Keresés

Részletes keresés

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.06 0 0 38
HAJRA JUVE!!!

Joey2000

Igen, kereken 2 kedvenc csapatom van Olaszorszagban, a JUVE es a LAZIO. Mindket csapatot ugyanugy kedvelem, es tudomasul veszem, ha ez valakinek nem tetszik.
Bovebben most nem irnek, ha erdekel, akkor
a DK 2.0-ban, a Juventus topicban elolvashatod (05.26,16.17-ADAM16).

JUVE OLLE!!!

Joey2000 Creative Commons License 2000.06.06 0 0 37
Barkinek szive joga, hogy utalja a Juve-t vagy a Milan-t vagy a Barcelona-t stb. de ezek mogott "savanyu a szolo", irigyseg rejlik. A sikeres csapatokat utaljak azok akiknek egy evszazad alatt csak 2 scudetto jutott. (SS Lazio) Vagy esetleg meg annyi se...
ADAM17!
Hogy lehet egyszerre ennyi csapatnak szurkolni? Most akkor Lazio vagy Juve? Vagy van meg tobb kedvenced is? Esetleg annak szurkolsz aki eppen a toppon van?
En ezt nem nagyon ertem...

Forza bianconeri!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.06 0 0 36
Talalo a topic-cim:
FORZA JUVE!!!
fanculo Creative Commons License 2000.06.05 0 0 35
Elöszőr is bocsánat, hogy megint itt vagyok! /De itt tették fel a kérdést./

Esztike!

Tudod a taljánoknál van aki szereti a juvet és van aki szereti a milant.És utána vannak akik szeretnek más csapatokat.De egy közös bennük:Utálják a juvét és utálják a milant!

Tudod, mint nálunk a fradi-ujpest ellentét!

EsztEr Creative Commons License 2000.06.05 0 0 34
Teljesen elolvadva látom,hogy van Juve fan topic:-)))
Sajnos a környezetem nem osztja a véleményemet a kedvenc focicsapat terén.Én kb.6 éve(13 éves korom óta) imádom őket és semmi nem tud elriasztani ill.eltántorítani.
Sajna meccsen nem voltam még kinnt viszont hogy dicsekedjek van néhány eredeti aláírásom.
Bécsben egy szállodában találkozott a növérkém szintén focibolond férje az egész csapattal és kért számomra néhány autogrammot(pl.Ferrara,Lombardo,Toricelli etc.)Sajnos a kedvenc (Del Piero) nincs rajta,de azért így sem rossz.
Szóval nagyon örülök,hogy vagyunk:-)))
Ja és tényleg,ha valaki a Laziot imádja,rendben van de akkor miért kínozza magát azzal,hogy csupa Juventusos között akar érvényesülni?(Én sem írok az Ajaxosoknak arról,hogy mennyire utálom őket)
Joey2000 Creative Commons License 2000.06.05 0 0 33
Udv Zoltan!
Kosz a beszamolot a Juve-meccsrol. A San Siro-ban en is jartam egyszer egy Inter-Lazio-n es tenyleg nagyon meredek a lelato. Talan az Operahazban a 3-dik emelet ilyen meredek meg a vilagon.. :-) Az is tetszett hogy nem kellett lepcsot maszni, hanem mentunk korbe-korbe a "toronyban" es egyszer csak ott voltunk fenn a harmadik emeleten. De a legjobb az volt, amikor elkezdtek enekelni a "Chi non salta rossonero! Hej! Hej!" es mindenki elkezdett ugralni, meg a mellettem allo korosabb, konszolidalt, ballonkabatos uriember is. Az egesz stadion remegni kezdett a 60 ezer ember ugralasatol. Hiaba jatszottak a Lazio ellen, megis rossonero-t enekeltek. Az Inter nyert 2-0-ra, Signori meg a Lazioban jatszott akkoriban, de azon a meccsen nem sokat mutatott.

Forza bianconeri!!

Előzmény: _Zoltán_ (23)
Joey2000 Creative Commons License 2000.06.05 0 0 32
Sziasztok, ujra itt van Joey-papa, ezuttal Hollandiabol, ugyhogy ekezet nuku...
Ne aggodj Araya, nem te vagy a legidosebb, nekem 5 evvel tobb van a tarsolyomban. De azert remelem van nalam is oregebb! Hallo, van???
Egyebkent en is Platini ota vagyok juventino. Akkoriban minden valamirevalo srac vagy a 'Pool-nak vagy a Juve-nak szurkolt es nekem valahogy a zebrak jateka jobban tetszett. Aztan sok evvel kesobb lett mezem es salam is, de Juve meccsre meg nem sikerult eljutnom. Eddig 4 olasz bajnokit lattam eloben, de a biztonsaggal kapcsolatban kicsit mas a tapasztalatom. Egy Brescia-Roma meccsrol a 80-dik percben 0-2-es allasnal menekulnunk kellett, kozapor kisert minket a palyaudvarig, nem kellett volna a Roma szektorba ulni... Az eszak-del ellentet eleg ronda dolgokat tud elohozni az olasz szurkolokbol. Na, egyebkent egy oszi meccslatogatasban en is benne lennek. Irja valaki ezt a sok jelentkezot? :-))
Udv mindenkinek,
Forza bianconeri!
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.05 0 0 31
FORZA JUVE!!!

Kesobb tobbet...

_Zoltán_ Creative Commons License 2000.06.05 0 0 30
Kis kitérő után vissza a játékospiacra!
A Juve legújabb kiszemeltje az Arsenal védekező középpályása Vieira. Trezeguet leigazolása kérdésében szűkül a kör, a Milan úgy tűnik kiszállt a versenyből, a csatárt a Juventus és a Paris SG is akarja. Adnék neki egy tippet, hogy melyik csapatot válassza...
Jó hír nekünk, hogy a hétvégi Uruguay-Chile meccsen O'Neill remekül irányította a csapatot, egyetlen nagy hibája, hogy nem védekezik. Montero szintén játszott, sőt, ő rúgta a győztes gólt. Zidane állítólag pazar találatot szerzett a japánok ellen, a Juvéban sajnos mostanában adós maradt a találatokkal.
_Zoltán_ Creative Commons License 2000.06.05 0 0 29
Fiorentina szurkolók voltak, csak nem akartuk megverni őket...:-)))) Hárman voltunk harminc ellen!

Forza Juve!

Előzmény: __Tibi (28)
__Tibi Creative Commons License 2000.06.05 0 0 28
Zoltán!

Azért nem volt olyan egyszerű Juve mezben mászkálni. Bár a stadionban tényleg nem volt gond, de emlékszel, hogy a sztrádán egy étteremből elég gyorsan távoztunk. Máig sem értem miért:)))

McDee Creative Commons License 2000.06.05 0 0 27
Hello mindenkinek!

Engem érdekelne egy közös út Torinóba, BL meccsre. Majd meglátjuk a sorsolást.

Addig is bye mindenkinek!!!

araya Creative Commons License 2000.06.05 0 0 26
Nono
Emléxem didi deschamps (remélem jól írom a nevét) azt nyilatkozta hogy ez a gyerek (zizou) egy-két éven belül aranylabdás lesz. Csak mindenki hülyének nézte. Szerintem is tök felesleges most nagy neveket igazolni, legfeljebb egy jobb védő nem ártana mert a védőink kezdenek kiöregedni.
A céltudatos igazolás azért inkább az utóbbi két három évre jellemző. Az előtt azért a juvéra is jellemző volt hogy megvett mindenki akinek volt egy jobb szezonja.
Egyébként szerintem nagyon meg tudja bontani a csapategységet ha pl. a két csatárposztra 6 egyforma játékos van akik ráadásul még nagy szájúak is lásd pl. a mai intert.
Előzmény: McDee (19)
araya Creative Commons License 2000.06.05 0 0 25
Zoltán!
Fantasztikus lehetett az a meccs, az utóbbi pár évben talán csak az ajax elleni bek döntő fogható hozzá.
Úgy gondolom hogy itt én az idősebb? juve szurkolók közé tartozom a magam 25 évével. Mindenesetre én egy Michael Platini nevű játékos miatt szerettem meg a juvét még úgy 1985 táján. Bár én azt mondom hogy minden juve meccsen kint vagyok, de materiális valóságomban még sajnos ez nem sikerült. Bezzeg a sálam meg a juve zászlóm egy teljes szezont végignézhetett:)))
Előzmény: _Zoltán_ (23)
Jackd Creative Commons License 2000.06.05 0 0 24
Szevasztok!

Továbbra is tartom.
Van 5 különböző méretű és tipusú Juve zászlóm, az egész aprótól, az abrosz méretűig.
Megfelelő ajánlat esetén megválnék tőlük.

_Zoltán_ Creative Commons License 2000.06.04 0 0 23
Üdv Joey2000!

A vicc az egészben az, hogy a pár héttel korábbi Inter-Juvéra akartunk igazából menni, de onnan lekéstünk valami miatt, így maradt a Milan-Juve. Ez volt a Milan történetének legnagyobb hazai veresége! Ritka mázlista ember vagyok, hogy ott lehettem. A stadion gyönyörű volt, találkoztunk osztrák Juve-szurkolókkal is, de a stadion előtt egyébként is rengeteg turistabusz állt. Pont a Milan keménymagja fölé szólt a jegyünk(amit még ma is nagy becsben őrzök), leírhatatlan volt a hangulat:81000 néző!!! Amikor felugrottam a Juve góloknál, a körülöttem lévő Milan-szurkolók -bár dühösek voltak a csapatukra- egy rossz szót sem szóltak, csak morcosan néztek rám, lehet látták hogy turista vagyok. A meccs végén a Milan-drukkerek begyújtották a szektorukat, kilőttek egy pár rakétát, az egyik sikeresen lángragyújtotta egy úriember kabátját. Ami viszont nem tetszett, hogy milánói részről többször énekelte többezer ember a "Liverpool,Liverpool" szólamot. Azt hiszem nem kell magyarázni, mire utaltak ezzel. Onnan lehetett egyébként látni, hogy mennyi Juve szurkoló volt(az elkülönített szektoron kívűl természetesen), hogy a góloknál a stadion majd' fele felugrott a helyéről. A San-Siróban meglepő módon szabadon lehett járkálni(a keménymag szektoraiba persze azért nem lehetett bemenni), így a bérletesek helyére is beülhettünk, igaz hogy az ottani sznob Milan-szurkolók elküldtek minket a fenébe. Vigyázat:a lépcső elképesztően meredek! Sikerült elkapnom a fényképezővel Zidane gólját, igaz levont valamennyit az érdemeimből, hogy 11-esből esett, így már sejthettem valamit. Ősszel ismét ki szeretnék menni, lehetőleg egy BL-meccsre vagy a Juve egy hazai rangadójára.
És valami:itt tényleg teljes biztonságban lehet menni meccsre, nem ölnek meg csak azért, mert a riválisnak szurkolsz és az ő mezükben vagy.

Forza Juve!

Előzmény: Joey2000 (22)
Joey2000 Creative Commons License 2000.06.04 0 0 22
Paramatti: most olvasom, hogy már nem a legfiatalabb, 32 éves. Azért választotta a Juve-t a Lazio helyett, mert gyerekkora óta Juve szurkoló, gyakran járt meccsre a Stadio Comunale-ba. Öröm hallani, hogy van még olyan futballista aki a szívére hallgat egy ilyen döntésnél! Bravo Michele!
Zanchi: csak egy érdekes adalék - 98 novemberében ő okozta Del Piero sérülését... Most az U21 válogatott húzóembere. Tudja ez a Moggi mit csinál...

Zoltán: az a 6-1 nem lehetett semmi. Nekem is van egy szép Milan-Juve emlékem. 1993 tavaszán 3-1-re nyertünk a San Siro-ban, Andy Möller (2) és R.Baggio góljaival. Ez még akkor volt, amikor a Milan volt a király Európában, még a Lippi korszak előtt. Sajnos nem voltam kinn a meccsen, de Olaszországban Juve szurkolók közt néztem a TV-t.

Forza bianconeri!

BRYAN Creative Commons License 2000.06.03 0 0 21
fanculo,tommyboy,stb
A bajnoki címetekről csak annyit hogy a JUVE még néhány fordulóval a bajnokság vége elött 8 ponttal vezetett(nem emlékszem pontosan)de elb....ák.Szar kis csapatokat nem vertek meg miközben ti hosztátok a meccseiteket és ha az utolsó fordulóban nyerünk akkor most mi örülhetnénk de sajna nem így sikerült.Szóval ha jövőre jobban odafigyelnek Del Pierroék akkor esélyetek sem lesz.FORZA JUVENTUS!FRADI FOREVER!
McDee Creative Commons License 2000.06.03 0 0 20
Most látom csak, hogy Conte lesérült. Remélem nincs nagy baja.
McDee Creative Commons License 2000.06.03 0 0 19
A BL-ben remélem sokáig jutunk majd. A döntőre gondoltam, mivel az San Siroban lesz. A Juve egyébként tavaly sem igazolt ászokat, a két legnagyobb igazolásunk Kovacevic és Van der Sar volt. Zambrottáról még kevesen tudták, mire képes. Ma már tudjuk, ugyanis válogatott, és utazik az Eb-re. Általában akit megvesz a Juve, az sztár lesz (azért vannak kivételek). Ki gondolta volna Zidane-ról, hogy aranylabdás lesz, amikor idejött a Bordeaux-ból? A Juve mindig is céltudatosan igazolt.
Egyébként a Juve leigazolta Bruno Cirillot a Regginából.
_Zoltán_ Creative Commons License 2000.06.03 0 0 18
Négy éve még azt sem tudta a világ, hogy él egy Vieri nevű focista. Szintén nem volt még nagy sztár Zidane sem amikor leigazolták. Del Piero, Tacchinard és Pessotto a Juvéból lett válogatott, akárcsak Iuliano. Torricellit annak idején a 4.osztályból igazolták. Jól emlékszem, 96 nyarára az akkor BL-győztes Juventust mindenki leírta, a sajtónyilatkozatokban gyengének titulálva az igazolásaikat. Aztán a Juve iskolázott a BL-ben és a bajnokságban is, a BL-döntőben aztán őket iskolázta le a Dortmund(sajna). A csapat gerince gyakorlatilag évek óta változatlan és ez számomra biztossá teszi azt, hogy a Juvéval jövőre is számolni kell.
Előzmény: McDee (17)
McDee Creative Commons License 2000.06.03 0 0 17
Igazad van, Zoltán! Crespo nem ér meg ennyit. Szerintem csak valami figyelemfelkeltés lehet... Brighit egyébként az Inter elől vettük meg, tehát láthatnak valamit benne. Egyébként a sztárigazolásokról annyit, hogy Moggi azt mondta, hogy nem az a célunk, hogy a világ legjobbjait vásároljuk össze, hanem az, hogy megbízható játékosokat vegyünk, akik képesek beépülni a csapatba. Lehet, hogy a Lazio játékoskerete jobb (most erről ne vitázzunk...), de nem mindig az a lényeg, hogy hol van több sztár.

Oliseh a Dortmundba igazolt, az anyagi részleteket nem hozták nyilvánosságra.
Visszatérve Crespora, szerintem ha Inzaghi kipiheni magát (márpedig azt teszi), akkor nincs szükségünk senkire.

Joey kérdésére a válaszom: kb. 97 óta vagyok zebra fan, Zidane és Del Piero miatt, de Platini sem volt semmi annak idején.

_Zoltán_ Creative Commons License 2000.06.03 0 0 16
Még visszatérve az igazolásokra:Paramatti aláírásáért óriási harcot vívott a Lazio(!!!) és a Juventus. Ő korábban a Bologna jobboldalán játszott, elég gólerős, védőként és középpályásként is hasznos. Az átlagosztályzatok alapján kis híján bekerült az év válogatottjába, azt hiszem Thuram túrta ki onnan.
Fabin O'Neill:az egyébként gyenge Cagliari kimagaslóan legjobb játékosa, ő már tavaly aláírt a Juvéhoz, szintén több nagycsapat akarta megvenni. Nem egy kutyaütő futballista, de ott van előtte a sorban Zidane. Egyébként uruguayi válogatott.
Zanchi:az Udinese védőjátékosa, az olasz U21-es válogatott tagja.
Brighi:róla csak annyit tudok, hogy középpályás és a Rimini csapatából jött. 81-es vagy 82-es születésű, tehát valószínűleg nem jövőre fogja megváltani a világot, elképzelhető, hogy kölcsönadják valahova. Ő hosszabbtávú befektetés lehet.
Amoruso:őt nem hiszem, hogy be kellene mutatni. Visszatért a Perugiából(ott kölcsönben volt), kérdés, hogy marad-e Torinóban.
Nagy a mozgolódás Crespo körül is. Ő szíve szerint elhagyná Parmát és a Lazioba szerződne, de a Juve ellen sem lehetne szerintem kifogása, hiszen annak idején még Ancelotti vitte a Parma csapatához, végül is nála lett sztár az argentín csatár. A Juventus fölajánlaná érte Kovacevicet és Tacchinardit(vagy Iulianot). Örülnék ha jönne Crespo, de nem ilyen áron.
_Zoltán_ Creative Commons License 2000.06.03 0 0 15
1.kérdés:egészen kiskorom óta
2.kérdés:egyszer voltam olasz bajnokin, de az kitörölhetetlen élmény:1997.április 6. San Siro:Milan-Juventus 1-6
G:Simone ill. Jugovic(2),Vieri(2),Zidane,Amoruso
Előzmény: Joey2000 (14)
Joey2000 Creative Commons License 2000.06.03 0 0 14
Üdv mindenkinek!
Ez az első hozzászólásom ebbe az új kocsmába, új néven, új jelszóval, de a régi lelkesedéssel:
FORZA JUVE!!! FORZA BIANCONERI!!!
Nem az a lényeg, hogy kiket igazolunk, hanem hogy ne menjen el senki. Az egész csapat ott lesz az EB-n: heten olaszok, + Davids, Van der Sar, Zidane, Kovacevic ... van még valaki akit elfelejtettem? Szerintem mellettük az új szerzemények inkább csak hasznos kiegészítők lesznek. Persze azokra is szükség van.
Irjatok minél többet juventino-k!

Körkérdés: Ki miért, mióta, ki miatt szurkol a zebráknak?
(Esetleg személyes élmény, olaszországi meccs-vizit, valami jó juve-s sztori...)

Tommyboy_d Creative Commons License 2000.06.03 0 0 13
Hello!
Én Lazio szurkoló vagyok.A Juventust enyhén szólva nem szeretem,de nem akarok ellenségeskedni emiatt.
Szerintem jövőre is ugyanez lesz a sorrend az első két helyen,a többiek meg le lesznek maradva,szóval sehol se lesznek.
Szóval szerintem ismét a Lazo fogja nyerni a scudetto-t.
Egyébként szerintem is elég gyenge játékosokat igazoltatok,de lehet hogy kisül belőle valami,de egyvalami biztos: aLazio játékoskerete jobb mint a Juventus-é.

Forever Lazio!

BAYLANDORAGAZZO Creative Commons License 2000.06.02 0 0 12
csak ennyi!:

FORZA JUVE!

JA S MÉG!

RAGAZZI VERDI ULTRAS AVANTI!

McDee Creative Commons License 2000.06.02 0 0 11
Fanculo!

Lécci ne írkálj ide ilyeneket! Van saját topikod, oda azt írsz, amit akarsz! Egyébként a Lazio oddsa 13-2.

McDee=Mcd

fanculo Creative Commons License 2000.06.02 0 0 10
Elnezest mindenkitöl akit megsertettem volna!
Mea culpa!
Latom nem tetszett a kep!

Pedig csak poennak szantam!

FORZA LAZIO!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.02 0 0 9
HAJRA JUVE!!!

Nem lehetne kerni a topic athelyezeset ide a 2.0-bol?

fanculo,
most miert kell ellenseges hangulatu lenyomatokkal pakolgatni e topicot.

van LAZIO-topic es JUVE-topic
Mas drukkerek persze bejohetnek akarhova, meg kritizalhatnak is, csak ne ilyen anti-modon, ha kerhetem

FORZA JUVE!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!