Keresés

Részletes keresés

zago Creative Commons License 2003.02.03 0 0 540
csak az alkalmat lesték, hogy kirughassák, hidd el. sokaknak szúrta a szemét...
Előzmény: kazi20 (538)
exlexman Creative Commons License 2003.02.01 0 0 539
Sok dolgot lehet mondani az ÁRPA-ról de azt, hogy ne tudná, mit miért csinál aligha!Bűnbak? Elég bizonytalan lábakon álló gondolat, mert ugye...

A meleg dolgokra meg annyit, hogy amig mi magyarok ezerrel durjuk lefelé a melegeket, addig a világ fejlettebb országaiban, a tolerancia az erősebb, és hagyják élni a "kisebbséget" is, aki lehet akár meleg is. Mit csinálnál, ha magyarországon meglátnál egy szivárványos autót, vagy házat, a melegek nemzetközi jelképét? Az usában, canadában, angliában, no-ban, nyugat európában teljesen normális dolog! Nehogy már azért kelljen valakinek kirepülnie, mert a show kedvéért bele tettek egy két más identitású embert? Megjegyzem, nem lett ettől "meleg" a műsor!

De ha ez igaz, akkor magyarországon valóban van üldöztetés, megkülömböztetés, akár ilyen származású, akár meleg! Akkor viszont a sok menekült státusszal külföldön lévő honfitársunknak adjuk meg a jogot, irjuk ki az országra, nyiltan felvállalva utáljuk a kisebbséget, etnikai, és nemi alapon is! Legalább akkor ott ahol vannak, talán elfogadják a másságukat! Ha már ennek az országnak nincsen szüksége ilyen emberekre!

Ha meg igy van, merjük fölvállalni, nem tudunk mit tenni a "mássággal" és bár a gyilkosokat, meg a gátlástalan pénzforgatókat nem pellengérezzük ki, helyette itt a társadalmi bűntudat megtestesitése! ÁRPA? MELEGEK? A fenéket? Szemérmetlenül, a törvények kijátszásával folyó pénz gyüjtési akció, magyarországon, MULTI módra!
..és dalolva állami háttér és engedély birtokában!

kazi20 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 538
Ugye ezt most te sem gondolod komolyan. Árpa önszántából ment el...no persze. Vegyétek észre, hogy ez ISMÉT jól felépített marketing kommunikáció. Hiszem 1 hete ettôl zeng a búlvársajtó! Kicsit jegelték a palit, ennyi. Tuti, hogy a mostani VV után ismét megfog jelenni Árpa a RTL házatáján. Itt minden reklám nekik + még le is csendesítették az egyházakat. Ezen csak nyertek!
Előzmény: zago (537)
zago Creative Commons License 2003.01.31 0 0 537
Az Árpa nem a csalás gyanúja miatt ment el, hanem mert botrányt csinált a meleg szövegekkel, és "kellett egy fej". Ő akart lenni az a fej, saját jószántából vállalta a kirúgást.

:)))))) aki egy kicsit is ért a szakmához van, az tudja, hogy akart a fenét lenni ő a fej - úgy kirúgták, hogy csak na. no persze ő azt kommunikált, amit akart. emberek, ne legyünk naivak, ebül szerzett jószág, ebül vész el (avagy anno hogyan került árpa az rtl-hez!)

Előzmény: Herold (536)
Herold Creative Commons License 2003.01.30 0 0 536
Amig ÁRPA Attila ott volt, legalább a VV1-ben volt értelmes program a bentlakóknak! Mostanra??

Viccelsz? A VV1-ben sem volt semmilyen értelmes program. Ha te láttál olyat, akkor nem az RTL Klubot nézted. "Szellemi" szegénységi bizonyítványt kéne adni mindegyiknek.

Nem tudom, mit akartál az (535)-össel mondani, de szerintem félreértettél valamit. Az Árpa nem a csalás gyanúja miatt ment el, hanem mert botrányt csinált a meleg szövegekkel, és "kellett egy fej". Ő akart lenni az a fej, saját jószántából vállalta a kirúgást.
Persze nem mintha bármi is változott volna azóta ebből a szempontból.

Előzmény: exlexman (535)
exlexman Creative Commons License 2003.01.30 0 0 535
Valóban érdekes ez az "ÁRPA" jelenség, mert úgy tűnik, az ÁRPA név, a szervezz te állat, jó leszel baleknak formációra hasonlit! A multi cégek sajátossága a stromant lesöpörni. Azt gondolni, hogy ÁRPA lenne a bűn forrása, balek gondolat! Az ÁRPA olyan arcod adott a menedzselésnek, ami kiemelte őt, és a hátulsó részének nyálazását végző emberek egész sora, leste minden gondolatát! Kinek ne lenne biztonság érzete egy ekkora céggel a háta mögött? Azt vallom, tanulni, csak a saját kárán tud az ember! Tehetséges? Értékes? Most, kiderül! A csalás forrását nem ÁRPA-nak nevezik, hanem MULTI vállalatnak, és bevétel éhségnek! Ameddig az ÁRPA seggét szana-szét rugdosták, nézzétek meg a NET-es dolgokat. Jó 30 fölötti, az RTL-s netstáb létszáma. Hol hozza ez be pl. csak a költségeket? Egyenlőre biztosan sehol! Még is, az egyik csoport működik baszogatás nélkül, az aki elől megy, annak óhatatlanul a seggébe rugnak! Vezér áldozatról csak ott lehet szó, ahol van értékes vezér! Már pedig RTL-ék ugy gondolták, ÁRPA Attila AZ!

...és hogy történt e változás azóta? Azt hiszem, mind annyian látjuk, nem bontották le a "diszletet", viszont, slendriánabban folyik a műsor, a bentlakókat tudatosan itatják alkohollal, azok mint a trágár kocsis, céltalanul, unottan...

Amig ÁRPA Attila ott volt, legalább a VV1-ben volt értelmes program a bentlakóknak! Mostanra?? :(

lady bagett Creative Commons License 2003.01.30 0 0 534
Hány éves vagy kedvesem? Ébredj fel hamar!
Előzmény: Törölt nick (531)
fd Creative Commons License 2003.01.30 0 0 533
Minden TV-R téma át fog kerülni?
fd Creative Commons License 2003.01.30 0 0 532
off? on
Kedves TaNGó, Te mennyi jogdíjat utaltál át a januári címlapért Disney-éknek? Érdekelne a nagyságrend legalább.
off off
Előzmény: Törölt nick (531)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.30 0 0 531
most, hogy már nincs ott Árpa Attila
szerintem csalás se lesz
exlexman Creative Commons License 2003.01.28 0 0 530
Juteszembe:) Hááááát, hajrá mari néni!:DD Az RTL Klub-ot is csak szórványosan nézem, inkább a kevésbé "produktiv" nemzetközi médiát nézem, azzal legalább információhoz jutok!

Azt gondolom, juteszembe, vizsgálódik a fogyasztóvédelem és az adatvédelmi biztos is a kérdéskörben, mert hát vannak jól értesültek:))
Na, de azért valóban jó srác vagy (néha:)) Fd, mert okosat kérdeztél:)

Előzmény: fd (529)
fd Creative Commons License 2003.01.28 0 0 529
Ugye nem várod tőlem, hogy a markecolóst meg is nevezzem, aki szerint "fizetni kell a felületért"? :)
Mindkét oldalról ismertek a nevek, kis utánjárással :)))

A villa kérdéséhez meg nem akarok többet hozzászólni, elmondtam a véleményem már párszor :)
Juteszembe: tudod már, hogy a BB természetesen még egy lapáttal rátesz, és ők már 14 embert költöztetnek be? :)

Előzmény: exlexman (528)
exlexman Creative Commons License 2003.01.28 0 0 528
Két hozzászólás az ÁRPA féle "napi topicból":

FD irta: az igazi kérdés:)) Ki szerződött az axereloval? TE, a VV stáb, vagy a "nagy" RTL? Mennyiben érzed magad hibásnak abban, hogy nincs megfelelő ingyenes streaming a VV2-ről? Stef

ÁRPA Attila válaszolta: Nem én, nem a VV csapat, hanem marketingesek. Az ingyenes steam hiánya az axelero felelősége, ismét a szokásos téma: bár nagyon kifizetődő, de erkölcsileg megkérdőjelezhető. Ők is megértették a reality lényegét ;)))

Tripletheader:T. Árpa Úr! Nem érzi végtelenül nagy pofátlanságnak, hogy a Való Világ villáját mindenfajta építési engedély nélkül húzták fel, és még csak meg sem próbáltak olyan látszatot kelteni, mintha minimális mértékben érdekelné Önöket ez az állapot. Miért van az, hogy a tv2 legalább utólag megszerezte a fennmaradási engedélyt, míg az rtl részéről erre semmiféle kísérlet nem történt?

ÁRPA Attila válaszolta:Ez, kérem szépen már abszolut nem érdekel, ne haragudjon Rám. ;))

Ugy gondolom, mind két válasz példázza, egy felelőtlenségtől sem mentes, értékes fiatalember ez az Árpa Attila, aki valószinűleg, nem volt elég befolyásos azokhoz a változások kierőszakolásához, ami mint vezető, szükséges lett volna, a TV társaság hiteles működéséhez! Amennyiben viszont ez igaz, - ezt állitja Árpa Attila egyik oldalról - akkor az RTL Klub szennyese, nagyobb kupacot takar, mint ami eddig kilátszott! Lehet, hogy hamarosan, lerántja a valóban meleg levegő a leplet RTL-ékről?

Előzmény: fd (526)
kazi20 Creative Commons License 2003.01.28 0 0 527
Ezek szerint kicsit többe mint 1 milla...:)
Előzmény: jegyzőkönyv (525)
fd Creative Commons License 2003.01.28 0 0 526
Nem dolgozom ott. Még csak sok ismerősöm sincs :)
Viszont értő füllel-szemmel nézem-olvasom-hallgatom azok beszélgetéseit, akik esetleg igen, érdekeltek, vagy azok voltak. Többek között itt az indexen is :)
Nem istenség senki, aki ott dolgozik, igen normálisan el lehet beszélgetni Árpa Attilával éppugy, mint szerkesztőkkel, (volt) játékosokkal, családtagokkal, vagy épp a "villanővérrel", a honlap készitőivel vagy akár a kamera mögött ácsorgó emberkékkel.
Fórumon a fentiekkel mind lehetett már találkozni, néhányukkal személyesen is.
Ma pl Árpa Attilától lehet kérdezni a törzsasztalon :)

Stef

Előzmény: exlexman (524)
jegyzőkönyv Creative Commons License 2003.01.28 0 0 525
És mennyibe kerül, hogy nyerjek is?
Előzmény: kazi20 (521)
exlexman Creative Commons License 2003.01.27 0 0 524
Azt gondolom, az Fd, vagy benfentes, vagy valóban sok ismerőse van az RTL-en belül, mert mindig, "éles" infókkal jön elő :DDD ..de valóban Fd, te honnan tudod ezeket? Talán ott dolgozol? ..na nem lenne baj, csak szólj, hogy tudjuk!

Azt gondolom, ennyire primitiv és alpári TV műsort, ahol leitatott fiatalok, agyament állat módjára töltik idejüket, háááát, gázos! Olyan baromira lagymatag, program mentes lett a játék.

Ez a magyar demonstrációja: Igyunk, hogy aztán férfinek, vagy nőnek érezve magunkat, egymás közt imbolyogva, italgöztől telten, marhaságokat beszélve, elkábultan eldőlhessünk a fekhelyen. ÉLETSZERŰ! A sok bátortalan magyar fiatal most már látja, akár már 12.évesen is, ha azt akarod hogy megdugd a bogyos voroset, vagy azt akarod hogy a barna, kanos megdugjon, igyál egy kis "bátoritót". Életszerű!

Adjunk a fiataloknak, mit számit! Hajrá RTL Klub, hajrá közel sem valóságshow!

fd Creative Commons License 2003.01.27 0 0 523
:))))
És ne tudd meg, hány ilyen "ismerős" volt :)
Párat meg is fogtak az RTL-esek.
Apró szépséghiba: közük nem volt a stábhoz!
Még olyan is volt, aki castingra várt (fiu) és közben gyüjtötte a lányok telefonszámait, hogy majd mint bennfentes visszahivja őket ...
Előzmény: kazi20 (521)
Kvazárszemű Kanász Creative Commons License 2003.01.27 0 0 522
Nem kell az RTL-nek csalni. Ha volt pl. Szabolcsnak egy jó hacker barátja, feltörte a számítógépes rendszert, egy kicsit belepiszkált, és máris Szabolcs nyert mindenki ellen.
Előzmény: exlexman (519)
kazi20 Creative Commons License 2003.01.27 0 0 521
A legnagyobb sztori a kamura a következő: A kollégám barátnője elment a VV2 válogatására. Minő véletlen a válogatók között volt egy ismerőse aki félre is hívta, és a következőt mondta neki: Ha letesz 1 azaz egy millát az asztalra, akkor bekerül a házba, de nem ő fogja nyerni. Mondta a lány, hogy kösz, de nem él vele. :) Pedig ha jól belegondolunk buta volt, hiszen ha valakitől kölcsönkér, mire kijön a házból már csak a médiaszereplésekkel többet kaszálhatott volna. :) Iiigennn. ValóVilág!
James aki BOND Creative Commons License 2003.01.27 0 0 520
Ez a két embert hiv ki, aztán mi meg majd dönthetünk, hogy ki jöjjön ki, na ez is aranyos...

Cseppet sincs lehúzás szaga az egésznek...

exlexman Creative Commons License 2003.01.26 0 0 519
Buci úr megnyugtatta a kedves delikvensdeket, közjegyző hegyekben ott áll és számol!:) Azt gondolom, egy elektronikus rendszerrel szemben, ahol ugyebár, a gép számolja le és nem darabra a közjegyző, ill, azt nem tudja kontrolálni, hányan nem tudtak most sen telefonálni az adott delikvensre, bizony felesleges látszat! Kb.mint 20 éves zsigulira a kamu műszaki vizsga:DDD

..de a látszatot tartani kell!

exlexman Creative Commons License 2003.01.25 0 0 518
A tegnapi MaiNap-ban egy páros oldali alsó cikkben, a Kismocsok kihallgatááról irott cikk végén a szerző irónikusan megjegyezte, hogy a jellegzetes autókkal vissza vitték a Kunigunda utcai "diszlet" falai közé.

Lehet, hogy ez nem "csak" itt nekünk díszlet? :DDD

exlexman Creative Commons License 2003.01.23 0 0 517
Vannak akik véleményüket az alaptémáról, vannak akik a topicba irókról alkotnak véleményt. Vannak, akik korrekt hangnemben ember módjára, vannak akik egymást bántva, fikázva. Ilyenek is vannak. Azok pedig akik a témában irnak, legalább foglalkoznak is azzal amiről a topic szól!
csokibéka Creative Commons License 2003.01.22 0 0 516
Még mindig nem kezeltetted magad, te szegény?
Előzmény: exlexman (514)
Laja73 Creative Commons License 2003.01.22 0 0 515
az anonim számokból

de ezt már elmondtam. visszahívás van.

Előzmény: exlexman (514)
exlexman Creative Commons License 2003.01.22 0 0 514
Az RTL Klub-nál hamarosan számot kell adni néhány dologgal kapcsolatban: Miért történtek a szavazások során folyamatos elirások? Mi történt a több millió jogosulatlan bevétellel az anonim számokból? Hogyan jutottak hozzá a MATAV előfizetők telefon számaihoz? Miért szól nap mint nap alkohol gőzös, dorbézoló, szexuális identitásukat és nemi állapotukat vadul hirdető fiatalokról, este 19-órától ez a műsor? (Azok akik a távkapcsolót javasolják meg menjenek és nézzék a ...) Hogyan segiti a serdülők nemi fejlődését, a meleg kapcsolatok főműsoridőben történő taglalása, kvázi mint szakmai továbbképzés? Hogyan lehet, hogy 13 embert, egészségügyileg, olyan alvási metodikára kényszeritenek, ami ugye a pihenést gátoló helyzet. Ennél különb alvás illeti meg a börtönbe bezárt rabot is. (ott egy fő, egy ágy elvét követve, mert ez jár törvényileg) Aztán a konyha rendjével kapcsolatos higiéniás dolgok, a mosogatókkal kapcsolatos tisztitószeres kezelések. Vagy példaként emliteném a Csöpke főz ételt alkalmat, ahol Csöpke szájába fakanál ételből be, majd ételbe vissza! Hogyan illeszkedik ez a dolgokhoz, a villa lakóknak valóban el kell tűrnie, hogy egymás nyálával tarkitot ételt egyenek? Miért nem mindjárt bele köp az ételbe? A WC-t 13 más életflórából származó ember használja, mely ekkora látszámnál 2 db minimum követelmény. Hogyan lehet higiénikusan használni, ha pl. Kismocsok nedves fenékkel zuhanyból ki, pisi, aztán következő be, kaki, aztán srácok pisi, és igy tovább... Külön férfi és női WC -nek kellene lennie! Bár ha épitenél egy lakást ott kötelező lenne ekkora létszámnál, de hát itt? Itt ugyen a LÉ a TÉT, a szabályokat, meg ÁRPA vezér meg...aszta!
Előzmény: James aki BOND (513)
James aki BOND Creative Commons License 2003.01.22 0 0 513
Remélem...
Előzmény: exlexman (512)
exlexman Creative Commons License 2003.01.22 0 0 512
Valójában, jól mélyen belegajoltak az ORTT "hátuljába", mialatt az a határozatképtelenségtől szenved! Azt a mentségét pedig abszolult érdekesnek nevezném, ahol a személyi felelősségre vonás, kurugással végződő momentumait, mint mentő reakció, egy megzavart kisgyerek, első dadogásaira hasonlit, az "én nem vagyok olyan apuka" felnőttesebb megfogalmazása!

Férfiasabb választ is lehetett volna produkálni, mert ezzel a vak is látja, a dolgok sokkal szigorúbban folytatódnak, és a magyarázkodás, a meghunyászkodás, a félelem jeleit mutatja, tehát ez csak kvázi az előszele a fekete felhőknek! Azt gondolom, a melegekre hivatkozni, meg a meztelenségre, nem a valódi ok. Az idő haladtával, szerintem ki fog derülni a valóban "való világ" is!

Előzmény: James aki BOND (511)
James aki BOND Creative Commons License 2003.01.22 0 0 511
origo:"Dirk Gerkens, a Magyar RTL Klub Rt. vezérigazgatója - Ladvánszky Györgynek, az ORTT MSZP által delegált tagjának megkeresésére reagálva - levélben fejezte ki sajnálkozását a csatorna által indított valóságshow-ban az utóbbi napokban sugárzott erkölcsileg kifogásolható, a szexualitást naturális módon hangsúlyozó jelenetek miatt. A vezérigazgató elismerte: a műsor szerkesztése során munkatársaik súlyos, az RTL Klub etikai kódexébe is ütköző szakmai és etikai hibát követtek el, ezért a csatorna jó hírének megóvása érdekében szigorított szerkesztői kontroll bevezetéséről határoztak."

Jó gyorsak voltak, mi? :)))

üdv.:JB

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!