagyon, de nagyon ritkán van náluk munka, ha akad, akkor van olyan, hogy hajnal 2-kor küldik ki az értesítést a munkáról, és olyan is van, ha időben elcsíped az értesítést, akkor sem biztos, hogy be tudsz lépni, mert ha túlterhelt a rendszer, akkor nem enged be.

 

Pedig esküszöm nektek, talán az egyik legjobb távmunkás, magyar oldal lenne, ha beindulna végre...

 

Ennek ellenére megmaradok tagjuk, hátha....

 

Azért ha valaki tud valós otthonit, az nyugodtan írja meg. Szerintem sokunkat érdekelné.

Előzmény: Törölt nick (1186)
Derinne Creative Commons License 2011.04.14 0 0 1190

Kedves Mindenki!

 

WAM HOLDING Kft. .... a SzuperInfo- ban hírdeti magát országszerte... Bárki, aki találkozik vele, KERÜLJE!

Egy vidéki álláskereső vagyok. Jelentkeztem, és ezt a levelet kaptam (természetesen a személyes adatokat személyiységi okokból töröltem róla):

Korrekt ajánlatnak tűnik, én eléggé óvatos vagyok, mégis majdnem bedőltem nekik. A levél mellé küldött Jelentkezési lapot visszaküldtem faxon.

Két napra rá jött az első, általuk "Kezdőcsomag"- nak nevezett csomag, melyben tapintásra pár papír és egy A/4- es méretű gondolom kezdőmunka (fa) lehetett benne.

Említi ugyan, hogy "szerződéskötéskor azonnali 10.000, Ft értékű utalvány" - UTALVÁNY!- de azt egy szóval sem, hogy ahhoz, hogy a csomagot átvegyem, utánvételes 9.998 Ft - ot kellett volna fizetnem! Kérdés miből fizessem... de ez más tészta...

Sokat gondolkodtam, nem értettem, miért előlegeznek meg 10.000 Ft - ot, illetve később 20. 000 Ft- ot, utólag értem.

 

Sajnos csak most találtam ezt a topic- ot, és olvastam a sok negatív véleményt- így megkímélhettem volna magam a csalódástól, természetesen a csomagot nem vettem át, visszaküldtem.

Tapasztalatnak viszont jó volt, és azzal hogy megosztottam a levelet, mást talán időben meg tudok kímélni a felesleges kellemetlenségtől.

Sajnos ezek a Cégek egyre kifinomultabbak, és kihasználva a nagy munkanélküliséget, számolnak azokkal az emberekkel, akik óvatosabbak már, így egyre hitelesebbnek tűnő ajánlatokat adnak.

Vannak valódi, hivatalos távmunkák, de nagyon nehezen elcsípni őket. Legyenek nagyon óvatosak.

 

Tisztelettel: egy álláskereső.

lazartibor81 Creative Commons License 2011.04.08 0 0 1189

Lazar Tibornak hivnak Egy Erdelyi uzletember vagyok,vasaroltam a VIKANOS HUNGARY Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 4225 Debrecen Alkotás utca 71 kozmetikai termekeket ,nagyon atvertek tobb mint fele lejart termek volt,ezen a heten megkeresett telefonon a Wam Holding Ceg az elobbi ceg felhatalmazasaval hogy en tartozok nekik 1000 euroval es adjam meg,sokat zavartak telefonon,fenyegettek es hirdetest is tettek fel itt Erdelyben hogy behajtoceget keresnek ellenem,most perbe fogom oket,szelhamosak.Mikor vasaroltam tettek egy olyan ajanlatot Korpas Jozsef szemelyesen hogy MLM rendszerbe forgalmazak Romaniaban egy erdekes,ugyanazzal a nevvel csak mar Angliai VIKANOS UK Ltd.cegtol gyogynovenyes tinkturakat,ami regi receptura alapjan meregtelenito,amit a sajat szememmel lattam hogy ezeket a termekeket ok gyartjak itt magyarorszagon egy muhelyben es eladjak mint draga meregtelenito szer,ellenorizek ez a ceg egy nagy kamu szelhamosak.Megkerem azokat a szemlyeket akiket meg atvert ez a ceg kerjem irjon a lazartibor_ro@yahoo.com emailcimre,segitsenek az ugyvedeimnek,koszonom

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.06 0 0 1187
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.06 0 0 1186
Vezér Úr Creative Commons License 2011.04.02 0 0 1185

A nagykanizsai szuperinfóban is hirdetik magukat az állmunkát kinálók. Wam Holding a "cég". Ezen a fórumon már nagyon sok rosszat lehetett hallani róluk, ezért akinek még mindig van reménye az ilyen jellegű munkát kináló csalókhoz, az gyorsan felejtse el. Amúgy egy hirdetés feladása nem egy akkora összeg, hogy bármelyik "területi képviselő" ne tudná megkockáztatni. 2000 ft-ért 3x megjelentetik bárkinek, plusz ha akarod akkor a vidéki számaikban megjelenésekként 500 ft. 3 embert bepaliznak és már vissza is jött.

VINIKORN Creative Commons License 2011.04.02 0 0 1184

Székesfehérváron hírdetik magukat a Szupesrinfóban. A hírdetés feladása nem lehet olcsó, valahonnan van rá pénzük. Kell hogy bevételük is legyen. Ha jól gondolom.

kellyboy2006 Creative Commons License 2011.03.30 0 0 1182

Nem a reklam helye; de a jo cel erdekeben, egyszeruen csak gugli, tavmunka, elso talalat; MLM es szelhamos szurt munka ajanlatok. ( nyelveket beszeloknek, meg tobb lehetoseg)

Előzmény: Saspisti (1180)
b marci Creative Commons License 2011.03.30 0 0 1181

Igaz nem tőletek, de a választ megkaptam itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerdesek__990346

 

Előzmény: b marci (1178)
Saspisti Creative Commons License 2011.03.30 0 0 1180

TANULSÁGKÉNT

Üdv Mindenkinek!!!!!

 

Jónéhány oldalt végig olvastam és úgylátom, hogy ezekkel az otthon végezhető munkákkal nem lehet egy forintot sem keresni.

 

Ahol előre kell a munkavállalónak fizetni az tuti átverés!

Az utóbbi 5 oldalt végig olvastam és az összes megadott baromság átverés!!!

Ne döljetek már be nekik!!!! Kicsit kiábrándító de ez az igazság. Aki azt írja, hogy  neki fizetett ez vagy az, az csak a saját " átverős vállalkozását hirdeti".

Hozzátenném, hogy ez mind bűncselekmény, ha 900 Ft.-ot kérnek akkor is, főleg mivel folytatólagosan követik el. Szóval akinek benyelték a pénzét és nem akarja anyibba hagyni az nyugodtan tegyen feljelentést.

 

e-mail másolás tuti kamu, ha előre kell fizetni az tuti kamu, ha találtok ojan céget, ahol bemész az irodájukba, ott munka szerződést tudtok kötni és előre elmagyarázzák részletesen a munkát akkor az lehet valós de még nem találkoztam ezzel a céggel.

 

Üdv Saspisti

 

b marci Creative Commons License 2011.03.29 0 0 1178

Sziasztok!

 

Most akkor, mi is van ezze a WAM Holding Kft.-vel kamu, vagy nem kamu?

kellyboy2006 Creative Commons License 2011.03.10 0 0 1171

A fordított sorrendiség...

 

"Beregisztráltam alád, de azért jó lenne tudni, hogy tényleg fizet-e?!"

 

Érdeklődve várjuk majd az eredményeket...

 

Előzmény: Gombi23 (1169)
kellyboy2006 Creative Commons License 2011.03.10 0 0 1168

Hihetetlen...:-))

kellyboy2006 Creative Commons License 2011.03.09 0 0 1165

Marika, Karesz user néven ajánl egy szolgáltatót, amely relám és marketing cégként keres vállakozásokat, hogy nála hirdessenek, és keres embereket, hogy olvassgassák azokat a hirdetéseket amiket az előzőleg említett cégek feladnak... Eredeti ötlet...

 

Előzmény: karesz200 (1164)
rci Creative Commons License 2011.03.04 0 0 1160

Ez annyira hihetetlen hogy te sem hiszed el. A semmiért senki nem ad semmi pénzt. Aztán meg van olyan is tudod hogy szabályzat. Az ingyen reklám itt nem jön be.

Előzmény: Törölt nick (1159)
kitti09 Creative Commons License 2011.02.13 0 0 1155

Kedves új Hajni!

Beléptél a WAM Holding Kft-hez? Ha igen, akkor neked mi a tapasztalatod? De őszintén! Előre is köszi válaszod.

 

Előzmény: új Hajni (1110)
kitti09 Creative Commons License 2011.02.13 0 0 1154

Kedves sz.vikoca!

Te résztulajdonos vagy a WAM Holding Kft.-nél? Mert egyedül te írsz pozitív dolgokat róla. Most kerültem én is kapcsolatba velük, de mielőtt pénzt utaltam volna, gondoltam utánanézek a neten. Minden más fórumban, minden más weboldalon csakis negatív dolgokat írtak a cégről. Mindenki leírta a tapasztalatát, és sajnos nem túl jó fényt vet a cégre. Akkor most mi a helyzet? Hogy is van ez? Kamu cég, vagy valódi? Attól, hogy cégbíróságon bejegyzett, az még nem azt jelenti, hogy valóban munkát is ad!

 

Előzmény: sz.vikoca (1114)
kitti09 Creative Commons License 2011.02.10 0 0 1153

Kedves sz.vikoca!

Te résztulajdonos vagy a WAM Holding Kft.-nél? Mert egyedül te írsz pozitív dolgokat róla. Most kerültem én is kapcsolatba velük, de mielőtt pénzt utaltam volna, gondoltam utánanézek a neten. Minden más fórumban, minden más weboldalon csakis negatív dolgokat írtak a cégről. Mindenki leírta a tapasztalatát, és sajnos nem túl jó fényt vet a cégre. Akkor most mi a helyzet? Hogy is van ez? Kamu cég, vagy valódi? Attól, hogy cégbíróságon bejegyzett, az még nem azt jelenti, hogy valóban munkát is ad!

 

Kedves új Hajni!

Beléptél a WAM Holding Kft-hez? Ha igen, akkor neked mi a tapasztalatod? De őszintén! Előre is köszi válaszod.

yons Creative Commons License 2011.02.03 0 0 1151

1999-ben jelentek meg az első ilyen típusú netes munkák. Soha nem fizetett egyik sem a végén. Az elején pár embernek elutaltak ugyan némi homokot (10-20 dollárt), de utána minden esetben valahogy letörlődtek az egyenlegek, vagy megszűnt az egész. Nem éri meg az időt, ma már semmilyen hirdető nem fizet ilyenért a valóságban.

Előzmény: Törölt nick (1150)
zümi01 Creative Commons License 2011.01.25 0 0 1147

Szia Craygee új vagyok a te felhívásod miatt regiztem engem nem sikerült becsapnia a dísztasak ragasztással ezért cserébe megfenyegetett nem is kicsit de sajna a rendőrség igy se nagyon foglalkozik az üggyel mert majd egy bűnügyi szakértő dönti el mennnyire kell komolyan venni tehát ez van . Az biztos a RAGASZTÁSI MUNKA CSALÁS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Crzaygee (1123)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!