Keresés

Részletes keresés

bala Creative Commons License 2000.07.20 0 0 117
Keneseinek én is örülök,de csak ha komolyan fogja venni az itteni játékot.A múltban volt már példa az ellnkezőére is(Véber,Hámori)Mondjuk elég linkóci gyerknek néz ki, de reménykedjünk.Ferencziért nem kár egy nulla erkölcsileg meg -0(bár erkölcsről egy focistáról..)Hercegről annyit hogy egyik legbénább gyerek volt az ETO ifikben,csak futni tudott.Sose szerettem!A többi távozót se nagyon sajnaálom talán Salageant kivéve (bár ő meg rutinos (lusta))
Kiesésről semmiképp se beszénék ezután!
Előzmény: -King (116)
-King Creative Commons License 2000.07.20 0 0 116

Hipp-hipp hurra! Kenesei jol jott... (remelem mar biztos a dolog!)

Pityu! Ha ugy nezed a dolgot, hogy Kenesei es Herceg ugyanazon a poszton jatszik, akkor maris nem olyan nagy kar a Mikiert. Rendben, gyorsnak gyors volt, de golt loni azt nemigen tudott, nekem nem tartozott a kedvenceim koze.

Mostanaban eppen azon gondolkodtam, hogy az a legnagyobb baj a csapattal, hogy nincs egy igazan markans, technikas, jo jatekosunk (lehetoleg kozeppalyas), aki a szabadrugasokhoz, 11-esekhez odaallna. Most itt van Kenesei, aki nem csak jol cselez, gyors, es goleros, de jol rugja a szabadrugasokat is.
En nem tudom az MTK mit lat Ferenciben, de oriasit hibaztak, amikor ebbe a cserebe belementek.

A tavalyi csapathoz kepest a vedelem es a csatarsor is ugy tunik erosodott, mar csak a kozeppalyasokon mulik, es nemhogy a kiesesrol nem kell mar beszelni, de akar az elobbrelepes sem lehetetlen.

Ami Kellert illeti, semmi szukseg nincsen ra. Egy ketballabas favago, ugyanugy jarnank vele, mint Pinyovel, ha nalunk jatszik, akkor mar nem elvez fradista biroi vedelmet, minden meccsen ki fogjak allitani.

Előzmény: Pityu ETO (115)
Pityu ETO Creative Commons License 2000.07.20 0 0 115
Szóval tuti a Kenő?
Helyes, egyből jobb a kép.
Vegyük csak sorba: tehát elölről elment a ferenczy, meg a Miki. Utóbbiért kár, mert bármennyire is vak, elférne nálunk. Jött a Kenesei meg ez az új srác. Szerintem elöl nem gyengültünk, más kérdés, hogy erősődtünk-e. Bal oldalon viszont a Selegeant jelenleg senki sem képes pótolni. Ráadásul elment a Bau (tüdő...), meg a Csiszar játéktudása is hiányozni fog. (Ha ő a fradikában akar játszani, hát menjen, bár már megbánta :)). Középen gyengültünk, túl nagy a teher a fiatalokon, ráadásul minőségi cserénk nem is nagyon lesz. A Győrire nagy szükség van! Hátul viszont acélosodtunk, ha a Starek végül tényleg marad. Ennek a csapatnak tényleg van reális esélye a bentmaradásra.
Ez a 3 "új" ember (Starek, Kenesei, Majchrovic) egész feldobta a hangulatomat.
A Keller érdekes eset. Nem tudom nem őreg-e, másrészt nem szimpatizálok az egykor Ftc mezben szaladgálokkal, bár ha jobban belegondolok a Vámosit is egész megszerettem egy év alatt. Kiváncsi vagyok a fejleményekre.

HAJRÁ ETO!

ui:Én a Somogyit egyáltalán nem hiányolom.

domi_gyor Creative Commons License 2000.07.20 0 0 114
"Józsi bácsival ismerjük egymást, hiszen az MTK-ban az ő edzősége idején lőttem eddig a legtöbb gólt, pontosan tizennégyet, egy bajnoki év alatt. Úgy érzem, Győrött bíznak bennem, és mindenkinek meg akarom mutatni, hogy érdemes is hinni bennem."-Kenesei Krisztian, Nemzeti Sport.
Errol van szo, ugye? Szoval, akkor az ismerettseggel sincs gond =) szerintem nem lesz nehez megszerettettnie magat a szurkolokkal, csak neheny gol kell :)
Mi is _NAGYON_ bizunk benne!
Es remelem az 1 oktoberben meg majd az MTK vezetoi fogjak a fejuket, hogy milyen rosz cseret csinaltak, mert hogy a ferenczynel jobban fog jatszani az tuti...
"Majchrovics Zoltán teljesitmenye meg elnyerte a Garami Jozsef tetszeset"- akkor csak nem lehet olyan gyenge? ha jol nezte :)
A Kellerrol mi a velemenyetek? Csatarunk akkor mar van 3 csapatra valo, hatra meg elferne valaki...
Remelem igy mar senki nem gondol a kiesre!
Hajra ETO!
Előzmény: domi_gyor (113)
domi_gyor Creative Commons License 2000.07.20 0 0 113
Na igen! Most mar bent van a Sportban is, ugyhogy mar nincs visszaut! nagyon kellett, csak nehogy csodbe menjunk, mert fizetnunk kell, vagy o is max250e? mind1, nagyon jol jartunk vele, szerintem ha rendesen jatszik akkor az also dobogorol eloreleptunk a csoport kozepebe...mar csak a kozeppelyaval kene csinlani vmit, a vegen meg jo csapatunk lesz =)

hajra ETO!
Kenesei-Balla-Vayer

Előzmény: Zolika_d (112)
Zolika_d Creative Commons License 2000.07.19 0 0 112
Örülhettek!!

Kenesei 1 évig az ETO-ban folytatja...:-(((

Zolika
Hajrá Loki!

Zolika_d Creative Commons License 2000.07.19 0 0 111
Sziasztok!

Ti tudtok vmi biztosat Keneseiről? Csak azért mert a Lokisták is, és látom Ti is olyan híreket kaptok, hogy Debrecenbe/Győrbe megy. Én folyton azt olvasom, hogy már csak Várszegit kell meggyőzni, mert Kenő nagyon szeretne Debrecenbe jönni, vele már meg is egyezett Makray. Nektek meg ott az Rtl Klub biztatónak... Most akkor mi van?! 3nap múlva indul a menet, nem kéne már dönteni vki(k)nek?

Zolika
Hajrá Loki!

ui: Asszem, Ferenczi miatt Ti vagytok fórban, de még mi is reménykedünk!

domi_gyor Creative Commons License 2000.07.19 0 0 110
hm...
azert meg remenykedunk...
de ha majd lesz 100%os infod akkor lecci ird meg...
bar asszem holnap legkesobb kiderul...
Előzmény: kisbandy-KA (109)
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.07.19 0 0 109
Domi!
Nem én találtam ki,egy olyan sráctól hallottam,aki a klubbnál dolgozik.
Ismétlem,Kenő nagyon kellene.Bár csak a hír fals lenne.
Pestet nem láttam már régen,az infóm az ,hogy egyenlőre nagyon gyenge.
domi_gyor Creative Commons License 2000.07.19 0 0 108
Sziasztok!
En most irok eloszor ide.

Az RTLKlub hiradojaban a Kenesei azt nyilatkozta, hogy jon gyorbe! Ha a Ferenczy helyett jott, akkor nagyon jo csere =))) igy par helyet elorebb lephetunk a tabellan: akar 6.-ak is...
kisbandy, te honnan veszed hogy nem jon? ne rontsd mar el a kedvunket!
Mit tudtok a tobbiekrol: Kiser,Gyori
A Pest mikor tud jatszani?

egyebkent a roman srac jobb lesz a ferenczynel?

Hajra ETO!
kenő nelkul mi lesz?

Előzmény: kisbandy-KA (107)
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.07.19 0 0 107
Pityu!
Szerdahelyen láttam a román srácot,kb. 65 percet kapott ,ez idő alatt talán ötször-hatszor találkozott a labdával.Ránézésre 5-6 kg. súlyfeleslege van,az erőnléte nagyon gyenge.Képességei jónak tünnek,de óriási lemaradása lehet.A bajnokság kezdete előtt pazarlás lenne leigazolni.Több meccs elmenne rajta.

Most hívott egy barátom,biztosra mondja,hogy sem Kenő,se a román nem kerül hozzánk.Pedig kenesei nagyon kellet volna.

Mr. Jabba_d Creative Commons License 2000.07.19 0 0 106
Kenesei - Balla - Vayer csatarsor! Ez igen!

Ha Somogyi maradt volna, az elso 2 kozott volnank igy!

Gozo_d Creative Commons License 2000.07.19 0 0 105
Utolagos okoskodásnak tünik,de biztam benne,hogy Kenő ide kerülhet egy kis jóindulatu "zsarolással"
Ferenczi ügyben.
Most már csak az a kérdés egy-két nap alatt,hogy illeszkednek bele a mi Józsi bácsink elképzeléseibe.
gozo
robi25 Creative Commons License 2000.07.19 0 0 104
Majchroviccsal jól jártok. Egy éve nálunk volt próbajátékon - Nyíregyháza - sokáig úgy is volt, hogy ide igazol, de aztán mégis elküldték, és úgy került Békéscsabára.
Pityu ETO Creative Commons License 2000.07.19 0 0 103
Na csak vannak jó hirek!
A Kenesei tényleg erősítés.
Kisbandy!
Te láttad ezt a Majchrovicsot, milyen? Amugy az Orossra visszatérve mindig is mackós volt, de lassúnak nem lassú, a labdával meg tud bánni.
Aki megy az ankétra esetleg az irja már le mi volt.
HAJRÁ ETOOOOOOO!
HAJRÁ GYŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐR!
Előzmény: parmalat (102)
parmalat Creative Commons License 2000.07.19 0 0 102
Erősítés a hajrában
ETO FC: Kenesei, Majchrovics igen, Keller talán!

Az utolsó pillanatokban mégiscsak igazolt az ETO FC. A felkészülés kezdete óta csak távoztak Győrből a játékosok, s a vezetők elmondták, nincs pénz új játékosokra. Tegnap azonban fordult a kocka, hiszen két csatárt is szerződtetett a zöld-fehér gárda.
Az egyik támadó az MTK Hungáriából érkezik. Az egyszeres válogatott labdarúgót, Kenesei Krisztiánt a múlt héten tanácsolta el az MTK, s sokáig úgy nézett ki, Kenesei Debrecenbe igazol. Végül azonban egy évre kölcsönbe a Győri ETO FC-é lett a játékos.
Ugyancsak egy évre került a győriekhez – végleg – Majchrovics Zoltán, aki az elmúlt héten érkezett a gárdához. Jó benyomást tett a szakmai vezetésre a legutóbb Békéscsabaán szereplő futballista, ezért neki is szerződést kínáltak.
Lehet, hogy ezzel még sincs vége az igazolásoknak, mert Győrött edzett a Franciaországból hazatért egykori ferencvárosi Keller József. Az ő szerződtetése is legkésőbb ma eldőlhet.

-King Creative Commons License 2000.07.18 0 0 101
Ezt az osszeallitast nezegetve elgondolkodtam azon, hogy vajon a Szarvas Janit nem kene-e visszahozni meg egy evre.
Gondolom sok penzbe nem kerulne.
Előzmény: kisbandy-KA (100)
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.07.17 0 0 100
A NEMZETI SPORT (havasréti) által megadott kezdő csapatra nem szabad adni,mert az még mindíg leragadt,a Sütöri-Balla csatárkettősnél,v.mint Kisert játszatja a középpályán.Mivel láttam egy pár elök.meccset,ezért a mai SZINES SPORT által közölt kezdőt látom valósnak:
POSZA-BOGNÁR,BÖJTE,STARK,VASAS-MRACSKÓ,GYŐRI,ERŐS,
-NAGY,RÓSA-BALLA.
Pityu! Tény,hogy Oross már több gólt szerzett,de a pályán látva sajnos még így sem tud meggyőzni,hogy helye lenne a kezdőben.Nem elég dinamikus,lassúnak tünik.Mintha alacsony lenne a vérnyomása.Sokkal többet kellene dolgoznia.

Sokat zsörtölődöm,de nagyon várom már a rajtot.
HAJRÁÁÁÁÁÁÁ ETÓÓÓÓÓÓÓÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bala Creative Commons License 2000.07.17 0 0 99
Szerintem ez a kezdő cspat viszonylag korrekt.Csak akkor lesz baj ha valaki megsérül (kik lesnek a cserék????)és a csatárposz igen igen kérdőjeles.Ballának nemhinném hogy kijön a lépés,Sütöri egy vicc,Oross szintén (bár őt még nemnagyon láttam jáccani)Vayer meg sérült
Előzmény: Pityu ETO (98)
Pityu ETO Creative Commons License 2000.07.17 0 0 98
Ezek a fehérváriak megint pofáznak, de inkább rájuk hagyom, nehogy azok is rátelepedjen a topicunkra.
Ha valaki megy az ankétra az majd tájékoztasson mi volt, sajna nem leszek Győrben. Megkérdezhetné a szakmai irányítót és az edzőt egy személyben, hogy melyik az a két csapat amelyiket az ő hozzáértése szerint megelőzhetünk a bajnokságban.
Számolja valaki az Oross Marci hány gólnál tart az előkészületi meccseken? Kiváncsi leszek a kezdőbe befér-e majd.
Apropó: van valaki aki megtudná mondani, hogy az őreg milyen felállású csapattal kezd a nyírség ellen? Egy komoly nyereményt megérne aki eltalálja. Ne felejtsétek el kivenni azokat a játékosokat, akiknek a nevei épp akkor nem fognak a mester eszébe jutni, és emmiatt nem játszhatnak.
Persze nagy kérdés, hogy a Strek meg a Balla felépül-e addig, de szerintem igy néz ki:
POSZA,- BOGNÁR VÁMOSI STARK (BÖJTE) VASAS ,- MRACSKÓ GYŐRI ERŐS NAGY ,- SÜTÖRI BALLA (?)
Kiser?, Pest? és persze Oross?
Gozo_d Creative Commons License 2000.07.16 0 0 97
A mai NS valami Marchovic-ot emleget csatárként.Ez most valami új,vagy Garami ismét szembe köptew magát?
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.07.15 0 0 96
Most értem haza szerdahelyről,ahol játszott a csapat edző meccset.
Kikaptunk 2-0-ra.Azt hiszem ez mindent elmond.Emlékeztetőül,csütörtökön ugyan itt a vidi 1-1-et játszott.
Röviden a meccsről:Kb.65-35 % arányban nálunk volt
a labda.Az első félidőben a kaput nem találtuk el.Igaz nem is nagyon próbáltuk.
Két kontrából két gólt kaptunk.A másodikban Erő és Nagy kihagyott három nagy ziccert.A középpálya egy nagy O.Egyedül Mracskó nyújt elfogadhatót.Éket
egy új románnal akart játszatni Garami,aki még az ETO-ban játszó Ferenczinek is csak csókolmot kö-szönhetne.Szóval,ez a csapat csapat még nem az a
csapat...
bala Creative Commons License 2000.07.14 0 0 95
Első három:Dferr,Fradi,Tatabánya mer Dfrerrnél még van lendület, Fradit odanyomják,Tbányán ha marad még pénz akkor talán ott lesz.
De a maradék csapatoknál bármi lehet.Mondjuk legvalószínübbnek az utolsó három helyre a Hali,Kispest Nyegyházát tartom.
Előzmény: Pityu ETO (93)
bala Creative Commons License 2000.07.14 0 0 94
Első három:Dferr,Fradi,Tatabánya mer Dfrerrnél még van lendület, Fradit odanyomják,Tbányán ha marad még pénz akkor talán ott lesz.
De a maradék csapatoknál bármi lehet.Mondjuk legvalószínübbnek az utolsó három helyrea Hali,Kispest Nyegyházát tartom.
Előzmény: kisbandy-KA (91)
Pityu ETO Creative Commons License 2000.07.14 0 0 93
Jól van, látom a többség optimista, egyetlen győri sem rakta kieső helyre az ETO-t. Ez így is van rendjén, legalább mi legyünk optimisták. Ami a Soproniakat illeti biztos, hogy kipukkadnak majd, de szerintem a kezdeti lendülettel még idén bennmaradnak. (bár azt megnézném ahogy a dodó kezdeti lendülettel felszántja a pályát :). Persze arról is meg vagyok győzödve, hogy ha még elöttünk is végeznek ellenünk pontot nem szereznek. Persze Livernek igaza van, majd ősszel eldöl.
Viszont a kérdésem még mindig áll: tudja valaki, hogy kivel játszik majd a továbbiakban az a két csapat amelyik kiesik?
Liver Creative Commons License 2000.07.14 0 0 92
Azt hiszem felesleges az ETO / Sopron esélyeket tovább latolgatni. A döntő szót úgyis a csapatok mondják ki. Még azért annyit, King, ha tényleg a Salagean lenne az egyetlen épkézláb igazolásunk, akkor is legalább olyan csapat vagyunk mint a többi (ETO, Kispest, Hali, Nyírség), mert azért az előző idénybeli csapat is főleg első osztályú játékosokból állt. Csak k*rva szar edzőnk volt (Róth). Na mindegy, októberben okosabbak leszünk.
Előzmény: -King (86)
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.07.13 0 0 91
1.Dunafer,
2.Tatabánya,
3.FTC,
4.ETO,
5.Hali,
6.Sopron,
7.Nyiregyháza,
8.Kispest.
-Úgy tudom a brazilokat nem a hali fizeti,hanem
egy bizonyos pesti csoport vitte őket oda.Nagy
pénzt akkor akasztanak le belőlük,ha sikerül nyu-
gatabbra tovább adni őket.Ha tényleg olyan jó já-
tékosok,akkor sajnos sokáig nem élvezhetjük soká-
ig szambájukat.
-A NS-ban az ETO-val kapcsolatos cikkeket,így az
összeállítás tervezetet is a havasréti(vagy mi a
neve)nevezetű tollforgató írja,aki csak a hasára
üt és a saját elképzeléseit veti papírra.Most legutóbb is az ő fantáziájának a szüleménye volt
(amit a NS-ban meg is jelentetett)a Ferenczi-
Kenesei csere is.Az elmúlt szezonban szinte minden
tudósításában összekevertea Balla,Vayer,Nagy hár-
mast.Képtelen élőben felismerni őket a pályán.Na
róla csak ennyit.

Gozo_d Creative Commons License 2000.07.13 0 0 90
Ma halottam,hogy Bambi mégis marad.Igaz lehet?
Egyébként a soproniak ellen akármilyen összeállitásban de győzelemre kell játszani.Igen nagy a szájuk.Egyébként ha nem lesz náluk eredmény a MATÁV ott hagyja őket.Lásd pécsi férfi kosarasok...
macika.fly Creative Commons License 2000.07.13 0 0 89
1, Dunaferr
2, Fradi
3, Lombard
4, Haladás
5, ETO
6, Kispest
7, Sopron
8, Nyírség

Nem tudom hallottátok-e, de a gyenge anyagi helyzetü Szombathely már vett 2 fiatal brazilt, akiket már volt szerencsém látni. Ezért tettem a Haladást 4. helyre! Söt, most még egy harmadik brazilt is kinéztek maguknak...

barca8_d Creative Commons License 2000.07.13 0 0 88
Miért nincs mostanában az NS-ben a várható kezdőben Győri Jancsi?
Minden meccsen játszik, és tudtommal nem adja el a Győr az MTK-nak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!