Keresés

Részletes keresés

Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 29
Szia IST!
Teljesn osztom minden véleményed.
Sajnos annyira megszakadt, hogy kezdhetem újra :-(((. Ha valkinek már meg van átküldheti nekem is a csilla@pw.p5net.ro címre.
Előzmény: IST (27)
Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 28
Most tart a 31%-nál. Ilyenkor elég lassú a net, éjjel meg reggel lehet netezni jobban, de én nem várok holnapig, mert kiváncsi vagyok...Majd véleményezem. Ha van kedved fölteheted a szöveget... Most látom hogy valamilyért megszakadt :-((((((.
IST Creative Commons License 2001.02.14 0 0 27
Sziasztok!
Na, akkor bejelentkezek én is, ugyanis a Roxette az egyik kedvencem. Ifjonti koromban a szobám falát a posztereik díszítették. Albumok közül az összes megvan kazettán (úgyhogy aki tud kölcsönadni cd-t, azt nagyon-nagyon megköszönném), egyedül a spanyol (vagy portugál?) nincs. Az új számot viszont feltehetné valaki csak úgy simán a netre, vagy elküldhetné mail-ben. Ugyanis a tűzfalunk nem engedi a Napster használatát.
Visszatérve régebbi hozzászólásokra: az I wish I could fly című dalt én is a rádióban hallottam először, és én is tudtam egyből, hogy ez csak és kizárólag a Roxette lehet. A stílus annyira egyértelmű. A tuc-tuc zenét viszont nem értem. Ha Per tud írni normális számokat (márpedig tud), akkor miért csinálja ezt. Van egy fix rajongótábora a Roxette-nek (méghozzá nem is kicsi), aki mindenképpen megveszi az albumot. A tuc-tuc meg már tucatzene, arra nem fognak felfigyelni a többiek. Na most ennyi, majd még írok, amennyiben úgy gondoljátok :-)))
IST
Leea Creative Commons License 2001.02.14 0 0 26
Kiváncsi vagyok a véleményedre! Ha kell esetleg a dalszöveg, fel tudom ide rakni.
Leea Creative Commons License 2001.02.14 0 0 25
Nem mindig olyan vészes. Valamikor egész gyors. Én már pár CD-nyi anyagot (átlag 20 szám/CD) töltöttem le, és nem mindig kellett napokat várni. Tegnap leszedettem szobatársakkal a számot és 2 perc alatt lejött.
Előzmény: Csilla (24)
Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 24
Hamarosan, kb 3 óra mulva :-))). Töltöttem már le régebben dalokat, van igy összeszedve a netről vagy 15-20 dal.
Előzmény: Leea (23)
Leea Creative Commons License 2001.02.14 0 0 23
Nagy legyen a Te türelmed:)))))
Előzmény: Csilla (22)
Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 22
Köszi, már töltöm is lefelé, ugy hogy hamarosan meg is hallgathatom.
Előzmény: Leea (21)
Leea Creative Commons License 2001.02.14 0 0 21
A dal címe: The centre of the heart (is a suburb to the brain). Rámész a "Search"-re, beírod a Roxette-t, alá a címet (elég, ha az elejét beírod a címnek, nem kell az egészet), és megtalálja.
Előzmény: Csilla (20)
Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 20
Köszi az infókat. Letöltöttem a Napster-t, el is kezdtem a kersgélést, leltem is egy halom Roxette dalt, de nem volt köztük új. Mi az újnak a címe, vagy hol és hogy kerssem? Köszi.
Előzmény: Leea (19)
Leea Creative Commons License 2001.02.13 0 0 19
Hallottam a számot. HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT, meg kéne hallgatnod. Nem lenne rossz, ha nem lenne alatta tucc-tucc alap. Bár igaz, hogy nem túl erős ez az alap, de nekem épp elég ahhoz, hogy megint csalódjak... Majd hallgasd meg...
Egyébként Napstert úgy tucc:)) szerezni, hogy a www.napster.com/download.html-ről letöltöd a Napster for Windows, azután elindítod, és telepíted. Utána már csak meg kell keresni a számot, amit meg akarsz hallgatni...
Előzmény: Csilla (18)
Csilla Creative Commons License 2001.02.13 0 0 18
Hát én is kiváncsi vagyok. Hol is van ez a Napster?
Igen én is birtam hogy nem igazodnak a divat irányzatok után, de ugy látszik hogy mostmár ez nem jellemző rájuk :-(( Az is tény hogy a Stars az már igazán modern stilusú, nem az a rájuk jellemző dall a Whish I could fly az már inkább csak és azt azért untam mert a rádiók csak az nyomták. Voltak jó számok is azért azon az albumon de nem tudom mi lesz az újon. Majd meglátjuk... Ezért is vadászom én is a régi albumokat. Ismerek róluk pár dalt és azok nagyo-nagyon tetszenek. Azokból ami meg van nekem a régebbiek közül a legjobb szerintem a Joyride. De a többi is olyan igazi Roxettes nem divatot majmoló modern album.
A Depech Mode is klassz. Nekik jelent meg mostanában (az elmult évekre gondolok) új albumuk (elég tájékozatlan vagyok, pedig van otthol egy kazim tőlük). A Roxette-től meg ha nagyon vacak lesz az új album hallgatom a régi dalokat és sajnálkozom hogy ők is beálltak a dizsiseknek kedvező zenekarok sorába.
Előzmény: Leea (17)
Leea Creative Commons License 2001.02.12 0 0 17
Most olvastam, hogy Napsteren fenn van az új szám... Csak jussak géphez... Kiváncsi vagyok...
Leea Creative Commons License 2001.02.12 0 0 16
Az igazat megvallva mindig büszke voltam arra, hogy olyan együttest szeretek, akik nem követik a "divatot". Ehhez képest majdnem megugrottam a tripla lutzot, amikor meghallottam az új albumot. Nem azt mondom, hogy nem volt rajta jó szám, mert spec. nekem a "Wish I could fly" tetszett. De a "Stars" például alaposan megfeküdte a gyomromat. Kicsit félek is ilyen szempontból a legújabbtól...
Leea Creative Commons License 2001.02.12 0 0 15
Igazad van, nem kell(ene). Ezért is hallgatok Depeche-t. És a régebbi Roxette-számokat...
Előzmény: clairvoyance (13)
Csilla Creative Commons License 2001.02.12 0 0 14
Hát igen nem kell, csak valószínűleg azt hiszik hogy hogyha nem kreálnak ilyen dizsibe való számoka, ami ugye most a trend, akkor nem fognak elfogyni a lemezek. Ami persze marhaság mert ha én szeretek valamit, tetszik nekem egy stilus, egy zene akkor az nem trend függő.
Előzmény: clairvoyance (13)
clairvoyance Creative Commons License 2001.02.12 0 0 13
"Nem értem miért kell minden zenekarnak a dizsisek kedvében járni"
Nem kell!! Lásd: Depeche Mode. :-)))
Leea Creative Commons License 2001.02.09 0 0 12
Én is attól félek, hogy az új album diszkós lesz. Úgy olvastam, hogy febr. végén lesz fenn belőle egy részlet a hivatalos honlapon.
Volt egy időszak, amikor nem nagyon jutottam nethez, így csak most fedeztem fel ezt a topicot.
Csilla Creative Commons License 2001.02.09 0 0 11
Sziasztok!
Félek hogy az új album túl diszkós lesz, azt olvastam valamelyik rajongói weblapon hogy kicsit rappes lesz :-(((. Nem értem miért kell minden zenekarnak a dizsisek kedvében járni, van nekik milio meg egy zenekar aki csak nekik zenél, had legyen nekünk is olyan amit mi szeretünk. Na de majd meglátjuk.
Meglep hogy most felbukkantatok, mert már jó rég nyitottam ezt a topicot és akkor nem sok visszajelzés volt.
Sajna bolgár barátnőm megint eltünt, de még reménykedem. Egyébként neki is van egy Roxettes site-ja, ott akadtam rá, neki majdnem minden album meg van, a sólók is. Ha hiányzik valami megadhatom a cimét és talán egyességre juttok vele.
Előzmény: Leea (9)
Bibike Creative Commons License 2001.02.08 0 0 10
Én szeretem!:)
Leea Creative Commons License 2001.02.08 0 0 9
Örülök, hogy végre van ilyen topic is:)) Én is nagyon szeretem a Roxette-t, viszont a legutóbbi album nagy csalódás volt a számomra - a diszkós vonások miatt. Viszont a régiek tényleg nagyon jók voltak. Régen csak Roxette számokat hallgattam, most viszont már irányba kezdek "hallgatózni". Kiváncsi vagyok az új album milyen lesz...
Hallottatok már számokat a Gyllene Tider-től vagy Marie szólói közül? Mert nekem van néhány kazim...

Üdv
Leea

Csilla Creative Commons License 2001.02.06 0 0 8
Szia Trixy!
Már rég nem számitottam visszajelzésre. Köszi hogy írtál. Azóta sem tudtam megszerezni az emlitett albumokat, de igéretem van rá, egy bolgár lány megigérte hogy fölírja CD-re és elküldi. Egyébként én Erdélyben élek igy minden ilyen postázós dolog elég problémás de megoldható. Ha nem kapom meg a CD-t a bolgár lánytól akkor majd megkereslek és megdumáljuk a részleteket. Köszi a felajánlást.
Nem voltam sajna koncerten, pedig jó lenne eljutni egyszer... Elhiszem hogy remek volt. Én is sok más zenét is szeretek de a Roxette az amit bármilyen hangulatban szívesen meghallgatok. Köszi még egyszer és ha lesz valami jelentkezem.
Előzmény: Trixy (6)
Trixy Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7
Még annyit akartam kérdezni, hogy voltál-e a budapesti koncerten? Jó volt, mi? Én akkorát tomboltam...
Előzmény: Csilla (5)
Trixy Creative Commons License 2001.02.05 0 0 6
Csilla!
Nekem megvan az említett lemez CD-n. Én is nagyon szeretem a Roxette-et, sok más zenekar mellett. Magyarországon nem lehet kapni, én már lejártam a lábam érte, de szerencsére vannak barátaim Svédországban, és ők hoztak nekem egyet. Képzeld, még ott kint is alig tudták megszerezni. Marie-nak hosszú a haja rajta!! Nagyon vicces!
Ha gondolod, átmásolom neked kazira vagy CD-re és postázom.

Szia,

Trixy

Előzmény: Csilla (5)
Csilla Creative Commons License 2000.06.30 0 0 5
Szia Halászkirály!
Én szinte minden dalukat imádom, mindenféle hangulatomra van egy-egy daluk. Az tetszik hogy van egy saját stilusuk. A Whish I could fly-t például véketlenül hallottam meg a rádióban nem tudtam hogy van uj lemezük de maga a dal annyira jellemző volt egyből azt mondtam hogy ez annyira Roxette-es. Én most a régi lemzeikre hajtok még a The Look előttiekre, csak nem tudok rájuk akadni, pár koncert felvételt meg néhány eredeti lemezváltozatot megleltem az emlitett site-on de nekem mind kellene. Olyen lemezeket kutatok mint a Pearl of passion, szóval a 80-as évek elejéről amikor még nem voltak olyan ismertek. Az ujabbak nekem is meg vannak. Nekem például nagyon tetszik a Joyride album, szupi kis dalok vannak rajta. A tul mixelt dalok tényleg nem tul jók azok a változatok inkább a diszkóba járóknak készültek, bár nem értem miért kell feltétlenül a diszkósok igényeit is kielégiteni minden zenekarnak millió zeneker gyárt csak nekik dalokat és meg van az a réteg akinek ez a zene kell és nem birja mostani diszkós zenét.
Előzmény: Halászkirály (4)
Halászkirály Creative Commons License 2000.06.30 0 0 4
Az utóbbi két lemezükről Per Gessle-nek van néhány lassab, John Lennonra emlékeztető nótája. Na azok királyul szólnak! Viszont a diszkósított, agyonmixelt számaikat inkább meg sem hallgatom.
Azt hozzá kell tennem, hogy a legelső angolnyelvű sikerszámuk, a She's Got The Look (vagy valami hasonló volt a címe) nem is tetszett már akkoriban sem. Öszvérzene volt (rockosított diszkó, vagy fordítva), valamiért a bántotta a fülemet. A legutóbbi hangszeres nótákkal viszont már más a helyzet. Per Gessle zeneszerzői tudása egyértelműen a '90-es évek végére érett be.
Csilla Creative Commons License 2000.06.30 0 0 3
Sziasztok GroundZero és Shalina!
Nagyon örülök Nektek. Legyetek üdvözölve itt ebben a kis topicban. Hát igen nálam is a 80-as évek a nyerők. Én nemrég fedeztem fel pár számot a neten a régi lemezekről (az első két három lemezről) azóta ezeket a lemezeket keresem. Nem tudjátok hol lehet ilyen régi számokhoz hozzá jutni MP3-as formában? Ime a cim ahol sok érdekes MP3-as letölthető Roxette szám van: http://members.xoom.com/_XMCM/mschok/roxette.html
Kellemes napot és jó böngészést!
Shalina Creative Commons License 2000.06.29 0 0 2
Itt is egy. :)
Előzmény: Csilla (-)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.29 0 0 1
Az én lelkivilágomban a roxette igazából a 80-as évekhez tartozik. Nyugi, ez nálam nagy dícséret, mert a 80-as évek a kedvenc korszakom.
A listen to your heart nagy találmány volt!
Előzmény: Csilla (-)
Volvo Cowgirl Creative Commons License 2000.06.29 0 0 0
0 db Roxette szám van a birtokomban...
Előzmény: Csilla (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!