Keresés

Részletes keresés

Carry81 Creative Commons License 2015.02.23 0 0 171

Szia!

 

Én őt ajánlom neked,nézd meg a honlapot ott minden információt megtalálsz és fotókat is :-)

 

www.jofodrasz-obudan.gportal.hu

Előzmény: Tacskólány (170)
Tacskólány Creative Commons License 2015.02.21 0 0 170

Sziasztok! 

Olyan fodrász kellene nekem, aki rövid női hajat tud vágni, jó cikkcakkosra, tépettre, szinte mérnöki precizitással. Aki megcsinálja azt a frizurát, amit szeretnék, modern vágási technikákat is ismer és stílusos, vagány frizurát vág nekem.

Miki a Mammut Madonna szalonjában jó volt, de eltűnt, már vagy 2 éve nem dolgozik ott. Ha esetleg róla tudtok valamit, az is jó, de ha más jó szakembert tudtok, azt is megköszönöm.

Nem akarom, hogy nagyon olcsó legyen, megfizetem a tisztességes munkát, tisztességes áron. A lényeg, hogy meg legyek elégedve a munkájával, ha már fizetek érte.

 

Köszi a tippeket :) !

ii81 Creative Commons License 2015.02.20 0 0 169

Szia!

 

Számot nem tudok, de facebook-on megtalálod. Fucsek vezeték névvel ;)

Előzmény: Pimpi80 (167)
szumatra82 Creative Commons License 2015.02.19 0 0 168

Fráter György fodrászt keresném, 2008-ban még a Frankel Leo utcában dolgozott, tud róla valaki esetleg valamit?

Pimpi80 Creative Commons License 2015.02.18 0 1 167

Sziasztok!

 

A budai A-list szalonból sajnos "eltűnt" a fodrászom, Adrienne, esetleg valakinek infója róla? A szalonban természetesen nem hajlandók segíteni...
Természetesen göndör hajam van, ő volt az első aki tudott ezzel valamit is kezdeni, és végre úgy vágta le a hajam, ahogy azt mindig is szerettem volna!

Köszönöm előre is!

Mónika Szaky Creative Commons License 2015.02.08 -1 0 166

Sziasztok!

 

Fodrász keresésben voltam én is egy jó darabig, mint ahogy látom sokan.

Aki ismeri a helyzetet az tudja....

 

Nem vagyok egy fórumozós típus, de keresgéltem és találtam egy srácot a 2. kerületben a mamuthoz közel, akit szívesen ajánlok mert teljesen elégedetten távoztam (végre) :-).

Normális, ügyes, látszik hogy képzi magát.

Ami még pluszba szupi, hogy a párja ott a kozmetikus és ő is nagyon ügyes.

itt a weboldaluk ahol minden infó fent van.

 

www.runwaystudio.hu

 

 

 

lencsiibaba Creative Commons License 2015.01.19 -1 0 165

Szia!

Kreativ és profi fodrászt ajánlok tiszta szivből neked is, nagy gyakorlatának és szakmai múltjának köszönhetően, bármilyen hajat , hajvágást el tud késziteni.

Szivesen dolgozik kép vagy film után is.(Filmekben is fodrászkodott és  a Nemzeti szinházban is dolgozott úgy tudom) De nagyon szerény, úgy ismerem hogy tiszteli a vendégeit, ebből adodőan tiszteletben tartja a kivánságaikat is. Nekem mindig annyit vágott amennyit kértem.

 Nézd meg a honlapját, elájulsz!

Rudolf Zsuzsa mesterfodrász, igy is megtalálod a keresőben vagy 

  wwwprofifodrasz.hu.

Bárkinek ajánlottam mindenkinek nagyon bejött, profi a férfi és hosszabb hajakban is.

Előzmény: dasred (164)
dasred Creative Commons License 2015.01.18 0 0 164

Sziasztok!

 

Férfiaknak keresek fodrászatot. Megnövesztettem a hajam, mert volt egy konkrét elképzelésem, hogy milyen hajat szeretnék, még oktató videót is találtam hozzá (angolul, lépéséről lépésre megmutatja, hogy hol miből mennyit kell levágni), és megmutattam a fodrászomnak, szakmai autonómiájával élve sajnos "bízd rám" kijelentéssel levágta a hajam, viszont sajnos köze nem lett a videóban látott frizurához. Olyan fodrászt keresek, aki remek kézügyességgel, "modern hajvágási stílussal", egy videó alapján le tudná vágni a hajam. Tudnátok ajánlani valakit, Budapesten legfőképp. Válaszaitokat előre is köszönöm!

 

Maczik Rita Creative Commons License 2015.01.17 0 0 163

szia! Meg tudod nekem mondani, hogy Drozdik Ákos hol dolgozik vagy bármilyen elérhetőséget? Köszi szépen! Rita

Előzmény: Szundi222 (158)
lencsiibaba Creative Commons License 2015.01.14 -1 0 162

Rudolf Zsuzsát ajánlom, hozzá járok már jó ideje.Kreativ fodrász, profi fodrász, hasonlóval még nem találkoztam. Megfiatalitott, nagyon csini, divatos nőt varázsolt belőlem. Szuperül vág , a festés is tökéletes. Soha nem csap össze, nagyon aprolékosan, odafigyelve dolgozik. Szerintem a szakmája szerelmese. Már első alkalommal feltűnt hogy mosás előtt beültetett a székbe és alaposan átbeszéltük, mit is szeretnék, majd javaslatot tett, fotókat mutatot. A végeredmény felülmúlta a várakozásomat, már annyi fodrász okozott csalódást. Nagyon kedves, mosolygós, kész felüdülés minden hónapban. Tehát ha igazán kreativ fodrászt keresel aki profi fodrász és szerintem a legjobb fodrász, akkor Őt , tiszta szivből ajánlani tudom. Két helyen is dolgozik, én a Beauty Boxba járok, Pesti út 78/A, de zuglóban is van. A számát azért megadom:06202054279 de az árlista, és a pontos cim és fotók a munkáiról is megtalálhatok:wwwprofifodrasz.hu

lencsiibaba Creative Commons License 2015.01.14 -1 0 161

wwwprofifodrasz.hu

xD-Sanya Creative Commons License 2015.01.06 0 0 159

Sziasztok !

 

Aki az V. kerületben keresne fodrászatot annak figyelmébe ajánlanám a Zebra Stúdió fodrászszalont.

1054 Veres Pálné 4-6.

www.zebrastudio.hu

 

Ki kell próbálni , van akinek bejön van akinek nem :)

 

Tisztelettel:

 

Varga István (mesterfodrász)

 

 

Szundi222 Creative Commons License 2014.11.03 0 0 158

Sziasztok! 

 

Ajánlom a Drozdik Ákost, nagyon jó fodrász, nagyon ügyes, azt csinálja amit mondasz, és az extrémebb kívánságoknak is eleget tesz, ráadásul nem is drága. Azt hiszem Matrixal dolgozik, csak nagyon nehéz hozzá bejutni. Viszont nagyot csalódtam a Kucsera hajszalonban. Kétszer is. Régebben oda jártam, gondoltam kipróbálom, mert jókat olvastam róla, de nem tetszett a szín amit ott kaptam és váltottam. Aztán mivel a fodrászom külföldre ment, visszatértem és konzekvens módon jártam hozzájuk megint, név szerint az Ildikóhoz. Megbántam. A végén már abszolút nem az én elképzeléseim szerint csinálta a hajam, és állandó jelleggel átpasszolt mosásra-szárításra másnak. Nem tudom ki, hogy van vele, de én nem szeretem, hogy minimum 3 ember is "átmegy" a fejemen, míg elkészül. Egyébként azon  kívül, hogy az Ildikó úgy néz ki mint egy fiú, még erősen udvariatlan is. Nekem akkor telt be a pohár mikor már sokadszorra ültem náluk és tulajdonképp a kutya rám sem hederített, a mellettem ülő kis csajnak egyszer csak nagy örömmel hozza oda a kedvezmény kártyát az egyik fodrász srác, ami mint kiderült már egy jó ideje van náluk, és bizonyos mennyiségű alkalom után nagy kedvezménnyel vehető igénybe a szolgáltatásuk. Ezt is csak fél füllel hallottam persze....több mint egy éve jártam akkor már hozzájuk, és érdekes módon ezt nekem senki meg sem említette, egyszer sem... Szóval nálam a soha többet kategória....

Ezenkívül ajánlom még a Buda Gyöngyében a Delux hajszalonban a Gigi.-t. Mesterfodrász és ez a munkáján is látszik, na meg persze az árain is, bár mondjuk olyan sokkal nem is drágább a fentebb említett fodrászatnál...

nutellapali Creative Commons License 2014.03.29 0 0 157

A Laffertont NEM ajánlom. 3 fodrászukat is kipróbáltam, ebből egy vágta le viszonylag jól a hajamat. A tulaj nem túl kedves, néha köszön, ha éppen kedve van. Az árak nagyon drágák.

boudsgreen Creative Commons License 2014.01.15 -1 0 156

Sziasztok!

 

Akit én ajánlok a 13. kerületben a Tiara szalonban, Anita.  Jó anyagokkal dolgozik (Matrix) nagyon jó áron, jól vág és fest, azt tartja szem előtt, hogy mit szeretne a vendég, és amit külön kiemelnék, hogy nagyon közvetlen és kedves csaj. Én a barátaimmal évek óta hozzá járok és nagyon meg vagyunk elégedve. 

 

 

tanda Creative Commons License 2013.12.15 0 0 155

Sziasztok!

 

Budakeszin (és/vagy környékén) keresnék jó női fodrászt. Hosszú hajhoz melírozás, vagy festés kellene.

Olyan lenne az igazi, aki kicsit kreatív is, nem csak az "utasításokat" követi.

 

Köszi szépen!

1kosska Creative Commons License 2013.12.01 0 0 154

Sziasztok!

Valaki esetleg meg tudná mondani Nagy Viktor mesterfodrász elérhetőségét? Köszi

szappanjocpara Creative Commons License 2013.11.13 0 0 153

Sziasztok!

Hátha valakinek jól jön:) 

Ingyen hajvágás!

Egyhossz hajvágásra keresek olyan lányt akinek lapockáig érő haja van,mindenhol egyforma hosszú. November 18-án 10.00.
Írj ha van kérdésed. 
Jelentkezni itt vagy facebookon: Hajmodell Kereső

kellisa71 Creative Commons License 2013.11.07 0 1 152
Sziasztok, esetleg tudja valaki Tóth Zoli számát, aki a Lakatos Márk szalonban dolgozott? Ott már elérhetetlen, gyaníthatóan máshol dolgozik, de én csak őt szeretném. Köszönöm.
csili70 Creative Commons License 2013.10.01 0 0 151

Etelka Szia!

Segítségedet szeretném kérni Németh Mónika fodrász elérhetőségével kapcsolatban. Kszi Csili

Sajtos Etelka Creative Commons License 2013.09.19 0 0 150

Sziasztok.

Lejebb már olvastam h vki Németh Mónit ajánlotta. Én is hozzá járok már egy ideje és tényleg szuper.

Csak ajánlani tudom én is :)  nemethhajstudio.hu

breki25 Creative Commons License 2013.09.13 0 0 149

Hello! Én Bio-ban voltam legutóbb, hát szó-szó. Most itt nézelődöm: http://www.kozelben.hu/fodrasz?l=

 

 

 

anti-index Creative Commons License 2013.09.01 0 0 148

Én a XIV. kerületbe (Zugló) járok egy kedves fodrászhoz, aki nem csak hogy rugalmas, de normális árakon dolgozik (és még azokból is lehet akciós kedvezményt elcsípni, lásd weboldal), de legfőképp megbízható. Sajnos már nem vagyok kerületi, így át kell másznom a városon, de nekem nagyon bejött, úgyhogy megtartottam :)

 

Elérhetőségei: http://www.noiferfifodrasz.hu/kapcsolat/

Nyiffancski2 Creative Commons License 2013.05.16 0 0 147

Ha jó áron szeretnétek tartós, normális frizurát, én is ajánlhatom a fodrászomat. A Blaha közelében dolgozik, a Népszínház utcában, talán ezért is olcsóbb, mert elég eldugott kis fodrászat, viszont a csaj nagyon ügyes. Tudom róla, hogy országos versenyeket is nyert. Ha újítani akarok, mindig nyomtatok ki képet és azzal megyek hozzá, és eddig mindig eltalálta, mit akarok. Ez a honlapja: www.trendihaj.nulll.eu

Vera 68 Creative Commons License 2013.05.14 -1 0 146

Sziasztok

 

Árpád hídnál az Apály utcában Verát keressétek. Egy próbát megér, utána nem fogsz máshoz járni. De tényleg, nekem azért volt sokáig hosszú hajam mert nem találtam égen-földön olyan fodrászt aki megértette volna mit akarok. Általában feleségemmel együtt megyünk, amíg ül a festékkel a fején addig engem pik-pak megnyír. Amióta ezt a helyet megtaláltuk a feleségem sem jár máshová, még nem sikerült eddig kifogni rajta sem fazonnal sem hajszínnel. Ha árdekel számot tudok priviben küldeni.

Vatapeti

Andika555 Creative Commons License 2013.05.04 -1 0 145

Sziasztok!

 

Őszintén megmondom, hogy megpróbáltam magamnak befesteni a hajamat és csúnyán elbarmoltam.

S.O.S -ben kerestem fodrászt és barátnőm ezt a srácot ajánlotta: Máger Gábor honlapja is van( www.mghair.hu ).

1 festéssel megoldotta a problémámat, tök jó lett és nem ürült ki a pénztárcám sem.

Csak ajánlani tudom.

 

Remélem segítettem!

Redzsi1 Creative Commons License 2013.04.30 -1 0 144

Nekem a legtöbb fodrásszal az a bajom, hogy nem értik mit akarok kezdeni a hajammal, és mindig "egyenfrizura" vágásával próbálkoznak be. Tegnap viszont pozitív csalódás ért: a VII. kerületben elrejtve találtam erre a helyre: www.frizura-doktor.hu

A fodrász fiatal és jóképű pasi, biztosan ismeri a női lélek rejtelmeit;)

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.17 0 0 143

nem, a Krizsán a legjobb fodrász!

Előzmény: compatible (142)
compatible Creative Commons License 2013.04.16 0 0 142
a Hajas a legjobb fodrász?
AlbiSan Creative Commons License 2013.03.01 0 0 139

Sziasztok! 

Mezei Mariann

10 éves szakmai tapasztalattal várja a kedves Vendégeket!

Tel:       061-398-81-48, 06-30-560-05-66

 

Honlap: http://www.wellness-salon.hu

 

 

Nyitvatartás:Hét - Pén7:30 - 21:00

                               Szo8:00 - 17:00

                               Vas9:00 - 15:00

 -Parkolás Parkolóhely

-Tömegközlekedéssel:
-Moszkva tértől 61-es villamossal a Heinrich István utca megálló, onnan 5 perc séta.
-Autóval:-Moszkva tér-Szilágyi Erzsébet fasor-Hűvösvölgyi út

 

Rólunk Szépségszalon Buda szívében

 2001 óta működő szalonunk szeretettel várja régi és új vendégeit, akik magas színvonalon szeretnének szépülni. Figyelembe véve a legújabb szépészeti eljárásokat, vendégeinknek mindig a maximumot tudjuk nyújtani.A Stop-Shop bevásárlópark első emeletén található, rendkívül jó parkolási lehetőséggel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!