Keresés

Részletes keresés

gg_ Creative Commons License 2000.08.22 0 0 281
Hali!
Miattam aztan legkozelebb is gyozhet a sopron, ha meg akkor is elsok leszunk, ok meg... meg anyagilag is jol jott szerintem, hiszen most annyi penzunk szerintem hogy az eslo helyen forduljunk, boven megelegednek 3-4.hellyel is...
Egyebkent a lombard ellen nem kell felni, hiszen TVs meccs, es azok eddig bejottek =) az Urbanyi kollega elintezhette volna, hogy ne ez legyen a tvben.. :)
Divatdrukkerseg-ultrasag-miegymas?
szerintem az ultrasagra a _NAGY_ tobbseg szarik, mert egy ertelmes ember is szeretheti a focit, es lehet kedvenc csapata, es meg ki is mehet a meccseire annelkul, hogy szetdontetne a keritest, vagy a masik csapat "ultrait" akinek errol szol azt tudom sajnalni, eleg ures elete lehet...
itthon egyebkent meg a atlag szurkolobol is keves van, nemhogy ultrabol...
itthon 1-2cspatot leszamitva meg ezeket a hatalmas stadionokat sem tudjak megtolteni.
barmelyik csapat nyerhet ugy bajnoksagot, hogy 3-4ezernel tobben kimenjenek a meccseikre...
A fradi mellett szerintem gyor az ahol, ha van mar egy kis eredmeny akkor kimennek a nezok es egy dobogo koruli eredmennyel 10fole lehet vinni a nezoszamot, aminek azert mar van hangulata, ultrak ide,vagy oda...
bar ez kulfoldon nem igy mukodik, ott akkor is szurkolnak, ha szarban van a csapat, soot
igaz, igy mar az is tekintheto divatszurkolonak, aki akkor megy csak ki amikor jol megy a csapatnak, pedig arra nem kotelezhetnek senkit, hogy szart nezzenek es csak bosszankodjanak...
szal akit erdekel az ultrasag az oruljon neki, de a tobbieket hagyja beken, amig ki nem novi...

azert egy dunaferr szintu 20ezres hangulatot meg tudnek szokni, regi szep emlekeket idezett fel, az a sok ember...

azert ez a 2 hazai meccs nem lesz olyan konnyu, foleg a leviben nem nagyon bizom, a starkek meg szerintem mar jo lenne ha jatszananak, nem csak alibi meccseken... a pestroland meg amilyen szerencsetlen innen megy nyugdijba serulten...
a brazil csavoval mivan, lattam jatszott a phalma ellen, akkor marad vegleg???

a levi remelem hamar bemelegszik, a zsolti meg meggyogyul jol, mert szimpatia ide vagy oda jool vedett...

idegenbeli tvsmeccsekkel meg akarmi is lehet...:)
hajra ETO!

Előzmény: Mr. Jabba_d (280)
Mr. Jabba_d Creative Commons License 2000.08.22 0 0 280
Liver!

Te egy tipikus szaros divatdrukker vagy. Remelem a 8 altalanost a nagy szellemi szinvonaladdal sikerult elvegezned. Vagy nem? Szanalmas parasztok vagytok minden. De nem baj..-)))) az adotok nekunk dolgozik mert Gyor a megyeszekhely, Sopron egy jobbagyvaros. Liver, ma mar megetetted a tyukokat es a disznokat? -))))))))))))

Előzmény: Liver (277)
City Boy Creative Commons License 2000.08.22 0 0 279
King !
A képekért sorry, csak pont ma jöttem rá, hogyan is lehet ide bedobálni, aztán ennek túlzottan megörültem !
De a Maiden-dolog tényleg nagyon fexik nálam is, szóval van közös pont !
Előzmény: -King (278)
-King Creative Commons License 2000.08.22 0 0 278
Liver!
Anyazni is szabadon lehet, hat hadd anyazzak, foleg soproniakat :-)

Most ne kelljen mar visszakeresgelnem az osszes hozzaszolasodat. Az az elso pl, amiben ezerszer leirtad, hogy ETO-Matav 0-2, az pl tipikusan a hajra sopron topicba valo.

City Boy!
Lattalak a Maiden topicban. Ugy latszik, a "gyori" meg a "soproni" megsem ket diszjunkt halmaz, a Maiden pl metszet ezekszerint.

Előzmény: Liver (277)
Liver Creative Commons License 2000.08.22 0 0 277
king!

Túltengő önbizalmadról a neved is árulkodik, de azért érdekelne, hogy mit nevezel te "értelmes hozzászólásnak"? Azokat a 2000 soros elemzéseket, amiket te irkáltál korábban? Ez egy drukkerkocsma, ahol szabadon lehet véleményt nyílvánítani. Trágár szavakat te is használsz, úgyhogy légysz, avass be: mi kell egy értelmes hozzászóláshoz?
Mert, hogy egy beképzelt, nagyképű fazon hogyan írogat, azt már - köszönhetően neked - tudom...

Előzmény: -King (276)
-King Creative Commons License 2000.08.22 0 0 276
PG23!

1. Hogyan lehet kulturalt formaban irni huligankodasrol?
2. Mi ertelme van azoknak a baszott nagy kepeknek, amivel city boy telepakolja a topicunkat?
3. Livernek hany ertelmes hozzaszolasa volt eddig?
4. kokoo szerinted nem egy primitiv allat? (2000-08-22 01:46:03 (257))

legszivesebben ezek miatt is anyaznek, de inkabb megvarom, amig megunjak.

Előzmény: PG23_d (272)
City Boy Creative Commons License 2000.08.22 0 0 275
WWGY !
Veled még szívesen váltanék pár sort, amúgy részemről a téma lezárva.
Aki meg nem tud normálisan kommunikálni :
Előzmény: PG23_d (274)
PG23_d Creative Commons License 2000.08.22 0 0 274
Ezer hála és köszönet! Remélem a többieknek is sikerülni fog!
Előzmény: Liver (273)
Liver Creative Commons License 2000.08.22 0 0 273
Oké, PG, a békítő hozzászólásod jegyében visszavonom azt, hogy minden győri köcsög. De ez a jaffa mindenképpen az. Meg még egypáran...
Előzmény: PG23_d (272)
PG23_d Creative Commons License 2000.08.22 0 0 272
Szasztok!

Gratula a Sopron győzelméhez, megérdemelték!
De mi lenne, ha ezt a sárdobálást befejeznénk. Ezt nem csak a soproniaknak mondom! Mi értelme ennek, telemocskolni a topicokat?!
Miért kell egy korrekt beszámoló után anyázni? (Főleg, ha mi kértük.) Miért nekünk kell felelni az UCSK-balhéiról? Nem tudom van-e itt valaki közülük. Ezért ultra dolgokat ne nagyon kérjetek számon halandó szurkolóktól! Én gyerekkorom óta járok ETO meccsre és minden érdekel a csapattal kapcsolatban, még City Boy és a többi soproni beszámolója is! Miért csak anyázva lehet ezekről "beszélni"? Az ultrákra visszatérve, tény, hogy Győr e téren gyengécske (bár az UCSK szárnybontogatásai állítólag bíztatóak) de ezért nekem szégyellnem kell magam? Kell hogy az engem érdekeljen, hogy mikor kit kergettek meg a soproni vagy a fehérvári hool-ok? Ennek ellenére az ilyen irományokat is elolvasom, ha kultúrált formában íródott!
Na ennyi lelkizés után próbáljuk meg kicsit másképp!
Hajrá ETO!

City Boy Creative Commons License 2000.08.22 0 0 271
Előzmény: Liver (270)
Liver Creative Commons License 2000.08.22 0 0 270
jaffa!

Én NEM VAGYOK ULTRA!!!

Én 1982 óta MINDEN SOPRONI FOCIMECCSRE kijárok. Legyen az Matáv (régen Postás), SSE, SLC, SFAC, vagy akármi. Én egy soproni szurkoló vagyok, aki minden soproni csapatnak szurkol. Érted, TE FASZ?
A jó anyás a divatdrukker, az! Nem én, aki akkor is kiment, ha harmadosztályú volt a csapat, akkor is, ha -10 °C van, és akkor is, ha jól megy a csapatnak.
HÜLYE KÖCSÖG GYŐRIEK VAGYTOK MIND!!!

Előzmény: Mr. Jabba_d (263)
City Boy Creative Commons License 2000.08.22 0 0 269
WWGY !
Örülök, hogy bejelentkeztél végre.
Egy korrekció: Az igaz, hogy engem jól ismernek Sopron (és az ország) lelátóin, azonban a City Boys vezetője és motorja Hool immár közel 7 éve.

Ha valamit személyesen szeretnél megbeszélni, emailben elérsz !

Előzmény: kokoo (268)
kokoo Creative Commons License 2000.08.22 0 0 268
Gyoriek:

Jellemző, nem birjátok elviselni hogy sopronnak van egy ÜTŐképes szurkolótábora!Ja meghogy a magyar élvonal mostani 16 csapata kozűl, nemcsak 15 hanem mar a 16. ik is ver titeket!Egyszoval mindenki!Jah és mi volt még kétéve az a Gyori ETO-Videoton???Arrol beszéljé!!!Amikor futottatok mind a nyulak!!

Na csáo

HAJRÁ SOPRON!!!

WWGY Creative Commons License 2000.08.21 0 0 267
Sziasztok!

Ricsi vagyok, a Wild West ultracsoport egyik alapítója és vezetoje. Eddig nem szóltam hozzá a topichoz, csak csendben szemléltem az itt történéseket, de most néhány soproni írására reagálnom kell. Nem City Boy-ról van szó, o ugyanis véleményem szerint korrekt beszámolót írt, bar az 1000 feletti soproni létszámot azért kicsit soknak érzem.
Az azonban felettébb idegesít, hogy olyanok papolnak most az ultraságról, akik vagy itt sem voltak (jellemzo, most ok a leegnagyobb soproniak...), vagy fél éve még valami Anti Matáv Group megalapításán fáradoztak. Most meg lám lám, Hajrá Matáv...
Megértem City Boy indokait a City Boys homepagen, miszerint nem volt más lehetoségük a fejlodésre, de gondolom Sopronban o az az ember, akire az egész szurkolótábor felnéz. Egy két embertol már hallotgtam róla, elmondások alapjám korrekt ember lehet, aki él hal a csoportjáért. De ilyen Hool féle kis köcsög ne papoljon itt az ultra szórol meg a jelentésérol. Fél éve még talán Matáv telefont sem használt, most meg a legnagyobb Matávos.
Majd kiderül, megérte e átállni a telefonbosokhoz, de szerintem egy igaz ultra sosem pártolna át a gyulölt ellenséghez, játszon bármelyik osztályban is a csapata.
Mindenestere most mi következünk a visszavágón. Ígérem, nem okozunk csalódást.
Na ennyi, üdv mindenkinek.

Gabo_d Creative Commons License 2000.08.21 0 0 266
"Nem Gabó, fölösleges leirnom.
Vannak olyan arcok a Magyar pályákon, akiket ha nem ismersz, azzal magad minósited!

FTC-SRK, Hypós, Birkás
UTE-Szöke, Kende, Pintér
Kispest-Rózsás, Copfos
Diósgyőr-Etóka

Ők gyakorlatilag már élő legendák. Ennyi."

Na azert annyira nem erdekel a tema,de Hypos,Szoke,Pinter,Copfos nevet hallottam mar.

A tema a most szajhoskodo soproniak szovegelesehez is kapcsolodik:
Miert minositi magat az aki nem ismeri a fentebb megnevezett arcokat?Az mar nem ember,akit total hidegen hagy ezeknek az allatoknak a szemelye.Kurvara szarok a Hypos fejere,meg a tobbiekere.A faszomat erdeklik olyan vandalok,akiknek az a hetvegi programja,hogy mobiltelefonokkal iranyitjak az IQ nindzsakbol osszetoborzott hordajukat.Ez okoz nekik oromet????

Felnott ember,es a balhezasban talalta meg az eletceljat.Nektek ok az istenek.Altalanos nyolcat elvegzett emberkeket lehet,hogy folporget,hogy bunyozhat,hogy a Hyposek segget nyalhatja,de engem(es meg sokezer embert) hidegen hagynak.En nem fogok felnezni egy szakmunkaskepzobol is eltanacsolt baromra,csak azert mert nagy darab es bunko.Az allatok ertekrendjeben,es eleteben dominal csak az a teny,hogy az egyed mennyire eros.
Lattam en a nagy huliganokat az Ulloin is.Aztan elgondolkoztam,hogy vajon milyen szintu oktatasban reszesultek,hany evesek,mi az eletceljuk,mi motivalja oket?
Volt szerencsem hallani nyilatkozni az altalad Istenek-kent aposztrofalt emberkeket.Keresgeltek a szavakat,makogtak,meg sem tudtak nyikkani,es azert vagyok hulye,mert nem ismerem,es nem istenitem ezeket?Ugyan mar...

Ez a felmeztelenre vetkozeses enekles,meg tenyleg a balkan.Egyet ertek a bala,Mr_Drunken es King altal beirt dolgokkal.

Ti meg azt hiszitek csak az szereti a csapatat,aki hetvegenkent ot embert megver,ittasan randalirozik a vonaton,es festeget egy draperiara.Emberek,terjetek mar magatokhoz!
A klubszeretet,es a foci szeretetet nem igy kell lemerni,de nektek magyarazhatok...

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

u.i.:ti,az igazi szurkolok szoktatok a mas csapatba igazolt,egykoron nalatok nevelt es jatszo sracokra "Kurva anyad..." stilusu rigmusokat zuditani,olyanokra,akiket ket honapja meg eltettetek

Mr. Jabba_d Creative Commons License 2000.08.21 0 0 265
Hool!

Ugye nagy divat mostansag a MATAVnak drukkolni? Persze, hiszen elso osztalyu!!!! Most meno vagy, mi? Ja, hogy 2 honapja meg utaltad a klubot mint a szart? Nem baj...

NYOMORULT DIVATDRUKKEREK VAGYTOK!

Előzmény: hool_ (264)
hool_ Creative Commons License 2000.08.21 0 0 264
Itt mindenki okosabb a másiknál. De VESZÍTENI is tudni kell! Úgy látom, TI most nem tudtok!

Akkor még mi vagyunk a csicskák a ...

HAJRÁ SOPRON!

Előzmény: Mr. Jabba_d (263)
Mr. Jabba_d Creative Commons License 2000.08.21 0 0 263
Cityboy!

Te meg a soproni kemenymag ertelmesebb reszehez tartozol. Igazad van, nem kotekedsz, csak beszamolot irtal.
Viszont Liver es Hool az egykori nagy SFAC drukkerek elhuzhatnak vissza az anyjukba. Szanalmas nyomorult gerinctelen fergek vagytok, a divatdrukkerseg teteje!

TI NE POFAZZATOK ULTRA MOZGALOMROL AMIKOR VILAGELETETEKBEN UTALTATOK A MATAVOT. MOST MEG CSONTIG NYALTOK NEKI.

NYOMORULT SZANALMAS PARASZT DIVATDRUKKEREK VAGYTOK A SZO LEGSZOROSABB ERTELMEBEN!

NYOMORULT SZANALMAS PARASZT DIVATDRUKKEREK VAGYTOK A SZO LEGSZOROSABB ERTELMEBEN!

NYOMORULT SZANALMAS PARASZT DIVATDRUKKEREK VAGYTOK A SZO LEGSZOROSABB ERTELMEBEN!

DIVATDRUKKEREK
DIVATDRUKKEREK
DIVATDRUKKEREK

Előzmény: City Boy (262)
City Boy Creative Commons License 2000.08.21 0 0 262
Azért majd kíváncsi leszek, hogy a szezon végén a patinás, nagymúltú, legeslegjobbvidéki stb. ETO-nak, vagy a lenézett Sopronnnak lesz magasabb a nézöszámátlaga ....
Előzmény: -King (261)
-King Creative Commons License 2000.08.21 0 0 261
Tipikus gyori hozzaszolas?!?!
Figyelj buzikam! Attol meg lehetsz jo sopron drukker, hogy nem jossz el Gyorbe meccsre, elemezheted a csapatod teljesitmenyet a sajat topicotokban, de ilyen agyatlan hozzaszolasokat felesleges neked ide irogatnod.

Mas.
Kulturember nem ugral alsogatyaban focimeccsen se. Az a balkani parasztokra jellemzo.
A 400 magyar ultra meg elmehet a picsaba, mert nem ertuk van a magyar foci, hanem azert a tobbi 50000 szerencsetlenert, aki meg hajlando hetvegenkent kimenni a meccsre.

Arra meg nemigazan lehettek buszkek, hogy annak ellenere, hogy 100 evenkent ketszer van elvonalbeli csapatotok, 3000 nezot tudtok felmutatni otthon.

Előzmény: Liver (257)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.21 0 0 260
Hool!

Most marha nagy lett a szátok!
Egyébként sz@rok az ultramozgalmaitokra!
Nektek az jelenti az ultramozgalmat, hogy gatyára vetkőzve ugráltok ?
Közeledtek a Balkánhoz?
Majd kiváncsi leszek a Fradi ellen hogy muzsikáltok!

robi25 Creative Commons License 2000.08.21 0 0 259
Akit mi egyszer elinditunk a siker utján, most a Matáv, tavaly a Pécs az aztán beindul, ezek után nem lennék meglepve ha lenyomnátok a Fradit.
Előzmény: hool_ (258)
hool_ Creative Commons License 2000.08.21 0 0 258
Srácok!

A meccset a hajtósabb, győzni jobban akaró csapat nyerte meg! Ez most a Sopron volt.
De azt, hogy ti elismerjetek vagy toleráljatok bárkit vagy bármit ebben a kurva életben, olyat még nem láttam, és nem is hallottam!! Pedig én sem ma kezdtem a szakmát. Tudom, fáj ez a vereség nektek, mert nekünk is fájna ha az ETO-tól kapnánk ki, de azért nem kell még "bubogni"!:))
A szurkolásunk meg SOKKAL jobb volt mint a tiétek!
Ja, az U.CS.K.-nak becézett társaság, miért nem nekünk állt fel, és miért a sima szurkolókat találták meg a második félidőben? Tájékoztatnálak benneteket, TI FAIR győri gyerekek, hogy abban a szektorban csak nők, apukák-anyukák és öregek ültek! Ugye nem tévedek? Ez aztán REMEK, FÉRFIMUNKA volt! Bezzeg, amikor a Marcal bement közétek:)), csend, és hullaszag lett a szektorotokban.:))

Amíg ti így vélekedtek az ultra mozgalomról, addig maradtok ebben a közegben ahol most tartotok! A béka segge alatt! Most a szurkolóitokról van szó, ésnem a klubról! Mielőtt valaki tévesen besértődne.
Ciao!

Előzmény: robi25 (254)
Liver Creative Commons License 2000.08.21 0 0 257
king !

ez egy tipikus győri hozzászólás volt.
Egyébként ragoz6juk reggeltől estig, ától zéig, a lényeg az, hogy:

Győri ETO - Matáv Sopron 0 - 2

Ami meg a tabellaelsőségeteket illeti, a mögöttetek lévő 4 csapat kevesebb meccset játszott, és mi is csak 3 ponttal vagyunk lemaradva, -1 meccsel...
Ha a Lombardot megveritek, akkor tényleg nem véletlen az első hely, de addig kicsit finomabban kellene fogalmazni.

Előzmény: -King (243)
robi25 Creative Commons License 2000.08.21 0 0 256
A második félidőben kicsit nagyobb helyzetei voltak. A faszom ki van a sok leselejtezett Fradistával. Meg azzal hogy torgyán kedvencét - Lilik - mindig játszatni kell. Torgyán is húzzon a francba. Vagy csak a Fradival foglalkozzon. Azért mert vidékFEJLESZTÉSI miniszter nem kell nálunk pusztítania....
Előzmény: Mr_Drunken (255)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.21 0 0 255
Robi!

Ne legyél ilyen morci!Nem voltál te mindíg ilyen!
A Fradi meccsnek csak az első félidejét láttam de addig a Fülöp kihagyta a kihagyhatatlant is!
Hiába a Fradi sziv az Fradi sziv!!

Előzmény: robi25 (254)
robi25 Creative Commons License 2000.08.21 0 0 254
A hétvégi Fradi meccs után nincs sok kedvem bubogni... Fülöp takarodjon az anyjába!
Előzmény: Mr_Drunken (253)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.21 0 0 253
Robi25!

Jó hogy ismét a toppon vagy!
Most akkor írjunk vagy bubogjunk? )))))))))))

robi25 Creative Commons License 2000.08.21 0 0 252
Késő. Már elment bubogni:))))
Előzmény: Mr_Drunken (251)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!