Keresés

Részletes keresés

Feree36 Creative Commons License 2020.05.25 0 0 5

Elég vagányos az invader,ha beújjítassz egy ilyen fenevadat,lehet e tek nősök is kipróbálják nálad. :-)))))

Előzmény: dr!! (4)
dr!! Creative Commons License 2020.05.25 0 0 4

Köszönöm a megértésedet, egy másik topikban erősen tiltakoztak a tanácsadás ellen, félve az esetleges túlzott hatósági figyelemtől- de bevallom, sejtésem sincs, hogy ki, mikor, miért ugrik, ugorhat a torkunknak! De most elkezdett izgatni a félautomata Invader témája, azt szeretném megtudni, hogy a légtartálya felcserélhető-e az AT 44-ével - mert akkor máris izgalmas lenne - nekem kettő van, egyet a puskával eladnék és maradna a másik továbbra is. Ja, mindkét tartályban van regulátor, azt se kellene venni pluszban!

Előzmény: Feree36 (3)
Feree36 Creative Commons License 2020.05.24 0 0 3

Hát lehet 7.1-ről 7.4-re is lehet energiát állítani,meg a szóbeli dolgoknak nincs igazából következménye,de nem akartam ebbe az irányba elvinni a bontakozó topikot.Rákeresek

Előzmény: dr!! (2)
dr!! Creative Commons License 2020.05.24 0 0 2

Sajnos, nem igazán tudom, hogy ez a kérdés nem okoz-e - nem is a kérdés, hanem a rá adható korrekt válasz - gondot a magyar hatóságoknak, így azt tudom javasolni, hogy a neten mindenre találsz választ - egyébként AT 44S - 10. Nem igazán szívesen foglalkoznék a tuningolási kérdésekkel - ismétlem, net és újra net! Bocsi!

Előzmény: Feree36 (1)
Feree36 Creative Commons License 2020.05.24 0 0 1

Szia!A sajátod milyen típus pontosan és hogyan állítható az energiája?

 

Előzmény: dr!! (-)
dr!! Creative Commons License 2020.05.24 0 0 0

Rögvest jelentem, hogy a cseh, vagy szlovák Balistas cégtől megrendeltem egy eredeti AT 44 standard légszeleptűt, megjött (olyan nehéz, majd letörik a kezem :-)  ), de addig nem nyitom szét a fegyvert, amíg az ominózus kalapácsrúgó is meg nem lesz - de persze először a szeleppel fogok foglalkozni, amit azért nem forszírozok - mert utálok állandóan pumpálni :-)

dr!! Creative Commons License 2020.05.24 -1 2 topiknyitó

Üdv HATSAN használók, barátok, ismerkedők, venni szándékozók és kevéssé vastag-pénztárcájúak! Meguntam, hogy a HATSAN PCP-ket alábecsülik, lefitymálják, néha a vásárolni szándékozókat megpróbálják lebeszélni mindenféle vélt - persze esetleg valós - fegyverminőségi hsz.-ekkel és ezért döntöttem úgy, hogy lehetőséget teremtek egy normális, valóban tényeken alapuló topik indítására! Várom minden jóérzésű, nagyképűségtől és leoktató szándéktól mentes fórumtárs, hozzászóló jelentkezését! Itt lehet kifejteni a jó és rossz tapasztalatokat és azt az örömet is, amit egy jólműködó PCP fegyver - mégha az HATSAN is - ad és jelent! Rajta Uraim! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!