Keresés

Részletes keresés

szecilia Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1321

Szia mindenki!!

Régen jártam erre, és mondhatom meglepődtem! Először nagyon örültem, hogy végre írt más is rajtam kívül! Már haldoklott a topic!! De igazat adok Dannának! Egyesek inkbb ne írtak volna semmit, akkor jobb lett volna!

Szerintem is Kása írt be, mert miért ne tenné?!

foka- tényleg kezeltesd magad! Ha ismered Kását, akkor keresd meg, és intézd el vele a dolgaidat négyszemközt, nem kell azt az egész országnak tudnia! És miért minősíted Csurka Gergelyt is? Attól, hogy könyvet ír, ráadásul jót, még nem kell lefikázni. És egyébként sem csöpögős!

Én is olvastam, nem is egyszer az érdekesebb részeket, és nem csak pozitívumokat említ, hanem a negatívumokat is! És ez a jó benne!

Amúgy tőled függetlenül nekem az is tetszik a könyvben, hogy végigizgulhattam a meccset, és előttem játszódott le az egész! Izgultam, mint akkor... Pedig tudtam a végét! És ez csak Gergelyt minősíti pozitívan! A képek pedig nagyon jók lettek a végén! :-)

Danna! Csak így tovább, és tényleg ne foglalkozz mások véleményével!

Akik pedig nem értenek ezzel egyet, azok szálljanak magukba! Aki nem tud értelmesen szólni, az menjen egy másik fórumra, amiben jobban elfér az ilyen! Ha jól emlékszem ez itt azért indult, hogy legyen Tamásnak egy olyan fóruma, amit szívesebben olvasgat akár ő is, mert nincsen tele az ehhez hasonlókkal! És ha úgy gondoljátok, hogy ez a juj, de jó fej kategóriába tartozik, akkor hajrá! Én vállalom! És azért járok ide, mert szimpatikusak ezek a játékosok, akik miatt büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok!!!

Köszi!

 

Most, hogy így kiírtam magamból, Boldog Új Évet Mindenkinek!!!

És írjatok még!! Nem szeretnék sokáig én lenni az utolsó hozzászóló!

Lottie Creative Commons License 2005.01.01 0 0 1320

Szia Geyza!

Köszi szépen! A madarasnorbi.hu-t nem olvasom, mert annyira nem tetszett az irányvonal,amerre elment a fórum színvonala. Akkor mégiscsak fogok odaklikkelni néha a vizilabda miatt.

 

Más: remélem, a volt osztálytársam, a papp anita nem hazudozza magára még mindig ezt a nickemet, főleg nem hogy vele közösen írogatok! Mert nagyon az köszön vissza, hogy valószínű még  mindig igen.:((((((((((((((((((

Ő az aki olyan fóka féle hszeket produkál és másra, rám és a tesómra vetíti, mint az anna jokics-féle szemétkedéseket is...Pedig közünk nincs azokhoz, és az anitához sem! Hihetetlen mennyire kavarja a dolgokat, de mégis igaz..:((((((((((((((((((((((((((((((

Előzmény: geyza_d (1319)
geyza_d Creative Commons License 2005.01.01 0 0 1319
január 12-én (forrás: www.madarasnorbert.hu)

Boldog új évet mindenkinek!
Előzmény: Lottie (1317)
_Danna_ Creative Commons License 2004.12.31 0 0 1318

Érdekes, jó szó!:-))) De asszem ez volt az uccsó húzása, még egy ilyen és utána megkérem a modikat h figyeljenek oda rá!

 

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Előzmény: Pári (1316)
Lottie Creative Commons License 2004.12.31 0 0 1317

Itt is: BOLDOG(ABB) ÚJ ÉVET KÍVÁNOK TAMÁSNAK, ÉS AZ OLVASÓKNAK, SZURKOLÓKNAK!

 

Tudja valaki, mikor indul az olasz bajnokság?

Pári Creative Commons License 2004.12.29 0 0 1316
Annyira vicces lett ez a topic.:)))) Nagyon jól szórakoztam FOKA beírásain. Érdekes személyiség lehet.:))
Előzmény: Doadoa (1315)
Doadoa Creative Commons License 2004.12.27 0 0 1315

Te, édesszívem! Kezeltesd már magad erre szakosodott pszichiáterrel!

 

A jóisten meg az ő állatkertje.....:))))

Előzmény: FOKA (1314)
FOKA Creative Commons License 2004.12.26 0 0 1314

KEDVES KIS KÁSÁS TAMÁS. NEM GONDOLTAM VOLNA, HOGY LETAGADOD AZ IGAZSÁGOT. CSALODTAM  BENNED. ÉN LEGALÁBB ÖSZINTE VOLTAM HOZZÁD, ÉS EZT TÖLED IS ELVÁRTAM VOLNA.

A VASAS NEM FOG TÉGED SOHA VISSZAVENNI. EZT GARANRTÁLOM NEKED. JÓ MULATÁST ITÁLIÁBAN! OTT LEGALÁBB ÉLHETED A KIS KETTÖS ÉLETED. ISMERLEK TÉGED! EZT SOHA NE FELED.

kásás
_Danna_ Creative Commons License 2004.12.24 0 0 1313

Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek!

 

Lottie Creative Commons License 2004.12.24 0 0 1312
Kellemes karácsonyt kívánok!
TZS Creative Commons License 2004.12.23 0 0 1311

Áldott és Békés Karácsonyt kívánok!

 

 

Coop gálán
_Danna_ Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1310

Én is utoljára reagálok, mert jó volna ezt tényleg abbahagyni.

Amit az 1. pontban írtál: ajánlom figyelmedbe a 1299-es hozzászólásomat, abból is ezt a pár sort: A normális hangú kritikákkal soha nem volt semmi gond, Tamás sem egy Isten, neki is vannak hibái, ő is játszhat rosszul. DE! A személyeskedésnek, a beszólásoknak, a direkt szívatásnak itt nincs helye! 

Egy percig nem állítottam h ide csak dicshimnuszokat lehet írni! De a normális keretek közül és azt hiszem h Te ezt pár személyeskedő megjegyzéseddel (anyagiak, becsület, alibizés, stb.) túllépted. Ha ezt nem érzed, akkor nálad van a hiba és nem nálam.

2. Soha nem estem hanyat senkitől aki híres!! Ez az egy tényleg nem jellemző rám, mivel az édesapám foglalkozása miatt gyakorlatilag ilyen közegben nőttem fel, számomra nem volt sosem újdonság h gyerekként xy-nal napközben a díszletek között bújócskáztam, este pedig már a tévében láttam. De tény, h megemelem a kalapom azok előtt az emberek előtt és elismerem őket, akik keményen megdolgoztak azért hogy híresek és elismertek legyenek, gondolok itt sportolókra, tehetséges színészekre, stb... nem pedig valóságshow-k szereplőkre. Nem hiszem h ez baj volna...

Természetesen normális hangú emberi kritikákat továbbra is szívesen olvasok tőled, esetleg megvitatjuk azt (bár veled nem igazán lehet vitázni, csak a magadét hajtod és nincs ember aki meggyőzne az ellenkezőjéről), de ez a Te döntésed...

Előzmény: Rolling (1309)
Rolling Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1309
Csak azért válaszolok, mert úgy illendő, hogy az ember a személyes leveleire válaszoljon, egyébként utoljára írok ebbe a topicba, mert ahol nem látnak szívesen. oda nem megyek, márpedig itt csak annak van helye, aki beáll az általad meghatározott sorba. 1. A "jaj de jó fej" dolgon azt értettem és értem, hogy nem kell hanyattesni senkitől sem, mert valamiben kimagasló. Őt is ember szülte, és neki is lehetnek hibái, amelyeket nem szentségtörés esetleg megemlíteni. Nem olvastan sehol sem, hogy ide csak és kizárólag dicshimnuszokat lehet írni. Engem sem érdekel a véleményed rólam, vagyis kvittek vagyunk. 2. Továbbra sem utálom Kásást. csak elmondtam róla, illetve a tavalyi szezonjáról a véleményemet. Tényleg örültem az érkeztének, anno még vitatkoztam is más szurkolókkal tavaly november-december tájékán, akik már akkor .... A mindenhol őt szidom sem igaz, mert egyrészt sehol máshol nem foglalkoztam Kásással, másrészt a topic másfél éves fennállása alatt összesen négyszer írtam le róla a véleményemet. Ez talán belefér, még ha el is ütött a véleményem az itteni -úgy látszik kötelezően előírt- hangulattól. Madaras nem tudom, hogy kerül ide, egyébként róla is elmondtam a véleményemet tavasszal, jól "el voltunk" Geyzával anno. Talán olvasd el figyelnesebben azt a topicot. Vargáékról, meg az egész csapatról is elmondtam a véleményemet a Vasas Plaket... topicban. Ez Kásás topic, ezért itt róla beszéltem. Én a véleményemet írtam le, ezeket én fenntartom akkor is ha nem tetszik mindenkinek. Azt hiszem senkitől nem kell engedélyt kérni emiatt. Meg is indokoltam, mi nme tetszett Kásásban, ő válaszolt, én válaszoltam neki, ezzel -bár valószínűleg nemgyőztük meg egymást- úgy gondolom, hogy lezártuk a témát. Én biztos, többet nem jelentkezem, lehet tovább rajongani, senkit nem zavarok ebben.
Előzmény: _Danna_ (1297)
píszes fész Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1308
Ja.Mindennek az oka Rolling és Foka.Sztem kövezzük meg őket,mert tuti,hogy Babycat régi nickjét is ők lopták el.Mindenről ők tehetnek.Szerintem...:))
Előzmény: Doadoa (1307)
Doadoa Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1307
hejjj, úgy látom, elindult egy lavina -PPP
____Kata____ Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1306

Sziasztok!
Én is most olvastam el Az Igazi Dream Team című könyvet, nekem
nagyon tetszett. Nem tudom, hogy az olyan emberek, mint pl. Foka,
miért nézik egyáltalán a vízilabdát? Teljesen egyetértek Danna
véleményével!

Tamás!Olvastam a könyvben, hogy Szonja nincs túlságosan odáig a
focimeccsekért. Egy jó tanács: Szonja, a közvetítéseket nem csak a
játék miatt kell nézni, hanem a pályán rohangáló 22 pasi miatt is(főleg az olasz bajnokikat). Hidd
el, megéri!! És így mindketten jól szórakoztok!(tapasztalatból mondom)
További sok sikert kívánok Mindkettőtök pályafutásához!

 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Mindenkinek!

Lottie Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1305

Boldog névnapot kívánok Tamás! Én azokhoz tartozom,akik szívesen látnának Téged a Vasasban, vagy más magyar klubbokban, ha jövöre úgy alakul az életed!

 

Teljesen egyetértek Dannával. Amit a Fóka ide írkált,az több a soknál...és szerintem sem mondaná a Tamás szemébe, mint ahogy az a valaki sem,aki ellopta a Ganésa5 nickeimet. Sem a vizipolora,sem ide nem tudok belépni, sem az email cimemre. :((( Azért,mert nem használom minden nap,azért még megvoltak a belépő kódjaim, és nem adom oda senkinek! Jó lenne, ha a tolvaj, befejezné a lopkodását, és nem magára vetítené az én hzs.-eimet!

 

A Tamást megértem, hogy megvédi magát, én is ezt tenném a helyében. Egyszer betelik a pohár...szerintem is ő írt ide. És ezt a mailcimet adta meg tavaly a vizipolon is, ha jól emlékszem.

 

 

píszes fész Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1304

Tényleg Kása ír be, ez 100 %. És én sem érzem méltóságon alulinak, mert csak megvédi magát a személyeskedésektől!

 

Nem tudja magát megvédeni a személyeskedéstől. Mindig voltak és lesznek olyanok, akik kritizálni fogják, akármit is hoz majd fel a védelmére. Nem hiszem, hogy ő ír be. Miért pont most tenné?! Évekig nem tette, pedig azért az elveszített bajnoki döntő után is kapott hideget-meleget.

 

Nézd, ezt a fórumot tudomásom szerint elég sokan olvassák, eleve az index fórumai elég látogatottak, sokan csak benéznek, elolvassák a hsz-eket, de nem írnak. Ha ezek az emberek csak a sok bunkóságot és személyeskedést olvassák, kezdik elhinni és megváltozik a véleményük egy olyan emberről, aki a sikerét kemény munkával érte el, nem pedig azért mert éppen egy valóságshow-ban szerepelt... Abszolút érthető h megvédi magát, Te is ezt tennéd!

 

Nem tenném. Szarok az olyan emberek véleményére, akik úgy formálják valakiről a véleményüket, hogy mások hsz-it olvassák. Ez olyan, mintha te mondjuk semmit nem tudsz XY-ról, de szereted, mert mindenhol aztolvasod, hogy milyen jó fej. Különben is: az eredményei őt igazolják, mondhat bárki bármit. 

Előzmény: _Danna_ (1301)
FOKA Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1303

Szia!

 

Tudom, hogy ksi nevelésű vagy.Majd onnan mentél a fradiba, aztán újpestre, és onnan szerződtél Nápolyba. Te magad mondtad, hogy, amit az apáddal tettek a vasasban, azok után nem is maradtél volna.

 

Múlt szombaton az Átrium hotelben egy munkahelyi vacsorán  vendégünk volt Kemény Dénes, és két játékosa. Ahol elmondta, hogy miért válalta el ujjabb 4 évre a csapat irányitását. Megnéztük felvételről az olipiai ddöntött. Persze összevágva szép zenei aláfestésekkel, Csak a magyar gólokat mutatattak. Ilyenkor mindanyian tapsoltunk. Alig vártam a müsor végét. 

 

szia!

Előzmény: Kásás T. (1277)
TZS Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1302
Jobbulást!!!!!
Előzmény: Doadoa (1296)
_Danna_ Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1301

Tényleg Kása ír be, ez 100 %. És én sem érzem méltóságon alulinak, mert csak megvédi magát a személyeskedésektől! Nézd, ezt a fórumot tudomásom szerint elég sokan olvassák, eleve az index fórumai elég látogatottak, sokan csak benéznek, elolvassák a hsz-eket, de nem írnak. Ha ezek az emberek csak a sok bunkóságot és személyeskedést olvassák, kezdik elhinni és megváltozik a véleményük egy olyan emberről, aki a sikerét kemény munkával érte el, nem pedig azért mert éppen egy valóságshow-ban szerepelt... Abszolút érthető h megvédi magát, Te is ezt tennéd!

Előzmény: píszes fész (1283)
Kataca Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1300

mar megint vihar van a biliben?

hihi

_Danna_ Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1299

Én sem írhattam volna "szebben"!

Nagyon szépen kérek mindenkit h hagyja ezt abba! Ez egy rajongói fórum, bármennyire is nem tetszik ez sokaknak! És ha tényleg nem tetszik, nem kell ide írni! A normális hangú kritikákkal soha nem volt semmi gond, Tamás sem egy Isten, neki is vannak hibái, ő is játszhat rosszul. DE! A személyeskedésnek, a beszólásoknak, a direkt szívatásnak itt nincs helye! Nagyon szépen kérek mindenkit hogyha lehet ezt hanyagoljuk. Ez egy nagyon jó hangulatú fórum volt, igaz néha sokáig nem volt hozzászólás, de azt gondolom h inkább akkor ne legyen, mint az történjen ami itt az elmúlt napokban ment...  Köszönöm!

Előzmény: nemo_d (1281)
_Danna_ Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1298

Na tőled meg aztán végképp kikészültem. Nem értem h egyáltalán hogy mersz ilyen hangot megütni?????? Nem tudom, személyesen is ekkora szád lenne-e szemtől szembe, nem pedig itt játszani az eszed egy nick mögé bújva!!!!

 

Nem érted meg azt a pénzt, amibe kerültél. A Vasas sem akar már téged. A jövőben sem akar.

 

Ki vagy Te? Mit képzelsz magadról????? Te vagy a Vasas istene h így kijelented h kell - nem kell a Vasasnak??? Milyen jogon????? Ide nagyon sok olyan ember ír, aki már évek óta a Vasas szurkolója, mégsem enged meg ilyen hangot magának! Csak jelzem, bár ha ennyire okos vagy biztos tudod, azok akik most maradtak, ha lejár a három éves szerződésük ugyanúgy elfognak menni mint a mostaniak! Akkor mi lesz? Akkor ők is szemetek lesznek? Gondolkodj már egy kicsit, mielőtt írsz és főleg mielőtt istennek hiszed magad, nagyon messze vagy te még attól.... Először meg kéne tanulnod helyes írni, mielőtt megint azzal dicsekedsz h kint voltál Athénban! Szerinted ez kit érdekel??? Egyébként pedig nőjj fel, mert a mai gondolkodásod nem kicsit óvodás!!! Kurvára nem tudsz semmit, de az ítélkezés az már látom nagyon megy... szánalmas vagy!

Előzmény: FOKA (1276)
_Danna_ Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1297

Na azt hiszem itt az ideje h én is reagáljak pár dologra, mert kezd kicsit elegem lenni.

 

Rolling!

 

Ha ezt a véleményzt bárki is úgy fogja fel, hogy utálom Kásást, akkor lelke rajta, én csak a tényeket nézem, és engem a póló, és a Vasas érdekel, nem pedig a "jaj de jó fej" dolog.

 

Ha ezt nekem céloztad, márpedig egyértelmű h nekem, akkor csak szeretném jelezni h nagyon mellélőttél! Hála égnek van itt pár ember aki elég jól ismer és pontosan tudja h mennyire érdekel engem a póló és a Vasas, de nem fogok most nekiállni neked magyarázkodni, mert baromira nem érdekel h mit gondolsz rólam! Ha ezt, akkor egészségedre! Azt hiszem ettől még nyugodtan fogok aludni! Azok az emberek akiknek fontos számomra a véleménye, ők úgy is tudják, a tiéd nem fontos számomra!

 

Nem utálom Kásást, sőt nagyon örültem az érkezésének.

 

aha, persze h nem utálod, mégis mindenhol őt szidod, pedig nem csak ő ment el a csapatból, sőt ő volt az egyetlen aki kevésbé kötődött hozzánk, mint pl. a két Csuvi, vagy Norbi. Érdekes, Norbi fórumán még nem olvastam a kirohanásaid?! Vagy ők érthetőek, csak Kása nem?

Előzmény: Rolling (1261)
Doadoa Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1296

Már csak akkuttttt tbc-re utaló köhögésem van, de az úgyis eltart tavaszig:))

Előzmény: TZS (1294)
Doadoa Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1295
Nem állt szándékomban:)) De ha már igy sikerült....:)
Előzmény: nemo_d (1293)
TZS Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1294
Maga csak szipogjon és szorgalmasan törölgesse az orrát, ahelyett, hogy kerge feladványokat küldözget:-)))
Előzmény: Doadoa (1292)
nemo_d Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1293
Oh, bearanyozod az ünnepet nekem:o))
Előzmény: Doadoa (1292)
Doadoa Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1292

Kivételesen egyetértek veled:)

Előzmény: nemo_d (1281)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!