Keresés

Részletes keresés

Enter Creative Commons License 2000.09.28 0 0 445
24-15-re vesztésre áll, mindjárt vége
Előzmény: priscilla (444)
priscilla Creative Commons License 2000.09.28 0 0 444
mondja már meg valaki lécci, mi van Erdeivel!!! Tvév, rádió, sehol, a kézismeccset kivártam otthon, de most már dolgozni kell.
Lilian Creative Commons License 2000.09.28 0 0 443
Rózsa Norbi is azt mondta tegnap, hogy a fizikai állapotával nem volt semmi baj, az edzéseredményei alapján ott lehetett volna bőven a döntőben, de pszichésen nem bírta. Az edzések alatt még el tudta temetni a problémáit, de a versenyen már nem, nem tudott koncentrálni.
bona Creative Commons License 2000.09.28 0 0 442
Nem óhajtok veled vitatkozni, utoljára teszem helyre a tévedéseidet.
1. Hogy valakinek van-e gyereke vagy sem, ez asszem elég objektív dolog. Minczának nincs.
2. A vívás EGY sportág, mint ahogy a kézilabda is az, mely szakágakra (férfi, női)/fegyvernemekre (kard, tőr, párbajtőr) bontható.
Tényekkel vitatkozni lehet, de nem szerencsés.
Aki a balettot kritizálja, minimum értenie kell hozzá. Enélkül is lehet, de nem szerencsés.
Aki sportolók hozzáállásáról és hitéről beszél, minimum meg kellett hogy tapasztalja azt. (Csak hogy tudja, miről beszél.)Szintén lehet enélkül, de nem szerencsés.
Good luck!

Előzmény: Törölt nick (418)
Vimes Creative Commons License 2000.09.28 0 0 441
Szerintem a vizilabdazoknak van pszichikailag a legnehezebb dolga (mar ha van ilyen), mert 76 ota nem nyertunk, holott mindig volt jo csapatunk. 4 eve is. Most ott voltak a topon az elmult evekben, tenyleg nagggyon jok a vizilabdaban, de ha nem tudnak versenyen is nyerni, akkor osszessegeben megsem a legjobbak. (Edzomeccsen barkit barmennyivel elvernek, mint ahogy Gecsek is dob 81 folott, de itt most OLIMPIA van, es nem edzes. Ettol fuggetlenul en is sajnalom ot, mert nagy versenyzo.) Ugy kell csinalniuk, mint nehany eve az EB-n, amikor 3-2 !!! -re nyertek talan a jugok ellen.
Előzmény: andry (440)
andry Creative Commons License 2000.09.28 0 0 440
Biztos elírtad: 52-ben volt olimpia Helsinkiben, 54-ben ugye Bern.
De szerintem az úszás nem az 50-es évektől van ott, pl. Hajós Alfréd 1896 Athén arany, na meg egy uszodát is tervezett. Róla azért nem elfeledkezni.
Vízilabdában szerintem meg igenis karizmatikus játékosaink vannak: Kásás, Kiss, Kósz Zoli ... Remélem igazolják is ezt, bár nekem akkor is azok maradnak, ha esetleg mégse (bár nagyon-NAGYON kéne). Bízok bennük. És előrebocsátom, h meg fogom őket védeni, mert itt nem alibijátékosokról van szó, majd mindegyikük sztárcsapatokban pólózik.
Előzmény: Törölt nick (428)
Dilidodó Creative Commons License 2000.09.28 0 0 439
Hali Vimes,

asszem igazad van, én is ezen a véleményen vagyok.
De szerencsére érmeseinknél ott volt keményen a munka is.
Azért gondoltam az önbizalom dologra, mert hiszen mindenki (kivétel nélkül) fizikailag ott van a toppon, viszont a döntő pillanatban mégsem megy. lásd Gécsek Tibi. Edzésen féllábbal is 80 fölé dob szerintem, a döntő pillanatban viszont megzavarja az eső, a hideg stb. Ennek ellenére borzasztóan sajnálom, hiszen az élete munkája úszott el.

Előzmény: Vimes (437)
L. W. Creative Commons License 2000.09.28 0 0 438
Jaj!!! Má' asz'tem az osztrákok elkövettek egy eredményes óvást...
Huh!... Az a találat nem is le7ett gól, mert a középkezdés és a kapuradobás közt nem volt meg a minima 1 átadás, ami ugyebár követelmény.

(L.)

Előzmény: Vegetable (436)
Vimes Creative Commons License 2000.09.28 0 0 437
21-25-nel kicsit kishitu lettem (es nyomkodtam ezerrel a reload gombot), es mar magamban fogalmaztam, hogy mit irok majd, hogy mennyire csalodtam a kezis lanyokban. Plane 12-7 is volt ide. Aztan tessek, nyertek. Ugyanakkor tenyleg nem sok a kulonbseg ilyen szinten. Innentol kezdve azonban minden bonusz nekik. Hajra lanyok.

Off
Bigbossnak azert sok mindnben igaza van: pl. a kanadai kajakosok, az amerikai tornaszok, es meg sorolhatnam ki mindenki mas, mind magyar edzokkel. JO edzokkel. Vajon miert mennek el? Biztos csoppet jobbak a korulmenyek. Az ausztralok, a hollandok, es az olaszok is feljottek pl. uszasban, es az ukran lany nyerte mind a ket vegyesuszast. Es miert kell "ketes" ugyletekkel foglalkozniuk a vilagszinten versenyzo kalapacsvetoknek? Mert a ketbellebas fozistak havonta tobbet keresnek, mint ok egy evben.
Tenyleg nem a fociba kellene pumpalni az adofizetok penzet, hanem a tobbi sportba, ahol eredmenyeket is erunk el. Csak hat barmennyire sincs foci itthon, meg mindig ez az uzlet. Ezek szerint.

On
Remenykedjunk, hogy a meg versenyben levok "megmentik" a sportvezetest (bar nem kene, Schmidt Pal is most mar csak 6 aranyat var, kisse peszimista modon, bar akkor eddig kitol vart meg), es akkor majd nagy mellennyel kiallhatnak, hogy igen, micsoda eredmenyeket ertunk el. Pedig nekik aztan semmi kozuk hozza. Olvastam, hogy a kajakosokhoz jottek edzeni most nem mondom meg milyen orszagbol, de total ledobbentek, hogy ilyen korulmenyek kozott keszulnek es megis vegigverik a vilagot. Ezen kene valtoztatni a sportminiszter urnak.

Off
Az a baj,hogy abszolute dilettans, halovany fingja sincs errol, csak draga szolgalati autokat tud venni a miniszteriumanak (amit neki talaltak, ki, nehogy kimaradjon a penzosztasbol), meg nagy beleelessel tud beszelni.

On
Dilidodo:
igen, manapsag mar nelkulozhetetlen a pszichologus, bar nem ez lenne a helyes. Annyira eluzletiesedett a sport is (semmi koze az olimpianak az amatorizmushoz, mint regebben, talan a 20-as, 30-as evekben volt IGAZI olimpia utoljara), hogy a gyozelem a fontos elv ervenyesul, es ez a sportoloknak pszichikai teher.
De negativ hozzaallassal sehol nem lehet eredmenyeket elerni (nem csak a sportban), ugyanakkor a tul nagy melleny sem hasznal. Az egeszseges onbizalom, ami kell, az a fajta gondolkodasmod, hogy mindent megtreszek a sikerert.

Vegetable Creative Commons License 2000.09.28 0 0 436
Ne aggódj L. W.! :o) A mégsem csak a számoknak szólt. :o))) Nyertünk, és egy góllal :o)
Előzmény: L. W. (434)
Dilidodó Creative Commons License 2000.09.28 0 0 435
Üdv Mindenkinek!

Kiváncsi lennék a véleményetekre arról, hogy szerintetek nem fejben kellene megváltozniuk a magyar sportolóknak?
Gondolok itt arra, hogy Csollány hogyan ment ki az olimpiára? "Nyerni akarok, tudom, hogy én vagyok a legjobb, enyém a legjobb gyakorlat." Eredmény: aranyérem!
Továbbá hallottam Bárdosinak is a hozzáállását. "Kit érdekel, hogy ki az ellenfelem, megverem!" Eredmény: ezüstérem! pedig senki sem várta tőle.
Ellenben: az olimpia előtt hallottam a vívók beszédét, hát még ilyen negatív embereket nem is hallottam. Törvényszerű volt a relatív sikertelenség.
Most, pár nappal ezelőtt beszéltek valamelyik öttusázó sráccal is, na az ő hozzáállása is olyan volt, hogy szerintem most vegye meg a holnapi gépre a jegyét és jöjjön haza. "Hát már három hete nem is vívtam, nem is megy olyan jól. A pszichológust elküldtem, most magam próbálok felkészülni. stb." Komolyan kívánom NEKI (és nem Magyarországnak) a sikert, de ilyen hozzáállással sokra nem fogja vinni. (ne legyen igazam!)

Üdv,
Dodó

L. W. Creative Commons License 2000.09.28 0 0 434
Miért? Írj többet, plííííz!
Előzmény: Lilian (433)
Lilian Creative Commons License 2000.09.28 0 0 433
Vagy mégsem? Bocs.
Előzmény: Lilian (432)
Lilian Creative Commons License 2000.09.28 0 0 432
27:26 a vége. Épphogycsak sikerült.
A négy között vagyunk!
Vegetable Creative Commons License 2000.09.28 0 0 431
bigbosss ríjj csak nyugodtan.. :o)))))

28-27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hurrá, lányok, jók voltatok, köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Látod: ezekért nézzük az olimpiát! :o))))))))))

Enter Creative Commons License 2000.09.28 0 0 430
mármint a kézis lányok :)
négy között vannak!
Előzmény: Enter (429)
Enter Creative Commons License 2000.09.28 0 0 429
Győztünk!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.28 0 0 428
Most Dr.Lecternek valaszolok. Hol kezdodik az egesz? Hat a hagyomanyoknal. Mik VOLTAK a hagyomanyos magyar sikersportok? Ferfi kard egyeni, kard csapat, ferfi parbajtor, noi tor, vizilabda, okolvivas, birkozas, ottusa, az '54-es olimpia ota az uszas, es a kajak-kenu. Jo atletaink mar evtizedek ota nincsenek, ahogy nincsenek lassan evtizedek ota valoban karmatikus sportoloink, gondolok itt Balczora. Koztudott, hogy az atlantai aranyermes kalapacsveto Kis Balazs nem serules, hanem a kialakult hangulat miatt nem indult el az olimpian. Az egesz sportvilag eluzletiesedett, ez ellen nincs mit tenni, amennyi a hatranya, annyi az elonye. Ha valaki megtetszik egy szponzornak, tomi bele a penzt...mondjam tovabb?? A labdarugasrol nem beszelek, az mar sajnos nem sport. Es ahogy mondjak: fejetol budos a lab. Bizony, ami kis Schmitt Palikank vastagon benne volt a Zemplenyi-ugyben, az Egerszegi-apukaval egyutt. Jonehany tizmilliocska eltunt, termeszetesen ezt IS agyonhallgattak, hisz vegre van egy magyar sportdiplomata, aki nyalas modoraval simara nyalta Havelange segget. Bar ennek sok hasznat eddig nem lattuk, hiszen a szubjektiv sportokban a birak ott pontozzak le a magyar sportolokat, ahol lehet, ketes esetekben joreszt ellenunk itelnek. MIt lehet tenni? Olyan elonyt kell szerezni, amikor egy rossz biroi itelet sem jelenthet hatranyt. De kanyarodjunk vissza a kerdesedre: mit tennek? Amit mar regen meg kellett volna tenni: nagytakaritast csinalnek. Szegeny Karpati Rudolf, Gerevich Pal, forognak a sirjukban, a tobbi ekkora formatumu magyar sportolorol nem is beszelve. Elzavarni mindenkit, aki a sportbol akar ugy megelni, hogy eppen csak azt a minimumot hozza, amivel elsportolo maradhat. Nem vitatkozom olyan naiv beirokkal, akik konnyes szemmel sajnaljak a magyar "elsportolokat". Meg kell allapitani egy olyan szintet, amit mindenkinek teljesitenie kell, ha elsportoloi statuszban akar maradni. Ez nem konnyu, hiszen nem lehet mindent meterre, masodpercre merni, de megoldhato, ahogy megoldhato ez az amerikai sportolok eseteben is, ahol az edzestervet, es annak vegrehajtasat is szigoruan ellenorzik. Minden sportolo alma tisztesseges olimpiai szereples, mindent ennek kell alarendelni. Es elismetlem: ha valaki elete legjobbjaval a tizenhetedik lesz az olimpian, tiszteletremelto. De hogy egy olyan "elsportolo", aki melldongetve akasztja a nyakaba elore az aranyermet, es az elso osszecsapasban kiesik, hazaterve ismet tarsa a markat, ez megengedhetetlen. Veget kell vetni az osszefonodasoknak, az uzletelesen alapulo "sportbaratsagoknak", hadd ne menjek bele a reszletekbe. Az egesz nemzeti sportot uj alapokra kell helyezni, ez LENNE a mi kis fulbevalos, sokgyereku sportminiszterunk feladata. Korul kellene nezni egy kicsit a vilagban, nem a mult dicsosegebol elni evtizedeken at. A koztudottan "gazdag:" Gorogorszag honnan jott fel? Hol voltak ezelott tiz evvel, es hol tartanak most? Nem szegyelltek tanulni a jobbaktol. De mi, magyarok, ebbe halunk bele. Mindig az az egy gol, az az egy meter, az az egy masodperc. Regen volt az, mikor egy magyar vivo megjelent a paston, a magyar vizilabdacsapat vizbeszallt, es az ellenfele azonnal lepisilte a labaszarat. Manapsag inkabb forditva van....
Előzmény: Dr. Lecter (419)
andry Creative Commons License 2000.09.28 0 0 427
21:20 HUN-AUT
A bírok keményen ellenünk fújnak. Mit mondjak, én nem lepődöm meg ezen, de megszokni nem tudom-akarom. Remélem a lányok akkor is továbbmennek.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
andry Creative Commons License 2000.09.28 0 0 426
Bigboss
Szerintem pont a hozzád hasonló pesszimista (negativ tinkíng :) emberek miatt
vagyunk mélyponton (egyébként SZVSZ ez nem mélypont, voltunk már mélyebben is).
Ahogy olvastam a hozzászólásaidat ebben a topicban, neked lehet, h 4 évente is kár...
Előzmény: Törölt nick (418)
Vimes Creative Commons License 2000.09.28 0 0 425
Off:
bigboss, nalad mit jelent az, hogy csusztatas?
En azt hallottam, hogy a mostanaban politikai korokben nagyon divatossa lett szo egyszeruen hazugsagot jelent, csak prud vezetoink ezt tul durvanak talaljak. Nos?
On
Nem tudjatok, hogy allnak a kezis lanyok? En a felidot olvastam most.
ildy7 Creative Commons License 2000.09.28 0 0 424
Már nem azért. de épeszű ember nem várt több aranyat a kajak-kenu versenyek előtt!
Mindig a kajakosok nyomják fel 7-8-ra az aranyaink számát.
Kritizálni csak az olimpia után lehet.
Szerintem meg KITŰNŐEN helytálltak eddig a sportolóink.
Előzmény: Törölt nick (418)
Husky Creative Commons License 2000.09.28 0 0 423
Udv Sydneybol !

Rajtunk nem mulik semmi..... hangunk ugyan szinte mar semmi de sokakkal ellentetben MI SZURKOLUNK ! Ahol tudunk ott vagyunk. Ma megprobalunk bejutni a kezilabda meccsre remeljuk sikerulni fog.

Az elobb lattuk a teveben, hogy sajna kiesett a Kokeny meg a Zala..... de akkor is 12-bol 10-en dontosek lesznek ! A kajak-kenura a jegyek meg vannak !

HAJRA MAGYAROK !

gnat Creative Commons License 2000.09.27 0 0 422
Köszi az infót !
Arról tudsz valamit hogy kicsoda, micsoda az illető????

P.S.
Nademostmár irány a TV, kajak-kenu előfutamok meg minden . . .
Aztán meg Hajrá Kézis Lányok !!!!!!!
Megszórni ám a sógorékat !!!!!!!!!

Előzmény: Kataca (421)
Kataca Creative Commons License 2000.09.27 0 0 421
Vigassy Ádám
Egerszegi Krisztina
Előzmény: gnat (420)
gnat Creative Commons License 2000.09.27 0 0 420
OFF

Nem tudja é valaki hogy kicsoda Egerszegi Krisztina férje?????

ON

Dr. Lecter Creative Commons License 2000.09.27 0 0 419
Hogyan segítenél mindezen?
Előzmény: Törölt nick (418)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.27 0 0 418
No, megvartam, mig mindenki kiirja magat. Akkor menjunk sorban. Minden sportagban? Ez a csusztatas tipikus esete. Kimegy egy olimpiara mondjuk 25 vivo, mondjuk 5 fegyvernemben, ez neked szamit egy sportagnak? Na, szerintem te mutasd meg magad orvosnak. Ami Minczat illeti, nezz mar utana, hatha megis nekem van igazam, jo? Es ami az en sportbeli eredmenyeimet illeti, hogy jonnek azok ide?? En nem vagyok kinn az olimpian, ergo, tisztessegsen kuzdenem sem kell. Egyebkent meg nem hiszem, hogy egy kritikusnak, aki mondjuk egy baletteloadast megkritizal, okvetlenul kellene tudnia balettozni, ha erted, mire gondolok...Meselhettek itt reggeltol estig, ez a legszegyenletesebb olimpiaja a magyar sportnak,es ebbe bele lehet venni azt a par ermet, amit a valoban tisztesseges kajak-kenusok hozni fognak. Mosdathatjatok a szerecsent reggeltol estig, a magyar sport - hasonloan az egesz tarsadalomhoz - melyponton van.
Előzmény: bona (410)
RAMBO Creative Commons License 2000.09.27 0 0 417
Igen, a bíró meg sem próbálta megnézni, tus volt-e vagy sem. Annyira előre lezsírozottnak tűnt az egész.
Előzmény: Marcus Aurelius (416)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.09.27 0 0 416
Ez egyszerűen nevetséges! Miért nem óvtunk? Yerlikaya ellen különben is van törlesztenivaló, hiszen ő már nyert egyszer "asztalnál" Farkas Peti ellen. A mérkőzésvezető a tusveszélynél oda se bagózott az akcióra, persze, hogy nem látta, mi történt. 8 perc után meg mit ér egy leküldés? Yerlikaya korábban sem kérte ki az övét, mert tudta, nics ereje megcsinálni.

Azt, hogy nem vagyunk túl nagy kedvencek, eddig is tudtuk. De hogy ne is óvjunk egyy elcsalt meccs után? Nem találok szavakat. (Illetve nem írom ide)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!