Keresés

Részletes keresés

gabriolet_d Creative Commons License 2000.08.07 0 0 174
Győriek!

Gratulálok, jók voltatok szombaton. Egyáltalán nem Bedén múlt az eredmény.
Csak az a helyzetkihasználás...
Remélem ezen a sikeren felbuzdulva Ti is minél többen kijöttök szerdán, és egy újabb magyar siker tanúi lehetünk.

Hajrá VASAS!
Hajrá MAGYAROK! Hajrá Újváros! Hajrá MTK!

Előzmény: Gozo_d (172)
mash Creative Commons License 2000.08.07 0 0 173
Válaszok a szeműveget topicban!!!!
Gozo_d Creative Commons License 2000.08.06 0 0 172
kisbandy-KA!
Ajánlom neked is a www.sporthirek.hu-n a Nagyon Nagy László cimü cikket.
Egyébként sok mindenben igazad van.
Mash!
A jogos 11-es elmaradását nem vitatja senki,de mi a másik sorsdöntő tévedés?Mert hogy az ETO második góljánál inkább a mi kárunkra tévedett Bede.
Ha jól emlékszem Abel Xavier esete az EB-n hasonló volt.Lakosnak sárga járt volna.Lipcseit és őt is több sárga lapot érő megmozdulásért Bede mégcsak nem is figyelmeztette.Mindkettőt ki kellett volna állitani.Sőt Dragoner első sárgája is megért volna egy pirosat mivel utolsó védő volt a kapu és Rosa között.
Szerintem csak egy dologban egyezik a véleményünk Mash-val:BEDÉT TILTSÁK MÁR EL VÉGLEG!!!
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.08.06 0 0 171
Mash!Hidd el abszolút lényegtelen,hogy ezen a meccsen Bede hányszor tévedett a károtokra.Abszolút biztos,nem ezért veszítettetek.Jó,tévedett.De emellett nektek nem volt egy épkézláb befelyezett támadásotok,kapura nem lőttetek.Illetve félidőnként egyszer-kétszer.Ellenben (ha jól emlékszem)a kapunk előtt háromszor is feldobtátok magatokat,ahelyett,hogy a direkt góllövésre törekedtetek volna.Ha már Bede:Lipcsei egész meccsen dumált,reklamált neki.Lakos csak Nagylacit négyszer kaszálta el,mint a répát.Na ,de ezt hagyjuk is mert ez csak sárdobálás.Ez meccs nem a bírón ment el.
Balázs!
Lehet abban valami,hogy a NS a fradi háziújsága,mert Lacika második góljáról a Szines Sport ezt írja:
"Az 58.percben Vasas végzett el balról szabadrúgást,a hosszú oldalon Gera mellől Győri fejelte középre a labdát,amely előbb Lakos,majd Nagy László kezére pattant(vétlen volt mindkét játékos kezezése),majd végül Nagy combjáról Vámos lába között a kapuba került."
Ez a realitás.Aki nem vak ezt látta.
Rósa a sérülése óta nem az igazi.Sokkal többre képes.Nagy szüksége van a csapatnak az ő munkabírására,harcosságára.Most még nem meri magát úgy odatenni.
Károlyit nagyon sajnálom.Nem értem ezt a féle Garami pedagógiát.Nem is oly régen ezt megcsinálta Erőssel és Nagylacival is.Következő meccsein aztán hogy merjen megcsinálni egy cselt, vagy a rememegő lábaival miként fogja értékesíteni az esetleges ziccerét?
Kenesei egyenlőre nagy csalódás.Nem csak a kihagyott helyzetei miatt,hanem mert keveset vállal magára.Mi lesz később, ha megmelegszik?
mash Creative Commons License 2000.08.06 0 0 170
MIért nem lehet elismerni, hogy bedegeci kétszer is súlyosan tévedett a kárunkra!!!!
A TV felvétel ezt bizonyítja!!!!
Előzmény: Gozo_d (169)
Gozo_d Creative Commons License 2000.08.06 0 0 169
Tudod Te is Balázs az NS a Fradi háziújsága.
Előzmény: Cseszregi Balázs_d (168)
Cseszregi Balázs_d Creative Commons License 2000.08.06 0 0 168
Lenyomtuk a Fradit, mint a bélyeget és ez a lényeg! Most végre jól is játszottunk. Nagy Laci második gólja talán szerencsés volt, de ha nem megy be akkor 11-es. Arra azért kiváncsi lennék mit látott az NS újságírója a második gólunk előtt, amiért szerinte nem kellet volna megadni. Nagy Laci kezér talán rápattant a labd, de teljesen vétlenül, míg előtte a tetü Lakos beleütött, csak ezt valahogy nem látta a "tisztelt" újságíró úr. Rósa játéka nekem tetszett és most úgy hiszem helye van a csapatban. Kiváncsi leszek, hogy játszunk Szombathelyen? Remélem ez nem csak egy kiugrott eredmény volt,hanem állandósítjuk ezt a formát. Megjegyzem Csiszár nagyképű NS-nyilatkozata után, már éreztem, hogy vabn esélyünk. Sőt az a véleményem, hogy az FTC játékosállománya semmivel nem jobb a miénknél és ez most be is bizonyosodott. Kenesei előbb-utóbb betalál és akkor még jobbak leszünk.

Hajrá ETO!!!!!
Ui.: Hol vannak most a nagypofájú soproni "barátaink"? Sztárcsapatuk villámrajtot vett. :-))))

VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.06 0 0 167
Persze gratulálok, ez szép volt. A csapat mellett edzőtök is szimpatikus (naná!), kívánom, hogy maradjatok bent.
Mr. Jabba_d Creative Commons License 2000.08.06 0 0 166
Ja, koszi mash, ki van uritve a postafiok. Legyszi kuldd ha tudod.

Udv,

Előzmény: mash (165)
mash Creative Commons License 2000.08.06 0 0 165
Sajna közünk nem volt a meccshez.
Azért ez a Bede egy állat!!!

A 11-est miért nem fújta be??????
Sajnos nem ezen múlt!
Kibaszott szarok voltunk!!!

Utána a Lipcsei elég eszetlenül/tébulyoltan játszott!
Jabba csináltam képeket, majd elnyomom ha kicsit jobb kedvem lesz.

Mr. Jabba_d Creative Commons License 2000.08.06 0 0 164
Gabo_d, koszi a beszamolot!

Ez a Rosa gyerek szerintem ( 1 eve lattam utoljara, tehat nem tudom milyen lehet most ) nem ugyetlen, jol cselez, jol vedekezik es eroszakos, csak a kapu elott esik panikba sajnos.

Nagyon orulok a Nagy Laci sikerenek, mar 2 eve is nagy tehetseget lattam benne. Az a korosztaly sikeres volt!

Ez a buzi Herceg meg most hogy elment sorra rugdossa a golokat! Haragszom ra!

Előzmény: Gabo_d (162)
biancoblu Creative Commons License 2000.08.05 0 0 163
Nagy csoda történt a mai meccsen! Garami megmozdult, sőt még kiabált is! Ilyet persze egyáltalán nem szokott, de a kivétel erősíti a szabályt!

HAJRÁ MTK!!!

Gabo_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 162
"EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON..."

Sikerult megutni a fradit.Akkor beszamolnek en mit lattam a helyszinen.Nezoszam 7642 korul.Gyori reszrol max 100 fo,folfele kerekitve.Az jatek osszekepet tekintve konnyen lehetett volna 6-1 is a vege.Gyalazatos helyzetkihasznalas mellett gazoltunk at a fradikan.Fiaink sorra dolgoztak ki a helyzeteket,egy az egyben tobbszor vezettek ra a kapusra,mint tavaly osszesen.(Ezt gondolom lattatok a TV-ben vagy a helyszinen,de Mr.Jabba szerintem nem)Ketszer vitte one-in-one Rosa,es ketszer Kenesei.Nagy Laci elso golja elmenyszamba ment,en azt hittem megpattant egy picit,de a kivetiton ugy lattam nem.O volt az elso,aki nem akarta a borbogyot a golvonalig cipelni,hanem el merte loni.A gol utan is voltak helyzetek,de egy 10 percre a pestiek magukra talaltak.A kiallitas jol jott,ha higgadtabbak vagyunk,akkor amint mondtam,kiutes a vege...Aztan Horvath Peter elso kapunk elotti keveredebol golt ert el.A masodik felidoben egy meg nem adott Kenesei gol,egy Nagy Laci szemfules gol(malac),es egy a bajnoksag golja trofeara palyazo gol.A fradi eleg gyengus volt.Ecceruen keine helyzetuk volt.

Amit en eszrevettem,megjegyeztem:
-Olyan a csapat,mint aki a fel oldalara lebenult.A bal oldalunk impotens.Vasas gyenge,bar a gyozelem fenyeben minden szebb,de igy is azt mondom nem jo a srac.Se esze,se tehetsege,csak egy gep.Fantazia semmi.
-Ha lehet Vasast uber-elni,akkor Rosa kolleganak sikerult.Gyerekek!Most komolyan mondom,hogy elzavarnam a klubtol,ha tehetnem.Lehet,hogy tud cselezni,biztos penge,de a RABA-banolyan ne jatszon,aki osszefossa a bokajat,amikor kap egy szoktetest,amire a kapus is kimozdul.Ugyanis azt a lasztit nevetve elerte volna,csak Rosa nem a labda iranyban futott,mert megijedt a kifuto haloortol,akinek sansza sem volt elerni a zsugat.
Egy verszegeny,gyenge gagyi ember.
-Jozsi ba ismet bizonyitotta,hogy pedagogiai erzeke egyenlo a nullaval.Behozta a Karolyit,egy fiatal gyereket,ahogy elneztem.A Rosa helyere allt be,es kemeny negyed ora mulva lekapta.A fiu onbizalma elegge padlon lehet emiatt.
-nem tudom hova tenni a fradiszurkolokat.Kiegyenlitettek,es abban a minutumban,tehat meg a gol felkialtas folytatasakent,egybol mindenki a fa*zopo ujpestet kezdte el enekelni.De nem am a kemenymag am,hanem minden szektorban.Nem a sajat csapatukat biztattak volna ujabb golokra,hanem...allealleallealleooooo....
A labdaszedo gyerekek,akik kevesebb,mint 10 gyertyat fujhattak el a tortan az utolso szuletesnapjukon,pedig a vendeg szektor elott allva szidtak a Gyort. Naciztak,zsidoztak, parsztoztak,ciganyoztak...Csodalom,hogy Bede sporttars nem szakitotta meg a meccsezest.:-)
-a rohamrendorok kiseretek ki minket a szektorbol,miutan kiurult a stadion.A szobor elott vittek minket at a parkolohoz.A kijaronal allt Keller(killerRomanek),kisAlbert.

Meg annyit:
-hogy volt pacsizas,miegymas,kozben nehany suhanc fradista a racsoknal kiabalt,mutaogatott,az ilyenkor szokasos dolgokat.
-Holnap valoszinu az NS-ben lesz Nagylaci riport,mert ott beszelgetett egy ujsagiroval,aki lelkesen jegyzetelt.

Na,ennyi volt,szep volt,es igaz volt...
Lehet,hogy bentmaradunk?
Jozsi ba folebredt?
A valasszal azert varjunk egy hetet...

Udv,Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

Kola Creative Commons License 2000.08.05 0 0 161
Éreztem, hogy meglesz.
Nagyképű Fradi ellen mindig jó játszani, Csiszár erre képes.
Nagy Laci szenzációs, bárcsak mindig így játszana.
Egyedül ez a védelem, Vasas nem mer jobb lábbal labdába érni, Bognár körülményes, és Győrinek sem ez az igazi posztja. Talán ha Stark felépül.
NADE:Lényeg hogy ismét sikerült megverni a Fradit.
Csak Szombathelyen is így menjen, utána meg jöhet az addigra már kiesőnek kijelentett Sopron.
Kola
Hajrá ETO!!
Előzmény: Utéreszaró Árpád (159)
Mr. Jabba_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 160
Kosz, Arpad, igazan sportszeru vagy.

Nem ertem, Lipcsei tenyleg nagyon szar? Fizikailag vagy jatek teren? Hiszen mindig annyira hajtott a Fradiert... Es a dragoner? Hiszen o is jo volt...

Előzmény: Utéreszaró Árpád (159)
Utéreszaró Árpád Creative Commons License 2000.08.05 0 0 159
Nagyon gyenge meccs volt, nektek volt 6 helyzetetek, nekünk 2.

:-(

Lipcsei tragédia, Csoknyai szintén,Dragoner eszetlen, Vámosi semmi különös, Vén erőltetett.

Kenesei balf@sz, Nagy szerencsés.

Nem szívesen, de gratula! :-)

Előzmény: Mr. Jabba_d (158)
Mr. Jabba_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 158
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!_))))))))))))))))))))))

Oromom hatartalan!!!!!!!!!!!!

Megvertuk a Fradit!!!!!!!!!!_)))))))))))

Jol kezdodik a nap!!!!!!!

Valaki legyszi szamoljon be szurkoloi szemmel az esemenyekrol!!!!!!!_))))))))))))))))

Előzmény: Mr. Jabba_d (135)
Kertlay Z. Creative Commons License 2000.08.05 0 0 157
Fogadjatok gratulaciomat!

Zozo.Hajra Ujpest.

Előzmény: Gozo_d (156)
Gozo_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 156
Nahát még vannak meglepetések.Gratulálok minden játékosnak,de a félidei kritikám továbbra is él.
Csiszár eddig az egyik kedvencem volt,de most már látom,hogy egy alattomos geci.Méltó párja a Petikének.Remélem a fagyiban is elcsalja majd a játékot,mint itt Győrben a tavasszal.
Kenő meg végre belőhetné a helyzeteit.Remélem igy folytatjuk továbbra is,mert hamarosan a nagy száju soproniaknak kellene meglepetést okoznunk.
Zotyó_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 154
1-3. VÁLTSÁL CSATORNÁT, FRADISTA VÁLTSÁL CSATORNÁT...
Zotyó_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 152
Knézy a sokadik győri ziccer után már nem bír az idegeivel: 25. félidő a 2. félidőben!!!
Zotyó_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 150
1-2 BAZDMEG!!!!
SZOPJON LE MINDEN FRADISTA!!!
Zotyó_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 149
Szeva StrongMan26!

Itt nyomják nagyjából élőben a meccseket:
http://www.sportforum.hu/nb1.asp?c=elo

Zotyó_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 147
A Knézy saját bevallása a 8 100% -os győri helyzet, ezek után már azt hiszem nem kell kommentár... Hánynom kell a FTC-tól... Kiegyenlítenek: Knézy 10 emberrel dobbant a Fradi szív... Azóta megvolt a 9. NO COMMENT.
Zotyó_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 146
1-1 a félidő, de 0-6 lehetne...
Gozo_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 144
Posza,Vasas,Bognár=CSŐD
Röhej!Ezeket a pesti majmokat most kitömhettük volna.Igy meg igen nehéz lesz.
bede meg egy csaló geci!Egy oldaluan fúj a fagyi javára.
Boci __Barna Creative Commons License 2000.08.03 0 0 143
Hi all!

Most olvastam az NS-be hogy szombaton a BEDE fog vezetni nektek! Fogadjátok őszinte részvétemet! Az biztos hogy nem nektek fog fújni! Lelkileg próbáljatok rá felkészülni mert én a mai napig nem tettem túl magam amit itt Pécsett művelt! Végülis két kiállítást elnézni és két lesgólt megadni télleg apróságok...Na és arra ne is számítsatok hogy a JT bármit is fog a meccs után csinálni! Minálunk Bucit eltiltották egy meccsre pedig teljesen tisztán szerelt......

Hajrá Pécs Hajrá VIDÉK és vesszenek a pesti zsidó bérencek!!!!!

-King Creative Commons License 2000.08.02 0 0 142
Barataim!

Az NS megszelloztette az NB1-es csapatok koltsegveteset, gondolom olvastatok a cikkeket. Amennyiben a kozolt adatokat hitelesnek fogadjuk el, akkor levonhatunk par erdekes kovetkeztetest.

Tehat: alapvetoen 3 kategoria van:
"gazdagok" (>400M): FTC, MTK, UTE
"kozep" (300-240M): ETO, Dunaferr, Vidi, Tbanya, Debrecen, Vasas, Kispest, Sopron
"szegenyek": (<180M): Zete, Nyiregyhaza, Pecs, Hali, Kanizsa

Az, hogy a tervezett koltsegeket a klub tenyleg kifizeti-e, nyilvan a bevetelek (szavahihetoseg, stabil anyagi hatter), illetve a klub altal elert eredmeny (premiumok osszege) is befolyasolja.

Az, hogy az ETO a 3 gazdaggal nem kelhet versenyre esetleg ertheto, de miert folyik sokkal tudatosabb csapatepites az azonos anyagi korulmenyek kozott elo Dunaferrnel, vagy Vasasnal?
Es hogy lehet, hogy a kozepkategorias kluboknal ugyanannyit keresnek a jatekosok, megsem kenyszerulnek oket veg nelkul kiarusitani? (Sot, a Vasasnal, a Dunaferrnel, erositesre is futja)

A stadion felujitasara nem koltunk, uj jatekos igazolasara nem koltunk, a jatekosok fizeteseit megnyirbaljuk (persze igy se halnak ehen!), akkor hova lesz az a penz, ami nalunk meg mindig 60M-val tobb, mint a MATAV-nal?
Na erre valaszoljon valaki, aki tud...

PG23_d Creative Commons License 2000.08.02 0 0 141
Szia WéGé!

Elnézést kívánok a helyesírási hibáért, de talán érthető hogy nehezen áll rá a kezem Győrt kisbetűvel írni, még melléknévként is. :-)
Mi hatan megyünk Sopronból, még nem tudom hova lesz jegyünk (b.nőm kb. most shopingolja), de valószínűleg megkereslek.
Közröhely tárgyát képező kettes számú kedvenceimről én is hallottam :-), remélem azért gyorsan kilábalnak a hullámvölgyből!

Hajrá ETO!!!

Előzmény: Wégé (140)
Wégé Creative Commons License 2000.08.02 0 0 140
Ami azt a kérdést illeti, hogy hány Győri lesz a fradi meccsen szerintem csak egy, és lehet, hogy az is kezdő lesz a csapatba. Viszont, hogy hány győri lesz ott a meccsen nem tudom megjósolni, de szerintem ismerve a jelenlegi érdeklődést a csapat iránt (lásd Kispest ellen 2.000 néző) nagyon kevés.

Jegyeket lehet még kapni a mai meccsre, ráadásul kellemes meglepetés, hogy nem is olyan húzos az ára (1.000-1.200). Az előzetes hírek szerint úgy 10.000 néző lesz. Ha valakit érdekel én a IX. szektorban leszek a barátaimmal ( ha szemből nézzük a játékoskijárót, akkor a kijárat mellett jobbra fennt).

Ami érdekes hír még, hogy a Sopron (amelynek képességeit soproni "barátainktól" ismerjük) sikeresen kikapott a nemzetközi mezőny élcsapatai közé számító Kistarcsa együtesétől 3-1-re a kupában.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!