Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.23 0 0 477

Te úgy gondolod, hogy addig nem lesz változás ez ügyben, amíg nem lesz egy bizonyos számú beoltottság? Nem hinném, hogy az éttermek, színház, mozi stb. még fél évig zárva maradnak. Persze voltam már optimista, és tévedtem is, de ez szerintem most már nem sokáig fenntartható (maximum március végéig).

Előzmény: Nane72 (476)
Nane72 Creative Commons License 2021.01.23 -1 1 476

A  heti hìreket nèzve ha àprilis vègèn nyitàs szeretnènk mèg  minimum kb. 2 milliò embert be kellene oltani. Ez havi 600-700 ezer ember jelent. 

Èn ez most nem làtom reàlisnak.

 

 

Előzmény: Godemperor (467)
Godemperor Creative Commons License 2021.01.23 -1 1 475

Hol, hol? MINDENHOL! ;)

Az idei évre begyűjtöttük már az összes betlit, ezentúl csak nyerünk.

Előzmény: hali79 (474)
hali79 Creative Commons License 2021.01.23 -1 0 474

erről beszéltem!!

 

Köszi a listát.

Nem tudom biztosra mondani még a második helyünket se..Hol nyerünk majd idegenben ha Kaposváron(tartalékos kaposvárral)...se tudtunk...

Előzmény: Törölt nick (473)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.23 0 1 473

A Szolnokra fókuszálva, mert nyertek Szombathelyen, és a sorsolásuk folytán is, nézzétek át az esélyeinket az első helyet illetően.

 

Szolnok:

 

Otthon: Oroszlány, Pécs, Sopron, Szeged, Falco

 

Idegenben: Jászberény, Kaposvár, Alba, Körmend

 

 

Falco:

 

Otthon: Alba, Jászberény, Kecskemét, Oroszlány, Paks, Körmend , Sopron

 

Idegenben: Paks, Pécs, Körmend, DEAC, Kecskemét, Alba, Szolnok

hali79 Creative Commons License 2021.01.23 0 2 472

A kérdésedre a válasz:nincsen!!!

 

Nálam egy Pongó(és ki lehet nevetni...),hasznosabb játékos ,mint egy Anderson!

..és szerintem nem keres annyit..

Ilyen magyar mag mellé három nagyon jó légiós elég kellene,hogy legyen..ha mindenki minden meccsen meghal a pályán...

Olyan légiósokat meg ne hozzunk aki szerintem ha Kovács megkapná a perceit jobb számai lennének...

Előzmény: Törölt nick (470)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.01.23 0 4 471

Ez így már felháborító!

A város összes sportegyesületétől elvonják a támogatást azért, hogy a Falco játékosainak milliós fizetése ne kerüljön veszélybe.

Ezek az úriemberek meg köszönik szépen és nagyívben szarnak bele az egészbe.

Holnap az egész csapat a vezetőséggel együtt adjon magyarázatot erre a gyalázatos teljesítményre, illetve arra, hogy ennek az Anderson gyereknek mik a további tervei ennél a csapatnál.

 

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.23 0 1 470

Igen, ez így volt, most is írtam erről önkritikusan. Viszont most ugyanazt írnám, ha a hazai Szolnok elleni meccs előtt lennénk mindössze egy vereséggel, és a könnyűnek tűnő januári sorsolással. Amúgy lehet furcsán hangzik, de engem még mindig nem a Szolnok elleni vereség dühít (pedig a végelszámolásnál annak lehet a legnagyobb jelentősége), hanem a Sopron és Kaposvár elleni, pedig ezek idegenben voltak, de mindkét esetben felháborító volt a játékunk. Az elsőn a védekezés, a másodikon pedig leginkább a támadójáték.

 

Szoktuk írni, hogy erős magyar mag nélkül nincsen bajnoki cím a magyar pontvadászatban. Én most felteszem a kérdést, hogy minőségi légiós sor nélkül van?

Előzmény: hali79 (468)
Yelloman Creative Commons License 2021.01.23 0 0 469

Kedden Alba ellen kiderül az igazság ?!

hali79 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 468

Az írásod minden részével egyetértek!!

 

Emlékszem mit számolgattam még a nyugatos fórumon...mondtad,hogy nincsen még nagy gond a soproni vereség után,az első hely meglesz...

..látom már te is számolgatsz...szerintem már Fehérváron is nyerni kellene...

 

 

Előzmény: Törölt nick (464)
Godemperor Creative Commons License 2021.01.23 0 0 467

Szerintem meg legkésőbb áprilisban nyitás lesz. Ha van esze amúgy az MKOSZ-nek (amit azért erősen kétlek), akkor minél jobban megpróbálja eltolni a PO-ot.

Azért ez mégis csak a szurkolókért van...

Előzmény: Nane72 (463)
hali79 Creative Commons License 2021.01.23 0 1 466

ebben reménykedhetünk..mármint hogy nem lesz jelentősége a hazai pályának..de ha mégis lesz..akkor döntő jelentősége van a pályaelőnynek..és mivel az első hét elég valószínű..a nyolcadik helyen bejövő csapat egyszerűbbnek tűnik ,mint az összes többi...

 

A fiatal szabály:A második félidőben 11 ponttal kaptunk ma ki!!!!!!!!!

 

+ ha a sarokba mondjuk kijátszanánk pár figurát Dancsecsre néha ,szerintem olyan százalékkal dobná ezeket be(főleg mivel őt hagynák üresen),mint a többiek abban biztos vagyok..(nem rokonom mielőtt kezdené valaki,soha nem is beszéltem még vele)

Előzmény: Törölt nick (462)
hali79 Creative Commons License 2021.01.23 0 2 465

Egyetértek a mondandód mindkét részével!

 

Még én is abban bízom ,hogy a jobb csapatok ellen jobban játszunk majd!(kedden majd kiderül)

 

A másik részével:a négy légiósunk jelenlegi formájában kb egyet ér...

Lake-t ma egy Révész szívatta...Barac szerintem nem légiós szint és ennyi perc alatt ezt Kovács Benedek is megjátszaná..de ha marad Krivacsevics is..

Bruinsma meccsek óta nincsen magánál..nem is vállalja el a helyzeteket se..

 

Anderson meg hol van-hol nincs..

 

hozzunk már egy értékelhető és jó százalékkal dobó légióst!!(még ha valakinek-valakiknek mennie kell akkor is)

Előzmény: splity24 (461)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.23 0 8 464

Nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet. Ez a Kaposvár ma Berény-szintű  kerettel állt fel (3 légiós + nagyon szerény magyar mag, és ezt finoman próbáltam fogalmazni). Erre nincs jobb szó, mint amit már páran írtatok: SZÉGYEN!

 

Lehet polemizálni azon, hogy fáradtság vagy motiváció hiány, de egyik sem elfogadható. Amúgy pedig biztos vagyok benne, hogy utóbbi, ami pedig még inkább felháborító. Most már felmerült bennem a kérdés, hogy vajon Gaspert mennyire motiválja az újabb bajnoki cím? Nem is tudom, hogy kért e időt egyáltalán a mérkőzésen a végét leszámítva?

 

A mai mérkőzés előtt nézegettem a hátralévő meccseket a Falcot és Szolnokot illetően (bár az Albára is érdemes figyelni, de mivel nyert az Arénában a Szolnok, így inkább rájuk fókuszáltam). Nagyon kicsi esélyét láttam annak, hogy ha nem nyernénk Szolnokon, akkor lehetünk alapszakasz elsők. Úgy kalkuláltam, hogy ha kikapunk Szolnokon, akkor azon kívül mindössze két vereségünk lehetne, amiben nem bíztam. Na most a mai után egy esetleges idegenbeli Szolnok-verés esetén sem garantált az első hely. Bár ki nem lehet jelenteni (mert decemberben is már azt vizionáltam, hogyan tudjuk könnyen megnyerni az alapszakaszt) de én az első helyben innentől már egyáltalán nem bízom. És mivel látom esélyét annak, hogy a rájátszásra akár már nézők is mehetnek a meccsekre (még ha esetleg csökkentett számban is), ezért lehet, hogy egy Szolnokot (vagy ugye Albát) idegenben kellene legyőzni a bajnoki címért. És hosszú idő után a kiéhezett szurkolókkal támogatott csapat ellen nagyon nehéz lesz idegenben. Lehet most nagyon előreszaladtam a dolgokban - na és a mai után a döntőt se vegyük kész ténynek -, és bár nem dőlt össze a világ, de ezzel a hozzáállással nincsen helyünk a legjobbak között. Akkora királyok meg még mindig nem vagyunk, hogy majd a rájátszásban tutira végig verünk mindenkit, mindegy hányadik helyről, mert erre senki ne alapozzon.

 

Kedden azért játszunk, hogy legyen esélyünk a második helyre, mert ha ott is bukunk, akkor a bajnoki címhez két párharcot kellene nyerni idegenben. Ettől függetlenül engem egy Alba elleni győzelem sem fog kiengesztelni , és sokáig nem feledem a mait (ahogy a Sopron ellenit sem).

 

Azt továbbra is vallom, hogy a négy légiósból kettő , amelyik igazán minőségi, abból az egyik minden második meccsen sérült, a másik pedig összekaphatná magát, mert nagyon passzív. A másik kettő meg egyik csapatban sem lenne top légiós. Így a recept egyszerű, mivel nem vagyunk szupersztárok, ezért a csapatnak ugyanúgy küzdeni kéne a győzelemhez, mint más csapatoknak, mert ha ez nem következik be, akkor így járunk még sokszor, mint a mai napon.

 

Remélem holnap be lesz hívatva a csapat a klubirodába, és megkérdezik egyenként(!) a játékosokat és edzőket arról, hogy szeretnének e bajnokok lenni, és fognak e garantáltan tenni érte. Szeretnének továbbra is a csapat tagjai maradni, szeretnék e továbbra is a magas fizetést felvenni, és azért olyan szinten dolgozni, amilyen szint miatt ők lettek igazolva ebbe a csapatba. Ha bárkinél csak az egyik válasz is nemleges, akkor megköszönni neki az eddigieket.

Nane72 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 463

Szerintem zàrt kapuval megyünk vègig ès a hazai pàlya nem lesz olyan jelentős.

 

Előzmény: Törölt nick (462)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.23 0 1 462

Azért a Szolnok kikapott otthon a Kecskeméttől is. Óvatosan a számolgatásokkal még. A Falconak egy erőltetett menet következik, az enerváltság és a fásultság néhol kihozhat egy-egy gyengébb meccset. 

Azt meg senki se felejtse, hogy a rájátszás most rohadt érdekes lesz. Az első: a fiatal szabály eltörlése. Ez teljesen átrendezheti az erőviszonyokat. A második... ha nem lesz feloldozás és a folytatás is zárt kapuk mögött lesz, akkor gyakorlatilag a rájátszásos helyeknek és a hazai pályának szignifikánsan csökken a jelentősége. 

Ergo... ezt az idei pontvadászatot ugyanúgy lehet az alapszakasz nyolcadik helyről behúzni, mint az első pozicíóból csont nélkül kizúgni. 

 

Előzmény: hali79 (460)
splity24 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 461

Ertelek de azert egy erosebb csapat ellen talan nem igy megyunk fel a palyara! Nem ad ez felmentest persze a mai eges alol de abban biztos vagyok, hogy komolyabb csapatok ellen mas lesz a mutatott jatek es barkit barhol megverhetunk. Sajna 4 legiosunk van, abbol Lake es Barac hoznak egy also hatart, Anderson alig jatszik es Evan is egyre tobbet alszik bele a meccsekbe pedig neki huzoembernek kellene lennie ilyen szituaciokban.

Előzmény: hali79 (460)
hali79 Creative Commons License 2021.01.23 -1 0 460

Igen és abból mind a három !!!nem volt bent az én 5-6 vereséges alapszakaszgyőztes elméletembe...

 

(azt gondoltam ősszel:itthon nyerünk minden meccset és kikapunk :Szolnokon,Fehérváron,Pakson,Debrecenben és Körmenden..az 5..esetleg még valahol,de akkor már nem biztos hogy a 6 vereség első helyet ér....ezzel szemben már van három nem kalkulált vereségünk..és "millió" nehéz meccsünk..)

 

A Szolnok szerintem max két meccsen kap ki(Fehérvár-talán Körmenden) rajtunk kívül ha ott tudunk valahogy nyerni..akkor esetleg,,de nem hiszem..

 

Az albának is nehéz meccse talán a Paks,Falco,Szeged idegenbe..és a Szolnok-Falco otthon..

 

nekünk azért több kétes meccsünk van hátra...

Előzmény: splity24 (453)
zizou0005 Creative Commons License 2021.01.23 0 7 459

Elmehet a csapat a náthás picsába!
Ha mindenki 100%-ot nyújt, ami a kötelessége, akkor 30-al kellett volna nyerni.

Ezek a játékosok a fizetésüket a szombathelyi adófizető állampolgároktól kapják, ha tetszik ha nem.

Ha egy átlagos szombathelyi adófizető állampolgár a munkahelyén nem nyújt 100%-ot, akkor úgy kib@sszák mint a macskát szarni.

Lehet itt magyarázgatni dolgokat, de ez az eredmény SZÉGYEN!!!

Gusztustalanok vagytok!

splity24 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 458

Ha "csak" annyi volt a baj, hogy nagy mellennyel mentunk ki es beegtunk akkor mondhatni nem kell temetni a csapatot. 

Ha mas van a hatterben az mar nagyobb baj. 

Előzmény: !Tribunus! (456)
yellowforever Creative Commons License 2021.01.23 -1 0 457

Lényeget leírták a előző hozzászólásokban a mai meccsel kapcsolatban.remélem hogy ez NAGY pofon nagyon észhez téríti a csapatot mert különben sok jó nem fog kisülni ebben a szezonban.

!Tribunus! Creative Commons License 2021.01.23 0 0 456

A mainál 1-2 kivétellel csak erősebb csapatok ellen játszunk!

A mai teljesítmény ide is kevés volt.A többi csapat ellen még kevesebb lesz.

Előzmény: splity24 (453)
Derrick25 Creative Commons License 2021.01.23 0 2 455

Igen, kikaptunk. Szégyen?..Hát de még mekkora.

De azért túlzásokba nem kell esni, nem kell temetni a csapatot. Most botlottunk egy hatalmasat, de botlott már a Szolnok és a Fehérvár is, és sztem még mindhárom csapat fog is. Az alapszakasz első hely még messze nem lefutott, ráadásul a bajnoki cím a rájátszásban dől el.

Előzmény: hali79 (451)
Godemperor Creative Commons License 2021.01.23 0 1 454

Én ezt már akkor is cáfoltam, amikor először szóba került. A tavalyi csapat erősebb volt.

Három győzelemre jut egy vereség úgy, hogy az Albával, Pakssal, Körmenddel még egyetlen egyszer sem játszottunk.

Lehet számolgatni...

Előzmény: Jr. Benitez (452)
splity24 Creative Commons License 2021.01.23 -1 1 453

Miert ment el? Mert van 3 veresegunk? 

Előzmény: hali79 (451)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.23 0 4 452

Minden idők legerősebb kerete. De nekem ez a csapat nem az a szerethető csapat ami korábban szinte mindig volt. Lehetett az Perincic, Hudson, Glavinic akik sokkal gyengébbek voltak, de mégis más volt.... A durva hogy meg sem lepődtem.... 

hali79 Creative Commons License 2021.01.23 -2 0 451

miért ne...az első hely szerintem elment...az első hét kiléte meg szinte biztos..

Előzmény: splity24 (445)
nForce Creative Commons License 2021.01.23 0 0 450

Ez a 3 magasemberes szerkezet már nem először nem jön be, most is a Bruinsma-Barac-Keller/Lake hármassal voltunk fent, ha jól rémlik, akkor olvadt el a 9 pontos előny. Teljesen az volt az érzésem az egész meccsen, mint a Sopron ellen, az eredmény is ugyanaz...

wiley_ Creative Commons License 2021.01.23 0 1 449

Erőltettük ugyanazt egész meccsen, nem változtattunk. A végén se a Zolira kellett volna a figura, mert az tök egyértelmű volt, arra számítottak. Váratlant kellett volna húzni a végén...

falco Man Creative Commons License 2021.01.23 -1 2 448

Azért Révész 14 pontja és 20 VAL pontja elmond mindent a mai mérkőzésről. Lehet barmit írni, mondani, de az egész csapatnak fontosabb volt a BL mint a bajnokság, legyen az játékos vagy edző. Gasper régebben fele ilyén teljesítmények miatt felrúgta a széket és kiosztotta őket.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!