Keresés

Részletes keresés

A n t ó n i a Creative Commons License 2003.08.06 0 0 31
Látom, Neked is tetszik. Tegnap egész este a történetek hatása alatt voltam, ami aztán nem is maradt hatástalan... :)
Előzmény: BlondHurricane (30)
BlondHurricane Creative Commons License 2003.08.05 0 0 30
Kedves insert floppy!

Köszönöm, hogy megismertetteél ezzel az oldallal!!!! :o))

Előzmény: Törölt nick (28)
A n t ó n i a Creative Commons License 2003.08.05 0 0 29
Köszi, így már megvan. Azt hiszem maradok még egy kicsit a munkahelyemen...
Beleolvastam egy olyan gyönyörű történetbe, hogy most itt csúszkálok a széken, és alig bírok magammal.
Előzmény: Törölt nick (28)


Törölt nick Creative Commons License 2003.08.05 0 0 28
merthogy www.torte-net.hu a címe.
Előzmény: A n t ó n i a (27)
A n t ó n i a Creative Commons License 2003.08.05 0 0 27
Nekem az nem jött be sehogy.
Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.05 0 0 26
tort-net.hu

No Comment

Előzmény: snakeskin (14)
A n t ó n i a Creative Commons License 2003.08.04 0 0 25
Ezt a beírást egyszer már megtettem a fiúk hasonló topicjában, de igazából ide való, és most, hogy látom feljönni a topicot, megosztom veletek koleszos leszbi életem indulásának körülményeit:
Egyetemi kollégium, kétfős lányszoba. Egy évig semmi. A második évben a szobatársam eltörte a lábát, de nem akart hazamenni, én ápoltam 4 héten át. Amíg fekvőgipszben volt, szivaccsal mosdattam, én mostam a fogát, stb. - mint egy kisgyereket. Egyik mosdatásnál rászorította a kezemet a mellére, és azt mondta, hogy olyan jólesik neki. Én nem mondtam semmit, de megállapítottam magamban, hogy nekem is jó érzés vele törődni, őt simogatni, testápolózni, stb. Felépülése után sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, előtte csak átlagos barátnők voltunk. Együtt jártunk zuhanyozni, és egyik alkalommal átjött az én fülkémbe, és közölte, hogy tetszem neki, engedjem meg, hogy hozzámbújjon. Megengedtem...
Onnantól kezdve három évig a legnagyobb szerelemben éltünk együtt, életem legszebb évei voltak azok. Aztán én sajnos egyszer elcsábultam egy férfival, aztán még néhánnyal, ő meg ezt nem viselte el. Ma már bánom nagyon, főleg, mert külföldre menekült, azóta több ezer km-re lakik tőlem, és névnapi jókívánságokon kívül sajnos nincs köztünk semmi. :(
BlondHurricane Creative Commons License 2003.08.03 0 0 24
Gonosz módon elnémult ez a topic...

Én ki szeretném próbálni, milyen lánnyal a szex... Szerelmes nem tudok lenni lányba, de eljuttatni a csúcsra - biztos, hogy igen... Kívánom az ízét, az érintését, a csókját, az ölelését egy lánynak, aki legalább olyan szenvedélyes és nőies, mint én...

Kicsi Qki Creative Commons License 2002.06.07 0 0 23
Eltelt egy ujabb tanév. Lányok! Mi történt tanuláson kívül a kolesz falai között? Vagy minden időtöket az egyetemeknek, főiskoláknak szenteltétek? Van valakinek ujabb története?
Egykismalacröffröffröff Creative Commons License 2001.08.28 0 0 22
Azt azért nem mondanám, hogy nincs is ilyen jelenség. Én annak idején tanúja voltam egy ilyen dolog kezdetének. Nem azt mondom, hogy két szépségkiréálynő, de azért nem is ronda lány volt.

Buli után már világosodott hajnalban, és egy téren ültünk. Az egyik lány a másik ölébe hajtotta a fejét, úgy, hogy felefelé nézett a másikra, aki az arcát simogatta. Úgy néztek egymásra, hoogy az totál egyértelmű volt. Arra kértek, hogy menjek el egy boltba, hozzak nekik vmit, de totál egyértelmű volt, hogy smárolni akarnak. Arra vártak ,hogy kinyisson a kolesz. Végülis nem mentem sehova. Aztán amikor be tudtak menni már, akkor kézenfogva rohantak a koliba, velem mit sem törődve.

100%true!

Alfa Hold Creative Commons License 2001.08.27 0 0 21
ez nem semmi mennyi idő alatt találtad ki?
Előzmény: Sweet Little Sister (1)
LamaXX Creative Commons License 2001.05.11 0 0 20
Nem ennyire szégyenlősek, bár visszahúzódóbbak nálad.
Szerintem csak túl primitiv nekik ez a topic.
És igazuk van. Meg nekem is gyomorforgatóan primitiv (és tényleg 0 leszbi nő irt eddig ide).
Kicsi Qki Creative Commons License 2001.05.09 0 0 19
Lányok!
Csúnyán alulmaradtatok a fiúkkal szemben!
Ennyire szégyenlősek vagytok?
Pedig ahogy hallottam sokminden zajlik a lánykolesz falain belül!
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.04.27 0 0 18
Na ja. Ez nagyon igaz :-D
A sok fiu meg itt olvassa aztan azt hiszi, hogy minden bombazo csaj a koleszban harmas gruppent tart.
De ha senki se hiszi el az ide iroknak, hogy igazat irnak, akkor minek kerdezitek...?
Előzmény: drisco (17)
drisco Creative Commons License 2001.04.27 0 0 17
Naja.Csakhat mutass olyan magyar lanyt aki koleszos, szep testu, es pluszban meg leszbikus is:)))Szerintem aki koleszban leszbizik ahhoz az anyja is csak bottal mer hozzaerni olyan ocsmany lehet:)Megfigyelheto, hogy a koleszba kerulo tinedzser lanykak kb 1 honap alatt atvedlenek szendeszuzbol BK allapotba (gy.k. budos kurva:)) ).Hja kerem.A mai fiatalsag szex, drogok es diszko.Akinek meg nem jut pasi az szepen e kolesszobaban ugykodik a masik szerencsetlennel.Legyetek boldogok.
Ja!A legfontosabb.Egy igazi leszbikus SOHA AZ ELETBEN nem megy el ferfiakkal szobara.Aki meg igen az nem leszbi hanem biszeksz./nezdman meg irni se tud :))/
eapresley Creative Commons License 2001.04.27 0 0 16
Szivesen néztelek volna benneteket, mert nagyon izgatónak találom amikor két szép testű nő simogatja, szeretgeti egymást. Mivel vizuális ember vagyok, szinte magam előtt látom e jelenetet,jaj de izgi lehet :-))))).
Előzmény: snakeskin (14)
Purusa Creative Commons License 2001.04.26 0 0 15
0 darab lány írt ide eddig, azok is 0 stílusérzékkel.

(Hopsssz - lekéstem a nullázást.? :)

snakeskin Creative Commons License 2001.04.26 0 0 14
Szoval leterdelt a fiok ele, felcsuszott a torolkozo, kilatszodott a feneke, es a puncija. Iszonyatosan felizgultam, ereztem, hogy nedvesedek, es ereztem, hogy nem veletlen mindez, amit lattatni enged. Moge mentem, eloszor csak a labam ert hozza a fenekehez, mintha csak veletlen lenne, de amikor erre nem arrebb ment, hanem kifejezetten hozzamdorgolte a feneket, akkor mar nem birtam magammal. Lehajoltam, es lassan vegigsimitottam a vagatot. O szejjelebb tarta a combjait, es hozzanyomta a feneket a kezemhez. Teljesen felizgultam, lehuztam rola a torolkozot, es simogatni kezdtem a testet. A melleit, a hasat, a hatat, a feneket, a combjait, aztan lassan elorenyultam, es izgatni kezdem a csiklojat. Nagyon elvezte. Olyan nedves volt, mintha nyakon ontottek volna a puncijat egy vodor vizzel..... Kozben nyalogattam a feneket, a segglyukat, majd tovig belenyomtam az ujjam a huvelyebe. Hatalmasat nyogott, es egyfolytaban csak azt suttogta, hogy abba ne hagyjam. Hat nem is allt szandekomban....
Aztan egyszercsak megfordult, es lehuzta rolam a bluzt, es gyengeden csokolgatni kezdte a cicijeimet, mikozben a keze a szoknyam alatt kutatott (nem volt rajtam bugyi, egy pillanatra megdobbent, de aztan) belemhatolt az ujjaval. Isteni volt. Az agyhoz mentunk, hanyatt fekudt, es arra kert, nyaljam ki. Gyonyoru, nedves puncija volt, melyen belenyaltam, jo illata volt a furdestol. Szethuzta a szemeremajkait, es en csak nyalogattam, szopogattam a csiklojat, amig el nem elvezett. Csak ugy hullamzott a teste az elvezeskor. Csodalatos volt.
Aztan elovett egy vibratort, hasra fektetett, es elkezdett dofkodni a vibrivel, mikozben alamnyult es dorzsolte a csiklomat. Hatalmasat elveztem.
Előzmény: Sweet Little Sister (13)
Sweet Little Sister Creative Commons License 2001.04.26 0 0 13

Mesélj!!!!

Előzmény: snakeskin (12)
snakeskin Creative Commons License 2001.04.26 0 0 12
Sziasztok!
Koleszos elmeny nem volt, leszbi igen. Nemregen atmentem egy foiskolai csoporttarsamhoz, mert nala volt nehany kotelezo olvasmany, amit el kellett olvasnunk. Becsongettem, mire kinyitotta az ajtot egy szal torolkozoben, es megkert, hogy varjak a nappaliban, mindjart befejezi a furdest. Nem vagyok leszbi, inkabb akkor mar hetero, de a csajok is erdekelnek, volt mar novel kapcsolatom.
Visszajott, meg mindig egy szal torolkozo. Nekiallt keresni a konyveket, terdenallva kutatta a fiokot - szerintem direkte provokativ modon tette ezt - siman latszott a puncija, meg riszalta is egy kicsit a feneket. Orulten megkivantam, a hata moge mentem es elkeztem simogatni. Na, gondolom a tobbit el tudjatok kepzelni, ha megsem reszleteket is kozolhetek... :o))))
Kicsi Qki Creative Commons License 2001.04.21 0 0 11
LÁNYOK!!!

Senkinek sem volt semilyen ezzel kapcsolatos élménye?
Olyan sem ami majdnem megtörtént?
Vagy ami nem vele esett meg hanem egy barátnőével?
A testvér topic nagyon jól megy!
A fiúk nem szégyenlősek de valahogy a lányok nem mernek írni ide!
Bátorság!!!!!! :-)))

Gentleman Looser Creative Commons License 2001.04.17 0 0 10
Kikerem magamnak a luzerek neveben!!! Igenis mi luzerek is szeretnenk arra ebredni, hogy a szomszed ismeros lany halkan nyogdecsel, mikozben egy masik lany feje mozog az oleben. Es szep halkan be is szallnek :-)
Előzmény: SubWoofer (7)
gayguyz Creative Commons License 2001.04.16 0 0 9
Sziasztok! Editnek hívnak és Budapestre járok koleszba. Egyébként Miskolci vagyok, de ez most úgysem fontos. Amikor egy évvel ezelőtt idejöttem, még nem hittem, hogy ez lesz belőle. Bár hat ágyas szobában lakom, csak hárman vagyunk szobatársak. Csilla, aki pécsi, Fruzsi, aki Kőszegen lakik és én. Tulajdonképpen mindhárman heteroszexuálisak voltunk, de történt valami, ami megváltoztatott bennünket. Fruzsi és én egymás mellett alszunk, míg Csilla Fruzsi mellett. 9-kor általában már mindhárman zuhanyozni megyünk, aztán aludni.
Az érkezésem harmadik hetén történt, hogy megcsúsztam a zuhanyzóban és eltörtem a karomat. Begipszelték az egész jobb alkaromat, de azt nem mondták meg, hogyna fürödjek így. A balommal úgy-ahogy elértem a testem nagy részét, de a balkezemet, a hátamat és a testem baloldalát nem tudtam
megmosni.
Ott álltam a zuhanyozó alatt, sírva a tehetetlen dühtől, mikor Fruzsi is benyitott a zuhanyzóba. Elhaladt mellettem és köszönt. Mikor észrevette, hogy sírok, egyből
vígasztalni kezdett. Megfogta a kezemet, és simogatott, hogy nyugodjak meg. Aztán felajánlotta, hogy megmos ott, ahol nem érem el magamat. Miközben szappanozott,
eszembejutott a volt pasim, akivel azért szakítottam, mert nem bírta megérteni, hogy nekem fél évig itt kell laknom és csak Februárban mehetek haza. Szüleim az önállóságra akarnak szoktatni. De visszatérve Fruzsihoz, a lényeg, hogy fura gondolataim támadtak. Sajnos hamar befejezte a
mosdatást, de másnap újra megkértem.
Egy hónappal később, mikor végre leszedték rólam a gipszet, megkértem, hogy, ha már olyan jól mosdat, mossa már meg utoljára a kezemet. Egy ideje leszbikus álmaim voltak és elhatároztam, ha törik, ha szakad, kielégítem a vágyaimat. Mikor a hónom alját dörzsölte, váratlanul átkaroltam és magamhoz húztam. Annyira meglepődött, hogy moccani sem bírt. Megcsókoltam és a pinusomat a fürdőköpenyének nyomtam. Olyan isteni kis bolyhos köpenye volt. Így fel-le mozogtam és a nagyajkaimat
maszíroztam vele. Amint magáhoztért, eltaszított, mire én kis szinészkedéssel a földre estem és a karomat fájlaltam. Fruzsi azonnal elnézést kért és bekísért a szobánkba.
-Kérlek Fruzsi, bocsáss meg. De annyira felizgultam! Olyan perverz ez az ötlet, hogy egy lánnyal smároljak!
-Hát ez igaz. De a smárt még meg lehet bocsátani. Amit utána csináltál.
-Mit csinált?-kérdezte Csilla, aki ekkor lépett be.
Kórusban feleltünk, hogy: - Semmit!
-Jó, bocsi, ha gondoljátok kimegyek.
-Ne, maradj. Nem zavarsz.-mondta Fruzsi, én meg kezdtem valóban szégyelni magam, az egészért. Szerencsére semmi visszhangja nem volt a dolognak és az este hátralévő része nyugiban telt. Másnap este álmatlanul forgolódtam, mikor
Mocorgásra lettem figyelmes. Fruzsi volt az. Megdöbbentett az a hihetetlenül erős vágyakozás, ami a hangjából kicsendült.
-Kérlek Diti nyalj ki!
-Tessék?
-Sss! Nem akarom, hogy Csilla felébredjen! Nyalj ki kérlek. Iszonyúan vágyom már a szexre.
-Nincs barátod?
-Nincs és soha sem volt. Nézz rám! A fiúknak nem az ilyen lányok kellenek! CSak egyetlen alkalmat kérek, mert tudom, hogy te is csak egy alkalomra gondoltál, hogy kipróbáld.
Szeretni akarlak!-nyögte lihegve és mellém bújt. Teljesen meztelen volt. Úgy szorított magához, akár egy satu. Vadul csókolt és eléggé szabálytalanul. Rádöbbentem, hogy ez a lány 18 éves létére még sosem volt fiúval. Szűz! És a szüzességét egy lány vegy el? Nem bírtam magammal és megfordítottam. Én kerültem felülre. Elhúztam az ajkaimat, hogy levegőt is vegyek, aztán a melleire buktam. Az izgalomtól felhevülve vadul nyaltam, szívtam a bimbóit. Akkorákat szívtam rajta, hogy meg-megemelkedett a melle és vissza zuhant, mikor elengedtem. Én attól élveztem el, hogy láttam mennyire jó ez neki. Az arcára kiült a szédelgő mámor és a boldogság. Lejjebb csúsztam. Kinyaltam a köldökét, bár csiklandós volt. Utána lejjebb nyalogattam az ágyékát és a puncijához érve megtorpantam. Szőrös volt.
Vastag szőkés bozont. Az ujjaimmal belétúrtam és a pinusát kezdtem körkörösen dörzsölni. Utána széthúztam a nagyajkait és belenyaltam a kelyhébe. Az íze és szaga szokatlan volt.
Én a pénisz ízéhez már hozzászoktam, de egy női nemiszerv egészen más ízű! Lassabban nyaltam és alaposan. Fruzsi teste ütemesen hullámzott. Pózt váltottam. Befeküdtem alá és úgy nyaltam. Így a lábaimmal átkarolhattam, ami csak fokozta az izgalmát. Amikor már a csiklóját is beszívtam, nem bírta tovább és elélvezett. Az arcomra spriccelt. Mohón lefetyeltem fel a nedveit, és most kívántam először egy jó nagy falloszt. Fruzsi felült és hagyta, hogy így is nyaljam kicsit. Utána hasra fordult és nyalni kezdte a puncimat. Bár szűz volt, mégis ügyesen csinálta. Abbahagytam a nyalást és lihegve, fel-felsóhajtva élvezkedtem.
Fruzsi váratlanul feldugta az egyik ujját nekem. Aztán az egész kezét belémnyomta és felsiklatta a méhszájamig. Vegődtem az ölelésében és úgy szorítottam a lábaimmal, ahogy csak bírtam. Isteni érzés volt, ahogy a hüvelyemet belülről simogatta. Megtalálhatta a Gpontomat, mert minden sötétbe borult egy pillanat alatt. Mikor felébredtem, Csilla aggódó arcát láttam.
-Jól vagyok.-feleltem.
-Nem az egészséged miatt aggódok, hanem, hogy mi lesz, ha valaki más is hallotta.
-Mit?
-Akkorát sikítottál, hogy felébredtem. Fruzsi most az ajtóban áll és nézi, hogy ki jön.
-Nézd, az egész...
-Nem érdekes. Tudod, a nők közti szerelem sokkal szebb, mint a férfiak közötti.
Talán, mert mi vagyunk a szebbik nem.-ezen jót kacagtunk mindhárman, aztán aludni tértünk.
Azóta nem múlik el nap, hogy ne nyalnánk fel egymást a csúcsra. Fruzsi a zuhanyzóban is szokott szeretkezni velem, ami sokkal izgalmasabb, mert bármikor megláthatnak minket.
Csillával viszont csak este bújunk össze. Ilyenkor hárman szeretjük egymást az élvezésig. Az ösztöndíjunkból vettünk egy vibrátort és egy felcsatolható műpéniszt is. Így sokkal jobb a szex. Nem akarok közhelyeket mondani, de ez már tényleg egy másik történet.
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.15 0 0 8
Csak nem mi vagyunk a szomszédban? :DDD
Előzmény: _ Liar _ (6)
SubWoofer Creative Commons License 2001.04.15 0 0 7
A luzerek aludni akarnak...
:-)
Előzmény: _ Liar _ (4)
_ Liar _ Creative Commons License 2001.04.14 0 0 6
nemcsak a lányok között...... a szomszéd szobába mindíg a "jobban, beljebb, erősebben" effektek halltszanak...
Előzmény: Kicsi Qki (5)
Kicsi Qki Creative Commons License 2001.04.14 0 0 5
Szia Liar!

Kifejtenéd bővebben a mondandódat?
Ekkora méretekben zajlik a kolesz falai között
a lányok között a kapcsolat?

_ Liar _ Creative Commons License 2001.04.14 0 0 4
ezért nem lehet aludni normálisan a koleszba, szinte minden nap mosot szarként ébredek emiatt....
Előzmény: Kicsi Qki (-)
Kicsi Qki Creative Commons License 2001.04.13 0 0 3
Sheme nincs igazad!
Valóban az lenne a normális hogy előtte mindenképp tisztálkodás
de ha egyszer így jött ki a szituáció!

Sweet Little Sister!
Ez nem volt semmi! :-)))
Előtte voltál már valaha lánnyal vagy ez volt az első eseted???

Sheme Creative Commons License 2001.04.13 0 0 2
Volt hozzá gusztusod izzadtan, részegen? Phoey!
(Bár ízlések és pofonok.)
Előzmény: Sweet Little Sister (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!